Planet TV
05:30
Nočni program
08:30
I: Selena Gomez, David Henrie, Jake T. Austin, Jennifer Stone, Maria Canals-Barrera, David DeLuise; R: Todd J. Greenwald... IMDb ocena: 6.8. Russove priprejo člani tajne vladne službe, ker sumijo, da je družina čarovniška. Po uspešnem pobegu morajo ugotoviti, kako naj zadržijo skrivnost o obstoju čarovniškega sveta.
08:57
Atraktivna vremenska napoved, ki jo vodita Jasmina Muhić in Bojan Ilijanič.
09:00
Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije. Oddaja gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno. Oddajo vodijo: Tomaž Bratož, Živa Rogelj in Marko Potrč.
09:24
Aktualne športne novice in rezultati iz Slovenije in sveta. Šport v oddaji DANES vodita Nataša Gavranić in Miran Tišič.
09:30
TV prodaja
09:46
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. Ellen bo gostila igralko Violo Davis, znano po vlogah v filmih Služkinje, Ugrabljeni in Enderjeva igra. Viola ni le odlična igralka, ampak tudi velika humanitarka. Trenutno se zavzema za izkoreninjenje lakote med otroki v ZDA. V studio prvič prihaja igralka Kate Mara, ki bo predstavila svoj najnovejši film, akcijsko znanstvenofantastično dramo Transcendenca. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
10:42
TV prodaja
11:12
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.3. Savaš na odročnem kraju obračuna z Jasemininim bivšim zaročencem, Mehmedom. Mustafov odvetnik pokliče Savaša in strica Pala na pogovor, saj ima dobre novice glede Mustafove obrambe. Tajni policijski agent od Savaša zahteva, da odide v Iran in pripelje v Turčijo morilca svojega očeta, Beširja. Ko Savaš to pove Jasemin, se ta zgrožena odloči, da bo naredila splav, ne da bi Savašu povedala, da je noseča. Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savašu uspelo najti Jasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom.
12:16
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.3. Stric Pala se odloči, da bo šel s Savašem v Iran, vodenje podjetja pa zaupata Hakanu. Savaš se pred odhodom sestane z odvetnikom, da bi z oporoko poskrbel za svojega sina in Jasemin. Malo pred tem ko Jasemin v bolnišnici namerava opraviti splav, jo pokliče njena mati in ji sporoči, da je Omer zbolel, s čimer jo odvrne od splava. Jasemin odpelje Omerja k zdravniku, ki posumi, da ima njen sin levkemijo. Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savašu uspelo najti Jasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom.
13:20
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: David Crane, Marta Kauffman... IMDb ocena: 9.0. Joey poišče novo sostanovalko, plesalko Janine iz Avstralije, a se ne sme spogledovati z njo, ker bi to zapletlo položaj. Rachel in Phoebe gresta skupaj teč, a Rachel je sram, ker je Phoebe pri teku zelo nerodna. Chandler izve, da je Monica obsedena z natančnostjo. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
13:50
TV prodaja
14:05
I: Huw Cordey, David Attenborough, Sigourney Weaver... IMDb ocena: 9.5. Jame so edini življenjski prostor, ki ni neposredno odvisen od sonca, vendar to ne pomeni, da v njih ni živali in rastlin. Ta epizoda prodira v skrivnostno večno temo in odkriva neznani svet jam, votlin in podzemeljskih hodnikov. V Lastovičjo jamo, 400 metrov globok navpični jašek v Mehiki, bi spravili Empire State Building, pa vendar zanjo ve le malo ljudi. V malo znani jami Lechuguilla v ZDA so cele dvorane, polne čudovitih kristalov. Jelenja jama na Borneu pa je dnevno zatočišče za milijone netopirjev. Planet Zemlja ima edinstveni dostop do skritega sveta in le malo oddaj se lahko pohvali s tako bogatimi presenečenji.
15:12
TV prodaja
15:27
Zabavno magazinsko oddajo O vodi Špela Jereb. V oddaji O lahko pričakujete pikantnosti o znanih, ki burijo domišljijo, novice o trendih po svetu in pri nas, o lepoti in zabavi, pa tudi zgodbe o navadnih ljudeh z nenavadnimi poklici.
15:55
I: Kristen Bell, Percy Daggs III, Jason Dohring, Francis Capra, Enrico Colantoni, Ryan Hansen, Teddy Dunn; R: Rob Thomas... IMDb ocena: 8.4. Veronica in Keith morata najti ugrabljeno hčerko priljubljenega hip hop glasbenika Percyja Hamiltona – Bona. Seznam Hamiltonovih sovražnikov je dolg, poleg njih pa morata temeljito izprašati tudi njegove sorodnike in dekličine sošolce. Medtem Logan po materinem samomoru s cinizmom prenaša očetove izpade žalovanja. V obalnem mestecu Neptune premožni in vplivni narekujejo pravila življenja. V lasti imajo mesto in srednjo šolo in prizadevajo si, da bi njihove umazane skrivnosti ostale skrite. Na njihovo žalost je tu Veronica Mars (Kristen Bell), neustrašno 17-letno dekle, ki v vlogi zasebne detektivke rešuje najbolj zapletene skrivnosti. Veronica je bila včasih eno najpopularnejših deklet na šoli, vse pa se je spremenilo z umorom njene najboljše prijateljice Lilly. Veronicin oče Keith, ki je bil takrat šerif, je za umor osumil Lillyjinega očeta, zato so ga odstavili. Veronico so prijatelji izobčili, tudi njen fant Duncan, Lillyjin brat, ji je takrat obrnil hrbet. A Veronica je to nekako prebolela. Zdaj se podnevi spopada s tipičnimi najstniškimi težavami, ponoči pa pomaga očetu, ki je ustanovil svojo detektivsko agencijo, pri odkrivanju temačnih skrivnosti. Odločena je, da najde dokaze, s katerimi bo oprala očetovo ime. A pri tem bo odkrila še nekaj bolj šokantnega.
16:52
I: Sandra Oh, Chandra Wilson, Ellen Pompeo, Justin Chambers, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez; R: Shonda Rhimes... IMDb ocena: 7.7. Meredith Grey je hčerka slavne kirurginje Ellis Grey in stažistka v bolnišnici Seattle Grace. Drugi stažisti so ambiciozna Christina Yang, sramežljivi George O-Malley in privlačna Izzie Stevens. Meredith v službi spozna, da je moški, s katerim je imela avanturo za eno noč, njen novi šef.
17:49
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. Igralec Rob Lowe je pogost gost v oddaji, tokratni nastop pa bo nekaj posebnega, saj praznuje petdeset let. Pred kratkim je izdal knjigo z naslovom Ljubezensko življenje, v kateri opisuje svoje življenje in ljubezni. V nadaljevanju se bo Ellen pridružil igralec Guillermo Díaz, ki trenutno igra v priljubljeni televizijski seriji Škandal. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
18:45
Aktualne novice dneva.
19:00
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.3. Čiček pokliče brata, ali on kaj ve, kje bi bil Haldun. Jasemin peče vest, ker je bila jezna, ker je moral Savaš v Iran. Na vsak način hoče slišati glas svojega dragega, saj se boji, da se mu bo kaj zgodilo. Kljub številnim klicem Savaša ne uspe priklicati. Savaša ustreli njegov lastni stric Pala, saj je moral izbirati med sinom in nečakom. Pri Baldarjevih se zbere veliko ljudi, ki so slišali tragično novico. Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savašu uspelo najti Jasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom.
20:00
Zabavno magazinsko oddajo O vodi Špela Jereb. V oddaji O lahko pričakujete pikantnosti o znanih, ki burijo domišljijo, novice o trendih po svetu in pri nas, o lepoti in zabavi, pa tudi zgodbe o navadnih ljudeh z nenavadnimi poklici.
20:24
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.3. V hišo Baldarjevih pride tudi Nazan, a jo je novica tako prizadela, da se ne zmore veseliti ponovnega srečanja z Baranom. Fidan je izredno zaskrbljena, ker njenega sina in moža še vedno ni. Misli, da se je tudi njima kaj zgodilo, zato Javuza spet zaprosi za pomoč. Tako lahko Javuz nadaljuje s svojimi načrti. Šahnur obišče Jasemin in izve za vnuka. Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savašu uspelo najti Jasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom.
21:27
Atraktivna vremenska napoved, ki jo vodita Jasmina Muhić in Bojan Ilijanič.
21:30
Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije. Oddaja gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno. Oddajo vodijo: Tomaž Bratož, Živa Rogelj in Marko Potrč.
21:54
Aktualne športne novice in rezultati iz Slovenije in sveta. Šport v oddaji DANES vodita Nataša Gavranić in Miran Tišič.
22:00
Tokratni eksperiment temelji na tezi, da so stari nagnjeni k varnemu zaslužku (ostanki socializma), mladi pa so nagnjeni k tveganju. Mladi naj bi namreč delo dojemali kot ustvarjalnost in izziv. Akterji se najprej soočijo z generalnim čiščenjem svoje hiše. Ne dobijo nikakršnih navodil, vsak lahko čisti, kakor hoče. Lahko tudi lenari. Opazujemo. Ko se hiša na pol pospravi, dobijo nova navodila: med seboj se morajo dogovoriti za delovne pare stari – mladi. Stari so nadzorni inštruktorji, mladi so delavci. Ko je hiša že skoraj čista, dobijo nov podatek: hrana za dvojice bo različna; od skromne do božanske izbire, po sistemu, kolikor dela, toliko jela. Kasneje sledi glavna naloga za naslednji dan: razdeliti se morajo v dve skupini. Prva skupina bo opravljala delo, ki bo zagotovo plačano, a ne veliko. Druga skupina bo opravljala kreativno delo, ki lahko prinese velik dobiček, lahko pa tudi zelo majhen ali nič ali celo izgubo. Kako se bodo odločili? Kam se bodo razvrstili in predvsem kako bodo to nalogo opravili? In kako bodo na koncu glasovali? Prihaja nova oddaja, v kateri bodo gledalci spremljali pravi družbeni eksperiment – sobivanje dveh generacij, ki ju ločuje medgeneracijski prepad. V hišo se bo za 21 dni naselilo deset oseb, pet jih je starih pod 30 let in pripadajo generaciji, ki po končanih šolanjih v vse več primerih obvisijo brez vizije o perspektivi, brez zaposlitve, na plečih svojih staršev in/ali družbe. Drugih pet oseb je starejših od 60 let, to so upokojenci, ki so svoja plodna leta preživeli v popolnoma drugačnem času. Mlajše že takoj čaka šok, saj vnaprej niso vedeli, kdo bodo njihovi sostanovalci.
23:35
I: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg; R: Darren Star... IMDb ocena: 6.8. Carrie gre z Aidanom na njegov vikend, kjer se dolgočasi, zato se vrne v mesto in gre na večerjo z Živino. Ta ji pove, da se dobiva s filmsko zvezdnico. Carrie se vrne nazaj na podeželje, a tokrat s Samantho. Tudi ona se dolgočasi, dokler ne zagleda kmetovalca Luka in pristane z njim v postelji. Miranda izve, da ima Steve raka na modih, zato ga poskuša potolažiti. Kultna serija o Carrie Bradshaw in njenih prijateljicah Mirandi, Samanthi in Charlotte.
00:06
I: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg; R: Darren Star... IMDb ocena: 6.8. Stevu morajo zaradi raka odstraniti moda. Razmišlja o tem, da bi si dal vstaviti umetna, a sočutna Miranda vztraja, da moda za ženske niso pomembna. Živino zapusti njegova filmska zvezdnica, zato je popolnoma strt. Trey je užaljen, ker Charlotte vztraja, da si mora dati testirati kakovost svoje sperme, Samantha pa spozna hotelskega mogotca Richarda Wrighta. Kultna serija o Carrie Bradshaw in njenih prijateljicah Mirandi, Samanthi in Charlotte.
00:46
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: David Crane, Marta Kauffman... IMDb ocena: 9.0. Joey se boji, da bo Janine napolnila njegovo stanovanje s punčkastimi stvarmi. Monica uredi Rossu zmenek s sodelavko Hillary in Ross si posebej za to priložnost pobeli zobe. Žal so njegovi zobje preveč sijoči, zato si nadene ličila. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
01:15
I: Kestie Morassi, Madeleine West, Alison Whyte, Diana Glenn, Bojana Novakovic, Peta Sergeant, Dustin Clare; R: Roger Simpson... IMDb ocena: 7.4. Heather spozna, da ima svoje meje, Lauren pa si kupi nov avto. Tippi spozna novo stranko, ob kateri je Chloe zelo neprijetno. Tippi zamoti Josha, ko spozna, kako ne mara Chloe v službi.
02:30
I: Kristen Bell, Percy Daggs III, Jason Dohring, Francis Capra, Enrico Colantoni, Ryan Hansen, Teddy Dunn; R: Rob Thomas... IMDb ocena: 8.4. Veronica in Keith morata najti ugrabljeno hčerko priljubljenega hip hop glasbenika Percyja Hamiltona – Bona. Seznam Hamiltonovih sovražnikov je dolg, poleg njih pa morata temeljito izprašati tudi njegove sorodnike in dekličine sošolce. Medtem Logan po materinem samomoru s cinizmom prenaša očetove izpade žalovanja. V obalnem mestecu Neptune premožni in vplivni narekujejo pravila življenja. V lasti imajo mesto in srednjo šolo in prizadevajo si, da bi njihove umazane skrivnosti ostale skrite. Na njihovo žalost je tu Veronica Mars (Kristen Bell), neustrašno 17-letno dekle, ki v vlogi zasebne detektivke rešuje najbolj zapletene skrivnosti. Veronica je bila včasih eno najpopularnejših deklet na šoli, vse pa se je spremenilo z umorom njene najboljše prijateljice Lilly. Veronicin oče Keith, ki je bil takrat šerif, je za umor osumil Lillyjinega očeta, zato so ga odstavili. Veronico so prijatelji izobčili, tudi njen fant Duncan, Lillyjin brat, ji je takrat obrnil hrbet. A Veronica je to nekako prebolela. Zdaj se podnevi spopada s tipičnimi najstniškimi težavami, ponoči pa pomaga očetu, ki je ustanovil svojo detektivsko agencijo, pri odkrivanju temačnih skrivnosti. Odločena je, da najde dokaze, s katerimi bo oprala očetovo ime. A pri tem bo odkrila še nekaj bolj šokantnega.
03:30
Nočni program
06:30
I: Selena Gomez, David Henrie, Jake T. Austin, Jennifer Stone, Maria Canals-Barrera, David DeLuise; R: Todd J. Greenwald... IMDb ocena: 6.8. Nove dogodivščine družine Russo, ki so čarovniki.
06:57
Atraktivna vremenska napoved, ki jo vodita Jasmina Muhić in Bojan Ilijanič.
07:00
Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije. Oddaja gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno. Oddajo vodijo: Tomaž Bratož, Živa Rogelj in Marko Potrč.
07:24
Aktualne športne novice in rezultati iz Slovenije in sveta. Šport v oddaji DANES vodita Nataša Gavranić in Miran Tišič.
07:35
TV prodaja
07:50
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. Igralec Rob Lowe je pogost gost v oddaji, tokratni nastop pa bo nekaj posebnega, saj praznuje petdeset let. Pred kratkim je izdal knjigo z naslovom Ljubezensko življenje, v kateri opisuje svoje življenje in ljubezni. V nadaljevanju se bo Ellen pridružil igralec Guillermo Díaz, ki trenutno igra v priljubljeni televizijski seriji Škandal. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
08:45
TV prodaja
09:15
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.3. Čiček pokliče brata, ali on kaj ve, kje bi bil Haldun. Jasemin peče vest, ker je bila jezna, ker je moral Savaš v Iran. Na vsak način hoče slišati glas svojega dragega, saj se boji, da se mu bo kaj zgodilo. Kljub številnim klicem Savaša ne uspe priklicati. Savaša ustreli njegov lastni stric Pala, saj je moral izbirati med sinom in nečakom. Pri Baldarjevih se zbere veliko ljudi, ki so slišali tragično novico. Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savašu uspelo najti Jasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom.
10:10
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.3. V hišo Baldarjevih pride tudi Nazan, a jo je novica tako prizadela, da se ne zmore veseliti ponovnega srečanja z Baranom. Fidan je izredno zaskrbljena, ker njenega sina in moža še vedno ni. Misli, da se je tudi njima kaj zgodilo, zato Javuza spet zaprosi za pomoč. Tako lahko Javuz nadaljuje s svojimi načrti. Šahnur obišče Jasemin in izve za vnuka. Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savašu uspelo najti Jasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom.
11:15
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: David Crane, Marta Kauffman... IMDb ocena: 9.0. Joey se boji, da bo Janine napolnila njegovo stanovanje s punčkastimi stvarmi. Monica uredi Rossu zmenek s sodelavko Hillary in Ross si posebej za to priložnost pobeli zobe. Žal so njegovi zobje preveč sijoči, zato si nadene ličila. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
11:45
TV prodaja
12:00
I: Huw Cordey, David Attenborough, Sigourney Weaver... IMDb ocena: 9.5. Ko astronavti gledajo na Zemljo, vedno opazijo puščave, ki obsegajo 30 odstotkov površja Zemlje. Iz vesolja so videti prazne in brez življenja. Pogled od blizu pa odkriva precej drugačno sliko. Puščavam je skupno pomanjkanje dežja, vendar sodijo med najbolj pestre ekosisteme na planetu. V mongolski puščavi Gobi so doma dvogrbe kamele, ki sodijo med najbolj redke sesalce na svetu. V Atacami v Čilu najdemo gvanake, ki v najbolj suhi puščavi na svetu preživijo z lizanjem rosnih kapelj s kaktusovih bodic. Velikanski roji puščavskih kobilic pa se pojavljajo v Dolini smrti.
13:00
TV prodaja
13:30
Zabavno magazinsko oddajo O vodi Špela Jereb. V oddaji O lahko pričakujete pikantnosti o znanih, ki burijo domišljijo, novice o trendih po svetu in pri nas, o lepoti in zabavi, pa tudi zgodbe o navadnih ljudeh z nenavadnimi poklici.
14:00
I: Kristen Bell, Percy Daggs III, Jason Dohring, Francis Capra, Enrico Colantoni, Ryan Hansen, Teddy Dunn; R: Rob Thomas... IMDb ocena: 8.4. Ena izmed samovšečnih dijakinj obtoži priljubljenega učitelja, da jo je spolno nadlegoval. Veronica ji ne verjame, zato jo še toliko bolj zmoti dejstvo, da so dekletovi starši najeli Keitha, ki naj bi jim pomagal dobiti tožbo. Medtem mediji ves čas trdijo, da je Loganova mama še vedno živa. Zato Logan prosi Veronico, naj mu jo pomaga najti. V obalnem mestecu Neptune premožni in vplivni narekujejo pravila življenja. V lasti imajo mesto in srednjo šolo in prizadevajo si, da bi njihove umazane skrivnosti ostale skrite. Na njihovo žalost je tu Veronica Mars (Kristen Bell), neustrašno 17-letno dekle, ki v vlogi zasebne detektivke rešuje najbolj zapletene skrivnosti. Veronica je bila včasih eno najpopularnejših deklet na šoli, vse pa se je spremenilo z umorom njene najboljše prijateljice Lilly. Veronicin oče Keith, ki je bil takrat šerif, je za umor osumil Lillyjinega očeta, zato so ga odstavili. Veronico so prijatelji izobčili, tudi njen fant Duncan, Lillyjin brat, ji je takrat obrnil hrbet. A Veronica je to nekako prebolela. Zdaj se podnevi spopada s tipičnimi najstniškimi težavami, ponoči pa pomaga očetu, ki je ustanovil svojo detektivsko agencijo, pri odkrivanju temačnih skrivnosti. Odločena je, da najde dokaze, s katerimi bo oprala očetovo ime. A pri tem bo odkrila še nekaj bolj šokantnega.
14:55
I: Sandra Oh, Chandra Wilson, Ellen Pompeo, Justin Chambers, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez; R: Shonda Rhimes... IMDb ocena: 7.7. Kirurško osebje rešuje življenje ženske po brutalnem napadu, Meredith pa ogrozi svojo kariero, da bi rešila novorojenčka. Stažisti spoznajo, da v službi ne potrebujejo le medicinskega znanja. Meredith Grey je hčerka slavne kirurginje Ellis Grey in stažistka v bolnišnici Seattle Grace. Drugi stažisti so ambiciozna Christina Yang, sramežljivi George O-Malley in privlačna Izzie Stevens.
15:50
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. V oddajo prihaja nadvse uspešen in vsestranski glasbenik Pharrell Williams, ki ga občinstvo pozna po številnih svetovnih uspešnicah. Pred kratkim je izdal nov album Girl, ki ga bo tudi podrobno predstavil. Ellen se bo v nadaljevanju pogovarjala z uspešno igralko in glasbenico Zooey Deschanel, ki bo gostiteljici zaupala, s čim se zadnje čase ukvarja. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
16:45
Aktualne novice dneva.
17:00
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.3. Savaš še vedno velja za mrtvega in Šahnur se v svoji žalosti odloči obiskati Jasemin in Omerja, da bi se čutila vsaj malo bliže svojemu sinu. Medtem Javuz prepričuje Čiček, da mora ostati v Savaševi hiši in kot njegova domnevna vdova poskrbeti, da bosta Baldarjevo in Moranovo pleme živeli v slogi, Nazan pa kljub Čičekinemu nasprotovanju odpelje Barana iz družinskega doma. Jasemin v žalovanju za Savašem in skrbi za sinovo zdravje popolnoma zanemari delo, Džejda pa poskuša to izkoristiti in jo zamenjati v Javuzovem projektu ... Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savašu uspelo najti Jasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom.
18:00
Zabavno magazinsko oddajo O vodi Špela Jereb. V oddaji O lahko pričakujete pikantnosti o znanih, ki burijo domišljijo, novice o trendih po svetu in pri nas, o lepoti in zabavi, pa tudi zgodbe o navadnih ljudeh z nenavadnimi poklici.
18:30
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.3. Ker Savaša ni več, Mustafa pa je v zaporu, poskuša Bora kot Nazanin mož prevzeti vodenje Baldarjevega podjetja. Dila se temu odločno upre in zagrozi z odpovedjo, Hakan pa jo poskuša prepričati, da je njuna dolžnost poskrbeti za Savaševo podjetje. Medtem Šahnur po naključju pristane z Jasemin, Lejlo in vročičnim Omerjem pri zdravniku, kjer izve, da ima Omer morda levkemijo. Šahnur besno napade Jasemin, češ da ni primerno ukrepala, ne ena ne druga pa ne vesta, kaj se bo vsak hip zgodilo ... Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savašu uspelo najti Jasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom.
19:27
Atraktivna vremenska napoved, ki jo vodita Jasmina Muhić in Bojan Ilijanič.
19:30
Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije. Oddaja gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno. Oddajo vodijo: Tomaž Bratož, Živa Rogelj in Marko Potrč.
19:54
Aktualne športne novice in rezultati iz Slovenije in sveta. Šport v oddaji DANES vodita Nataša Gavranić in Miran Tišič.
20:00
Nina in Miha sta za tekmovalce pripravila nove izzive: ženske bodo stavile na sposobnosti svojih dragih, ti pa se bodo potili ob opravljanju nalog. Ženske bodo stavile, koliko ping pong žogic lahko dragi v dveh minutah prenese do cilja, tako da se jih ne dotakne in jih v zraku drži samo s pomočjo zraka, ki piha iz fena. Na poti do glavne nagrade se bodo morali izkazati tudi pri ciljanju tarče z vodnimi balončki in pokazati spretnost, ko se bodo - oviti z vrvjo - morali rešiti iz zanke. Preizkusili se bodo v curlingu z likalnikom, še posebej zabavno pa bo pri izzivu, ko bodo morali prepoznati ženske po nogah. Finalna naloga bo zahtevala močne roke, saj bo dragi moral svojo ženo dvigniti in jo vrteti okoli telesa, pri čemer se ona ne sme dotakniti tal.
21:40
I: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill; R: Robert Doherty... IMDb ocena: 8.0. Holmes in Watsonova se na prošnjo Scotland Yarda odpravita v London. Tam bosta pomagala pri njihovi preiskavi ter izsledila Holmesovega nekdanjega mentorja Garetha Lestrada. Sherlock se poveže s svojim odtujenim bratom Mycroftom, ki mu razkrije nekaj skrivnosti. Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) in dr. Joan Watson (Lucy Liu) v sodobni drami o slavni detektivski dvojici rešujeta najbolj nemogoče primere newyorške policije. Ekscentrični Sherlock je pobegnil na Manhattan, kjer mora živeti v oskrbi dr. Watsonove. Ta je bila uspešna kirurginja, dokler ni izgubila pacienta in licence. Meni, da s svojim zdajšnjim delom kot svetovalka za odvisnike pomaga ljudem in služi pokoro. Toda Sherlock ni njen običajni pacient. Sam sebi predpiše rehabilitacijo, in sicer delo policijskega svetovalca v New Yorku. Watsonova nima druge izbire, kot da ga spremlja. Ob tem spozna, da ima tudi sama raziskovalno žilico. Sherlock Holmes teka po New Yorku in rešuje zločine, dr. Watsonova pa skrbi, da ostaja na trdnih tleh.
22:40
I: Daniela Ruah, Chris O'Donnell, Barrett Foa, Linda Hunt, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Renée Felice Smith; R: Shane Brennan... IMDb ocena: 6.8. Sam pomaga starejšemu Afganistancu, ki mu je pomagal, ko je bil ranjen. Pomaga mu iskati pogrešanega nečaka. Tukaj je nova sezona posebnega oddelka NCIS-a, katerega naloga je lov na nevarne in izmuzljive kriminalce, ki predstavljajo resno grožnjo državni varnosti. Ekipa visoko usposobljenih agentov, s skrivnostnim Callenom na čelu, ki prevzemajo lažne identitete in se pri svojem delu poslužujejo najsodobnejše tehnologije, da bi se prebili globoko v svet kriminala.
23:35
I: Kestie Morassi, Madeleine West, Alison Whyte, Diana Glenn, Bojana Novakovic, Peta Sergeant, Dustin Clare; R: Roger Simpson... IMDb ocena: 7.4. Prispe Seanov brat Mel in s seboj prinese težave. Tippijino zadnje srečanje z Martinom je strašljivo, Lauren pa sreča najboljšega prijatelja nekdanjega moža. Chloe pripravlja Bonnie za internat.
00:35
I: Sarah Wayne Callies, Jon Bernthal, Andrew Lincoln, Steven Yeun, Chandler Riggs, Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Emily Kinney; R: Frank Darabont... IMDb ocena: 8.7. Zapor je padel, zato Rick in Carl iščeta novo zatočišče. Medtem Michonne preganjajo spomini. Policist Rick Grimes vodi skupino preživelih v grozljivem svetu, kjer zombiji napadajo žive.
01:30
Zabavno magazinsko oddajo O vodi Špela Jereb. V oddaji O lahko pričakujete pikantnosti o znanih, ki burijo domišljijo, novice o trendih po svetu in pri nas, o lepoti in zabavi, pa tudi zgodbe o navadnih ljudeh z nenavadnimi poklici.
02:05
I: Shemar Moore, Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Kirsten Vangsness, A.J. Cook, Joe Mantegna, Paget Brewster; R: Jeff Davis... IMDb ocena: 8.2. Nekdo v ozračje spusti novo vrsto smrtonosnega virusa. Ekipa vedenjskih analitikov mora hitro najti njegov vir in storilca, da bi preprečili ponovni napad.
02:55
I: Daniela Ruah, Chris O'Donnell, Barrett Foa, Linda Hunt, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Renée Felice Smith; R: Shane Brennan... IMDb ocena: 6.8. Sam pomaga starejšemu Afganistancu, ki mu je pomagal, ko je bil ranjen. Pomaga mu iskati pogrešanega nečaka. Tukaj je nova sezona posebnega oddelka NCIS-a, katerega naloga je lov na nevarne in izmuzljive kriminalce, ki predstavljajo resno grožnjo državni varnosti. Ekipa visoko usposobljenih agentov, s skrivnostnim Callenom na čelu, ki prevzemajo lažne identitete in se pri svojem delu poslužujejo najsodobnejše tehnologije, da bi se prebili globoko v svet kriminala.
03:30
Nočni program
06:30
TV prodaja
06:57
Atraktivna vremenska napoved, ki jo vodita Jasmina Muhić in Bojan Ilijanič.
07:00
Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije. Oddaja gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno. Oddajo vodijo: Tomaž Bratož, Živa Rogelj in Marko Potrč.
07:24
Aktualne športne novice in rezultati iz Slovenije in sveta. Šport v oddaji DANES vodita Nataša Gavranić in Miran Tišič.
07:35
I: Madison Pettis, Jonathan Morgan Heit, David Arquette, Corey Burton, Loren Hoskins, Jeff Bennett, Colin Ford... IMDb ocena: 6.5. Interaktivna, dvodimenzionalna, računalniško animirana serija za predšolske otroke je polna glasbe in zabavnih pustolovščin. V njej nastopajo stara znanca otrok – kapitan Kljuka in Ponirek – ter nova posadka malih piratov, ki jih vodi zagnani in pogumni Jakec. Serija je zasnovana z namenom spodbuditi otroke k sodelovanju. V vsakem delu si boste ogledali dve zabavni in glasbe polni zgodbi, v katerih Jakec vodi svojo ekipo, ki jo sestavljajo Izi, Bucko in papagaj Banjči. Na obali Piratskega otoka, kjer je njihovo skrivališče, je zasidrana prekrasna ladja Gusi, s katero plujejo po deželi Nije in iščejo izgubljene zaklade. Jakec in njegovi tovariši morajo držati skupaj in sodelovati, če hočejo prelisičiti kapitana Kljuko in Ponirka, po vsaki uspešno opravljeni nalogi pa so poplačani z zlatimi cekini. Jakec in njegovi tovariši tudi male gledalce povabijo, naj jim pomagajo pri reševanju težav. Skupaj z njimi se spuščajo po toboganih, ovijalkah in letijo s pomočjo čarobnega vilinskega prahu ter na koncu vedno dobijo svoj zaklad nazaj.
08:00
I: Darcy Rose Byrnes, Ariel Winter, Zach Callison, Sara Ramirez, Tim Gunn, Travis Willingham, Coco Grayson; R: Craig Gerber... IMDb ocena: 7.0. Risanka o prikupni deklici Sofiji, ki je živela običajno življenje na vasi, a se je preselila na dvor po poroki svoje mame s kraljem. Tako se Sofija znajde v veličastnem, a včasih tudi begajočem kraljevskem svetu, kjer se pridruži polbratu Jaku in polsestri Amber. S preostalimi princi in princesami obiskuje kraljevo šolo, ki jo vodijo tri dobre vile (iz Disneyjeve risanke Trnuljčica). Sofija se ves čas spopada z novimi izzivi, v katerih dokazuje, da je prijazna, ljubeča, iskrena, pogumna in dostojanstvena, kot mora biti vsaka prava princesa. V posameznih epizodah se pojavijo tudi junakinje iz Disneyjevih risank, kot so Pepelka, Trnuljčica, Jasmine, Belle.
08:30
I: Kevin Jonas, Chelsea Kane, Nicole Gale Anderson, Joe Jonas, Nick Jonas, John Ducey, Ashley Cozine; R: Michael Curtis, Roger S.H. Schulman... IMDb ocena: 4.5. Joe flirta s priljubljeno blogerko, ki zadevo jemlje resno in misli, da sta par. Zato Stella in Macy naredita načrt, da bi Joeja izvlekli iz godlje, ki si jo je sam zakuhal. Medtem se Nick sestane z glasbenim producentom.
09:00
I: Ty Pennington, Paul DiMeo, Michael Moloney, Tracy Hutson, Paige Hemmis... IMDb ocena: 6.4. Ty se z ekipo odpravi na jug ZDA, da bi pomagal družini Gaston. Finisa Gastona je vzgojila mati samohranilka, ki je skrbela tudi za njegovo nečakinjo Jasqulon in nečaka Tyshuna in Tyvuna. Finis je bil prvi moški član navijačic na srednji šoli. Dobil je štipendijo, s katero je študiral socialno delo. A njegova mati je umrla leto dni, preden bi diplomiral, zato se je vrnil domov, da bi poskrbel za nečakinjo in nečaka. A hiša razpada in za dom je težko poskrbeti. Zato je Ty z ekipo že na poti.
09:55
I: Cynthia Gibb, Greg Evigan, Ashley Leggat, Ciara Bravo, Lesley-Anne Down, Robert Carradine, Kendall Ryan Sanders; R: Michael Feifer... IMDb ocena: 4.2. Univerzitetna profesorica Madeline Walters nima sreče z ljubeznijo. Ker je pravega moškega težko najti, čas preživlja s svojo psičko Cimet in najstniško hčerko Chloe. Nekoč spozna vdovca Kevina, s katerim se hitro zbližata. Vendar težavo predstavljata Kevinov trinajstletni sin Jordan in psička Cimet. Oba sta odločena, da zaradi romance ne bosta izgubila svojih najdražjih. Cimet se trudi, da bi uničila prav vsak zmenek, na katerega se odpravita Madeline in Kevin, dokler je nekoč ne ugrabi Sam, ki je nasilen do Jordana.
11:40
I: Erica Dasher, Nick Roux, Rowly Dennis, India de Beaufort, David Clayton Rogers, Andie MacDowell, Matthew Atkinson; R: April Blair... IMDb ocena: 7.4. Jane dobi najbolj zastrašujočo nalogo do zdaj: fotografije pomladne kolekcije mora osebno odnesti Gray v Pariz. Po dnevu, polnem opravkov, jih izgubi, poleg tega začnejo krožiti še govorice, da bo Gray odpuščena. Billyjev brat ne naklepa nič dobrega in želi Billyjevo pomoč. Po Billyjevem prigovarjanju Lulu privoli v to, da se bo Benu zlagala, da bo Jane prespala pri njej. Nick in Jane razčistita zadeve. Jane prosi Billyja za pomoč pri iskanju fotografij kolekcije. Ko Jane že skoraj obupa, jih zagleda v Indijinih rokah. V zadnjem trenutku ujame polet v Pariz, kjer izve, da Gray čaka napredovanje. Modni svet za Jane je lahkotna drama o najstnici Jane, ki dobi službo v modni hiši Donovan Decker, potem ko jo zamenjajo za odraslo osebo. Jane mora uskladiti svoje srednješolske obveznosti s službo pomočnice vplivne vodje v krutem svetu mode in hkrati poskrbeti, da njena prava identiteta ostane skrivnost.
12:45
Na velikonočno nedeljo bo ekipa Rakete z Boštjanom Romihom na čelu pripravila posebno oddajo v živo! Tokrat bodo še eno priložnost za uvrstitev v četrtfinale natečaja Zlata točajka Rakete iskale točajke, ki se doslej niso uvrstile v naslednji krog. Družbo jim bodo delali Čuki, ansambel Ekart, Edvin Fliser, ansambel Žvižg, Nemir in Toni Kapušin, Alja Krušič in še kdo.
14:30
I: Laura Harring, Linden Ashby, Ken Tremblett, Haley Guiel, Nathaniel DeVeaux, Brenda Campbell, Taylor Murrell; R: Walter Klenhard... IMDb ocena: 5.5. Kate Powell je srečna gospodinja, poročena s Timom. Dela v bolnišnici, kjer se ukvarja z otroki, ki jim primanjkuje materinske ljubezni. Ko na noč čarovnic nekdo umori njeno najboljšo prijateljico Ann Harding, postane Kate nadomestna mama njenih dveh otrok. Medtem se njen ovdoveli mož Mike Harding obtožuje, da je ves čas postavljal posel pred zakon. Vendar pa kmalu pride do teorije, da si je Kate morda preveč vneto želela otrok.
18:30
Izbor Zlate točajke Rakete se je prevesil v četrtfinalni krog - v vsaki četrtfinalni oddaji se bosta predstavili dve kandidatki. V prvem paru sta na vrsti Petra Plesec iz Velenja in Nataša Jurčec iz Borovnice. V polfinale se bo uvrstila tista, ki bo dobila največ telefonskih glasov gledalcev in bo najbolj prepričala tudi strokovno žirijo.
19:00
Zabavno magazinsko oddajo O vodi Špela Jereb. V oddaji O lahko pričakujete pikantnosti o znanih, ki burijo domišljijo, novice o trendih po svetu in pri nas, o lepoti in zabavi, pa tudi zgodbe o navadnih ljudeh z nenavadnimi poklici.
19:27
Atraktivna vremenska napoved, ki jo vodita Jasmina Muhić in Bojan Ilijanič.
19:30
Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije. Oddaja gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno. Oddajo vodijo: Tomaž Bratož, Živa Rogelj in Marko Potrč.
19:54
Aktualne športne novice in rezultati iz Slovenije in sveta. Šport v oddaji DANES vodita Nataša Gavranić in Miran Tišič.
20:00
Izbor »Zlate točajke Rakete« se je prevesil v četrtfinalni krog. V prvem sta na vrsti Petra Plesec iz Velenja in Nataša Jurčec iz Borovnice. V polfinale se bo uvrstila tista, ki bo dobila največ telefonskih glasov gledalcev in bo najbolj prepričala tudi strokovno žirijo. Vroč prvi četrtfinale bodo ogreli še zmagovalci »Mladih zvezd rakete« ansambel Marcela IN, Brigita Šuler, ansambel Vikend, ansambel Petka in še kdo … V izboru najbolj všečne napitnice in poskočnice pa Pihalni orkester Šentjur skupaj s Petko.
21:45
I: Kim Basinger, Lukas Haas, Craig Sheffer, Jamie Starr, Leonard Wu, Luis Chávez, Luke Gair; R: Susan Montford... IMDb ocena: 4.8. Dobitnica oskarja Kim Basinger igra Dello, povprečno gospodinjo iz predmestja, ki je med nakupom v trgovini priča hladnokrvnemu umoru. Sicer skuša pobegniti, vendar se nori psihopat, ki ga igra Lukas Haas, s svojimi tremi pomočniki odpravi za Dello, ki se skrije v nedokončano stanovanjsko naselje ob gozdu. Brez mobilnika, ki se ji je izpraznil, in brez vidnega izhoda, oborožena samo z orodjem, ki ga je kupila, in željo po preživetju mora Della nekako enega za drugim ubiti štiri morilce, če želi še kdaj videti svojo družino.
23:20
I: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill; R: Robert Doherty... IMDb ocena: 8.0. Holmes in Watsonova se na prošnjo Scotland Yarda odpravita v London. Tam bosta pomagala pri njihovi preiskavi ter izsledila Holmesovega nekdanjega mentorja Garetha Lestrada. Sherlock se poveže s svojim odtujenim bratom Mycroftom, ki mu razkrije nekaj skrivnosti. Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) in dr. Joan Watson (Lucy Liu) v sodobni drami o slavni detektivski dvojici rešujeta najbolj nemogoče primere newyorške policije. Ekscentrični Sherlock je pobegnil na Manhattan, kjer mora živeti v oskrbi dr. Watsonove. Ta je bila uspešna kirurginja, dokler ni izgubila pacienta in licence. Meni, da s svojim zdajšnjim delom kot svetovalka za odvisnike pomaga ljudem in služi pokoro. Toda Sherlock ni njen običajni pacient. Sam sebi predpiše rehabilitacijo, in sicer delo policijskega svetovalca v New Yorku. Watsonova nima druge izbire, kot da ga spremlja. Ob tem spozna, da ima tudi sama raziskovalno žilico. Sherlock Holmes teka po New Yorku in rešuje zločine, dr. Watsonova pa skrbi, da ostaja na trdnih tleh.
00:15
I: Ty Pennington, Paul DiMeo, Michael Moloney, Tracy Hutson, Paige Hemmis... IMDb ocena: 6.4. Ty se z ekipo odpravi na jug ZDA, da bi pomagal družini Gaston. Finisa Gastona je vzgojila mati samohranilka, ki je skrbela tudi za njegovo nečakinjo Jasqulon in nečaka Tyshuna in Tyvuna. Finis je bil prvi moški član navijačic na srednji šoli. Dobil je štipendijo, s katero je študiral socialno delo. A njegova mati je umrla leto dni, preden bi diplomiral, zato se je vrnil domov, da bi poskrbel za nečakinjo in nečaka. A hiša razpada in za dom je težko poskrbeti. Zato je Ty z ekipo že na poti.
01:10
I: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg; R: Darren Star... IMDb ocena: 6.8. Carrie gre z Aidanom na njegov vikend, kjer se dolgočasi, zato se vrne v mesto in gre na večerjo z Živino. Ta ji pove, da se dobiva s filmsko zvezdnico. Carrie se vrne nazaj na podeželje, a tokrat s Samantho. Tudi ona se dolgočasi, dokler ne zagleda kmetovalca Luka in pristane z njim v postelji. Miranda izve, da ima Steve raka na modih, zato ga poskuša potolažiti. Kultna serija o Carrie Bradshaw in njenih prijateljicah Mirandi, Samanthi in Charlotte.
01:45
I: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg; R: Darren Star... IMDb ocena: 6.8. Stevu morajo zaradi raka odstraniti moda. Razmišlja o tem, da bi si dal vstaviti umetna, a sočutna Miranda vztraja, da moda za ženske niso pomembna. Živino zapusti njegova filmska zvezdnica, zato je popolnoma strt. Trey je užaljen, ker Charlotte vztraja, da si mora dati testirati kakovost svoje sperme, Samantha pa spozna hotelskega mogotca Richarda Wrighta. Kultna serija o Carrie Bradshaw in njenih prijateljicah Mirandi, Samanthi in Charlotte.
02:25
I: Kestie Morassi, Madeleine West, Alison Whyte, Diana Glenn, Bojana Novakovic, Peta Sergeant, Dustin Clare; R: Roger Simpson... IMDb ocena: 7.4. Heather spozna, da ima svoje meje, Lauren pa si kupi nov avto. Tippi spozna novo stranko, ob kateri je Chloe zelo neprijetno. Tippi zamoti Josha, ko spozna, kako ne mara Chloe v službi.
03:30
Nočni program