Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV
06:05
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
07:05
Tv prodaja
07:20
Anastasia policiji pove, kdo je ustrelil njenega brata. Melina in Ahiles se ves čas prepirata zaradi njegovega ljubosumja. Melina prosi Daphne za pomoč. Ta pride na Ciper, da bi ji stala ob strani. Stefania misli, da je njen oče mrtev. Vasiliki od Minasa zahteva, naj ji po resnici pove, kaj se dogaja med njim in Aliki. Melina je osupla, ko izve, da so njenega očeta aretirali. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
08:25
Tv prodaja
09:01
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.3. Hurrem noče, da bi novi poveljnik mornarice postal Turgut Reis, ampak nekdo, ki bi mu lahko zaupala. Rustema prepriča, naj sultanu predlaga Sokolovića. Sulejman oba kandidata povabi na pogovor pred divanom, ki mu Hurrem prisluškuje. Vodja Mustafovih privržencev je odločen, da bo Jastreb ubil Mihruniso, saj želi tako zaščititi prestolonaslednika. Dževher iz Zumbula age izvleče nove informacije z dvora. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
10:00
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00
Tv prodaja
11:15
I: Eliza Coupe, Elisha Cuthbert, Zachary Knighton, Adam Pally, Damon Wayans Jr., Casey Wilson; R: David Caspe... IMDb ocena: 7.7. Dave dobi licenco za točenje alkohola, tako da postane njegov tovornjak priljubljena točilnica. Prijatelji se mu izogibajo, ker po uživanju njegove posebne pijače sanjajo o njem. Davu stopi priljubljenost v glavo, zato sprejema neumne odločitve in priredi rojstnodnevno zabavo. Na koncu epizode se Alex zbudi v njegovi postelji.
11:40
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez... IMDb ocena: 7.7. Osebje se spopada s hudo izgubo, Arizona pa manipulira s svojim pacientom. Huntov amputirani bolnik pade v hudo depresijo.
12:35
I: Heidi Klum, Tim Gunn, Nina Garcia, Michael Kors... IMDb ocena: 7.3. Tekmovalci prvič okusijo skupinski izziv. Razdeljeni so v dve skupini in ustvariti morajo povezano kolekcijo. Vedno mirni in zbrani Tim Gunn ima po modni reviji za eno od skupin precej pestro besedišče. Gostujoča članica žirije je Georgina Chapman.
13:20
Tv prodaja
13:47
Izbran je drugi dvobojevalec, zato je vzdušje precej napeto. K temu pripomorejo še težave s tedensko nalogo in prvi neposredni poskusi taktiziranja za obstanek v šovu.
14:48
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.3. Sulejman vse preseneti, ko za svojega naslednika izbere Selima. Mustafa odide v Amasyo, vendar je odločen, da se bo še naprej boril za prestol. Jastreba pošlje v prestolnico, da bi vohunil za Hurrem, mami Mahidevran pa prizna, da Mihrunisa nosi njegovega otroka. Sulejman želi razdreti zvezo med Bajazidom in Huridžihan, zato jo prežene z dvora. Nurbanu med prepirom s princem Selimom začne rojevati. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
15:42
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.3. V tej oddaji bo še več daril, slavja in druge zabave. Gost bo tokrat Tom Hanks, ki bo Ellen predstavil svoj novi film Reševanje gospoda Banksa, ki je portret Walta Disneyja. Oskarjevec se je letos odlično odrezal že v filmu Kapitan Phillips, pri Ellen pa se bo izkazal kot prisrčen in zabaven gost, tako da ne bo manjkalo smeha. Drugi gost bo igralec bejzbola Andrew McCutchen, ki bo poskrbel za pravo presenečenje. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
16:39
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez... IMDb ocena: 7.7. Izzie se prekmalu vrne v operacijsko sobo, bolnik zdravnice Baileyjeve pa se upira posegu zaradi sina, ki trpi za shizofrenijo.
17:34
I: Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray, Cote de Pablo, Brian Dietzen; R: Donald P. Bellisario, Don McGill... IMDb ocena: 8.1. Ekipa mora identificirati ostanke šestih marincev, ki so umrli med napadom talibanov. Analiza DNK-ja pokaže, da manjka poročnica Gabriela Flores. McGee analizira satelitske posnetke napada.
18:25
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
18:30
Razvedrilna oddaja o slovenskih in tujih zvezdah v živo z voditeljema Urško Pirš in Nejcem Simšičem.
18:55
Vremenska napoved.
19:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:08
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Jon Huertas... IMDb ocena: 8.3. Isto noč se zgodita dva umora. Prvega preiskujeta Castle in Beckettova, drugega pa Ryan in Esposito. Da bi bila stvar zanimivejša, Castle z drugima dvema detektivoma sklene stavo, da bosta z Beckettovo svoj umor rešila prej. Ko obe preiskavi pokažeta na glavna osumljenca, se izkaže, da imata oba trdna alibija. To pa še ni vse. Obe preiskavi hitro doživita bizaren preobrat, saj se izkaže, da sta umora povezana.
21:14
Ena izmed tekmovalk se odločno upira molži krav, zmrduje pa se tudi nad pripravljeno hrano. Pripravijo manjše slavje in na sporedu so opojne substance in precej gole kože. Dvobojevalca se nazadnje končno odpravita v osamo.
22:22
I: Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Natalie Martinez, Alexander Koch, Colin Ford, Mackenzie Lintz, Britt Robertson; R: Brian K. Vaughan... IMDb ocena: 7.1. Veliki Jim obišče frizerja, da bi si uredil pričesko za srečanje z Rebecco. Njegove načrte prekriža kisel dež. Prebivalci Chester-s Milla morajo preživeti to nadlogo in nekateri celo menijo, da gre za svetopisemsko kugo. Norrie in Joe gresta s skrivnostnim dekletom v šolo in naletita na dve presenetljivi odkritji.
23:12
I: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill... IMDb ocena: 8.0. Zločinska organizacija ugrabi Watsonovo. Če jo želi Sherlock rešiti, se mora povezati s svojim bratom Mycroftom in organizaciji priskrbeti tisto, kar zahteva. Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) in dr. Joan Watson (Lucy Liu) v sodobni drami o slavni detektivski dvojici rešujeta najbolj nemogoče primere newyorške policije. Ekscentrični Sherlock je pobegnil na Manhattan, kjer mora živeti v oskrbi dr. Watsonove. Ta je bila uspešna kirurginja, dokler ni izgubila pacienta in licence. Meni, da s svojim zdajšnjim delom kot svetovalka za odvisnike pomaga ljudem in služi pokoro. Toda Sherlock ni njen običajni pacient. Sam sebi predpiše rehabilitacijo, in sicer delo policijskega svetovalca v New Yorku. Watsonova nima druge izbire, kot da ga spremlja. Ob tem spozna, da ima tudi sama raziskovalno žilico. Sherlock Holmes teka po New Yorku in rešuje zločine, dr. Watsonova pa skrbi, da ostaja na trdnih tleh.
00:40
Ena izmed tekmovalk se odločno upira molži krav, zmrduje pa se tudi nad pripravljeno hrano. Pripravijo manjše slavje in na sporedu so opojne substance in precej gole kože. Dvobojevalca se nazadnje končno odpravita v osamo.
01:40
Aktualne novice dneva.
01:45
Razvedrilna oddaja o slovenskih in tujih zvezdah v živo z voditeljema Urško Pirš in Nejcem Simšičem.
02:10
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
03:10
I: Timothy Hutton, Gina Bellman, Christian Kane, Beth Riesgraf, Aldis Hodge; R: Chris Downey, John Rogers... IMDb ocena: 7.8. Ko se ekipa loti enega največjih prevarantov vseh časov, ugotovi, da ga bo lahko zašila le tako, da izvede največjo zvijačo v svoji karieri.
04:00
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Jon Huertas... IMDb ocena: 8.3. Isto noč se zgodita dva umora. Prvega preiskujeta Castle in Beckettova, drugega pa Ryan in Esposito. Da bi bila stvar zanimivejša, Castle z drugima dvema detektivoma sklene stavo, da bosta z Beckettovo svoj umor rešila prej. Ko obe preiskavi pokažeta na glavna osumljenca, se izkaže, da imata oba trdna alibija. To pa še ni vse. Obe preiskavi hitro doživita bizaren preobrat, saj se izkaže, da sta umora povezana.
04:55
Nočni program
06:00
Tv prodaja
06:30
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
07:30
I: Madison Pettis, Jonathan Morgan Heit, David Arquette, Corey Burton, Loren Hoskins, Jeff Bennett, Colin Ford... IMDb ocena: 5.7. Interaktivna, dvodimenzionalna, računalniško animirana serija za predšolske otroke je polna glasbe in zabavnih pustolovščin. V njej nastopajo stara znanca otrok – kapitan Kljuka in Ponirek – ter nova posadka malih piratov, ki jih vodi zagnani in pogumni Jakec. Serija je zasnovana z namenom spodbuditi otroke k sodelovanju. V vsakem delu si boste ogledali dve zabavni in glasbe polni zgodbi, v katerih Jakec vodi svojo ekipo, ki jo sestavljajo Izi, Bucko in papagaj Banjči. Na obali Piratskega otoka, kjer je njihovo skrivališče, je zasidrana prekrasna ladja Gusi, s katero plujejo po deželi Nije in iščejo izgubljene zaklade. Jakec in njegovi tovariši morajo držati skupaj in sodelovati, če hočejo prelisičiti kapitana Kljuko in Ponirka, po vsaki uspešno opravljeni nalogi pa so poplačani z zlatimi cekini. Jakec in njegovi tovariši tudi male gledalce povabijo, naj jim pomagajo pri reševanju težav. Skupaj z njimi se spuščajo po toboganih, ovijalkah in letijo s pomočjo čarobnega vilinskega prahu ter na koncu vedno dobijo svoj zaklad nazaj.
08:00
I: Ty Pennington, Paul DiMeo, Michael Moloney, Tracy Hutson, Paige Hemmis... IMDb ocena: 6.4. Ty s svojo ekipo zgradi dom veteranu, ki ranjenim vojakom pomaga priti do zaposlitve.
08:55
I: Hunter James Mckeever, Jo Frost, Jeff Bartsch; R: Nick Powell... IMDb ocena: 5.1. Jo Frost se v tej epizodi vrne v Veliko Britanijo, kjer bo pomagala paru kickbokserjev, Stuartu Lambertu in Lauri Bradbury, z njunimi tremi otroki. Družina je razpolovljena: Stuart je odgovoren za svojo hčerko, mama pa se trudi obvladati svojega sina. Supervaruška vzame vajeti v svoje roke in predstavi metode, ki bodo družini pomagale, da bo začela složno sodelovati. Starši, ki so se zaradi svojih otrok znašli na robu prepada, so Jo Frost označili za čudodelnico, saj je z uporabo svojih preverjenih in že preizkušenih metod razrešila mnoge večne starševske probleme. Znana je po tem, da nima dlake na jeziku, da je skrajno praktična in da je njena vzgoja otrok skrajno racionalna. Vse te lastnosti ji pomagajo na poti k uresničenju njenega poslanstva — britanskim družinam pomagati, da bi ponovno normalno zaživele. Najbolj priljubljena britanska varuška se tako vsak teden odpravi reševati drugo družino: najprej v kali zatre nepokornost otrok, nato pa mamice in očke oboroži z učinkovitimi starševskimi prijemi, ki jim bodo v bodoče pomagali pri pomirjanju njihovih otrok.
09:50
I: Andre Birleanu, Van Logan, Mone't Hart, Ben Stein, Mary Alice Stephenson, Jeff Pickel, Brett Novek; R: Cris Abrego, Mark Cronin... IMDb ocena: 6.3. Fantje in dekleta morajo tekmovati v televizijskem kvizu, kjer so nagrade oblačila in rekviziti za vrhunsko modno fotografiranje. Poraženci morajo pred objektiv stopiti popolnoma goli. V nadaljevanju se modeli razdelijo na dvojice. Vzdušje podžgejo kulturne razlike in strast, ki se vname.
10:40
I: Gordon Ramsay, Robert Dean II, Ari Nikki... IMDb ocena: 6.9. Ramsay se vrne v gostišče Juniper Hill s strokovnjakom, ki bo ocenil vrednost Robertove starinske zbirke. Ugotovi, da so slike ponaredki, starine pa nimajo vrednosti. Robert se zave svojih napak in se opraviči svojim uslužbencem, Ramsay pa nadaljuje s svojo misijo.
11:35
I: Billy Gardell, Melissa McCarthy; R: James Burrows... IMDb ocena: 6.5. Mike postaja vse bolj živčen, ker Molly tudi po več tednih truda ne zanosi, zato Carla in Samuela prosi za nasvet.
12:05
I: Steven Ward, JoAnn Ward, Taylor Royce... IMDb ocena: 6.3. Čas je za najljubše opravilo v Ljubezenski poboljševalnici – seksi fotografiranje. Tokrat je Steve dodal nekaj posebnega, ob čemer bodo dekleta ostrmela. Še bolj presenetljive so težave z garderobo, ki bodo pestile eno od deklet. Na zmenkih morajo dekleta pokazati svojo seksi plat ter plesati sambo v tipični brazilski opravi: v ozki oblekici, z bleščicami in z nič drugega. Kako se bo na ta preizkus odzvala Christine, ki je nesamozavestna glede svojega telesa? Brigette si privošči preveč pijače, zato podivja, kar osupne njenega spremljevalca.
13:00
I: Kevin McCloud... IMDb ocena: 8.4. Nekdanji kovač Alan Dawson je izumil revolucionaren način za gradnjo hiše. Izdelal jo bo po kosih v svoji delavnici kot ogromno hišo iz kock. V posamezne gradbene elemente bodo vgrajene vse napeljave in celo preproge. Hišo bo postavil v sedmih dneh, čez nekaj tednov pa se bo z družino že vselil. Tako vsaj upa. Hiša bo stala 300 tisoč funtov in Alan bo vedel, ali deluje, šele takrat, ko jo bo na zemljišču sestavljal skupaj.
14:00
I: Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison, Lana Parrilla... IMDb ocena: 8.1. Regina se poskuša odpovedati čaranju, a njena odločnost je na preizkušnji, ko ugotovi, da dr. Whale na njenem mrtvem zaročencu izvaja poskuse. Emma in preostali v Začaranem gozdu srečajo Kljuko, Jefferson pa v pravljičnem svetu dobi zaveznika, ki bo Regini pomagal obuditi njenega mrtvega ljubimca Daniela.
14:55
I: Jeremy Piven, Aisling Loftus, Ron Cook; R: Andrew Davies... IMDb ocena: 7.6. Harry odpelje ženo in najstarejšo hčerko na nastop vrhunske balerine Ane Pavlove, nad katero so vsi očarani. Harry zato sklene, da povabi Ano Pavlovo na obisk v veleblagovnico. Ellen Love se počuti zapostavljeno, zato obišče prireditev in skuša odvrniti pozornost od Pavlove, vendar mora oditi. Prireditev zmoti tudi Agnesin pijani oče. Roddy in njegovi umetniški prijatelji pa zamotijo Rose Selfridge, da zamudi čajanko z Ano Pavlovo. Serija govori o Harryju Gordonu Selfridgeu, ameriškem podjetniku, ki je leta 1908 v Londonu ustvaril priljubljeno britansko veleblagovnico Selfridges. To je bil čas, ko so ženske pridobivale vse več svobode, blagovnica Selfridges pa jim je stala ob strani, jih podpirala, skrbela za njih in jih razvajala z uvajanjem revolucionarnih novosti: posebnim oddelkom za modo, konfekcijskimi številkami, drznimi modnimi spremembami, kozmetiko … Z razprodajami, organiziranjem dogodkov in drugimi posebnimi tržnimi prijemi se je veleblagovnica sčasoma trdno zasidrala v srca Londončanov. Zgodba pripoveduje tudi o članih Selfridgeve družine, posebej o njegovi ženi Rose Selfridge.
15:55
Neposredni prenos tekme med kluboma Luka Koper in Maribor. Prenos v visoki ločljivosti (HD).
18:00
I: Eric McCormack, Rachael Leigh Cook, Kelly Rowan... IMDb ocena: 7.4. Po vrsti čudnih umorov v javnosti Pierce ugotovi, da želi morilec s tem nekaj sporočiti. Donnie o tem dvomi, a Pierce najde dokaze, ki podprejo njegovo teorijo, zato morajo preiskovalci hitro rešiti uganko in ukaniti morilca, preden ta ponovno udari.
19:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Jon Huertas... IMDb ocena: 8.3. V New Yorku poteka teden mode, dogodek pa zasenči umor mlade manekenke. Slednjo je nekdo zabodel tik pred tem, ko so nameravali oznaniti, da bo postala obraz nove reklamne kampanje. Castle in Beckettova med preiskavo odkrijeta, kako krut in hladen je v resnici svet mode. Je možno, da je pokojni manekenki kdo hodil v zelje, nazadnje pa jo še umoril.
21:00
Napočil je dan za izločevalni dvoboj, a večina je bolj obremenjena s povsem drugimi medsebojnimi spori. Kdo si bo v areni priboril obstanek v šovu, kako bodo zmago sprejeli ostali in kakšno bo vzdušje potem, ko šov zapusti še eden od tekmovalcev.
22:05
I: Kirsten Dunst, Denise Richards, Ellen Barkin; R: Michael Patrick Jann... IMDb ocena: 6.5. Prebivalci mesta Mount Rose se pripravljajo na dogodek leta, lepotno tekmovanje za najstniško princeso. Največji favoritki tekmovanja sta Becky Leeman in Amber Atkins. Gladys, Beckyjina mama in bivša zmagovalka tekmovanja, je na svojo hčer prenesla ambicijo in željo po zmagi in več kot očitno je, da je Gladys pripravljena narediti vse, da Becky zmaga. Amberina mama Annette, ki dela kot kozmetičarka, je sicer ambiciozna, a nekoliko bolj pragmatična. Če lahko fantje dobivajo športne štipendije, zakaj ne bi dekleta zmagovala na lepotnem tekmovanju in s tem dobila priložnost, da uspejo v življenju? Toda Annette, Amber in ostale sotekmovalke kmalu spoznajo, da so podcenjevale Beckyjino in Gladysino željo po zmagi. Kako daleč bosta šli, da bi si zagotovili zmago.
23:50
I: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill; R: John Polson... IMDb ocena: 8.0. Zločinska organizacija ugrabi Watsonovo. Če jo želi Sherlock rešiti, se mora povezati s svojim bratom Mycroftom in organizaciji priskrbeti tisto, kar zahteva. Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) in dr. Joan Watson (Lucy Liu) v sodobni drami o slavni detektivski dvojici rešujeta najbolj nemogoče primere newyorške policije. Ekscentrični Sherlock je pobegnil na Manhattan, kjer mora živeti v oskrbi dr. Watsonove. Ta je bila uspešna kirurginja, dokler ni izgubila pacienta in licence. Meni, da s svojim zdajšnjim delom kot svetovalka za odvisnike pomaga ljudem in služi pokoro. Toda Sherlock ni njen običajni pacient. Sam sebi predpiše rehabilitacijo, in sicer delo policijskega svetovalca v New Yorku. Watsonova nima druge izbire, kot da ga spremlja. Ob tem spozna, da ima tudi sama raziskovalno žilico. Sherlock Holmes teka po New Yorku in rešuje zločine, dr. Watsonova pa skrbi, da ostaja na trdnih tleh.
00:45
I: Jon Davies, Juston Drake... IMDb ocena: 5.7. Osrednji del ZDA se spomladi spremeni v vojno območje, nad katerim pustošijo tornadi. Večina ljudi pred njimi beži. Vendar pa je tudi nekaj takih, za katere neurja in tornadi pomenijo adrenalinsko doživetje. V prvem delu spoznamo neustrašne lovce na tornade in vidimo, kako se pripravljajo na svoj lov. Če ne želijo izgubiti življenja, morajo spremljati vremenske podatke in biti v vsakem trenutku pripravljeni na najhujše.
01:40
Napočil je dan za izločevalni dvoboj, a večina je bolj obremenjena s povsem drugimi medsebojnimi spori. Kdo si bo v areni priboril obstanek v šovu, kako bodo zmago sprejeli ostali in kakšno bo vzdušje potem, ko šov zapusti še eden od tekmovalcev.
02:45
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Jon Huertas... IMDb ocena: 8.3. V New Yorku poteka teden mode, dogodek pa zasenči umor mlade manekenke. Slednjo je nekdo zabodel tik pred tem, ko so nameravali oznaniti, da bo postala obraz nove reklamne kampanje. Castle in Beckettova med preiskavo odkrijeta, kako krut in hladen je v resnici svet mode. Je možno, da je pokojni manekenki kdo hodil v zelje, nazadnje pa jo še umoril.
03:35
I: Ty Pennington, Paul DiMeo, Michael Moloney, Tracy Hutson, Paige Hemmis... IMDb ocena: 6.4. Ty s svojo ekipo zgradi dom veteranu, ki ranjenim vojakom pomaga priti do zaposlitve.
04:50
Nočni program
06:00
Tv prodaja
06:30
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
07:30
I: Madison Pettis, Jonathan Morgan Heit, David Arquette, Corey Burton, Loren Hoskins, Jeff Bennett, Colin Ford... IMDb ocena: 5.7. Interaktivna, dvodimenzionalna, računalniško animirana serija za predšolske otroke je polna glasbe in zabavnih pustolovščin. V njej nastopajo stara znanca otrok – kapitan Kljuka in Ponirek – ter nova posadka malih piratov, ki jih vodi zagnani in pogumni Jakec. Serija je zasnovana z namenom spodbuditi otroke k sodelovanju. V vsakem delu si boste ogledali dve zabavni in glasbe polni zgodbi, v katerih Jakec vodi svojo ekipo, ki jo sestavljajo Izi, Bucko in papagaj Banjči. Na obali Piratskega otoka, kjer je njihovo skrivališče, je zasidrana prekrasna ladja Gusi, s katero plujejo po deželi Nije in iščejo izgubljene zaklade. Jakec in njegovi tovariši morajo držati skupaj in sodelovati, če hočejo prelisičiti kapitana Kljuko in Ponirka, po vsaki uspešno opravljeni nalogi pa so poplačani z zlatimi cekini. Jakec in njegovi tovariši tudi male gledalce povabijo, naj jim pomagajo pri reševanju težav. Skupaj z njimi se spuščajo po toboganih, ovijalkah in letijo s pomočjo čarobnega vilinskega prahu ter na koncu vedno dobijo svoj zaklad nazaj.
08:00
I: Ty Pennington, Paul DiMeo, Michael Moloney, Tracy Hutson, Paige Hemmis... IMDb ocena: 6.4. 22. maja 2011 je katastrofalen tornado opustošil mesto Joplin v Misuriju. Umrlo je 160 ljudi, tornado pa je uničil osem tisoč domov. Tyeva ekipa bo v sedmih dneh zgradila sedem čudovitih hiš za sedem družin, ki potrebujejo streho nad glavo. Pred tem pa Ty družine pošlje na sanjske počitnice.
08:55
I: Hunter James Mckeever, Jo Frost, Jeff Bartsch; R: Nick Powell... IMDb ocena: 5.1. Jo Frost bo v tem delu poskušala rešiti težave družine Tsironis. Ko sta se Elizabeth in Bobu Tsironisu rodila dvojčka, sta tehtala le 450 gramov, a kljub slabim obetom sta preživela in se razvila v zdrava, močna triletnika. Starša sta za to, da sta dvojčka preživela, tako hvaležna, da sta razposajena malčka povsem razvadila. Njuna hči se včasih počuti, kot da jo je zasenčil peklenski hrup njenih bratov, zato nepoboljšljivo laže. Starši, ki so se zaradi svojih otrok znašli na robu prepada, so Jo Frost označili za čudodelnico, saj je z uporabo svojih preverjenih in že preizkušenih metod razrešila mnoge večne starševske probleme. Znana je po tem, da nima dlake na jeziku, da je skrajno praktična in da je njena vzgoja otrok skrajno racionalna. Vse te lastnosti ji pomagajo na poti k uresničenju njenega poslanstva — britanskim družinam pomagati, da bi ponovno normalno zaživele. Najbolj priljubljena britanska varuška se tako vsak teden odpravi reševati drugo družino: najprej v kali zatre nepokornost otrok, nato pa mamice in očke oboroži z učinkovitimi starševskimi prijemi, ki jim bodo v bodoče pomagali pri pomirjanju njihovih otrok.
09:50
I: Andre Birleanu, Van Logan, Mone't Hart, Ben Stein, Mary Alice Stephenson, Jeff Pickel, Brett Novek; R: Cris Abrego, Mark Cronin... IMDb ocena: 6.3. Modeli bodo poskušali razširiti svoje obzorje prek različnih zahtevnih nalog. Spoprijeti se morajo tudi z naporno telesno vadbo pod budnim očesom strokovnjaka za fitnes Gilada. Na koncu bo sledilo soočenje pred sodniki in žal bo moral nekdo domov.
10:40
I: Gordon Ramsay, Robert Dean II, Ari Nikki... IMDb ocena: 6.9. Ramsay se odpravi v hotel Cambridge, da bi preveril, ali ga je mogoče rešiti pred dokončnim zaprtjem. Hotel je za skupnost in lastnika pomemben, saj naj bi konec 19. stoletja v njem ustvarili slovito pito pie a la mode. Bo Ramsayju uspelo rešiti starodavni hotel ali bo za vedno zaprl svoja vrata.
11:45
Magazin UEFA Lige prvakov vam bo predstavil, kaj se je dogajalo po evropskih nogometnih zelenicah.
12:25
I: Jon Davies, Juston Drake... IMDb ocena: 5.7. Osrednji del ZDA se spomladi spremeni v vojno območje, nad katerim pustošijo tornadi. Večina ljudi pred njimi beži. Vendar pa je tudi nekaj takih, za katere neurja in tornadi pomenijo adrenalinsko doživetje. V prvem delu spoznamo neustrašne lovce na tornade in vidimo, kako se pripravljajo na svoj lov. Če ne želijo izgubiti življenja, morajo spremljati vremenske podatke in biti v vsakem trenutku pripravljeni na najhujše.
13:20
I: Kevin McCloud... IMDb ocena: 8.4. Robert in Milla Gaukroger sta odkrila zemljišče, ki gleda na jezero Windermere v narodnem parku Lake District National Park. Zdelo se jima je, da sta zadela na loteriji. Na zemljišču je že precej grda hiša iz 80. let 20. stoletja, a Robert je ne namerava podreti. Raje jo bo vključil v novo zasnovo. Obstoječi hiši bodo dozidali tri velike prizidke, celotna zgradba pa bo prekrita s stekleno kupolasto streho. Robert je navdušen nad trajnostno gradnjo, zato je zasnoval tudi svoj sistem ogrevanja. Težava je predvsem pomanjkanje denarja.
14:20
I: Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison, Lana Parrilla... IMDb ocena: 8.1. Emma in Kljuka združita moči, da bi našla čudežni kompas. Med iskanjem se Emma spomni, kako je spoznala Henryjevega očeta. Auroro in Henryja tlači enaka nočna mora.
15:15
I: Jeremy Piven, Aisling Loftus, Ron Cook; R: Andrew Davies... IMDb ocena: 7.7. Agnes da odpoved zaradi očetovega obnašanja v trgovini, a jo Harry obišče na domu, jo vzame nazaj v službo in se sooči z njenim očetom. Harryju to obudi spomine na njegovega nasilnega očeta. Ellen Love se odpravi na dom Selfridgejevih in pove Rose za razmerje z njenim možem, Harry pa odkrije ženin portret in se sprašuje o njenem odnosu do slikarja, ki mu je pozirala. Harry se ob spoznanju, da ni šlo le za čisto nedolžno poziranje, zateče v klub, kjer se preda alkoholu in kockanju, spre pa se tudi z Ellen Love. Preplavi ga žalost in vinjen doživi prometno nesrečo. Serija govori o Harryju Gordonu Selfridgeu, ameriškem podjetniku, ki je leta 1908 v Londonu ustvaril priljubljeno britansko veleblagovnico Selfridges. To je bil čas, ko so ženske pridobivale vse več svobode, blagovnica Selfridges pa jim je stala ob strani, jih podpirala, skrbela za njih in jih razvajala z uvajanjem revolucionarnih novosti: posebnim oddelkom za modo, konfekcijskimi številkami, drznimi modnimi spremembami, kozmetiko … Z razprodajami, organiziranjem dogodkov in drugimi posebnimi tržnimi prijemi se je veleblagovnica sčasoma trdno zasidrala v srca Londončanov. Zgodba pripoveduje tudi o članih Selfridgeve družine, posebej o njegovi ženi Rose Selfridge.
16:15
I: Drew Barrymore, George Lopez, Piper Perabo; R: Raja Gosnell... IMDb ocena: 3.7. Razvajena čivava z imenom Chloe je v svojem udobnem življenju na Beverly Hillsu vajena prestiža in razvajanja. Ko jo lastnica Viv (Jamie Lee Curtis) vzame s sabo na počitnice v Mehiko, pa se Chloe tam izgubi in za srečno vrnitev domov potrebuje pomoč neznancev.
18:00
Oddaja, ki se loteva raznolikih tem in znanost podaja na zabaven način, izvira iz Nemčije in je po svetu zelo priljubljena. Poljudnoznanstvena oddaja, za druge pa zabavno-izobraževalna oddaja, ki razloži vse, kar vas je kdaj zanimalo, pa niste vedeli, koga vprašati.
19:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00
I: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga; R: Duncan Jones... IMDb ocena: 7.5. Med kritiki odlično sprejeti akcijski triler pripoveduje zgodbo o nekdanjem vojaku (Jake Gyllenhaal), ki se zbudi v telesu tujca. Kmalu ugotovi, da je na misiji lova na terorista, ki je razstrelil čikaški potniški vlak. Lahko se vrača v preteklost, a za nabiranje novih dokazov ima vsakič znova na voljo le zadnjih nekaj minut pred tragično eksplozijo.
21:55
I: Nicolas Cage, Adam Beach, Peter Stormare; R: John Woo... IMDb ocena: 6.0. Na začetku 2. svetovne vojne so Japonci v zelo kratkem času dekodirali vsako ameriško vojaško sporočilo. Slednje je usodno vplivalo na napredovanje ameriških sil na Pacifiku. Njihove akcije so bile upočasnjene, žrtev med ameriškimi vojaki veliko. Leta 1942 pa se je ameriški mornarici pridružilo več sto Indijancev iz plemena Navajo, ki so jih izurili za vojaške šifrante. Nove kode so temeljile na njihovem nenapisanem jeziku in zapletenih narečjih. Epska vojna drama govori o prijateljstvu, ki se splete med izjemno redkimi šifranti ter njihovimi telesnimi stražarji, elitnimi belopoltimi marinci.
00:25
Oddaja, ki se loteva raznolikih tem in znanost podaja na zabaven način, izvira iz Nemčije in je po svetu zelo priljubljena. Poljudnoznanstvena oddaja, za druge pa zabavno-izobraževalna oddaja, ki razloži vse, kar vas je kdaj zanimalo, pa niste vedeli, koga vprašati.
01:15
I: Ty Pennington, Paul DiMeo, Michael Moloney, Tracy Hutson, Paige Hemmis... IMDb ocena: 6.4. 22. maja 2011 je katastrofalen tornado opustošil mesto Joplin v Misuriju. Umrlo je 160 ljudi, tornado pa je uničil osem tisoč domov. Tyeva ekipa bo v sedmih dneh zgradila sedem čudovitih hiš za sedem družin, ki potrebujejo streho nad glavo. Pred tem pa Ty družine pošlje na sanjske počitnice.
02:10
I: Jon Davies, Juston Drake... IMDb ocena: 5.7. V tej pustolovski seriji spremljamo neustrašne lovce na tornade. Zahvaljujoč njim si lahko pobližje ogledamo enega od najspektakularnejših in smrtonosnih vremenskih pojavov na Zemlji. Na območju Little Siouxa je pustošil tornado in uničil tabor, umrli so štirje skavti. Kenny Allen in Cory Martinson sta se znašla na kraju dogodka in posnela uničujoče neurje. Posnetke predvaja televizijska hiša CNN, na kar sta zelo ponosna. Doug Kiesling in Phil Seidenberg se podata v središče novega neurja in od blizu doživita strele, Jon in Shawna pa zbežita pred ločnim odmevom in se zatečeta na parkirišče.
03:05
I: Gordon Ramsay, Robert Dean II, Ari Nikki... IMDb ocena: 6.9. Ramsay se odpravi v hotel Cambridge, da bi preveril, ali ga je mogoče rešiti pred dokončnim zaprtjem. Hotel je za skupnost in lastnika pomemben, saj naj bi konec 19. stoletja v njem ustvarili slovito pito pie a la mode. Bo Ramsayju uspelo rešiti starodavni hotel ali bo za vedno zaprl svoja vrata.
04:00
I: Kevin McCloud... IMDb ocena: 8.4. Robert in Milla Gaukroger sta odkrila zemljišče, ki gleda na jezero Windermere v narodnem parku Lake District National Park. Zdelo se jima je, da sta zadela na loteriji. Na zemljišču je že precej grda hiša iz 80. let 20. stoletja, a Robert je ne namerava podreti. Raje jo bo vključil v novo zasnovo. Obstoječi hiši bodo dozidali tri velike prizidke, celotna zgradba pa bo prekrita s stekleno kupolasto streho. Robert je navdušen nad trajnostno gradnjo, zato je zasnoval tudi svoj sistem ogrevanja. Težava je predvsem pomanjkanje denarja.
04:55
Nočni program