Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Fox Life
06:00
Style by Jury Y5-7; epizoda 65... Serija o tem, kako narediti najboljši prvi vtis. Zdi se, da so kandidati obtičali v preteklost, saj imajo oblačila iz 90-ih in pričeske iz 80-ih. Dermatologi, zobozdravniki, strokovnjaki za videz in stilisti jim pomagajo, da so videti 10 let mlajši.
06:25
Style by Jury Y5-7; epizoda 66... Serija o tem, kako narediti najboljši prvi vtis. Zdi se, da so kandidati obtičali v preteklost, saj imajo oblačila iz 90-ih in pričeske iz 80-ih. Dermatologi, zobozdravniki, strokovnjaki za videz in stilisti jim pomagajo, da so videti 10 let mlajši.
06:50
Style by Jury Y5-7; epizoda 71... Serija o tem, kako narediti najboljši prvi vtis. Zdi se, da so kandidati obtičali v preteklost, saj imajo oblačila iz 90-ih in pričeske iz 80-ih. Dermatologi, zobozdravniki, strokovnjaki za videz in stilisti jim pomagajo, da so videti 10 let mlajši.
07:15
Hollywood Exes Y2; epizoda 9... Nastopajo Nicole Murphy, bivša žena Eddieja Murphyja; Sheree Fletcher, bivša žena Willa Smitha; Jessica Canseco, bivša žena igralca bejzbola Joseja Canseca; Andrea Kelly, bivša žena R. Kellyja; in Mayte Garcia, bivša žena Princea.
08:05
Hollywood Exes Y2; epizoda 10... Nastopajo Nicole Murphy, bivša žena Eddieja Murphyja; Sheree Fletcher, bivša žena Willa Smitha; Jessica Canseco, bivša žena igralca bejzbola Joseja Canseca; Andrea Kelly, bivša žena R. Kellyja; in Mayte Garcia, bivša žena Princea.
08:55
Hollywood Exes Y2; epizoda 11... Nastopajo Nicole Murphy, bivša žena Eddieja Murphyja; Sheree Fletcher, bivša žena Willa Smitha; Jessica Canseco, bivša žena igralca bejzbola Joseja Canseca; Andrea Kelly, bivša žena R. Kellyja; in Mayte Garcia, bivša žena Princea.
09:45
Baby Daddy Y2; epizoda 1... Serija o mladeniču, ki nepričakovano postane oče deklice, ki mu jo bivša punca pusti na pragu. Odloči se, da bo otroka vzgojil s pomočjo mame, brata Dannyja, prijatelja Tuckerja in Riley, ki je skrivoma zaljubljena vanj.
10:15
Baby Daddy Y2; epizoda 2... Serija o mladeniču, ki nepričakovano postane oče deklice, ki mu jo bivša punca pusti na pragu. Odloči se, da bo otroka vzgojil s pomočjo mame, brata Dannyja, prijatelja Tuckerja in Riley, ki je skrivoma zaljubljena vanj.
10:40
Baby Daddy Y2; epizoda 3... Serija o mladeniču, ki nepričakovano postane oče deklice, ki mu jo bivša punca pusti na pragu. Odloči se, da bo otroka vzgojil s pomočjo mame, brata Dannyja, prijatelja Tuckerja in Riley, ki je skrivoma zaljubljena vanj.
11:05
Baby Daddy Y2; epizoda 4... Serija o mladeniču, ki nepričakovano postane oče deklice, ki mu jo bivša punca pusti na pragu. Odloči se, da bo otroka vzgojil s pomočjo mame, brata Dannyja, prijatelja Tuckerja in Riley, ki je skrivoma zaljubljena vanj.
11:30
Baby Daddy Y2; epizoda 5... Serija o mladeniču, ki nepričakovano postane oče deklice, ki mu jo bivša punca pusti na pragu. Odloči se, da bo otroka vzgojil s pomočjo mame, brata Dannyja, prijatelja Tuckerja in Riley, ki je skrivoma zaljubljena vanj.
11:55
Don't Trust The B...In Apartment 23 Y2; epizoda 8... Ko se sanje naivnega dekleta s podeželja sesujejo v prah že po prvem tednu bivanja v New Yorku, se vseli k svoji najhujši nočni mori. Oglejte si huronsko smešno sodobno komedijo o dveh povsem različnih ženskah, s čudaškimi prijatelji.
12:20
Don't Trust The B...In Apartment 23 Y2; epizoda 9... Ko se sanje naivnega dekleta s podeželja sesujejo v prah že po prvem tednu bivanja v New Yorku, se vseli k svoji najhujši nočni mori. Oglejte si huronsko smešno sodobno komedijo o dveh povsem različnih ženskah, s čudaškimi prijatelji.
12:45
Real Housewives of Orange County Y1; epizoda 7... Serija se vrti okrog zasebnih življenj bogatih prebivalcev elitne skupnosti v južni Kaliforniji. Videli boste resnično dekadenco in ekstravagantna vsakodnevna življenja. V tej resnični žajfnici nastopajo zagoreli, pobarvani in čudoviti ljudje.
13:35
Model Employee; epizoda 4... Deset občutljivih in ambicioznih manekenk se poteguje za mesto predstavnice svetovno znane znamke. Da bi dokazale, koliko jim znamka pomeni, se morajo umazati. Od čiščenja stranišč do dela v kuhinji in hranjenja morskih psov.
14:25
Mistresses Y2; epizoda 7... Savi osupne, kako nesrečna je, ko ločitev od Harryja postane dokončna. Karen se čustveno poveže z Benom, moškim, ki ga je večkrat srečala v hotelskem baru.
15:20
Mistresses Y2; epizoda 8... Savi osupne, kako nesrečna je, ko ločitev od Harryja postane dokončna. Karen se čustveno poveže z Benom, moškim, ki ga je večkrat srečala v hotelskem baru.
16:15
Mistresses Y2; epizoda 9... Savi osupne, kako nesrečna je, ko ločitev od Harryja postane dokončna. Karen se čustveno poveže z Benom, moškim, ki ga je večkrat srečala v hotelskem baru.
17:10
Weird Loners Y1; epizoda 4... Komedija o štirih 40-letnikih, ki imajo težave s spoznavanjem žensk, ki se po naključju spoznajo in spoprijateljijo v Queensu v New Yorku.
17:35
Younger Y1; epizoda 11... Serija o mami samohranilki, ki ugotovi, da pri njenih letih ni lahko spet hoditi v službo. To se spremeni, ko spozna mladeniča, ki misli, da je veliko mlajša. Kmalu začne delati kot asistentka in se spoprijatelji z mlado sodelavko.
18:05
Jane the Virgin Y1; epizoda 8... Ko je bila Jane majhna, jo je babica Alba prepričala v dvoje: žajfnice so najboljša zabava in ženske morajo ohraniti nedolžnost. Jane je zdaj študentka, ki sanja o tem, da bi postala pisateljica in se preživlja z delom v novem hotelu v Miamiju.
19:00
Jane the Virgin Y1; epizoda 9... Ko je bila Jane majhna, jo je babica Alba prepričala v dvoje: žajfnice so najboljša zabava in ženske morajo ohraniti nedolžnost. Jane je zdaj študentka, ki sanja o tem, da bi postala pisateljica in se preživlja z delom v novem hotelu v Miamiju.
19:50
Witches of East End Y1; epizoda 3... Mama z odraslima hčerkama živi povsem običajno življenje v obmorskem mestu East End. Ko se ena od hčerk zaroči z bogatašem, mora mama svojima hčerkama priznati, da so pravzaprav močne in nesmrtne čarovnice.
20:45
Betrayal Y1; epizoda 7... Fotografinja Sara in uspešen odvetnik Jack se srečata po naključju. Oba imata družino, zato se upirata spoznanju, da sta našla svojo sorodno dušo.
21:40
Betrayal Y1; epizoda 8... Fotografinja Sara in uspešen odvetnik Jack se srečata po naključju. Oba imata družino, zato se upirata spoznanju, da sta našla svojo sorodno dušo.
22:35
Salem Y1; epizoda 13... V Salemu so čarovnice resnične, a niso to, kar se zdijo. Serija o romanci, ki se vrti okrog neverjetnega razkritja, predstavi Salem in čarovnice na povsem drugačen in pogumen način.
23:35
Ugly Betty Y1; epizoda 2... Betty Suarez je prijazna, pametna in pridna, a brez občutka za modo. Ko Daniel prevzame vodenje modne revije, najamejo Betty, saj Daniel le z njo ne bo hotel spati. Daniel in Betty se spoprijateljita in se skupaj spopadeta z zahrbtnim svetom mode.
00:30
Ugly Betty Y1; epizoda 3... Betty Suarez je prijazna, pametna in pridna, a brez občutka za modo. Ko Daniel prevzame vodenje modne revije, najamejo Betty, saj Daniel le z njo ne bo hotel spati. Daniel in Betty se spoprijateljita in se skupaj spopadeta z zahrbtnim svetom mode.
01:20
Ugly Betty Y1; epizoda 4... Betty Suarez je prijazna, pametna in pridna, a brez občutka za modo. Ko Daniel prevzame vodenje modne revije, najamejo Betty, saj Daniel le z njo ne bo hotel spati. Daniel in Betty se spoprijateljita in se skupaj spopadeta z zahrbtnim svetom mode.
02:05
Covert Affairs Y3; epizoda 14... Mlado agentko Cie Annie Walker pošljejo na teren, da bi delala za DPD (Oddelek za domačo varnosti). Slepi tehnični operativec Auggie Anderson usmerja Walkerjejo po njenem novem življenju v Cii. Walkerjeva pod krinko dela v muzeju Smithsonian.
02:55
Covert Affairs Y3; epizoda 15... Mlado agentko Cie Annie Walker pošljejo na teren, da bi delala za DPD (Oddelek za domačo varnosti). Slepi tehnični operativec Auggie Anderson usmerja Walkerjejo po njenem novem življenju v Cii. Walkerjeva pod krinko dela v muzeju Smithsonian.
03:40
Covert Affairs Y3; epizoda 16... Mlado agentko Cie Annie Walker pošljejo na teren, da bi delala za DPD (Oddelek za domačo varnosti). Slepi tehnični operativec Auggie Anderson usmerja Walkerjejo po njenem novem življenju v Cii. Walkerjeva pod krinko dela v muzeju Smithsonian.
04:25
Monday Mornings Y1; epizoda 1... Spremljamo življenja zdravnikov, ko preizkušajo meje svojih zmogljivosti in se soočajo s šibkimi točkami v poklicnem in zasebnem življenju. Vsak ponedeljek se zdravniki srečajo s kolegi, da proučijo zaplete in napake pri bolnikih.
05:15
Monday Mornings Y1; epizoda 2... Spremljamo življenja zdravnikov, ko preizkušajo meje svojih zmogljivosti in se soočajo s šibkimi točkami v poklicnem in zasebnem življenju. Vsak ponedeljek se zdravniki srečajo s kolegi, da proučijo zaplete in napake pri bolnikih.
06:00
Style by Jury Y5-7; epizoda 67... Serija o tem, kako narediti najboljši prvi vtis. Zdi se, da so kandidati obtičali v preteklost, saj imajo oblačila iz 90-ih in pričeske iz 80-ih. Dermatologi, zobozdravniki, strokovnjaki za videz in stilisti jim pomagajo, da so videti 10 let mlajši.
06:25
Style by Jury Y5-7; epizoda 68... Serija o tem, kako narediti najboljši prvi vtis. Zdi se, da so kandidati obtičali v preteklost, saj imajo oblačila iz 90-ih in pričeske iz 80-ih. Dermatologi, zobozdravniki, strokovnjaki za videz in stilisti jim pomagajo, da so videti 10 let mlajši.
06:50
Style by Jury Y5-7; epizoda 69... Serija o tem, kako narediti najboljši prvi vtis. Zdi se, da so kandidati obtičali v preteklost, saj imajo oblačila iz 90-ih in pričeske iz 80-ih. Dermatologi, zobozdravniki, strokovnjaki za videz in stilisti jim pomagajo, da so videti 10 let mlajši.
07:15
Style by Jury Y5-7; epizoda 70... Serija o tem, kako narediti najboljši prvi vtis. Zdi se, da so kandidati obtičali v preteklost, saj imajo oblačila iz 90-ih in pričeske iz 80-ih. Dermatologi, zobozdravniki, strokovnjaki za videz in stilisti jim pomagajo, da so videti 10 let mlajši.
07:40
Style by Jury Y5-7; epizoda 72... Serija o tem, kako narediti najboljši prvi vtis. Zdi se, da so kandidati obtičali v preteklost, saj imajo oblačila iz 90-ih in pričeske iz 80-ih. Dermatologi, zobozdravniki, strokovnjaki za videz in stilisti jim pomagajo, da so videti 10 let mlajši.
08:05
Hollywood Exes Y2; epizoda 12... Nastopajo Nicole Murphy, bivša žena Eddieja Murphyja; Sheree Fletcher, bivša žena Willa Smitha; Jessica Canseco, bivša žena igralca bejzbola Joseja Canseca; Andrea Kelly, bivša žena R. Kellyja; in Mayte Garcia, bivša žena Princea.
08:55
Hollywood Exes Y2; epizoda 13... Nastopajo Nicole Murphy, bivša žena Eddieja Murphyja; Sheree Fletcher, bivša žena Willa Smitha; Jessica Canseco, bivša žena igralca bejzbola Joseja Canseca; Andrea Kelly, bivša žena R. Kellyja; in Mayte Garcia, bivša žena Princea.
09:45
Cougar Town Y5; epizoda 6... Bobby in Andy uspeta s svojo igro Cul de Sac's Penny Can. Andy hoče prepričati Ellie, naj zabava druge s svojim alter egom. Grayson končno uresniči svoje sanje in se pojavi v televizijskem oglasu.
10:10
Cougar Town Y5; epizoda 7... Bobby in Andy uspeta s svojo igro Cul de Sac's Penny Can. Andy hoče prepričati Ellie, naj zabava druge s svojim alter egom. Grayson končno uresniči svoje sanje in se pojavi v televizijskem oglasu.
10:35
Cougar Town Y5; epizoda 8... Bobby in Andy uspeta s svojo igro Cul de Sac's Penny Can. Andy hoče prepričati Ellie, naj zabava druge s svojim alter egom. Grayson končno uresniči svoje sanje in se pojavi v televizijskem oglasu.
11:00
Cougar Town Y5; epizoda 9... Bobby in Andy uspeta s svojo igro Cul de Sac's Penny Can. Andy hoče prepričati Ellie, naj zabava druge s svojim alter egom. Grayson končno uresniči svoje sanje in se pojavi v televizijskem oglasu.
11:25
Cougar Town Y5; epizoda 10... Bobby in Andy uspeta s svojo igro Cul de Sac's Penny Can. Andy hoče prepričati Ellie, naj zabava druge s svojim alter egom. Grayson končno uresniči svoje sanje in se pojavi v televizijskem oglasu.
11:55
Real Housewives of Orange County Y1; epizoda 8... Serija se vrti okrog zasebnih življenj bogatih prebivalcev elitne skupnosti v južni Kaliforniji. Videli boste resnično dekadenco in ekstravagantna vsakodnevna življenja. V tej resnični žajfnici nastopajo zagoreli, pobarvani in čudoviti ljudje.
12:45
Model Employee; epizoda 5... Deset občutljivih in ambicioznih manekenk se poteguje za mesto predstavnice svetovno znane znamke. Da bi dokazale, koliko jim znamka pomeni, se morajo umazati. Od čiščenja stranišč do dela v kuhinji in hranjenja morskih psov.
13:35
Be My Valentine; epizoda ... Daniel je mladi vdovec, ki mora sam vzgajati sina Tylerja. Ko ga Tyler prosi za nasvet glede osvajanja deklet, Daniel ugotovi, da se mora tudi sam veliko naučiti o ljubezni.
15:25
Mistresses Y2; epizoda 10... Savi osupne, kako nesrečna je, ko ločitev od Harryja postane dokončna. Karen se čustveno poveže z Benom, moškim, ki ga je večkrat srečala v hotelskem baru.
16:20
Mistresses Y2; epizoda 11... Savi osupne, kako nesrečna je, ko ločitev od Harryja postane dokončna. Karen se čustveno poveže z Benom, moškim, ki ga je večkrat srečala v hotelskem baru.
17:15
Don't Trust The B...In Apartment 23 Y2; epizoda 10... Ko se sanje naivnega dekleta s podeželja sesujejo v prah že po prvem tednu bivanja v New Yorku, se vseli k svoji najhujši nočni mori. Oglejte si huronsko smešno sodobno komedijo o dveh povsem različnih ženskah, s čudaškimi prijatelji.
17:40
Don't Trust The B...In Apartment 23 Y2; epizoda 11... Ko se sanje naivnega dekleta s podeželja sesujejo v prah že po prvem tednu bivanja v New Yorku, se vseli k svoji najhujši nočni mori. Oglejte si huronsko smešno sodobno komedijo o dveh povsem različnih ženskah, s čudaškimi prijatelji.
18:10
Devious Maids Y3; epizoda 1... Nick razkrije svoje skrivnosti Marisol. Carmen se sestane s čednim tujcem, ki naj bi ji pomagal pri glasbeni karieri. Zoila prejme šokantne novice, Valentina dobi življenjsko priložnost, Spence in Rosie pa se odločita za poroko.
19:05
Devious Maids Y3; epizoda 2... Nick razkrije svoje skrivnosti Marisol. Carmen se sestane s čednim tujcem, ki naj bi ji pomagal pri glasbeni karieri. Zoila prejme šokantne novice, Valentina dobi življenjsko priložnost, Spence in Rosie pa se odločita za poroko.
20:00
Dazzling Death; epizoda ... Ko Smrt obišče Jelo, se ta ni pripravljena predati. Odločena je, da bo svoj preostali čas čim bolje izkoristila. Smrt je očarana nad Jelino borbenostjo, humorjem in ljubeznijo do hčerke. Ko se Smrt osredotoči na njenega soseda, ji celo postane všeč.
21:55
Salem Y2; epizoda 1... V Salemu so čarovnice resnične, a niso to, kar se zdijo. Serija o romanci, ki se vrti okrog neverjetnega razkritja, predstavi Salem in čarovnice na povsem drugačen in pogumen način.
22:55
Fresh Off The Boat Y1; epizoda 8... V komediji o ameriških sanjah se 12-letni oboževalec hip-hopa Eddie s starši in brati iz kitajske četrti v Washingtonu preseli v predmestje Orlanda, kar je za družino priseljencev velik kulturni šok.
23:20
Fresh Off The Boat Y1; epizoda 9... V komediji o ameriških sanjah se 12-letni oboževalec hip-hopa Eddie s starši in brati iz kitajske četrti v Washingtonu preseli v predmestje Orlanda, kar je za družino priseljencev velik kulturni šok.
23:50
Weird Loners Y1; epizoda 4... Komedija o štirih 40-letnikih, ki imajo težave s spoznavanjem žensk, ki se po naključju spoznajo in spoprijateljijo v Queensu v New Yorku.
00:15
Younger Y1; epizoda 11... Serija o mami samohranilki, ki ugotovi, da pri njenih letih ni lahko spet hoditi v službo. To se spremeni, ko spozna mladeniča, ki misli, da je veliko mlajša. Kmalu začne delati kot asistentka in se spoprijatelji z mlado sodelavko.
00:40
Ugly Betty Y1; epizoda 5... Betty Suarez je prijazna, pametna in pridna, a brez občutka za modo. Ko Daniel prevzame vodenje modne revije, najamejo Betty, saj Daniel le z njo ne bo hotel spati. Daniel in Betty se spoprijateljita in se skupaj spopadeta z zahrbtnim svetom mode.
01:30
Ugly Betty Y1; epizoda 6... Betty Suarez je prijazna, pametna in pridna, a brez občutka za modo. Ko Daniel prevzame vodenje modne revije, najamejo Betty, saj Daniel le z njo ne bo hotel spati. Daniel in Betty se spoprijateljita in se skupaj spopadeta z zahrbtnim svetom mode.
02:15
Grey's Anatomy Y8; epizoda 24... Za specializante se začenja leto, ko si lahko zgradijo ali uničijo kariero. Meredetih odpustijo, April se trudi voditi specializante, Cristina in Owen imata različno mnenje o svojem nerojenem otroku, Alex je izobčen.
03:00
Grey's Anatomy Y9; epizoda 1... V 9. sezoni bomo spremljali poklicno in zasebno življenje zdravnikov. Zdravniki se soočijo s posledicami letalske nesreče. Trudijo se živeti naprej, a se morajo privaditi na spremembe, se sprijazniti z izgubami in se truditi v razmerju ter poklicu.
03:45
Grey's Anatomy Y9; epizoda 2... V 9. sezoni bomo spremljali poklicno in zasebno življenje zdravnikov. Zdravniki se soočijo s posledicami letalske nesreče. Trudijo se živeti naprej, a se morajo privaditi na spremembe, se sprijazniti z izgubami in se truditi v razmerju ter poklicu.
04:30
Grey's Anatomy Y9; epizoda 3... V 9. sezoni bomo spremljali poklicno in zasebno življenje zdravnikov. Zdravniki se soočijo s posledicami letalske nesreče. Trudijo se živeti naprej, a se morajo privaditi na spremembe, se sprijazniti z izgubami in se truditi v razmerju ter poklicu.
05:15
Grey's Anatomy Y9; epizoda 4... V 9. sezoni bomo spremljali poklicno in zasebno življenje zdravnikov. Zdravniki se soočijo s posledicami letalske nesreče. Trudijo se živeti naprej, a se morajo privaditi na spremembe, se sprijazniti z izgubami in se truditi v razmerju ter poklicu.
06:00
Gene Simmons: Family Jewels Y5; epizoda 5... To je ameriška resničnostna serija, ki se vrti okrog basista in pevca skupine Kiss, Gena Simmonsa, njegove partnerice in žene Shannon Tweed in njunih dveh otrok Nicka in Sophie.
06:35
Style by Jury Y5-7; epizoda 73... Serija o tem, kako narediti najboljši prvi vtis. Zdi se, da so kandidati obtičali v preteklost, saj imajo oblačila iz 90-ih in pričeske iz 80-ih. Dermatologi, zobozdravniki, strokovnjaki za videz in stilisti jim pomagajo, da so videti 10 let mlajši.
07:00
Style by Jury Y5-7; epizoda 74... Serija o tem, kako narediti najboljši prvi vtis. Zdi se, da so kandidati obtičali v preteklost, saj imajo oblačila iz 90-ih in pričeske iz 80-ih. Dermatologi, zobozdravniki, strokovnjaki za videz in stilisti jim pomagajo, da so videti 10 let mlajši.
07:25
Love it or List it Vancouver; epizoda 13... V seriji pomagajo družinam, ki živijo v neustreznih domovih. Morda so prerasli dom, ki jim je bil nekoč všeč, ali pa ga preprosto ne marajo več. Lastniki se morajo odločiti, ali jim je njihov dom še vedno všeč ali ga bodo prodali.
07:50
Love it or List it Vancouver; epizoda 14... V seriji pomagajo družinam, ki živijo v neustreznih domovih. Morda so prerasli dom, ki jim je bil nekoč všeč, ali pa ga preprosto ne marajo več. Lastniki se morajo odločiti, ali jim je njihov dom še vedno všeč ali ga bodo prodali.
08:15
The Exes Y2; epizoda 10... Serija sledi trem ločencem: ženskarju Philu, zapečkarju Haskellu in sveže samskemu Stuartu. Skupaj živijo v stanovanju nasproti svoje odvetnice za ločitev in stanodajalke Holly.
08:40
The Exes Y2; epizoda 11... Serija sledi trem ločencem: ženskarju Philu, zapečkarju Haskellu in sveže samskemu Stuartu. Skupaj živijo v stanovanju nasproti svoje odvetnice za ločitev in stanodajalke Holly.
09:05
Baby Daddy Y2; epizoda 5... Serija o mladeniču, ki nepričakovano postane oče deklice, ki mu jo bivša punca pusti na pragu. Odloči se, da bo otroka vzgojil s pomočjo mame, brata Dannyja, prijatelja Tuckerja in Riley, ki je skrivoma zaljubljena vanj.
09:30
Cougar Town Y5; epizoda 10... Bobby in Andy uspeta s svojo igro Cul de Sac's Penny Can. Andy hoče prepričati Ellie, naj zabava druge s svojim alter egom. Grayson končno uresniči svoje sanje in se pojavi v televizijskem oglasu.
09:55
Ugly Betty Y1; epizoda 6... Betty Suarez je prijazna, pametna in pridna, a brez občutka za modo. Ko Daniel prevzame vodenje modne revije, najamejo Betty, saj Daniel le z njo ne bo hotel spati. Daniel in Betty se spoprijateljita in se skupaj spopadeta z zahrbtnim svetom mode.
10:45
Mistresses Y2; epizoda 11... Savi osupne, kako nesrečna je, ko ločitev od Harryja postane dokončna. Karen se čustveno poveže z Benom, moškim, ki ga je večkrat srečala v hotelskem baru.
11:35
Monday Mornings Y1; epizoda 2... Spremljamo življenja zdravnikov, ko preizkušajo meje svojih zmogljivosti in se soočajo s šibkimi točkami v poklicnem in zasebnem življenju. Vsak ponedeljek se zdravniki srečajo s kolegi, da proučijo zaplete in napake pri bolnikih.
12:25
Millionaire Matchmake Y1; epizoda 1... V seriji sledimo Patti Stanger in njenim sodelavcem, ki se trudijo najti popolne partnerje za svoje bogate stranke. To je žongliranje, ki pogosto vodi v ljubezen, ki ji sledi vabilo na poroko, včasih pa dramo in nepričakovan razplet.
13:15
How Do I Look? Y10; epizoda 1... Ljudje, ki se ne znajo obleči, se soočijo z resnico o svojih oblačilih. Voditeljica in modni strokovnjak, zaskrbljeni prijatelji, družina in poklicni stilist jih opogumljajo in dajejo navodila svojim najbližjim, kako trajno sprejeti boljši slog.
14:10
Love it or List it Vancouver; epizoda 15... V seriji pomagajo družinam, ki živijo v neustreznih domovih. Morda so prerasli dom, ki jim je bil nekoč všeč, ali pa ga preprosto ne marajo več. Lastniki se morajo odločiti, ali jim je njihov dom še vedno všeč ali ga bodo prodali.
14:35
Love it or List it Vancouver; epizoda 16... V seriji pomagajo družinam, ki živijo v neustreznih domovih. Morda so prerasli dom, ki jim je bil nekoč všeč, ali pa ga preprosto ne marajo več. Lastniki se morajo odločiti, ali jim je njihov dom še vedno všeč ali ga bodo prodali.
15:05
Sex & the City Y2; epizoda 18... Izkusile so radost spolnosti, bolečino strtega srca in zdravilen učinek prijateljstva. Zdaj se Carrie in njene najboljše prijateljice Miranda, Charlotte in Samantha podajo v novo poglavje njihovih življenj, nepredvidljivih kot mesto, kjer živijo.
15:40
Big C, The Y3; epizoda 5... Serija o zadržani srednješolski učiteljici in mami iz predmestja Minneapolisa, Cathy James, ki ji postavijo diagnozo melanoma. Zaradi diagnoze se zave, da mora zares začeti uživati življenje in tako najde novo svobodo izražanja.
16:15
Baby Daddy Y2; epizoda 6... Serija o mladeniču, ki nepričakovano postane oče deklice, ki mu jo bivša punca pusti na pragu. Odloči se, da bo otroka vzgojil s pomočjo mame, brata Dannyja, prijatelja Tuckerja in Riley, ki je skrivoma zaljubljena vanj.
16:40
Cougar Town Y5; epizoda 11... Bobby in Andy uspeta s svojo igro Cul de Sac's Penny Can. Andy hoče prepričati Ellie, naj zabava druge s svojim alter egom. Grayson končno uresniči svoje sanje in se pojavi v televizijskem oglasu.
17:10
Ugly Betty Y1; epizoda 7... Betty Suarez je prijazna, pametna in pridna, a brez občutka za modo. Ko Daniel prevzame vodenje modne revije, najamejo Betty, saj Daniel le z njo ne bo hotel spati. Daniel in Betty se spoprijateljita in se skupaj spopadeta z zahrbtnim svetom mode.
18:05
Grey's Anatomy Y9; epizoda 5... V 9. sezoni bomo spremljali poklicno in zasebno življenje zdravnikov. Zdravniki se soočijo s posledicami letalske nesreče. Trudijo se živeti naprej, a se morajo privaditi na spremembe, se sprijazniti z izgubami in se truditi v razmerju ter poklicu.
19:00
Mistresses Y2; epizoda 12... Savi osupne, kako nesrečna je, ko ločitev od Harryja postane dokončna. Karen se čustveno poveže z Benom, moškim, ki ga je večkrat srečala v hotelskem baru.
19:55
Jane the Virgin Y1; epizoda 10... Ko je bila Jane majhna, jo je babica Alba prepričala v dvoje: žajfnice so najboljša zabava in ženske morajo ohraniti nedolžnost. Jane je zdaj študentka, ki sanja o tem, da bi postala pisateljica in se preživlja z delom v novem hotelu v Miamiju.
20:50
Witches of East End Y1; epizoda 4... Mama z odraslima hčerkama živi povsem običajno življenje v obmorskem mestu East End. Ko se ena od hčerk zaroči z bogatašem, mora mama svojima hčerkama priznati, da so pravzaprav močne in nesmrtne čarovnice.
21:45
Sex & the City Y3; epizoda 1... Izkusile so radost spolnosti, bolečino strtega srca in zdravilen učinek prijateljstva. Zdaj se Carrie in njene najboljše prijateljice Miranda, Charlotte in Samantha podajo v novo poglavje njihovih življenj, nepredvidljivih kot mesto, kjer živijo.
22:20
Big C, The Y3; epizoda 6... Serija o zadržani srednješolski učiteljici in mami iz predmestja Minneapolisa, Cathy James, ki ji postavijo diagnozo melanoma. Zaradi diagnoze se zave, da mora zares začeti uživati življenje in tako najde novo svobodo izražanja.
22:55
Grey's Anatomy Y9; epizoda 5... V 9. sezoni bomo spremljali poklicno in zasebno življenje zdravnikov. Zdravniki se soočijo s posledicami letalske nesreče. Trudijo se živeti naprej, a se morajo privaditi na spremembe, se sprijazniti z izgubami in se truditi v razmerju ter poklicu.
23:50
Be My Valentine; epizoda ... Daniel je mladi vdovec, ki mora sam vzgajati sina Tylerja. Ko ga Tyler prosi za nasvet glede osvajanja deklet, Daniel ugotovi, da se mora tudi sam veliko naučiti o ljubezni.
01:30
The Exes Y2; epizoda 10... Serija sledi trem ločencem: ženskarju Philu, zapečkarju Haskellu in sveže samskemu Stuartu. Skupaj živijo v stanovanju nasproti svoje odvetnice za ločitev in stanodajalke Holly.
01:55
The Exes Y2; epizoda 11... Serija sledi trem ločencem: ženskarju Philu, zapečkarju Haskellu in sveže samskemu Stuartu. Skupaj živijo v stanovanju nasproti svoje odvetnice za ločitev in stanodajalke Holly.
02:15
Monday Mornings Y1; epizoda 3... Spremljamo življenja zdravnikov, ko preizkušajo meje svojih zmogljivosti in se soočajo s šibkimi točkami v poklicnem in zasebnem življenju. Vsak ponedeljek se zdravniki srečajo s kolegi, da proučijo zaplete in napake pri bolnikih.
03:00
Millionaire Matchmake Y1; epizoda 1... V seriji sledimo Patti Stanger in njenim sodelavcem, ki se trudijo najti popolne partnerje za svoje bogate stranke. To je žongliranje, ki pogosto vodi v ljubezen, ki ji sledi vabilo na poroko, včasih pa dramo in nepričakovan razplet.
03:50
How Do I Look? Y10; epizoda 1... Ljudje, ki se ne znajo obleči, se soočijo z resnico o svojih oblačilih. Voditeljica in modni strokovnjak, zaskrbljeni prijatelji, družina in poklicni stilist jih opogumljajo in dajejo navodila svojim najbližjim, kako trajno sprejeti boljši slog.
04:40
Love it or List it Vancouver; epizoda 15... V seriji pomagajo družinam, ki živijo v neustreznih domovih. Morda so prerasli dom, ki jim je bil nekoč všeč, ali pa ga preprosto ne marajo več. Lastniki se morajo odločiti, ali jim je njihov dom še vedno všeč ali ga bodo prodali.
05:05
Love it or List it Vancouver; epizoda 16... V seriji pomagajo družinam, ki živijo v neustreznih domovih. Morda so prerasli dom, ki jim je bil nekoč všeč, ali pa ga preprosto ne marajo več. Lastniki se morajo odločiti, ali jim je njihov dom še vedno všeč ali ga bodo prodali.
05:30
Gene Simmons: Family Jewels Y5; epizoda 5... To je ameriška resničnostna serija, ki se vrti okrog basista in pevca skupine Kiss, Gena Simmonsa, njegove partnerice in žene Shannon Tweed in njunih dveh otrok Nicka in Sophie.