Arhiv novic

Animal Planet HD: februar 2020 nove oddaje

 Varuhi mokrišča
Od nedelje, 17. februarja, ob 21.00
Za ljudi, ki se rodijo brez prebite pare in niso rojeni pod srečno zvezdo, kot npr. Dusty Crum, v življenju ni postlano z rožicami. Če pa je volja, obstaja način, in od očeta se je naučil, kako izkoristiti to, kar imaš, in iz malega narediti veliko. Ko se mu je v Evergladesu ponudila poslovna priložnost za lov na nevarne kače, jo je pograbil z obema rokama. V tej zabavni seriji se Dusty in njegova skupina lovcev borijo s temi spolzkimi pošastmi v močvirjih, ki polnih mrčesa in aligatorjev. Res niso strokovno usposobljeni in nimajo razkošne opreme, vendar to nadoknadijo s pogumom in odločnostjo!

 

Dan hišnih ljubljenčkov
Od četrtka, 20. februarja, ob 11.50
Hišni ljubljenčki so najboljši, kajne? Ne glede na to, ali so kosmati, pernati ali luskasti, nas ob koncu težkega dneva zasujejo z ljubeznijo in vdanostjo ter so vselej tukaj za nas. Kako bi lahko na boljši način praznovali dan hišnih ljubljenčkov kot s celodnevnim prikazom oddaj, namenjenih najbolj srčnim živalim? Za oddajo Najbolj prikupni ljubljenčki v Ameriki smo pregledali številne posnetke na spletu, da bi našli najbolj srčkano muco in psa v ZDA. V tej ljubki seriji boste lahko videli vse od govorečih muck do drsajočih se mačk do plešočih psov - vse grozno dobro in izjemno puhasto! Katera bo okronana z nazivom najbolj ljubke mačka in psa v Ameriki?

 

Živalski vrt
Od torka, 25. februarja, ob 21.00
New York je mesto, ki nikoli ne spi, in obstaja kraj, kjer se ves čas kaj dogaja: svetovno znani živalski vrt Bronx Zoo. Živalski vrt v tej ljubki seriji odpira svoja vrata in razkriva vsakodnevne dejavnosti za kakovostno oskrbo živali, hkrati pa izobražuje javnost o divjih živalih in njihovem boju za obstanek. V nadaljevanju te serije se v raju pojavljajo težave za nekatere prebivalce živalskega vrta. Samička okapija zboli ravno takrat, ko se je seznanila z novim prijateljem; kako bo to vplivalo na njeno sposobnost parjenja? Ko modra iguana Lola spozna svojega novega paritvenega partnerja, se začne bitka za sončno skalo - se bosta uspešno parila? Vsak pernati, kosmati in luskasti prebivalec ima edinstveno zgodbo; od noja Olge, ki potrebuje malo treninga, da se lahko po operaciji vrne v svojo jato, do Busterja, najnovejše opičje veverice, ki se mora spoprijeti s tropom prepirljivih samic. A eno je gotovo - živali v živalskem vrtu Bronx Zoo so vedno v središču dogajanja.