Arhiv novic

Diva: regionalne premiere v septembru

Operacija Havaji
S9
Tri epizode ob ponedeljkih ob 21. uri
Premiera 2. septembra

 

Detektiv Steve McGarrett in njegov elitni odred nadaljujejo svojo misijo za odpravo kriminala na havajskih plažah. Ekipa 5-0 preiskuje umor enega izmed McGarrettovih prijateljev agencije CIA in sumi, da ima CIA vohuna. Na predlog McGarretta, on dovoljuje, da ga ujamejo, da bi našli ovaduha. Medtem se Tani trudi razkriti McGarrettove dokaze
o možnostih, da najde orožje pri Adamovi sestri, s katerim je storjen umor. Ob istem času se Adam vrne na Havaje in odkrije, da sta se on in Kono razšla.

 


Hudson in Rex
S1
Po dve epizodi ob torkih ob 21. uri
Premiera 3. septembra

 

Detektiv Charlie Hudson (John Reardon) se združuje z, kot pravi, “visoko usposobljenim policijskim psom , nekdanji policijski sledni pes z imenom Rex. Skupaj raziskujeta zaple tene primere, od ugrabitve, ki razkriva veliko večjo teorije zarote, do umora, povezanega s krajo dragocenih umetnin, ki segajo v visoko družbo. S Charlievim posvečenim detektiv skim delom in Rexovim čutilom za voh, je ta dvojček borcev proti kriminalu neustavljiv.

 


Profesor T.
S2
Po dve epizodi ob nedeljah ob 20. uri
Premiera 15. septembra

 

Ekscentrični profesor in kriminolog Jasper Teerlinck (Koen De Bouw) ima svojo epsko vrnitev kot policijski svetovalec. V drugi sezoni se Profesor T. vrne in dela ne glede na psihološko oceno psihiatrinje, dr. Gijselbrecht. Prav tako inšpektor Daan De Winter ponovno začne delati na svojem okrevanju, vendar kmalu razkrije, da policijsko delo iz invalidskega vozička ni enostavno. Predvsem pa morajo raziskati številne nenavadne smrti, ki na prvi pogled niso povezane.