Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV
06:10
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Oddaja vsak dan ob 19.00 v eni uri poda kredibilne, preverjene in aktualne informacije, ki jih voditelji skupaj z gosti v studiu in novinarsko ekipo tudi komentirajo in analizirajo. Edinstvena informativna oddaja, ki ne le podaja informacij, ampak gledalcem ponudi globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.
07:15
TV prodaja
07:30
Sifis in Ahiles fizično obračunata med seboj v Diamantisovi hiši. Zaradi umora Aleksandre Joanu mora Anastasia pričati na policiji. Zdaj je še bolj odločena, da bo raziskala njeno preteklost. Pri tem ji pomaga Antonis. Melina ne more verjeti, da bi bil Sifis ponovno rad z njo. Melinin oče se odkrito sooči s Sifisom ter hčerko prigovarja, naj se vrne k Ahilesu. Ker Melina Ahilesu ne verjame, ta naredi še en korak, ki pa bo imel nepredvidljive posledice. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
08:30
TV prodaja
09:00
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. Gost bo najbolj čeden zdravnik iz serije Talenti v belem, Patrick Dempsey. Ellen bo predstavil načrte za novo sezono. Prišel bo tudi Mike O-Malley, ki je naša srca osvojil v seriji Glee, zdaj pa nastopa v povsem novi komični seriji Welcome to the Family. Ellen bo zaupal, kako mu uspe usklajevati delo. Tokrat bosta pri Ellen kar dva gostujoča DJ-a, Pete Wentz in Patrick Stump. Novo pesem pa bo predstavila še skupina Fall Out Boy. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
10:00
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00
TV prodaja
11:15
I: Fran Drescher, John Michael Higgins, Tichina Arnold, Valente Rodriguez, Robert Walden, Rita Moreno; R: Fran Drescher, Peter Marc Jacobson... IMDb ocena: 6.9. Peter uredi Fran zmenek z zdravnikom, vendar zmenek ne mine dobro, zato se vrne k Elliotu. Ta jo prosi, naj se mu pridruži pri terapiji, ki pa se konča nepričakovano.
11:45
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez... IMDb ocena: 7.7. Cristina, Meredith, Izzie in Alex so po novem specialisti s svojo skupino stažistov. Med njimi je tudi George, ki ni opravil izpita in mora ponavljati staž. Med stažisti je tudi Meredithina polsestra Lexie Grey. Zaradi prometne nesreče je vsa bolnišnica na nogah. Odnos med Meredith in Derekom je v slepi ulici.
12:40
I: Erin Karpluk, Reagan Pasternak, Michael Riley, Kathleen Laskey, Joanna Douglas, Morgan Kelly, John Boylan; R: Tom Shadyac... IMDb ocena: 7.4. Erica želi izstopiti iz običajnih okvirjev, zato se vrne v čas, ko je s svojo omejenostjo in strahopetnostjo prizadela nekoga, ki ji je bil blizu.
13:35
TV prodaja
13:57
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. Tokratna gostja Miley Cyrus je bila otroška Disneyjeva zvezdnica, zdaj pa je provokativna pevka z uspešnicami na vrhu lestvic. Ellen bo zaupala vse o svojih oblačilih, izzivalnem plesu, novem albumu, bivšem zaročencu in še marsičem. Nato bo zapela pesem s svojega novega albuma in sodelovala v dobrodelni akciji. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
14:50
I: Aljoša Ternovšek... Zabavni kviz vodi Aljoša Ternovšek. V igri tekmujeta dve ekipi, ki se borita druga proti drugi. Igra se začne tako, da iz vsake ekipe tekmovalec stopi k posebnemu gumbu, voditelj pa zastavi vprašanje: -Vprašali smo 100 ljudi …- Prvi, ki pritisne gumb, ima pravico do odgovora, a če to ni bil najpogostejši odgovor večine, ima pravico do odgovora tudi drugi tekmovalec. Če ta najde pogostejši odgovor, njegova skupina lahko prevzame igro in razkrije vse druge odgovore. V finalni igri se pomeri le ekipa, ki je skozi celotno igro zbrala več točk. Če jim uspe, je nagrada njihova.
15:30
Ahiles je odločen, da bo dobil Melino nazaj, pa naj stane, kolikor hoče. Obupano si prizadeva, da bi Melino prepričal, da ima Evridiki zloben načrt, da bi ju ločila, a mu še vedno ne verjame. Medtem sta Sifis in Eva vedno bolj navezana drug na drugega. Anastasia mora policiji pojasniti srečanje z Aleksandro Joanu tik pred njenim umorom. Daphne je zaskrbljena, ker je Markos še vedno zadržan do nje, zato ga obišče. Diamantis in Matheos se pogovarjata o dogodkih iz preteklosti. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
16:33
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez... IMDb ocena: 7.7. Specialisti in stažisti se ukvarjajo z žrtvami eksplozije v stanovanjskem kompleksu. Alex išče vzrok uničujoče nesreče, Burkova mama pride v bolnišnico po njegove stvari, Lexie se poskuša odkrito pogovoriti z Meredith, Callie se privaja na novo vlogo vodje specialistov, Baileyjeva pa ima težave z vlogo vodje.
17:30
I: Gordon Ramsay, Kim Seeley, Michael Cabbibo... IMDb ocena: 7.4. V finalu četrte sezone Ramsay obišče restavracijo Oceana v New Orleansu, kjer je kakovost hrane tako nizka, da restavracijo zapre. Glavni kuhar in eden od dveh lastnikov ne vidi ničesar in noče sprejeti nikakršne odgovornosti, zato Ramsay ni prepričan, ali se je sploh vredno truditi, da bi restavracijo rešil.
18:25
Oddaja, ki razkriva pikantne podrobnosti iz življenja znanih, odslej v novi preobleki. Špela Jereb si bo voditeljsko štafeto iz tedna v teden izmenjavala z novim voditeljem Nejcem Simšičem.
19:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Oddaja vsak dan ob 19.00 v eni uri poda kredibilne, preverjene in aktualne informacije, ki jih voditelji skupaj z gosti v studiu in novinarsko ekipo tudi komentirajo in analizirajo. Edinstvena informativna oddaja, ki ne le podaja informacij, ampak gledalcem ponudi globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.
20:00
V drugi oddaji bodo dekleta spoznavala in prepoznavala travniške cvetice, iz katerih bodo tudi pletla venčke. Več časa bodo imela tudi z gospodarjem kmetije, Juretom, ki bo imel zmenke ena na ena. Izoblikovale se bodo prve skupine bolj pridnih in tistih malce bolj lenih deklet, ki jih bo Jure tudi oštel.
21:14
I: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Masi Oka, Taylor Wily; R: Leonard Freeman... IMDb ocena: 7.5. Ko nekdo ugrabi dostavni kombi, v akcijo stopi ekipa 5.0. Ta hitro ugotovi, da je voznik na letališču natovarjal stvari in jih mimo varnostne službe vozil na določen cilj. Žal pa je nekdo zadnjo pošiljko ukradel, preden jo je voznik lahko dostavil. Pred preiskovalci je spet zahteven primer.
22:10
I: Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Barrett Foa, Linda Hunt, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Renée Felice Smith; R: Shane Brennan... IMDb ocena: 6.8. Na vojaškem vadišču odkrijejo truplo praporščaka Powella. Ekipa mora raziskati njegov umor in zadržati ekipo tjulnjev, ki se odpravlja reševat dva ameriška talca v Afganistan. Callen naleti pri tjulnjih na gluha ušesa, zato mora nalogo prevzeti Sam, ki je bil nekdaj eden od njih. Vodnik Foster prizna, da je zabodel praporščaka Powella, ker je odkril, da prodaja informacije pakistanskima tajnima agentoma. Vendar Sam ne verjame, da je to le njegovo maslo, zato sam razčisti z ekipo, ki na koncu vendarle reši ameriška talca iz rok talibanov.
23:05
I: Kathryn Morris, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Danny Pino, Tracie Thoms; R: Meredith Stiehm... IMDb ocena: 7.5. Detektivka Lilly Rush in Scotty Valens se tokrat lotita primera, ki sega v oddaljeno leto 1939, ko so umorili 25-letno črnsko žensko. K ponovnemu odprtju tega primera ju je spodbudila njena vnukinja z informacijami, ki takrat še niso bile znane. Ženska naj bi bila namreč prostitutka, zato so bili takrat skoraj prepričani, da jo je umorila ena izmed njenih strank. A vnukinja jim je sedaj prinesla ženskina pisma, ki so bila napisana kakšen teden pred njeno smrtjo in v katerih ženska spregovori o tem, da se močno boji moškega, ki jim je pred vrata njihovega doma prinašal mleko. Detektivka Lilly Rush in Scotty Valens sedaj vesta, da morata poiskati osebo, ki je davnega leta 1939 v tistem okolišu raznašala mleko.
00:00
I: Amy Jo Johnson, Hugh Dillon, David Paetkau, Sergio Di Zio, Enrico Colantoni, Michael Cram, Tattiawna Jones; R: Mark Ellis, Stephanie Morgenstern... IMDb ocena: 7.7. Med Donnino poročno slovesnostjo začne nekdo streljati vsepovprek. Krizna enota se hitro odzove, da bi zaščitila povabljence. Medtem Donna izve nekaj šokantnih novic v zvezi s svojim mentorjem, s katerim je nekoč delala.
00:55
Oddaja, ki razkriva pikantne podrobnosti iz življenja znanih, odslej v novi preobleki. Špela Jereb si bo voditeljsko štafeto iz tedna v teden izmenjavala z novim voditeljem Nejcem Simšičem.
01:35
V drugi oddaji bodo dekleta spoznavala in prepoznavala travniške cvetice, iz katerih bodo tudi pletla venčke. Več časa bodo imela tudi z gospodarjem kmetije, Juretom, ki bo imel zmenke ena na ena. Izoblikovale se bodo prve skupine bolj pridnih in tistih malce bolj lenih deklet, ki jih bo Jure tudi oštel.
02:45
I: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Masi Oka, Taylor Wily; R: Leonard Freeman... IMDb ocena: 7.5. Ko nekdo ugrabi dostavni kombi, v akcijo stopi ekipa 5.0. Ta hitro ugotovi, da je voznik na letališču natovarjal stvari in jih mimo varnostne službe vozil na določen cilj. Žal pa je nekdo zadnjo pošiljko ukradel, preden jo je voznik lahko dostavil. Pred preiskovalci je spet zahteven primer.
03:45
Nočni program
06:15
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Oddaja vsak dan ob 19.00 v eni uri poda kredibilne, preverjene in aktualne informacije, ki jih voditelji skupaj z gosti v studiu in novinarsko ekipo tudi komentirajo in analizirajo. Edinstvena informativna oddaja, ki ne le podaja informacij, ampak gledalcem ponudi globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.
07:15
TV prodaja
07:30
Ahiles je odločen, da bo dobil Melino nazaj, pa naj stane, kolikor hoče. Obupano si prizadeva, da bi Melino prepričal, da ima Evridiki zloben načrt, da bi ju ločila, a mu še vedno ne verjame. Medtem sta Sifis in Eva vedno bolj navezana drug na drugega. Anastasia mora policiji pojasniti srečanje z Aleksandro Joanu tik pred njenim umorom. Daphne je zaskrbljena, ker je Markos še vedno zadržan do nje, zato ga obišče. Diamantis in Matheos se pogovarjata o dogodkih iz preteklosti. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
08:30
TV prodaja
09:00
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. Tokratna gostja Miley Cyrus je bila otroška Disneyjeva zvezdnica, zdaj pa je provokativna pevka z uspešnicami na vrhu lestvic. Ellen bo zaupala vse o svojih oblačilih, izzivalnem plesu, novem albumu, bivšem zaročencu in še marsičem. Nato bo zapela pesem s svojega novega albuma in sodelovala v dobrodelni akciji. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
10:00
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00
TV prodaja
11:15
I: Fran Drescher, John Michael Higgins, Tichina Arnold, Valente Rodriguez, Robert Walden, Rita Moreno; R: Fran Drescher, Peter Marc Jacobson... IMDb ocena: 6.9. Ko Fran izve, da imata Cesar in njegova žena Teresa zakonske težave, jima priskoči na pomoč, čeprav ji Peter to odsvetuje.
11:50
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez... IMDb ocena: 7.7. Specialisti in stažisti se ukvarjajo z žrtvami eksplozije v stanovanjskem kompleksu. Alex išče vzrok uničujoče nesreče, Burkova mama pride v bolnišnico po njegove stvari, Lexie se poskuša odkrito pogovoriti z Meredith, Callie se privaja na novo vlogo vodje specialistov, Baileyjeva pa ima težave z vlogo vodje.
12:40
I: Erin Karpluk, Reagan Pasternak, Michael Riley, Kathleen Laskey, Joanna Douglas, Morgan Kelly, John Boylan; R: Tom Shadyac... IMDb ocena: 7.4. Erica se vrne v obdobje svoje največje žalosti, v čas smrti svojega brata Lea, in spozna hude posledice dejanj, ko se hočeš igrati Boga.
13:35
TV prodaja
13:50
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. Tokrat bosta gostji kar dve prisrčni dekleti. To sta duhoviti in očarljivi zvezdi CBS-ove uspešne serije Mrhi za šankom Kat Dennings in Beth Behrs. Ellen bosta zaupali, kaj se bo dogajalo v razburljivi novi sezoni. Igrali se bodo tudi priljubljeno igro. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
14:50
I: Aljoša Ternovšek... Zabavni kviz vodi Aljoša Ternovšek. V igri tekmujeta dve ekipi, ki se borita druga proti drugi. Igra se začne tako, da iz vsake ekipe tekmovalec stopi k posebnemu gumbu, voditelj pa zastavi vprašanje: -Vprašali smo 100 ljudi …- Prvi, ki pritisne gumb, ima pravico do odgovora, a če to ni bil najpogostejši odgovor večine, ima pravico do odgovora tudi drugi tekmovalec. Če ta najde pogostejši odgovor, njegova skupina lahko prevzame igro in razkrije vse druge odgovore. V finalni igri se pomeri le ekipa, ki je skozi celotno igro zbrala več točk. Če jim uspe, je nagrada njihova.
15:30
Ahiles se trudi Melino prepričati, da je nedolžen. Markos poskuša zaščititi Sifisovo hčerko, zato mu pove, v kakšnem stanju je Angeliki. Z Daphnino pomočjo Minas in Vasiliki spet prideta skupaj. Zaljubljeni Manolis se odloči, da bosta s Konstantino živela skupaj, ker je njegova mama izvedela za njuno zvezo. Anastasia se ne vda in kljub nevarnosti poskuša najti povezavo med Aleksandro Joanu in Matheosovimi starši. Diamantis je besen zaradi nečakinje, ki brska po preteklosti, in Meline, ki se druži z Daphne. Sifis, ki je zaljubljen v Evo, izve nekaj, kar ga vrže iz tira. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
16:35
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez... IMDb ocena: 7.7. Novi stažisti so začudeni nad Georgeevim odličnim znanjem, a samo Lexie ve, da ponovno opravlja staž. Meredith priskoči na pomoč Lexie pri njeni prvi nujni zdravniški intervenciji. Sloan in Richard načrtujeta radikalen poseg, da ne bi izgubila govora, George pa Callie izpove skok čez plot.
17:30
I: Gordon Ramsay, Kim Seeley, Michael Cabbibo... IMDb ocena: 7.4. Shelly je iz podjetja za catering naredila restavracijo, ki deluje šesto leto. Restavracija obsega jedilnico, bife in del, kjer pripravljajo hrano za domov. V kuhinji uporabljajo vok, mikrovalovno pečico in peč za peko pice. Restavracija je Shellyjin edini otrok, a lahko kaj kmalu propade, zato je treba hitro posredovati.
18:25
Oddaja, ki razkriva pikantne podrobnosti iz življenja znanih, odslej v novi preobleki. Špela Jereb si bo voditeljsko štafeto iz tedna v teden izmenjavala z novim voditeljem Nejcem Simšičem.
19:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Oddaja vsak dan ob 19.00 v eni uri poda kredibilne, preverjene in aktualne informacije, ki jih voditelji skupaj z gosti v studiu in novinarsko ekipo tudi komentirajo in analizirajo. Edinstvena informativna oddaja, ki ne le podaja informacij, ampak gledalcem ponudi globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.
20:00
Tokrat bodo dekleta spoznavala delo v vinogradu, pod budnim očesom Juretovega očeta bodo obrezovala trte. Sledi priprava steklenic za polnjenje vina in dekleta so pred dilemo, katero čistilo uporabiti na eko kmetiji? Jure bo šel na zmenek s tremi izbrankami. Zvečer bo napeto – na vrsti je izločanje.
21:15
I: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Masi Oka, Taylor Wily; R: Leonard Freeman... IMDb ocena: 7.5. McGarrett s svojo ekipo išče dva potnika, ki pobegneta z letala kmalu po njegovem pristanku. Na njem je bil ameriški maršal, ki je bil ubit med pristajanjem. Maršal je bil Dannyjev prijatelj iz New Jerseyja. Izkaže se, da ga je klical tik pred smrtjo. Ekipa 5.0. poskuša najti pobeglega potnika in rešiti zapleten primer.
22:10
I: Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Barrett Foa, Linda Hunt, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Renée Felice Smith; R: Shane Brennan... IMDb ocena: 6.8. FBI po eksploziji bombe v Los Angelesu aretira nekdanjega marinca Gavina Knowlesa, ki naj bi snoval teroristični napad na ZDA. NCIS posumi, da tukaj nekaj smrdi, zato se loti preiskave, ampak naleti na odpor agenta Ambrosa, ki vodi zadevo. Sled pripelje ekipo do Gavinovega dekleta Mie, ki trdi, da je nedolžen. Mia pa je v resnici Jessica, ki je izginila pred šestimi leti. Jessica je bila odločena dokazati, da je njenega muslimanskega fanta Rafija, ki je bil ubit v zaporu, FBI po krivem obdolžil terorizma. Primer proti njenemu fantu je vodil prav agent Ambrose, ki je očitno tarča novega bombnega napada iz maščevanja.
23:05
I: Kathryn Morris, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Danny Pino, Tracie Thoms; R: Meredith Stiehm... IMDb ocena: 7.5. Leta 1958 so na polju v kartonasti škatli našli truplo umorjenega 6-letnega dečka, čigar identitete pa nikakor niso mogli ugotoviti. Zdaj, po vseh teh letih, pa je na lepem nekdo pred bližnjo cerkvijo pustil majhno potovalko, v kateri sta se nahajala dečkova slika in njegov stari kavbojski klobuk. Ponovno odprta preiskava kmalu razkrije, da je deček živel v bližnji katoliški sirotišnici, da je bil velik razgrajač in da so ga le dva dni pred njegovih skrivnostnim izginotjem dali v rejo novi družini. Detektivka Lilly Rush je odločena, da odkrije, komu so dečka zaupali in ali je sploh prišel do svojega novega doma.
00:05
I: Amy Jo Johnson, Hugh Dillon, David Paetkau, Sergio Di Zio, Enrico Colantoni, Michael Cram, Tattiawna Jones; R: Mark Ellis, Stephanie Morgenstern... IMDb ocena: 7.7. Krizna enota mora najti način, da tolpo iz kitajske četrti prepriča, naj izpusti lastnika tamkašnje trgovine. Prav tako morajo posredovati pri osvoboditvi človeka, ki je streljal na lastnikovo hčer.
01:00
Oddaja, ki razkriva pikantne podrobnosti iz življenja znanih, odslej v novi preobleki. Špela Jereb si bo voditeljsko štafeto iz tedna v teden izmenjavala z novim voditeljem Nejcem Simšičem.
01:40
Tokrat bodo dekleta spoznavala delo v vinogradu, pod budnim očesom Juretovega očeta bodo obrezovala trte. Sledi priprava steklenic za polnjenje vina in dekleta so pred dilemo, katero čistilo uporabiti na eko kmetiji? Jure bo šel na zmenek s tremi izbrankami. Zvečer bo napeto – na vrsti je izločanje.
02:55
I: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Masi Oka, Taylor Wily; R: Leonard Freeman... IMDb ocena: 7.5. McGarrett s svojo ekipo išče dva potnika, ki pobegneta z letala kmalu po njegovem pristanku. Na njem je bil ameriški maršal, ki je bil ubit med pristajanjem. Maršal je bil Dannyjev prijatelj iz New Jerseyja. Izkaže se, da ga je klical tik pred smrtjo. Ekipa 5.0. poskuša najti pobeglega potnika in rešiti zapleten primer.
03:45
Nočni program
06:15
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Oddaja vsak dan ob 19.00 v eni uri poda kredibilne, preverjene in aktualne informacije, ki jih voditelji skupaj z gosti v studiu in novinarsko ekipo tudi komentirajo in analizirajo. Edinstvena informativna oddaja, ki ne le podaja informacij, ampak gledalcem ponudi globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.
07:15
TV prodaja
07:30
Ahiles se trudi Melino prepričati, da je nedolžen. Markos poskuša zaščititi Sifisovo hčerko, zato mu pove, v kakšnem stanju je Angeliki. Z Daphnino pomočjo Minas in Vasiliki spet prideta skupaj. Zaljubljeni Manolis se odloči, da bosta s Konstantino živela skupaj, ker je njegova mama izvedela za njuno zvezo. Anastasia se ne vda in kljub nevarnosti poskuša najti povezavo med Aleksandro Joanu in Matheosovimi starši. Diamantis je besen zaradi nečakinje, ki brska po preteklosti, in Meline, ki se druži z Daphne. Sifis, ki je zaljubljen v Evo, izve nekaj, kar ga vrže iz tira. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
08:30
TV prodaja
09:00
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. Tokrat bosta gostji kar dve prisrčni dekleti. To sta duhoviti in očarljivi zvezdi CBS-ove uspešne serije Mrhi za šankom Kat Dennings in Beth Behrs. Ellen bosta zaupali, kaj se bo dogajalo v razburljivi novi sezoni. Igrali se bodo tudi priljubljeno igro. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
10:00
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00
TV prodaja
11:15
I: Fran Drescher, John Michael Higgins, Tichina Arnold, Valente Rodriguez, Robert Walden, Rita Moreno; R: Fran Drescher, Peter Marc Jacobson... IMDb ocena: 6.9. Fran je šokirana, ko izve, da Petrova družina ne ve, da je gej. Ko v mesto pride njegov brat Matthew, Fran pritisne na Petra, naj se zaupa bratu. Ko Matthew vidi, da je Fran samska, to hitro izkoristi.
11:50
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez... IMDb ocena: 7.7. Novi stažisti so začudeni nad Georgeevim odličnim znanjem, a samo Lexie ve, da ponovno opravlja staž. Meredith priskoči na pomoč Lexie pri njeni prvi nujni zdravniški intervenciji. Sloan in Richard načrtujeta radikalen poseg, da ne bi izgubila govora, George pa Callie izpove skok čez plot.
12:40
I: Erin Karpluk, Reagan Pasternak, Michael Riley, Kathleen Laskey, Joanna Douglas, Morgan Kelly, John Boylan; R: Tom Shadyac... IMDb ocena: 7.4. Dr. Naadiah pošlje Erico nazaj v leto 1998, kjer spozna mladega dr. Toma, ki je v težavah. Ob vpogledu v njegovo preteklost Erica spozna, da je zdaj ona tista, ki mora nuditi pomoč.
13:35
TV prodaja
13:50
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. Wanda Sykes je vedno zabavna in odkrita gostja. Ellen rada zaupa svoje dogodivščine in jo zelo nasmeje. Tokrat bo predstavila svojo novo komično serijo Alpha House. Gost bo tudi Jared Leto, ki je letos eden od favoritov za nagrado oskar. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
14:50
I: Aljoša Ternovšek... Zabavni kviz vodi Aljoša Ternovšek. V igri tekmujeta dve ekipi, ki se borita druga proti drugi. Igra se začne tako, da iz vsake ekipe tekmovalec stopi k posebnemu gumbu, voditelj pa zastavi vprašanje: -Vprašali smo 100 ljudi …- Prvi, ki pritisne gumb, ima pravico do odgovora, a če to ni bil najpogostejši odgovor večine, ima pravico do odgovora tudi drugi tekmovalec. Če ta najde pogostejši odgovor, njegova skupina lahko prevzame igro in razkrije vse druge odgovore. V finalni igri se pomeri le ekipa, ki je skozi celotno igro zbrala več točk. Če jim uspe, je nagrada njihova.
15:30
Evridiki Sifisu predstavi jasne dokaze o zvezi Ahilesa in Meline. Predlaga mu, da postaneta zaveznika. Sifis se v jezi odloči, da bo skoval načrt. Manolisova mama je čisto iz sebe, zato se odpravi h Konstantini, da bi ji zagrozila in jo prisilila, naj konča zvezo z njenim sinom. Diamantis prosi Daphne, da bi se srečala. Ta misli, da želi biti Diamantis ponovno z njo, vendar je kmalu razočarana. Matheos in Ahiles sta zaprepadena, ko izvesta, kdo je poskušal uničiti vinograde. Markos Ageliki reče, da bo Sifisu pomagal pridobiti skrbništvo nad hčerko, če se ne bo spremenila. Ahiles je sit Evridikijinih spletk. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
16:35
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez... IMDb ocena: 7.7. Izzie se zaupa prijatelju, kaj čuti do Georgea, a je razočarana, saj njegov odziv ni takšen, kot je pričakovala. Medtem ko Derek daje Cristini napotke, da bi postala boljša učiteljica stažistov, pa Norman, najstarejši stažist na svetu, postavi napačno diagnozo enemu od Meredithinih bolnikov.
17:30
I: Gordon Ramsay, Kim Seeley, Michael Cabbibo... IMDb ocena: 7.4. Leone-s je družinska restavracija, ki je bila dolgo v lasti Rose Leone in njenega sina Michaela. Rose jo je odprla pred 15 leti in jo uspešno vodila, dokler ni hudo zbolela in padla v komo. Sin Michael je moral prevzeti vodstvo, čeprav ni imel skoraj nobenih izkušenj, in restavracija je začela propadati. Michael je len lastnik, ki si ni prislužil spoštovanja strežnega in kuhinjskega osebja, zato je Leone-s v zadnjih vzdihljajih. Če Michael ne bo prevzel nadzora, bosta z mamo izgubila vse in moral bo prodati celo njun dom.
18:25
Oddaja, ki razkriva pikantne podrobnosti iz življenja znanih, odslej v novi preobleki. Špela Jereb si bo voditeljsko štafeto iz tedna v teden izmenjavala z novim voditeljem Nejcem Simšičem.
19:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Oddaja vsak dan ob 19.00 v eni uri poda kredibilne, preverjene in aktualne informacije, ki jih voditelji skupaj z gosti v studiu in novinarsko ekipo tudi komentirajo in analizirajo. Edinstvena informativna oddaja, ki ne le podaja informacij, ampak gledalcem ponudi globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V oddaji Danes vsak zakaj dobi svoj zato.
20:00
I: Ivan Sergei, Joanne Kelly, Thure Riefenstein... IMDb ocena: 4.6. Jack Hunter odkrije, da je faraonova grobnica prazna. Tam najde le rimski kovanec, kar mu daje misliti, da so zaklad odnesli v rimsko cesarstvo, potem pa v Kostantinopel, novo bizantinsko prestolnico. Tam se ponovno sreča z Nadio in Tarikom, saj želi preprečiti, da bi uničevalno orožje pristalo v napačnih rokah. Ruski mafijec Petrvosky medtem pritiska na Littmana.
21:45
I: Ryan Reynolds, Hope Davis, Melissa McCarthy; R: John August... IMDb ocena: 6.5. Življenjske poti težavnega igralca, voditelja televizijskega šova in priznanega ustvarjalca videoigric se skrivnostno in vznemirjujoče prepletejo. Gary je igralec, ki v televizijski seriji igra policista. Ko zažge stvari svoje bivše in pijan povzroči prometno nesrečo, pristane v zaporu. Nato se znajde v hišnem priporu pri publicistki Margaret, s katero se kmalu spoprijatelji. Začnejo se dogajati čudne stvari: najde zapiske, za katere se ne spomni, da jih je napisal, sliši glasove in zdi se, da se v kuhinji zaleti sam vase.
23:35
I: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill... IMDb ocena: 8.0. Watsonova odpre Sherlockov nerešen primer iz preteklosti in ugotovi, da je umor povezan z redkim predzgodovinskim fosilom. Medtem se Holmes znajde na neznanem terenu, ko mora opravljati naloge mentorja treznosti. Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) in dr. Joan Watson (Lucy Liu) v sodobni drami o slavni detektivski dvojici rešujeta najbolj nemogoče primere newyorške policije. Ekscentrični Sherlock je pobegnil na Manhattan, kjer mora živeti v oskrbi dr. Watsonove. Ta je bila uspešna kirurginja, dokler ni izgubila pacienta in licence. Meni, da s svojim zdajšnjim delom kot svetovalka za odvisnike pomaga ljudem in služi pokoro. Toda Sherlock ni njen običajni pacient. Sam sebi predpiše rehabilitacijo, in sicer delo policijskega svetovalca v New Yorku. Watsonova nima druge izbire, kot da ga spremlja. Ob tem spozna, da ima tudi sama raziskovalno žilico. Sherlock Holmes teka po New Yorku in rešuje zločine, dr. Watsonova pa skrbi, da ostaja na trdnih tleh.
00:35
I: Kathryn Morris, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Danny Pino, Tracie Thoms; R: Meredith Stiehm... IMDb ocena: 7.5. Delavci, ki so se lotili priprave terena za gradnjo na mestu, kjer je leta 1978 pogorel priljubljeni disko klub, pod ruševinami najdejo truplo. Izkaže se, da je bil to prvak v disko plesih, ki pa ni umrl zaradi požara, saj so v lobanji odkrili luknjo, ki jo je naredilo strelno orožje. Sprva so bili namreč prepričani, da je truplo pripadalo eni izmed 22 žrtev požara, ki se je zgodil tiste usodne noči leta 1978. Luknja v lobanji pa je zadosten razlog za ponovno obravnavo primera. Detektiva Lilly Rush in Scotty Valens kmalu ugotovita, da so takratni požar podtaknili, in sicer prav z namenom, da bi prikrili umor plesnega prvaka. Toda požar je prinesel novih 22 žrtev. Detektiva sta odločena, da bosta odkrila osebo, ki je imela tako motiv za požar kot tudi dejansko možnost, da to naredi.
01:35
I: Amy Jo Johnson, Hugh Dillon, David Paetkau, Sergio Di Zio, Enrico Colantoni, Michael Cram, Tattiawna Jones; R: Mark Ellis, Stephanie Morgenstern... IMDb ocena: 7.7. Nekdanji policist Gil Collins zajame vodjo krizne enote Grega Parkerja in mu grozi, da ga bo ubil. Medtem Parkerjevi sodelavci ugotovijo, da ne morejo uporabiti običajnih taktik, da bi rešili svojega šefa. Prav tako ne vedo, kakšen je Collinsov motiv za njegovo skrajno dejanje.
02:30
Oddaja, ki razkriva pikantne podrobnosti iz življenja znanih, odslej v novi preobleki. Špela Jereb si bo voditeljsko štafeto iz tedna v teden izmenjavala z novim voditeljem Nejcem Simšičem.
03:00
Nočni program