Arhiv novic

Eurosport: izbor tedna

 Tour de France: virtualni
Potem ko sta Eurosport in Global Cycling Network (GCN) maja ekskluzivno prenašala Zwiftovo virtualno dirko Tour For All, si sedaj lahko ogledamo še prvi virtualni Tour de France z najboljšimi kolesarji sveta. Začeli bodo 4. julija in se v mesecu, ko bi se tudi sicer potegovali za rumeno majico, pomerili v šestih etapah.
Kdaj: sobota in nedelja, 4. in 5. julij, ob 15.00
Kje: Eurosport 1 in Eurosport Player

 

Tenis: Ultimate tennis showdown
Četrti in predzadnji vikend prav posebnega teniškega tekmovanja, ki ga je zasnoval Francoz Patrick Mouratoglou, sicer trener Serene Williams. Med tekmovalci so David Goffin, Feliciano Lopez, Corentin Moutet, Alexei Popyrin, Dustin Brown in Stefanos Tsitsipas.
Kdaj: sobota in nedelja, 4. in 5. julij, ob 17.00
Kje: Eurosport 1 in Eurosport Player

 

Porsche Supercup
Porche Mobil 1 Supercup 2020 se je moral začeti virtualno, a se bo sedaj le preselil na resnično dirkalno stezo. Ogledali si bomo lahko otvoritveno dirko, ki se bo odvila v avstrijskem Spielbergu. Sledijo Budimpešta, Silverstone, Barcelona, Spa in septembrski finale v Monzi.
Kdaj: 5. julij ob 12.15
Kje: Eurosport 1 in Eurosport Player

 

Nogomet: Eliteserien
V norveški nogometni ligi, ki jo ekskluzivno spremlja Eurosport, se bosta sredi tedna pomerili moštvi Rosenborg in Valerenga. Konec tedna se Valerenga pomeri še s Stabaekom.
Kdaj: sreda in nedelja, 1. in 5. julij, ob 20.25
Kje: Eurosport 1 in Eurosport Player