Arhiv novic

HBO MAX prihaja v Slovenijo 8. marca

 

• Popolnoma nova izkušnja predvajanja bo na enem mestu ponujala legendarne vsebine Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Networka in Max Original produkcije
• Najnovejši Warner Bros. filmi bodo v HBO Max ponudbo prispeli le 45 dni po kino premieri
• HBO Max bo lansiran s specialno promocijsko ponudbo, ki obstoječim in novim uporabnikom omogoča več kot 30 % popusta na mesečno ceno naročnine za vedno, vse dokler imajo aktivno mesečno naročnino.
• Nova možnost letne naročnine bo omogočila 12 mesecev dostopa do storitve po ceni za le 8 mesecev, kar pomeni več kot 30 % popusta.

 


Danes je uradno potrjeno, da bo HBO Max, premium streaming platforma podjetja WarnerMedia, na voljo v Sloveniji od 8. marca 2022. HBO Max bo tako nadomestil obstoječo HBO GO platformo. HBO Max ponuja visoko kvalitetno zabavo znanih brendov kot so Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Original in mnogi drugi.

 

Znane so tudi atraktivne cene. Mesečna naročnina na HBO GO je bila 5,99 €, cena HBO Max naročnine pa bo 6,99 €/mesec. Vendar pa bodo ob prihodu HBO Maxa trenutni uporabniki storitve HBO GO z aktivno direktno naročnino, samodejno migrirani na novo platformo z znižano ceno naročnine, ki bo znašala le 4,66 €/mesec. Ta promocijska ponudba bo uporabnikom prihranila več kot 30 % mesečne naročnine za vedno, vse dokler imajo aktivno mesečno naročnino. Novi uporabniki, ki naročnino sklenejo pred 31. marcem, bodo prav tako lahko izkoristili ponudbo z znižano ceno mesečne naročnine.

 

Po 31. marcu bo poleg mesečne naročnine na voljo tudi nova letna naročnina po ceni 54,99 €, ki ponuja odličen prihranek, saj bodo uporabniki do storitve dostopali 12 mesecev za ceno osmih. Če si želite zagotoviti takojšen dostop na dan uvedbe storitve, obiščite http://www.hbomax.com.

 

Christina Sulebakk, generalna direktorica HBO Max EMEA, je izjavila: „HBO Max predstavlja novo streaming izkušnjo in ponuja najboljšo zabavo, filme, originalne serije in vsebine za otroke iz Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network in Max Original produkcije ter še mnogo več po zelo atraktivni ceni. Z navdušenjem lahko potrdimo, da HBO Max prihaja v Slovenijo 8. marca, medtem pa nadaljujemo s širitvijo platforme po ostalih državah Evrope in širše.“

 

HBO Max bo prvič na enem mestu združil nove in kultne Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network in Max Original serije in filme, vključno z Warner Bros. filmi, ki bodo na voljo le 45 dni po kino premieri. Med najbolj priljubljenimi Warner Bros. filmi, ki bodo na voljo so: „Matrica: Obuditev“, „Dune: Peščeni planet“ i „Kralj Richard“.

 

Nekateri novi naslovi iz Max Original produkcije so „Postaja 11“, „Mirovnik“, druga sezona serije „Volčja vzgoja“ in „Spolno življenje študentk“. Med evropskimi Max Original vsebinami, ki prihajajo na platformo so „Vsi preostali“, „Kamikaze“, „Sla“, „Ruxx“, „Tajanje“, „Vohun“ in „Garcia!“. Tukaj so tudi reality formati „Amy v pričakovanju“, „Iskanje Vročega Mika“, „Otok ženskarjev“ in „Selena + kuharji“. Vsebine za otroke vključujejo „Dajmo, najstniški velikani!“, „Gumballov fantastični svet“, „Looney Tunes Cartoons“ in „CoComelon“.*

 

Johannes Larcher, direktor HBO Max International, je izjavil: „Globalno lansiranje HBO Maxa gre po načrtih. Platforma prihaja v 15 novih evropskih držav, kar pomeni, da na svetovnem nivoju postajamo dostopni na 61 teritorijih. Uresničuje se naša strategija, da postanemo potrošnikom po celem svetu direktno dostopni, kar bo ob naših priljubljenih vsebinah prispevalo k temu, da postanemo ena od vodilnih svetovnih streaming platform.“

 

HBO Max bo dostopen na vodilnih napravah in platformah, kot so izbrani smart televizorji (Samsung, LG in Android TV™), naprave za streaming (Apple TV 4K in Google Chromecast™), igralne konzole (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One in Xbox Series X|S), mobilni telefoni in tablice (iPhone, iPad, iPod Touch in Android™), kot tudi direktno preko strani http://www.hbomax.com. HBO Max bo na voljo tudi pri izbranih operaterjih.

 

Uporabniki bodo lahko naročnino plačali preko glavnih ponudnikov (VISA, Mastercard in PayPal) in z nakupom v aplikaciji (Apple App Store, Google Play Store in Samsung Checkout).

 

HBO Max ponuja izboljšano izkušnjo gledanja. Ponuja možnost personalizacije do pet profilov, gledanje vsebin na do 3 napravah istočasno, registracijo neomejenega števila naprav po naročnini, 5.1. surround zvok, Dolby Atmos in dostopnost nekaterih vsebin v 4K.

 

HBO Max je trenutno dostopen na 46 teritorijih po Severni in Latinski Ameriki ter Evropi. 8. marca, ko bo HBO Max na voljo še v 15 državah, se bo število povečalo na 61. HBO Max se širi po vsem svetu kot del načrta širitve po fazah, kasneje v tem letu pa bo na voljo še v šestih novih evropskih državah, vključno z Grčijo in Turčijo.





















osmrtnice smrtovnicejastuci