Arhiv novic

Discovery Channel: Reševanje domačije, 2.sezona


Od petka, 29. marca, ob 20.00

 

Stotine družin, ki so se odločile za trajnostni način življenja daleč stran od civilizacije, čaka veliko učenja in številni naporni preizkusi. Nekateri med njimi bodo spoznali, da je pot do lastne električne energije, hrane, doma in vode precej težja, kot so si predstavljali.


Takrat je čas, da na pomoč priskoči strokovnjak za reševanje domačij Marty Raney, ki bo ob pomoči hčerke Misty in sina Matta družinam v težavah ponudil še eno priložnost. V tej sezoni bomo obiskali domačijo na podeželju Tennesseeja, ki je nujno potrebna pomoči: amputiranec in njegova žena sta v svojem avtodomu obtičala na gorskem pobočju, kjer nimata ne vode ne prostora za pridelovanje hrane ali vzrejo živine.
Ali bo Raneyjevim v najbolj zahtevnem gradbenem podvigu doslej uspelo postaviti kočo na strmem pobočju? Čeprav se čas izteka in so zaradi nenadnega deževja pod še večjim pritiskom, je za Martyja, Misty in Matta to zgolj še ena od nalog v njihovem prizadevanju, da bi te družine pripravili na najtežje naravne razmere in jim zagotovili trdne temelje za uspešno prihodnost.

 

Reševanje domačije (Sezona 2): Suho kot poper (Epizoda 1)
(Homestead Rescue: High And Dry)