Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV
06:13
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
06:50
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodijo Miran Tišič, Irma Kopič in Milena Novak.
07:00
TV prodaja...
07:14
I: Ellen DeGeneres, Stephen Boss, Anthony Okungbowa, Justin Bieber, Jon Abrahams, Allison Janney, Wanda Sykes; R: Liz Patrick... Ellen DeGeneres Show... IMDb ocena: 7.4. Komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti. Pripravite se na smeh, k Ellen v goste prihaja Melissa McCarthy, ki ji bo povedala več o svojem novem filmu Šefica. Sledil ji bo igralec in komik Bob Odenkirk, ki bo z Ellen delil nekaj zabavnih prigod s snemanja priljubljene serije Pokličite Saula, za konec pa bo nastopila še pop pevka Iggy Azalea.
08:15
TV prodaja...
08:45
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: Gary Halvorson... Friends... IMDb ocena: 9.0. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Prijatelji se odločijo preizkusiti srečo na loteriji, zato s skupnim denarjem nakupijo veliko količino srečk. Težava nastane, ker se ne morejo zediniti, kako bi porabili denar, če bi res zadeli nekaj milijončkov. Phoebe ima prerekanja kmalu dovolj in zagrozi, da bo vse srečke zmetala čez balkon. Medtem Chandler mrzlično pričakuje novice, ki lahko usodno vplivajo na njegovo prihodnost. Ross ima polne roke dela z Emmo, ki jo hoče naučiti prvo besedo – mamica. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
09:18
Glej, kdo kuha... Novi kuharski šov, v katerem nas bodo s svojim znanjem navduševali mladi kuharji, stari med 10 in 14 let. Oddajo bo vodila Katarina Mala. Male in velike kuharje bo usmerjal šef Branko Podmenik. Glej, kdo kuha je prav posebna kuharska oddaja, v kateri bodo kuhali otroci. Pri izzivu pa jim bodo pomagali slovenski zvezdniki. V vsaki oddaji bomo tako spremljali dva kuharska para; kuhalnico bo vihtel mali šef, ki je v kuhanju vsestranski in zna pripraviti jedi, o katerih lahko nekateri odrasli in izkušeni kuharji le sanjajo. Njegov pomočnik in vajenec pa bo slovenski zvezdnik, ki si ga bo mali šef izbral sam.
09:55
Kosmika TV... Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:55
I: Mariano Martínez, Lali Espósito, Ana María Picchio, Carola Reyna, Federico D'Elía, Tomás Fonzi, Ángela Torres; R: Lucas Gil... Esperanza Mia... IMDb ocena: 6.7. Serija Esperanza ni tipična telenovela, saj je začinjena s komičnimi in pevskimi vložki. Joaquína obišče nekdanja učenka, ki si želi obiskovati šolo v samostanu, in Esperanza jo vzame pod svoje okrilje. Lola in Pedro se na skrivaj odpravita na koncert Loline najljubše skupine, kjer Lola opazi, da ju zasleduje neki moški. Tomás Gatu prizna, da je ljubosumen na prijateljstvo med Esperanzo in Joaquínom. 21-letna posvojenka Julia Albarracín živi s svojo materjo Blanco v manjšem industrijskem kraju v provinci Buenos Aires. Zaradi hude onesnaženosti, ki jo povzroča tovarna, Blanca zboli in umre. Pred smrtjo izroči hčerki dokaze, ki bremenijo lastnika tovarne. Ko Julia poskuša primer predati sodišču, jo začnejo zasledovati morilci, ki jih najame direktor tovarne. Julia v strahu za življenje zbeži iz mesta.
11:57
TV prodaja...
12:27
I: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Masi Oka, Taylor Wily, Michelle Borth; R: Bryan Spicer... Hawaii Five-0... IMDb ocena: 7.4. Havaji 5.0. je sodobna različica klasične serije, ki govori o elitni policijski enoti, katere naloga je pregnati kriminal s sončnih havajskih plaž. Ekipa 5.0 preiskuje ugrabitev hčere marinca, ki je na tajni misiji v Afganistanu. Kmalu se izkaže, da je bilo ugrabljeno napačno dekle in da se ugrabitelji pogajajo z napačno družino. Danny mora medtem zbrati 18 milijonov dolarjev, da bi iz ujetništva rešil svojega brata. Detektiv Steve McGarrett je bivši mornariški častnik, ki se vrne na otok Oahu, da bi raziskal očetov umor. Guvernerka otoka ga prepriča, da postane vodja novoustanovljene enote za boj proti kriminalu. McGarrettu se pridružijo še detektiv Danny »Danno« Williams, bivši policist iz New Jerseyja, ki je zaradi svoje hčerke pripravljen storiti vse, da bi otok ostal varen, Chin Ho Kelly, bivši detektiv in varovanec McGarrettovega očeta, ki so ga po krivici obtožili korupcije in ga degradirali, ter Chinova sestrična Kono Kalakaua, lepa in neustrašna domorodka, ki končuje akademijo in komaj čaka na priložnost, da se uveljavi v elitni enoti. McGarrett priseže, da bo rešil očetov primer, obenem pa je trdno odločen, da z otoka prežene malopridneže.
13:30
Anno... Resničnostni šov Bilo je nekoč bo tekmovalce popeljal v preteklost oziroma v središče Vrhnike. Oddajo bodo snemali v Lavrenčičevi hiši, eni najstarejših in najpomembnejših stavb na Vrhniki. Domnevajo, da je bila zgradba grajena že v 15. stoletju, tako da bo primerna za tekmovalce, ki se bodo borili za nagrado 50.000 evrov. Bistvo šova Bilo je nekoč je namreč to, da so tekmovalci postavljeni v mesto iz preteklosti. Vrnili se bodo v čas, ko so revolucije prebudile Evropo, ko so vstali narodi in se je rodilo slovenstvo. Lavrenčičeva hiša je imela v Valvasorjevem času nadstropje več kot danes. V njej so bili mitnica, pošta in gostišče, v katerem je leta 1728 prenočil celo cesar Karel VI. Zdaj pa bodo v hiši spali tekmovalci šova, ki se bodo vrnili 200 let v preteklost. Čakali jih bodo številni izzivi, preizkusili se bodo kot kovači in steklarji, živeti pa bodo morali brez številnih pripomočkov, ki jih poznamo danes, da stranišča in kopalnice niti ne omenjamo. Pri resničnostnem šovu bo kot voditeljica sodelovala Lili Žagar.
14:48
I: Ellen DeGeneres, Stephen Boss, Anthony Okungbowa, Justin Bieber, Jon Abrahams, Allison Janney, Wanda Sykes; R: Liz Patrick... Ellen DeGeneres Show... IMDb ocena: 7.4. Komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti. K Ellen se vrača igralka in modna navdušenka Elizabeth Banks, ki bo predstavila svojo novo spletno stran WhoHaha, namenjeno komičarkam. Potem pa bosta Nyle DiMarco in Peta Murgatroyd pokazala, s čim sta osupnila žirijo nove sezone oddaje Ples z zvezdami.
15:45
I: Mariano Martínez, Lali Espósito, Ana María Picchio, Carola Reyna, Federico D'Elía, Tomás Fonzi, Ángela Torres; R: Lucas Gil... Esperanza Mia... IMDb ocena: 6.7. Serija Esperanza ni tipična telenovela, saj je začinjena s komičnimi in pevskimi vložki. Esperanzo žalosti spor s Tomásom, Joaquín pa jo poskuša spraviti v dobro voljo. Genoveva se odloči Pedra in Lolo izključiti iz šole, kljub temu pa bosta za kazen morala obiskovati pouk. Alicia Claro posvari pred Sergiom, ki Pedru pove, da sta z njegovo mamo prijatelja iz otroštva. Po koncu resničnostne oddaje Tomás zaloti Esperanzo in Joaquína v objemu. 21-letna posvojenka Julia Albarracín živi s svojo materjo Blanco v manjšem industrijskem kraju v provinci Buenos Aires. Zaradi hude onesnaženosti, ki jo povzroča tovarna, Blanca zboli in umre. Pred smrtjo izroči hčerki dokaze, ki bremenijo lastnika tovarne. Ko Julia poskuša primer predati sodišču, jo začnejo zasledovati morilci, ki jih najame direktor tovarne. Julia v strahu za življenje zbeži iz mesta.
16:48
I: Ranko Babic, Vojko Belsak, Maja Blagovic, Ana Dolinar, Primoz Forte, Kristijan Gucek, Jure Ivanusic; R: Boris Petkovic... Ena žlahtna štorija... IMDb ocena: 7.2. Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plano privrejo vsa slovenska čustva. Zala in Avguštin doživita neprijetno presenečenje na sejmu, na katerem se Marko in Zorica izkažeta za močno konkurenco. Marko osvoji zlato medaljo za svoje, pravzaprav Bertovo vino. Marija nadaljuje svojo zvezo z Milanom samo zato, da bi izzvala Bonijevo ljubosumje. Bonifacij za trenutek zmaguje v boju za Marijo, ampak ga popolnoma sesuje poljub med Marijo in Milanom. Ibro je vse bolj prepričan, da je Eli povezana z eksplozijo na najdišču. Medtem ko Eli daje odpoved, Ibro ugotovi, da pravzaprav ne želi vedeti resnice.
17:56
I: Lotos Vincenc Šparovec, Gorka Berden; R: Ven Jemeršić... Love Bugs... Da, dragi! Da, draga! je nova humoristična serija o paru srednjih tridesetih let. Njuno skupno življenje je tipičen prikaz odnosa med moškim in žensko, ki se kljub neizmerni ljubezni kdaj pa kdaj tudi sporečeta. Popolnoma različen pogled na vsakodnevne težave je pogosto vzrok za njune strastne debate in razprave. Na prvi pogled se zdi, da sta si vedno v laseh, za nameček sta skupaj ravno sedem let, a v resnici gojita veliko ljubezen drug do drugega. V glavnih vlogah bosta nastopila Lotos Vincenc Šparovec in Gorka Berden. Režiser nove humoristične serije pa je Ven Jemeršić.
18:45
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
19:15
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodijo Miran Tišič, Irma Kopič in Milena Novak.
19:25
Glej, kdo kuha... Novi kuharski šov, v katerem nas bodo s svojim znanjem navduševali mladi kuharji, stari med 10 in 14 let. Oddajo bo vodila Katarina Mala. Male in velike kuharje bo usmerjal šef Branko Podmenik. Glej, kdo kuha je prav posebna kuharska oddaja, v kateri bodo kuhali otroci. Pri izzivu pa jim bodo pomagali slovenski zvezdniki. V vsaki oddaji bomo tako spremljali dva kuharska para; kuhalnico bo vihtel mali šef, ki je v kuhanju vsestranski in zna pripraviti jedi, o katerih lahko nekateri odrasli in izkušeni kuharji le sanjajo. Njegov pomočnik in vajenec pa bo slovenski zvezdnik, ki si ga bo mali šef izbral sam.
20:00
I: Ranko Babic, Vojko Belsak, Maja Blagovic, Ana Dolinar, Primoz Forte, Kristijan Gucek, Jure Ivanusic; R: Boris Petkovic... Ena žlahtna štorija... IMDb ocena: 7.2. Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plano privrejo vsa slovenska čustva. Ibro zaprosi Eli za roko, ampak Eli si želi najprej olajšati dušo. Ker ji gre težko z jezika, ji Ibro pove, da ve vse o eksploziji, vključno z dejstvom, da je bila ob eksploziji na nahajališču. V odgovor mu pokaže svojo odpoved. A Ibro odpoved vrže v smeti. Bonifacij svoje dileme glede Marije (in Milana) pove Bertu in ga prosi za pomoč. Zala se na sejmu ne more sprijazniti z dejstvom, da je zlato medaljo osvojilo Markovo vino. Medtem ko televizija snema prispevek o dobitniku zlate medalje, poskuša priti do zadnje steklenice nagrajenega Markovega vina, vendar je Zorica ne da. Zala vztraja, spor se zaostri, posredujejo varnostniki in vržejo Zalo in Avguština s sejma, vse to pa posnamejo kamere.
21:10
I: Lotos Vincenc Šparovec, Gorka Berden; R: Ven Jemeršić... Love Bugs... Da, dragi! Da, draga! je nova humoristična serija o paru srednjih tridesetih let. Njuno skupno življenje je tipičen prikaz odnosa med moškim in žensko, ki se kljub neizmerni ljubezni kdaj pa kdaj tudi sporečeta. Popolnoma različen pogled na vsakodnevne težave je pogosto vzrok za njune strastne debate in razprave. Na prvi pogled se zdi, da sta si vedno v laseh, za nameček sta skupaj ravno sedem let, a v resnici gojita veliko ljubezen drug do drugega. V glavnih vlogah bosta nastopila Lotos Vincenc Šparovec in Gorka Berden. Režiser nove humoristične serije pa je Ven Jemeršić.
21:54
Večerni Planet Danes... Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo bosta izmenjaje vodila Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
22:09
Anno... Resničnostni šov Bilo je nekoč bo tekmovalce popeljal v preteklost oziroma v središče Vrhnike. Oddajo bodo snemali v Lavrenčičevi hiši, eni najstarejših in najpomembnejših stavb na Vrhniki. Domnevajo, da je bila zgradba grajena že v 15. stoletju, tako da bo primerna za tekmovalce, ki se bodo borili za nagrado 50.000 evrov. Bistvo šova Bilo je nekoč je namreč to, da so tekmovalci postavljeni v mesto iz preteklosti. Vrnili se bodo v čas, ko so revolucije prebudile Evropo, ko so vstali narodi in se je rodilo slovenstvo. Lavrenčičeva hiša je imela v Valvasorjevem času nadstropje več kot danes. V njej so bili mitnica, pošta in gostišče, v katerem je leta 1728 prenočil celo cesar Karel VI. Zdaj pa bodo v hiši spali tekmovalci šova, ki se bodo vrnili 200 let v preteklost. Čakali jih bodo številni izzivi, preizkusili se bodo kot kovači in steklarji, živeti pa bodo morali brez številnih pripomočkov, ki jih poznamo danes, da stranišča in kopalnice niti ne omenjamo. Pri resničnostnem šovu bo kot voditeljica sodelovala Lili Žagar.
23:26
Anno Late Night... Z novim resničnostnim šovom se na male ekrane vračajo tudi komentatorji brez dlake na jeziku. Pogovor bo usmerjala Jasna Kuljaj, družbo pa ji bosta delala Špela Grošelj in Denis Toplak.
00:04
I: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Masi Oka, Taylor Wily, Michelle Borth; R: Bryan Spicer... Hawaii Five-0... IMDb ocena: 7.4. Havaji 5.0. je sodobna različica klasične serije, ki govori o elitni policijski enoti, katere naloga je pregnati kriminal s sončnih havajskih plaž. Tri mlade ženske oropajo turistični avtobus in med ropom ubijejo poslovneža Nathana Wagnerja. Agenti domnevajo, da je bil prav on tarča ropa, in začnejo raziskovati primer. Jerry medtem preiskuje prodajalca knjig Thomasa Farrowa, ki ga sumi ponarejanja denarja, Danny pa še vedno išče denar, da bi rešil svojega brata. Detektiv Steve McGarrett je bivši mornariški častnik, ki se vrne na otok Oahu, da bi raziskal očetov umor. Guvernerka otoka ga prepriča, da postane vodja novoustanovljene enote za boj proti kriminalu. McGarrettu se pridružijo še detektiv Danny »Danno« Williams, bivši policist iz New Jerseyja, ki je zaradi svoje hčerke pripravljen storiti vse, da bi otok ostal varen, Chin Ho Kelly, bivši detektiv in varovanec McGarrettovega očeta, ki so ga po krivici obtožili korupcije in ga degradirali, ter Chinova sestrična Kono Kalakaua, lepa in neustrašna domorodka, ki končuje akademijo in komaj čaka na priložnost, da se uveljavi v elitni enoti. McGarrett priseže, da bo rešil očetov primer, obenem pa je trdno odločen, da z otoka prežene malopridneže.
01:02
I: Michael Emerson, Kevin Chapman, Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Amy Acker, Sarah Shahi, John Nolan; R: Chris Fisher... Person of Interest... IMDb ocena: 8.4. John Reese je nekdanji agent Cie, ki ga k sodelovanju povabi skrivnostni milijarder Harold Finch. Reese in Finch imata tokrat opravka s tehnološko podkovanim milijarderjem. Ker je radoveden in ima na voljo neomejena sredstva, lahko izda njuni identiteti in jima prepreči, da bi mu rešila življenje.
01:57
I: Shemar Moore, Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Kirsten Vangsness, A.J. Cook, Joe Mantegna, Paget Brewster; R: Glenn Kershaw... Criminal Minds... IMDb ocena: 8.2. Zločinski um spremlja elitno ekipo, ki analizira najbolj izprijene zločince v ZDA in skuša predvideti njihove naslednje korake, preden znova udarijo. Strokovnjaki za vedenjsko analizo se po odkritju obglavljenega trupla odpravijo v Bronson Springs. Vendar pa večje zanimanje pritegne glava 23-letne žrtve, ki jo najdejo v 25 let stari časovni kapsuli.
02:41
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: Gary Halvorson... Friends... IMDb ocena: 9.0. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Vloga v nadaljevanki od Joeyja zahteva prizor nore zaljubljenosti. Joey je zaradi tega vse bolj živčen, zato se na nastop pripravlja skupaj z Rachel. Pozneje je Rachel prisotna na snemanju Joeyjevega čustvenega prizora in na svoje veliko presenečenje še isto noč sanja o Joeyju. Medtem Chandler rezervira sobo v hotelu v Vermontu, da bi presenetil Monico. Toda Monica je preveč zaposlena, zato Chandlerja na romantičen oddih spremlja Ross. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
03:08
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
03:40
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodijo Miran Tišič, Irma Kopič in Milena Novak.
03:50
Nočni program...
06:20
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
06:50
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodijo Miran Tišič, Irma Kopič in Milena Novak.
07:00
TV prodaja...
07:20
I: Ellen DeGeneres, Stephen Boss, Anthony Okungbowa, Justin Bieber, Jon Abrahams, Allison Janney, Wanda Sykes; R: Liz Patrick... Ellen DeGeneres Show... IMDb ocena: 7.4. Komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti. K Ellen se vrača igralka in modna navdušenka Elizabeth Banks, ki bo predstavila svojo novo spletno stran WhoHaha, namenjeno komičarkam. Potem pa bosta Nyle DiMarco in Peta Murgatroyd pokazala, s čim sta osupnila žirijo nove sezone oddaje Ples z zvezdami.
08:10
TV prodaja...
08:45
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: Gary Halvorson... Friends... IMDb ocena: 9.0. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Vloga v nadaljevanki od Joeyja zahteva prizor nore zaljubljenosti. Joey je zaradi tega vse bolj živčen, zato se na nastop pripravlja skupaj z Rachel. Pozneje je Rachel prisotna na snemanju Joeyjevega čustvenega prizora in na svoje veliko presenečenje še isto noč sanja o Joeyju. Medtem Chandler rezervira sobo v hotelu v Vermontu, da bi presenetil Monico. Toda Monica je preveč zaposlena, zato Chandlerja na romantičen oddih spremlja Ross. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
09:20
Glej, kdo kuha... Novi kuharski šov, v katerem nas bodo s svojim znanjem navduševali mladi kuharji, stari med 10 in 14 let. Oddajo bo vodila Katarina Mala. Male in velike kuharje bo usmerjal šef Branko Podmenik. Glej, kdo kuha je prav posebna kuharska oddaja, v kateri bodo kuhali otroci. Pri izzivu pa jim bodo pomagali slovenski zvezdniki. V vsaki oddaji bomo tako spremljali dva kuharska para; kuhalnico bo vihtel mali šef, ki je v kuhanju vsestranski in zna pripraviti jedi, o katerih lahko nekateri odrasli in izkušeni kuharji le sanjajo. Njegov pomočnik in vajenec pa bo slovenski zvezdnik, ki si ga bo mali šef izbral sam.
09:55
Kosmika TV... Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:55
I: Mariano Martínez, Lali Espósito, Ana María Picchio, Carola Reyna, Federico D'Elía, Tomás Fonzi, Ángela Torres; R: Lucas Gil... Esperanza Mia... IMDb ocena: 6.7. Serija Esperanza ni tipična telenovela, saj je začinjena s komičnimi in pevskimi vložki. Esperanzo žalosti spor s Tomásom, Joaquín pa jo poskuša spraviti v dobro voljo. Genoveva se odloči Pedra in Lolo izključiti iz šole, kljub temu pa bosta za kazen morala obiskovati pouk. Alicia Claro posvari pred Sergiom, ki Pedru pove, da sta z njegovo mamo prijatelja iz otroštva. Po koncu resničnostne oddaje Tomás zaloti Esperanzo in Joaquína v objemu. 21-letna posvojenka Julia Albarracín živi s svojo materjo Blanco v manjšem industrijskem kraju v provinci Buenos Aires. Zaradi hude onesnaženosti, ki jo povzroča tovarna, Blanca zboli in umre. Pred smrtjo izroči hčerki dokaze, ki bremenijo lastnika tovarne. Ko Julia poskuša primer predati sodišču, jo začnejo zasledovati morilci, ki jih najame direktor tovarne. Julia v strahu za življenje zbeži iz mesta.
11:55
TV prodaja...
12:25
I: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Masi Oka, Taylor Wily, Michelle Borth; R: Bryan Spicer... Hawaii Five-0... IMDb ocena: 7.4. Havaji 5.0. je sodobna različica klasične serije, ki govori o elitni policijski enoti, katere naloga je pregnati kriminal s sončnih havajskih plaž. Tri mlade ženske oropajo turistični avtobus in med ropom ubijejo poslovneža Nathana Wagnerja. Agenti domnevajo, da je bil prav on tarča ropa, in začnejo raziskovati primer. Jerry medtem preiskuje prodajalca knjig Thomasa Farrowa, ki ga sumi ponarejanja denarja, Danny pa še vedno išče denar, da bi rešil svojega brata. Detektiv Steve McGarrett je bivši mornariški častnik, ki se vrne na otok Oahu, da bi raziskal očetov umor. Guvernerka otoka ga prepriča, da postane vodja novoustanovljene enote za boj proti kriminalu. McGarrettu se pridružijo še detektiv Danny »Danno« Williams, bivši policist iz New Jerseyja, ki je zaradi svoje hčerke pripravljen storiti vse, da bi otok ostal varen, Chin Ho Kelly, bivši detektiv in varovanec McGarrettovega očeta, ki so ga po krivici obtožili korupcije in ga degradirali, ter Chinova sestrična Kono Kalakaua, lepa in neustrašna domorodka, ki končuje akademijo in komaj čaka na priložnost, da se uveljavi v elitni enoti. McGarrett priseže, da bo rešil očetov primer, obenem pa je trdno odločen, da z otoka prežene malopridneže.
13:20
Anno... Resničnostni šov Bilo je nekoč bo tekmovalce popeljal v preteklost oziroma v središče Vrhnike. Oddajo bodo snemali v Lavrenčičevi hiši, eni najstarejših in najpomembnejših stavb na Vrhniki. Domnevajo, da je bila zgradba grajena že v 15. stoletju, tako da bo primerna za tekmovalce, ki se bodo borili za nagrado 50.000 evrov. Bistvo šova Bilo je nekoč je namreč to, da so tekmovalci postavljeni v mesto iz preteklosti. Vrnili se bodo v čas, ko so revolucije prebudile Evropo, ko so vstali narodi in se je rodilo slovenstvo. Lavrenčičeva hiša je imela v Valvasorjevem času nadstropje več kot danes. V njej so bili mitnica, pošta in gostišče, v katerem je leta 1728 prenočil celo cesar Karel VI. Zdaj pa bodo v hiši spali tekmovalci šova, ki se bodo vrnili 200 let v preteklost. Čakali jih bodo številni izzivi, preizkusili se bodo kot kovači in steklarji, živeti pa bodo morali brez številnih pripomočkov, ki jih poznamo danes, da stranišča in kopalnice niti ne omenjamo. Pri resničnostnem šovu bo kot voditeljica sodelovala Lili Žagar.
14:35
I: Ellen DeGeneres, Stephen Boss, Anthony Okungbowa, Justin Bieber, Jon Abrahams, Allison Janney, Wanda Sykes; R: Liz Patrick... Ellen DeGeneres Show... IMDb ocena: 7.4. Komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti. Ellen bo gostila zvezdnika serije Sodobna družina Erica Stonestreeta, ki nastopa tudi v novi televizijski drami Pričanje, z Ellen pa bo delil novice iz Hollywooda. Naslednji gost bo Jerrod Carmichael, zvezda komične oddaje The Jerrod Carmichael Show, glasbena skupina Fitz and the Tantrums pa bo premierno zaigrala novo pesem Hand Clap.
15:45
I: Mariano Martínez, Lali Espósito, Ana María Picchio, Carola Reyna, Federico D'Elía, Tomás Fonzi, Ángela Torres; R: Lucas Gil... Esperanza Mia... IMDb ocena: 6.7. Serija Esperanza ni tipična telenovela, saj je začinjena s komičnimi in pevskimi vložki. Tomás je še vedno ljubosumen na Joaquína, zato ga pošlje pospravljat Esperanzino stanovanje in s tem poskrbi, da se ves dan ne vidita. Tomás in Esperanza se končno pogovorita in Tomás se ji opraviči za svojo nesramnost. Clara pove Alicii, da se Lola boji skrivnostnega moža, ki zasleduje njo in Pedra, in od nje zahteva, naj čim prej pove resnico. 21-letna posvojenka Julia Albarracín živi s svojo materjo Blanco v manjšem industrijskem kraju v provinci Buenos Aires. Zaradi hude onesnaženosti, ki jo povzroča tovarna, Blanca zboli in umre. Pred smrtjo izroči hčerki dokaze, ki bremenijo lastnika tovarne. Ko Julia poskuša primer predati sodišču, jo začnejo zasledovati morilci, ki jih najame direktor tovarne. Julia v strahu za življenje zbeži iz mesta.
16:55
I: Ranko Babic, Vojko Belsak, Maja Blagovic, Ana Dolinar, Primoz Forte, Kristijan Gucek, Jure Ivanusic; R: Boris Petkovic... Ena žlahtna štorija... IMDb ocena: 7.2. Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plano privrejo vsa slovenska čustva. Ibro zaprosi Eli za roko, ampak Eli si želi najprej olajšati dušo. Ker ji gre težko z jezika, ji Ibro pove, da ve vse o eksploziji, vključno z dejstvom, da je bila ob eksploziji na nahajališču. V odgovor mu pokaže svojo odpoved. A Ibro odpoved vrže v smeti. Bonifacij svoje dileme glede Marije (in Milana) pove Bertu in ga prosi za pomoč. Zala se na sejmu ne more sprijazniti z dejstvom, da je zlato medaljo osvojilo Markovo vino. Medtem ko televizija snema prispevek o dobitniku zlate medalje, poskuša priti do zadnje steklenice nagrajenega Markovega vina, vendar je Zorica ne da. Zala vztraja, spor se zaostri, posredujejo varnostniki in vržejo Zalo in Avguština s sejma, vse to pa posnamejo kamere.
18:00
I: Lotos Vincenc Šparovec, Gorka Berden; R: Ven Jemeršić... Love Bugs... Da, dragi! Da, draga! je nova humoristična serija o paru srednjih tridesetih let. Njuno skupno življenje je tipičen prikaz odnosa med moškim in žensko, ki se kljub neizmerni ljubezni kdaj pa kdaj tudi sporečeta. Popolnoma različen pogled na vsakodnevne težave je pogosto vzrok za njune strastne debate in razprave. Na prvi pogled se zdi, da sta si vedno v laseh, za nameček sta skupaj ravno sedem let, a v resnici gojita veliko ljubezen drug do drugega. V glavnih vlogah bosta nastopila Lotos Vincenc Šparovec in Gorka Berden. Režiser nove humoristične serije pa je Ven Jemeršić.
18:45
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
19:15
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodijo Miran Tišič, Irma Kopič in Milena Novak.
19:25
Glej, kdo kuha... Novi kuharski šov, v katerem nas bodo s svojim znanjem navduševali mladi kuharji, stari med 10 in 14 let. Oddajo bo vodila Katarina Mala. Male in velike kuharje bo usmerjal šef Branko Podmenik. Glej, kdo kuha je prav posebna kuharska oddaja, v kateri bodo kuhali otroci. Pri izzivu pa jim bodo pomagali slovenski zvezdniki. V vsaki oddaji bomo tako spremljali dva kuharska para; kuhalnico bo vihtel mali šef, ki je v kuhanju vsestranski in zna pripraviti jedi, o katerih lahko nekateri odrasli in izkušeni kuharji le sanjajo. Njegov pomočnik in vajenec pa bo slovenski zvezdnik, ki si ga bo mali šef izbral sam.
20:00
I: Ranko Babic, Vojko Belsak, Maja Blagovic, Ana Dolinar, Primoz Forte, Kristijan Gucek, Jure Ivanusic; R: Boris Petkovic... Ena žlahtna štorija... IMDb ocena: 7.2. Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plano privrejo vsa slovenska čustva. Berto izve, da jim je Marko ukradel blagovno znamko vina sv. Marka in jim na sejmu speljal zlato medaljo za najboljše vino. Berto odide obračunat z Markom, tam pa ugotovi, da Marko po sv. Marku ni poimenoval le svojega vina, temveč tudi svojo gostilno. Ibro in Žan težita Bonifaciju za zakramente. Mudi se jima postati del cerkvenega občestva, da bi se lahko čim prej cerkveno poročila s svojima dekletoma. Bonifacij poskuša po Alojzijevem naročilu njun vstop v katoliško vero čim bolj zavleči, da porok ne bi bilo pred datumom, ki ga je Tonka določila v svoji oporoki. Eli in Ibro imata nov problem. Na Gredič pride čistilka s fakultete, ki je v smeteh našla Elijino odpoved. V zameno za molk čistilka zahteva službo Ibrove tajnice.
21:10
I: Lotos Vincenc Šparovec, Gorka Berden; R: Ven Jemeršić... Love Bugs... Da, dragi! Da, draga! je nova humoristična serija o paru srednjih tridesetih let. Njuno skupno življenje je tipičen prikaz odnosa med moškim in žensko, ki se kljub neizmerni ljubezni kdaj pa kdaj tudi sporečeta. Popolnoma različen pogled na vsakodnevne težave je pogosto vzrok za njune strastne debate in razprave. Na prvi pogled se zdi, da sta si vedno v laseh, za nameček sta skupaj ravno sedem let, a v resnici gojita veliko ljubezen drug do drugega. V glavnih vlogah bosta nastopila Lotos Vincenc Šparovec in Gorka Berden. Režiser nove humoristične serije pa je Ven Jemeršić.
21:50
Večerni Planet Danes... Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo bosta izmenjaje vodila Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
22:05
Anno... Resničnostni šov Bilo je nekoč bo tekmovalce popeljal v preteklost oziroma v središče Vrhnike. Oddajo bodo snemali v Lavrenčičevi hiši, eni najstarejših in najpomembnejših stavb na Vrhniki. Domnevajo, da je bila zgradba grajena že v 15. stoletju, tako da bo primerna za tekmovalce, ki se bodo borili za nagrado 50.000 evrov. Bistvo šova Bilo je nekoč je namreč to, da so tekmovalci postavljeni v mesto iz preteklosti. Vrnili se bodo v čas, ko so revolucije prebudile Evropo, ko so vstali narodi in se je rodilo slovenstvo. Lavrenčičeva hiša je imela v Valvasorjevem času nadstropje več kot danes. V njej so bili mitnica, pošta in gostišče, v katerem je leta 1728 prenočil celo cesar Karel VI. Zdaj pa bodo v hiši spali tekmovalci šova, ki se bodo vrnili 200 let v preteklost. Čakali jih bodo številni izzivi, preizkusili se bodo kot kovači in steklarji, živeti pa bodo morali brez številnih pripomočkov, ki jih poznamo danes, da stranišča in kopalnice niti ne omenjamo. Pri resničnostnem šovu bo kot voditeljica sodelovala Lili Žagar.
23:15
Gogglebox... Bognedaj, da bi crknu televizor je zabavna oddaja, ki odraža naš vsakdan v domači dnevni sobi. Na svoje kavče so se vrnile legende iz dnevnih sob. Brez scenarija, spontano in iskrivo bodo že četrto sezono komentirali to, kar ponujajo slovenske televizije.
00:15
I: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Masi Oka, Taylor Wily, Michelle Borth; R: Bryan Spicer... Hawaii Five-0... IMDb ocena: 7.4. Havaji 5.0. je sodobna različica klasične serije, ki govori o elitni policijski enoti, katere naloga je pregnati kriminal s sončnih havajskih plaž. Ko najetega mafijskega morilca ubije eden od njegovih sodelavcev, ekipo 5.0 preseneti morilčev motiv. Danny medtem najde bratov denar, vendar pa mu za odkupnino še zmeraj primanjkuje 5 milijonov dolarjev. Chin mu pomaga zbrati manjkajočo vsoto in s tem na kocko postavi svojo kariero. Detektiv Steve McGarrett je bivši mornariški častnik, ki se vrne na otok Oahu, da bi raziskal očetov umor. Guvernerka otoka ga prepriča, da postane vodja novoustanovljene enote za boj proti kriminalu. McGarrettu se pridružijo še detektiv Danny »Danno« Williams, bivši policist iz New Jerseyja, ki je zaradi svoje hčerke pripravljen storiti vse, da bi otok ostal varen, Chin Ho Kelly, bivši detektiv in varovanec McGarrettovega očeta, ki so ga po krivici obtožili korupcije in ga degradirali, ter Chinova sestrična Kono Kalakaua, lepa in neustrašna domorodka, ki končuje akademijo in komaj čaka na priložnost, da se uveljavi v elitni enoti. McGarrett priseže, da bo rešil očetov primer, obenem pa je trdno odločen, da z otoka prežene malopridneže.
01:10
I: Michael Emerson, Kevin Chapman, Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Amy Acker, Sarah Shahi, John Nolan; R: Chris Fisher... Person of Interest... IMDb ocena: 8.4. John Reese je nekdanji agent Cie, ki ga k sodelovanju povabi skrivnostni milijarder Harold Finch. Reese in Finch se trudita rešiti življenje hotelski sobarici Miri Dobrici, toda obdaja ju več osumljencev, kot jih lahko izločita. Morilec bi bil lahko vsak hotelski gost ali član osebja. Kriminalistka Carter pa medtem od FBI dobi veliko ponudbo.
02:05
I: Shemar Moore, Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Kirsten Vangsness, A.J. Cook, Joe Mantegna, Paget Brewster; R: Glenn Kershaw... Criminal Minds... IMDb ocena: 8.2. Zločinski um spremlja elitno ekipo, ki analizira najbolj izprijene zločince v ZDA in skuša predvideti njihove naslednje korake, preden znova udarijo. Strokovnjaki za vedenjsko analizo se odpravijo v Rapid City, kjer preiskujejo umor dveh ritualno razkosanih moških. Po izginotju tretjega moškega iščejo povezavo med njimi.
02:55
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: Gary Halvorson... Friends... IMDb ocena: 9.0. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rossu in Joeyju glavo zmeša lepa profesorica paleontologije Charlie Wheeler. Ross odpelje Charlie na zabavo k Joeyju, kjer so tudi Joeyjevi soigralci iz nadaljevanke. Toda Charlie Rossa spravi v slabo voljo, ko mu začne pripovedovati o svojih nekdanjih fantih. Medtem Rachel in rahlo omamljena Monica na zabavi osvajata postavne igralce, Chandler pa obišče nenavadno gledališko igro. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
03:40
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
04:10
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodijo Miran Tišič, Irma Kopič in Milena Novak.
04:45
Nočni program...
06:20
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
06:50
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodijo Miran Tišič, Irma Kopič in Milena Novak.
07:00
TV prodaja...
07:20
I: Ellen DeGeneres, Stephen Boss, Anthony Okungbowa, Justin Bieber, Jon Abrahams, Allison Janney, Wanda Sykes; R: Liz Patrick... Ellen DeGeneres Show... IMDb ocena: 7.4. Komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti. Ellen bo gostila zvezdnika serije Sodobna družina Erica Stonestreeta, ki nastopa tudi v novi televizijski drami Pričanje, z Ellen pa bo delil novice iz Hollywooda. Naslednji gost bo Jerrod Carmichael, zvezda komične oddaje The Jerrod Carmichael Show, glasbena skupina Fitz and the Tantrums pa bo premierno zaigrala novo pesem Hand Clap.
08:10
TV prodaja...
08:45
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: Gary Halvorson... Friends... IMDb ocena: 9.0. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rossu in Joeyju glavo zmeša lepa profesorica paleontologije Charlie Wheeler. Ross odpelje Charlie na zabavo k Joeyju, kjer so tudi Joeyjevi soigralci iz nadaljevanke. Toda Charlie Rossa spravi v slabo voljo, ko mu začne pripovedovati o svojih nekdanjih fantih. Medtem Rachel in rahlo omamljena Monica na zabavi osvajata postavne igralce, Chandler pa obišče nenavadno gledališko igro. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
09:20
Glej, kdo kuha... Novi kuharski šov, v katerem nas bodo s svojim znanjem navduševali mladi kuharji, stari med 10 in 14 let. Oddajo bo vodila Katarina Mala. Male in velike kuharje bo usmerjal šef Branko Podmenik. Glej, kdo kuha je prav posebna kuharska oddaja, v kateri bodo kuhali otroci. Pri izzivu pa jim bodo pomagali slovenski zvezdniki. V vsaki oddaji bomo tako spremljali dva kuharska para; kuhalnico bo vihtel mali šef, ki je v kuhanju vsestranski in zna pripraviti jedi, o katerih lahko nekateri odrasli in izkušeni kuharji le sanjajo. Njegov pomočnik in vajenec pa bo slovenski zvezdnik, ki si ga bo mali šef izbral sam.
09:55
Kosmika TV... Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:55
I: Mariano Martínez, Lali Espósito, Ana María Picchio, Carola Reyna, Federico D'Elía, Tomás Fonzi, Ángela Torres; R: Lucas Gil... Esperanza Mia... IMDb ocena: 6.7. Serija Esperanza ni tipična telenovela, saj je začinjena s komičnimi in pevskimi vložki. Tomás je še vedno ljubosumen na Joaquína, zato ga pošlje pospravljat Esperanzino stanovanje in s tem poskrbi, da se ves dan ne vidita. Tomás in Esperanza se končno pogovorita in Tomás se ji opraviči za svojo nesramnost. Clara pove Alicii, da se Lola boji skrivnostnega moža, ki zasleduje njo in Pedra, in od nje zahteva, naj čim prej pove resnico. 21-letna posvojenka Julia Albarracín živi s svojo materjo Blanco v manjšem industrijskem kraju v provinci Buenos Aires. Zaradi hude onesnaženosti, ki jo povzroča tovarna, Blanca zboli in umre. Pred smrtjo izroči hčerki dokaze, ki bremenijo lastnika tovarne. Ko Julia poskuša primer predati sodišču, jo začnejo zasledovati morilci, ki jih najame direktor tovarne. Julia v strahu za življenje zbeži iz mesta.
11:55
TV prodaja...
12:25
I: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Masi Oka, Taylor Wily, Michelle Borth; R: Bryan Spicer... Hawaii Five-0... IMDb ocena: 7.4. Havaji 5.0. je sodobna različica klasične serije, ki govori o elitni policijski enoti, katere naloga je pregnati kriminal s sončnih havajskih plaž. Ko najetega mafijskega morilca ubije eden od njegovih sodelavcev, ekipo 5.0 preseneti morilčev motiv. Danny medtem najde bratov denar, vendar pa mu za odkupnino še zmeraj primanjkuje 5 milijonov dolarjev. Chin mu pomaga zbrati manjkajočo vsoto in s tem na kocko postavi svojo kariero. Detektiv Steve McGarrett je bivši mornariški častnik, ki se vrne na otok Oahu, da bi raziskal očetov umor. Guvernerka otoka ga prepriča, da postane vodja novoustanovljene enote za boj proti kriminalu. McGarrettu se pridružijo še detektiv Danny »Danno« Williams, bivši policist iz New Jerseyja, ki je zaradi svoje hčerke pripravljen storiti vse, da bi otok ostal varen, Chin Ho Kelly, bivši detektiv in varovanec McGarrettovega očeta, ki so ga po krivici obtožili korupcije in ga degradirali, ter Chinova sestrična Kono Kalakaua, lepa in neustrašna domorodka, ki končuje akademijo in komaj čaka na priložnost, da se uveljavi v elitni enoti. McGarrett priseže, da bo rešil očetov primer, obenem pa je trdno odločen, da z otoka prežene malopridneže.
13:20
Anno... Resničnostni šov Bilo je nekoč bo tekmovalce popeljal v preteklost oziroma v središče Vrhnike. Oddajo bodo snemali v Lavrenčičevi hiši, eni najstarejših in najpomembnejših stavb na Vrhniki. Domnevajo, da je bila zgradba grajena že v 15. stoletju, tako da bo primerna za tekmovalce, ki se bodo borili za nagrado 50.000 evrov. Bistvo šova Bilo je nekoč je namreč to, da so tekmovalci postavljeni v mesto iz preteklosti. Vrnili se bodo v čas, ko so revolucije prebudile Evropo, ko so vstali narodi in se je rodilo slovenstvo. Lavrenčičeva hiša je imela v Valvasorjevem času nadstropje več kot danes. V njej so bili mitnica, pošta in gostišče, v katerem je leta 1728 prenočil celo cesar Karel VI. Zdaj pa bodo v hiši spali tekmovalci šova, ki se bodo vrnili 200 let v preteklost. Čakali jih bodo številni izzivi, preizkusili se bodo kot kovači in steklarji, živeti pa bodo morali brez številnih pripomočkov, ki jih poznamo danes, da stranišča in kopalnice niti ne omenjamo. Pri resničnostnem šovu bo kot voditeljica sodelovala Lili Žagar.
14:35
I: Ellen DeGeneres, Stephen Boss, Anthony Okungbowa, Justin Bieber, Jon Abrahams, Allison Janney, Wanda Sykes; R: Liz Patrick... Ellen DeGeneres Show... IMDb ocena: 7.4. Komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti. K Ellen v goste prihajata Sylvester Stallone in Gabrielle Reece, ki bosta predstavila svojo novo oddajo Strong. Stallone se bo v njej preizkusil kot producent, Gabrielle pa jo bo vodila. Ellen bo gostila tudi izjemni komičarki, ki igrata v seriji Broad City, Abbi Jacobson in Ilano Glazer.
15:45
I: Mariano Martínez, Lali Espósito, Ana María Picchio, Carola Reyna, Federico D'Elía, Tomás Fonzi, Ángela Torres; R: Lucas Gil... Esperanza Mia... IMDb ocena: 6.7. Serija Esperanza ni tipična telenovela, saj je začinjena s komičnimi in pevskimi vložki. Máximo in Eva nameravata ogoljufati fundacijo in ukrasti ves denar, za to pa potrebujeta Genovevino pomoč. Esperanza spozna, da je vsak dan bolj zaljubljena v Tomása, on pa ne more nehati misliti nanjo. Clara sešije obleko za Leticio, ki se s Jorgejem odpravlja na zabavo. Sergio se z Esperanzo pogovori o Pedru, pri čemer ju zaloti Lola. 21-letna posvojenka Julia Albarracín živi s svojo materjo Blanco v manjšem industrijskem kraju v provinci Buenos Aires. Zaradi hude onesnaženosti, ki jo povzroča tovarna, Blanca zboli in umre. Pred smrtjo izroči hčerki dokaze, ki bremenijo lastnika tovarne. Ko Julia poskuša primer predati sodišču, jo začnejo zasledovati morilci, ki jih najame direktor tovarne. Julia v strahu za življenje zbeži iz mesta.
16:55
I: Ranko Babic, Vojko Belsak, Maja Blagovic, Ana Dolinar, Primoz Forte, Kristijan Gucek, Jure Ivanusic; R: Boris Petkovic... Ena žlahtna štorija... IMDb ocena: 7.2. Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plano privrejo vsa slovenska čustva. Berto izve, da jim je Marko ukradel blagovno znamko vina sv. Marka in jim na sejmu speljal zlato medaljo za najboljše vino. Berto odide obračunat z Markom, tam pa ugotovi, da Marko po sv. Marku ni poimenoval le svojega vina, temveč tudi svojo gostilno. Ibro in Žan težita Bonifaciju za zakramente. Mudi se jima postati del cerkvenega občestva, da bi se lahko čim prej cerkveno poročila s svojima dekletoma. Bonifacij poskuša po Alojzijevem naročilu njun vstop v katoliško vero čim bolj zavleči, da porok ne bi bilo pred datumom, ki ga je Tonka določila v svoji oporoki. Eli in Ibro imata nov problem. Na Gredič pride čistilka s fakultete, ki je v smeteh našla Elijino odpoved. V zameno za molk čistilka zahteva službo Ibrove tajnice.
18:00
I: Lotos Vincenc Šparovec, Gorka Berden; R: Ven Jemeršić... Love Bugs... Da, dragi! Da, draga! je nova humoristična serija o paru srednjih tridesetih let. Njuno skupno življenje je tipičen prikaz odnosa med moškim in žensko, ki se kljub neizmerni ljubezni kdaj pa kdaj tudi sporečeta. Popolnoma različen pogled na vsakodnevne težave je pogosto vzrok za njune strastne debate in razprave. Na prvi pogled se zdi, da sta si vedno v laseh, za nameček sta skupaj ravno sedem let, a v resnici gojita veliko ljubezen drug do drugega. V glavnih vlogah bosta nastopila Lotos Vincenc Šparovec in Gorka Berden. Režiser nove humoristične serije pa je Ven Jemeršić.
18:45
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
19:15
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodijo Miran Tišič, Irma Kopič in Milena Novak.
19:25
Glej, kdo kuha... Novi kuharski šov, v katerem nas bodo s svojim znanjem navduševali mladi kuharji, stari med 10 in 14 let. Oddajo bo vodila Katarina Mala. Male in velike kuharje bo usmerjal šef Branko Podmenik. Glej, kdo kuha je prav posebna kuharska oddaja, v kateri bodo kuhali otroci. Pri izzivu pa jim bodo pomagali slovenski zvezdniki. V vsaki oddaji bomo tako spremljali dva kuharska para; kuhalnico bo vihtel mali šef, ki je v kuhanju vsestranski in zna pripraviti jedi, o katerih lahko nekateri odrasli in izkušeni kuharji le sanjajo. Njegov pomočnik in vajenec pa bo slovenski zvezdnik, ki si ga bo mali šef izbral sam.
20:00
I: Ranko Babic, Vojko Belsak, Maja Blagovic, Ana Dolinar, Primoz Forte, Kristijan Gucek, Jure Ivanusic; R: Boris Petkovic... Ena žlahtna štorija... IMDb ocena: 7.2. Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plano privrejo vsa slovenska čustva. Maja in Žan nista spala vso noč, ker je mali Berto Frančeškin jokal. To moti Marijo, ki želi začeti poučevati verouk. Žan je prisiljen k postu in poslušati Marijine napotke o katoliški veri. Žan ni kaj prida učenec, Maji pa je dovolj tega, da ji Žan ne more pomagati okoli otroka, ker mora pisati esej za Bonifacija. Sooči se z Bonifacijem, ki popusti pred utrujeno in jezno Majo in ji obljubi, da bo Ibru in Žanu dal vse zakramente po hitrem postopku. Ibro želi zapeljati čistilko in se tako rešiti njenega izsiljevanja, a njegovo zapeljevanje gre po zlu in dekan izve vse o Elijinem uničenju rudnika in Ibrovem prikrivanju dokazov. Berto izve, da Marko organizira degustacijo vina v gostilni. Berto, Zala in Avguštin uničijo Markovo degustacijo vina, Zorica pa izgubi živce in jih zalije z vodo.
21:10
I: Lotos Vincenc Šparovec, Gorka Berden; R: Ven Jemeršić... Love Bugs... Da, dragi! Da, draga! je nova humoristična serija o paru srednjih tridesetih let. Njuno skupno življenje je tipičen prikaz odnosa med moškim in žensko, ki se kljub neizmerni ljubezni kdaj pa kdaj tudi sporečeta. Popolnoma različen pogled na vsakodnevne težave je pogosto vzrok za njune strastne debate in razprave. Na prvi pogled se zdi, da sta si vedno v laseh, za nameček sta skupaj ravno sedem let, a v resnici gojita veliko ljubezen drug do drugega. V glavnih vlogah bosta nastopila Lotos Vincenc Šparovec in Gorka Berden. Režiser nove humoristične serije pa je Ven Jemeršić.
21:50
Večerni Planet Danes... Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo bosta izmenjaje vodila Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
22:05
Anno... Resničnostni šov Bilo je nekoč bo tekmovalce popeljal v preteklost oziroma v središče Vrhnike. Oddajo bodo snemali v Lavrenčičevi hiši, eni najstarejših in najpomembnejših stavb na Vrhniki. Domnevajo, da je bila zgradba grajena že v 15. stoletju, tako da bo primerna za tekmovalce, ki se bodo borili za nagrado 50.000 evrov. Bistvo šova Bilo je nekoč je namreč to, da so tekmovalci postavljeni v mesto iz preteklosti. Vrnili se bodo v čas, ko so revolucije prebudile Evropo, ko so vstali narodi in se je rodilo slovenstvo. Lavrenčičeva hiša je imela v Valvasorjevem času nadstropje več kot danes. V njej so bili mitnica, pošta in gostišče, v katerem je leta 1728 prenočil celo cesar Karel VI. Zdaj pa bodo v hiši spali tekmovalci šova, ki se bodo vrnili 200 let v preteklost. Čakali jih bodo številni izzivi, preizkusili se bodo kot kovači in steklarji, živeti pa bodo morali brez številnih pripomočkov, ki jih poznamo danes, da stranišča in kopalnice niti ne omenjamo. Pri resničnostnem šovu bo kot voditeljica sodelovala Lili Žagar.
23:15
I: Jure Godler; R: Jure Godler... Ta teden z Juretom Godlerjem... Brezkompromisna oddaja s še večjimi razkritji, s še bolj našpičenim Juretom in mnogo več plesalkami kot v prvih dveh sezonah. Če mislite, da so v oddaji obdelali že vse poredneže, se motite. Ustvarjalci bodo budno spremljali, zasledovali in preganjali tiste, ki imajo na glavi največ masla (tudi če nimajo las), ter pokazali stvari takšne, kot so v resnici. Morda pa se Juretu v studiu pridruži tudi kakšna nadarjena komentatorka ali komentator, četudi bo tiho.
00:00
I: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Masi Oka, Taylor Wily, Michelle Borth; R: Bryan Spicer... Hawaii Five-0... IMDb ocena: 7.4. Havaji 5.0. je sodobna različica klasične serije, ki govori o elitni policijski enoti, katere naloga je pregnati kriminal s sončnih havajskih plaž. McGarrett ob peti obletnici očetove smrti na njegovem grobu sreča staro znanko. Ta ga spodbudi k ponovni preiskavi primera, ki ga je oče raziskoval pred smrtjo. Izkaže se, da je bila smrt očetovega prijatelja Paula Claytona delo najetega morilca. Thomas Farrow ugrabi Jerryja. Detektiv Steve McGarrett je bivši mornariški častnik, ki se vrne na otok Oahu, da bi raziskal očetov umor. Guvernerka otoka ga prepriča, da postane vodja novoustanovljene enote za boj proti kriminalu. McGarrettu se pridružijo še detektiv Danny »Danno« Williams, bivši policist iz New Jerseyja, ki je zaradi svoje hčerke pripravljen storiti vse, da bi otok ostal varen, Chin Ho Kelly, bivši detektiv in varovanec McGarrettovega očeta, ki so ga po krivici obtožili korupcije in ga degradirali, ter Chinova sestrična Kono Kalakaua, lepa in neustrašna domorodka, ki končuje akademijo in komaj čaka na priložnost, da se uveljavi v elitni enoti. McGarrett priseže, da bo rešil očetov primer, obenem pa je trdno odločen, da z otoka prežene malopridneže.
01:00
I: Michael Emerson, Kevin Chapman, Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Amy Acker, Sarah Shahi, John Nolan; R: Chris Fisher... Person of Interest... IMDb ocena: 8.4. John Reese je nekdanji agent Cie, ki ga k sodelovanju povabi skrivnostni milijarder Harold Finch. Reesova kolegica, usodna in seksi vladna agentka Samantha Shaw, ki preprečuje teroristične grožnje, mora bežati, s tem pa pritegne Reesovo in Finchevo pozornost. To je zanju najtežji lov do zdaj, saj je enako izmuzljiva kot onadva.
01:55
I: Shemar Moore, Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Kirsten Vangsness, A.J. Cook, Joe Mantegna, Paget Brewster; R: Glenn Kershaw... Criminal Minds... IMDb ocena: 8.2. Zločinski um spremlja elitno ekipo, ki analizira najbolj izprijene zločince v ZDA in skuša predvideti njihove naslednje korake, preden znova udarijo. Strokovnjaki za vedenjsko analizo se vrnejo k staremu odprtemu primeru umorjenih varušk. Edina preživela žrtev je tako travmatizirana, da se ne spomni ničesar in pri preiskavi ne želi več sodelovati.
02:50
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: Gary Halvorson... Friends... IMDb ocena: 9.0. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Ross preživlja pravo agonijo, ker lepa profesorica Charlie raje hodi z Joeyjem kot z njim. Vseeno Ross priskoči Joeyju na pomoč. Joey bi namreč rad naredil dober vtis na Charlie, zato se mora pretvarjati, da je strašansko pameten. Medtem Chandler in Monica obiščeta kliniko za zdravljenje neplodnosti in tam srečata Chandlerjevo zoprno nekdanjo punco Janice. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
03:40
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
04:10
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodijo Miran Tišič, Irma Kopič in Milena Novak.
04:45
Nočni program...