Arhiv novic

HBO GO: Prijatelji, komična serija

Nagrajena hit serija „Prijatelji“ (Friends) bo imela od 15. aprila nov dom na HBO GO, ko bo v ponudbi vseh 10 sezon te kultne komične serije.

 

„Prijatelji“ je ena od najboljše ocenjenih serij, ki je osvojila tudi najbolj prestižne nagrade – Emmy in Golden Globe nagrade ter številne nominacije. Serija je opisana kot pametna, sofisticirana komedija, ki vstopa v srca in ume skupine prijateljev, ki živijo v New Yorku.

 

Vseh 236 epizod je posnetih na legendarnem odru 24 Warner Bros. Television studia v Burbanku v Kaliforniji, zvezdniško igralsko zasedbo pa sestavljajo Jennifer Aniston (Rachel Green), Courtney Cox (Monica Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Matthew Perry (Chandler Bing) in David Schwimmer (Ross Geller). V 10 sezonah je gostovalo tudi veliko slavnih igralskih obrazov, kot so recimo Brad Pitt, Reese Witherspoon, Susan Sarandon, George Clooney, Paul Rudd, Tom Selleck, Bruce Willis, Kathleen Turner, Sean Penn, Gary Oldman, Ben Stiller, Winona Ryder in Julia Roberts.

 

Avtorja serije „Prijatelji“ sta Marta Kauffman in David Crane, ki sta poleg Kevina Brighta tudi izvršna producenta. Serija je bila predvajana od septembra 1994 do maja 2004. Sestavlja jo 10 sezon in 236 epizod, ki bodo na HBO GO na voljo od 15. aprila.

 


*NAPOVEDNIK: https://youtu.be/9629PFENZWA

 





















osmrtnice smrtovnicejastuci