Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Fox Life
06:00
Million Dollar Decorators Y1; epizoda 7... Dragi notranji oblikovalci iz Los Angelesa nastopajo v novi resničnosti seriji. Imajo obsežen proračun, značaj in projekte. Pomagajo zvezdnikom in znancem, za katere pa se izkaže, da so njihove najbolj naporne stranke.
06:45
Million Dollar Decorators Y1; epizoda 8... Dragi notranji oblikovalci iz Los Angelesa nastopajo v novi resničnosti seriji. Imajo obsežen proračun, značaj in projekte. Pomagajo zvezdnikom in znancem, za katere pa se izkaže, da so njihove najbolj naporne stranke.
07:33
GENE SIMMONS: FAMILY JEWELS Y5; epizoda 10... To je ameriška resničnostna serija, ki se vrti okrog basista in pevca skupine Kiss, Gena Simmonsa, njegove partnerice in žene Shannon Tweed in njunih dveh otrok Nicka in Sophie.
08:04
The Exes Y3 B; epizoda 5... Skupina ločenih prijateljev se privaja na samsko življenje.
08:29
The Exes Y3 B; epizoda 6... Skupina ločenih prijateljev se privaja na samsko življenje.
08:58
The Exes Y3 B; epizoda 7... Skupina ločenih prijateljev se privaja na samsko življenje.
09:26
The Exes Y3 B; epizoda 8... Skupina ločenih prijateljev se privaja na samsko življenje.
09:55
The Exes Y3 B; epizoda 9... Skupina ločenih prijateljev se privaja na samsko življenje.
10:24
Princesses: Long Island Y1; epizoda 8... Šest mladenk z dokončano fakulteto živi doma in na račun svojih staršev. Družine pritiskajo nanje, naj si poiščejo može. Bodo našle svoje prince na belih konjih ali bodo ostale odvisne od svojih staršev?
11:19
What Not To Wear Y7; epizoda 8... Vsi imamo prijatelje, ki nas prepričujejo, kaj bi morali obleči, včasih pa potrebujemo pomoč pri izločanju oblačil, ki jih ne bi smeli obleči. V tej oddaji bomo ljudi preoblačili s pomočjo supermanekenke Lise Butcher in pevke Mice Paris.
12:30
Lorraine Pascale Baking Made Easy; epizoda 1... Lorraine bo delila skrivnosti, strasti in znanje o pripravi peciva. Zaupala nam bo stare priljubljene jedi, pa tudi nove dodatke za sodobne klasike. Videli bomo tudi namige za priročne bližnjice ter spoznali tehnike in skrivnosti priprave peciv.
13:06
Lorraine Pascale Baking Made Easy; epizoda 2... Lorraine bo delila skrivnosti, strasti in znanje o pripravi peciva. Zaupala nam bo stare priljubljene jedi, pa tudi nove dodatke za sodobne klasike. Videli bomo tudi namige za priročne bližnjice ter spoznali tehnike in skrivnosti priprave peciv.
13:41
Tea with Mussolini; epizoda ... V Firencah v 1930-ih osirotelega fanta vzgaja čudaška skupina duhovitih starejših Britank in Američank. Skupaj delujejo kot fantove nadomestne mame in preživijo vzpon fašizma, mračno politično vzdušje in strta srca.
15:57
Devious Maids Y2; epizoda 9... V prejšnji sezoni so odkrili Florinega morilca, agenti za imigracijo so aretirali Rosie, odnos med Valentino in Zoilo je propadel, Carmenina zaroka pa je bila lažna. Nova sezona bo še veliko bolj vznemirljiva.
16:52
Devious Maids Y2; epizoda 10... V prejšnji sezoni so odkrili Florinega morilca, agenti za imigracijo so aretirali Rosie, odnos med Valentino in Zoilo je propadel, Carmenina zaroka pa je bila lažna. Nova sezona bo še veliko bolj vznemirljiva.
17:44
Trophy Wife Y1; epizoda 19... Mlada Kate postane tretja žena nekoliko starejšega moškega. Spoznata se v karaoke baru, leto dni pozneje pa Kate pristane s tremi posvojenimi otroki in dvema bivšima ženama. Odločena je, da bo njen zakon uspel.
18:14
Body of Proof Y3; epizoda 5... Odlična nevrokirurginja uporablja pri reševanju umorov svoje sposobnosti. Dr. Megan Hunt je bila vrhunska nevrokirurginja, a se je njena kariera končala zaradi prometne nesreče. Ne more več pomagati živim, zato postane forenzična izvedenka.
19:09
Revenge Y4; epizoda 17... Ko je bila Emily še otrok, so njenemu očetu podtaknili umor, zaradi česar sta jo prevzela jeza in žalost. Od takrat so bila vsa Emilyjina dejanja usmerjena v to, da bo uničila svoje sovražnike. Zdaj pa izve, da je njen oče še živ.
20:03
Royal News; epizoda ... Princesa Sophia se veseli praznovanja 18. rojstnega dne in neuradnega potovanja v Berlin, a ji vseeno naložijo uradne dolžnosti. Toda Sophia kljubuje očetu in kraljevskim dolžnostim, nepremišljeno pobegne spremstvu in se poda na divje mestne ulice.
21:54
Salem Y1; epizoda 4... V Salemu so čarovnice resnične, a niso to, kar se zdijo. Serija o romanci, ki se vrti okrog neverjetnega razkritja, predstavi Salem in čarovnice na povsem drugačen in pogumen način.
22:51
The Exes Y4 A; epizoda 7... Skupina ločenih prijateljev se privaja na samsko življenje.
23:20
Cougar Town Y6; epizoda 7... Bobby in Andy uspeta s svojo igro Cul de Sac's Penny Can. Andy hoče prepričati Ellie, naj zabava druge s svojim alter egom. Grayson končno uresniči svoje sanje in se pojavi v televizijskem oglasu.
23:50
Cristela Y1; epizoda 16... Cristela je že šesto leto na pravni fakulteti in se ji nasmiha prvo veliko neplačano pripravništvo v prestižni odvetniški pisarni. Težava je v tem, da njena družina meni, da se preveč trudi uspeti. Trudi se uskladiti svojo kulturo s sodobnim svetom.
00:17
Younger Y1; epizoda 1... Serija o mami samohranilki, ki ugotovi, da pri njenih letih ni lahko spet hoditi v službo. To se spremeni, ko spozna mladeniča, ki misli, da je veliko mlajša. Kmalu začne delati kot asistentka in se spoprijatelji z mlado sodelavko.
00:42
Once Upon a Time Y2; epizoda 22... Resničnost in mit se začneta prepletati, ko se junaki pravljice prebudijo iz uroka Zlobne kraljice Regine in se spomnijo, kdo so bili. Obupani spoznajo, da se ne morejo vrniti v pravljično deželo.
01:34
Once Upon a Time Y3; epizoda 1... Pridružite se Emmi Swan, Sneguljčici, Princu, Špicparkeljcu, Kljuki in Zlobni kraljici, ki so odpluli skozi čarobni prehod v upanju, da bodo našli deželo Nije in rešili Henryja. Toda dežela Nije je veliko temnejši kraj, kot se ga spomnite.
02:18
Ghost Whisperer Y2; epizoda 14... Melinda se sporazumeva z duhovi, ki se oklepajo živih, saj imajo nedokončane posle, zaradi katerih ne morejo prestopiti v svetlobo. Deluje kot posrednik med mrtvimi in tistimi, ki jih preganjajo.
03:04
Ghost Whisperer Y2; epizoda 15... Melinda se sporazumeva z duhovi, ki se oklepajo živih, saj imajo nedokončane posle, zaradi katerih ne morejo prestopiti v svetlobo. Deluje kot posrednik med mrtvimi in tistimi, ki jih preganjajo.
03:48
Ghost Whisperer Y2; epizoda 16... Melinda se sporazumeva z duhovi, ki se oklepajo živih, saj imajo nedokončane posle, zaradi katerih ne morejo prestopiti v svetlobo. Deluje kot posrednik med mrtvimi in tistimi, ki jih preganjajo.
04:31
Ghost Whisperer Y2; epizoda 17... Melinda se sporazumeva z duhovi, ki se oklepajo živih, saj imajo nedokončane posle, zaradi katerih ne morejo prestopiti v svetlobo. Deluje kot posrednik med mrtvimi in tistimi, ki jih preganjajo.
05:15
Ghost Whisperer Y2; epizoda 18... Melinda se sporazumeva z duhovi, ki se oklepajo živih, saj imajo nedokončane posle, zaradi katerih ne morejo prestopiti v svetlobo. Deluje kot posrednik med mrtvimi in tistimi, ki jih preganjajo.
06:00
GENE SIMMONS: FAMILY JEWELS Y3; epizoda 19... To je ameriška resničnostna serija, ki se vrti okrog basista in pevca skupine Kiss, Gena Simmonsa, njegove partnerice in žene Shannon Tweed in njunih dveh otrok Nicka in Sophie.
06:25
Project Runway Y6; epizoda 14... Modni oblikovalci Heidi Klum se osredotoča na modne oblikovalce. Tekmovalci tekmujejo v oblikovanju najboljših oblačil. Vsak teden izločijo enega ali več tekmovalcev, finalisti pa se pomerijo na tednu mode v New Yorku.
07:10
Hotel Hell Y1; epizoda 6... Ramsey se loti gostišča v Oregonu, ki ga vodijo hipiji in kjer gostje ne morejo spati zaradi celonočnih zabav, znameniti 90-letni hotel, ki ga vodi milijonar, ki ima težave z alkoholom in butični hotel, katerega lastnica misli, da je Cher.
08:00
New Girl Y2; epizoda 8... Ko se njena zveza konča na grd način, se Jess, čudaško mlado dekle, preseli v stanovanje s tremi samskimi moškimi. Čeprav se jim njeno vedenje zdi nenavadno, jo fantje podpirajo - vsaj večinoma.
08:25
New Girl Y2; epizoda 9... Ko se njena zveza konča na grd način, se Jess, čudaško mlado dekle, preseli v stanovanje s tremi samskimi moškimi. Čeprav se jim njeno vedenje zdi nenavadno, jo fantje podpirajo - vsaj večinoma.
08:55
Living with Fran Y1; epizoda 2... Ločenka Fran je našla čudovitega mladega fanta Rileyja. Dom si delita s Franinim 21-letnim sinom in 15-letno hčerjo. Ko opazuje, kako se njeno staro življenje seka z novim, je prepričana, da je njeno mesto prav tu.
09:25
The Exes Y3 B; epizoda 9... Skupina ločenih prijateljev se privaja na samsko življenje.
09:50
Once Upon a Time Y3; epizoda 1... Pridružite se Emmi Swan, Sneguljčici, Princu, Špicparkeljcu, Kljuki in Zlobni kraljici, ki so odpluli skozi čarobni prehod v upanju, da bodo našli deželo Nije in rešili Henryja. Toda dežela Nije je veliko temnejši kraj, kot se ga spomnite.
10:45
Devious Maids Y2; epizoda 10... V prejšnji sezoni so odkrili Florinega morilca, agenti za imigracijo so aretirali Rosie, odnos med Valentino in Zoilo je propadel, Carmenina zaroka pa je bila lažna. Nova sezona bo še veliko bolj vznemirljiva.
11:40
Revenge Y3; epizoda 18... Emily Thorne je novinka v Hamptonsu. Navzven prijazno dekle, v resnici pa ima temno preteklost. Njenega očeta so obsodili na dosmrtni zapor in Emily ga ni nikoli več videla, zato se bo maščevala zapriseženim sovražnikom in jim uničila življenje.
12:35
Million Dollar Decorators Y2; epizoda 1... Dragi notranji oblikovalci iz Los Angelesa nastopajo v novi resničnosti seriji. Imajo obsežen proračun, značaj in projekte. Pomagajo zvezdnikom in znancem, za katere pa se izkaže, da so njihove najbolj naporne stranke.
13:30
Project Runway Y6; epizoda 15... Modni oblikovalci Heidi Klum se osredotoča na modne oblikovalce. Tekmovalci tekmujejo v oblikovanju najboljših oblačil. Vsak teden izločijo enega ali več tekmovalcev, finalisti pa se pomerijo na tednu mode v New Yorku.
14:25
Hotel Hell Y2; epizoda 1... Ramsey se loti gostišča v Oregonu, ki ga vodijo hipiji in kjer gostje ne morejo spati zaradi celonočnih zabav, znameniti 90-letni hotel, ki ga vodi milijonar, ki ima težave z alkoholom in butični hotel, katerega lastnica misli, da je Cher.
15:20
New Girl Y2; epizoda 8... Ko se njena zveza konča na grd način, se Jess, čudaško mlado dekle, preseli v stanovanje s tremi samskimi moškimi. Čeprav se jim njeno vedenje zdi nenavadno, jo fantje podpirajo - vsaj večinoma.
15:50
New Girl Y2; epizoda 9... Ko se njena zveza konča na grd način, se Jess, čudaško mlado dekle, preseli v stanovanje s tremi samskimi moškimi. Čeprav se jim njeno vedenje zdi nenavadno, jo fantje podpirajo - vsaj večinoma.
16:15
Living with Fran Y1; epizoda 3... Ločenka Fran je našla čudovitega mladega fanta Rileyja. Dom si delita s Franinim 21-letnim sinom in 15-letno hčerjo. Ko opazuje, kako se njeno staro življenje seka z novim, je prepričana, da je njeno mesto prav tu.
16:40
The Exes Y3 B; epizoda 10... Skupina ločenih prijateljev se privaja na samsko življenje.
17:10
Once Upon a Time Y3; epizoda 2... Pridružite se Emmi Swan, Sneguljčici, Princu, Špicparkeljcu, Kljuki in Zlobni kraljici, ki so odpluli skozi čarobni prehod v upanju, da bodo našli deželo Nije in rešili Henryja. Toda dežela Nije je veliko temnejši kraj, kot se ga spomnite.
18:05
Ghost Whisperer Y2; epizoda 19... Melinda se sporazumeva z duhovi, ki se oklepajo živih, saj imajo nedokončane posle, zaradi katerih ne morejo prestopiti v svetlobo. Deluje kot posrednik med mrtvimi in tistimi, ki jih preganjajo.
19:00
Devious Maids Y2; epizoda 11... V prejšnji sezoni so odkrili Florinega morilca, agenti za imigracijo so aretirali Rosie, odnos med Valentino in Zoilo je propadel, Carmenina zaroka pa je bila lažna. Nova sezona bo še veliko bolj vznemirljiva.
19:55
New Girl Y2; epizoda 8... Ko se njena zveza konča na grd način, se Jess, čudaško mlado dekle, preseli v stanovanje s tremi samskimi moškimi. Čeprav se jim njeno vedenje zdi nenavadno, jo fantje podpirajo - vsaj večinoma.
20:20
New Girl Y2; epizoda 9... Ko se njena zveza konča na grd način, se Jess, čudaško mlado dekle, preseli v stanovanje s tremi samskimi moškimi. Čeprav se jim njeno vedenje zdi nenavadno, jo fantje podpirajo - vsaj večinoma.
20:50
Once Upon a Time Y4; epizoda 17... Mojstra pripovedovanja zgodb Edward Kitsis in Adam Horowitz vas vabita, da se pridružite Emmi Swan, Sneguljčici, princu na belem konju, zlobni kraljici in vsem drugim pravljičnim junakom, ki se branijo pred čarobnimi silami preteklosti.
21:45
New Girl Y2; epizoda 10... Ko se njena zveza konča na grd način, se Jess, čudaško mlado dekle, preseli v stanovanje s tremi samskimi moškimi. Čeprav se jim njeno vedenje zdi nenavadno, jo fantje podpirajo - vsaj večinoma.
22:10
New Girl Y2; epizoda 11... Ko se njena zveza konča na grd način, se Jess, čudaško mlado dekle, preseli v stanovanje s tremi samskimi moškimi. Čeprav se jim njeno vedenje zdi nenavadno, jo fantje podpirajo - vsaj večinoma.
22:40
Body of Proof Y3; epizoda 5... Odlična nevrokirurginja uporablja pri reševanju umorov svoje sposobnosti. Dr. Megan Hunt je bila vrhunska nevrokirurginja, a se je njena kariera končala zaradi prometne nesreče. Ne more več pomagati živim, zato postane forenzična izvedenka.
23:35
Revenge Y4; epizoda 17... Ko je bila Emily še otrok, so njenemu očetu podtaknili umor, zaradi česar sta jo prevzela jeza in žalost. Od takrat so bila vsa Emilyjina dejanja usmerjena v to, da bo uničila svoje sovražnike. Zdaj pa izve, da je njen oče še živ.
00:30
Ghost Whisperer Y2; epizoda 19... Melinda se sporazumeva z duhovi, ki se oklepajo živih, saj imajo nedokončane posle, zaradi katerih ne morejo prestopiti v svetlobo. Deluje kot posrednik med mrtvimi in tistimi, ki jih preganjajo.
01:25
Revenge Y3; epizoda 18... Emily Thorne je novinka v Hamptonsu. Navzven prijazno dekle, v resnici pa ima temno preteklost. Njenega očeta so obsodili na dosmrtni zapor in Emily ga ni nikoli več videla, zato se bo maščevala zapriseženim sovražnikom in jim uničila življenje.
02:15
Sex Education Show Y2; epizoda 4... Giovanna Palmieri bo občinstvo popeljala v svet spolnosti ter se na lahkoten način spopadla s predsodki in vulgarnostjo. Pokazala bo pot do odločnejšega in vznemirljivejšega spolnega življenja.
03:00
Million Dollar Decorators Y2; epizoda 1... Dragi notranji oblikovalci iz Los Angelesa nastopajo v novi resničnosti seriji. Imajo obsežen proračun, značaj in projekte. Pomagajo zvezdnikom in znancem, za katere pa se izkaže, da so njihove najbolj naporne stranke.
03:45
Project Runway Y6; epizoda 15... Modni oblikovalci Heidi Klum se osredotoča na modne oblikovalce. Tekmovalci tekmujejo v oblikovanju najboljših oblačil. Vsak teden izločijo enega ali več tekmovalcev, finalisti pa se pomerijo na tednu mode v New Yorku.
04:30
Hotel Hell Y2; epizoda 1... Ramsey se loti gostišča v Oregonu, ki ga vodijo hipiji in kjer gostje ne morejo spati zaradi celonočnih zabav, znameniti 90-letni hotel, ki ga vodi milijonar, ki ima težave z alkoholom in butični hotel, katerega lastnica misli, da je Cher.
05:15
Sex Education Show Y2; epizoda 3... Giovanna Palmieri bo občinstvo popeljala v svet spolnosti ter se na lahkoten način spopadla s predsodki in vulgarnostjo. Pokazala bo pot do odločnejšega in vznemirljivejšega spolnega življenja.
06:00
GENE SIMMONS: FAMILY JEWELS Y3; epizoda 20... To je ameriška resničnostna serija, ki se vrti okrog basista in pevca skupine Kiss, Gena Simmonsa, njegove partnerice in žene Shannon Tweed in njunih dveh otrok Nicka in Sophie.
06:25
Project Runway Y6; epizoda 15... Modni oblikovalci Heidi Klum se osredotoča na modne oblikovalce. Tekmovalci tekmujejo v oblikovanju najboljših oblačil. Vsak teden izločijo enega ali več tekmovalcev, finalisti pa se pomerijo na tednu mode v New Yorku.
07:10
Hotel Hell Y2; epizoda 1... Ramsey se loti gostišča v Oregonu, ki ga vodijo hipiji in kjer gostje ne morejo spati zaradi celonočnih zabav, znameniti 90-letni hotel, ki ga vodi milijonar, ki ima težave z alkoholom in butični hotel, katerega lastnica misli, da je Cher.
08:00
New Girl Y2; epizoda 10... Ko se njena zveza konča na grd način, se Jess, čudaško mlado dekle, preseli v stanovanje s tremi samskimi moškimi. Čeprav se jim njeno vedenje zdi nenavadno, jo fantje podpirajo - vsaj večinoma.
08:25
New Girl Y2; epizoda 11... Ko se njena zveza konča na grd način, se Jess, čudaško mlado dekle, preseli v stanovanje s tremi samskimi moškimi. Čeprav se jim njeno vedenje zdi nenavadno, jo fantje podpirajo - vsaj večinoma.
08:55
Living with Fran Y1; epizoda 3... Ločenka Fran je našla čudovitega mladega fanta Rileyja. Dom si delita s Franinim 21-letnim sinom in 15-letno hčerjo. Ko opazuje, kako se njeno staro življenje seka z novim, je prepričana, da je njeno mesto prav tu.
09:25
The Exes Y3 B; epizoda 10... Skupina ločenih prijateljev se privaja na samsko življenje.
09:50
Once Upon a Time Y3; epizoda 2... Pridružite se Emmi Swan, Sneguljčici, Princu, Špicparkeljcu, Kljuki in Zlobni kraljici, ki so odpluli skozi čarobni prehod v upanju, da bodo našli deželo Nije in rešili Henryja. Toda dežela Nije je veliko temnejši kraj, kot se ga spomnite.
10:45
Devious Maids Y2; epizoda 11... V prejšnji sezoni so odkrili Florinega morilca, agenti za imigracijo so aretirali Rosie, odnos med Valentino in Zoilo je propadel, Carmenina zaroka pa je bila lažna. Nova sezona bo še veliko bolj vznemirljiva.
11:40
Revenge Y3; epizoda 19... Emily Thorne je novinka v Hamptonsu. Navzven prijazno dekle, v resnici pa ima temno preteklost. Njenega očeta so obsodili na dosmrtni zapor in Emily ga ni nikoli več videla, zato se bo maščevala zapriseženim sovražnikom in jim uničila življenje.
12:35
Million Dollar Decorators Y2; epizoda 2... Dragi notranji oblikovalci iz Los Angelesa nastopajo v novi resničnosti seriji. Imajo obsežen proračun, značaj in projekte. Pomagajo zvezdnikom in znancem, za katere pa se izkaže, da so njihove najbolj naporne stranke.
13:30
Projektanci na Start Y1; epizoda 1... Mladi oblikovalci želijo postati del modnega sveta in se pomerijo v vrsti izzivov, ki jih pripravijo sodniki. Najbolj obetaven oblikovalec osvoji modno revijo na tednu mode v Lodžu, kjer bo predstavil svojo kolekcijo.
14:25
Hotel Hell Y2; epizoda 2... Ramsey se loti gostišča v Oregonu, ki ga vodijo hipiji in kjer gostje ne morejo spati zaradi celonočnih zabav, znameniti 90-letni hotel, ki ga vodi milijonar, ki ima težave z alkoholom in butični hotel, katerega lastnica misli, da je Cher.
15:20
New Girl Y2; epizoda 10... Ko se njena zveza konča na grd način, se Jess, čudaško mlado dekle, preseli v stanovanje s tremi samskimi moškimi. Čeprav se jim njeno vedenje zdi nenavadno, jo fantje podpirajo - vsaj večinoma.
15:50
New Girl Y2; epizoda 11... Ko se njena zveza konča na grd način, se Jess, čudaško mlado dekle, preseli v stanovanje s tremi samskimi moškimi. Čeprav se jim njeno vedenje zdi nenavadno, jo fantje podpirajo - vsaj večinoma.
16:15
Living with Fran Y1; epizoda 4... Ločenka Fran je našla čudovitega mladega fanta Rileyja. Dom si delita s Franinim 21-letnim sinom in 15-letno hčerjo. Ko opazuje, kako se njeno staro življenje seka z novim, je prepričana, da je njeno mesto prav tu.
16:40
Cougar Town Y1; epizoda 1... 40-letna sveža ločenka Jules se mora spopasti z velikanskimi izzivi, pastmi in nagradami, ki jih deli življenje. Na tej poti ji delajo družbo najstniški sin, bivši mož in prijatelji, ki skupaj tvorijo disfunkcionalno, a ljubečo razširjeno družino.
17:10
Once Upon a Time Y3; epizoda 3... Pridružite se Emmi Swan, Sneguljčici, Princu, Špicparkeljcu, Kljuki in Zlobni kraljici, ki so odpluli skozi čarobni prehod v upanju, da bodo našli deželo Nije in rešili Henryja. Toda dežela Nije je veliko temnejši kraj, kot se ga spomnite.
18:05
Ghost Whisperer Y2; epizoda 20... Melinda se sporazumeva z duhovi, ki se oklepajo živih, saj imajo nedokončane posle, zaradi katerih ne morejo prestopiti v svetlobo. Deluje kot posrednik med mrtvimi in tistimi, ki jih preganjajo.
19:00
Devious Maids Y2; epizoda 12... V prejšnji sezoni so odkrili Florinega morilca, agenti za imigracijo so aretirali Rosie, odnos med Valentino in Zoilo je propadel, Carmenina zaroka pa je bila lažna. Nova sezona bo še veliko bolj vznemirljiva.
19:55
Body of Proof Y3; epizoda 6... Odlična nevrokirurginja uporablja pri reševanju umorov svoje sposobnosti. Dr. Megan Hunt je bila vrhunska nevrokirurginja, a se je njena kariera končala zaradi prometne nesreče. Ne more več pomagati živim, zato postane forenzična izvedenka.
20:50
Revenge Y4; epizoda 18... Ko je bila Emily še otrok, so njenemu očetu podtaknili umor, zaradi česar sta jo prevzela jeza in žalost. Od takrat so bila vsa Emilyjina dejanja usmerjena v to, da bo uničila svoje sovražnike. Zdaj pa izve, da je njen oče še živ.
21:45
New Girl Y2; epizoda 12... Ko se njena zveza konča na grd način, se Jess, čudaško mlado dekle, preseli v stanovanje s tremi samskimi moškimi. Čeprav se jim njeno vedenje zdi nenavadno, jo fantje podpirajo - vsaj večinoma.
22:10
New Girl Y2; epizoda 13... Ko se njena zveza konča na grd način, se Jess, čudaško mlado dekle, preseli v stanovanje s tremi samskimi moškimi. Čeprav se jim njeno vedenje zdi nenavadno, jo fantje podpirajo - vsaj večinoma.
22:40
Cristela Y1; epizoda 16... Cristela je že šesto leto na pravni fakulteti in se ji nasmiha prvo veliko neplačano pripravništvo v prestižni odvetniški pisarni. Težava je v tem, da njena družina meni, da se preveč trudi uspeti. Trudi se uskladiti svojo kulturo s sodobnim svetom.
23:05
Younger Y1; epizoda 1... Serija o mami samohranilki, ki ugotovi, da pri njenih letih ni lahko spet hoditi v službo. To se spremeni, ko spozna mladeniča, ki misli, da je veliko mlajša. Kmalu začne delati kot asistentka in se spoprijatelji z mlado sodelavko.
23:35
The Exes Y4 A; epizoda 7... Skupina ločenih prijateljev se privaja na samsko življenje.
00:00
Cougar Town Y6; epizoda 7... Bobby in Andy uspeta s svojo igro Cul de Sac's Penny Can. Andy hoče prepričati Ellie, naj zabava druge s svojim alter egom. Grayson končno uresniči svoje sanje in se pojavi v televizijskem oglasu.
00:30
Ghost Whisperer Y2; epizoda 20... Melinda se sporazumeva z duhovi, ki se oklepajo živih, saj imajo nedokončane posle, zaradi katerih ne morejo prestopiti v svetlobo. Deluje kot posrednik med mrtvimi in tistimi, ki jih preganjajo.
01:25
Revenge Y3; epizoda 19... Emily Thorne je novinka v Hamptonsu. Navzven prijazno dekle, v resnici pa ima temno preteklost. Njenega očeta so obsodili na dosmrtni zapor in Emily ga ni nikoli več videla, zato se bo maščevala zapriseženim sovražnikom in jim uničila življenje.
02:15
Sex Education Show Y2; epizoda 5... Giovanna Palmieri bo občinstvo popeljala v svet spolnosti ter se na lahkoten način spopadla s predsodki in vulgarnostjo. Pokazala bo pot do odločnejšega in vznemirljivejšega spolnega življenja.
03:00
Million Dollar Decorators Y2; epizoda 2... Dragi notranji oblikovalci iz Los Angelesa nastopajo v novi resničnosti seriji. Imajo obsežen proračun, značaj in projekte. Pomagajo zvezdnikom in znancem, za katere pa se izkaže, da so njihove najbolj naporne stranke.
03:45
Projektanci na Start Y1; epizoda 1... Mladi oblikovalci želijo postati del modnega sveta in se pomerijo v vrsti izzivov, ki jih pripravijo sodniki. Najbolj obetaven oblikovalec osvoji modno revijo na tednu mode v Lodžu, kjer bo predstavil svojo kolekcijo.
04:30
Hotel Hell Y2; epizoda 2... Ramsey se loti gostišča v Oregonu, ki ga vodijo hipiji in kjer gostje ne morejo spati zaradi celonočnih zabav, znameniti 90-letni hotel, ki ga vodi milijonar, ki ima težave z alkoholom in butični hotel, katerega lastnica misli, da je Cher.
05:15
Sex Education Show Y2; epizoda 4... Giovanna Palmieri bo občinstvo popeljala v svet spolnosti ter se na lahkoten način spopadla s predsodki in vulgarnostjo. Pokazala bo pot do odločnejšega in vznemirljivejšega spolnega življenja.