Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV
05:45
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
06:50
TV prodaja
07:19
I: Hunter James Mckeever, Jo Frost, Jeff Bartsch; R: Nick Powell... IMDb ocena: 5.1. Jo Foster obišče družino Baulisch iz Nebraske. Pred njo je zahtevna naloga, saj sta Dorothy in Kip gluhonema starša štirih slišečih deklic. Zanašata se na najstarejšo hčer, ki edina od otrok razume znakovni jezik in je tako komunikacijska vez med starši in sestrami. Vendar so zaradi tega odnosi v družini nevzdržni. Morda supervaruški uspe družino zbližati.
08:11
I: Mocean Melvin... IMDb ocena: 5.1. Pobožna družina iz Južne Georgije odpre svoj dom neposlušnima najstnikoma, ki ju njuni starši ne obvladujejo več. Vročekrvna Julie in samozavestni Sebastian preživita teden dni pod strogimi vzgojnimi ukrepi Davida in Dane Cork. Medsebojno spoštovanje in sodelovanje sta osnovni pravili v družini, ki poskuša najstnika pripeljati nazaj na pravo pot. Toda ali bo to, kar se je izkazalo kot čustveno razburljiva izkušnja, povzročilo trajno spremembo v odnosih težavnih najstnikov do njunih lastnih staršev.
09:22
I: Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison, Lana Parrilla... IMDb ocena: 8.1. Medtem ko je David v komi, Zlatnik in Regina načrtujeta, kako bosta zaprla prehod v Povestigrad. Kljuka in Cora poskušata Emmi in Mary Margareth ukrasti kompas, Regina pa svoji materi razkrije nekaj presenetljivega.
10:17
I: Sara Tetro, Colin Mathura-Jeffree, Chris Sisarich, Danielle Hayes, Christobelle Grierson-Ryrie, Eliza Jenkins, Michaela Steenkamp... IMDb ocena: 5.5. Epizoda se začne s prepirom. Pozneje se dekleta dobijo s plesno skupino in Colinom, da bi se naučile nekaj plesnih gibov. Po nastopu se med dekleti znova odvije prava drama. Eno od deklet meni, da so se vse spravile nanjo. Naslednji dan se odpravijo na kmetijo, kjer spoznajo rejce ovc. David Fagan jim predava o volni in pokaže striženje ovc. Dekleta morajo nato posneti 30-sekundno predstavitev volne in novozelandske mode. Na koncu jih čaka še poziranje za naslovnico albuma na avtomobilskem odpadu.
11:16
I: Steven Ward, JoAnn Ward, Taylor Royce, Melissa Brasselle, Leif Holt, Tony Miros, Abiola Abrams; R: Nancy Juvonen, Jim Berger, Pamela Healey... IMDb ocena: 6.3. Steve Ward se vrača in tokrat pelje Ljubezensko poboljševalnico na pot v Miami, kjer je samska scena zelo vroča. Steve ima veliko dela, saj je v poboljševalnici osem udeleženk, ki potrebujejo ljubezenske lekcije. Od nekdanje debeluške in manekenke Christine do erotične plesalke Chasity ter »druge ženske« Avonte, prav vse potrebujejo Stevovo pomoč. V prvem izzivu jih čaka iskreno moško mnenje. Ga udeleženke lahko prenesejo? Kaj se zgodi, ko se ena od novih udeleženk spre s Stevom in zapusti prvo skupinsko terapijo.
12:14
I: Jeffrey Nordling, Sela Ward, Billy Campbell, Julia Whelan, Meredith Deane, Marin Hinkle, Evan Rachel Wood, Shane West; R: Dan Lerner... IMDb ocena: 7.8. Mike ponudi Ricku življenjsko priložnost. Še vedno so vir sporov Elijevi slabi rezultati na sprejemnih izpitih. Eli meni, da je pač neumen, Rick pa, da bi se moral bolj potruditi. Rickova in Davidova donosna stranka Miles predstavi novi projekt, ki ima tudi nove vlagatelje. V njuni pisarni priredi poslovno večerjo.
13:11
Tokrat bo Gordon kuhal za prijatelje. Za pozen zajtrk bo postregel polento z žara s pečenimi paradižniki in kozjo skuto. Za kosilo, ki bo navdušilo vse, si je omislil orado, pečeno v soli. Njegov sin mu bo pomagal pri pripravi pečenega piščanca s čičerikinim nadevom in slastne torte z lešniki.
13:45
I: Gregory Peck, Audrey Hepburn, Eddie Albert; R: William Wyler... IMDb ocena: 8.1. Princesa Ana se s svojim spremstvom na potepanju po Evropi ustavi v Rimu. Neprestano se mora držati vnaprej pripravljenih načrtov, zato je njena svoboda gibanja omejena. Naposled ji uspe pobegniti iz razkošnega apartmaja. Skrije se v dostavnem tovornjaku, ki jo odpelje v središče Rima. Vendar ima smolo, saj zaspi na klopi v parku. Najde jo ameriški dopisnik Joe, ki jo odpelje v svoje stanovanje. Kmalu spozna, kdo je lepotica. Med njima se pričnejo kresati iskrice naklonjenosti ..
15:55
Zadnji februarski konec tedna se po zimskem premoru vrača elitna slovenska nogometna liga. Na Planet TV si boste lahko ogledali dvoboj Maribora in Gorice. Za vijoličastimi je izjemna jesen v ligi prvakov, pred njimi pa lov za vodilnimi Domžalami in, kot vseskozi poudarjajo, ubranitev naslova državnih prvakov. Četa trenerja Anteja Šimundže v Ljudskem vrtu seveda ne sme razočarati svojih navijačev, na drugi strani pa se Goričani trenutno bolj kot z boji na zelenicah ukvarjajo s preživetjem kluba. Bi lahko našli kakšno dodatno moč in Mariboru pod Pohorjem pokvarili uvod v spomladanski del prvenstva.
18:00
Oddaja Ustreli! je improvizirani TV-spektakel, v katerem se bodo med seboj pomerili najboljši improvizatorji v Sloveniji. V vsaki oddaji bomo spremljali tri stalne rezidente – Mojco Funkl, Gorazda Žilavca in Jana Hrušovarja, četrti rezident v oddaji pa bo poseben gost. Oddajo Ustreli! bo vodil Marko Miladinović. Rezidenti oz. improvizatorji se bodo merili v različnih nalogah, ki jim jih bo naložil voditelj oddaje, merili se bodo v klasičnih improvizacijskih disciplinah, kar pa je najbolj pomembno – na nobeno nalogo ne bodo vnaprej pripravljeni.
19:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00
I: Pierce Brosnan, Julianne Moore, Michael Sheen, Parker Posey, Frances Fisher, Nora Dunn, Heather Ann Nurnberg; R: Peter Howitt... IMDb ocena: 5.9. Newyorška odvetnika Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) in Audrey Woods (Julianne Moore) sta strokovnjaka za ločitve in klasičen primer nasprotij. Ona se strogo drži črke zakona, on pa vselej dobi sojenje z lovljenjem ravnotežja med zakonom in zdravo logiko. Kmalu se znajdeta na nasprotnih straneh pri ločitvi slavnih strank, ki se odvija v središču medijske pozornosti. Odvetnika odpotujeta na Irsko, kjer se znajdeta sredi romantičnega rustikalnega sejma. Jutro po nori zabavi dočakata kot mož in žena, ki se morata vrniti v New York, se soočiti z novim položajem in s sojenjem, ki je v teku. Morda pa je najboljši način, da se ljudje zaljubijo, ta, da se prej poročijo.
21:51
I: Catherine McCormack, Rufus Sewell, Oliver Platt; R: Marshall Herskovitz... IMDb ocena: 7.3. V Benetkah 16. stoletja je bil zakon predvsem pogodba med dvema bogatima družinama. Veronica Franco tako nima nobene možnosti, da bi se poročila z Marcom Vernierjem, ki ga ljubi. Čeprav ji on vrača čustva, so razlike med njima prevelike. Ko Veronica spozna kruto resnico, ji mati pokaže edini način za osvojitev samostojnosti. Postane naj kurtizana, visoko izobražena prodajalka ljubezni najvišjega razreda. Zaradi svoje nenavadne mešanice lepote, inteligence in prebrisanosti Veronica kmalu postane najbolj iskana kurtizana v Benetkah, saj se za njeno naklonjenost potegujejo tako pripadniki duhovščine kot celo sam kralj Francije ..
00:03
I: Dustin Hoffman, Robert Redford, Jack Warden, Martin Balsam, Hal Holbrook, Jason Robards, Jane Alexander; R: Alan J. Pakula... IMDb ocena: 8.0. Film je posnet po resničnih novinarjih, Carlu Bernsteinu in Bobu Woodwardu, ki sta odkrila afero Watergate. V središču te napete zgodbe o zloglasni aferi Watergate, ki je v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja dodobra pretresla Ameriko, sta dva novinarja Washington Posta, Woodward in Bernstein, slučajno odkrila eno od največjih skrivnosti ameriške vlade in Bele hiše, zaradi katere je kasneje odstopil predsednik Richard Nixon.
02:40
I: Paul Bishop, Mary Hanlon Stone, Zen Gesner, Bray Poor; R: Kieran Doherty, Philip Morrow, Matthew Worthy... IMDb ocena: 5.8. V četrti oddaji imata partnerja Ron Stoczynski in Beau Nolen v Chicagu eno uro časa, da skrijeta kovček s 100.000 dolarji. Ko se njun čas izteče, ju v pripor odpeljeta tamkajšnja detektiva Michelle Wood in John Korolis ter ju pripeljeta v glavni zasliševalni štab.
03:36
Nočni program
05:50
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
06:55
TV prodaja
07:25
I: Hunter James Mckeever, Jo Frost, Jeff Bartsch; R: Nick Powell... IMDb ocena: 5.1. Supervaruška priskoči na pomoč družini Park. Heather in Michael sta nemočna starša, ki ne obvladata svojih neubogljivih otrok. Popolnoma sta obupana in ne vesta več, kaj naj storita. Tu je še njihova varuška Alejandra, ki jo otroci terorizirajo. Pred Jo Frost je spet zahtevna naloga.
08:18
I: Mocean Melvin... IMDb ocena: 5.1. Andrea in Daniel Morrison sta stroga starša, s katerima se ne gre šaliti. Toda ali lahko življenje v njunem strogem domu spremeni par najstnikov, ki ju njuni starši ne obvladujejo več? Morrisonovi ne zapravljajo časa in se brž spopadejo z Adelinim manipulativnim značajem in Garrettovim odbitim videzom. Ali bosta najstnika po tednu dni z družino premagala svojo kljubovalnost in naredila spremembe v svojem življenju.
09:30
I: Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison, Lana Parrilla... IMDb ocena: 8.1. Regina poskuša prebivalce Povestigrada prepričati, da se je spremenila. Njena prizadevanja padejo v vodo, ko jo obtožijo umora. Kljuka in Cora prideta v Povestigrad in začneta načrtovati maščevanje. Med Sneguljčico in Princem pride do nestrinjanj.
10:26
I: Sara Tetro, Colin Mathura-Jeffree, Chris Sisarich, Danielle Hayes, Christobelle Grierson-Ryrie, Eliza Jenkins, Michaela Steenkamp; R: Tyra Banks... IMDb ocena: 5.5. Vizažist Stefan Knight dekleta poduči, kako naj pozirajo in izrazijo čim več čustev. To je doslej povzročalo težave vsem dekletom. Nato se morajo za prvi izziv same naličiti. Pri večerji se jim pridruži poseben gost. Na fotografiranju pa se morajo spopasti z obilico barv in ventilatorjem.
11:26
I: Steven Ward, JoAnn Ward, Taylor Royce, Melissa Brasselle, Leif Holt, Tony Miros, Abiola Abrams; R: Nancy Juvonen, Jim Berger, Pamela Healey... IMDb ocena: 6.3. Mobilniki, Google in Facebook so postali uporabna orodja za zmenke v današnji digitalni dobi. A ta orodja morate uporabljati pazljivo, sicer lahko uničijo razmerje, preden se to sploh začne. Steve preizkusi, kako udeleženke flirtajo prek mobilnika in rezultati so presenetljivi. Udeleženke in njihove spremljevalce preseneti umazano perilo, ki je objavljeno na spletnih profilih. Položaj se še poslabša, ko udeleženke izvedo, da je bila ena izmed njih že aretirana. Avonte in Jane se spreta in razkrije se presenetljivo dejstvo.
12:24
I: Jeffrey Nordling, Sela Ward, Billy Campbell, Julia Whelan, Meredith Deane, Marin Hinkle, Evan Rachel Wood, Shane West; R: Dan Lerner... IMDb ocena: 7.8. Jessie še vedno ne jé, zato sta jo Karen in Rick naročila pri terapevtu. Jessie je zgrožena, vendar zdravniku prizna, da je pod velikim pritiskom zaradi učnih uspehov in vseh dejavnosti. Zdravnik pozneje Ricku in Karen razloži, da poskuša Jessie z odklanjanjem hrane ustaviti telesno uro in se oklepa otroštva. Za obiskovanje terapije izve Grace, kar Jessie potisne v še hujšo stisko.
13:23
Magazin UEFA Lige prvakov vam bo predstavil, kaj se je dogajalo po evropskih nogometnih zelenicah.
13:58
Gordon bo pokazal, kako narediti neverjeten zajtrk, kosilo in večerjo s pridihom jugovzhodne Azije. Pokazal bo, kako skuhati pekočo juho z rezanci in školjkami, sin Jack pa mu bo pomagal pri pripravi pekočih perutničk. Za sladico bodo slastne bananine miške.
14:32
I: Gordon Ramsay, Kim Seeley, Michael Cabbibo... IMDb ocena: 7.4. Kuharski mojster Gordon Ramsay v Massachusettsu obišče obalno restavracijo Barefoot Bob-s, ki jo vodi zakonski par. Opazi police polne prahu in kupe odpadkov v kuhinji. Mu bo uspelo restavracijo ponovno oživeti.
15:28
I: Kevin McCloud... IMDb ocena: 8.5. Kamnosek Adam Purchase in njegova partnerica Nicola Brennan morata v dvanajstih mesecih spremeniti nekdanjo strojnico rudnika srebra v dom. Zgradba je le lupina brez oken, strehe ali stropov. To je izziv celo za tako izkušenega gradbinca, kot je Adam. Banka jima noče posoditi več kot 100.000 funtov, to pa komaj zadošča za gradnjo. Adam začne zgradbo prenavljati, a se kmalu znajde v bitki s časom. Eno leto mine, denarja zmanjka, Adam in Nicole pa se še vedno trudita, da bi rešila to zgodovinsko stavbo in jo spremenila v čudovit dom.
16:31
I: Tahj Mowry, Dawnn Lewis, Mark Curry; R: Neal Israel... IMDb ocena: 4.7. Starša 14-letnih dvojčkov Marie in Eddieja sta znanstvenika, ki se ne zmenita za stvarnost okoli sebe in v kleti svoje hiše izdelujeta časovni stroj. A ko ga preizkusita, ju ta ne popelje v preteklost, ampak ju začne duševno pomlajevati. Eddie in Marie imata na voljo le 18 ur, da stroj popravita in ju rešita. Ob tem spoznata, da vzgoja otrok še zdaleč ni tako preprosta, še posebej, če gre za lastne starše.
17:57
Oddaja, ki se loteva raznolikih tem in znanost podaja na zabaven način, izvira iz Nemčije in je po svetu zelo priljubljena. Poljudnoznanstvena oddaja, za druge pa zabavno-izobraževalna oddaja, ki razloži vse, kar vas je kdaj zanimalo, pa niste vedeli, koga vprašati.
19:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00
I: Christian Slater, Cuba Gooding Jr., Sarah Ann Schultz; R: Tibor Takács... IMDb ocena: 3.5. Pisatelja preganjajo zločinci, ker mislijo, da ima milijone dolarjev vredne diamante, ki jih je ukradla njegova zdaj že mrtva zaročenka.
21:48
I: George Clooney, Cate Blanchett, Tobey Maguire, Beau Bridges, Tony Curran, Leland Orser, Jack Thompson; R: Steven Soderbergh... IMDb ocena: 6.1. Romantična zgodovinska drama skozi sodoben film noir pripoveduje zgodbo o ameriškem novinarju Jaku Geismerju (George Clooney). Geismerja pošljejo poročat iz Berlina ob koncu druge svetovne vojne. Tam se zaplete z Leno Brandt (Cate Blanchett), svojo nekdanjo ljubimko, katere pogrešani mož je predmet pregona ameriške in obenem ruske vojske. Stvari se še bolj zapletejo ob skrivnostnih namigih – ti ga od Lene pripeljejo do mladega spletkarskega desetnika (Tobey Maguire), ki je Lenin novi ljubimec. Tukaj je še truplo, ki ga je morje naplavilo na obalo in očitno ne zanima nikogar razen Jaka.
23:43
I: Mimi Ferrer, Laurence Fishburne, Touriya Haoud; R: Laurence Malkin... IMDb ocena: 6.4. Napet triler o ugrabitvi, v katerem vsi igrajo svojo skrivno igro. Kaj vse boste storili, da preživite? Jazzovski pianist Martijn se poda v Maroko, da pomaga pri organiziranju človekoljubne prehranjevalne akcije. A komaj prispejo v severno Afriko, ga skupaj s telesnim čuvajem Gavinom ugrabijo. Kmalu zatem njun ugrabitelj Ahmat ubije Gavina, od Martijna pa zahteva, da mu pove, od kod priteka denar za domnevni prehrambeni program. Ker tega ne izve, začne ujetniku rezati prste. Kmalu postane jasno, da Martijn nikoli več ne bo igral na klavir – a morda sploh ni tisto, za kar se predstavlja.
01:14
Oddaja, ki se loteva raznolikih tem in znanost podaja na zabaven način, izvira iz Nemčije in je po svetu zelo priljubljena. Poljudnoznanstvena oddaja, za druge pa zabavno-izobraževalna oddaja, ki razloži vse, kar vas je kdaj zanimalo, pa niste vedeli, koga vprašati.
02:05
I: Kevin McCloud... IMDb ocena: 8.5. Kamnosek Adam Purchase in njegova partnerica Nicola Brennan morata v dvanajstih mesecih spremeniti nekdanjo strojnico rudnika srebra v dom. Zgradba je le lupina brez oken, strehe ali stropov. To je izziv celo za tako izkušenega gradbinca, kot je Adam. Banka jima noče posoditi več kot 100.000 funtov, to pa komaj zadošča za gradnjo. Adam začne zgradbo prenavljati, a se kmalu znajde v bitki s časom. Eno leto mine, denarja zmanjka, Adam in Nicole pa se še vedno trudita, da bi rešila to zgodovinsko stavbo in jo spremenila v čudovit dom.
03:02
I: Steven Ward, JoAnn Ward, Taylor Royce, Melissa Brasselle, Leif Holt, Tony Miros, Abiola Abrams; R: Nancy Juvonen, Jim Berger, Pamela Healey... IMDb ocena: 6.3. Mobilniki, Google in Facebook so postali uporabna orodja za zmenke v današnji digitalni dobi. A ta orodja morate uporabljati pazljivo, sicer lahko uničijo razmerje, preden se to sploh začne. Steve preizkusi, kako udeleženke flirtajo prek mobilnika in rezultati so presenetljivi. Udeleženke in njihove spremljevalce preseneti umazano perilo, ki je objavljeno na spletnih profilih. Položaj se še poslabša, ko udeleženke izvedo, da je bila ena izmed njih že aretirana. Avonte in Jane se spreta in razkrije se presenetljivo dejstvo.
03:53
Nočni program
06:10
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
07:15
TV prodaja
07:29
I: Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabik, Nur Aysan, Selma Ergeç, Halit Ergenç, Filiz Ahmet... IMDb ocena: 6.4. Hatidža si je za služabnico, s katero se bo preselila v drugi del palače, izbrala Sadiko. Ker je Sadika služabnica sultanove mame, jo mora Hatidža najprej prositi za dovoljenje. Medtem Gulšah razširi novico, da je Mahidevran noseča. Sadika se hitro znebi prijatelja, ki je nameraval razkriti njeno pravo identiteto, Matrakči pa najde nadarjenega slikarja s Krima, ki bo naslikal nov Sulejmanov portret. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
08:29
TV prodaja
09:00
I: Hunter James Mckeever, Jo Frost, Jeff Bartsch; R: Nick Powell... IMDb ocena: 5.1. Supervaruška priskoči na pomoč družini Park. Heather in Michael sta nemočna starša, ki ne obvladata svojih neubogljivih otrok. Popolnoma sta obupana in ne vesta več, kaj naj storita. Tu je še njihova varuška Alejandra, ki jo otroci terorizirajo. Pred Jo Frost je spet zahtevna naloga.
09:55
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:55
TV prodaja
11:31
I: Robert Lindsay, Zoë Wanamaker, Gabriel Thomson, Daniela Denby-Ashe, Keiron Self, Siobhan Hayes; R: Fred Barron... IMDb ocena: 7.7. Susan najame čistilko, za katero se izkaže, da je tudi odlična kuharica. To razveseli vso družino.
12:11
I: Gordon Ramsay, Kim Seeley, Michael Cabbibo... IMDb ocena: 7.4. Kuharski mojster Gordon Ramsay v Massachusettsu obišče obalno restavracijo Barefoot Bob-s, ki jo vodi zakonski par. Opazi police polne prahu in kupe odpadkov v kuhinji. Mu bo uspelo restavracijo ponovno oživeti.
13:08
I: Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabik, Nur Aysan, Selma Ergeç, Halit Ergenç, Filiz Ahmet... IMDb ocena: 6.4. Mlad slikar Leo na dvorišču palače slika Sulejmanov portret. Ne sluti, da mu nasproti prihaja Aleksandra, ki ji je zdaj ime Hurrem, njegova izgubljena zaročenka. Ta je prišla sultanu povedat, da je spet noseča. Ko za to izve Mahidevran, zapade v depresijo. Medtem ji Gulšah pove, da bi si vsi oddahnili, če bi se Hurrem za vedno znebili. Sadika ni zadovoljna s spremembami in išče način, da bi ostala čim bliže Sulejmanu. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
14:14
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Ellen bo tokrat gostila slavno angleško igralko Keiro Knightley. Keira je znana po vlogah v filmih Pirati s Karibov, Prevzetnost in pristranost, Pravzaprav ljubezen … Pogovarjali se bosta o njenem najnovejšem filmu Igra imitacije in prihajajočem naraščaju. Pridružila se jima bo ameriška igralka in komičarka Wendi McLendon-Covey, ki bo predstavila svoj najnovejši šov Repeat After Me. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
15:13
I: Kate Walsh, Paul Adelstein, KaDee Strickland, Taye Diggs, Amy Brenneman, Tim Daly, Brian Benben; R: Shonda Rhimes... IMDb ocena: 6.6. Violet se vrne domov in na kliniko. Pete in Addison nista navdušena nad tem, da se hoče znova povezati z Lucasom. Amelia pa se vtika v Samovo zasebno življenje. Omeni, da zna pozdraviti vsa srca, razen svojega. Sheldon spodbudi Charlotte, naj se pobota s Cooperjem, ki se ukvarja z bolnikom, ki poje vse, kar vidi pred sabo.
16:10
I: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill; R: Robert Doherty... IMDb ocena: 8.0. Čeprav Holmes prezira bankirje, privoli v pomoč pri primeru preiskovanja smrti direktorja borze, ki je vzel prevelik odmerek heroina. Holmes v podjetju odkrije vzorec skrivnostnih smrti. Kdo bi pridobil s temi umori? Medtem Watsonova gre na zmenek.
17:04
I: Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray, Cote de Pablo, Brian Dietzen; R: Donald P. Bellisario, Don McGill... IMDb ocena: 8.0. Ekipa NCIS preiskuje izginotje vodnika fotografa, ki bi moral pričati na vojaškem sodišču v razvpitem primeru umora v Afganistanu. Medtem skuša Abby pomagati mladi brezdomki, da se ponovno poveže z družino.
18:00
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan... IMDb ocena: 8.3. Enota za domovinsko varnost zavaruje kraj, kjer je eksplodiral avtomobil bomba. Castle in Beckettova se zdaj ukvarjata z dvema vprašanjema: kdo je ubil žrtev in zakaj hočejo zvezni agenti prevzeti primer.
19:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
21:03
I: Sacha Baron Cohen, Gustaf Hammarsten, Clifford Banagale, Chibundu Orukwowu, Chigozie Orukwowu, Josh Meyers, Toby Hoguin; R: Larry Charles... IMDb ocena: 5.9. Filmska ekipa, ki je na spoznavanju ZDA sledila novinarju Boratu, se tokrat z avstrijskim modnim strokovnjakom Brünom odpravi na modne steze. Toda homoseksualni mladenič s svojim nenavadnim obnašanjem povsod vzbudi veliko nejevolje in zgražanja, zato se odloči svojo raziskavo razširiti tudi na druge medijske osebnosti in aktualne družbene pojave, kar povzroči pravi kaos zmešnjav in obilico nesramnosti. Na svoji poti do slave Brüno izkusi vojaški trening, posreduje v sporu med Judi in Palestinci, posvoji otroka iz Afrike in razbesni skoraj vse.
22:31
I: Shemar Moore, Thomas Gibson, Matthew Gray Gubler, Kirsten Vangsness, A.J. Cook, Joe Mantegna, Paget Brewster; R: Jeff Davis... IMDb ocena: 8.2. Reid odkrije, da je njegovo dekle ugrabil zasledovalec. Skupaj s strokovnjaki za vedenjsko analizo jo skušajo najti, preden bo prepozno.
23:27
Oddaja z utrinki iz skupnega stanovanja tekmovalcev interaktivnega šova Bar. Tu se tekmovanje namreč ne konča, še več, tu privrejo čustva na plan, zamere se kuhajo dalje ali pa celo dosežejo vrhunec. Morda ljubezen na vidiku ali celo solze.
23:57
I: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill; R: Robert Doherty... IMDb ocena: 8.0. Holmes obišče bolnišnično mrtvašnico, ker hoče izvesti nekaj poskusov, in spozna, da je bil eden od pacientov umorjen. Je to zgolj naključje ali v bolnišnici deluje -angel usmiljenja-, ki mori šibke in hudo bolne paciente, da se zdi, kot da umrejo naravne smrti? Medtem Sherlock izve nekaj več o tem, zakaj je Watsonova zavrgla kirurško kariero.
00:52
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
01:46
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
02:51
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Ellen bo tokrat gostila slavno angleško igralko Keiro Knightley. Keira je znana po vlogah v filmih Pirati s Karibov, Prevzetnost in pristranost, Pravzaprav ljubezen … Pogovarjali se bosta o njenem najnovejšem filmu Igra imitacije in prihajajočem naraščaju. Pridružila se jima bo ameriška igralka in komičarka Wendi McLendon-Covey, ki bo predstavila svoj najnovejši šov Repeat After Me. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
03:38
Nočni program