Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV
06:15
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Oddaja vsak dan ob 19.00 v eni uri poda kredibilne, preverjene in aktualne informacije, ki jih voditelji skupaj z gosti v studiu in novinarsko ekipo tudi komentirajo in analizirajo. Edinstvena informativna oddaja, ki ne le podaja informacij, ampak gledalcem ponudi globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.
07:15
TV prodaja
07:30
Evridiki Sifisu predstavi jasne dokaze o zvezi Ahilesa in Meline. Predlaga mu, da postaneta zaveznika. Sifis se v jezi odloči, da bo skoval načrt. Manolisova mama je čisto iz sebe, zato se odpravi h Konstantini, da bi ji zagrozila in jo prisilila, naj konča zvezo z njenim sinom. Diamantis prosi Daphne, da bi se srečala. Ta misli, da želi biti Diamantis ponovno z njo, vendar je kmalu razočarana. Matheos in Ahiles sta zaprepadena, ko izvesta, kdo je poskušal uničiti vinograde. Markos Ageliki reče, da bo Sifisu pomagal pridobiti skrbništvo nad hčerko, če se ne bo spremenila. Ahiles je sit Evridikijinih spletk. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
08:30
TV prodaja
09:03
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. Wanda Sykes je vedno zabavna in odkrita gostja. Ellen rada zaupa svoje dogodivščine in jo zelo nasmeje. Tokrat bo predstavila svojo novo komično serijo Alpha House. Gost bo tudi Jared Leto, ki je letos eden od favoritov za nagrado oskar. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
10:00
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00
TV prodaja
11:15
I: Fran Drescher, John Michael Higgins, Tichina Arnold, Valente Rodriguez, Robert Walden, Rita Moreno; R: Fran Drescher, Peter Marc Jacobson... IMDb ocena: 6.9. Elliotovi starši pridejo na obisk, zato Fran pripravi večerjo. Vendar se njeni načrti, da bi jih navdušila, kmalu izjalovijo, ko izgine prstan Elliotove mame. Morda je kriva gostiteljica.
11:44
I: Anna Gare, George Calombaris, Gary Mehigan... IMDb ocena: 7.1. Dvajset najboljših mladih kuharjev si je priborilo vstop v legendarno mojstrsko kuhinjo. Zdaj se pravo kuharsko tekmovanje šele začenja. Za vsak uspešno opravljen izziv bodo tekmovalci prejeli določeno število točk. Tokrat jih v skrivnostni škatli čaka dvanajst jajc, iz katerih morajo pripraviti jed. Sliši se preprosto, vendar ni, saj morajo na prav poseben način porabiti vsa jajca.
12:40
I: Erin Karpluk, Reagan Pasternak, Michael Riley, Kathleen Laskey, Joanna Douglas, Morgan Kelly, John Boylan; R: Tom Shadyac... IMDb ocena: 7.4. Ker se Erica in Ethan spreta, se Erica vrne v študentski kampus, kjer odkrije resnico o neuspeli najstniški romanci. Ob tem se nauči, da je edina pot reševanja sporov komunikacija.
13:35
TV prodaja
13:50
Ko Melina izve, da je Sifis vedel za njeno razmerje z Ahilesom, je vsa iz sebe. Daphne in Markos sta si vedno bliže, Diamantis pa ju pozorno opazuje. Sifis vedno več časa preživlja z Evo, v katero je zaljubljen. Vasiliki po naključju izve za razmerje med Sifisom in njeno sestrično. Začne jo preganjati občutek krivde zaradi tega, kar je storila Melini. Diamantis razkrije resnico o Sifisu in Anastasii, zaradi česar so vsi osupli. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
14:55
I: Aljoša Ternovšek... Zabavni kviz vodi Aljoša Ternovšek. V igri tekmujeta dve ekipi, ki se borita druga proti drugi. Igra se začne tako, da iz vsake ekipe tekmovalec stopi k posebnemu gumbu, voditelj pa zastavi vprašanje: -Vprašali smo 100 ljudi …- Prvi, ki pritisne gumb, ima pravico do odgovora, a če to ni bil najpogostejši odgovor večine, ima pravico do odgovora tudi drugi tekmovalec. Če ta najde pogostejši odgovor, njegova skupina lahko prevzame igro in razkrije vse druge odgovore. V finalni igri se pomeri le ekipa, ki je skozi celotno igro zbrala več točk. Če jim uspe, je nagrada njihova.
15:35
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. Gosta bosta dva izmed najbolj zabavnih, čednih in očarljivih hollywoodskih igralcev, Owen Wilson in Woody Harrelson. Igralca sta združila moči v novem animiranem filmu. Poleg tega bo Ellen obiskala še duhovita Rosie Perez in ji opisala svoj nov projekt The Counselor, pri katerem sodelujejo tudi zvezde, kot so Brad Pitt, Cameron Diaz, Michael Fassbender, Penelope Cruz in Javier Bardem. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
16:35
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez... IMDb ocena: 7.7. Na koledarju je noč čarovnic. Za zdravnike bolnišnice Seattle Grace je to dan, poln presenečenj. Alexa prijetno preseneti obisk njegove nekdanje bolnice, Meredith je prepričana, da jo preganja duh pokojne mame, Callie pa kolegom pove za Georgeevo in Izziejino afero.
17:30
I: Gordon Ramsay, Kim Seeley, Michael Cabbibo... IMDb ocena: 7.4. Mike and Nellie-s je restavracija z morsko hrano in zrezki. Mike je Nelliejev sin in kuharski mojster samouk. Ko je Nellie pred dvema letoma umrl, se je nekoč zelo priljubljena restavracija začela potapljati. Nellie je imel dober sloves in je vodil restavracijo, Mike pa kuhinjo in nikoli se ni ukvarjal s strežbo. Poleg tega ima restavracija zelo zastarelo opremo in jedilnik, zato ne prinaša takega dobička, kot ga je nekoč, in Mike je čedalje bolj zadolžen. Nellieja so imeli vsi radi in ker ga ni več, se mora Mike potruditi, da bi zavzel njegovo mesto in zapolnil praznino.
18:25
Oddaja, ki razkriva pikantne podrobnosti iz življenja znanih, odslej v novi preobleki. Špela Jereb si bo voditeljsko štafeto iz tedna v teden izmenjavala z novim voditeljem Nejcem Simšičem.
19:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Oddaja vsak dan ob 19.00 v eni uri poda kredibilne, preverjene in aktualne informacije, ki jih voditelji skupaj z gosti v studiu in novinarsko ekipo tudi komentirajo in analizirajo. Edinstvena informativna oddaja, ki ne le podaja informacij, ampak gledalcem ponudi globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.
20:00
I: Dave Annable, Katharine McPhee, Rob Schneider; R: Rob Hedden... IMDb ocena: 5.4. V nenavadnem spletu okoliščin se mora fotograf domačih živali poročiti s Hrvatico, temu pa sledi vrtinec razburljivih ljubezenskih prigod. Z novo soprogo preživljata medene tedne na samotnem otočku v tropskih krajih, potem pa mladoporočenko nenadoma ugrabijo.
21:49
I: Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Barrett Foa, Linda Hunt, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Renée Felice Smith; R: Shane Brennan... IMDb ocena: 6.8. Ekipa se poveže s havajsko posebno enoto 5.0., da bi skupaj ustavili Jarroda Prodemana. Prodeman, nekoč cenjeni epidemiolog, je na poti v Los Angeles s stekleničkami smrtonosnega virusa črnih koz. Po smrti sopotnice na letalu Prodeman izgine skupaj s stekleničkami virusa, za ekipo pa se začne bitka s časom za preprečitev smrtonosne svetovne pandemije. Prodeman po aretaciji izda, da je stekleničke predal dr. Rachel Holden, epidemiologinji in imunologinji, ki namerava razširiti črne koze po vsem svetu, da bi ozdravila bolni planet in zdesetkala svetovno prebivalstvo.
22:44
I: Kathryn Morris, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Danny Pino, Tracie Thoms; R: Meredith Stiehm... IMDb ocena: 7.5. Ko delavci pričnejo z obnovitvenimi deli na temeljih neke stavbe, kmalu naletijo na dve trupli – na truplo bele ženske in truplo temnopoltega moškega. Izkaže se, da sta oba obveljala za pogrešana istega leta, tj. leta 1969. Detektiva Lilly Rush in Scotty Valens se takoj lotita primera. Kmalu odkrijeta, da sta bila sicer oba pogrešana, a da se nato preiskava ni nadaljevala. Obdukcija trupel pokaže, da sta bila ubita profesionalno. Ko nato izvedo tudi, da sta bila oba povezana s kliniko, v kateri so ilegalno opravljali splave, takoj posumita, da so ju morda pospravili tedanji agenti FBI-ja.
23:42
I: Amy Jo Johnson, Hugh Dillon, David Paetkau, Sergio Di Zio, Enrico Colantoni, Michael Cram, Tattiawna Jones; R: Mark Ellis, Stephanie Morgenstern... IMDb ocena: 7.7. Krizna enota mora posredovati v psihiatrični bolnišnici, kjer pride do nasilnega obračuna. Ko poskušajo obvladati napadalca z nožem, njegova žrtev pobegne in ob tem za talca vzame enega od zaposlenih v bolnišnici. Izkaže se, da ima ubežnik nasilno preteklost in hoče poravnati račune s svojim najboljšim prijateljem.
00:35
Oddaja, ki razkriva pikantne podrobnosti iz življenja znanih, odslej v novi preobleki. Špela Jereb si bo voditeljsko štafeto iz tedna v teden izmenjavala z novim voditeljem Nejcem Simšičem.
01:15
I: Erin Karpluk, Reagan Pasternak, Michael Riley, Kathleen Laskey, Joanna Douglas, Morgan Kelly, John Boylan; R: Tom Shadyac... IMDb ocena: 7.4. Ker se Erica in Ethan spreta, se Erica vrne v študentski kampus, kjer odkrije resnico o neuspeli najstniški romanci. Ob tem se nauči, da je edina pot reševanja sporov komunikacija.
02:10
I: Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Barrett Foa, Linda Hunt, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Renée Felice Smith; R: Shane Brennan... IMDb ocena: 6.8. Ekipa se poveže s havajsko posebno enoto 5.0., da bi skupaj ustavili Jarroda Prodemana. Prodeman, nekoč cenjeni epidemiolog, je na poti v Los Angeles s stekleničkami smrtonosnega virusa črnih koz. Po smrti sopotnice na letalu Prodeman izgine skupaj s stekleničkami virusa, za ekipo pa se začne bitka s časom za preprečitev smrtonosne svetovne pandemije. Prodeman po aretaciji izda, da je stekleničke predal dr. Rachel Holden, epidemiologinji in imunologinji, ki namerava razširiti črne koze po vsem svetu, da bi ozdravila bolni planet in zdesetkala svetovno prebivalstvo.
03:00
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. Priljubljena komedijantka Ellen DeGeneres s svojim pronicljivim humorjem in toplino gosti največje zvezde ter zanimive osebnosti. Dobila je oskarja za vlogo Velme Kelly v filmu Chicago – čudovita, nadarjena in eksotična Catherine Zeta-Jones. Ellen bo zaupala podrobnosti iz svojega življenja in kako je bilo s Channingom Tatumom snemati film Side Effects. Naslednji gost bo očarljivi angleški igralec Nicholas Hoult, ki bo predstavil svoja dva nova filma – Warm Bodies in Jack the Giant Slayer. Za konec se bo Ellen pogovarjala še s teniško igralko Sloane Stephens.
03:45
Nočni program
06:15
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Oddaja vsak dan ob 19.00 v eni uri poda kredibilne, preverjene in aktualne informacije, ki jih voditelji skupaj z gosti v studiu in novinarsko ekipo tudi komentirajo in analizirajo. Edinstvena informativna oddaja, ki ne le podaja informacij, ampak gledalcem ponudi globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.
07:15
TV prodaja
07:30
Ko Melina izve, da je Sifis vedel za njeno razmerje z Ahilesom, je vsa iz sebe. Daphne in Markos sta si vedno bliže, Diamantis pa ju pozorno opazuje. Sifis vedno več časa preživlja z Evo, v katero je zaljubljen. Vasiliki po naključju izve za razmerje med Sifisom in njeno sestrično. Začne jo preganjati občutek krivde zaradi tega, kar je storila Melini. Diamantis razkrije resnico o Sifisu in Anastasii, zaradi česar so vsi osupli. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
08:30
TV prodaja
09:00
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. Gosta bosta dva izmed najbolj zabavnih, čednih in očarljivih hollywoodskih igralcev, Owen Wilson in Woody Harrelson. Igralca sta združila moči v novem animiranem filmu. Poleg tega bo Ellen obiskala še duhovita Rosie Perez in ji opisala svoj nov projekt The Counselor, pri katerem sodelujejo tudi zvezde, kot so Brad Pitt, Cameron Diaz, Michael Fassbender, Penelope Cruz in Javier Bardem. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
10:00
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00
TV prodaja
11:15
I: Fran Drescher, John Michael Higgins, Tichina Arnold, Valente Rodriguez, Robert Walden, Rita Moreno; R: Fran Drescher, Peter Marc Jacobson... IMDb ocena: 6.9. Fran skrbi, kaj bo s Petrom, ko se bo odselila. Ko spozna njegovo novo sostanovalko, pa se izkaže, da se njegovo življenje ne bo veliko spremenilo.
11:50
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez... IMDb ocena: 7.7. Na koledarju je noč čarovnic. Za zdravnike bolnišnice Seattle Grace je to dan, poln presenečenj. Alexa prijetno preseneti obisk njegove nekdanje bolnice, Meredith je prepričana, da jo preganja duh pokojne mame, Callie pa kolegom pove za Georgeevo in Izziejino afero.
12:40
I: Erin Karpluk, Reagan Pasternak, Michael Riley, Kathleen Laskey, Joanna Douglas, Morgan Kelly, John Boylan; R: Tom Shadyac... IMDb ocena: 7.4. Ko Erica prvič pazi malega Maxa, njegova mama Judith ni navdušena nad tem, kako je opravila nalogo. Ker ji želi dokazati, da ni raztresena, se vrne nazaj v študentske čase in poskuša popraviti napako.
13:35
TV prodaja
13:50
Melina ne more nehati razmišljati o Ahilesu. Konstantina je presenečena, ko izve, da Diamantis ve vse o Dafnini preteklosti. Marina Ahilesu pove, da jo je Evridiki izsiljevala, zaradi česar je še bolj jezen na svojo nekdanjo ženo. Matheosa preganja skrivnost o njegovem očetu, za katero nihče ne ve. Markos poskuša Daphne zaščititi pred Diamantisom. Vasiliki kuje načrt, da bi razkrila razmerje med Evo in Sifisom. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
14:50
I: Aljoša Ternovšek... Zabavni kviz vodi Aljoša Ternovšek. V igri tekmujeta dve ekipi, ki se borita druga proti drugi. Igra se začne tako, da iz vsake ekipe tekmovalec stopi k posebnemu gumbu, voditelj pa zastavi vprašanje: -Vprašali smo 100 ljudi …- Prvi, ki pritisne gumb, ima pravico do odgovora, a če to ni bil najpogostejši odgovor večine, ima pravico do odgovora tudi drugi tekmovalec. Če ta najde pogostejši odgovor, njegova skupina lahko prevzame igro in razkrije vse druge odgovore. V finalni igri se pomeri le ekipa, ki je skozi celotno igro zbrala več točk. Če jim uspe, je nagrada njihova.
15:35
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. Njeno ime je sinonim za lepoto in je nezgrešljivo povezano z Obalno stražo. Tokratna gostja Pamela Anderson se je z lepoto in privlačno osebnostjo povzpela na sam vrh hollywoodske elite. Ellen bo zaupala, kaj je novega v njenem življenju, karieri in kaj načrtuje. Poleg tega bo nastopil še Jimmy Buffett s pesmijo s svojega albuma Songs from St. Somewhere. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
16:35
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez... IMDb ocena: 7.7. Primarij Webber ima spet težave v zakonu. Da bi se malo razvedril, povabi svoje moške kolege ven. Cristina in Izzie tekmujeta za operacije in naklonjenost zdravnika, ki jih izvaja. Medtem Meredith obravnava ponesrečenega padalca.
17:30
I: Gordon Ramsay, Kim Seeley, Michael Cabbibo... IMDb ocena: 7.4. Luigi-s je bila stara italijanska restavracija, ki jo je ustanovil Luigijev in Tonyjev oče. Od nekdaj je bila uspešna, toda oče se je po upokojitvi preselil v Italijo in od takrat ni nič več, kot je bilo. Nekoč je Luigi kuhal, njegov oče pa je odlično vodil strežbo. Toda Tony se ne more vživeti v to vlogo. Pogosto gleda televizijo ali vabi prijatelje, ki tam brezplačno jedo, Luigi pa gara v kuhinji. Luigi je zaposlil veliko družinskih članov. Z ženo Graziello vodita restavracijo ob določenih dnevih, Tony in žena Linda pa ob drugih dnevih. To ni več družinska restavracija, saj se Luigi in Tony glede ničesar ne strinjata in vse propada. Novih gostov ni, redni gosti pa ne prinašajo dovolj prometa. Družina se mora združiti in sodelovati, da bi restavracija zaslovela kot nekoč.
18:25
Oddaja, ki razkriva pikantne podrobnosti iz življenja znanih, odslej v novi preobleki. Špela Jereb si bo voditeljsko štafeto iz tedna v teden izmenjavala z novim voditeljem Nejcem Simšičem.
19:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Oddaja vsak dan ob 19.00 v eni uri poda kredibilne, preverjene in aktualne informacije, ki jih voditelji skupaj z gosti v studiu in novinarsko ekipo tudi komentirajo in analizirajo. Edinstvena informativna oddaja, ki ne le podaja informacij, ampak gledalcem ponudi globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.
20:00
Dekleta bodo iskala skriti zaklad na Sv. Gori, ki je znano romarsko središče. Razdeljene bodo v dve skupini, zmagovalna skupina gre na večerni zmenek z Juretom. Eno dekle dobi zaščito pred izločanjem. Voditeljica Saša Lendero praznuje okrogli rojstni dan.
21:15
I: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Masi Oka, Taylor Wily; R: Leonard Freeman... IMDb ocena: 7.5. V hotelu, kjer poteka svečana večerja, katere pokrovitelj je guverner Denning, najdejo žensko truplo. Na dogodek je povabljena tudi ekipa 5.0., zato takoj stopijo v akcijo. Danny in Chin Ho preiskujeta prizorišče zločina, McGarrett in Kono pa zaslišita sestro ubite Vicky Chase. Ta prizna, da jo je nedavno posilil poslovnež Dmitrij Kirov, ki se je prav tako udeležil večerje.
22:10
I: Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Barrett Foa, Linda Hunt, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Renée Felice Smith; R: Shane Brennan... IMDb ocena: 6.8. Pri NCIS-u so prepričani, da se v predmestju Los Angelesa skriva ruska vohunska celica. Kensy in Marty se pod krinko poročenega para odpravita tja, da bi zadevi prišla do dna.
23:05
I: Kathryn Morris, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Danny Pino, Tracie Thoms; R: Meredith Stiehm... IMDb ocena: 7.5. Mladi igralec košarke, veliki up srednješolske košarkarske lige, prejme telefonski klic neznane osebe. Ta mu zagrozi, da ne sme nastopiti na odločilni tekmi sezone, sicer bo umorjen tako kot njegov oče, prav tako izjemno nadarjen košarkaš. Najstnik se odloči, da bo šel na policijo do detektivke Lilly Rush in zahteval ponovno odprtje primera umora njegovega očeta, ki se je pripetil leta 1987. Oseba, ki je klicala, je namreč sinu umorjenega košarkarja povedala stvari, o katerih naj ne bi vedel nihče razen policije. Detektiva Rush in Valens se takoj lotita primera. Iz dokumentacije razbereta, da so košarkarja zabodli kmalu po tem, ko je svojo ekipo pripeljal do zmage na odločilni tekmi sezone. Svojo preiskavo zato usmerita na njegovega nekdanjega soigralca, ki je bil iz ekipe izključen kmalu zatem, ko se je zgodil umor.
23:55
I: Amy Jo Johnson, Hugh Dillon, David Paetkau, Sergio Di Zio, Enrico Colantoni, Michael Cram, Tattiawna Jones; R: Mark Ellis, Stephanie Morgenstern... IMDb ocena: 7.7. Krizna enota se odzove na streljanje v policijski zgradbi, kjer hranijo dokazna sodna gradiva. Ko pridejo na kraj dogodka, ugotovijo, da za vlomom in streljanjem stoji njihov pogrešani član. Sprašujejo se, ali morda tega ne počne pod pritiskom.
00:45
Oddaja, ki razkriva pikantne podrobnosti iz življenja znanih, odslej v novi preobleki. Špela Jereb si bo voditeljsko štafeto iz tedna v teden izmenjavala z novim voditeljem Nejcem Simšičem.
01:25
Dekleta bodo iskala skriti zaklad na Sv. Gori, ki je znano romarsko središče. Razdeljene bodo v dve skupini, zmagovalna skupina gre na večerni zmenek z Juretom. Eno dekle dobi zaščito pred izločanjem. Voditeljica Saša Lendero praznuje okrogli rojstni dan.
02:35
I: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Masi Oka, Taylor Wily; R: Leonard Freeman... IMDb ocena: 7.5. V hotelu, kjer poteka svečana večerja, katere pokrovitelj je guverner Denning, najdejo žensko truplo. Na dogodek je povabljena tudi ekipa 5.0., zato takoj stopijo v akcijo. Danny in Chin Ho preiskujeta prizorišče zločina, McGarrett in Kono pa zaslišita sestro ubite Vicky Chase. Ta prizna, da jo je nedavno posilil poslovnež Dmitrij Kirov, ki se je prav tako udeležil večerje.
03:30
Nočni program
06:15
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Oddaja vsak dan ob 19.00 v eni uri poda kredibilne, preverjene in aktualne informacije, ki jih voditelji skupaj z gosti v studiu in novinarsko ekipo tudi komentirajo in analizirajo. Edinstvena informativna oddaja, ki ne le podaja informacij, ampak gledalcem ponudi globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.
07:15
TV prodaja
07:30
Melina ne more nehati razmišljati o Ahilesu. Konstantina je presenečena, ko izve, da Diamantis ve vse o Dafnini preteklosti. Marina Ahilesu pove, da jo je Evridiki izsiljevala, zaradi česar je še bolj jezen na svojo nekdanjo ženo. Matheosa preganja skrivnost o njegovem očetu, za katero nihče ne ve. Markos poskuša Daphne zaščititi pred Diamantisom. Vasiliki kuje načrt, da bi razkrila razmerje med Evo in Sifisom. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
08:30
TV prodaja
09:00
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. Njeno ime je sinonim za lepoto in je nezgrešljivo povezano z Obalno stražo. Tokratna gostja Pamela Anderson se je z lepoto in privlačno osebnostjo povzpela na sam vrh hollywoodske elite. Ellen bo zaupala, kaj je novega v njenem življenju, karieri in kaj načrtuje. Poleg tega bo nastopil še Jimmy Buffett s pesmijo s svojega albuma Songs from St. Somewhere. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
10:00
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00
TV prodaja
11:15
I: Fran Drescher, John Michael Higgins, Tichina Arnold, Valente Rodriguez, Robert Walden, Rita Moreno; R: Fran Drescher, Peter Marc Jacobson... IMDb ocena: 6.9. Fran ugotovi, da ga ni čez šovbiznis, ko se znajde v vlogi asistentke Joan Collins. Vendar se zaplete, ko Joan Collins zaradi nje izgubi delo. S tem pa izgubi delo tudi Peter.
11:50
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez... IMDb ocena: 7.7. Primarij Webber ima spet težave v zakonu. Da bi se malo razvedril, povabi svoje moške kolege ven. Cristina in Izzie tekmujeta za operacije in naklonjenost zdravnika, ki jih izvaja. Medtem Meredith obravnava ponesrečenega padalca.
12:40
I: Erin Karpluk, Reagan Pasternak, Michael Riley, Kathleen Laskey, Joanna Douglas, Morgan Kelly, John Boylan; R: Tom Shadyac... IMDb ocena: 7.4. Erica se začne spraševati, kaj vse bi lahko dosegla, če bi v življenju kdaj tvegala. Ponudi se ji priložnost, da napiše knjigo o seksu. Ob tem se zaveda, da lahko zaradi tega izgubi službo. Njen trenutni položaj jo spomni na čas, ko je z Jenny potovala po Tajvanu.
13:35
TV prodaja
13:50
Diamantis in Daphne se ponovno soočita, vendar jo Diamantis zavrne. Dimitra je v porodnišnici in se pripravlja na porod nedonošenega otroka, zaradi česar je družina Matheu v skrbeh. Ahiles je medtem v dilemi, ali naj svojima bratoma pove, da sta Sifis in Anastasia pred enim letom pokvarila njihovo vino. Melina, ki je še vedno zaljubljena v Ahilesa, sprejme nekaj odločitev. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
14:50
I: Aljoša Ternovšek... Zabavni kviz vodi Aljoša Ternovšek. V igri tekmujeta dve ekipi, ki se borita druga proti drugi. Igra se začne tako, da iz vsake ekipe tekmovalec stopi k posebnemu gumbu, voditelj pa zastavi vprašanje: -Vprašali smo 100 ljudi …- Prvi, ki pritisne gumb, ima pravico do odgovora, a če to ni bil najpogostejši odgovor večine, ima pravico do odgovora tudi drugi tekmovalec. Če ta najde pogostejši odgovor, njegova skupina lahko prevzame igro in razkrije vse druge odgovore. V finalni igri se pomeri le ekipa, ki je skozi celotno igro zbrala več točk. Če jim uspe, je nagrada njihova.
15:35
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. V tokratni oddaji bo Ellenina gostja prisrčna članica igralske zasedbe serije Kako sem spoznal vajino mamo, ki se počasi končuje. Alyson Hannigan bo govorila o svojih hčerkah in romantičnem presenečenju, ki ji ga je pripravil njen mož. Poleg tega nas bosta tokrat s plesom navdušila izjemna tekmovalca oddaje Ples z zvezdami Corbin Bleu in Karina Smirnoff. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
16:35
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez... IMDb ocena: 7.7. Na preizkušnji je Georgeev in Izziejin odnos, prav tako tudi Meredithin in Derekov, saj želi Derek od nje več kot le telesni stik. Mark se zaljubi v svojo kolegico, nad čemer je sam zelo presenečen. Calliejin položaj je ogrožen, ker večino dela prepušča Baileyjevi.
17:30
I: Gordon Ramsay, Kim Seeley, Michael Cabbibo... IMDb ocena: 7.4. Ramsay ponovno obišče restavracijo, kjer je pred časom že pomagal lastnikom, da so se rešili pred propadom. Kaj ga čaka ob ponovnem obisku.
18:25
Oddaja, ki razkriva pikantne podrobnosti iz življenja znanih, odslej v novi preobleki. Špela Jereb si bo voditeljsko štafeto iz tedna v teden izmenjavala z novim voditeljem Nejcem Simšičem.
19:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Oddaja vsak dan ob 19.00 v eni uri poda kredibilne, preverjene in aktualne informacije, ki jih voditelji skupaj z gosti v studiu in novinarsko ekipo tudi komentirajo in analizirajo. Edinstvena informativna oddaja, ki ne le podaja informacij, ampak gledalcem ponudi globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.
20:00
Dekleta želijo očarati Jureta s svojimi kuharskimi sposobnostmi: pripraviti morajo briško frtaljo, pod nadzorom gospodarice kmetije, gospe mame. Tista, ki bo bodočo taščo najbolj navdušila, dobi zaščito pred izločanjem. Tista, ki bo s kuhanjem najbolj navdušila Jureta, pa dobi romantičen zmenek z njim. Ostala dekleta so nemirna, na koncu oddaje bosta dve izločeni.
21:15
I: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim... IMDb ocena: 7.5. V gozdu odkrijejo truplo moškega, ki je oblečen v tradicionalnega havajskega bojevnika. Ekipa 5.0. takoj sproži preiskavo umora. Izkaže se, da gre za Brandona Korubo, premožnega poslovneža, ki ima v lasti ladjarsko podjetje. Ta je načrtoval vzpostavitev nove trajektne linije, ki pa predstavlja grožnjo za tamkajšnje naravno okolje.
22:10
I: Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Barrett Foa, Linda Hunt, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Renée Felice Smith; R: Shane Brennan... IMDb ocena: 6.8. Ekipa začne preiskovati umor uslužbenca sumljivega strelišča, kjer je kot po naključju pod krinko agent Renko. Iz strahu pred razkrinkanjem ga sklenejo posvariti, tik preden pa ga po strelskem obračunu z lastnikom in zaposlenimi varno umaknejo, ga ustreli ostrostrelec. Renko nato v bolnišnici umre. Računovodkinja strelišča ekipi izda, da je lastnik na črno prodajal orožje in načrtoval večjo kupčijo. Toda kupčija je zgolj krinka. Na dogovorjeno mesto jih zvabi sam Kameleon, ki je poprej ugrabil agentko Hunterjevo. Sledi šokanten razplet.
23:05
I: Kathryn Morris, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Danny Pino, Tracie Thoms; R: Meredith Stiehm... IMDb ocena: 7.5. Nekega dne se na policijski postaji zglasi ženska, ozdravljena alkoholičarka. Tam poda izjavo, da je leta 1999, na predvečer novega leta, s svojim avtomobilom zbila neko osebo in nato zbežala. Detektiva Lilly Rush in Scotty Valens se odločita, da bosta ponovno odprla ta primer. Kmalu se izkaže, da primer kljub priznanju ne bo tako lahko zaključiti, saj dokazi, ki so jih takrat zbrali, ter nekatera nova dejstva kažejo na to, da žrtev ni umrla zaradi naključne avtomobilske nesreče, pač pa je bila umorjena ..
23:55
I: Amy Jo Johnson, Hugh Dillon, David Paetkau, Sergio Di Zio, Enrico Colantoni, Michael Cram, Tattiawna Jones; R: Mark Ellis, Stephanie Morgenstern... IMDb ocena: 7.7. Krizna enota posreduje v biokemičnem objektu, kjer ima nekdanji zaposleni tamkajšnje delavce za talce. Ker so mu zdravniki diagnosticirali hudo nevrološko bolezen, zahteva, da podjetje za to prevzame odgovornost. Medtem Grega Parkerja suspendirajo, ker je prikrival zvezo med dvema članoma svoje enote.
00:45
I: Amy Jo Johnson, Hugh Dillon, David Paetkau, Sergio Di Zio, Enrico Colantoni, Michael Cram, Tattiawna Jones; R: Mark Ellis, Stephanie Morgenstern... IMDb ocena: 7.7. Gasilski načelnik, ki misli, da nič ne naredi prav, ima možnost, da sebi in poškodovanemu članu svoje enote dokaže, da zna pravilno ukrepati. Medtem Greg Parker premišljuje, ali naj ostane vodja krizne enote, in še bolj podvomi o sebi, ko gasilskemu načelniku dovoli, da se vrne v bolnišnico k svojemu poškodovanemu prijatelju.
01:35
Oddaja, ki razkriva pikantne podrobnosti iz življenja znanih, odslej v novi preobleki. Špela Jereb si bo voditeljsko štafeto iz tedna v teden izmenjavala z novim voditeljem Nejcem Simšičem.
02:15
Dekleta želijo očarati Jureta s svojimi kuharskimi sposobnostmi: pripraviti morajo briško frtaljo, pod nadzorom gospodarice kmetije, gospe mame. Tista, ki bo bodočo taščo najbolj navdušila, dobi zaščito pred izločanjem. Tista, ki bo s kuhanjem najbolj navdušila Jureta, pa dobi romantičen zmenek z njim. Ostala dekleta so nemirna, na koncu oddaje bosta dve izločeni.
03:30
Nočni program