Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV
06:00
Informativna oddaja Planet Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Debate z aktualnimi temami, ki jih je vredno raziskati, pa izmenjaje vodita Mirko Mayer in Blaž Jarc. Tokrat v debati: dan mladosti - jugonostalgija. Govorili bomo o tem, v kakšnem spominu je Slovenkam in Slovencem ostala preteklost. Ali jo preveč idealiziramo? Debate so na sporedu od ponedeljka do četrtka ter ob sobotah. Vsako nedeljo ob 19.40 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Simšičem.
07:00
I: Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabik, Nur Aysan, Selma Ergeç, Halit Ergenç, Filiz Ahmet... IMDb ocena: 6.4. Mustafa svečano prevzame državne posle in prvič prisostvuje seji divana. Zaradi njegovega prihoda v palačo Topkapi v haremu nastane zmeda, ker se je razvedelo, da njegova mama Mahidevran izbira dekleta za njegov harem. Hurrem je zaskrbljena zaradi Mustafove vrnitve, saj se boji, da bo sultanova mama dvorjane spet obrnila proti njej. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
08:00
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Ellen bo tokrat gostila simpatično Elizabeth Banks, ki se na velike zaslone vrača s filmom Prava nota 2. Modna navdušenka, ki tudi odlično oponaša ptice, bo s seboj prinesla nekaj, s čimer bo razveselila občinstvo. Z Ellen se bosta igrali, zaupala pa nam bo tudi svoje izkušnje s snemanja težko pričakovanega filma. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
09:00
I: Kate Walsh, Paul Adelstein, KaDee Strickland, Taye Diggs, Amy Brenneman, Tim Daly, Brian Benben; R: Shonda Rhimes... IMDb ocena: 6.6. Addison skrbi, da ima sodnik v Henryjevem primeru pomisleke glede Jaka. Miranda spozna Sheldonove prijatelje, Charlotte pa čaka porod.
09:55
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:55
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.4. General Von Klinkerhoffen naroči Von Strohmu in Gruberju, naj ujameta Reneja in ga ubijeta, ker je skušal zastrupiti skupino nemških generalov.
11:35
TV prodaja
12:10
I: Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray, Cote de Pablo, Brian Dietzen; R: Donald P. Bellisario, Don McGill... IMDb ocena: 8.0. Na noč čarovnic najdejo truplo marinca, ki je bil znan po tem, da je rad izvajal duhovite trike, s katerimi se je norčeval iz ljudi. Nekaterim se je s tem prikupil, pridobil pa si je tudi nekaj pravih sovražnikov. Ekipa NCIS-a se bo morala podati na teren in ugotoviti, ali je bila res prav ta njegova šegava narava posredno kriva za to, da je marinec postal truplo.
13:05
I: Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabik, Nur Aysan, Selma Ergeç, Halit Ergenç, Filiz Ahmet... IMDb ocena: 6.4. Hatidža se poslavlja od Ibrahima, Hurrem pa od Sulejmana. Hurrem zaposli še eno sužnjo, saj se želi zavarovati pred sultanovo mamo in Mahidevran. Medtem je sultan s svojo vojsko, ki šteje 200.000 vojakov in ima 400 topov, na poti proti Dunaju. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
14:15
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Jane Fonda se vrača! Dobitnica dveh oskarjev, ki se z velikih platen seli na male zaslone, se bo z Ellen pogovorila o svoji vlogi v novi seriji Grace in Frankie. Hilary Duff pa bo v oddaji prvič predstavila svoj novi hit Sparks s prihajajočega albuma. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
15:15
I: Kate Walsh, Paul Adelstein, KaDee Strickland, Taye Diggs, Amy Brenneman, Tim Daly, Brian Benben; R: Shonda Rhimes... IMDb ocena: 6.6. Addison in Jake se poročita. Na poroko pride tudi Neomi. Cooper se spopada z dejstvom, da mora doma skrbeti za otroka, Violet pa začenja nov projekt.
16:10
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
17:10
V župnišču je novica o obisku škofa Alojzija povzročila pravo paniko. Marija je do vratu v delu – vse mora biti popolno za prihod visokega obiska. Bonifacij požre svoj ponos in odide moledovat Eli, naj mu vsaj posodi prst svetega Marka, da ga bo lahko pokazal škofu, a Eli se ne da. Tudi Ireno grabi panika. Nujno mora ukrepati, če ne želi, da razkrijejo, da je njena nosečnost lažna. Tonija je treba spraviti med rjuhe! A kaj ko Toniju ni do seksa z Ireno. Obupana Irena išče novo žrtev. Skrajni čas je, da zanosi. In če ne gre s Tonijem … Se ji najbolj primerna žrtev v vsej godlji zazdi – Avguštin! Ali bo Avguštin pokleknil pred skušnjavo greha.
18:10
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.4. Nemški generali se zaradi tajne naloge preoblečejo v prodajalce čebule. Nato se odpravijo v Renejevo krčmo, kjer želijo izvedeti, kakšne načrte imajo člani Odpora.
19:00
Informativna oddaja Planet Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Debate z aktualnimi temami, ki jih je vredno raziskati, pa izmenjaje vodita Mirko Mayer in Blaž Jarc. Tokrat v debati o fenomenu teka. Tek za zdravo telo? Kje so meje tveganja zdravja? Debate so na sporedu od ponedeljka do četrtka ter ob sobotah. Vsako nedeljo ob 19.40 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Simšičem.
20:00
Tokrat se bodo v oddaji Moj dragi zmore med seboj pomerile dame, zato smo jo začasno preimenovali kar v Moja draga zmore. Moški bodo tako lahko končno uživali ob stavni mizi. Drage pa bodo dokazale, da zmorejo opraviti s kupom nalog, kot so bazooka, poligon, smrdljivi sir, pinata in še in še.
22:00
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
23:00
I: Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Kevin Chapman, Michael Emerson; R: Jonathan Nolan... IMDb ocena: 8.5. Reese in Finch imata tokrat opravka s tehnološko podkovanim milijarderjem. Ker je radoveden in ima na voljo neomejena sredstva, lahko izda njuni identiteti in jima prepreči, da bi mu rešila življenje. John Reese je nekdanji agent CIE, ki ga k sodelovanju povabi skrivnostni milijarder Harold Finch. Ta je zasnoval računalniški sistem, ki predvideva, katere osebe bodo v prihodnosti vpletene v kazniva dejanja.
23:55
Oddaja z utrinki iz skupnega stanovanja tekmovalcev interaktivnega šova Bar. Kar se zgodi v Baru, ne ostane le v baru. Ne zamudite najbolj strastnih pogovorov, sočnih prepirov, skrivnih zavezništev in neizprosnih rivalstev v stanovanju Barovcev.
00:35
I: Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray, Cote de Pablo, Brian Dietzen; R: Donald P. Bellisario, Don McGill... IMDb ocena: 8.0. Gibbsova barka se skrivnostno pojavi v sandiegovskem pristanišču, na njej pa sta trupli dveh mož. Vance, Gibbs in Ducky se nemudoma odpravijo proti San Diegu, saj se zavedajo, da bodo imeli opraviti z nadvse zahtevno preiskavo. Izkaže se namreč, da je Gibbs svojo barko posodil svojemu nekdanjemu mentorju, Miku Franksu. Predal mu jo je v Mehiki, nato pa se je za Franksom izgubila vsaka sled. A ko se Gibbs in drugi vrnejo domov, ne mine prav dolgo, ko se na vratih Gibbsovega doma nepričakovano pojavi Franks s svojo svakinjo Leylo (ženo njegovega pokojnega sina) in njeno hčerkico. Tako Gibbs izve, da so bili moški pripadniki neke zasebne družbe za varovanje, ki jo je najela Leylina mama – v Iraku pomembna plemenska voditeljica –, saj si je zaželela, da bi v Irak pripeljali njeno odtujeno hčerko in njeno vnukinjo. A Leyla se je takemu vzdrževanju družinskih vezi uprla.
01:30
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
02:30
Informativna oddaja Planet Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Debate z aktualnimi temami, ki jih je vredno raziskati, pa izmenjaje vodita Mirko Mayer in Blaž Jarc. Tokrat v debati o fenomenu teka. Tek za zdravo telo? Kje so meje tveganja zdravja? Debate so na sporedu od ponedeljka do četrtka ter ob sobotah. Vsako nedeljo ob 19.40 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Simšičem.
03:35
I: Chris Vance, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Charly Hübner, François Berléand, Julian Richings... IMDb ocena: 6.6. Frank v Torontu dobi nalogo, naj iz močno varovanega bančnega trezorja na neki naslov dostavi USB-ključek. Na ključku so podatki o trgovini s krvavimi diamanti v Afriki. Vendar pa njegovo nalogo ogrozijo napadalci, ki se izdajajo za varnostnike. Frank mora uporabiti vse svoje znanje in spretnosti, da se reši, pri tem pa ga močno ovira še privlačna ženska, ki trdi, da je kriv za smrt njenega kolega. Osrednji lik serije je nekdanji pripadnik britanskih specialnih enot Frank Martin, ki se zdaj ukvarja s prevozi najrazličnejšega blaga. Prevaža vse – kamorkoli in za kogarkoli, in pri tem ne sprašuje, kaj prevaža. Kot nekdanji specialec obvlada borbene tehnike in veščine preživetja ter je odličen voznik. Je neomajen in odločen človek, ki vedno opravi svojo nalogo in se drži treh zelo posebnih pravil: -drži se dogovora-, -nič imen- in -nikoli ne odpri pošiljke-. Vendar pa včasih stvari ne gredo po načrtu.
04:30
Nočni program
06:00
Informativna oddaja Planet Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Debate z aktualnimi temami, ki jih je vredno raziskati, pa izmenjaje vodita Mirko Mayer in Blaž Jarc. Tokrat v debati o fenomenu teka. Tek za zdravo telo? Kje so meje tveganja zdravja? Debate so na sporedu od ponedeljka do četrtka ter ob sobotah. Vsako nedeljo ob 19.40 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Simšičem.
07:00
I: Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabik, Nur Aysan, Selma Ergeç, Halit Ergenç, Filiz Ahmet... IMDb ocena: 6.4. Hatidža se poslavlja od Ibrahima, Hurrem pa od Sulejmana. Hurrem zaposli še eno sužnjo, saj se želi zavarovati pred sultanovo mamo in Mahidevran. Medtem je sultan s svojo vojsko, ki šteje 200.000 vojakov in ima 400 topov, na poti proti Dunaju. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
08:00
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Jane Fonda se vrača! Dobitnica dveh oskarjev, ki se z velikih platen seli na male zaslone, se bo z Ellen pogovorila o svoji vlogi v novi seriji Grace in Frankie. Hilary Duff pa bo v oddaji prvič predstavila svoj novi hit Sparks s prihajajočega albuma. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
09:00
I: Kate Walsh, Paul Adelstein, KaDee Strickland, Taye Diggs, Amy Brenneman, Tim Daly, Brian Benben; R: Shonda Rhimes... IMDb ocena: 6.6. Addison in Jake se poročita. Na poroko pride tudi Neomi. Cooper se spopada z dejstvom, da mora doma skrbeti za otroka, Violet pa začenja nov projekt.
09:55
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:55
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.4. Nemški generali se zaradi tajne naloge preoblečejo v prodajalce čebule. Nato se odpravijo v Renejevo krčmo, kjer želijo izvedeti, kakšne načrte imajo člani Odpora.
11:35
TV prodaja
12:10
I: Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray, Cote de Pablo, Brian Dietzen; R: Donald P. Bellisario, Don McGill... IMDb ocena: 8.0. Gibbsova barka se skrivnostno pojavi v sandiegovskem pristanišču, na njej pa sta trupli dveh mož. Vance, Gibbs in Ducky se nemudoma odpravijo proti San Diegu, saj se zavedajo, da bodo imeli opraviti z nadvse zahtevno preiskavo. Izkaže se namreč, da je Gibbs svojo barko posodil svojemu nekdanjemu mentorju, Miku Franksu. Predal mu jo je v Mehiki, nato pa se je za Franksom izgubila vsaka sled. A ko se Gibbs in drugi vrnejo domov, ne mine prav dolgo, ko se na vratih Gibbsovega doma nepričakovano pojavi Franks s svojo svakinjo Leylo (ženo njegovega pokojnega sina) in njeno hčerkico. Tako Gibbs izve, da so bili moški pripadniki neke zasebne družbe za varovanje, ki jo je najela Leylina mama – v Iraku pomembna plemenska voditeljica –, saj si je zaželela, da bi v Irak pripeljali njeno odtujeno hčerko in njeno vnukinjo. A Leyla se je takemu vzdrževanju družinskih vezi uprla.
13:05
I: Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabik, Nur Aysan, Selma Ergeç, Halit Ergenç, Filiz Ahmet... IMDb ocena: 6.4. Kiseg se ne uspe ubraniti pred turškim napadom. Sulejman noče sprejeti kompromisa, zato Karlu V. in Ferdinandu pošlje jasno sporočilo, da bo sledil spopad na bojnem polju. Ibrahim spozna Nikolo Jurišića in mu v Sulejmanovem imenu vrne trdnjavo in grad Kiseg. Medtem poskuša Hurrem umiriti razmere v haremu. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
14:15
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Z novicami za Ellen se v oddajo vrača ena in edina Jennifer Lopez, ki za gledalce pripravlja tudi prav poseben nastop. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
15:15
I: Jeremy Northam, Mike Vogel, Lana Parrilla, Elisabeth Harnois, Omar Gooding, Chuti Tiu, Shanola Hampton; R: Jeffrey Lieber... IMDb ocena: 7.3. V prvi epizodi dr. Proctor prevzame vodenje travmatologije, potem ko dolgoletni šef dr. Rayner doživi živčni zlom. Bolniški prostori se začnejo polniti z žrtvami eksplozije, do katere je prišlo v neki restavraciji.
16:10
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
17:10
Avguštin je po izkušnji z Ireno močno pretresen, Irena pa ni niti malo zadovoljna. Močno vznemirjena se vrne domov, kjer jo prestreže Zorica. Medtem ko se Irena na vsak način trudi najti nekoga za seks, pa je Marija v duhovni ekstazi. Sam presvetli škof Alojzij je prispel v Štorije! Marija navdušeno peče in cvre dobrote za škofa, škof pa cvre na svojem ražnju Bonifacija, ki mu je prisiljen priznati, da je prst svetega Marka še vedno v rokah trmaste raziskovalke Eli. Da bi pomiril razjarjenega škofa, mu Bonifacij pokaže kelih svetega Marka. Vznemirjena Marija škofu predstavi Avguština. Eli pa odkriva, da je njen lastni oče, kot kaže, spletkaril proti njej – in to z vaškim župnikom.
18:10
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.4. Von Strohm in Gruber ukažeta Reneju, naj iz komunističnega štaba ukrade sliko Grešne device in van Goghovo sliko Počene vaze.
19:00
Informativna oddaja Planet Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Debate z aktualnimi temami, ki jih je vredno raziskati, pa izmenjaje vodita Mirko Mayer in Blaž Jarc. Tokrat v debati preverjamo, kaj je luksuz, ki ga turistom ponuja Slovenija. Kdo si ga lahko privošči? Debate so na sporedu od ponedeljka do četrtka ter ob sobotah. Vsako nedeljo ob 19.40 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Simšičem.
20:00
Eli je užaljena in prizadeta, ker je dojela, da je oče deloval proti njej, a na srečo ima ob sebi zvestega Ibra. Anica, vznemirjena zaradi Bertove odločitve, da posest prepusti Maji, se prilizuje očetu, ki ji, da bi imel mir, prepusti reorganizacijo Grediča. Medtem ko Anica dela red po Grediču, pa Žan in Maja v Ljubljani proslavljata. Maja išče pravi trenutek, da bi Žanu povedala, da pričakuje otroka. Ireno vse bolj skrbi, da še vedno ni noseča. Zato pa je v župnišču vse v znamenju družinske idile. Marija se je dodobra ugnezdila v svojem novem domu, kar Bonifacija pošteno spravlja ob živce.
21:00
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
22:00
Bognedaj, da bi crknu televizor je zabavna oddaja, ki odraža naš vsakdan v dnevni sobi. Videli boste odzive slovenskih televizijskih gledalcev in se ob tem nasmejali, to vam obljubimo. Pričakujete lahko ostre, pronicljive, strastne, čustvene in seveda zabavne komentarje. Bognedaj, da bi crknu televizor vas bo spoprijateljila z gledalci, ki jih boste spremljali, pri katerem izmed njih se boste prav zagotovo počutili kot doma.
23:00
I: Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Kevin Chapman, Michael Emerson; R: Jonathan Nolan... IMDb ocena: 8.5. Reese in Finch se trudita rešiti življenje hotelski sobarici Miri Dobrici, toda obdaja ju več osumljencev, kot jih lahko izločita. Morilec bi bil lahko vsak hotelski gost ali član osebja. Kriminalistka Carter pa medtem od FBI dobi veliko ponudbo. John Reese je nekdanji agent CIE, ki ga k sodelovanju povabi skrivnostni milijarder Harold Finch. Ta je zasnoval računalniški sistem, ki predvideva, katere osebe bodo v prihodnosti vpletene v kazniva dejanja.
23:55
Oddaja z utrinki iz skupnega stanovanja tekmovalcev interaktivnega šova Bar. Kar se zgodi v Baru, ne ostane le v baru. Ne zamudite najbolj strastnih pogovorov, sočnih prepirov, skrivnih zavezništev in neizprosnih rivalstev v stanovanju Barovcev.
00:35
I: Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray, Cote de Pablo, Brian Dietzen; R: Donald P. Bellisario, Don McGill... IMDb ocena: 8.0. V gozdu naletijo na truplo zdravnika, ki ga je nekdo ustrelil v glavo. Na prizorišču zločina se pojavi tudi direktor skupine, kar se ne zgodi prav pogosto, a tokrat je ta prepričan, da je bil podobnemu umoru nekoč v preteklosti že priča. Direktor je prepričan, da je umor delo severnokorejske agentke Lee Wuan Kai. Ekipo posvari, naj bo previdna, saj ve, kako nevarna je severnokorejska agentka. In res – agenti kmalu ugotovijo, da jim je Leejeva pripravila svojevrstno igro. Med žrtvami pa se znajde tudi McGeejeva nova ljubezen.
01:30
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
02:30
Informativna oddaja Planet Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Debate z aktualnimi temami, ki jih je vredno raziskati, pa izmenjaje vodita Mirko Mayer in Blaž Jarc. Tokrat v debati preverjamo, kaj je luksuz, ki ga turistom ponuja Slovenija. Kdo si ga lahko privošči? Debate so na sporedu od ponedeljka do četrtka ter ob sobotah. Vsako nedeljo ob 19.40 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Simšičem.
03:35
I: Chris Vance, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Charly Hübner, François Berléand, Julian Richings... IMDb ocena: 6.6. Ko Frank na parkirišču v Torontu čaka na pošiljko, se spopade s kopico čudnih naključij. Zave se, da se je znašel v pasti, ko pristane v zaporu in je obtožen umora, ki ga ni zagrešil. Vendar pa se izkaže, da je v zaporu pristal zato, da bi iz njega pretihotapil pošiljko, v kateri je roka pravkar umorjenega mafijca. Osrednji lik serije je nekdanji pripadnik britanskih specialnih enot Frank Martin, ki se zdaj ukvarja s prevozi najrazličnejšega blaga. Prevaža vse – kamorkoli in za kogarkoli, in pri tem ne sprašuje, kaj prevaža. Kot nekdanji specialec obvlada borbene tehnike in veščine preživetja ter je odličen voznik. Je neomajen in odločen človek, ki vedno opravi svojo nalogo in se drži treh zelo posebnih pravil: -drži se dogovora-, -nič imen- in -nikoli ne odpri pošiljke-. Vendar pa včasih stvari ne gredo po načrtu.
04:30
Nočni program
06:00
Informativna oddaja Planet Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Debate z aktualnimi temami, ki jih je vredno raziskati, pa izmenjaje vodita Mirko Mayer in Blaž Jarc. Debate so na sporedu od ponedeljka do četrtka ter ob sobotah. Vsako nedeljo ob 19.40 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Simšičem.
07:00
I: Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabik, Nur Aysan, Selma Ergeç, Halit Ergenç, Filiz Ahmet... IMDb ocena: 6.4. Kiseg se ne uspe ubraniti pred turškim napadom. Sulejman noče sprejeti kompromisa, zato Karlu V. in Ferdinandu pošlje jasno sporočilo, da bo sledil spopad na bojnem polju. Ibrahim spozna Nikolo Jurišića in mu v Sulejmanovem imenu vrne trdnjavo in grad Kiseg. Medtem poskuša Hurrem umiriti razmere v haremu. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
08:00
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
09:00
I: Jeremy Northam, Mike Vogel, Lana Parrilla, Elisabeth Harnois, Omar Gooding, Chuti Tiu, Shanola Hampton; R: Jeffrey Lieber... IMDb ocena: 7.3. V prvi epizodi dr. Proctor prevzame vodenje travmatologije, potem ko dolgoletni šef dr. Rayner doživi živčni zlom. Bolniški prostori se začnejo polniti z žrtvami eksplozije, do katere je prišlo v neki restavraciji.
09:55
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:55
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.4. Von Strohm in Gruber ukažeta Reneju, naj iz komunističnega štaba ukrade sliko Grešne device in van Goghovo sliko Počene vaze.
11:35
TV prodaja
12:10
I: Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray, Cote de Pablo, Brian Dietzen; R: Donald P. Bellisario, Don McGill... IMDb ocena: 8.0. V gozdu naletijo na truplo zdravnika, ki ga je nekdo ustrelil v glavo. Na prizorišču zločina se pojavi tudi direktor skupine, kar se ne zgodi prav pogosto, a tokrat je ta prepričan, da je bil podobnemu umoru nekoč v preteklosti že priča. Direktor je prepričan, da je umor delo severnokorejske agentke Lee Wuan Kai. Ekipo posvari, naj bo previdna, saj ve, kako nevarna je severnokorejska agentka. In res – agenti kmalu ugotovijo, da jim je Leejeva pripravila svojevrstno igro. Med žrtvami pa se znajde tudi McGeejeva nova ljubezen.
13:05
I: Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabik, Nur Aysan, Selma Ergeç, Halit Ergenç, Filiz Ahmet... IMDb ocena: 6.4. Hurrem si zdravi opekline na obrazu. V pismu sultanu opiše tragični dogodek, ki se je zgodil v haremu. Sultanova mama kaznuje Daje, ker se je postavila v bran Hurrem, in za novo upravnico harema imenuje Gulšah. Ta v haremu uvede red in disciplino. Sultan se nepričakovano odloči, da bo končal pohod, in se zmagoslavno odpravi domov. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
14:15
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
15:15
I: Jeremy Northam, Mike Vogel, Lana Parrilla, Elisabeth Harnois, Omar Gooding, Chuti Tiu, Shanola Hampton; R: Jeffrey Lieber... IMDb ocena: 7.3. Zdravniška ekipa poskuša pomagati žrtvam strelskega napada, do katerega je prišlo v nekem hotelu. Nekdo iz ekipe odkrije skrivnost, povezano s preteklostjo dr. Proctorja. Dr. Deleo dobi mamljivo ponudbo za delo.
16:10
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
17:10
I: Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Barrett Foa, Linda Hunt, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Renée Felice Smith; R: Shane Brennan... IMDb ocena: 6.8. Ekipi se pri preiskavi ugrabitve nekdanjega admirala mornarice pridruži analitik Nell Jones. Eric najde pomembno sled, s pomočjo katere ekipa ulovi kriminalce.
18:10
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.4. Člani komunističnega Odpora so prijeli Von Strohma med nevarno misijo. Rene, Gruber, Bertorelli in Mimi morajo zdaj za njegovo osvoboditev plačati odkupnino. Zahtevani znesek je zelo visok, zato se odločijo, da bodo oropali banko.
19:00
Informativna oddaja Planet Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Debate z aktualnimi temami, ki jih je vredno raziskati, pa izmenjaje vodita Mirko Mayer in Blaž Jarc. Debate so na sporedu od ponedeljka do četrtka ter ob sobotah. Vsako nedeljo ob 19.40 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Simšičem.
20:00
Mariji je v župnijskih prostorih všeč. Nima se namena vrniti v Gredič, Bonifacij pa z novim angažmajem nikakor ni zadovoljen. Maja se je vrnila iz Ljubljane, ne da bi Žanu povedala za nosečnost, povrhu vsega pa se doma nanjo spravlja še Anica, ki jo hudo muči Bertova odločitev, da bo Maja dedinja Grediča. Maji je vsega dovolj, odstopa od tekme za dediščino. Anica je prepričana, da je v tej igri spet glavna igralka, a Berto njen ostanek v tekmi za Gredič pogojuje z opravičilom Mariji. Anica požre svoj ponos, a Mariji Aničino opravičilo ni več dovolj. Postavi nove pogoje za vrnitev v Gredič.
21:00
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
22:00
Oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem bo zajemala tedenske dogodke v obliki poročil in satirično raziskovala aktualne teme. Vas je zasul plaz novic? Jure Godler je reševalni pes, ki vam pove, kako se je v resnici zgodilo.
22:35
I: Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Kevin Chapman, Michael Emerson; R: Jonathan Nolan... IMDb ocena: 8.5. Reesova kolegica, usodna in seksi vladna agentka Samantha Shaw, ki preprečuje teroristične grožnje, mora bežati. S tem pritegne Reesovo in Finchevo pozornost. To je zanju najtežji lov do zdaj, saj je enako izmuzljiva kot onadva. John Reese je nekdanji agent CIE, ki ga k sodelovanju povabi skrivnostni milijarder Harold Finch. Ta je zasnoval računalniški sistem, ki predvideva, katere osebe bodo v prihodnosti vpletene v kazniva dejanja.
23:30
Oddaja z utrinki iz skupnega stanovanja tekmovalcev interaktivnega šova Bar. Kar se zgodi v Baru, ne ostane le v baru. Ne zamudite najbolj strastnih pogovorov, sočnih prepirov, skrivnih zavezništev in neizprosnih rivalstev v stanovanju Barovcev.
00:10
I: Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray, Cote de Pablo, Brian Dietzen; R: Donald P. Bellisario, Don McGill... IMDb ocena: 8.0. Ekipa NCIS-a se loti preiskave umora mornariške častnice Emme Paxton. Paxtonovo so našli umorjeno na sedežu podjetja Swiftcast, enega glavnih ponudnikov interneta v regiji. A tokrat se bodo morali preiskave lotiti na staromoden način, saj so ostali brez vseh sodobnih elektronskih pripomočkov – med ropom, med katerim je bila umorjena tudi Paxtonova, se je zaradi streljanja pokvarila električna napeljava, kar je nato povzročilo izpad elektrike v širši okolici. Na Paxtonovo, ki je bila tu zaposlena – a to je bila le njena krinka, saj je bila sicer agentka Nacionalne varnostne agencije –, kmalu pade sum, da je sodelovala v ropu, s katerim so se poskušali dokopati do podatkov o uporabnikih internetnega omrežja. A preiskava poteka ob velikih težavah, saj agenti niso navajeni delati brez sodobnih elektronskih pripomočkov. Toda na koncu se vendarle razkrije, da Paxtonova ni bila soudeležena v ropu, pač pa ga je poskušala preprečiti.
01:05
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
02:05
Informativna oddaja Planet Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Debate z aktualnimi temami, ki jih je vredno raziskati, pa izmenjaje vodita Mirko Mayer in Blaž Jarc. Debate so na sporedu od ponedeljka do četrtka ter ob sobotah. Vsako nedeljo ob 19.40 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Simšičem.
03:10
I: Chris Vance, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Charly Hübner, François Berléand, Julian Richings... IMDb ocena: 6.6. Frank mora iz Pariza v Marseille prepeljati milijon evrov. Ob tem mora tekmovati še z dvema kurirjema, ki imata enako nalogo. Za nenavadno dirko izvesta tudi dve tolpi, ki sta odločeni, da bosta prevoznike oropali. Frank ni lahka tarča, vendar pa nalogo oteži še skrivnostna avtoštoparka, ki želi izvedeti vse o njem.
04:30
Nočni program