Arhiv novic

Epic Drama HD: novosti za julij

 Kri Dunaja

Žanr: Kriminal in misterioznost

 

Premierno od nedelje, 12. julija, ob 21:00

Leto: 2019

Sezona 1: 3 x 90 min

Režiser: Steve Thompson

Igralci: Matthew Beard, Juergen Maurer, Luise von Finckh, Jessica De Gouw, Amelia Bullmore, Oliver Stokowski

 

Dunaj, 1900-ta leta: središče filozofije, znanosti in umetnosti, kjer se v mestnih kavarnah in opernih hišah odvija trk kultur in idej. Max Liebermann je sijajen mladi angleški učenec slavnega psihoanalitika Sigmunda Freuda. Ko Max naveže stik z Oskarjem Rheinhardtom, policijskim inšpektorjem, ki mu povzroča preglavice nenavaden primer, mu ponudi svojo pomoč pri preiskovanju serije grozljivih umorov. Maxove izjemne sposobnosti dojemanja in forenzike - skupaj z njegovim globokim poznavanjem človeškega vedenja in izprijenosti - ju vodijo do rešitve nekaterih najbolj skrivnostnih in tragičnih primerov na območju Dunaja.

 

Videonapovednik: https://bit.ly/2BuoDkZ

 

 

Podmornica

Žanr: Vojna

 

Zaključek v nedeljo, 5. julija, ob 21:00

Leto: 2020

Sezona 2: 8 x 60 min

Režiser: Johannes W. Betz, Tony Saint

Igralci: Tom Wlaschiha, Vicky Krieps, Rick Okon, Clemens Schick, Fleur Geffrier, Vincent Kartheiser, Rochelle Neil, Thierry Frémont, Thomas Kretschmann, Stefan Konarske

 

December 1942: spremljamo zelo izkušenega podmorniškega asa Johannesa von Reinhartza, ko se s podmornico U-822 odpravi na tajno misijo na vzhodno obalo ZDA, da bi tam odložil tri saboterje. Toda njegova zvestoba je pod vprašajem, zato mu sledi podmornica U-612 z njenim poveljnikom Wrangelom. Hoffmann, prejšnji poveljnik podmornice U-612, je komaj ubežal smrti v Atlantskem oceanu in je zdaj našel zatočišče v New Yorku pri Samu Greenwoodu - ki Hoffmannu dolguje svoje življenje. Tam sreča pokvarjenega v Nemčiji rojenega odvetnika Bergerja, toda ali bo Hoffmannu dovoljeno vrniti se nazaj v Nemčijo? V mestu La Rochelle Simone še naprej skrivaje pomaga tistim, ki trpijo pod nacistično okupacijo. Forster, vodja Gestapa, jo ima na sumu, medtem ko si Simone in njena sostanovalka Margot prizadevata pomagati judovski družini pobegniti iz Francije.

 

 

Poletje kriminala

 

Vsak dan od srede, 1. julija, ob 6:00

Murdochove skrivnosti, Detektivka Fisherjeva, Frankie Drake, Endeavour, 54 ur, Agatha in resnica o umoru, Mafijski detektiv Maltese, Dolga roka Gardune, Kifeljc, Babilon Berlin in še veliko več.

 

Obožujete kriminalne oddaje in pri tem se vam pridružujemo! To poletje pripravljamo vse najboljše vsebine iz sveta kriminalistične preiskave in forenzične znanosti, pri čemer vas vodo begala vprašanja o temačnih in dvomljivih motivih serijskih morilcev, mafijskih šefov in vojnih zločincev. Poskrbite za zajtrk, kosilo in večerjo, in pojdite z nami na potovanje skozi zgodovino kriminala v sklopu našega programa 'Poletje kriminala'.

 

 

Francoska zveza

 

Dvojna doza vsako sredo, od 8. julija, ob 21:00

Govornica

Kolekcija

 

Dve seriji, postavljeni v Francijo po 2. sv. v., v čas preporoda, ponovnega zagona in novih začetkov. Francija se je dvigala iz pepela vojne in v tem času pogumno sprožila nove valove na področjih mode, zabave, opolnomočenja žensk in odprtosti do homoseksualnosti. Oglejte si oddaje, polne stila in vsebine, kjer moda, lepota in glamur zakrivajo temne skrivnosti naših likov, njihove preteklosti, seksualnosti in motivacij.