Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV
06:55
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
07:25
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodita Miran Tišič in Milena Novak.
07:31
TV prodaja...
07:46
I: Ellen DeGeneres, Stephen Boss, Anthony Okungbowa, Justin Bieber, Jon Abrahams, Allison Janney, Wanda Sykes; R: Liz Patrick... Ellen DeGeneres Show... IMDb ocena: 7.4. Komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti. Ellen bo tokrat gostila svetovno znanega pevca Justina Bieberja. Pogovarjala se bosta o njegovem sodelovanju v šovu Repeat After Me, njegovih glasbenih načrtih in zasebnem življenju. Pridružila se jima bo ameriška rock skupina Imagine Dragons, ki bo zaigrala svojo uspešnico Bet My Life.
08:44
TV prodaja...
09:14
I: Gordon Ramsay, Kim Seeley, Michael Cabbibo, J.V. Martin, Scott Leibfried, Arthur Smith, Naris Mardirosian; R: Jay Hunter... Kitchen Nightmares... IMDb ocena: 7.4. Gordon Ramsay teden za tednom obiskuje ameriške restavracije na robu preživetja in jih skuša spremeniti v dobičkonosne. Kuharski mojster Gordon Ramsay se odpravi v Long Beach, kjer obišče italijansko restavracijo Nino-s. Sprva je restavracijo upravljal uspešen par, vendar pa je vodenje zdaj prevzel njun sin, ki svojega dela ne opravlja dobro. Ramsay skuša pomagati, a Nino ni pripravljen sodelovati in ima izgovor za vse.
10:15
Jutro s Kosmiko... Hiter, zahteven življenjski tempo nas vsak dan postavlja pred številne izzive. Kako bolje poskrbeti zase, telesno in duševno? Kako doseči umirjeno življenje? Kako uspešneje premagovati ovire in vsakdanje stresne situacije? Kam se lahko obrnemo po pomoč? Kosmika se bo tokrat predstavila malo drugače. Nova področja, novi strokovnjaki in nova oddaja prinašajo še več uporabnih nasvetov za boljše življenje. Voditeljica Mojca Krajnc bo gostila poznavalce različnih metod alternativnega zdravljenja, osebne rasti, strokovnjake za zdravo prehrano, telesno vadbo in še veliko drugih zanimivih gostov. Na vrsto bodo prišla najrazličnejša življenjska področja in z njimi tudi najrazličnejše težave, ki pri današnjem življenjskem tempu žal nikomur niso tuje.
11:15
I: Mariano Martínez, Lali Espósito, Ana María Picchio, Carola Reyna, Federico D'Elía, Tomás Fonzi, Ángela Torres; R: Lucas Gil... Esperanza Mia... IMDb ocena: 6.5. Serija Esperanza ni tipična telenovela, saj je začinjena s komičnimi in pevskimi vložki. Vsi čakajo na Esperanzo, Tomas pa prejme Nicolasov klic, ki mu pove, da jo je ugrabil. Leticia se ponudi, da otroke odpelje k Maximu, da se ne bi razburili. Tomas in Jorge pa začneta iskati Esperanzo. Na policiji zaslišita Lautara, dobita podatke o registrski številki avta, ki ga je najel Nicolas, in ga s pomočjo sledilne naprave tudi najdeta. Lautaro jima pove, da je verjetno v njihovi družinski hiši. Ko tja prispejo, Nicolasa in Esperanze ni več. Tomas tam najde rožni venec, ki ji ga je dal. 21-letna posvojenka Julia Albarracín živi s svojo materjo Blanco v manjšem industrijskem kraju v provinci Buenos Aires. Zaradi hude onesnaženosti, ki jo povzroča tovarna, Blanca zboli in umre. Pred smrtjo izroči hčerki dokaze, ki bremenijo lastnika tovarne. Ko Julia poskuša primer predati sodišču, jo začnejo zasledovati morilci, ki jih najame direktor tovarne. Julia v strahu za življenje zbeži iz mesta.
12:10
TV prodaja...
12:25
I: Tyra Banks, J. Alexander, Jay Manuel, Nigel Barker, Kelly Cutrone, Twiggy, André Leon Talley; R: Tony Croll... America-s Next Top Model... IMDb ocena: 5.5. Pred nami je 19. sezona šova Ameriški top model in hkrati prva »študentska« sezona. Tokrat bodo šla dekleta na kastinge, ki jim lahko prinesejo plačano delo. Zmagala bo tista z največ naročili. Na voljo imajo le pet ur časa. Spremljali bomo najbolj sveže obraze z vseh koncev ZDA. Študentke se bodo potegovale za bogato nagrado in prestižni naslov ameriški top model, ki bo zmagovalki omogočil vstop v svet visoke mode.
13:26
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Molly C. Quinn, Tamala Jones; R: Rob Bowman... Castle... IMDb ocena: 8.2. Pisatelj kriminalk Richard Castle in detektivka Kate Beckett sodelujeta pri reševanju zanimivih primerov. Kate in Castle preiskujeta umor slavne jasnovidke. Je mogoče, da je ta predvidela svojo smrt in da je res lahko napovedovala prihodnost? Dokazi govorijo, da je to več kot mogoče, še posebej, ko se pojavi pismo, ki ga je umorjena jasnovidka napisala nekaj dni pred svojo smrtjo in v katerem je napovedala svojo smrt. Ali pa je pismo v resnici napisal njen morilec, ki bi rad detektivko in pisatelja speljal na napačno sled? Castle je ameriška televizijska kriminalistično-dramska nanizanka, ki je svojo premiero doživela leta 2009 na televizijski mreži ABC. V njej spremljamo Richarda Castla (Nathan Fillion), uspešnega pisatelja kriminalnih romanov, in Kate Beckett (Stana Katic), newyorško detektivko, ki skupaj preiskujeta različne nenavadne primere v mestu New York. Sprva Beckettova ni čisto nič navdušena nad idejo sodelovanja z nekim pisateljem kriminalk in odločno zavrača sodelovanje z njim. Toda sčasoma oba začneta čutiti medsebojno naklonjenost.
14:23
I: Michael Emerson, Kevin Chapman, Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Amy Acker, Sarah Shahi, John Nolan; R: Chris Fisher... Person of Interest... IMDb ocena: 8.5. John Reese je nekdanji agent Cie, ki ga k sodelovanju povabi skrivnostni milijarder Harold Finch. Naprava Root dodeli nalogo, naj najde hišnika s skrivnostno preteklostjo. A ko ga začne njena prisotnost ogrožati, Naprava njegovo številko pošlje tudi Finchu.
15:21
I: Ellen DeGeneres, Stephen Boss, Anthony Okungbowa, Justin Bieber, Jon Abrahams, Allison Janney, Wanda Sykes; R: Liz Patrick... Ellen DeGeneres Show... IMDb ocena: 7.4. Komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti. Danes bo Ellen gostila priljubljenega igralca Eda O-Neilla. Eda poznamo po številnih odličnih filmskih in televizijskih vlogah, trenutno pa ga lahko spremljamo v seriji Sodobna družina. Naslednji gost bo Chris Soules, lomilec ženskih src iz resničnostnega šova Sanjski moški.
16:20
I: Mariano Martínez, Lali Espósito, Ana María Picchio, Carola Reyna, Federico D'Elía, Tomás Fonzi, Ángela Torres; R: Lucas Gil... Esperanza Mia... IMDb ocena: 6.6. Serija Esperanza ni tipična telenovela, saj je začinjena s komičnimi in pevskimi vložki. Vse skrbi Esperanzino izginotje. Jorge in Tomas še naprej preiskujeta. Nicolas se odloči pobegniti z lahkim letalom. Ibarra in Jorge pa najdeta človeka, ki je Nicolasu dal lažni potni list. Pove jima, da mu je Nicolas rekel, da beži s svojo punco. Pokaže jima skrito vzletno stezo, kjer bo Nicolas čez eno uro. Jorge policiji naroči, naj s helikopterjem prestreže letalo, s Tomasom in Ibarro pa se odpravijo rešit Esperanzo. 21-letna posvojenka Julia Albarracín živi s svojo materjo Blanco v manjšem industrijskem kraju v provinci Buenos Aires. Zaradi hude onesnaženosti, ki jo povzroča tovarna, Blanca zboli in umre. Pred smrtjo izroči hčerki dokaze, ki bremenijo lastnika tovarne. Ko Julia poskuša primer predati sodišču, jo začnejo zasledovati morilci, ki jih najame direktor tovarne. Julia v strahu za življenje zbeži iz mesta.
17:17
I: Kerry Washington, Darby Stanchfield, Katie Lowes, Guillermo Díaz, Jeff Perry, Joshua Malina, Bellamy Young; R: Tom Verica... Scandal... IMDb ocena: 7.9. Brezkompromisna ameriška drama, v kateri Kerry Washington igra nekdanjo piarovko Bele hiše, zdaj strokovnjakinjo za krizno vodenje Olivio Pope. Predsednika ob prihodu na rojstnodnevno zabavo ustrelijo in Olivia ga spremlja v bolnišnico. Tam se spominja svojih dni v Beli hiši. Ko skuša podpredsednica prevzeti predsednikove dolžnosti, Cyrus prosi Olivio za pomoč. Olivia Pope je nekdanja direktorica za komunikacije Bele hiše, ki odpre svoje lastno podjetje za krizno upravljanje Olivia Pope in partnerji. Svoje življenje želi posvetiti varovanju javne podobe predstavnikov državnih političnih elit, hkrati pa preboleva preteklo zvezo s predsednikom Fitzgeraldom Grantom III., kar pripelje do zapletenega odnosa s prvo damo, Mellie Grant.
18:16
I: Christian Koza, David DeLuise, John Rhys-Davies, Vivica A. Fox, Dina Meyer, Joshua Morrow, Aedin Mincks; R: Lance Kawas... Golden Shoes... IMDb ocena: 4.8. Osemletnega Christiana Larouja čaka največji izziv v življenju. Christian Larou je sanjač in od nekdaj si želi postati odličen nogometaš kot Cristiano Ronaldo. Christian v nasprotju z drugimi fanti verjame, da lahko postane najboljši nogometaš v ZDA in igra za državno moštvo. Še prej pa mora premagati nemogoče. Film so navdihnili otroci, ki z ljubeznijo do športa premagajo ustrahovanje in nestrpnost. Christianu pri premagovanju težav pomaga prijateljstvo z nogometnim vratarjem. Ali lahko postane novi Cristiano Ronaldo.
20:00
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
20:25
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodita Miran Tišič in Milena Novak.
20:35
I: Benicio Del Toro, Jacob Vargas, Andrew Chavez, Michael Saucedo, Tomas Milian, Jose Yenque, Emilio Rivera; R: Steven Soderbergh... Traffic... IMDb ocena: 7.6. Politik in predsednik komisije za boj proti prekupčevanju z mamili izve, da je njegova hčerka odvisnica. V ZDA sodnika vrhovnega sodišča v Ohiu, Roberta Wakefielda, predsednik države imenuje za glavno osebo v boju proti drogam na zvezni ravni. Zbirajoč informacije, se brezkompromisen in konservativen Wakefield pripravlja na nadzor nad zveznimi silami za boj proti drogam in jih skuša povezati z mehiškimi. Wakefield pa se s težavami, povezanimi z mamili, spopada tudi v zasebnem življenju, saj spozna, da se je v vrtinec drog ujela tudi njegova najstniška hči. Sodobna, na številne prepletajoče se zgodbe razdrobljena srhljivka, prek katere je z oskarjem nagrajeni režiser Steven Soderbergh podal svoj pogled na ameriško vojno proti prepovedani trgovini z mamili ter z njim navdušil kritiško in najširše občinstvo.
23:27
Večerni Planet Danes... Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo bosta izmenjaje vodila Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
23:43
I: Lotos Vincenc Šparovec, Gorka Berden; R: Ven Jemeršić... Love Bugs... Da, dragi! Da, draga! je nova humoristična serija o paru srednjih tridesetih let. Njuno skupno življenje je tipičen prikaz odnosa med moškim in žensko, ki se kljub neizmerni ljubezni kdaj pa kdaj tudi sporečeta. Popolnoma različen pogled na vsakodnevne težave je pogosto vzrok za njune strastne debate in razprave. Na prvi pogled se zdi, da sta si vedno v laseh, za nameček sta skupaj ravno sedem let, a v resnici gojita veliko ljubezen drug do drugega. V glavnih vlogah bosta nastopila Lotos Vincenc Šparovec in Gorka Berden. Režiser nove humoristične serije pa je Ven Jemeršić.
00:27
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Molly C. Quinn, Tamala Jones; R: Rob Bowman... Castle... IMDb ocena: 8.2. Pisatelj kriminalk Richard Castle in detektivka Kate Beckett sodelujeta pri reševanju zanimivih primerov. Kate in Castle preiskujeta umor poroka za varščine. Vse kaže, da ima njegov umor opraviti z dokumentom, napisanim v šifrah, ki ga je umorjeni skril tik pred smrtjo. Medtem ko skrivni dokument zbudi Castlovo domišljijo in s tem razne teorije zarote, poskuša racionalna Kate morilca najti med žrtvinimi klienti, ki so bili vsi po vrsti zločinci. Toda ali so Castlove nenavadne teorije res tako nemogoče? Preiskavo oteži tudi prihod Katinega nekdanjega partnerja, ki zdaj dela kot lovec na glave. Castle je ameriška televizijska kriminalistično-dramska nanizanka, ki je svojo premiero doživela leta 2009 na televizijski mreži ABC. V njej spremljamo Richarda Castla (Nathan Fillion), uspešnega pisatelja kriminalnih romanov, in Kate Beckett (Stana Katic), newyorško detektivko, ki skupaj preiskujeta različne nenavadne primere v mestu New York. Sprva Beckettova ni čisto nič navdušena nad idejo sodelovanja z nekim pisateljem kriminalk in odločno zavrača sodelovanje z njim. Toda sčasoma oba začneta čutiti medsebojno naklonjenost.
01:24
I: David Duchovny, Natascha McElhone, Evan Handler, Pamela Adlon, Madeleine Martin, Stephen Tobolowsky, Madeline Zima; R: David Von Ancken... Californication... IMDb ocena: 8.4. Divja, surova in s spolnostjo prežeta serija o pisatelju Hanku Moodyju v nenehnem precepu med alkoholom, mamili in ženskami. Hank in Charlie z Robbiejem Macom ne izpeljeta tako obetavnega sestanka, kot sta upala. Marcy, Ophelia in Karen si ob večerji izmenjujejo zgodbe, Becca pa na branju svojega dela pokaže, da ima očetov talent.
02:01
I: Michael Emerson, Kevin Chapman, Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Amy Acker, Sarah Shahi, John Nolan; R: Chris Fisher... Person of Interest... IMDb ocena: 8.5. John Reese je nekdanji agent Cie, ki ga k sodelovanju povabi skrivnostni milijarder Harold Finch. Ekipa se zaplete v mednarodno politiko, ko nekdanji vladni uslužbenec zasleduje diplomata Združenih narodov. Medtem sovražnik poskuša izrabiti Root.
02:59
TV prodaja...
03:14
I: Kerry Washington, Darby Stanchfield, Katie Lowes, Guillermo Díaz, Jeff Perry, Joshua Malina, Bellamy Young; R: Tom Verica... Scandal... IMDb ocena: 7.9. Brezkompromisna ameriška drama, v kateri Kerry Washington igra nekdanjo piarovko Bele hiše, zdaj strokovnjakinjo za krizno vodenje Olivio Pope. Predsednika ob prihodu na rojstnodnevno zabavo ustrelijo in Olivia ga spremlja v bolnišnico. Tam se spominja svojih dni v Beli hiši. Ko skuša podpredsednica prevzeti predsednikove dolžnosti, Cyrus prosi Olivio za pomoč. Olivia Pope je nekdanja direktorica za komunikacije Bele hiše, ki odpre svoje lastno podjetje za krizno upravljanje Olivia Pope in partnerji. Svoje življenje želi posvetiti varovanju javne podobe predstavnikov državnih političnih elit, hkrati pa preboleva preteklo zvezo s predsednikom Fitzgeraldom Grantom III., kar pripelje do zapletenega odnosa s prvo damo, Mellie Grant.
04:10
Nočni program...
07:10
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
07:40
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodita Miran Tišič in Milena Novak.
07:45
TV prodaja...
08:15
I: Martina Stoessel, Diego Ramos, Jorge Blanco, Mercedes Lambre, Nicolás Garnier, Alba Rico, Candelaria Molfese; R: Jorge Nisco... Violetta... IMDb ocena: 5.1. Violetta je izredno nadarjeno dekle s čudovitim glasom, ki ga je podedovala po svoji mami, slavni pevki in glasbenici. Nati se skrega z Ludmilo. Francesca in Camila pa mislita, da se je Violetta vmešala v Francescino razmerje s Tomasom. Jade pove Germanu, da je Angie Violettina teta in Germanova svakinja, zato German Angie vrže iz hiše. Nati in Maxi začneta hoditi, nato pa Ludmila pove Nati, da sta Maxi in Andres stavila, kdo bo pred koncem leta imel dekle. German prosi Jade za odpuščanje in jo zasnubi. Glasbeno nadarjena najstnica Violetta se s svojim pretirano zaščitniškim očetom Germanom po več letih iz Madrida vrne v rodni Buenos Aires, kjer odkrije povsem nov svet, nove izkušnje pa ji bodo pomagale razvozlati njeno usodo in odkriti zgodovino njene družine. Hodi na prestižno akademijo Studio 21, kjer se zaljubi v Tomasa in Leona. Njeni najboljši prijatelji so Francesca, Camila in Maxi.
09:14
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Molly C. Quinn, Tamala Jones; R: Rob Bowman... Castle... IMDb ocena: 8.2. Pisatelj kriminalk Richard Castle in detektivka Kate Beckett sodelujeta pri reševanju zanimivih primerov. Kate in Castle preiskujeta umor poroka za varščine. Vse kaže, da ima njegov umor opraviti z dokumentom, napisanim v šifrah, ki ga je umorjeni skril tik pred smrtjo. Medtem ko skrivni dokument zbudi Castlovo domišljijo in s tem razne teorije zarote, poskuša racionalna Kate morilca najti med žrtvinimi klienti, ki so bili vsi po vrsti zločinci. Toda ali so Castlove nenavadne teorije res tako nemogoče? Preiskavo oteži tudi prihod Katinega nekdanjega partnerja, ki zdaj dela kot lovec na glave. Castle je ameriška televizijska kriminalistično-dramska nanizanka, ki je svojo premiero doživela leta 2009 na televizijski mreži ABC. V njej spremljamo Richarda Castla (Nathan Fillion), uspešnega pisatelja kriminalnih romanov, in Kate Beckett (Stana Katic), newyorško detektivko, ki skupaj preiskujeta različne nenavadne primere v mestu New York. Sprva Beckettova ni čisto nič navdušena nad idejo sodelovanja z nekim pisateljem kriminalk in odločno zavrača sodelovanje z njim. Toda sčasoma oba začneta čutiti medsebojno naklonjenost.
10:12
I: Christian Koza, David DeLuise, John Rhys-Davies, Vivica A. Fox, Dina Meyer, Joshua Morrow, Aedin Mincks; R: Lance Kawas... Golden Shoes... IMDb ocena: 4.8. Osemletnega Christiana Larouja čaka največji izziv v življenju. Christian Larou je sanjač in od nekdaj si želi postati odličen nogometaš kot Cristiano Ronaldo. Christian v nasprotju z drugimi fanti verjame, da lahko postane najboljši nogometaš v ZDA in igra za državno moštvo. Še prej pa mora premagati nemogoče. Film so navdihnili otroci, ki z ljubeznijo do športa premagajo ustrahovanje in nestrpnost. Christianu pri premagovanju težav pomaga prijateljstvo z nogometnim vratarjem. Ali lahko postane novi Cristiano Ronaldo.
11:54
I: Gordon Ramsay, Graham Elliot, Joe Bastianich, Charlie Ryan, Christina Tosi, Monti Carlo, Jessie Lysiak; R: Brian Smith... Masterchef... IMDb ocena: 7.3. Kuharski mojstri Graham Elliot, Joe Bastianich in Gordon Ramsay bodo iskali najboljšega amaterskega kuharja v ZDA. Začenja se nova sezona največjega kulinaričnega tekmovanja na svetu, na katerem bodo kuharski mojstri Graham Elliot, Joe Bastianich in Gordon Ramsay iskali najboljšega amaterskega kuharja v ZDA. Tekmovalci se bodo potegovali za naslov mojstra, 250.000 dolarjev in kuharsko knjigo. Od več tisoč prijavljenih kandidatov jih le sto dobi priložnost žiriji predstaviti eno jed, s katero si lahko zagotovijo mesto v naslednjem krogu.
12:47
I: Gordon Ramsay, Graham Elliot, Joe Bastianich, Charlie Ryan, Christina Tosi, Monti Carlo, Jessie Lysiak; R: Brian Smith... Masterchef... IMDb ocena: 7.3. Kuharski mojstri Graham Elliot, Joe Bastianich in Gordon Ramsay bodo iskali najboljšega amaterskega kuharja v ZDA. Boj za mesto v mojstrski kuhinji se nadaljuje. Izbrani kandidati na avdiciji dobijo le eno priložnost, da žiriji dokažejo svoje kuharske veščine in si zagotovijo mesto v naslednjem krogu tekmovanja.
13:43
I: Tyra Banks, J. Alexander, Jay Manuel, Nigel Barker, Kelly Cutrone, Twiggy, André Leon Talley; R: Tony Croll... America-s Next Top Model... IMDb ocena: 5.5. Pred nami je 19. sezona šova Ameriški top model in hkrati prva »študentska« sezona. Dekleta spakirajo svoje stvari in se odpravijo na Jamajko, v letovišče Half Moon, kjer jih pričaka Tyra. Za nekatere je to prvo potovanje v tujino. Spremljali bomo najbolj sveže obraze z vseh koncev ZDA. Študentke se bodo potegovale za bogato nagrado in prestižni naslov ameriški top model, ki bo zmagovalki omogočil vstop v svet visoke mode.
14:40
I: Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Barrett Foa, Linda Hunt, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Renée Felice Smith; R: Tony Wharmby... NCIS L.A.... IMDb ocena: 6.7. Serija prikazuje skupino agentov, katere naloga je lov na nevarne in izmuzljive kriminalce, ki predstavljajo resno grožnjo državni varnosti. Ekipa je v nevarnosti, ko preiskuje ugrabitev moškega, ki se izdaja za Callenovega očeta. Visoko usposobljeni agenti s skrivnostnim Callenom na čelu prevzemajo lažne identitete in se pri svojem delu poslužujejo najsodobnejše tehnologije, da bi se prebili globoko v svet kriminala.
15:35
I: Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Barrett Foa, Linda Hunt, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Renée Felice Smith; R: Tony Wharmby... NCIS L.A.... IMDb ocena: 6.7. Serija prikazuje skupino agentov, katere naloga je lov na nevarne in izmuzljive kriminalce, ki predstavljajo resno grožnjo državni varnosti. Ekipi se pri preiskavi ugrabitve nekdanjega admirala mornarice pridruži analitik Nell Jones. Eric najde pomembno sled, s pomočjo katere ekipa ulovi kriminalce. Visoko usposobljeni agenti s skrivnostnim Callenom na čelu prevzemajo lažne identitete in se pri svojem delu poslužujejo najsodobnejše tehnologije, da bi se prebili globoko v svet kriminala.
16:29
I: Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Brett Dalton, Nick Blood; R: Vincent Misiano... Agents of S.H.I.E.L.D.... IMDb ocena: 7.5. Odprava posebne divizije. Agenti preiskujejo napad, ki se je zgodil na Norveškem, ter odkrijejo skupino, ki se je dokopala do pomembnega predmeta iz Asgarda. Tistega, ki se ga dotakne, se poloti nenadzorovan bes, dobi pa tudi nadnaravno moč. Težave nastanejo, ko se Grant predmeta dotakne. Akcijska drama, v kateri agent Phil Coulson vodi skupino, ki preiskuje ljudi s supermočmi in nove, nenavadne in neraziskane dogodke po vsem svetu ter obenem varuje svet pred nevarnostmi.
17:25
I: William Brent, Ariel Winter, Pauly Shore, Colleen Crabtree, Dylan Cash, Dick Van Patten, Renée Taylor; R: R. Michael Givens... Opposite Day... IMDb ocena: 4.2. Na dan nasprotij so vse vloge obrnjene. Otroci postanejo glavni in odrasli so kot otroci.
19:00
Galileo... Ustvarjalci oddaje Galileo se iz sezone v sezono bolj ambiciozno lotevajo raziskovanja fenomenov iz naše okolice. Skupina raziskovalnih novinarjev se bo na poljuden in zabaven način lotila raziskovanja zelo raznolikih in zahtevnih tem. Tako bodo pokukali v ozadje zahtevnih sistemov, razbijali mite, odstirali tabuje, preizkušali in razkrivali ljudi z nenavadnimi sposobnostmi in ekstremnimi dosežki. Oddajo vodi Marko Potrč.
20:00
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
20:25
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodita Miran Tišič in Milena Novak.
20:35
I: Jennifer Garner, Joel Edgerton, CJ Adams, Odeya Rush, Shohreh Aghdashloo, Rosemarie DeWitt, David Morse; R: Peter Hedges... The Odd Life of Timothy Green... IMDb ocena: 6.6. Cindy in Jimu Greenu se izpolni največja želja v njunem življenju: postaneta starša. Toda Timothy ni povsem običajen otrok ... Cindy in Jim Green nikakor ne moreta dobiti otroka, zato na svojem dvorišču zakopljeta škatlo s svojimi željami po otroku. Kmalu zatem na verandi hiše doživita največje presenečenje v življenju: pojavi se njun sin Timothy, ki pa ni čisto navaden otrok. Cindy in Jim ter vse mesto Stanleyville bodo kmalu spoznali, da lahko včasih nepričakovan in nenavaden dogodek prinese največje življenjsko darilo.
22:33
Večerni Planet Danes... Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo bosta izmenjaje vodila Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
22:40
I: Hugh Jackman, Rachel Weisz, Ellen Burstyn, Mark Margolis, Stephen McHattie, Fernando Hernandez, Cliff Curtis; R: Darren Aronofsky... The Fountain... IMDb ocena: 7.3. Fontana življenja je zgodba brez kronološkega reda. Zgodba sledi Tomovi duši skozi tri različne inkarnacije, ta pa želi s pomočjo drevesa življenja v vseh treh časovnih obdobjih obupano rešiti življenje sorodni duši Izzi. Najprej spoznamo Tomasa, konkvistadorja v 16. stoletju, ki želi služiti kraljici Isabel. Da bi rešil Španijo pred inkvizicijo, dobi nalogo, da najde drevo in se z neustrašnimi vojaki odpravi v majevsko džunglo. V sodobnosti dr. Tom Creo sodeluje v revolucionarnih raziskavah tumorja možganov. S tem postane obseden, ko tudi njegova žena Izzie zboli za tumorjem. Ker ima zelo malo dragocenega časa, mora Tom pohiteti s svojimi raziskavami, da bi svojim sočutnim (toda pragmatičnim) nadrejenim razkril uganko drevesa ter rešil svojo ženo. Svetlobna leta pozneje Tommy prenese drevo v mistični predel galaksije. Ko se spominja Izzie in svojih prejšnjih življenj, potuje v meglico, ki obema zagotavlja ponovno rojstvo.
00:28
Galileo... Ustvarjalci oddaje Galileo se iz sezone v sezono bolj ambiciozno lotevajo raziskovanja fenomenov iz naše okolice. Skupina raziskovalnih novinarjev se bo na poljuden in zabaven način lotila raziskovanja zelo raznolikih in zahtevnih tem. Tako bodo pokukali v ozadje zahtevnih sistemov, razbijali mite, odstirali tabuje, preizkušali in razkrivali ljudi z nenavadnimi sposobnostmi in ekstremnimi dosežki. Oddajo vodi Marko Potrč.
01:28
I: Woody Allen, Diane Keaton, Tony Roberts, Carol Kane, Paul Simon, Shelley Duvall, Janet Margolin; R: Woody Allen... Annie Hall... IMDb ocena: 8.1. Alvy Singer je uspešen televizijski nastopač, a temu navkljub negotov, nevrotičen in po značaju težak možakar. Nevrotični newyorški komik Alvy Singer (Woody Allen) se zaljubi v Annie Hall (Diane Keaton), ki se ukvarja s fotografijo in poje v manjših klubih. Med njima se takoj zanetijo iskrice. Čeprav sta oba previdna, se povežeta in njun odnos se lepo razvija, dokler Annie ne spozna, da si želi samostojnosti. Potem ne gre drugače, kot da se razideta.
03:13
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
03:44
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodita Miran Tišič in Milena Novak.
03:54
Nočni program...
07:00
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
07:30
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodita Miran Tišič in Milena Novak.
07:36
TV prodaja...
08:06
I: Martina Stoessel, Diego Ramos, Jorge Blanco, Mercedes Lambre, Nicolás Garnier, Alba Rico, Candelaria Molfese; R: Jorge Nisco... Violetta... IMDb ocena: 5.1. Violetta je izredno nadarjeno dekle s čudovitim glasom, ki ga je podedovala po svoji mami, slavni pevki in glasbenici. German se hoče takoj poročiti z Jade, brez velikih ceremonij. Nati pa je žalostna, ker je Maxi sodeloval pri stavi z Andresom. Tomas ima Violetto še vedno rad, ona pa noče pokvariti prijateljstva s Francesco. Jade ji zagrozi, da jo bo poslala v internat, če se bo grdo obnašala. German skuša potlačiti čustva do Angie, a mu to ne uspeva. Ona pa ga ne more pozabiti. Glasbeno nadarjena najstnica Violetta se s svojim pretirano zaščitniškim očetom Germanom po več letih iz Madrida vrne v rodni Buenos Aires, kjer odkrije povsem nov svet, nove izkušnje pa ji bodo pomagale razvozlati njeno usodo in odkriti zgodovino njene družine. Hodi na prestižno akademijo Studio 21, kjer se zaljubi v Tomasa in Leona. Njeni najboljši prijatelji so Francesca, Camila in Maxi.
09:05
I: Gordon Ramsay, Kim Seeley, Michael Cabbibo, J.V. Martin, Scott Leibfried, Arthur Smith, Naris Mardirosian; R: Jay Hunter... Kitchen Nightmares... IMDb ocena: 7.4. Gordon Ramsay teden za tednom obiskuje ameriške restavracije na robu preživetja in jih skuša spremeniti v dobičkonosne. Kuharski mojster Gordon Ramsay odide v Norwalk, kjer obišče bistro Mill Street. Tam spozna najbolj domišljavega lastnika, kar jih je kdaj srečal. Kmalu ugotovi, da lastnik svojega odnosa do osebja in gostov noče spremeniti.
10:03
I: William Brent, Ariel Winter, Pauly Shore, Colleen Crabtree, Dylan Cash, Dick Van Patten, Renée Taylor; R: R. Michael Givens... Opposite Day... IMDb ocena: 4.2. Na dan nasprotij so vse vloge obrnjene. Otroci postanejo glavni in odrasli so kot otroci.
11:40
I: Gordon Ramsay, Graham Elliot, Joe Bastianich, Charlie Ryan, Christina Tosi, Monti Carlo, Jessie Lysiak; R: Brian Smith... Masterchef... IMDb ocena: 7.3. Kuharski mojstri Graham Elliot, Joe Bastianich in Gordon Ramsay bodo iskali najboljšega amaterskega kuharja v ZDA. Na zadnji dan avdicij prispejo še zadnji izbrani kandidati, ki želijo uresničiti svoje sanje. Njihova naloga je pripraviti jed, ki bo navdušila žirijo in jim zagotovila uvrstitev v naslednji krog tekmovanja.
12:34
I: Gordon Ramsay, Graham Elliot, Joe Bastianich, Charlie Ryan, Christina Tosi, Monti Carlo, Jessie Lysiak; R: Brian Smith... Masterchef... IMDb ocena: 7.3. Kuharski mojstri Graham Elliot, Joe Bastianich in Gordon Ramsay bodo iskali najboljšega amaterskega kuharja v ZDA. Čas je, da kandidati, ki se jim je uspelo prebiti v naslednji krog, zasedejo svoja mesta v mojstrski kuhinji. Pred njimi je prvi izziv s skrivnostno škatlo. Iz sestavin, ki se skrivajo v njej, morajo pripraviti okusno jed, ki bo prepričala sodnike.
13:27
I: Tyra Banks, J. Alexander, Jay Manuel, Nigel Barker, Kelly Cutrone, Twiggy, André Leon Talley; R: Tony Croll... America-s Next Top Model... IMDb ocena: 5.5. Pred nami je 19. sezona šova Ameriški top model in hkrati prva »študentska« sezona. Med bivanjem na Jamajki dekleta spoznajo modno oblikovalko Cedello Marley, hčerko legendarnega Boba Marleyja. Spremljali bomo najbolj sveže obraze z vseh koncev ZDA. Študentke se bodo potegovale za bogato nagrado in prestižni naslov ameriški top model, ki bo zmagovalki omogočil vstop v svet visoke mode.
14:23
I: Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Barrett Foa, Linda Hunt, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Renée Felice Smith; R: Tony Wharmby... NCIS L.A.... IMDb ocena: 6.7. Serija prikazuje skupino agentov, katere naloga je lov na nevarne in izmuzljive kriminalce, ki predstavljajo resno grožnjo državni varnosti. FBI, CIA in NCIS združijo moči in skušajo poiskati osebo, ki je izdala tajne informacije. Zbrani dokazi jih vodijo do 15-letnega učenca prestižne šole. Visoko usposobljeni agenti s skrivnostnim Callenom na čelu prevzemajo lažne identitete in se pri svojem delu poslužujejo najsodobnejše tehnologije, da bi se prebili globoko v svet kriminala.
15:18
I: Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Barrett Foa, Linda Hunt, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Renée Felice Smith; R: Tony Wharmby... NCIS L.A.... IMDb ocena: 6.7. Serija prikazuje skupino agentov, katere naloga je lov na nevarne in izmuzljive kriminalce, ki predstavljajo resno grožnjo državni varnosti. Preiskovalci NCIS preiskujejo možnost terorističnega napada. V Los Angelesu želijo teroristi razstreliti vlak, vendar Sam kmalu najde vodjo napada in tako reši mesto pred katastrofo. Visoko usposobljeni agenti s skrivnostnim Callenom na čelu prevzemajo lažne identitete in se pri svojem delu poslužujejo najsodobnejše tehnologije, da bi se prebili globoko v svet kriminala.
16:12
I: Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Brett Dalton, Nick Blood; R: Vincent Misiano... Agents of S.H.I.E.L.D.... IMDb ocena: 7.5. Odprava posebne divizije. Agente preganja skrivnostna sila, ki jim grozi, da jih bo uničila. Reši jih lahko le Melindina skrivnost iz preteklosti. Akcijska drama, v kateri agent Phil Coulson vodi skupino, ki preiskuje ljudi s supermočmi in nove, nenavadne in neraziskane dogodke po vsem svetu ter obenem varuje svet pred nevarnostmi.
17:05
I: D.B. Sweeney, Moira Kelly, Roy Dotrice, Terry O'Quinn, Dwier Brown, Chris Benson, Kevin Peeks; R: Paul Michael Glaser... The Cutting Edge... IMDb ocena: 6.9. Kate je trmoglava drsalka, Doug pa bivši hokejski reprezentant. Jima bo uspelo priti na olimpijske igre kot par? Doug Dorsey je bil nekoč član hokejske reprezentance na olimpijskih igrah, vendar sedaj igra v neznanem lokalnem moštvu. Kate Moseley je nadarjena umetnostna drsalka, ki s svojim talentom, gibčnostjo in eleganco drsanja spada v sam vrh tega športa. Vendar pa ima stalne težave s partnerji. Nato njen trener najde Douga. Kljub prvotnim nesporazumom postaneta dobra prijatelja in naraščajoče čustvo vsekakor prispeva k boljšemu drsanju, zato bosta svoje znanje pokazala na naslednjih olimpijskih igrah.
19:02
Galileo... Ustvarjalci oddaje Galileo se iz sezone v sezono bolj ambiciozno lotevajo raziskovanja fenomenov iz naše okolice. Skupina raziskovalnih novinarjev se bo na poljuden in zabaven način lotila raziskovanja zelo raznolikih in zahtevnih tem. Tako bodo pokukali v ozadje zahtevnih sistemov, razbijali mite, odstirali tabuje, preizkušali in razkrivali ljudi z nenavadnimi sposobnostmi in ekstremnimi dosežki. Oddajo vodi Marko Potrč.
20:00
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
20:25
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodita Miran Tišič in Milena Novak.
20:35
I: Charlize Theron, Bill Paxton, Rade Serbedzija, Peter Firth, David Paymer, Regina King, Robert Wisdom; R: Ron Underwood... Mighty Joe Young... IMDb ocena: 5.6. Gregg O-Hara in Jill Young morata zaščititi mogočno gorilo pred divjimi lovci. Za mnoge ljudi je Joe le mit, legenda, ki govori o velikanski gorili, skrivnostnem in svetem varuhu afriške vasice ob vznožju planine Pangani. Za njegovo edino prijateljico Jill (Charlize Theron) pa je zaščitnik, tovariš in edini družinski član, saj so njuni mami ubili divji lovci na isto nesrečno noč pred 20 leti. Ko na velikansko, 900 kilogramov težko gorilo naleti zoolog in pustolovec Gregg O-Hara (Bill Paxton), sta z Jill prisiljena odpeljati Joeja iz njegovega naravnega okolja v zatočišče za divje živali v Los Angeles. Divji lovci so mu namreč spet na sledi.
22:48
Večerni Planet Danes... Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo bosta izmenjaje vodila Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
22:55
I: James Franco, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Rachel Korine, Gucci Mane, Heather Morris; R: Harmony Korine... Spring Breakers... IMDb ocena: 5.3. Seksi najstnice v iskanju neznanega prestopijo na temno stran. Najstnice Brit, Candy, Cotty in Faith se odpravijo na spomladanske počitnice, da bi izkusile slast divjega žuriranja. Spoznajo raperja Aliena, ki dekleta popelje še globlje. Čeprav si punce niso enotne, kako daleč so pripravljene iti v spremljanju ekscentričnega nasilneža, kmalu postane jasno, da si bodo te počitnice zapomnile za vse življenje. Harmony Korine s še enim filmom, ki si je nemudoma pridobil kultni status.
00:43
Galileo... Ustvarjalci oddaje Galileo se iz sezone v sezono bolj ambiciozno lotevajo raziskovanja fenomenov iz naše okolice. Skupina raziskovalnih novinarjev se bo na poljuden in zabaven način lotila raziskovanja zelo raznolikih in zahtevnih tem. Tako bodo pokukali v ozadje zahtevnih sistemov, razbijali mite, odstirali tabuje, preizkušali in razkrivali ljudi z nenavadnimi sposobnostmi in ekstremnimi dosežki. Oddajo vodi Marko Potrč.
01:44
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
02:14
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodita Miran Tišič in Milena Novak.
02:25
Nočni program...