Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Fox Life
06:00
Girlfriends Y1; epizoda 3... Tri samske dame se skupaj smejijo in hodijo na zmenke v upanju na g. pravega. Vsak teden se odpravijo na zmenke z morebitnimi snubci. Oglejte si priprave, živčnost in skrbi, ko spoznavajo izbrane fante.
06:50
Girlfriends Y1; epizoda 4... Tri samske dame se skupaj smejijo in hodijo na zmenke v upanju na g. pravega. Vsak teden se odpravijo na zmenke z morebitnimi snubci. Oglejte si priprave, živčnost in skrbi, ko spoznavajo izbrane fante.
07:40
GENE SIMMONS: FAMILY JEWELS Y4; epizoda 21... To je ameriška resničnostna serija, ki se vrti okrog basista in pevca skupine Kiss, Gena Simmonsa, njegove partnerice in žene Shannon Tweed in njunih dveh otrok Nicka in Sophie.
08:05
GENE SIMMONS: FAMILY JEWELS Y5; epizoda 1... To je ameriška resničnostna serija, ki se vrti okrog basista in pevca skupine Kiss, Gena Simmonsa, njegove partnerice in žene Shannon Tweed in njunih dveh otrok Nicka in Sophie.
08:30
The Exes Y2; epizoda 7... Serija sledi trem ločencem: ženskarju Philu, zapečkarju Haskellu in sveže samskemu Stuartu. Skupaj živijo v stanovanju nasproti svoje odvetnice za ločitev in stanodajalke Holly.
08:55
The Exes Y2; epizoda 8... Serija sledi trem ločencem: ženskarju Philu, zapečkarju Haskellu in sveže samskemu Stuartu. Skupaj živijo v stanovanju nasproti svoje odvetnice za ločitev in stanodajalke Holly.
09:25
The Exes Y2; epizoda 9... Serija sledi trem ločencem: ženskarju Philu, zapečkarju Haskellu in sveže samskemu Stuartu. Skupaj živijo v stanovanju nasproti svoje odvetnice za ločitev in stanodajalke Holly.
09:50
The Exes Y2; epizoda 10... Serija sledi trem ločencem: ženskarju Philu, zapečkarju Haskellu in sveže samskemu Stuartu. Skupaj živijo v stanovanju nasproti svoje odvetnice za ločitev in stanodajalke Holly.
10:15
The Exes Y2; epizoda 11... Serija sledi trem ločencem: ženskarju Philu, zapečkarju Haskellu in sveže samskemu Stuartu. Skupaj živijo v stanovanju nasproti svoje odvetnice za ločitev in stanodajalke Holly.
10:45
Princesses: Long Island Y1; epizoda 4... Šest mladenk z dokončano fakulteto živi doma in na račun svojih staršev. Družine pritiskajo nanje, naj si poiščejo može. Bodo našle svoje prince na belih konjih ali bodo ostale odvisne od svojih staršev?
11:40
What Not To Wear Y7; epizoda 4... Vsi imamo prijatelje, ki nas prepričujejo, kaj bi morali obleči, včasih pa potrebujemo pomoč pri izločanju oblačil, ki jih ne bi smeli obleči. V tej oddaji bomo ljudi preoblačili s pomočjo supermanekenke Lise Butcher in pevke Mice Paris.
12:50
Marcel's Quantum Kitchen; epizoda 5... Marcel s svojo ekipo načrtovalcev zabav in kuharjev z zvrhano mero domišljije, znanstvenimi eksperimenti in kuharskim talentom ustvari vse od opreme do jedilnika z Marcelovo znamko molekularne gastronomije.
13:40
The Shape of Things; epizoda ... Študentka umetnosti hoče dokazati svojo teorijo, zato zmanipulira mladeniča, da se zaljubi vanjo, nato pa ga telesno in duševno preoblikuje, kot bi bil človeški kip.
15:35
Devious Maids Y1; epizoda 2... Umori in kaos v vilah bogatih in vplivnih družin na Beverly Hillsu, kjer so služabnice premetene, zabavne, podle in enako hudičeve kot njihovi delodajalci. Razkrili bodo prepovedane zveze in temne skrivnosti.
16:30
Devious Maids Y1; epizoda 3... Umori in kaos v vilah bogatih in vplivnih družin na Beverly Hillsu, kjer so služabnice premetene, zabavne, podle in enako hudičeve kot njihovi delodajalci. Razkrili bodo prepovedane zveze in temne skrivnosti.
17:25
Trophy Wife Y1; epizoda 10... Mlada Kate postane tretja žena nekoliko starejšega moškega. Spoznata se v karaoke baru, leto dni pozneje pa Kate pristane s tremi posvojenimi otroki in dvema bivšima ženama. Odločena je, da bo njen zakon uspel.
17:50
Trophy Wife Y1; epizoda 11... Mlada Kate postane tretja žena nekoliko starejšega moškega. Spoznata se v karaoke baru, leto dni pozneje pa Kate pristane s tremi posvojenimi otroki in dvema bivšima ženama. Odločena je, da bo njen zakon uspel.
18:20
Cristela Y1; epizoda 10... Cristela je že šesto leto na pravni fakulteti in se ji nasmiha prvo veliko neplačano pripravništvo v prestižni odvetniški pisarni. Težava je v tem, da njena družina meni, da se preveč trudi uspeti. Trudi se uskladiti svojo kulturo s sodobnim svetom.
18:45
Cristela Y1; epizoda 11... Cristela je že šesto leto na pravni fakulteti in se ji nasmiha prvo veliko neplačano pripravništvo v prestižni odvetniški pisarni. Težava je v tem, da njena družina meni, da se preveč trudi uspeti. Trudi se uskladiti svojo kulturo s sodobnim svetom.
19:15
Body of Proof Y3; epizoda 1... Odlična nevrokirurginja uporablja pri reševanju umorov svoje sposobnosti. Dr. Megan Hunt je bila vrhunska nevrokirurginja, a se je njena kariera končala zaradi prometne nesreče. Ne more več pomagati živim, zato postane forenzična izvedenka.
20:10
Revenge Y4; epizoda 13... Ko je bila Emily še otrok, so njenemu očetu podtaknili umor, zaradi česar sta jo prevzela jeza in žalost. Od takrat so bila vsa Emilyjina dejanja usmerjena v to, da bo uničila svoje sovražnike. Zdaj pa izve, da je njen oče še živ.
21:05
The Exes Y4 A; epizoda 3... Skupina ločenih prijateljev se privaja na samsko življenje.
21:30
Cougar Town Y6; epizoda 3... Bobby in Andy uspeta s svojo igro Cul de Sac's Penny Can. Andy hoče prepričati Ellie, naj zabava druge s svojim alter egom. Grayson končno uresniči svoje sanje in se pojavi v televizijskem oglasu.
22:00
New Girl Y4; epizoda 15... Jess svojega fanta zaloti z drugo, zato išče stanovanje. Preseli se k trem fantom. Nick je faliran študent prava, Schmidt je poslovnež, Winston pa nekdanji športnik, ki hoče biti najboljši. Kako se bo ta trojica ujela z nerodnim novim dekletom?
22:25
New Girl Y4; epizoda 16... Jess svojega fanta zaloti z drugo, zato išče stanovanje. Preseli se k trem fantom. Nick je faliran študent prava, Schmidt je poslovnež, Winston pa nekdanji športnik, ki hoče biti najboljši. Kako se bo ta trojica ujela z nerodnim novim dekletom?
22:55
No More Men!; epizoda ... Pomemben je samo seks. To sklene Lisa, ko fanta zaloti v postelji z drugo. Preseli se k prijateljici Janni in priseže, da je opravila z moškimi. Dobi službo v knjigarni, ki jo vodi g. Thurau. Ko se pojavi mlad in prijazen študent, skoraj popusti.
00:45
Once Upon a Time Y2; epizoda 1... Resničnost in mit se začneta prepletati, ko se junaki pravljice prebudijo iz uroka Zlobne kraljice Regine in se spomnijo, kdo so bili. Obupani spoznajo, da se ne morejo vrniti v pravljično deželo.
01:35
Once Upon a Time Y2; epizoda 2... Resničnost in mit se začneta prepletati, ko se junaki pravljice prebudijo iz uroka Zlobne kraljice Regine in se spomnijo, kdo so bili. Obupani spoznajo, da se ne morejo vrniti v pravljično deželo.
02:20
Once Upon a Time Y2; epizoda 3... Resničnost in mit se začneta prepletati, ko se junaki pravljice prebudijo iz uroka Zlobne kraljice Regine in se spomnijo, kdo so bili. Obupani spoznajo, da se ne morejo vrniti v pravljično deželo.
03:00
Being Erica Y3; epizoda 6... Pustolovščina skozi čas se nadaljuje. Tokrat Erica odkrije, da je le ena izmed bolnikov dr. Toma. Če bo hotela pomagati sebi, bo morala pomagati tudi drugim.
03:45
Being Erica Y3; epizoda 7... Pustolovščina skozi čas se nadaljuje. Tokrat Erica odkrije, da je le ena izmed bolnikov dr. Toma. Če bo hotela pomagati sebi, bo morala pomagati tudi drugim.
04:30
Being Erica Y3; epizoda 8... Pustolovščina skozi čas se nadaljuje. Tokrat Erica odkrije, da je le ena izmed bolnikov dr. Toma. Če bo hotela pomagati sebi, bo morala pomagati tudi drugim.
05:15
Being Erica Y3; epizoda 9... Pustolovščina skozi čas se nadaljuje. Tokrat Erica odkrije, da je le ena izmed bolnikov dr. Toma. Če bo hotela pomagati sebi, bo morala pomagati tudi drugim.
06:00
Italian Cooking Presto; epizoda 43... Voditeljica bo vsak dan v živo iz svoje kuhinje pokazala preprost recept. Oddaja je namenjena ženskam in moškim, ki nimajo časa za kuhanje ali pripravo obrokov in ki se nočejo odpovedati uživanju v hrani.
06:10
GENE SIMMONS: FAMILY JEWELS Y5; epizoda 10... To je ameriška resničnostna serija, ki se vrti okrog basista in pevca skupine Kiss, Gena Simmonsa, njegove partnerice in žene Shannon Tweed in njunih dveh otrok Nicka in Sophie.
06:40
Project Runway Y5; epizoda 8... Heidi Klum, Michael Kors in Nina Garcia se vračajo. Vrača se tudi mentor Tim Gunn, ki pomaga oblikovalcem. Finalisti pripravijo kolekcije za teden mode v Bryant Parku, zmagovalec pa prejme številne nagrade.
07:25
Meet The Russians Y1; epizoda 3... Ocenjujejo, da v Londonu živi 300 000 Rusov. Veliko jih je bogatejših od britanske kraljice. Pripravite se na svet bogastva in posebnih ljudi. Kot muha na steni boste izkusili razkošje, blišč, ekskluzivne prireditve in si ogledali zasebna letala.
08:15
Happily Divorced Y2 B; epizoda 3... Po 18 letih zakona se par v srednjih letih trudi živeti naprej po moževem priznanju, da je gej.
08:40
Happily Divorced Y2 B; epizoda 4... Po 18 letih zakona se par v srednjih letih trudi živeti naprej po moževem priznanju, da je gej.
09:05
Dharma & Greg Y2; epizoda 6... Mladi bogati odvetnik Greg spozna svobodomiselno Dharmo in že na prvem zmenku se poročita. Vse bolj sta si naklonjena, njuni družini pa se ne preneseta.
09:30
The Exes Y2; epizoda 11... Serija sledi trem ločencem: ženskarju Philu, zapečkarju Haskellu in sveže samskemu Stuartu. Skupaj živijo v stanovanju nasproti svoje odvetnice za ločitev in stanodajalke Holly.
09:55
Once Upon a Time Y2; epizoda 3... Resničnost in mit se začneta prepletati, ko se junaki pravljice prebudijo iz uroka Zlobne kraljice Regine in se spomnijo, kdo so bili. Obupani spoznajo, da se ne morejo vrniti v pravljično deželo.
10:45
Devious Maids Y1; epizoda 3... Umori in kaos v vilah bogatih in vplivnih družin na Beverly Hillsu, kjer so služabnice premetene, zabavne, podle in enako hudičeve kot njihovi delodajalci. Razkrili bodo prepovedane zveze in temne skrivnosti.
11:35
Revenge Y2; epizoda 20... Emily Thorne je prevetrila Hamptons s svojim prihodom v prestižno skupnost. Na videz je prijazno in uglajeno dekle, ki pa ni niti približno tako, kot se zdi. Skriva se za privzeto identiteto in je ženska, ki ima zgolj en cilj - maščevanje.
12:30
Girlfriends Y1; epizoda 5... Tri samske dame se skupaj smejijo in hodijo na zmenke v upanju na g. pravega. Vsak teden se odpravijo na zmenke z morebitnimi snubci. Oglejte si priprave, živčnost in skrbi, ko spoznavajo izbrane fante.
13:25
Project Runway Y5; epizoda 9... Heidi Klum, Michael Kors in Nina Garcia se vračajo. Vrača se tudi mentor Tim Gunn, ki pomaga oblikovalcem. Finalisti pripravijo kolekcije za teden mode v Bryant Parku, zmagovalec pa prejme številne nagrade.
14:20
Meet The Russians Y1; epizoda 4... Ocenjujejo, da v Londonu živi 300 000 Rusov. Veliko jih je bogatejših od britanske kraljice. Pripravite se na svet bogastva in posebnih ljudi. Kot muha na steni boste izkusili razkošje, blišč, ekskluzivne prireditve in si ogledali zasebna letala.
15:15
Happily Divorced Y2 B; epizoda 3... Po 18 letih zakona se par v srednjih letih trudi živeti naprej po moževem priznanju, da je gej.
15:45
Happily Divorced Y2 B; epizoda 4... Po 18 letih zakona se par v srednjih letih trudi živeti naprej po moževem priznanju, da je gej.
16:15
Dharma & Greg Y2; epizoda 7... Mladi bogati odvetnik Greg spozna svobodomiselno Dharmo in že na prvem zmenku se poročita. Vse bolj sta si naklonjena, njuni družini pa se ne preneseta.
16:40
The Exes Y2; epizoda 12... Serija sledi trem ločencem: ženskarju Philu, zapečkarju Haskellu in sveže samskemu Stuartu. Skupaj živijo v stanovanju nasproti svoje odvetnice za ločitev in stanodajalke Holly.
17:10
Once Upon a Time Y2; epizoda 4... Resničnost in mit se začneta prepletati, ko se junaki pravljice prebudijo iz uroka Zlobne kraljice Regine in se spomnijo, kdo so bili. Obupani spoznajo, da se ne morejo vrniti v pravljično deželo.
18:05
Ghost Whisperer Y1; epizoda 21... Melinda se sporazumeva z duhovi, ki se oklepajo živih, saj imajo nedokončane posle, zaradi katerih ne morejo prestopiti v svetlobo. Deluje kot posrednik med mrtvimi in tistimi, ki jih preganjajo.
19:00
Devious Maids Y1; epizoda 4... Umori in kaos v vilah bogatih in vplivnih družin na Beverly Hillsu, kjer so služabnice premetene, zabavne, podle in enako hudičeve kot njihovi delodajalci. Razkrili bodo prepovedane zveze in temne skrivnosti.
19:55
Once Upon a Time Y4; epizoda 12... Mojstra pripovedovanja zgodb Edward Kitsis in Adam Horowitz vas vabita, da se pridružite Emmi Swan, Sneguljčici, princu na belem konju, zlobni kraljici in vsem drugim pravljičnim junakom, ki se branijo pred čarobnimi silami preteklosti.
20:50
Once Upon a Time Y4; epizoda 13... Mojstra pripovedovanja zgodb Edward Kitsis in Adam Horowitz vas vabita, da se pridružite Emmi Swan, Sneguljčici, princu na belem konju, zlobni kraljici in vsem drugim pravljičnim junakom, ki se branijo pred čarobnimi silami preteklosti.
21:45
Happily Divorced Y2 B; epizoda 5... Po 18 letih zakona se par v srednjih letih trudi živeti naprej po moževem priznanju, da je gej.
22:10
Happily Divorced Y2 B; epizoda 6... Po 18 letih zakona se par v srednjih letih trudi živeti naprej po moževem priznanju, da je gej.
22:40
Body of Proof Y3; epizoda 1... Odlična nevrokirurginja uporablja pri reševanju umorov svoje sposobnosti. Dr. Megan Hunt je bila vrhunska nevrokirurginja, a se je njena kariera končala zaradi prometne nesreče. Ne more več pomagati živim, zato postane forenzična izvedenka.
23:35
Revenge Y4; epizoda 13... Ko je bila Emily še otrok, so njenemu očetu podtaknili umor, zaradi česar sta jo prevzela jeza in žalost. Od takrat so bila vsa Emilyjina dejanja usmerjena v to, da bo uničila svoje sovražnike. Zdaj pa izve, da je njen oče še živ.
00:30
Ghost Whisperer Y1; epizoda 21... Melinda se sporazumeva z duhovi, ki se oklepajo živih, saj imajo nedokončane posle, zaradi katerih ne morejo prestopiti v svetlobo. Deluje kot posrednik med mrtvimi in tistimi, ki jih preganjajo.
01:25
Being Erica Y3; epizoda 10... Pustolovščina skozi čas se nadaljuje. Tokrat Erica odkrije, da je le ena izmed bolnikov dr. Toma. Če bo hotela pomagati sebi, bo morala pomagati tudi drugim.
02:15
Hoarders Y2; epizoda 11... Zbiratelji navlake je serija, ki prikazuje težave in zdravljenje ljudi, ki trpijo za kompulzivnim zbiranjem vsega mogočega. Zbiratelji navlake bodo pomoč iskali pri različnih strokovnjakih za OKM, tesnobnost ali zbiranje navlake.
03:00
Girlfriends Y1; epizoda 5... Tri samske dame se skupaj smejijo in hodijo na zmenke v upanju na g. pravega. Vsak teden se odpravijo na zmenke z morebitnimi snubci. Oglejte si priprave, živčnost in skrbi, ko spoznavajo izbrane fante.
03:45
Project Runway Y5; epizoda 9... Heidi Klum, Michael Kors in Nina Garcia se vračajo. Vrača se tudi mentor Tim Gunn, ki pomaga oblikovalcem. Finalisti pripravijo kolekcije za teden mode v Bryant Parku, zmagovalec pa prejme številne nagrade.
04:30
Meet The Russians Y1; epizoda 4... Ocenjujejo, da v Londonu živi 300 000 Rusov. Veliko jih je bogatejših od britanske kraljice. Pripravite se na svet bogastva in posebnih ljudi. Kot muha na steni boste izkusili razkošje, blišč, ekskluzivne prireditve in si ogledali zasebna letala.
05:15
Hoarders Y2; epizoda 11... Zbiratelji navlake je serija, ki prikazuje težave in zdravljenje ljudi, ki trpijo za kompulzivnim zbiranjem vsega mogočega. Zbiratelji navlake bodo pomoč iskali pri različnih strokovnjakih za OKM, tesnobnost ali zbiranje navlake.
06:00
Italian Cooking Presto; epizoda 44... Voditeljica bo vsak dan v živo iz svoje kuhinje pokazala preprost recept. Oddaja je namenjena ženskam in moškim, ki nimajo časa za kuhanje ali pripravo obrokov in ki se nočejo odpovedati uživanju v hrani.
06:10
GENE SIMMONS: FAMILY JEWELS Y5; epizoda 11... To je ameriška resničnostna serija, ki se vrti okrog basista in pevca skupine Kiss, Gena Simmonsa, njegove partnerice in žene Shannon Tweed in njunih dveh otrok Nicka in Sophie.
06:40
Project Runway Y5; epizoda 9... Heidi Klum, Michael Kors in Nina Garcia se vračajo. Vrača se tudi mentor Tim Gunn, ki pomaga oblikovalcem. Finalisti pripravijo kolekcije za teden mode v Bryant Parku, zmagovalec pa prejme številne nagrade.
07:25
Meet The Russians Y1; epizoda 4... Ocenjujejo, da v Londonu živi 300 000 Rusov. Veliko jih je bogatejših od britanske kraljice. Pripravite se na svet bogastva in posebnih ljudi. Kot muha na steni boste izkusili razkošje, blišč, ekskluzivne prireditve in si ogledali zasebna letala.
08:15
Happily Divorced Y2 B; epizoda 5... Po 18 letih zakona se par v srednjih letih trudi živeti naprej po moževem priznanju, da je gej.
08:40
Happily Divorced Y2 B; epizoda 6... Po 18 letih zakona se par v srednjih letih trudi živeti naprej po moževem priznanju, da je gej.
09:05
Dharma & Greg Y2; epizoda 7... Mladi bogati odvetnik Greg spozna svobodomiselno Dharmo in že na prvem zmenku se poročita. Vse bolj sta si naklonjena, njuni družini pa se ne preneseta.
09:30
The Exes Y2; epizoda 12... Serija sledi trem ločencem: ženskarju Philu, zapečkarju Haskellu in sveže samskemu Stuartu. Skupaj živijo v stanovanju nasproti svoje odvetnice za ločitev in stanodajalke Holly.
09:55
Once Upon a Time Y2; epizoda 4... Resničnost in mit se začneta prepletati, ko se junaki pravljice prebudijo iz uroka Zlobne kraljice Regine in se spomnijo, kdo so bili. Obupani spoznajo, da se ne morejo vrniti v pravljično deželo.
10:45
Devious Maids Y1; epizoda 4... Umori in kaos v vilah bogatih in vplivnih družin na Beverly Hillsu, kjer so služabnice premetene, zabavne, podle in enako hudičeve kot njihovi delodajalci. Razkrili bodo prepovedane zveze in temne skrivnosti.
11:35
Revenge Y2; epizoda 21... Emily Thorne je prevetrila Hamptons s svojim prihodom v prestižno skupnost. Na videz je prijazno in uglajeno dekle, ki pa ni niti približno tako, kot se zdi. Skriva se za privzeto identiteto in je ženska, ki ima zgolj en cilj - maščevanje.
12:30
Girlfriends Y1; epizoda 6... Tri samske dame se skupaj smejijo in hodijo na zmenke v upanju na g. pravega. Vsak teden se odpravijo na zmenke z morebitnimi snubci. Oglejte si priprave, živčnost in skrbi, ko spoznavajo izbrane fante.
13:25
Project Runway Y5; epizoda 10... Heidi Klum, Michael Kors in Nina Garcia se vračajo. Vrača se tudi mentor Tim Gunn, ki pomaga oblikovalcem. Finalisti pripravijo kolekcije za teden mode v Bryant Parku, zmagovalec pa prejme številne nagrade.
14:20
Meet The Russians Y1; epizoda 5... Ocenjujejo, da v Londonu živi 300 000 Rusov. Veliko jih je bogatejših od britanske kraljice. Pripravite se na svet bogastva in posebnih ljudi. Kot muha na steni boste izkusili razkošje, blišč, ekskluzivne prireditve in si ogledali zasebna letala.
15:15
Happily Divorced Y2 B; epizoda 5... Po 18 letih zakona se par v srednjih letih trudi živeti naprej po moževem priznanju, da je gej.
15:45
Happily Divorced Y2 B; epizoda 6... Po 18 letih zakona se par v srednjih letih trudi živeti naprej po moževem priznanju, da je gej.
16:15
Dharma & Greg Y2; epizoda 8... Mladi bogati odvetnik Greg spozna svobodomiselno Dharmo in že na prvem zmenku se poročita. Vse bolj sta si naklonjena, njuni družini pa se ne preneseta.
16:40
The Exes Y3; epizoda 1... Skupina ločenih prijateljev se privaja na samsko življenje.
17:10
Once Upon a Time Y2; epizoda 5... Resničnost in mit se začneta prepletati, ko se junaki pravljice prebudijo iz uroka Zlobne kraljice Regine in se spomnijo, kdo so bili. Obupani spoznajo, da se ne morejo vrniti v pravljično deželo.
18:05
Ghost Whisperer Y1; epizoda 22... Melinda se sporazumeva z duhovi, ki se oklepajo živih, saj imajo nedokončane posle, zaradi katerih ne morejo prestopiti v svetlobo. Deluje kot posrednik med mrtvimi in tistimi, ki jih preganjajo.
19:00
Devious Maids Y1; epizoda 5... Umori in kaos v vilah bogatih in vplivnih družin na Beverly Hillsu, kjer so služabnice premetene, zabavne, podle in enako hudičeve kot njihovi delodajalci. Razkrili bodo prepovedane zveze in temne skrivnosti.
19:55
Body of Proof Y3; epizoda 1... Odlična nevrokirurginja uporablja pri reševanju umorov svoje sposobnosti. Dr. Megan Hunt je bila vrhunska nevrokirurginja, a se je njena kariera končala zaradi prometne nesreče. Ne more več pomagati živim, zato postane forenzična izvedenka.
20:50
Revenge Y4; epizoda 14... Ko je bila Emily še otrok, so njenemu očetu podtaknili umor, zaradi česar sta jo prevzela jeza in žalost. Od takrat so bila vsa Emilyjina dejanja usmerjena v to, da bo uničila svoje sovražnike. Zdaj pa izve, da je njen oče še živ.
21:45
Happily Divorced Y2 B; epizoda 7... Po 18 letih zakona se par v srednjih letih trudi živeti naprej po moževem priznanju, da je gej.
22:10
Happily Divorced Y2 B; epizoda 8... Po 18 letih zakona se par v srednjih letih trudi živeti naprej po moževem priznanju, da je gej.
22:40
New Girl Y4; epizoda 15... Jess svojega fanta zaloti z drugo, zato išče stanovanje. Preseli se k trem fantom. Nick je faliran študent prava, Schmidt je poslovnež, Winston pa nekdanji športnik, ki hoče biti najboljši. Kako se bo ta trojica ujela z nerodnim novim dekletom?
23:05
New Girl Y4; epizoda 16... Jess svojega fanta zaloti z drugo, zato išče stanovanje. Preseli se k trem fantom. Nick je faliran študent prava, Schmidt je poslovnež, Winston pa nekdanji športnik, ki hoče biti najboljši. Kako se bo ta trojica ujela z nerodnim novim dekletom?
23:35
The Exes Y4 A; epizoda 3... Skupina ločenih prijateljev se privaja na samsko življenje.
00:00
Cougar Town Y6; epizoda 3... Bobby in Andy uspeta s svojo igro Cul de Sac's Penny Can. Andy hoče prepričati Ellie, naj zabava druge s svojim alter egom. Grayson končno uresniči svoje sanje in se pojavi v televizijskem oglasu.
00:30
Ghost Whisperer Y1; epizoda 22... Melinda se sporazumeva z duhovi, ki se oklepajo živih, saj imajo nedokončane posle, zaradi katerih ne morejo prestopiti v svetlobo. Deluje kot posrednik med mrtvimi in tistimi, ki jih preganjajo.
01:25
Being Erica Y3; epizoda 11... Pustolovščina skozi čas se nadaljuje. Tokrat Erica odkrije, da je le ena izmed bolnikov dr. Toma. Če bo hotela pomagati sebi, bo morala pomagati tudi drugim.
02:15
Hoarders Y2; epizoda 12... Zbiratelji navlake je serija, ki prikazuje težave in zdravljenje ljudi, ki trpijo za kompulzivnim zbiranjem vsega mogočega. Zbiratelji navlake bodo pomoč iskali pri različnih strokovnjakih za OKM, tesnobnost ali zbiranje navlake.
03:00
Girlfriends Y1; epizoda 6... Tri samske dame se skupaj smejijo in hodijo na zmenke v upanju na g. pravega. Vsak teden se odpravijo na zmenke z morebitnimi snubci. Oglejte si priprave, živčnost in skrbi, ko spoznavajo izbrane fante.
03:45
Project Runway Y5; epizoda 10... Heidi Klum, Michael Kors in Nina Garcia se vračajo. Vrača se tudi mentor Tim Gunn, ki pomaga oblikovalcem. Finalisti pripravijo kolekcije za teden mode v Bryant Parku, zmagovalec pa prejme številne nagrade.
04:30
Meet The Russians Y1; epizoda 5... Ocenjujejo, da v Londonu živi 300 000 Rusov. Veliko jih je bogatejših od britanske kraljice. Pripravite se na svet bogastva in posebnih ljudi. Kot muha na steni boste izkusili razkošje, blišč, ekskluzivne prireditve in si ogledali zasebna letala.
05:15
Hoarders Y2; epizoda 12... Zbiratelji navlake je serija, ki prikazuje težave in zdravljenje ljudi, ki trpijo za kompulzivnim zbiranjem vsega mogočega. Zbiratelji navlake bodo pomoč iskali pri različnih strokovnjakih za OKM, tesnobnost ali zbiranje navlake.