Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV
06:55
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
07:24
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodita Miran Tišič in Milena Novak.
07:28
TV prodaja...
08:00
Nakit TV... Televizijska prodaja ekskluzivnega nakita po ugodnih in dostopnih cenah. V dnevni ponudbi bo na voljo več različnih vrst nakita, ki se bo prodajal po aktualni promocijski ceni.
09:30
TV prodaja...
09:45
I: Ranko Babic, Vojko Belsak, Maja Blagovic, Ana Dolinar, Primoz Forte, Kristijan Gucek, Jure Ivanusic; R: Boris Petkovic... Ena žlahtna štorija... IMDb ocena: 7.4. Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plano privrejo vsa slovenska čustva. Smiljana in Žana na begu iz Štajerske, kjer je pijani Smiljan pristal pod odejo s Frančevo ženo, ustavi policist. Medtem ko se Eli strastno predaja znanstvenim odkritjem, pa Anica in Maja razmišljata o svojih razmerjih. Anica razočarana spozna, da Mariu ni do nje, Maja pa ugotavlja, da pogreša Žana. Smiljan se po epizodi v Frančevi kleti boji soočenja z Anico, a Anica mu plane v objem in mu pove, da ga ima rada in da ga je močno pogrešala. Smiljan je solzen, prizna Anici, da sta se z Žanom vrnila brez vina. Šokiran je, ker se Anica zaradi tega prav nič ne sekira. Njegovo olajšanje pa ne traja prav dolgo, saj se izpred hiše zasliši Frančevo vpitje. Dere se kot zver, kliče Smiljana.
10:44
Jutro s Kosmiko... Hiter, zahteven življenjski tempo nas vsak dan postavlja pred številne izzive. Kako bolje poskrbeti zase, telesno in duševno? Kako doseči umirjeno življenje? Kako uspešneje premagovati ovire in vsakdanje stresne situacije? Kam se lahko obrnemo po pomoč? Kosmika se bo tokrat predstavila malo drugače. Nova področja, novi strokovnjaki in nova oddaja prinašajo še več uporabnih nasvetov za boljše življenje. Voditeljica Mojca Krajnc bo gostila poznavalce različnih metod alternativnega zdravljenja, osebne rasti, strokovnjake za zdravo prehrano, telesno vadbo in še veliko drugih zanimivih gostov. Na vrsto bodo prišla najrazličnejša življenjska področja in z njimi tudi najrazličnejše težave, ki pri današnjem življenjskem tempu žal nikomur niso tuje.
11:44
TV prodaja...
11:59
I: Mariano Martínez, Lali Espósito, Ana María Picchio, Carola Reyna, Federico D'Elía, Tomás Fonzi, Ángela Torres; R: Lucas Gil... Esperanza Mia... IMDb ocena: 6.4. Serija Esperanza ni tipična telenovela, saj je začinjena s komičnimi in pevskimi vložki. Esperanza zaradi nosečnosti potrebuje mir in tišino, zato s Tomásom od drugih zahtevata, naj se izselijo. Gilda ne ve, kam naj gre, zato se zateče k Jorgeju in Clari. Dominga pove Clari, da namerava mami dati novo priložnost in oditi z njo v Španijo, Tomás pa poskuša Esperanzi zamolčati družinski stečaj. 21-letna posvojenka Julia Albarracín živi s svojo materjo Blanco v manjšem industrijskem kraju v provinci Buenos Aires. Zaradi hude onesnaženosti, ki jo povzroča tovarna, Blanca zboli in umre. Pred smrtjo izroči hčerki dokaze, ki bremenijo lastnika tovarne. Ko Julia poskuša primer predati sodišču, jo začnejo zasledovati morilci, ki jih najame direktor tovarne. Julia v strahu za življenje zbeži iz mesta.
13:01
TV prodaja...
13:31
I: Gordon Ramsay, Jason Thompson, Scott Leibfried, Andi Van Willigan, Jean Philippe Susilovic, James Avery, James Lukanik; R: Sharon Trojan Hollinger... Hell-s Kitchen... IMDb ocena: 7.1. V kuharskem tekmovanju slovitega kuharskega mojstra Gordona Ramsayja so na preizkušnji obetavni in ambiciozni mladi kuharji. V peklensko kuhinjo pride nova skupina nadobudnih kuharjev ter prejme nasvete kuharjev iz prejšnjih sezon. Šef Ramsay jih razdeli na modro in rdečo ekipo. Sledi prvi izziv. Zmagovalci gredo na zasluženo večerjo v Ramsayjevo restavracijo London West Hollywood, poraženci pa morajo počistiti kuhinjo. Tekmovalce čaka tudi prva strežba, kjer se obe ekipi odrežeta katastrofalno, nato sledi prvo izločanje.
14:16
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Molly C. Quinn, Tamala Jones; R: Rob Bowman... Castle... IMDb ocena: 8.2. Pisatelj kriminalk Richard Castle in detektivka Kate Beckett sodelujeta pri reševanju zanimivih primerov. Castle in Beckettova preiskujeta umor porotnika, ki je sodeloval na sojenju proti domnevnemu morilcu Otisu Williamsu, ta naj bi umoril premožno dedinjo Lylo Addison. Izkaže se, da je bil porotnik zastrupljen s cianidom, obenem pa detektivka in pisatelj prideta na sled dokazom, ki govorijo o tem, da porotnik ni bil tako nedolžen, kot se je najprej zdelo. Je v njegov umor vpleten Otis ali kdo drug? Castle je ameriška televizijska kriminalistično-dramska nanizanka, ki je svojo premiero doživela leta 2009 na televizijski mreži ABC. V njej spremljamo Richarda Castla (Nathan Fillion), uspešnega pisatelja kriminalnih romanov, in Kate Beckett (Stana Katic), newyorško detektivko, ki skupaj preiskujeta različne nenavadne primere v mestu New York. Sprva Beckettova ni čisto nič navdušena nad idejo sodelovanja z nekim pisateljem kriminalk in odločno zavrača sodelovanje z njim. Toda sčasoma oba začneta čutiti medsebojno naklonjenost.
15:13
I: Ellen DeGeneres, Stephen Boss, Anthony Okungbowa, Justin Bieber, Jon Abrahams, Allison Janney, Wanda Sykes; R: Liz Patrick... Ellen DeGeneres Show... IMDb ocena: 7.4. Komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti. Tokrat bo gost Jim Parsons, zvezdnik Velikih pokovcev, ki bo Ellen zaupal vse o svojem prehodu na veliko platno v filmu Home. Jim je duhovit fant s širokim nasmehom in ogromnim srcem. Ellen bo obiskala še Bridgit Mendler iz serije Undateable, igralka se ukvarja še s petjem ter nastopa po vsem svetu. Za konec tedna bo poskrbela Madonna s čudovitim nastopom. Vsak trenutek te oddaje vam bo ostal v spominu.
16:09
I: Mariano Martínez, Lali Espósito, Ana María Picchio, Carola Reyna, Federico D'Elía, Tomás Fonzi, Ángela Torres; R: Lucas Gil... Esperanza Mia... IMDb ocena: 6.6. Serija Esperanza ni tipična telenovela, saj je začinjena s komičnimi in pevskimi vložki. Tomás s pomočjo škofa, ki mu posodi denar, reši svoje denarne težave. Clara in Jorge se odločita, da bosta odšla v Salto, kar pa se zaplete zaradi Lole. Gato si od očeta izposodi denar za stanovanje in se poskuša pobotati z Gildo. Tudi Máximo se poskuša pobotati z Evo, ki pa ga zavrne. 21-letna posvojenka Julia Albarracín živi s svojo materjo Blanco v manjšem industrijskem kraju v provinci Buenos Aires. Zaradi hude onesnaženosti, ki jo povzroča tovarna, Blanca zboli in umre. Pred smrtjo izroči hčerki dokaze, ki bremenijo lastnika tovarne. Ko Julia poskuša primer predati sodišču, jo začnejo zasledovati morilci, ki jih najame direktor tovarne. Julia v strahu za življenje zbeži iz mesta.
17:11
I: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill, Ophelia Lovibond, Jordan Gelber, Ato Essandoh; R: John Polson... Elementary... IMDb ocena: 7.9. Novodobni Sherlock Holmes, ki tokrat živi v New Yorku. Holmes in Watsonova se ob umoru davčnega uradnika soočita z velikim številom osumljencev, ki so bili zadolženi pri njem. Andrew želi, da bi Joan spoznala njegovega očeta.
18:07
I: Ben Affleck, Jennifer Garner, Colin Farrell, Michael Clarke Duncan, Jon Favreau, Scott Terra, Ellen Pompeo; R: Mark Steven Johnson... Daredevil... IMDb ocena: 5.3. Matthewu Murdocku so v otroštvu ubili očeta, zato se že vse življenje bori proti zločincem. Ko se mlad in osirotel Matt Murdock znajde pod kupom radioloških odpadkov, se z njim poigra usoda. Zaradi nesreče sicer oslepi, hkrati pa pridobi poseben »radarski čut«, s pomočjo katerega »vidi« mnogo bolje od povprečnega človeka. Matt odraste v uspešnega odvetnika, ki pa se po delovnem dnevu prelevi v »moža brez strahu« oziroma Daredevila, zamaskiranega maščevalca, ki se v soseski Hell-s Kitchen bori proti nepravičnostim, ki jih ni mogel zatreti v sodni dvorani.
20:00
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
20:25
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodita Miran Tišič in Milena Novak.
20:35
I: Ranko Babic, Vojko Belsak, Maja Blagovic, Ana Dolinar, Primoz Forte, Kristijan Gucek, Jure Ivanusic; R: Boris Petkovic... Ena žlahtna štorija... IMDb ocena: 7.4. Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plano privrejo vsa slovenska čustva. Smiljana zgrabi panika, ko se na dvorišču Grediča pojavi Franc. Boji se, da je prišel obračunat z njim. Žan in Maja nazdravljata novemu začetku življenja povprečnega konvencionalnega para, vsak pri sebi zares precej skeptična. Eli pa vso svojo strast usmeri v svoje znanstveno raziskovanje. Prepričana je, da je na pragu znanstvenega odkritja stoletja.
21:34
I: Zach Braff, Amanda Peet, Jason Bateman, Charles Grodin, Mia Farrow, Lucian Maisel, Donal Logue; R: Jesse Peretz... The Ex aka Fast Track... IMDb ocena: 5.5. Nič ne gori bolj kot star plamen ljubezni. Dobrodušni Tom (Zach Braff) nima prav uspešne kariere, toda ko s Sofio (Amanda Peet) dobita prvega otroka, mora sprejeti službo v podjetju ženinega očeta. Tam spozna dvoličnega Chipa (Jason Bateman), paraplegičnega ženskarja, ki kljub invalidskemu vozičku ni niti najmanj nedolžen. Chip je namreč nekoč osvajal Sofio, zato zdaj Tomu dodobra zagreni delo in ga vedno znova prikaže kot popolnega nesposobneža. Tom seveda ne namerava stati križem rok in obljubi maščevanje, toda vsi načrti se kot po pravilu izjalovijo, kar vodi v serijo zabavnih nesporazumov, ki pa so za Toma zelo neprijetni.
23:13
Večerni Planet Danes... Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo bosta izmenjaje vodila Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
23:29
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Molly C. Quinn, Tamala Jones; R: Rob Bowman... Castle... IMDb ocena: 8.2. Pisatelj kriminalk Richard Castle in detektivka Kate Beckett sodelujeta pri reševanju zanimivih primerov. Castle in Beckettova preiskujeta umor porotnika, ki je sodeloval na sojenju proti domnevnemu morilcu Otisu Williamsu, ta naj bi umoril premožno dedinjo Lylo Addison. Izkaže se, da je bil porotnik zastrupljen s cianidom, obenem pa detektivka in pisatelj prideta na sled dokazom, ki govorijo o tem, da porotnik ni bil tako nedolžen, kot se je najprej zdelo. Je v njegov umor vpleten Otis ali kdo drug? Castle je ameriška televizijska kriminalistično-dramska nanizanka, ki je svojo premiero doživela leta 2009 na televizijski mreži ABC. V njej spremljamo Richarda Castla (Nathan Fillion), uspešnega pisatelja kriminalnih romanov, in Kate Beckett (Stana Katic), newyorško detektivko, ki skupaj preiskujeta različne nenavadne primere v mestu New York. Sprva Beckettova ni čisto nič navdušena nad idejo sodelovanja z nekim pisateljem kriminalk in odločno zavrača sodelovanje z njim. Toda sčasoma oba začneta čutiti medsebojno naklonjenost.
00:26
I: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill, Ophelia Lovibond, Jordan Gelber, Ato Essandoh; R: John Polson... Elementary... IMDb ocena: 7.9. Novodobni Sherlock Holmes, ki tokrat živi v New Yorku. Holmes in Watsonova se ob umoru davčnega uradnika soočita z velikim številom osumljencev, ki so bili zadolženi pri njem. Andrew želi, da bi Joan spoznala njegovega očeta.
01:22
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
01:52
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodita Miran Tišič in Milena Novak.
02:03
Nočni program...
06:50
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
07:15
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodita Miran Tišič in Milena Novak.
07:25
TV prodaja...
08:00
Nakit TV... Televizijska prodaja ekskluzivnega nakita po ugodnih in dostopnih cenah. V dnevni ponudbi bo na voljo več različnih vrst nakita, ki se bo prodajal po aktualni promocijski ceni.
09:30
TV prodaja...
09:45
I: Ranko Babic, Vojko Belsak, Maja Blagovic, Ana Dolinar, Primoz Forte, Kristijan Gucek, Jure Ivanusic; R: Boris Petkovic... Ena žlahtna štorija... IMDb ocena: 7.4. Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plano privrejo vsa slovenska čustva. Smiljana zgrabi panika, ko se na dvorišču Grediča pojavi Franc. Boji se, da je prišel obračunat z njim. Žan in Maja nazdravljata novemu začetku življenja povprečnega konvencionalnega para, vsak pri sebi zares precej skeptična. Eli pa vso svojo strast usmeri v svoje znanstveno raziskovanje. Prepričana je, da je na pragu znanstvenega odkritja stoletja.
10:45
Jutro s Kosmiko... Hiter, zahteven življenjski tempo nas vsak dan postavlja pred številne izzive. Kako bolje poskrbeti zase, telesno in duševno? Kako doseči umirjeno življenje? Kako uspešneje premagovati ovire in vsakdanje stresne situacije? Kam se lahko obrnemo po pomoč? Kosmika se bo tokrat predstavila malo drugače. Nova področja, novi strokovnjaki in nova oddaja prinašajo še več uporabnih nasvetov za boljše življenje. Voditeljica Mojca Krajnc bo gostila poznavalce različnih metod alternativnega zdravljenja, osebne rasti, strokovnjake za zdravo prehrano, telesno vadbo in še veliko drugih zanimivih gostov. Na vrsto bodo prišla najrazličnejša življenjska področja in z njimi tudi najrazličnejše težave, ki pri današnjem življenjskem tempu žal nikomur niso tuje.
11:45
TV prodaja...
12:05
I: Mariano Martínez, Lali Espósito, Ana María Picchio, Carola Reyna, Federico D'Elía, Tomás Fonzi, Ángela Torres; R: Lucas Gil... Esperanza Mia... IMDb ocena: 6.4. Serija Esperanza ni tipična telenovela, saj je začinjena s komičnimi in pevskimi vložki. Tomás s pomočjo škofa, ki mu posodi denar, reši svoje denarne težave. Clara in Jorge se odločita, da bosta odšla v Salto, kar pa se zaplete zaradi Lole. Gato si od očeta izposodi denar za stanovanje in se poskuša pobotati z Gildo. Tudi Máximo se poskuša pobotati z Evo, ki pa ga zavrne. 21-letna posvojenka Julia Albarracín živi s svojo materjo Blanco v manjšem industrijskem kraju v provinci Buenos Aires. Zaradi hude onesnaženosti, ki jo povzroča tovarna, Blanca zboli in umre. Pred smrtjo izroči hčerki dokaze, ki bremenijo lastnika tovarne. Ko Julia poskuša primer predati sodišču, jo začnejo zasledovati morilci, ki jih najame direktor tovarne. Julia v strahu za življenje zbeži iz mesta.
13:00
TV prodaja...
13:30
I: Gordon Ramsay, Jason Thompson, Scott Leibfried, Andi Van Willigan, Jean Philippe Susilovic, James Avery, James Lukanik; R: Sharon Trojan Hollinger... Hell-s Kitchen... IMDb ocena: 7.1. V kuharskem tekmovanju slovitega kuharskega mojstra Gordona Ramsayja so na preizkušnji obetavni in ambiciozni mladi kuharji. Tekmovalce čakajo nove preizkušnje. Šef Ramsay se odloči, da bo preizkusil, kako pozorni so do detajlov. Očistiti morajo morske rakce na zahteven način. Zmagovalci gredo na odlično kosilo, poraženci pa morajo pripraviti koktajl iz morskih rakcev. Večerna strežba je tako slaba, da Ramsay zapre obe kuhinji. Vzdušje je zelo napeto in lahko privede do obračuna.
14:25
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Molly C. Quinn, Tamala Jones; R: Rob Bowman... Castle... IMDb ocena: 8.2. Pisatelj kriminalk Richard Castle in detektivka Kate Beckett sodelujeta pri reševanju zanimivih primerov. Castle in Beckettova preiskujeta umor, ki se je zgodil v eni izmed newyorških picerij. Izkaže se, da žrtev, ki jo najdejo v eni izmed peči za peko pic, ni bila povezana z restavracijo, temveč da gre za novinarja, ki ga je nekdo zabodel z nožem. Lastnik restavracije za dejanje obtoži svoje dolgoletne rivale, lastnike drugih picerij v bližini, s katerimi že leta bije grenko vojno za pridobitev novih gostov. Toda izkaže se, da se pokojni novinar ni zanimal le za prepire med lastniki picerij, temveč tudi za umazane posle mafijca Cavalla. Castle je ameriška televizijska kriminalistično-dramska nanizanka, ki je svojo premiero doživela leta 2009 na televizijski mreži ABC. V njej spremljamo Richarda Castla (Nathan Fillion), uspešnega pisatelja kriminalnih romanov, in Kate Beckett (Stana Katic), newyorško detektivko, ki skupaj preiskujeta različne nenavadne primere v mestu New York. Sprva Beckettova ni čisto nič navdušena nad idejo sodelovanja z nekim pisateljem kriminalk in odločno zavrača sodelovanje z njim. Toda sčasoma oba začneta čutiti medsebojno naklonjenost.
15:25
I: Ellen DeGeneres, Stephen Boss, Anthony Okungbowa, Justin Bieber, Jon Abrahams, Allison Janney, Wanda Sykes; R: Liz Patrick... Ellen DeGeneres Show... IMDb ocena: 7.4. Komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti. Tokrat bo prišla Halle Berry, slavna lepotica in igralka, ki slovi po odličnih vlogah in svojih oblinah. Za sireno z velikih platen se spodobi, da ima tudi svojo linijo perila. Ellen bo predstavila novo kolekcijo Scandale Paris in ji zaupala vse novice iz kariere in zasebnosti. Oglasila se bo tudi Hilary Duff. Zvezdnica se je od otroških vlog pri Disneyju zelo razvila in z Ellen se bosta pogovorili o vseh novostih. Na koncu pa bo nastopila še Tori Kelly z uspešnico Nobody Love.
16:20
I: Mariano Martínez, Lali Espósito, Ana María Picchio, Carola Reyna, Federico D'Elía, Tomás Fonzi, Ángela Torres; R: Lucas Gil... Esperanza Mia... IMDb ocena: 6.6. Serija Esperanza ni tipična telenovela, saj je začinjena s komičnimi in pevskimi vložki. Esperanza se dolgočasi, zato Salvador predlaga, naj sodeluje v tekmovanju pevskih zborov. Gato dobi dobro plačano službo, zaradi katere mora tri mesece preživeti na ladji. Preden odide, mu Gilda pove, da ga bo vedno čakala. Jorge in Pedro se spreta, Dominga pa se poslovi od svojih prijateljev. 21-letna posvojenka Julia Albarracín živi s svojo materjo Blanco v manjšem industrijskem kraju v provinci Buenos Aires. Zaradi hude onesnaženosti, ki jo povzroča tovarna, Blanca zboli in umre. Pred smrtjo izroči hčerki dokaze, ki bremenijo lastnika tovarne. Ko Julia poskuša primer predati sodišču, jo začnejo zasledovati morilci, ki jih najame direktor tovarne. Julia v strahu za življenje zbeži iz mesta.
17:25
I: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill, Ophelia Lovibond, Jordan Gelber, Ato Essandoh; R: John Polson... Elementary... IMDb ocena: 7.9. Novodobni Sherlock Holmes, ki tokrat živi v New Yorku. Nepričakovan dogodek prisili Watsonovo, da spet stopi v stik z Elano March, vodjo kriminalne združbe, ki jo je spravila za zapahe. Ker je Joan zaposlena, Holmes z detektivom Bellom preiskuje ugrabitev dveh zeber iz živalskega vrta.
18:20
I: Zach Braff, Amanda Peet, Jason Bateman, Charles Grodin, Mia Farrow, Lucian Maisel, Donal Logue; R: Jesse Peretz... The Ex aka Fast Track... IMDb ocena: 5.5. Nič ne gori bolj kot star plamen ljubezni. Dobrodušni Tom (Zach Braff) nima prav uspešne kariere, toda ko s Sofio (Amanda Peet) dobita prvega otroka, mora sprejeti službo v podjetju ženinega očeta. Tam spozna dvoličnega Chipa (Jason Bateman), paraplegičnega ženskarja, ki kljub invalidskemu vozičku ni niti najmanj nedolžen. Chip je namreč nekoč osvajal Sofio, zato zdaj Tomu dodobra zagreni delo in ga vedno znova prikaže kot popolnega nesposobneža. Tom seveda ne namerava stati križem rok in obljubi maščevanje, toda vsi načrti se kot po pravilu izjalovijo, kar vodi v serijo zabavnih nesporazumov, ki pa so za Toma zelo neprijetni.
20:00
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
20:25
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodita Miran Tišič in Milena Novak.
20:35
I: Ranko Babic, Vojko Belsak, Maja Blagovic, Ana Dolinar, Primoz Forte, Kristijan Gucek, Jure Ivanusic; R: Boris Petkovic... Ena žlahtna štorija... IMDb ocena: 7.4. Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plano privrejo vsa slovenska čustva. Bonifacij razkrije Mariji rezultate DNK-testa: on je dejansko Avguštinov oče. Medtem njun sin pomaga Eli in Zali pri razkrivanju skrivnosti Bonifacijevega sefa. Smiljan postane paničen, ko odkrije, da se je okužil s sramnimi ušmi. Žana trenira Maja v pravega briškega kmeta. Berto ni niti najmanj zadovoljen s svojimi bodočimi zeti, najbolj v nemilosti je Smiljan, ki njegovi hčerki še vedno ni povedal za svojo prevaro. Ibro in Eli vlomita v Bonifacijev sef in Eli v njem odkrije zanimiv artefakt.
21:30
I: Steven Seagal, Damian Chapa, Troy Evans, David McKnight, Lee Hinton, Patrick O'Neal, Gary Busey; R: Andrew Davis... Under Siege... IMDb ocena: 6.4. To ni običajna služba, temveč prava pustolovščina. Kuhar Casey se spopade z izurjenimi morilci. Bojna ladja Missouri je pred odpisom. Casey Ryback je osebni kuhar kapitana Adamsa, ki se vedno prepira s kapitanovim namestnikom, poveljnikom Krillom. Ko nastopi kapitanov rojstni dan, na krovu Missourija z dovoljenjem poveljnika Krilla pristane helikopter, ki naj bi bil rojstnodnevno presenečenje. Krill in Ryback se zopet spreta in Ryback pristane v zamrzovalniku. Med rojstnodnevno zabavo se izkaže, da so glasbeniki v resnici plačanci, ki nameravajo skupaj s Krillom z ladje odnesti vse jedrske konice. Celotno posadko zaklenejo v podpalubje, na poti do uspešne odstranitve jedrskih konic pa jim stoji samo še Ryback.
23:35
Večerni Planet Danes... Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo bosta izmenjaje vodila Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
23:55
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Molly C. Quinn, Tamala Jones; R: Rob Bowman... Castle... IMDb ocena: 8.2. Pisatelj kriminalk Richard Castle in detektivka Kate Beckett sodelujeta pri reševanju zanimivih primerov. Castle in Beckettova preiskujeta umor, ki se je zgodil v eni izmed newyorških picerij. Izkaže se, da žrtev, ki jo najdejo v eni izmed peči za peko pic, ni bila povezana z restavracijo, temveč da gre za novinarja, ki ga je nekdo zabodel z nožem. Lastnik restavracije za dejanje obtoži svoje dolgoletne rivale, lastnike drugih picerij v bližini, s katerimi že leta bije grenko vojno za pridobitev novih gostov. Toda izkaže se, da se pokojni novinar ni zanimal le za prepire med lastniki picerij, temveč tudi za umazane posle mafijca Cavalla. Castle je ameriška televizijska kriminalistično-dramska nanizanka, ki je svojo premiero doživela leta 2009 na televizijski mreži ABC. V njej spremljamo Richarda Castla (Nathan Fillion), uspešnega pisatelja kriminalnih romanov, in Kate Beckett (Stana Katic), newyorško detektivko, ki skupaj preiskujeta različne nenavadne primere v mestu New York. Sprva Beckettova ni čisto nič navdušena nad idejo sodelovanja z nekim pisateljem kriminalk in odločno zavrača sodelovanje z njim. Toda sčasoma oba začneta čutiti medsebojno naklonjenost.
00:45
I: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill, Ophelia Lovibond, Jordan Gelber, Ato Essandoh; R: John Polson... Elementary... IMDb ocena: 7.9. Novodobni Sherlock Holmes, ki tokrat živi v New Yorku. Nepričakovan dogodek prisili Watsonovo, da spet stopi v stik z Elano March, vodjo kriminalne združbe, ki jo je spravila za zapahe. Ker je Joan zaposlena, Holmes z detektivom Bellom preiskuje ugrabitev dveh zeber iz živalskega vrta.
01:45
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
02:15
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodita Miran Tišič in Milena Novak.
02:25
Nočni program...
06:50
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
07:15
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodita Miran Tišič in Milena Novak.
07:25
TV prodaja...
08:00
Nakit TV... Televizijska prodaja ekskluzivnega nakita po ugodnih in dostopnih cenah. V dnevni ponudbi bo na voljo več različnih vrst nakita, ki se bo prodajal po aktualni promocijski ceni.
09:30
TV prodaja...
09:45
I: Ranko Babic, Vojko Belsak, Maja Blagovic, Ana Dolinar, Primoz Forte, Kristijan Gucek, Jure Ivanusic; R: Boris Petkovic... Ena žlahtna štorija... IMDb ocena: 7.4. Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plano privrejo vsa slovenska čustva. Bonifacij razkrije Mariji rezultate DNK-testa: on je dejansko Avguštinov oče. Medtem njun sin pomaga Eli in Zali pri razkrivanju skrivnosti Bonifacijevega sefa. Smiljan postane paničen, ko odkrije, da se je okužil s sramnimi ušmi. Žana trenira Maja v pravega briškega kmeta. Berto ni niti najmanj zadovoljen s svojimi bodočimi zeti, najbolj v nemilosti je Smiljan, ki njegovi hčerki še vedno ni povedal za svojo prevaro. Ibro in Eli vlomita v Bonifacijev sef in Eli v njem odkrije zanimiv artefakt.
10:45
Jutro s Kosmiko... Hiter, zahteven življenjski tempo nas vsak dan postavlja pred številne izzive. Kako bolje poskrbeti zase, telesno in duševno? Kako doseči umirjeno življenje? Kako uspešneje premagovati ovire in vsakdanje stresne situacije? Kam se lahko obrnemo po pomoč? Kosmika se bo tokrat predstavila malo drugače. Nova področja, novi strokovnjaki in nova oddaja prinašajo še več uporabnih nasvetov za boljše življenje. Voditeljica Mojca Krajnc bo gostila poznavalce različnih metod alternativnega zdravljenja, osebne rasti, strokovnjake za zdravo prehrano, telesno vadbo in še veliko drugih zanimivih gostov. Na vrsto bodo prišla najrazličnejša življenjska področja in z njimi tudi najrazličnejše težave, ki pri današnjem življenjskem tempu žal nikomur niso tuje.
11:45
TV prodaja...
12:05
I: Mariano Martínez, Lali Espósito, Ana María Picchio, Carola Reyna, Federico D'Elía, Tomás Fonzi, Ángela Torres; R: Lucas Gil... Esperanza Mia... IMDb ocena: 6.4. Serija Esperanza ni tipična telenovela, saj je začinjena s komičnimi in pevskimi vložki. Esperanza se dolgočasi, zato Salvador predlaga, naj sodeluje v tekmovanju pevskih zborov. Gato dobi dobro plačano službo, zaradi katere mora tri mesece preživeti na ladji. Preden odide, mu Gilda pove, da ga bo vedno čakala. Jorge in Pedro se spreta, Dominga pa se poslovi od svojih prijateljev. 21-letna posvojenka Julia Albarracín živi s svojo materjo Blanco v manjšem industrijskem kraju v provinci Buenos Aires. Zaradi hude onesnaženosti, ki jo povzroča tovarna, Blanca zboli in umre. Pred smrtjo izroči hčerki dokaze, ki bremenijo lastnika tovarne. Ko Julia poskuša primer predati sodišču, jo začnejo zasledovati morilci, ki jih najame direktor tovarne. Julia v strahu za življenje zbeži iz mesta.
13:15
TV prodaja...
13:45
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Molly C. Quinn, Tamala Jones; R: Rob Bowman... Castle... IMDb ocena: 8.2. Pisatelj kriminalk Richard Castle in detektivka Kate Beckett sodelujeta pri reševanju zanimivih primerov. V bazenu najdejo mrtvega vrhunskega študentskega plavalca Zacka Lindseyja, ki ga je nekdo umoril med večernim treningom. Beckettova in Castle, ki preiskujeta primer, hitro naletita na nekaj zanimivih povezav med Zackom, njegovim trenerjem in upokojenim plavalcem Robom Tredwyckom. Med drugim je posredi tudi kraja avtomobila in jemanje steroidov. Castle medtem Beckettovo spozna z nadobudnim pisateljem Alexom Conradom, nad katerim se ta močno navduši. Castle je ameriška televizijska kriminalistično-dramska nanizanka, ki je svojo premiero doživela leta 2009 na televizijski mreži ABC. V njej spremljamo Richarda Castla (Nathan Fillion), uspešnega pisatelja kriminalnih romanov, in Kate Beckett (Stana Katic), newyorško detektivko, ki skupaj preiskujeta različne nenavadne primere v mestu New York. Sprva Beckettova ni čisto nič navdušena nad idejo sodelovanja z nekim pisateljem kriminalk in odločno zavrača sodelovanje z njim. Toda sčasoma oba začneta čutiti medsebojno naklonjenost.
14:50
I: Ellen DeGeneres, Stephen Boss, Anthony Okungbowa, Justin Bieber, Jon Abrahams, Allison Janney, Wanda Sykes; R: Liz Patrick... Ellen DeGeneres Show... IMDb ocena: 7.4. Komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti. K Ellen prvič prihaja Ringo Starr, nekdanji član ene najslavnejših skupin vseh časov – The Beatles. Predstavil bo najnovejši album, ki je že osemnajsti v njegovi samostojni glasbeni karieri. Naslednji gost bo Ludacris, ki bo predstavil 7. del filma Hitrih in drznih ter zapel svojo najnovejšo uspešnico.
15:50
I: Mariano Martínez, Lali Espósito, Ana María Picchio, Carola Reyna, Federico D'Elía, Tomás Fonzi, Ángela Torres; R: Lucas Gil... Esperanza Mia... IMDb ocena: 6.6. Serija Esperanza ni tipična telenovela, saj je začinjena s komičnimi in pevskimi vložki. Tomás načrtuje poslovilno zabavo za Gata in Máxima, ki se odpravljata na pot. Tudi Fede načrtuje poslovilno zabavo za Domingo, na kateri ji pove, da bo šel z njo v Španijo. Pedro in Clara nočeta z Jorgejem v Salto, zato se dogovorijo, da bo šel sam. Máxima pokliče odvetnik, ki mu pove, da mu pripada visoka vsota denarja. 21-letna posvojenka Julia Albarracín živi s svojo materjo Blanco v manjšem industrijskem kraju v provinci Buenos Aires. Zaradi hude onesnaženosti, ki jo povzroča tovarna, Blanca zboli in umre. Pred smrtjo izroči hčerki dokaze, ki bremenijo lastnika tovarne. Ko Julia poskuša primer predati sodišču, jo začnejo zasledovati morilci, ki jih najame direktor tovarne. Julia v strahu za življenje zbeži iz mesta.
17:05
I: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill, Ophelia Lovibond, Jordan Gelber, Ato Essandoh; R: John Polson... Elementary... IMDb ocena: 7.9. Novodobni Sherlock Holmes, ki tokrat živi v New Yorku. Holmesa in Watsonovo krvava sled pripelje v svet nezakonitih odškodnin. Preiskujeta namreč umore, pri katerih morilec na žrtvah pušča kuverte z denarjem. Holmes stoji ob strani Watsonovi, ki se spopada z osebno stisko.
18:00
I: Daniel Brühl, Hannah Herzsprung, Henry Hübchen, Kirsten Block, Peter Schneider, Henriette Müller, Simon Eckert; R: Alain Gsponer... My Words, My Lies - My Love... IMDb ocena: 6.4. Kako se bo David rešil iz godlje, ki si jo je zakuhal sam? Natakar David v stari nočni omarici najde star scenarij in si prilasti zasluge zanj, da bi napravil vtis na svoje dekle. Ko pa se pojavi avtor scenarija, nastane prava zmeda, preden se natakar zave posledic svojega dejanja.
20:00
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
20:25
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodita Miran Tišič in Milena Novak.
20:35
I: Ranko Babic, Vojko Belsak, Maja Blagovic, Ana Dolinar, Primoz Forte, Kristijan Gucek, Jure Ivanusic; R: Boris Petkovic... Ena žlahtna štorija... IMDb ocena: 7.4. Ena žlahtna štorija je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plano privrejo vsa slovenska čustva. Eli v Ljubljani pri svojem profesorju Hubertu, bivšem ljubimcu, skuša najti odgovore za svoja odkritja. Bonifacij medtem izvleče iz Avguština priznanje, kdo je imel vmes prste pri vlomu v sef. Žan v svoji novi vlogi pomaga Bertu v vinogradu, Maja pa očitno razmišlja o poroki. V svoji igri konvencionalnega para gresta tako daleč, da se spustita v seks brez zaščite … Smiljan končno reši svoj problem s sramnimi ušmi, a težav še zdaleč ni konec, okužila se je tudi Anica.
21:30
I: John Cusack, Billy Bob Thornton, Cate Blanchett, Angelina Jolie, Jake Weber, Kurt Fuller, Vicki Lewis; R: Mike Newell... Pushing Tin... IMDb ocena: 6.0. Komedija o življenju, ljubezni, letalih in drugih težavah. Nick Falzone, znan po imenu Zone, je newyorški letalski kontrolor, ki med kolegi velja za najboljšega v tem poslu. Živi na videz skladno zakonsko življenje s privlačno ženo Connie, s katero imata dva otroka, v resnici pa je velik egoist, ki vse v življenju podredi lastnim željam. Nick slovi kot kralj kontrolorjev, a vzdušje na delovnem mestu se spremeni, ko se nenadoma pojavi Russell Bell, premeščeni kontrolor, ki uživa ugled surovega in brezkompromisnega delavca. Ko se Nick znajde v postelji z Russllovo ženo, se rivalstvo med njima še poveča.
23:50
Večerni Planet Danes... Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo bosta izmenjaje vodila Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
00:15
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Molly C. Quinn, Tamala Jones; R: Rob Bowman... Castle... IMDb ocena: 8.2. Pisatelj kriminalk Richard Castle in detektivka Kate Beckett sodelujeta pri reševanju zanimivih primerov. V bazenu najdejo mrtvega vrhunskega študentskega plavalca Zacka Lindseyja, ki ga je nekdo umoril med večernim treningom. Beckettova in Castle, ki preiskujeta primer, hitro naletita na nekaj zanimivih povezav med Zackom, njegovim trenerjem in upokojenim plavalcem Robom Tredwyckom. Med drugim je posredi tudi kraja avtomobila in jemanje steroidov. Castle medtem Beckettovo spozna z nadobudnim pisateljem Alexom Conradom, nad katerim se ta močno navduši. Castle je ameriška televizijska kriminalistično-dramska nanizanka, ki je svojo premiero doživela leta 2009 na televizijski mreži ABC. V njej spremljamo Richarda Castla (Nathan Fillion), uspešnega pisatelja kriminalnih romanov, in Kate Beckett (Stana Katic), newyorško detektivko, ki skupaj preiskujeta različne nenavadne primere v mestu New York. Sprva Beckettova ni čisto nič navdušena nad idejo sodelovanja z nekim pisateljem kriminalk in odločno zavrača sodelovanje z njim. Toda sčasoma oba začneta čutiti medsebojno naklonjenost.
01:00
I: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill, Ophelia Lovibond, Jordan Gelber, Ato Essandoh; R: John Polson... Elementary... IMDb ocena: 7.9. Novodobni Sherlock Holmes, ki tokrat živi v New Yorku. Holmesa in Watsonovo krvava sled pripelje v svet nezakonitih odškodnin. Preiskujeta namreč umore, pri katerih morilec na žrtvah pušča kuverte z denarjem. Holmes stoji ob strani Watsonovi, ki se spopada z osebno stisko.
01:50
TV prodaja...
02:10
Planet Danes... Informativna oddaja Planet Danes na slovenski televizijski trg prinaša novost v podajanju dnevnih informacij. V Planet Danes ne le podajamo informacije, ampak gledalcem ponujamo globlji vpogled v dogajanje v Sloveniji in svetu. V informativni oddaji Planet Danes združujemo odmeve tistega dne, gledalci pa dobijo informacije, ki jih voditelj skupaj z gosti in novinarsko ekipo tudi analizira in komentira. V oddaji Planet Danes vsak zakaj dobi svoj zato. V vlogi voditelja se bosta izmenjevala Jerca Zajc Šušteršič in Blaž Jarc.
02:35
Planet Vreme in Šport... Vremensko napoved gledalcem sporočata Bojan Ilijanič in Pia Škofic, športni del oddaje pa vodita Miran Tišič in Milena Novak.
02:50
Nočni program...