Arhiv novic

Viasat priporočila za januar

 
Poglejte na EPIC DRAMA:

Jamestown
Premierno od nedelje, 5. januarja, ob 21.00
Sezona: 3 - Št. epizod: 8 x 60 min - Žanr: Politika in oblast - Režiser: Bill Gallagher
Igralci: Naomi Battrick, Niamh Walsh, Sophie Rundle, Max Beesley, Claire Cox, Jason Flemyng, Stuart Martin, Matt Stokoe, Abiola Ogunbiyi, Kalani Queypo - Originalni naslov: Jamestown
Leto: 2019.
Jamestown je v razcvetu, Virginija angleškim priseljencem obljublja bogastvo in svobodo. Jocelynina uničena plantaža si je opomogla, a stare zamere ostajajo. Jocelyn po tihem načrtuje maščevanje, toda Yeardley se ne bo umaknil brez boja. Veliki dobički v koloniji vzbudijo pozornost Anglije, prihod enigmatičnega moža v mesto pa prisili mnoge meščane v mrzlično brisanje sledi o preteklih prestopkih.


Poglejte na VIASAT HISTORY:

Gradovi - braniki moči
Premierno od ponedeljka, 6. januarja, ob 22.10
Sezona: 1 - Št. epizod: 2 x 60 min - Žanr: Dokumentarni/ zgodovinski
Izvirni naslov: Castles - Bastions of Power - Leto: 2019
Gradovi simbolizirajo srednji vek bolj kot karkoli drugega. Bili so ekonomska središča, utrjeni domovi in prizorišča številnih bitk. Kako je potekalo življenje znotraj zidov teh branikov moči? Prvi del tega dokumentarca spremlja razvoj gradov od preprostih lesenih utrdb do dodelanih trdnjav ter rezidenc vitezov in cesarjev.


Poglejte na VIASAT EXPLORE:

Lovci na bodičasto zlato
Premierno od četrtka, 2. januarja, ob 21.00
Sezona: 1 - Št. epizod: 6 x 60 min - Žanr: Dokumentarni/ resničnostni/ hrana
Izvirni naslov: Spiky Gold Hunters - Leto: 2019
Ta serija spremlja šest pogumnih, karizmatičnih in trdoživih posameznikov, medtem ko se borijo z burnimi vremenskimi pojavi v južni Novi Zelandiji, da bi gurmanom po vsem svetu postregli gastronomske bisere. Foveauxov preliv velja za gojišče belih morskih psov in kot takšen ni primeren za boječe ljudi.


Poglejte na TV 1000:

Hellboy
V ponedeljek, 20. januarja, ob 21.00
Žanr: Akcija/ pustolovski/ fantazijski - Režiser: Guillermo del Toro - Igralci: Ron Perlman, John Hurt, Selma Blair, Rupert Evans, Karel Roden - Leto: 2004 - Država: ZDA
V zadnjih dneh druge svetovne vojne se nacisti v obupu zatečejo k okultizmu in črni magiji. Zavezniki napadejo tabor, kjer poteka obred, vendar so prepozni, saj je bil demon Hellboy že priklican iz globin pekla.

Zvezde filmskega festivala
Vsako sredo zvečer, od 8. januarja, ob 21.00
V januarju smo za vas pripravili štiri nagrajene filme priznanih režiserjev, kot sta Javor Gardev in Stephan Komandarev, v katerih sodelujejo igralci Predrag Manojlovic (Svet je velik) in Zachary Baharov (Zift in Ljubezen.net), nadarjeni novinci, kot sta režiserka in scenaristka Maya Vitkova, igralka Irmena Chichikova (Viktorija) ter scenarist Yurii Dachev (Svet je velik).

V ponedeljek, 13. januarja, ob 21.00
Žanr: Drama/ ljubezenski - Režiser: Richard Linklater - Igralci: Ethan Hawke, Julie Delpy, Vernon Dobtcheff - Izvirni naslov: Before Sunset - Leto: 2004 - Država: Francija/ ZDA
Ko sta se prvič srečala v Evropi, sta imela Američan Jesse in Francozinja Celine samo nekaj ur časa, da sta se bolje spoznala. Tiste ure so za vedno spremenile njuno življenje. Devet let kasneje se zgodba ponovi. Srečata se v Parizu, na voljo pa imata samo eno popoldne, da se odločita, ali jima je usojeno ostati skupaj.

Vsak petek zvečer, od 3. januarja, ob 21.00
Preženite zimsko depresijo z dvojnimi odmerki fantastičnih klasičnih komedij, kot so Junior, Od deklice do bejbe, Napumpana, Jama brez dna, Mogočni veter in številni drugi.


Poglejte na VIASAT NATURE:

Dežela velikih mačk
Premierno od četrtka, 2. januarja, ob 19.00
Sezona: 1 - Št. epizod: 6 x 60 min - Žanr: Dokumentarni/ naravoslovni
Izvirni naslov: Big Cat Country - Leto: 2019
Tri mogočna levja krdela v zambijski dolini Luangwa se borijo za teritorij in da bi zaščitila svoj naraščaj, saj nevarnost preži na vsakem koraku. Ko v času sušne sezone temperature močno narastejo, je vsaka zmaga in vsaka tragedija postavljena vsem na oči. Bo krdelom uspelo preživeti največji izziv njihovih življenj?