Planet TV
06:30
I: Selena Gomez, David Henrie, Jake T. Austin, Jennifer Stone, Maria Canals-Barrera, David DeLuise; R: Todd J. Greenwald... IMDb ocena: 6.8. Alex se pridruži predstavi Harperinih staršev, ker se ji zdijo zabavnejši kot njeni starši. Ko ugotovi, da so Finklovi usmerjeni predvsem v delo in jim ni mar za zabavo, se odloči, da jo bodo sami nagnali iz igralske skupine.
06:57
Atraktivna vremenska napoved, ki jo vodita Jasmina Muhić in Bojan Ilijanič.
07:00
Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije. Oddaja gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno. Oddajo vodijo: Tomaž Bratož, Živa Rogelj in Marko Potrč.
07:24
Aktualne športne novice in rezultati iz Slovenije in sveta. Šport v oddaji DANES vodita Nataša Gavranić in Miran Tišič.
07:32
TV prodaja
07:47
I: Jason Thompson, Gordon Ramsay, Scott Leibfried, Andrea Van Willigan, Jean Philippe Susilovic... IMDb ocena: 7.1. Najboljši štirje tekmovalci morajo pripraviti jed, za katero nimajo recepta, poustvariti jo morajo po okusu. Zmagovalca čaka druženje z družino na jahti, poraženci pa morajo počistiti sobe. Naslednji dan ima eden od tekmovalcev hude bolečine v hrbtu, a je odločen, da bo nadaljeval. Pri večerji ima vsak tekmovalec priložnost voditi kuhinjo. Vsakega čaka tudi sabotaža, a nekateri je ne odkrijejo. Po tej večerji Ramsay izloči dva tekmovalca in razkrije, katera dva bosta tekmovala v finalu.
08:46
TV prodaja
09:16
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. Ellen bo tokrat gostila priljubljeno igralko Jennifer Love Hewitt, ki je pred kratkim postala mamica. Postregla nam bo z novicami iz svojega zasebnega in materinskega življenja. Ellen se bo nato pogovarjala z igralko in komičarko Cheryl Hines, ki jo poznamo po številnih odličnih filmskih vlogah, spremljali pa smo jo lahko tudi v komični seriji Nikar tako živahno. Za konec bo Beck zapel skladbo s svojega novega albuma. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
10:13
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.3. Agencija Ys zaradi Jaseminega obnašanja izgubi stranko. Javuz Mustafa nagovarja, naj prizna zločin in gre v zapor. Jasemin in Savaš se spet pobotata. Baldarjevi možje ujamejo Orhana. Čiček Šahnur očita, ker jo je spodbujala, naj počaka, da Savaš neha ljubiti Jasemin. Mehmedu uspe priti do Savaševih in Jasemininih slik. Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savašu uspelo najti Jasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom.
11:15
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler... IMDb ocena: 9.0. Ross zanika, da je zaljubljen v Rachel, a ker ta ne najde novega stanovanja, ji predlaga, naj se preseli k njemu. Monica in Chandler se prepirata zaradi Chandlerjevega pohištva, a se na koncu pobotata. Joey išče sostanovalko. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
11:47
TV prodaja
12:02
Tim Kores in skupina In&Out se bodo znašli v zagati zaradi bolezni enega izmed članov benda. Jim bo uspelo izpeljati koncert brez glavnega kitarista? Jasna Kuljaj se bo poslovila od svoje sostanovalke in dan preživela v vlogi varuške. Jani bo razvajal Tejo, ki okreva po operaciji, in ji bo skupaj s prijateljema pripravil presenečenje. Jurij Hudolin bo dan preživel delovno, zvečer pa si bo privoščil gurmansko večerjo. V resničnostni oddaji Sladko življenje bomo pokukali v življenje slovenskih estradnikov. Vsak teden bodo kamere sledile petim zvezdnikom in spremljale njihovo vsakdanje dogajanje.
13:02
TV prodaja
13:20
Zabavno magazinsko oddajo O vodi Špela Jereb. V oddaji O lahko pričakujete pikantnosti o znanih, ki burijo domišljijo, novice o trendih po svetu in pri nas, o lepoti in zabavi, pa tudi zgodbe o navadnih ljudeh z nenavadnimi poklici.
13:48
I: Kristen Bell, Percy Daggs III, Jason Dohring, Francis Capra, Enrico Colantoni, Ryan Hansen, Teddy Dunn; R: Rob Thomas... IMDb ocena: 8.4. Priljubljeni kviz na internetu med srednješolci povzroči veliko vznemirjenja, še posebej ko nekdo razkrije rezultate. S tem postane javnih kar nekaj skrivnosti dijakov, ki se tako znajdejo v veliki zadregi. Med njimi je tudi Meg, ki se Veronici zasmili. Da bi našla storilca, Veronica združi moči z računalniško strokovnjakinjo Mac. Keith medtem pomaga Wallaceu in njegovi mami, da se rešita neposlušnega podnajemnika. V obalnem mestecu Neptune premožni in vplivni narekujejo pravila življenja. V lasti imajo mesto in srednjo šolo in prizadevajo si, da bi njihove umazane skrivnosti ostale skrite. Na njihovo žalost je tu Veronica Mars (Kristen Bell), neustrašno 17-letno dekle, ki v vlogi zasebne detektivke rešuje najbolj zapletene skrivnosti. Veronica je bila včasih eno najpopularnejših deklet na šoli, vse pa se je spremenilo z umorom njene najboljše prijateljice Lilly. Veronicin oče Keith, ki je bil takrat šerif, je za umor osumil Lillyjinega očeta, zato so ga odstavili. Veronico so prijatelji izobčili, tudi njen fant Duncan, Lillyjin brat, ji je takrat obrnil hrbet. A Veronica je to nekako prebolela. Zdaj se podnevi spopada s tipičnimi najstniškimi težavami, ponoči pa pomaga očetu, ki je ustanovil svojo detektivsko agencijo, pri odkrivanju temačnih skrivnosti. Odločena je, da najde dokaze, s katerimi bo oprala očetovo ime. A pri tem bo odkrila še nekaj bolj šokantnega.
14:46
I: Kate Walsh, Paul Adelstein, KaDee Strickland, Taye Diggs, Amy Brenneman, Tim Daly, Brian Benben; R: Shonda Rhimes... IMDb ocena: 6.6. Sheldon odkrije srečo z novo žensko, vendar sumi, da je Nick vpleten v Sarahino izginotje.
15:45
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. Ellen bo po dolgem času spet gostila prikupni deklici Sophio Grace in Rosie. Ker sta se udeležili podelitve nagrad Kids Choice Awards, nam bosta gotovo zaupali marsikatero podrobnost. Voditeljica se bo nato pogovarjala z avstralskim igralcem in režiserjem Simonom Bakerjem, ki bo spregovoril o šesti sezoni priljubljene serije Mentalist. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
16:45
Aktualne novice dneva.
16:59
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.3. V medijih razkrijejo skrivno zvezo med Savašem in Jasemin. Nazan na banki izve, da je bil njen račun blokiran, Bora pa ji potem to očita in zahteva, da nekako pride do denarja. Javuz pokliče Mustafa, naj pride v njihovo skladišče. Nazan pride po svojega sina, a jo napodijo stran. Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savašu uspelo najti Jasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom.
18:00
Zabavno magazinsko oddajo O vodi Špela Jereb. V oddaji O lahko pričakujete pikantnosti o znanih, ki burijo domišljijo, novice o trendih po svetu in pri nas, o lepoti in zabavi, pa tudi zgodbe o navadnih ljudeh z nenavadnimi poklici.
18:30
I: Jason Thompson, Gordon Ramsay, Scott Leibfried, Andrea Van Willigan, Jean Philippe Susilovic... IMDb ocena: 7.1. Finalista Jay in Holli tekmujeta za zmago v Peklenski kuhinji. V zadnjem izzivu morata pripraviti pet različnih jedi, ki jih oceni pet vrhunskih kuharjev. Zmagovalec lahko prvi izbere člana svoje ekipe pri zadnji večerji. Pred finalno večerjo ima Ramsay za oba finalista posebno nagrado. Oba tekmovalca pri zadnji večerji čakajo veliki izzivi, a rezultat je zelo tesen.
19:27
Atraktivna vremenska napoved, ki jo vodita Jasmina Muhić in Bojan Ilijanič.
19:30
Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije. Oddaja gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno. Oddajo vodijo: Tomaž Bratož, Živa Rogelj in Marko Potrč.
19:54
Aktualne športne novice in rezultati iz Slovenije in sveta. Šport v oddaji DANES vodita Nataša Gavranić in Miran Tišič.
20:00
Tokrat bomo ugotavljali, ali drži stereotip, da mladi niso vztrajni oziroma da so stari bolj vztrajni in bolj potrpežljivi. Tekmovalci bodo v naslednjih dveh dneh opravljali naloge. Če jih opravijo dobro, dobijo Kraljevski večer na Bledu. Naloge, ki so jih dobili na mizo, pa so bile med seboj ovirajoče. Zlaganje domin v vrsto. 1500 kosov. Pikado, kjer je treba zadeti v sredino vsak trikrat. Prenašanje vode z malim kozarčkom. 25 litrov. Razdeliti se morajo v skupine 3, 3, 4 in vse skupaj opraviti v relativno majhnem prostoru. Ko opravijo nalogo, dobijo naslednjo. Po opravljenih nalogah sledi še skupinska naloga, ko morajo izdelati 1000 zobotrebcev. Kdo med njimi bo prislužil Kraljevsko nagrado na Bledu? In predvsem ali bodo akterji realno ocenili doprinos k osvojitvi nagrade in ta svoja spoznanja prelili v tajnem glasovanju za končnega zmagovalca med zlate in črne kroglice? Prihaja nova oddaja, v kateri bodo gledalci spremljali pravi družbeni eksperiment – sobivanje dveh generacij, ki ju ločuje medgeneracijski prepad. V hišo se bo za 21 dni naselilo deset oseb, pet jih je starih pod 30 let in pripadajo generaciji, ki po končanih šolanjih v vse več primerih obvisijo brez vizije o perspektivi, brez zaposlitve, na plečih svojih staršev in/ali družbe. Drugih pet oseb je starejših od 60 let, to so upokojenci, ki so svoja plodna leta preživeli v popolnoma drugačnem času. Mlajše že takoj čaka šok, saj vnaprej niso vedeli, kdo bodo njihovi sostanovalci.
21:42
I: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg; R: Darren Star... IMDb ocena: 6.8. Carrie je spet srečna z Aidanom, vendar jo pokliče Živina. Charlotte noče več delati v galeriji, Samantha pa ozmerja taksiste in z enim pristane v postelji. Miranda si poškoduje vrat in na pomoč pokliče Carrie. Ta ne more priti, zato pomoč ponudi Aidan. Kultna serija o Carrie Bradshaw in njenih prijateljicah Mirandi, Samanthi in Charlotte.
22:15
I: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg; R: Darren Star... IMDb ocena: 6.8. Carrie je čisto iz sebe, ko se ji pokvari računalnik. Aidan je jezen nanjo, ker mu ne dovoli, da bi se bolj zbližala, zato ji vrne ključ. Samantha kupi spolni priročnik, v katerem je več kot tisoč različnih poz in jih začne preizkušati s svojim trenerjem. Mirandi umre mama, zato se vse prijateljice udeležijo pogreba. Kultna serija o Carrie Bradshaw in njenih prijateljicah Mirandi, Samanthi in Charlotte.
22:54
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler... IMDb ocena: 9.0. Ross začne predavati na univerzi, Joeyju poteče zdravstveno zavarovanje, Phoebe pa od jasnovidca izve, da bo umrla čez en teden. Rachel in Monica gresta na Rossovo predavanje in se začudita, ko slišita, da ta govori z angleškim naglasom. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
23:24
I: Kestie Morassi, Madeleine West, Alison Whyte, Diana Glenn, Bojana Novakovic, Peta Sergeant, Dustin Clare; R: Roger Simpson... IMDb ocena: 7.4. Lauren dobi navdih, da bi se dekleta združila v sindikat. Nick se pripravlja na skupno življenje z Mel, nato pa mu nepričakovani obiskovalec iz preteklosti spremeni življenje. Osrednje prizorišče dogajanja je luksuzni bordel 232, v seriji pa spremljamo pet vrhunskih spremljevalk in njihovo menedžerko, ki poskušajo usklajevati pritiske iz zasebnega življenja s svojim poklicem. Chloe (Diana Glenn) svoji štirinajstletni hčerki pove, da dela v igralnici, vendar se zave, da bo kaj kmalu izvedela resnico. Za Mel (Madeleine West) se ves čas zanima lastnik bordela Nick (Robert Mammone), njegova hčerka Natalie (Kestie Morassi) pa bordel vodi. Tippi (Bojana Novakovic) je lepa in živahna mlada plavolaska, ki obiskuje predavanja o kreativnem pisanju. Heather (Peta Sergeant) je lezbijka, katere partnerica Ally si obupno želi otroka. Tu je še starejša Lauren (Alison Whyte), ki dela kot receptorka in se poigrava z mislijo, da bi svoje delovno mesto zamenjala z delom prostitutke.
00:55
Zabavno magazinsko oddajo O vodi Špela Jereb. V oddaji O lahko pričakujete pikantnosti o znanih, ki burijo domišljijo, novice o trendih po svetu in pri nas, o lepoti in zabavi, pa tudi zgodbe o navadnih ljudeh z nenavadnimi poklici.
01:30
I: Shemar Moore, Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Kirsten Vangsness, A.J. Cook, Joe Mantegna, Paget Brewster; R: Jeff Davis... IMDb ocena: 8.2. Po desetletnem premoru je ponovno na delu eden najbolj razvpitih množičnih morilcev v Novi Angliji. Agent Aaron Hotchner, ki je takrat preiskoval umore, se vrne k svojemu staremu primeru.
02:25
I: Kristen Bell, Percy Daggs III, Jason Dohring, Francis Capra, Enrico Colantoni, Ryan Hansen, Teddy Dunn; R: Rob Thomas... IMDb ocena: 8.4. Priljubljeni kviz na internetu med srednješolci povzroči veliko vznemirjenja, še posebej ko nekdo razkrije rezultate. S tem postane javnih kar nekaj skrivnosti dijakov, ki se tako znajdejo v veliki zadregi. Med njimi je tudi Meg, ki se Veronici zasmili. Da bi našla storilca, Veronica združi moči z računalniško strokovnjakinjo Mac. Keith medtem pomaga Wallaceu in njegovi mami, da se rešita neposlušnega podnajemnika. V obalnem mestecu Neptune premožni in vplivni narekujejo pravila življenja. V lasti imajo mesto in srednjo šolo in prizadevajo si, da bi njihove umazane skrivnosti ostale skrite. Na njihovo žalost je tu Veronica Mars (Kristen Bell), neustrašno 17-letno dekle, ki v vlogi zasebne detektivke rešuje najbolj zapletene skrivnosti. Veronica je bila včasih eno najpopularnejših deklet na šoli, vse pa se je spremenilo z umorom njene najboljše prijateljice Lilly. Veronicin oče Keith, ki je bil takrat šerif, je za umor osumil Lillyjinega očeta, zato so ga odstavili. Veronico so prijatelji izobčili, tudi njen fant Duncan, Lillyjin brat, ji je takrat obrnil hrbet. A Veronica je to nekako prebolela. Zdaj se podnevi spopada s tipičnimi najstniškimi težavami, ponoči pa pomaga očetu, ki je ustanovil svojo detektivsko agencijo, pri odkrivanju temačnih skrivnosti. Odločena je, da najde dokaze, s katerimi bo oprala očetovo ime. A pri tem bo odkrila še nekaj bolj šokantnega.
03:30
Nočni program
06:30
I: Selena Gomez, David Henrie, Jake T. Austin, Jennifer Stone, Maria Canals-Barrera, David DeLuise; R: Todd J. Greenwald... IMDb ocena: 6.8. Alex stopi skozi čarobno zrcalo in ves svet se začne ravnati po njenih željah. Ogledalo se razbije in Alex se najraje ne bi nikoli vrnila v resničnost. Obstaja možnost, da bo za vedno obtičala v vzporednem svetu, kjer je vse po njenem.
06:57
Atraktivna vremenska napoved, ki jo vodita Jasmina Muhić in Bojan Ilijanič.
07:00
Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije. Oddaja gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno. Oddajo vodijo: Tomaž Bratož, Živa Rogelj in Marko Potrč.
07:24
Aktualne športne novice in rezultati iz Slovenije in sveta. Šport v oddaji DANES vodita Nataša Gavranić in Miran Tišič.
07:35
TV Prodaja
07:50
I: Jason Thompson, Gordon Ramsay, Scott Leibfried, Andrea Van Willigan, Jean Philippe Susilovic... IMDb ocena: 7.1. Finalista Jay in Holli tekmujeta za zmago v Peklenski kuhinji. V zadnjem izzivu morata pripraviti pet različnih jedi, ki jih oceni pet vrhunskih kuharjev. Zmagovalec lahko prvi izbere člana svoje ekipe pri zadnji večerji. Pred finalno večerjo ima Ramsay za oba finalista posebno nagrado. Oba tekmovalca pri zadnji večerji čakajo veliki izzivi, a rezultat je zelo tesen.
08:45
TV Prodaja
09:15
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. Ellen bo po dolgem času spet gostila prikupni deklici Sophio Grace in Rosie. Ker sta se udeležili podelitve nagrad Kids Choice Awards, nam bosta gotovo zaupali marsikatero podrobnost. Voditeljica se bo nato pogovarjala z avstralskim igralcem in režiserjem Simonom Bakerjem, ki bo spregovoril o šesti sezoni priljubljene serije Mentalist. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
10:10
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.3. V medijih razkrijejo skrivno zvezo med Savašem in Jasemin. Nazan na banki izve, da je bil njen račun blokiran, Bora pa ji potem to očita in zahteva, da nekako pride do denarja. Javuz pokliče Mustafa, naj pride v njihovo skladišče. Nazan pride po svojega sina, a jo napodijo stran. Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savašu uspelo najti Jasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom.
11:15
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler... IMDb ocena: 9.0. Ross začne predavati na univerzi, Joeyju poteče zdravstveno zavarovanje, Phoebe pa od jasnovidca izve, da bo umrla čez en teden. Rachel in Monica gresta na Rossovo predavanje in se začudita, ko slišita, da ta govori z angleškim naglasom. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
11:45
TV Prodaja
12:00
I: Huw Cordey, David Attenborough, Sigourney Weaver... IMDb ocena: 9.5. Ta oddaja pojasnjuje geološke in vulkanske sile, ki so oblikovale kopno in gorske verige na njem. Planet Zemlja nas popelje na ogled najmogočnejših gorskih verig. Potovanje se začne pri nastanku gore na enem izmed najnižje ležečih krajev na Zemlji in konča na vrhu Everesta. V Etiopiji so vulkanske sile botrovale nastanku Simienskih gora, kjer domujejo rjavi dželadi. V Andih se za preživetje bori družina petih pum, izpostavljena najbolj nestanovitnemu vremenu na planetu. Visoko v pakistanskih gorah pa domuje snežni leopard. Prizori iz življenja divjih živali se nadaljujejo s posnetki orjaškega pande v gorski jami na Kitajskem.
13:00
TV Prodaja
13:30
Zabavno magazinsko oddajo O vodi Špela Jereb. V oddaji O lahko pričakujete pikantnosti o znanih, ki burijo domišljijo, novice o trendih po svetu in pri nas, o lepoti in zabavi, pa tudi zgodbe o navadnih ljudeh z nenavadnimi poklici.
14:00
I: Kristen Bell, Percy Daggs III, Jason Dohring, Francis Capra, Enrico Colantoni, Ryan Hansen, Teddy Dunn; R: Rob Thomas... IMDb ocena: 8.4. Premožni starši dijaka Caseyja najamejo Keitha, da razišče kult, v katerem je postal dejaven njun sin. Veronica se spoprijatelji s Caseyjem in se včlani v kult, da bi izvedela kaj več o njegovem karizmatičnem voditelju. Medtem želi Veronica izpodbiti trditve obsojenega morilca, ki trdi, da je Jake Kane njen pravi oče. V obalnem mestecu Neptune premožni in vplivni narekujejo pravila življenja. V lasti imajo mesto in srednjo šolo in prizadevajo si, da bi njihove umazane skrivnosti ostale skrite. Na njihovo žalost je tu Veronica Mars (Kristen Bell), neustrašno 17-letno dekle, ki v vlogi zasebne detektivke rešuje najbolj zapletene skrivnosti. Veronica je bila včasih eno najpopularnejših deklet na šoli, vse pa se je spremenilo z umorom njene najboljše prijateljice Lilly. Veronicin oče Keith, ki je bil takrat šerif, je za umor osumil Lillyjinega očeta, zato so ga odstavili. Veronico so prijatelji izobčili, tudi njen fant Duncan, Lillyjin brat, ji je takrat obrnil hrbet. A Veronica je to nekako prebolela. Zdaj se podnevi spopada s tipičnimi najstniškimi težavami, ponoči pa pomaga očetu, ki je ustanovil svojo detektivsko agencijo, pri odkrivanju temačnih skrivnosti. Odločena je, da najde dokaze, s katerimi bo oprala očetovo ime. A pri tem bo odkrila še nekaj bolj šokantnega.
14:55
I: Kate Walsh, Paul Adelstein, KaDee Strickland, Taye Diggs, Amy Brenneman, Tim Daly, Brian Benben; R: Shonda Rhimes... IMDb ocena: 6.6. Čeprav bi morala Charlotte zaradi nosečnosti počivati, bolnišnico še naprej vodi kar iz postelje. Medtem se Mason boji, da se ne bo nikoli vrnila iz bolnišnice.
15:50
I: Jon Abrahams, Anthony Okungbowa, Ellen DeGeneres... IMDb ocena: 7.4. V tokratni oddaji bo Ellen gostila priljubljenega country pevca Luka Bryana. Ker bo v kratkem vodil podelitev nagrad country glasbe, mu bo Ellen zagotovo lahko dala kakšen koristen nasvet s podelitve oskarjev. Naslednji gost bo igralec, komik, scenarist in režiser B. J. Novak, v studio pa prihaja tudi strokovnjakinja za lepoto Kym Douglas. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
16:45
Aktualne novice dneva.
17:00
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.3. Jasemin ima težave s posli v agenciji zaradi fotografij s Savašem, ki so jih objavili mediji. Tudi Čiček ima težave v šoli zaradi neljubih dogodkov, v katere je bila vpletena družina Baldar. Ko Savaš izve, da je imel stric Pala spet težave s srcem, se domov odpravi z Jasemin, kar Čiček in mati Šahnur sprejmeta z neodobravanjem. Ko Orhan pobegne, Savaševi možje izvedo, da je poiskal zatočišče pri Ahmedu Moranu. Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savašu uspelo najti Jasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom.
18:00
Zabavno magazinsko oddajo O vodi Špela Jereb. V oddaji O lahko pričakujete pikantnosti o znanih, ki burijo domišljijo, novice o trendih po svetu in pri nas, o lepoti in zabavi, pa tudi zgodbe o navadnih ljudeh z nenavadnimi poklici.
18:30
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.3. Savaš bi rad našel Ahmeda Morana, da enkrat za vselej obračuna z njim. Javuz ima skrivne načrte, zato naroči Čiček, naj Savašu sporoči, kje je njun oče. Ko Jasemin pride domov, je strašno zaskrbljena, ker tam ne najde svojega sina in matere. Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savašu uspelo najti Jasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom.
19:27
Atraktivna vremenska napoved, ki jo vodita Jasmina Muhić in Bojan Ilijanič.
19:30
Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije. Oddaja gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno. Oddajo vodijo: Tomaž Bratož, Živa Rogelj in Marko Potrč.
19:54
Aktualne športne novice in rezultati iz Slovenije in sveta. Šport v oddaji DANES vodita Nataša Gavranić in Miran Tišič.
20:00
Tokrat bosta Nina in Miha v studiu gostila prikupne kužke, saj bo v eni izmed nalog treba prepoznati različne pasme psov. Ženske bodo stavile tudi na žilavost svojih moških, ki bodo pili čebulni sok. Že pri rezanju čebule marsikdo joče, pitje soka iz sveže čebule pa je še veliko hujša izkušnja – kar bo na lastni koži izkusil dragi, ki ga bo partnerka poslala opravljati izziv. Finalna igra bo tokrat brez stav, saj bosta tekmovala oba finalista. V skoraj cirkuški točki bosta pripeta na vrv visela z glavo navzdol in pri tem držala svoji dami za roke, da bosta približno 30 centimetrov od tal. Par, katerega dama prva spusti moškega in se dotakne tal, igro izgubi.
21:40
I: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill; R: Robert Doherty... IMDb ocena: 8.0. Holmes si opomore po strelnih ranah in se izogiba analgetikom, hkrati pa preiskuje primer, povezan z bogatim grškim ladjarjem. Primer vključuje umor in denarne goljufije, potem pa ga čaka še zadnji spopad z Moriartyjem. Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) in dr. Joan Watson (Lucy Liu) v sodobni drami o slavni detektivski dvojici rešujeta najbolj nemogoče primere newyorške policije. Ekscentrični Sherlock je pobegnil na Manhattan, kjer mora živeti v oskrbi dr. Watsonove. Ta je bila uspešna kirurginja, dokler ni izgubila pacienta in licence. Meni, da s svojim zdajšnjim delom kot svetovalka za odvisnike pomaga ljudem in služi pokoro. Toda Sherlock ni njen običajni pacient. Sam sebi predpiše rehabilitacijo, in sicer delo policijskega svetovalca v New Yorku. Watsonova nima druge izbire, kot da ga spremlja. Ob tem spozna, da ima tudi sama raziskovalno žilico. Sherlock Holmes teka po New Yorku in rešuje zločine, dr. Watsonova pa skrbi, da ostaja na trdnih tleh.
22:35
I: Daniela Ruah, Chris O'Donnell, Barrett Foa, Linda Hunt, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Renée Felice Smith; R: Shane Brennan... IMDb ocena: 6.8. Ekipa preiskuje edinega preživelega nekdanje teroristične skupine. Kensi in Deeks gresta za sledjo, ki ju vodi v gozdove. Tukaj je nova sezona posebnega oddelka NCIS-a, katerega naloga je lov na nevarne in izmuzljive kriminalce, ki predstavljajo resno grožnjo državni varnosti. Ekipa visoko usposobljenih agentov, s skrivnostnim Callenom na čelu, ki prevzemajo lažne identitete in se pri svojem delu poslužujejo najsodobnejše tehnologije, da bi se prebili globoko v svet kriminala.
23:30
I: Kestie Morassi, Madeleine West, Alison Whyte, Diana Glenn, Bojana Novakovic, Peta Sergeant, Dustin Clare; R: Roger Simpson... IMDb ocena: 7.4. Mel in Natalie se vsaka po svoje soočata z Nickovo smrtjo ter želita prevzeti bordel. Heather in Lauren se preselita v novi dom. Lauren razmišlja o svoji nedavni življenjski odločitvi, Heather pa okreva po splavu. Osrednje prizorišče dogajanja je luksuzni bordel 232, v seriji pa spremljamo pet vrhunskih spremljevalk in njihovo menedžerko, ki poskušajo usklajevati pritiske iz zasebnega življenja s svojim poklicem. Chloe (Diana Glenn) svoji štirinajstletni hčerki pove, da dela v igralnici, vendar se zave, da bo kaj kmalu izvedela resnico. Za Mel (Madeleine West) se ves čas zanima lastnik bordela Nick (Robert Mammone), njegova hčerka Natalie (Kestie Morassi) pa bordel vodi. Tippi (Bojana Novakovic) je lepa in živahna mlada plavolaska, ki obiskuje predavanja o kreativnem pisanju. Heather (Peta Sergeant) je lezbijka, katere partnerica Ally si obupno želi otroka. Tu je še starejša Lauren (Alison Whyte), ki dela kot receptorka in se poigrava z mislijo, da bi svoje delovno mesto zamenjala z delom prostitutke.
00:35
I: Sarah Wayne Callies, Jon Bernthal, Andrew Lincoln, Steven Yeun, Chandler Riggs, Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Emily Kinney; R: Frank Darabont... IMDb ocena: 8.7. Razmere v zaporu so čedalje slabše, saj je okuženih vedno več ljudi. Daryl, Tyreese, Michonne in Bob še vedno poskušajo priti do zdravil, Rick in Carol pa v bližnjem mestu naletita na dva neokužena zamudnika. Policist Rick Grimes vodi skupino preživelih v grozljivem svetu, kjer zombiji napadajo žive.
01:30
Zabavno magazinsko oddajo O vodi Špela Jereb. V oddaji O lahko pričakujete pikantnosti o znanih, ki burijo domišljijo, novice o trendih po svetu in pri nas, o lepoti in zabavi, pa tudi zgodbe o navadnih ljudeh z nenavadnimi poklici.
02:05
I: Shemar Moore, Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Kirsten Vangsness, A.J. Cook, Joe Mantegna, Paget Brewster; R: Jeff Davis... IMDb ocena: 8.2. Ekipa vedenjskih analitikov mora izslediti požigalca, ki s podtikanjem požarov in umori seje strah v majhnem mestu.
02:55
I: Daniela Ruah, Chris O'Donnell, Barrett Foa, Linda Hunt, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Renée Felice Smith; R: Shane Brennan... IMDb ocena: 6.8. Ekipa preiskuje edinega preživelega nekdanje teroristične skupine. Kensi in Deeks gresta za sledjo, ki ju vodi v gozdove. Tukaj je nova sezona posebnega oddelka NCIS-a, katerega naloga je lov na nevarne in izmuzljive kriminalce, ki predstavljajo resno grožnjo državni varnosti. Ekipa visoko usposobljenih agentov, s skrivnostnim Callenom na čelu, ki prevzemajo lažne identitete in se pri svojem delu poslužujejo najsodobnejše tehnologije, da bi se prebili globoko v svet kriminala.
03:30
Nočni program
06:30
TV prodaja
06:57
Atraktivna vremenska napoved, ki jo vodita Jasmina Muhić in Bojan Ilijanič.
07:00
Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije. Oddaja gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno. Oddajo vodijo: Tomaž Bratož, Živa Rogelj in Marko Potrč.
07:24
Aktualne športne novice in rezultati iz Slovenije in sveta. Šport v oddaji DANES vodita Nataša Gavranić in Miran Tišič.
07:35
I: Madison Pettis, Jonathan Morgan Heit, David Arquette, Corey Burton, Loren Hoskins, Jeff Bennett, Colin Ford... IMDb ocena: 6.5. Interaktivna, dvodimenzionalna, računalniško animirana serija za predšolske otroke je polna glasbe in zabavnih pustolovščin. V njej nastopajo stara znanca otrok – kapitan Kljuka in Ponirek – ter nova posadka malih piratov, ki jih vodi zagnani in pogumni Jakec. Serija je zasnovana z namenom spodbuditi otroke k sodelovanju. V vsakem delu si boste ogledali dve zabavni in glasbe polni zgodbi, v katerih Jakec vodi svojo ekipo, ki jo sestavljajo Izi, Bucko in papagaj Banjči. Na obali Piratskega otoka, kjer je njihovo skrivališče, je zasidrana prekrasna ladja Gusi, s katero plujejo po deželi Nije in iščejo izgubljene zaklade. Jakec in njegovi tovariši morajo držati skupaj in sodelovati, če hočejo prelisičiti kapitana Kljuko in Ponirka, po vsaki uspešno opravljeni nalogi pa so poplačani z zlatimi cekini. Jakec in njegovi tovariši tudi male gledalce povabijo, naj jim pomagajo pri reševanju težav. Skupaj z njimi se spuščajo po toboganih, ovijalkah in letijo s pomočjo čarobnega vilinskega prahu ter na koncu vedno dobijo svoj zaklad nazaj.
08:00
I: Darcy Rose Byrnes, Ariel Winter, Zach Callison, Sara Ramirez, Tim Gunn, Travis Willingham, Coco Grayson; R: Craig Gerber... IMDb ocena: 7.0. Risanka o prikupni deklici Sofiji, ki je živela običajno življenje na vasi, a se je preselila na dvor po poroki svoje mame s kraljem. Tako se Sofija znajde v veličastnem, a včasih tudi begajočem kraljevskem svetu, kjer se pridruži polbratu Jaku in polsestri Amber. S preostalimi princi in princesami obiskuje kraljevo šolo, ki jo vodijo tri dobre vile (iz Disneyjeve risanke Trnuljčica). Sofija se ves čas spopada z novimi izzivi, v katerih dokazuje, da je prijazna, ljubeča, iskrena, pogumna in dostojanstvena, kot mora biti vsaka prava princesa. V posameznih epizodah se pojavijo tudi junakinje iz Disneyjevih risank, kot so Pepelka, Trnuljčica, Jasmine, Belle.
08:25
I: Kevin Jonas, Chelsea Kane, Nicole Gale Anderson, Joe Jonas, Nick Jonas, John Ducey, Ashley Cozine; R: Michael Curtis, Roger S.H. Schulman... IMDb ocena: 4.6. Na Vanessino veliko nezadovoljstvo Joe priskrbi Stelli delo pri filmu, ki ga snema. Medtem naredi Nick darilo za Macy.
09:00
I: Ty Pennington, Paul DiMeo, Michael Moloney, Tracy Hutson, Paige Hemmis... IMDb ocena: 6.4. Ty in igralka Glenn Close priskočita na pomoč vojnemu veteranu, ki je bil ranjen v Iraku in trpi za posttravmatskim sindromom. Z družino živi ob kamnolomu, od koder se pogosto slišijo eksplozije dinamita, zdaj pa bodo dobili hišo v mirnem okolišu.
09:55
I: Scott Wilson, Gerald McRaney, Jason Dolley, Ann Dowd, Bonnie Bartlett, Jordan Garrett, Kyle Chavarria; R: Sandy Tung... IMDb ocena: 6.4. Shiloh je rešen je zadnji film iz filmske trilogije o kužku Shilohu in njegovem prijatelju Martyju. Martyjev neprijazen sosed Judd se znajde v težavah, ko v mestu nekdo izgine. Ker so pogrešanega človeka nazadnje videli z Juddom, postane ta glavni osumljenec za njegovo izginotje. Le Marty verjame, da je Judd nedolžen. Skupaj s kužkom Shilohom se lotita reševanja zagonetke.
11:40
I: Erica Dasher, Nick Roux, Rowly Dennis, India de Beaufort, David Clayton Rogers, Andie MacDowell, Matthew Atkinson; R: April Blair... IMDb ocena: 7.4. Gray je zadovoljna z Janinim delom, zato ji podari torbico Birkin, eno najdražjih torbic na svetu. Jane misli, da ima službo končno pod nadzorom, dokler ji Gray ne da seznama stvari, ki jih mora narediti, med drugim prirediti zaseben modni dogodek in končati Grayino zvezo. India ima v načrtu sabotažo, a z Billyjevo pomočjo uspe Jane preprečiti najhujše. Ko Gray izve, da Jane njene zveze ni popolnoma končala, ji vzame torbico. Jane se mora spoprijeti s tekmicami tako v službi kot v šoli. Z Lulu sta najboljši v razredu, a pomemben test lahko spremeni marsikaj, poleg tega Lulu in Billy spet postaneta par. Modni svet za Jane je lahkotna drama o najstnici Jane, ki dobi službo v modni hiši Donovan Decker, potem ko jo zamenjajo za odraslo osebo. Jane mora uskladiti svoje srednješolske obveznosti s službo pomočnice vplivne vodje v krutem svetu mode in hkrati poskrbeti, da njena prava identiteta ostane skrivnost.
12:30
I: Jennifer Saunders, Joanna Lumley, Julia Sawalha, June Whitfield, Jane Horrocks... IMDb ocena: 8.1. Saffy napiše dramsko igro o njenem neznosnem življenju z mamo in Patsy. Edina in Patsy se premiere nočeta udeležiti, še več, Edina jo želi preprečiti, saj se boji, da jo bo Saffy osramotila. Dramska igra doživi uspeh, Edina in Patsy pa postaneta pravi zvezdi.
13:00
Obeta se obilo dobre glasbe. Kandidatkama za Zlato točajko Rakete, Anji iz Gaberk pri Šoštanju in Nataši iz Svete Trojice v Slovenskih Goricah, bodo to nedeljo delali družbo še Helena Blagne, ansambel Ekart z Edvinom Fliserjem, skupina Malibu, ansambel Vižarji in še kdo. Novo skladbo v iskanju najbolj všečne napitnice in poskočnice pa bodo predstavili godbeniki pihalnega orkestra iz Vodic in ansambel Gašperji.
14:30
I: Laura Leighton, Antonio Cupo, Ellie Harvie, Lorena Gale, Aaron Pearl, Deanna Milligan, John Tench; R: David Weaver... IMDb ocena: 6.2. Lepi zgodovinarki in kritičarki klasične glasbe Nori Flannery se zgodi nekaj zanjo povsem neznačilnega. Privošči si seks za eno noč z zvezdnikom country glasbe Jamiejem Derringerjem ter zanosi. Odloči se, da bo otroka donosila in ga dala v posvojitev. Med iskanjem primerne družine, ki bi posvojila otroka, Nori stopi na pot samoiskanja in kmalu odkrije ljubezen do Jamieja in njunega otroka.
18:30
Še eno priložnost za uvrstitev v četrtfinale bodo dobile vse točajke, ki se doslej niso uvrstile v naslednji krog. Ogledali si bomo posnetke, kjer se bodo predstavile in vas skušale prepričati, da si zaslužijo naziv Zlata točajka Rakete.
19:00
Zabavno magazinsko oddajo O vodi Špela Jereb. V oddaji O lahko pričakujete pikantnosti o znanih, ki burijo domišljijo, novice o trendih po svetu in pri nas, o lepoti in zabavi, pa tudi zgodbe o navadnih ljudeh z nenavadnimi poklici.
19:27
Atraktivna vremenska napoved, ki jo vodita Jasmina Muhić in Bojan Ilijanič.
19:30
Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije. Oddaja gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno. Oddajo vodijo: Tomaž Bratož, Živa Rogelj in Marko Potrč.
19:54
Aktualne športne novice in rezultati iz Slovenije in sveta. Šport v oddaji DANES vodita Nataša Gavranić in Miran Tišič.
20:00
I: Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy, Ron Perlman, M.C. Gainey, Jeffrey Tambor, Brad Garrett; R: Nathan Greno, Byron Howard... IMDb ocena: 7.9. Zabavna Disneyjeva adaptacija priljubljene zgodbe bratov Grimm prikazuje mlado princeso Zlatolasko, ki jo ugrabi zlobna čarovnica in zapre v stolp. Po dolgih letih osame si Zlatolaska želi spoznati zunanji svet, zato sklene kupčijo s šarmantnim tatičem Flynnom. Nenavadni par se skupaj z iskrim konjičem Maximusom odpravi na eno največjih dogodivščin, polno nevarnih nepridipravov, zabavnih nezgod in nepričakovanih preobratov.
21:55
I: Steve Martin, Goldie Hawn, John Cleese, Mark McKinney, Oliver Hudson, Valerie Perri, Steve Mittleman; R: Sam Weisman... IMDb ocena: 5.2. Nancy (Goldie Hawn) in Henry (Steve Martin) živita mirno življenje v mestecu v Ohiu. Odkar so se njuni otroci osamosvojili, se vse bolj dolgočasita, nato pa Henry dobi povabilo v New York na pogovor za novo službo in pridruži se mu tudi Nancy. A njuno potovanje se kmalu sprevrže v popolno zmedo. Njun polet preusmerijo na drugo letališče, njuna prtljaga izgine brez sledu, nikakor jima ne uspe najeti avtomobila. In to je šele začetek divje odisejade po velemestu, ki je lahko za podeželane polno nepričakovanih pasti.
23:35
I: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill; R: Robert Doherty... IMDb ocena: 8.0. Holmes si opomore po strelnih ranah in se izogiba analgetikom, hkrati pa preiskuje primer, povezan z bogatim grškim ladjarjem. Primer vključuje umor in denarne goljufije, potem pa ga čaka še zadnji spopad z Moriartyjem. Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) in dr. Joan Watson (Lucy Liu) v sodobni drami o slavni detektivski dvojici rešujeta najbolj nemogoče primere newyorške policije. Ekscentrični Sherlock je pobegnil na Manhattan, kjer mora živeti v oskrbi dr. Watsonove. Ta je bila uspešna kirurginja, dokler ni izgubila pacienta in licence. Meni, da s svojim zdajšnjim delom kot svetovalka za odvisnike pomaga ljudem in služi pokoro. Toda Sherlock ni njen običajni pacient. Sam sebi predpiše rehabilitacijo, in sicer delo policijskega svetovalca v New Yorku. Watsonova nima druge izbire, kot da ga spremlja. Ob tem spozna, da ima tudi sama raziskovalno žilico. Sherlock Holmes teka po New Yorku in rešuje zločine, dr. Watsonova pa skrbi, da ostaja na trdnih tleh.
00:30
I: Ty Pennington, Paul DiMeo, Michael Moloney, Tracy Hutson, Paige Hemmis... IMDb ocena: 6.4. Ty in igralka Glenn Close priskočita na pomoč vojnemu veteranu, ki je bil ranjen v Iraku in trpi za posttravmatskim sindromom. Z družino živi ob kamnolomu, od koder se pogosto slišijo eksplozije dinamita, zdaj pa bodo dobili hišo v mirnem okolišu.
01:25
I: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg; R: Darren Star... IMDb ocena: 6.8. Carrie je spet srečna z Aidanom, vendar jo pokliče Živina. Charlotte noče več delati v galeriji, Samantha pa ozmerja taksiste in z enim pristane v postelji. Miranda si poškoduje vrat in na pomoč pokliče Carrie. Ta ne more priti, zato pomoč ponudi Aidan. Kultna serija o Carrie Bradshaw in njenih prijateljicah Mirandi, Samanthi in Charlotte.
02:05
I: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg; R: Darren Star... IMDb ocena: 6.8. Carrie je čisto iz sebe, ko se ji pokvari računalnik. Aidan je jezen nanjo, ker mu ne dovoli, da bi se bolj zbližala, zato ji vrne ključ. Samantha kupi spolni priročnik, v katerem je več kot tisoč različnih poz in jih začne preizkušati s svojim trenerjem. Mirandi umre mama, zato se vse prijateljice udeležijo pogreba. Kultna serija o Carrie Bradshaw in njenih prijateljicah Mirandi, Samanthi in Charlotte.
02:45
I: Kestie Morassi, Madeleine West, Alison Whyte, Diana Glenn, Bojana Novakovic, Peta Sergeant, Dustin Clare; R: Roger Simpson... IMDb ocena: 7.4. Lauren dobi navdih, da bi se dekleta združila v sindikat. Nick se pripravlja na skupno življenje z Mel, nato pa mu nepričakovani obiskovalec iz preteklosti spremeni življenje. Osrednje prizorišče dogajanja je luksuzni bordel 232, v seriji pa spremljamo pet vrhunskih spremljevalk in njihovo menedžerko, ki poskušajo usklajevati pritiske iz zasebnega življenja s svojim poklicem. Chloe (Diana Glenn) svoji štirinajstletni hčerki pove, da dela v igralnici, vendar se zave, da bo kaj kmalu izvedela resnico. Za Mel (Madeleine West) se ves čas zanima lastnik bordela Nick (Robert Mammone), njegova hčerka Natalie (Kestie Morassi) pa bordel vodi. Tippi (Bojana Novakovic) je lepa in živahna mlada plavolaska, ki obiskuje predavanja o kreativnem pisanju. Heather (Peta Sergeant) je lezbijka, katere partnerica Ally si obupno želi otroka. Tu je še starejša Lauren (Alison Whyte), ki dela kot receptorka in se poigrava z mislijo, da bi svoje delovno mesto zamenjala z delom prostitutke.
03:30
Nočni program