Arhiv novic

Premiera nove HBO serije Prizori iz zakonskega življenja

 13. septembra na HBO GO in HBO

 

Z Oscarjem Isaacom in Jessico Chastain v glavnih vlogah

 

Nova petdelna HBO serija „Prizori iz zakonskega življenja“ (Scenes From A Marriage), z Oscarjem Isaacom in Jessico Chastain v glavnih vlogah, bo premierno predvajana 13. septembra na HBO GO-ju, prva epizoda pa bo na ta dan predvajana tudi na HBO kanalu, in sicer ob 20.00h.

 

Moderna priredba klasične filmske serije "Prizori iz zakonskega življenja" slavnega švedskega režiserja Ingmarja Bergmana iz leta 1973, v kateri kot mož in žena nastopita Oscar Isaac in Jessica Chastain, na novo interpretira prikaz ljubezni, sovraštva, poželenja, monogamije, zakona in ločitve skozi oči sodobnega ameriškega para. Mira (Jessica Chastain) je samozavestna, ambiciozna direktorica tehnološkega podjetja, ki se v zakonu ne počuti izpolnjeno, Jonathan (Oscar Isaac) pa je prilagodljiv in intelektualen profesor filozofije, ki si želi na vsak način obdržati njuno zvezo. Serija „Prizori iz zakonskega življenja“ prikazuje kompleksnost Jonathana in Mire kot dveh posameznikov, ki se vse bolj zavedata, da njun zakon ne uničujeta posamezni dogodek ali napaka, kar prinaša radikalno iskreno serijo, ki omogoča publiki, da prisluškuje intimnim pogovorom med dvema osebama, ki sta razpeti med občutke sovraštva in ljubezni.

 

Scenarist, režiser in izvršni producent serije je Hagai Levi („Na terapiji“, „Naši fantje“, „Prevara“). Ostali izvršni producenti so Michael Ellenberg, Lars Blomgren, Amy Herzog, ki je hkrati tudi soavtorica prve in pete epizode, ter Jessica Chastain, Oscar Isaac, Daniel Bergman in M. Blair Breard.

 

*FOTOGRAFIJE: https://warnerbros.box.com/s/w1shb28qqgb47ti2ppr091f4buyz0r3t
*NAPOVEDNIK: https://youtu.be/-UatbN6qKwg





















osmrtnice smrtovnicejastuci