Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Fox Life
06:01
Abby's Ultimate Dance Competition 1; epizoda 10... Tekmujejo le še štiri tekmovalke, zato mame storijo vse, da bi njihova hči prišla med najboljše tri. Tokrat imajo dekleta delo s pripravami na solo predstavo, čaka pa jih še skupinski nastop na temo cirkusa.
06:46
Girlfriends 1; epizoda 4... Tri samske dame se skupaj smejijo in hodijo na zmenke v upanju na g. pravega. Vsak teden se odpravijo na zmenke z morebitnimi snubci. Oglejte si priprave, živčnost in skrbi, ko spoznavajo izbrane fante.
07:39
The Exes 4 B; epizoda 9... Holly pomotoma prepriča Stuarta, naj zamenja službo. Haskell hoče, da se njegova nekdanja žena poroči, da mu ne bi bilo več treba plačevati preživnine.
08:03
Dharma & Greg 2; epizoda 15... Greg skuša skriti dejstvo, da bo pri primeru sodeloval z bivšo. Konj se zaljubi v Dharmo.
08:32
Baby Daddy 2; epizoda 3... Ben, Danny in Tucker se združijo, da bi poiskali Emmino pogrešano plišasto žival. Riley medtem gosti klub, da bi se spoprijateljila s priljubljenimi sodelavkami.
09:01
What I Like About You 1; epizoda 13... Val skuša biti bolj spontana, a se zaradi tega znajde v nerodnem položaju z Jeffovo mamo. Njena spontanost Jeffovo mamo navduši, zato se odloči zapustiti moža. Holly in Gary pa se spreta glede lastništva predvajalnika glasbe iBop.
09:29
Ugly Betty 1; epizoda 11... Betty Danielu pomaga zabavati japonskega oblikovalca, ki je na obisku pri reviji, Christinino razdajanje povzroči zmešnjavo med uslužbenci. Na Wilhelmino se spravi računovodstvo in nekdo iz ozadja.
10:22
Ugly Betty 1; epizoda 12... Betty odkrije, da ji je Sofijina druga pomočnica (igra jo Becki Newton) podobna kot jajce jajcu. V slačibaru naletijo na presenečenje. Ignacio dobi nekoga za svoj primer. Po Tedovi vrnitvi Wilhelmina pokaže prijaznejšo plat.
11:11
New Girl 3; epizoda 18... Bliskovito hitra zveza Abby in Schmidta, ki sta se že vselila skupaj, Jess da misliti o svojii zvezi z Nickom in potrebi po neodvisnosti.
11:38
New Girl 3; epizoda 19... Jess v šoli najame Trenerja, nato pa ga mora takoj odpustiti.
12:05
UnREAL; epizoda 4... Dekleta zaženejo hrup, ko tabloid razkrije Adamovo preteklost. Rachel mora na zmenek z Adamom v njegovem vinogradu. Quinn se zave, da bo za Cheta vedno tista druga in pokliče nekdanjega fanta. Jeremy je hvaležen Rachel, ko ga poviša.
12:59
Grey's Anatomy 12; epizoda 16... Meredith naredi korak naprej pri Willu, vendar to hitro obžaluje. Maggie začuti, da se z Andrewom odtujujeta. Amelia ponovno ovrednoti svoje razmerje z Owenom. V mesto pride Catherine in se pošteno vmeša v zadeve med April in Jacksonom.
13:53
Abby's Ultimate Dance Competition 1; epizoda 11... Na tekmovanju so še tri plesalke. Nagrada je 100.000 dolarjev in štipendija za baletno šolo v New Yorku, zato morajo dekleta plesati, kot bi šlo za življenje.
14:52
Dharma & Greg 2; epizoda 16... Dharma se bori proti mestni hiši, da bi spremenili neumen zakon o parkomatih. Ko eden od članov odbora nenadoma umre, se odloči, da se bo na volitvah potegovala za njegov položaj.
15:15
Mom the Millionaire; epizoda ... Anja na loteriji zadene milijone, ki jih skrivoma vloži v moževo restavracijo, v kateri se bo lahko izkazal s svojo nadarjenostjo. Nato pa jo mož zaloti z odvetnikom Maxom.
17:02
Ugly Betty 1; epizoda 13... Betty potolaži užaloščenega Daniela in mu uredi zmenek s supermodelom, Wilhelmina pa se pripravlja, da bo Danielu speljala službo, hkrati pa še Christinino in Amandino. Ko Herbalux odpokličejo, gre Hilda na svoje. Razkrije se skrivnostna ženska.
18:03
Ugly Betty 1; epizoda 14... Bliža se teden mode in Betty ne more verjeti, da je Daniel najel Hildo za pomoč, Daniel pa je osupel nad Bradfordovimi načrti, da bo prodal podjetje. Zaradi stare prijateljice se Daniel vrne na stara pota (po tem, ko jo skuša zapeljati).
19:01
Private Practice 5; epizoda 14... Sam najde svojo sestro Corinne v zaporu, pod vplivom močnih zdravil in v skoraj katatoničnem stanju ter jo pripelje Sheldonu, da ji pomaga.
19:58
New Girl 3; epizoda 18... Bliskovito hitra zveza Abby in Schmidta, ki sta se že vselila skupaj, Jess da misliti o svojii zvezi z Nickom in potrebi po neodvisnosti.
20:29
New Girl 3; epizoda 19... Jess v šoli najame Trenerja, nato pa ga mora takoj odpustiti.
21:00
Back on Track; epizoda ... Nekdanji olimpijski prvak si želi še zadnjič tekmovati na berlinskem maratonu.
23:09
Scream Queens 1; epizoda 9... Denise ne pomiri deklet Kappe, ko jim pove grozljivo zgodbo. Hesterina pretresljiva novica potisne Chanel do roba. Ko Rdeči Hudič vzame še eno žrtev, se pojavi znan obraz.
00:00
New Girl 3; epizoda 20... Jess in Nick se soočita z resnico o svoji zvezi, Schmidt, Winston in Trener pa poskušajo popraviti vtis na lepi novi sosedi.
00:25
New Girl 3; epizoda 21... Jess in Nick poskušata sostanovalcem prikriti dejstvo, da sta šla narazen.
00:53
Baby Daddy 2; epizoda 4... Bonnie priredi dekliščino, Ben in Tucker pa se bosta potrudila, da bi jo ustavila.
01:18
What I Like About You 1; epizoda 14... Holly svetuje Val, naj se v boju s sodelavko Lauren za zelo zaželeno napredovanje posluži umazanih taktik, Gary pa se ob gledanju ene zabavne točke povsem razburi.
01:46
Salem 2; epizoda 1... Medtem ko Salem trpi zaradi kuge, se Mary trudi obdržati nadzor nad čarovnicami in ljudmi, Mercy Lewis pa uresniči svoje mračne načrte.
02:39
Ugly Betty 1; epizoda 13... Betty potolaži užaloščenega Daniela in mu uredi zmenek s supermodelom, Wilhelmina pa se pripravlja, da bo Danielu speljala službo, hkrati pa še Christinino in Amandino. Ko Herbalux odpokličejo, gre Hilda na svoje. Razkrije se skrivnostna ženska.
03:22
Ugly Betty 1; epizoda 14... Bliža se teden mode in Betty ne more verjeti, da je Daniel najel Hildo za pomoč, Daniel pa je osupel nad Bradfordovimi načrti, da bo prodal podjetje. Zaradi stare prijateljice se Daniel vrne na stara pota (po tem, ko jo skuša zapeljati).
04:07
Salem 2; epizoda 1... Medtem ko Salem trpi zaradi kuge, se Mary trudi obdržati nadzor nad čarovnicami in ljudmi, Mercy Lewis pa uresniči svoje mračne načrte.
04:59
Girlfriends 1; epizoda 5... Tri samske dame se skupaj smejijo in hodijo na zmenke v upanju na g. pravega. Vsak teden se odpravijo na zmenke z morebitnimi snubci. Oglejte si priprave, živčnost in skrbi, ko spoznavajo izbrane fante.
05:47
Borderless Cooking 4; epizoda 68... Družite se z Andreo ob latinskoameriški hrani, uživajte v italijanski kulinariki z Giovannijem, pojdite na azijsko kuharsko pustolovščino z Dannyjem, Nadji in Merijin pa se pridružite pri sanjarjenju o arabski kuhinji. Kuhanje brez meja.
06:00
Borderless Cooking 4; epizoda 49... Družite se z Andreo ob latinskoameriški hrani, uživajte v italijanski kulinariki z Giovannijem, pojdite na azijsko kuharsko pustolovščino z Dannyjem, Nadji in Merijin pa se pridružite pri sanjarjenju o arabski kuhinji. Kuhanje brez meja.
06:13
Girlfriends 1; epizoda 1... Tri samske dame se skupaj smejijo in hodijo na zmenke v upanju na g. pravega. Vsak teden se odpravijo na zmenke z morebitnimi snubci. Oglejte si priprave, živčnost in skrbi, ko spoznavajo izbrane fante.
07:02
Girlfriends 1; epizoda 2... Tri samske dame se skupaj smejijo in hodijo na zmenke v upanju na g. pravega. Vsak teden se odpravijo na zmenke z morebitnimi snubci. Oglejte si priprave, živčnost in skrbi, ko spoznavajo izbrane fante.
07:53
The Exes 4 B; epizoda 2... Holly spremeni svoje ljubezenske navade, ko se naveliča scen. Medtem se Haskell baha s svojim bogastvom.
08:17
The Exes 4 B; epizoda 3... Phil vodi upor za tem, ko ga Stuart povabi v svoj pevski zbor. Haskell razjezi Holly, ker je ne vključi v svojo oporoko.
08:41
Once Upon a Time 3; epizoda 10... Prebivalci Storybrooka so presrečni, ko se Henry in drugi vrnejo iz dežele Nije. Ne vedo pa, da ima Peter Pan skrivni načrt, ki bo pretresel življenja meščanov.
09:37
Devious Maids 1; epizoda 9... Evelyn izsiljuje Rosie, da bi bila več z malim Tuckerjem. Zoila je jezna, ko ji Genevieve predstavi zanimiv predlog za Valentino.
10:30
Devious Maids 1; epizoda 10... Valentino skrbi, da jo bo Remi zasovražil, ko se bo vrnil z odvajanja. Rosie hoče, da bi Spence branil njeno čast, ko jo Adrian zaprosi.
11:22
Love it or List it 1-2; epizoda 33... Lastniki hiš se zanašajo na strokovnjakinjo za nepremičnine Hillary Farr, da preuredi njihov trenutni dom, in na Davida Visentina, ki jim bo poiskal novega. Nato morajo izbrati, ali bodo v svojem novo prenovljenem domu ostali ali pa ga bodo prodali.
11:53
Love it or List it 1-2; epizoda 34... Lastniki hiš se zanašajo na strokovnjakinjo za nepremičnine Hillary Farr, da preuredi njihov trenutni dom, in na Davida Visentina, ki jim bo poiskal novega. Nato morajo izbrati, ali bodo v svojem novo prenovljenem domu ostali ali pa ga bodo prodali.
12:20
Love Rules!; epizoda ... Ko se Kelly in Michael odločita za poroko, hočeta, da je nekaj posebnega in netradicionalnega. Ko pa jima Kellyjina mama predstavi pravila zaroke, se preprosta intimna poroka spremeni v veličasten dogodek.
14:13
Hot in Cleveland 5; epizoda 1... V premieri pete sezone Elka pove Victorii za skrivališče, kamor bo lahko odšel Emmet po pobegu iz zapora. Nato pa ugotovita, da je to priljubljen kraj za kriminalce.
14:42
Hot in Cleveland 5; epizoda 2... Melanie osupne Aleca z novico, da je noseča. Po Emmetovem izginotju ima ženske na očeh agent FBI. Joy ugotovi, da se ji moški ne morejo upreti.
15:11
Liaisons 2; epizoda 3... Zgodba o ljubezenskem življenju slavne arhitektke Mike, njenega moža Tonyja, ki je bil nekoč patolog, zdaj pa je zakonski svetovalec, njuni družini ter o zapletenih odnosih, ki ogrožajo na videz popolno družino.
16:11
Once Upon a Time 3; epizoda 11... Petru Panu morajo preprečiti, da bi izrekel nov urok nad prebivalce Storybrooka, s katerim bi ubil vse žive duše v mestu.
17:11
Devious Maids 1; epizoda 11... Alejandro in Carmen imata različni mnenji o njegovem novem razmerju. Marisol je bliže resnici, Taylor in Michael pa dvomita o njenih pravih namenih.
18:11
Devious Maids 1; epizoda 12... Marisol ogrozi svoje življenje, ko raziskuje Florin umor. Carmen obudi razmerje s Samom, ko vidi, kako osamljen je Alejandro kljub svoji slavi.
19:04
Once Upon a Time 5; epizoda 16... Spremljamo usodo ženske (Jennifer Morrison), ki rešuje mesto v Mainu, kjer živijo uročeni pravljični junaki ne vedoč, kdo so. V Storybrooke jo pripelje otrok, ki ga je pred leti dala v posvojitev in ki verjame, da lahko reši mesto.
20:02
Jane the Virgin 2; epizoda 16... Poročni načrti Jane in Michaela so postavljeni na stranski tir, ko hišo Vilanuevovih uniči poplava. Jane si želi majhne poroke, Rogelio pa hoče veliko zabavo, da bo lahko povabil svoje slavne prijatelje. Jane in Michael prav tako iščeta popolni dom.
20:58
Hot in Cleveland 5; epizoda 3... Simon prvič sreča sina in vnuka ter pomaga Joy vpisati Wilburja na ugledno šolo. Melanie in Elka iščeta popolnega zdravnika.
21:29
Hot in Cleveland 5; epizoda 4... Elka pripravi lažni pogreb za Victorio. Med gosti je njena pokora Susan Lucci. Simon in Joy se soočita s spodrsljajem v svojem razmerju.
21:59
The Exes 4 B; epizoda 5... Po sporu s Philom in Stuartom se Haskell odseli. Holly ju prisili, da ga pripeljeta nazaj.
22:29
The Exes 4 B; epizoda 6... Phil začne hoditi z igralko, Holly pa mora prvič nekoga odpustiti.
22:59
Grey's Anatomy 11; epizoda 8... Pierceova in Greyeva se ne strinjata z Derekom glede najboljše terapije za bolnika, zaradi česar se par hudo spre. Callie se čuti odgovorna za enega svojih veteranov, saj so ga gnali predaleč, posledice pa so uničujoče.
23:56
Grey's Anatomy 11; epizoda 9... Meredith ima polne roke dela, ko se Derek pripravlja na selitev. Jackson in April izvesta slabo novico. Arizona in Amelia se pogovarjata o najboljšem posegu za dr. Hermanovo.
00:52
Grey's Anatomy 11; epizoda 10... April ostaja pozitivna, ko opravljajo preiskave na njenem otroku. Dr. Hermanova pripravi intenzivno izobraževanje iz fetalne kirurgije. Callie in Owen drug drugega spodbujata k ponovnim zmenkom.
01:45
Private Practice 5; epizoda 10... Cooper se spopada s težavami starševstva, Addison pa še naprej načrtuje otroka.
02:32
Private Practice 5; epizoda 11... Pete, Violet, Sam in Addison se samskemu življenju prilagajajo na različne načine. Addison se sprašuje, kako močno si želi otroka in se zaupa Jaku.
03:17
Private Practice 5; epizoda 12... Ravno ko so se stvari med Violet in reševalcem Scottom izboljšale, se prikaže Joanna, nujno potrebna zdravniške oskrbe, saj je tako noseča kot hudo pretepena.
04:04
Private Practice 5; epizoda 13... Sheldon med pogovorom z vojaškim veteranom s posttravmatsko stresno motnjo ugotovi, da je utrpel spolno nadlegovanje.
04:50
Private Practice 5; epizoda 14... Sam najde svojo sestro Corinne v zaporu, pod vplivom močnih zdravil in v skoraj katatoničnem stanju ter jo pripelje Sheldonu, da ji pomaga.
05:36
Love it or List it 1-2; epizoda 33... Lastniki hiš se zanašajo na strokovnjakinjo za nepremičnine Hillary Farr, da preuredi njihov trenutni dom, in na Davida Visentina, ki jim bo poiskal novega. Nato morajo izbrati, ali bodo v svojem novo prenovljenem domu ostali ali pa ga bodo prodali.
06:00
Borderless Cooking 4; epizoda 51... Družite se z Andreo ob latinskoameriški hrani, uživajte v italijanski kulinariki z Giovannijem, pojdite na azijsko kuharsko pustolovščino z Dannyjem, Nadji in Merijin pa se pridružite pri sanjarjenju o arabski kuhinji. Kuhanje brez meja.
06:10
Girlfriends 1; epizoda 3... Tri samske dame se skupaj smejijo in hodijo na zmenke v upanju na g. pravega. Vsak teden se odpravijo na zmenke z morebitnimi snubci. Oglejte si priprave, živčnost in skrbi, ko spoznavajo izbrane fante.
07:00
Girlfriends 1; epizoda 4... Tri samske dame se skupaj smejijo in hodijo na zmenke v upanju na g. pravega. Vsak teden se odpravijo na zmenke z morebitnimi snubci. Oglejte si priprave, živčnost in skrbi, ko spoznavajo izbrane fante.
07:50
The Exes 4 B; epizoda 5... Skupina ločenih prijateljev se privaja na samsko življenje.
08:15
The Exes 4 B; epizoda 6... Skupina ločenih prijateljev se privaja na samsko življenje.
08:40
Once Upon a Time 3; epizoda 11... Petru Panu morajo preprečiti, da bi izrekel nov urok nad prebivalce Storybrooka, s katerim bi ubil vse žive duše v mestu.
09:35
Devious Maids 1; epizoda 11... Alejandro in Carmen imata različni mnenji o njegovem novem razmerju. Marisol je bliže resnici, Taylor in Michael pa dvomita o njenih pravih namenih.
10:30
Devious Maids 1; epizoda 12... Marisol ogrozi svoje življenje, ko raziskuje Florin umor. Carmen obudi razmerje s Samom, ko vidi, kako osamljen je Alejandro kljub svoji slavi.
11:25
Love it or List it 1-2; epizoda 35... Lastniki se bodo zanesli na strokovnjaka za nepremičnine Hillary Farr, da jim prenovi dom, in Davida Visentina, ki jim bo poiskal novega, nato pa bodo morali izbrati, ali bodo obnovljeni dom obdržali ali prodali.
11:50
Love it or List it 1-2; epizoda 36... Lastniki se bodo zanesli na strokovnjaka za nepremičnine Hillary Farr, da jim prenovi dom, in Davida Visentina, ki jim bo poiskal novega, nato pa bodo morali izbrati, ali bodo obnovljeni dom obdržali ali prodali.
12:20
Back on Track; epizoda ... Nekdanji olimpijski prvak si želi še zadnjič tekmovati na berlinskem maratonu.
14:15
Hot in Cleveland 5; epizoda 3... Tri 40-letne najboljše prijateljice iz Los Angelesa letijo v Pariz, a njihovo letalo zasilno pristane v Clevelandu. Zavejo se, da tu ne veljajo enaka pravila kot v L. A.-ju, zato se odločijo počastiti mesto, v katerem še vedno veljajo za lepotice.
14:45
Hot in Cleveland 5; epizoda 4... Tri 40-letne najboljše prijateljice iz Los Angelesa letijo v Pariz, a njihovo letalo zasilno pristane v Clevelandu. Zavejo se, da tu ne veljajo enaka pravila kot v L. A.-ju, zato se odločijo počastiti mesto, v katerem še vedno veljajo za lepotice.
15:15
Grey's Anatomy 12; epizoda 16... Sledite osebnemu in poklicnemu življenju zdravnikov v bolnišnici Grey Sloan, ki se ukvarjajo s svojimi bolniki in drug z drugim.
16:10
Once Upon a Time 3; epizoda 12... Ko se njeni prijatelji in družina znajdejo v težavah, Kljuka pomaga Emmi, da se ji povrne spomin, da jim spet lahko priskoči na pomoč.
17:05
Devious Maids 1; epizoda 13... V ospredje stopi skrivnost o Florini smrti.
18:05
Devious Maids 2; epizoda 1... V prejšnji sezoni so odkrili Florinega morilca, agenti za imigracijo so aretirali Rosie, odnos med Valentino in Zoilo je propadel, Carmenina zaroka pa je bila lažna. Nova sezona bo še veliko bolj vznemirljiva.
19:00
My Father the Hero; epizoda ... 14-letna Newyorčanka obišče očeta na Bahamih. Ko spozna fanta, ki dela v hotelu, se pretvarja, da je njen oče njen ljubimec, kar pa se ne izkaže za pametno zamisel, saj se ju drugi gostje začnejo izogibati.
21:00
Hot in Cleveland 5; epizoda 5... Tri 40-letne najboljše prijateljice iz Los Angelesa letijo v Pariz, a njihovo letalo zasilno pristane v Clevelandu. Zavejo se, da tu ne veljajo enaka pravila kot v L. A.-ju, zato se odločijo počastiti mesto, v katerem še vedno veljajo za lepotice.
21:30
Hot in Cleveland 5; epizoda 6... Tri 40-letne najboljše prijateljice iz Los Angelesa letijo v Pariz, a njihovo letalo zasilno pristane v Clevelandu. Zavejo se, da tu ne veljajo enaka pravila kot v L. A.-ju, zato se odločijo počastiti mesto, v katerem še vedno veljajo za lepotice.
22:00
The Exes 4 B; epizoda 7... Skupina ločenih prijateljev se privaja na samsko življenje.
22:30
The Exes 4 B; epizoda 8... Skupina ločenih prijateljev se privaja na samsko življenje.
23:00
Grey's Anatomy 11; epizoda 11... Sledite osebnemu in poklicnemu življenju zdravnikov v bolnišnici Grey Sloan, ki se ukvarjajo s svojimi bolniki in drug z drugim.
00:00
Grey's Anatomy 11; epizoda 12... Sledite osebnemu in poklicnemu življenju zdravnikov v bolnišnici Grey Sloan, ki se ukvarjajo s svojimi bolniki in drug z drugim.
00:55
Grey's Anatomy 11; epizoda 13... Sledite osebnemu in poklicnemu življenju zdravnikov v bolnišnici Grey Sloan, ki se ukvarjajo s svojimi bolniki in drug z drugim.
01:50
Scream Queens 1; epizoda 5... Komična grozljivka se dogaja v kampusu, ki ga pretrese vrsta umorov.
02:35
Scream Queens 1; epizoda 6... Komična grozljivka se dogaja v kampusu, ki ga pretrese vrsta umorov.
03:20
Scream Queens 1; epizoda 7... Komična grozljivka se dogaja v kampusu, ki ga pretrese vrsta umorov.
04:05
Scream Queens 1; epizoda 8... Komična grozljivka se dogaja v kampusu, ki ga pretrese vrsta umorov.
04:50
Scream Queens 1; epizoda 9... Komična grozljivka se dogaja v kampusu, ki ga pretrese vrsta umorov.
05:35
Love it or List it 1-2; epizoda 35... Lastniki se bodo zanesli na strokovnjaka za nepremičnine Hillary Farr, da jim prenovi dom, in Davida Visentina, ki jim bo poiskal novega, nato pa bodo morali izbrati, ali bodo obnovljeni dom obdržali ali prodali.