Arhiv novic

Premiere novih serij HBO Europe produkcije

“Slepeče luči”, “Hackerville” in “Zlato življenje III.”

 

Med najbolj zanimivimi naslovi, ki to jesen prihajajo na HBO in HBO GO so zagotovo 3 serije originalne HBO Europe produkcije – nova poljska serija “Slepeče luči” (Blinded By The Lights), romunsko-nemška koprodukcija “Hackerville” (Hackerville) in tretja sezona madžarske hit serije “Zlato življenje” (Aranyélet).

 

Po dveh zelo uspešnih poljskih serijah HBO Europe produkcije - “Krdelo” (Wataha) in “Dogovor” (The Pact), zdaj prihaja popolnoma nova serija “Slepeče luči”, ki v osmih delih spremlja sedem dni v življenju prekupčevalca s kokainom, čigar popoln vsakdanjik se sprevrže v kaos, ko je prisiljen sprejeti nekaj najpomembnejših odločitev v življenju. Serija temelji na romanu Jakuba Żulczykja, vse dele je režiral Krzysztof Skonieczny (Hardkor Disko), medtem ko sta scenarij napisala skupaj. Vsi deli serije so na voljo preko online video streaming storitve HBO GO.
V začetku meseca novembra sledi premiera serije “Hackerville”, ki spremlja 14-letnega računalničarja in nemško-romunsko preiskovalko kiberzločinov, ki naj bi v rodnem Temišvaru našla nevarnega hekerja. Tam se pridruži robatemu romunskemu policistu, čigar preiskava sovpada z njeno nalogo. Serija je imela svetovno premiero na Filmskem festivalu v Zurichu, premiera na HBO 3 kanalu pa bo 4. novembra ob 22.00h, ta dan pa bo na voljo tudi preko storitve HBO GO. To je prva koprodukcija HBO Europe in TNT Serie, producenta pa sta Tudor Reu in Cristian Mungiu, znani romunski režiser, scenarist in producent.

 

Na HBO GO so na voljo tudi vsi deli tretje in hkrati zadnje sezone priljubljene, večkrat nagrajene madžarske serije “Zlato življenje”, nove dele pa lahko spremljate tudi na HBO 3 kanalu, in sicer vsako nedeljo ob 21.00h. Serija spremlja družino Miklósi, ki ima končno sanjsko življenje, vendar za pročeljem miru in sreče Miklósijevih, plačanim s krvjo in izdajo, še vedno besnijo strasti. Ali lahko pojmi družine, moči, kariere ter integritete zares kdaj zaživijo skupaj?

 

Med težko pričakovanimi HBO Europe premierami je seveda tudi prva HBO serija iz naše regije “Uspeh”, v režiji oskarjevca Danisa Tanovića.
Vsaka serija bo svojo premiero doživela istočasno po vseh državah HBO Europe.

 

Preko storitve HBO GO so na voljo tudi ostale serije HBO Europe produkcije; nagrajena miniserija „Goreči grm“ (Burning Bush), ter vrhunske dramske serije kot „Mamon“, „Dogovor (Pack)“, „Krdelo“ (Wataha) in druge.