Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV
05:55
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
06:23
Planet Vreme in Šport
06:58
TV prodaja
07:29
I: Diego Ramos, Martina Stoessel, Jorge Blanco, Mercedes Lambre, Alba Rico, Lodovica Comello, Candelaria Molfese... IMDb ocena: 5.1. Violetta noče prizadeti očeta, zato se odloči, da ne bo šla na avdicijo. Toda vsi vedo, da ne sme zapraviti te možnosti, saj je zelo nadarjena, zato se trudijo, da bi jo prepričali o nasprotnem. Violetta je izredno nadarjena najstnica s čudovitim glasom, ki ga je podedovala po svoji mami, slavni pevki in glasbenici, ki je umrla v nesreči, ko je bila Violetta še majhna. S svojim pretirano zaščitniškim očetom Germanom se po več letih iz Madrida vrne v rodni Buenos Aires, kjer odkrije povsem nov svet, nove izkušnje pa ji bodo pomagale razvozlati njeno usodo in odkriti zgodovino njene družine. Hodi na prestižno akademijo Studio 21, kjer se zaljubi v Tomasa in Leona. Njeni najboljši prijatelji so Francesca, Camila in Maxi.
08:30
I: Yoanna House, Tyra Banks, Jay Manuel, Nigel Barker, J. Alexander; R: Tyra Banks, Kenya Barris, Ken Mok... IMDb ocena: 5.5. Dekleta in fantje se bodo vselili v razkošno vilo na hollywoodskih gričih, vendar pa izbora še ni konec. V središču Hollywooda bodo pozirali, dogajanje pa bodo projicirali na stavbo. V tokratnem izločanju jih bo odšlo še deset. Fantje doslej niso smeli sodelovati na tekmovanju. 19 sezon so zmagovala samo dekleta. Vemo, da v modnem svetu vladajo ženske, a modeli, kot so Tyson Beckford, Marcus Schenkenberg in Rob Evans, so enakovredni nasprotniki. Prvič bodo tako fantje kot punce tekmovali za nagrado 100.000 ameriških dolarjev, predstavitev v reviji Nylon ter pogodbo z agencijo Next Models. A zmagovalec bo le eden ..
09:26
I: Bernard Curry, Xenogene Gray, Dane Gade... IMDb ocena: 6.4. Tokrat je pred piflarji izziv v mešanju pijač, lepotice pa se bodo spopadle z matematiko, ki jo bodo kombinirale z majhnimi plazečimi se žuželkami. Donna in Daniel z dvema pravilnima odgovoroma zmagata v kvizu, Linette in David pa izpadeta iz tekmovanja. Resničnostna oddaja, kjer bodo družabno prikrajšani geniji skušali osvojiti lepa dekleta.
10:28
I: Tate Donovan, Josh Keaton, Roger Bart, Danny DeVito, James Woods, Susan Egan, Bobcat Goldthwait; R: Ron Clements, John Musker... IMDb ocena: 7.2. Zlobni Had, bog podzemlja, hoče Zevsa vreči s prestola, njegovega sina Herkula pa spremeni v polboga in mu odvzame nesmrtnost. Herkul odrašča na Zemlji in ima izredno moč. Ko odkrije svojo nesmrtno dediščino, izve tudi, da mora postati pravi junak, če se hoče vrniti na goro Olimp. Herkul se bori s pošastmi, Hadom in Titani, pravi junak pa postane, ko žrtvuje sebe, da bi rešil svojo ljubezen Meg.
12:14
I: Wendy Davis, Catherine Bell, Brian McNamara... IMDb ocena: 7.2. V Fort Marshallu se vsi pripravljajo na prihod pomembnih vojaških osebnosti, ki bodo navzoče na stoti obletnici oporišča. Hector in Gloria se spopadata s posledicami Pennyjine vrnitve, Roxy in Trevorja pa skrbi zdravje njunih otrok.
13:14
I: Peter Maddison... IMDb ocena: 8.1. Ljubitelja umetnosti, Laurie Smith in njegova žena Renee, sta po letih iskanja končno našla prostor, kjer si bosta ustvarila dom. V mislih imata moderno stavbo iz kovine, kamna in stekla, ki jima bo ponujala prostor za bivanje, delo in ustvarjanje. A gradnja ne poteka povsem po načrtih.
14:20
Prišel je dan za veliki obračun: v areno gresta dva, ki sta tam že bila. Faki v solzah pričaka svoje najbližje.
15:55
Začenja se svetovni pokal v smučarskih skokih. Planet TV prenaša dve posamični tekmi iz finske Rukke, ki bosta že dober pokazatelj, v kakšni formi so naši orli. Petru Prevcu se je lani za las izmuznila zmaga v skupnem seštevku svetovnega pokala in letos Prevc odkrito meri v sam vrh tudi v tej sezoni. Komentator obeh tekem je Tomaž Cuder, kot strokovni komentator pa se mu bo pridružil Jernej Damjan. Ob teh tekmah v Rukki bomo februarja na Planet TV prenašali še tri tekme smučarskih skokov skandinavske turneje.
17:59
Napet nakupovalni kviz Nakupuj in zmaguj, v katerem bodo pot do nagrade omogočili pravi odgovori na vprašanja. Nakupuj in zmaguj je svež nakupovalni kviz in prva tovrstna razvedrilna oddaja na slovenskih televizijah. Dve skupini tekmovalcev se bosta s proračunom 5 tisoč evrov podali v polurni lov za dvajsetimi izdelki, katerih skupna vrednost mora biti čim bližja proračunu. V drugem krogu si bo najuspešnejša skupina skušala z desetimi pravilnimi odgovori pridobiti nakupljene izdelke, v zadnjem krogu pa tekmovalce čaka še finalno vprašanje: če nanj odgovorijo pravilno, lahko nakupljene izdelke odnesejo domov; če odgovorijo napačno, pa gre polovica izdelkov v dobrodelne namene.
19:00
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
19:25
V sklopu informativne oddaje Planet Danes bosta kuhala priljubljena kulinarična ustvarjalca Valentina in Luka Novak. Recepte bosta predstavila na preprost in uporaben način.
19:50
Planet Vreme in Šport
20:00
Obiskom ni videti konca. A tokrat so občutki malo mešani - ne veselijo se jih vsi! Ob imenovanju glave družine stečejo solze sreče.
21:21
V komentatorski oddaji Kmetija: Nov začetek Brez cenzure bodo trije gostje brez dlake na jeziku komentirali dogajanje v resničnostnem šovu.
21:58
Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo Večerni Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
22:05
I: Diane Lane, Raoul Bova, Sandra Oh; R: Audrey Wells... IMDb ocena: 6.7. Življenje nam ponuja na tisoče priložnosti, na nas je, da zgrabimo vsaj eno. Takšno je sporočilo romantične komične drame Pod toskanskim soncem, kjer spoznamo pred kratkim ločeno pisateljico Frances Mayes, ki se težko sooča s propadlim zakonom. Njena zaskrbljena najboljša prijateljica Patti ji zato predlaga, naj si privošči dopust v tujini, in ji kupi letalsko vozovnico za Italijo. Tako Frances odpotuje v Toskano, od koder se potem noče več vrniti domov v San Francisco. Raje kupi propadajočo vilo in se loti njene obnove. V novem okolju pod vročim toskanskim soncem in med novimi ljudmi Frances pride do novih življenjskih spoznanj in nazadnje tudi do nove ljubezni.
00:16
I: Frances O'Connor, Simon Baker, Gregory Smith; R: Alan Brown... IMDb ocena: 5.4. Mlad par Elaine in David Walker spoznata osamljenega šestnajstletnika Cheta Beckerja ter postanejo prijatelji. Chet se zaljubi v Elaine in tudi Elaine ne ostane ravnodušna. Ko svojega moža Davida prevara s Chetom, je njun zakon na preizkušnji.
01:58
I: Jeremy Piven, Aisling Loftus, Ron Cook; R: Andrew Davies... IMDb ocena: 7.7. Harry Selfridge je po avtomobilski nesreči v nezavesti in vodenje veleblagovnice Selfridges mora prevzeti njegovo osebje. To se znajde v dilemi, kako sprejeti sufražetke, borke za volilno pravico žensk, ki ravno tedaj pripravljajo protestni pohod mimo veleblagovnice, vodstvo sufražetk pa se namerava na povabilo lady Mae celo sestati v restavraciji veleblagovnice. Mnenja o tem, ali naj sufražetkam preprečijo vstop v veleblagovnico ali pa naj jih lepo sprejmejo, so deljena. Medtem pa Ellen Love, ki si je zaradi Harryjeve zavrnitve poskušala vzeti življenje, razmišlja, da bi se Harryju maščevala in njuno ljubezensko zgodbo razkrila novinarjem … Serija govori o Harryju Gordonu Selfridgeu, ameriškem podjetniku, ki je leta 1908 v Londonu ustvaril priljubljeno britansko veleblagovnico Selfridges. To je bil čas, ko so ženske pridobivale vse več svobode, blagovnica Selfridges pa jim je stala ob strani, jih podpirala, skrbela za njih in jih razvajala z uvajanjem revolucionarnih novosti: posebnim oddelkom za modo, konfekcijskimi številkami, drznimi modnimi spremembami, kozmetiko … Z razprodajami, organiziranjem dogodkov in drugimi posebnimi tržnimi prijemi se je veleblagovnica sčasoma trdno zasidrala v srca Londončanov. Zgodba pripoveduje tudi o članih Selfridgeve družine, posebej o njegovi ženi Rose Selfridge.
02:58
I: Peter Maddison... IMDb ocena: 8.1. Ljubitelja umetnosti, Laurie Smith in njegova žena Renee, sta po letih iskanja končno našla prostor, kjer si bosta ustvarila dom. V mislih imata moderno stavbo iz kovine, kamna in stekla, ki jima bo ponujala prostor za bivanje, delo in ustvarjanje. A gradnja ne poteka povsem po načrtih.
03:53
Nočni program
05:30
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
05:58
Francoski bistro. Bistro je pariški odgovor na hitro hrano: vsi načeloma vemo, kaj pomeni -bistro- po rusko - hitro. Tako kot naši potoki, bistrice, ki se hitro in jasno vijejo, tako je hrana v bistroju hitra, zmeraj sveža in dostopna. Izkušnjo bistroja dopolnjujejo tipični ambient, na tablo nakracan jedilnik tistega dne, klasika stejka s frites, pocinkan pult s kozarci rdečega vina, natakarji, ki so ravno prav nesramni, mize, ki so brezkompromisno natlačene, stalni gostje s svojim dnevnim Le Monde ali Libé … Skuhali bomo železni bistrojski repertoar: solato s popečenim kozjim sirom, zrezke s skrivnostno zeleno omako, zapečen krompir z bešamelom in snežne kepe ali Îles flottantes.
06:27
Planet Vreme in Šport
06:37
TV prodaja
07:08
I: Diego Ramos, Martina Stoessel, Jorge Blanco, Mercedes Lambre, Alba Rico, Lodovica Comello, Candelaria Molfese... IMDb ocena: 5.1. Violetta je jezna na očeta, ko izve, da je pred njo skrival mamine stvari. Ko je že videti, da je nihče ne more prepričati, da bi šla na avdicijo, vmes poseže Tomas. Violetta je izredno nadarjena najstnica s čudovitim glasom, ki ga je podedovala po svoji mami, slavni pevki in glasbenici, ki je umrla v nesreči, ko je bila Violetta še majhna. S svojim pretirano zaščitniškim očetom Germanom se po več letih iz Madrida vrne v rodni Buenos Aires, kjer odkrije povsem nov svet, nove izkušnje pa ji bodo pomagale razvozlati njeno usodo in odkriti zgodovino njene družine. Hodi na prestižno akademijo Studio 21, kjer se zaljubi v Tomasa in Leona. Njeni najboljši prijatelji so Francesca, Camila in Maxi.
08:08
I: Yoanna House, Tyra Banks, Jay Manuel, Nigel Barker, J. Alexander; R: Tyra Banks, Kenya Barris, Ken Mok... IMDb ocena: 5.5. Šestnajst finalistov čaka modna revija pred direktorjem Guessa Paulom Marcianom. Fotografije bodo objavili na spletu, kjer jih bodo ocenili gledalci. Ocene žirije, izziva in oboževalcev bodo odločile, kdo ostane v tekmovanju in kdo ne. Fantje doslej niso smeli sodelovati na tekmovanju. 19 sezon so zmagovala samo dekleta. Vemo, da v modnem svetu vladajo ženske, a modeli, kot so Tyson Beckford, Marcus Schenkenberg in Rob Evans, so enakovredni nasprotniki. Prvič bodo tako fantje kot punce tekmovali za nagrado 100.000 ameriških dolarjev, predstavitev v reviji Nylon ter pogodbo z agencijo Next Models. A zmagovalec bo le eden ..
09:05
I: Bernard Curry, Xenogene Gray, Dane Gade... IMDb ocena: 6.4. Tokratni izziv piflarjev bo povezan s samozavestjo in samopodobo, saj bodo postali modeli in goli pozirali za koledar. Lepotice poznajo zakon privlačnosti, kaj pa druge zakone? Tokrat se bodo preizkusile v sodni dvorani, kjer se bodo morale izkazati v vlogi odvetnic. Resničnostna oddaja, kjer bodo družabno prikrajšani geniji skušali osvojiti lepa dekleta.
10:05
I: Beth Allen, Renato Bartolomei, Alexandra Birchfield; R: Gavin Scott... IMDb ocena: 4.5. Prvi del trilogije govori o Charlieju, uporniškem najstniku, ki ga starši pošljejo v poletni kamp. Ta kamp pa ni kot vsi drugi, saj leži na otoku in skriva skrivnost. Charlieju in otrokom se kamp najprej ne zdi prav nič zanimiv, vendar se vse spremeni, ko ugotovijo, da se na njem skriva zaklad. Medtem zlobni kapitan Flint kuje načrt, kako bi zavzel otok in vzel zaklad. Pri uresničitvi svojih dolgoletnih sanj mu na poti stojijo otroci iz kampa. S Charliejem na čelu morajo premagati Flinta, saj lahko v nasprotnem primeru izgubijo otok za vedno.
12:02
I: Wendy Davis, Catherine Bell, Brian McNamara... IMDb ocena: 7.2. Vsi so pretreseni zaradi dogodkov, ki so se zgodili ob praznovanju obletnice Fort Marshalla. Roxy in Trevor lahko končno pripeljeta Drewa domov. Denis in Roland sumita, da je nekdo zlorabil Davidovo prijateljico, Gloria pa Jackie zaupa, da se bo ločila.
12:58
I: Peter Maddison... IMDb ocena: 8.1. Greg Kay in Trish Knight živita na popolnem kraju, kjer lahko uživata v naravi. Ker se nočeta seliti daleč, kupita posest čisto blizu zdajšnjega doma in začneta načrtovati gradnjo nove hiše. A stvari se kmalu zapletejo. Zakonca sta arhitektu pustila proste roke, z izvajalci nimata podpisane pogodbe, Greg pa vztraja pri kakovosti. Zaradi tega stroški krepko presežejo njun proračun. Si bosta sploh lahko privoščila življenje v novi hiši.
14:03
I: Diane Lane, Raoul Bova, Sandra Oh; R: Audrey Wells... IMDb ocena: 6.7. Življenje nam ponuja na tisoče priložnosti, na nas je, da zgrabimo vsaj eno. Takšno je sporočilo romantične komične drame Pod toskanskim soncem, kjer spoznamo pred kratkim ločeno pisateljico Frances Mayes, ki se težko sooča s propadlim zakonom. Njena zaskrbljena najboljša prijateljica Patti ji zato predlaga, naj si privošči dopust v tujini, in ji kupi letalsko vozovnico za Italijo. Tako Frances odpotuje v Toskano, od koder se potem noče več vrniti domov v San Francisco. Raje kupi propadajočo vilo in se loti njene obnove. V novem okolju pod vročim toskanskim soncem in med novimi ljudmi Frances pride do novih življenjskih spoznanj in nazadnje tudi do nove ljubezni.
16:12
Zabavna oddaja, ki odraža naš vsakdan v domači dnevni sobi, se vrača s 3. sezono. Videli boste odzive slovenskih televizijskih gledalcev in se ob tem nasmejali, to vam obljubimo. Pričakujete lahko ostre, pronicljive, strastne, čustvene in seveda zabavne komentarje. Bognedaj, da bi crknu televizor vas bo spoprijateljila z gledalci, ki jih boste spremljali, pri katerem izmed njih se boste prav zagotovo počutili kot doma.
17:23
Najbolj resnična informativna oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem se vrača. Oddaja, ki zajema tedenske dogodke v obliki poročil in satirično raziskuje aktualne teme, prihaja z 2. sezono z aktualnimi dogodki preteklega tedna. Vas je zasul plaz novic? Jure Godler je reševalni pes, ki vam pove, kako se je v resnici zgodilo.
18:00
Oddaja, ki se loteva raznolikih tem in znanost podaja na zabaven način, izvira iz Nemčije in je po svetu zelo priljubljena. Poljudnoznanstvena oddaja, za druge pa zabavno-izobraževalna oddaja, ki razloži vse, kar vas je kdaj zanimalo, pa niste vedeli, koga vprašati.
19:00
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
19:25
Novice iz sveta zabave in slavnih. Vsako nedeljo ekipa oddaje prinaša sveže in zanimive zgodbe o slovenskih in tujih estradnikih. Oddajo vodi Nejc Simšič.
19:50
Planet Vreme in Šport
20:00
I: Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina; R: John Singleton... IMDb ocena: 5.0. Kolikor daleč nazaj se spomni svoje preteklosti, ima srednješolec Nathan Harper (Taylor Lautner) neprijeten občutek, da živi življenje nekoga drugega. Ko po naključju naleti na svojo fotografijo iz otroštva na spletni strani pogrešanih oseb, se njegovi najbolj črni strahovi uresničijo: ugotovi, da njegovi starši niso tisto, kar je mislil, in da je vse njegovo življenje spretno načrtovana pretveza za prikritje nekaterih temačnih in nevarnih skrivnosti, ki si jih sploh ne predstavlja. Ko začne sestavljati resnico o svoji pravi identiteti, se nanj spravi ekipa poklicnih morilcev, za pete pa se mu prilepi agent Cie Burton (Alfred Molina). Prisiljen se je zateči k edinemu človeku, ki mu zaupa, sosedi Karen (Lily Collins), v katero je že več let skrivaj zaljubljen. Vsaka sekunda šteje, ko se Nathan in Karen podata v beg pred vojsko morilcev in zveznimi agenti. Njegovi nasprotniki so vse bližje, Nathan pa ugotovi, da bo preživel in skrivnost rešil le tako, da bo nehal bežati in stvari vzel v svoje roke.
21:59
Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo Večerni Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
22:06
I: Vincent Perez, Mia Kirshner, Richard Brooks; R: Tim Pope... IMDb ocena: 4.5. Legenda pravi, da lahko vran po krivem ubitega človeka obudi in mu tako omogoči, da maščuje svojo smrt. Nekaj let je že minilo od tedaj, ko sta Ashe Corven in njegov sin Danny po golem naključju pristala sredi obračuna med preprodajalci mamil in sta morala zaradi tega umreti. In res se vran spusti na mračni Los Angeles ter pristane na grobu Asha. Ashe se tako dvigne iz groba, odet v črno ogrinjalo in z belo masko na obrazu. Sarah, izvedenka za tetovaže in izjemna poznavalka legende o črnem vranu, v njem takoj prepozna vranovega izbranca. Skupaj se spravita nad zlikovce, ki so zakrivili njegovo smrt in smrt njegovega sina.
23:46
Oddaja, ki se loteva raznolikih tem in znanost podaja na zabaven način, izvira iz Nemčije in je po svetu zelo priljubljena. Poljudnoznanstvena oddaja, za druge pa zabavno-izobraževalna oddaja, ki razloži vse, kar vas je kdaj zanimalo, pa niste vedeli, koga vprašati.
00:43
I: J.D. Evermore, Dennis Quaid, Rachel Griffiths, Jay Hernandez, Beth Grant, Angus T. Jones, Brian Cox, Rick Gonzalez; R: John Lee Hancock... IMDb ocena: 7.0. Odlična življenjska zgodba, ki temelji na resničnih dogodkih. Potem ko ga je poškodba ramena odvrnila od metanja v mladinski ligi pred dvanajstimi leti, se je Jim Morris (Dennis Quaid) posvetil drugi zanj najboljši stvari – postal je trener šolske ekipe. Dvanajst let pozneje se mu spet ponudi priložnost, da bi zaigral v vsem znani Major League, kar so sanje vsakega igralca bejzbola.
03:15
Nočni program
04:47
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
05:13
Novice iz sveta zabave in slavnih. Vsako nedeljo ekipa oddaje prinaša sveže in zanimive zgodbe o slovenskih in tujih estradnikih. Oddajo vodi Nejc Simšič.
05:40
Planet Vreme in Šport
05:51
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.5. Savaš bratu Hasibu odpre račun v banki in nanj nakaže del očetove zapuščine. Ko Hasib denar zavrne, rekoč, da se bratske ljubezni ne da kupiti, se zbegani in žalostni Savaš po uteho zateče k Jasemin. Pri Baldarjevih je spet bolj veselo, odkar sta se Fidan in Pala pobotala, obenem pa se vsi pripravljajo na dva pomembna dogodka – na Savaševo in Jaseminino poroko ter na odprtje tovarne v Vanu, ki naj bi prineslo dokončno premirje med sprtima plemenoma. Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savašu uspelo najti Jasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom.
06:57
Obiskom ni videti konca. A tokrat so občutki malo mešani - ne veselijo se jih vsi! Ob imenovanju glave družine stečejo solze sreče.
08:15
TV prodaja
08:45
I: Bernard Curry, Xenogene Gray, Dane Gade... IMDb ocena: 6.4. Tokratni izziv piflarjev bo povezan s samozavestjo in samopodobo, saj bodo postali modeli in goli pozirali za koledar. Lepotice poznajo zakon privlačnosti, kaj pa druge zakone? Tokrat se bodo preizkusile v sodni dvorani, kjer se bodo morale izkazati v vlogi odvetnic. Resničnostna oddaja, kjer bodo družabno prikrajšani geniji skušali osvojiti lepa dekleta.
09:50
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:50
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. V goste prihajajo Rob Lowe, Ed Sheeran in Justin Bieber. Ellen bo gostila priljubljenega ameriškega igralca Roba Lowa, ki bo predstavil novo serijo The Grinder. V nadaljevanju se bo Ellen pogovarjala z nadvse priljubljenim angleškim pevcem Edom Sheeranom, ki je nedavno ustanovil svojo glasbeno založbo. Njegov prvi varovanec je Jamie Lawson, ki bo v oddaji zapel pesem Wasn-t Expecting That. Nadaljuje pa se tudi teden z Justinom Bieberjem, ki je za svoje oboževalce tokrat pripravil prav posebno poslastico. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
11:48
TV prodaja
12:18
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.5. Hurrem ugotovi, da je sultanka Fatma nahujskala ljudi proti njej, kar potrdi tudi služkinja Melek. Ko za to izve sultan, pokliče sestro na zagovor. Fatma vse prizna, mu zabrusi, da je Hurrem živo zlo, in mu vrže pod nos, da je umoril Ibrahima pašo, sultanko Hatidžo ter princa Mustafa in Džihangirja. Sulejman izgubi potrpljenje in svojo sestro za vedno izžene z dvora. Nato kljub Rustemovemu nasprotovanju ukaže, naj Mihrimah pregleda španski zdravnik Pedro, saj zdravilci nikakor ne morejo najti zdravila za njene rane. Hurrem si skuša pojasniti svoje nočne more ... Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
13:25
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez... IMDb ocena: 7.7. Izzie se zaupa prijatelju, kaj čuti do Georgea, a je razočarana, saj njegov odziv ni takšen, kot je pričakovala. Medtem ko Derek daje Cristini napotke, da bi postala boljša učiteljica stažistov, pa Norman, najstarejši stažist na svetu, postavi napačno diagnozo enemu od Meredithinih bolnikov.
14:21
I: Katharine McPhee, Eddie Kaye Thomas, Ari Stidham... IMDb ocena: 7.2. Ekipa Škorpijon mora hitro posredovati, ko nad Bosno sestrelijo vojaško letalo s tajno tehnologijo. Slednja ne sme priti v roke sovražnikov, saj bi bila s tem ogrožena varnost ZDA. Serija temelji na resničnem življenju Walterja O-Briena, genija z inteligenčnim količnikom 197. Agent Domovinske varnosti ga prosi, naj sestavi skupino nadarjenih ljudi, ki se bo spopadala z najhujšimi grožnjami sodobnega sveta, ki bi lahko pestile ZDA in preostali svet. V središču akcijske nanizanke je mladi ekscentrični genij Walter, ki ob sebi zbere ekipo nadarjenih pomočnikov. V njej so Toby Curtis, vedenjski izvedenec, ki prebere vsakega človeka, Happy Quinn, tehnični genij, in Sylvester Dodd, statistični guru. S tem širokim znanjem skupaj rešujejo neverjetne zagonetke. Med sabo so sproščeni in duhoviti, ne znajdejo pa se v življenju zunaj tega kroga. Tu nastopi Paige Dineen, mama nadarjenega fantka, ki jim skuša približati zunanji svet. Piflarji so v tej enoti dobili idealno službo. Pri delu lahko izkoristijo svoje izjemne umske sposobnosti in hkrati drug drugemu pomagajo vklopiti se v družbo.
15:20
I: Paul Shane, Jeffrey Holland, Su Pollard... IMDb ocena: 8.9. Zlepa ali zgrda. Zastavljalničar Fisher prisili Alfa, da ga pod krinko loščilca spusti v hišo. V hiši poteka literarni večer in ta čas bo lahko izpraznil trezor. Ivy se obrne na Jamesa, naj ukrepa, in James ji ustreže. Alf se pretvarja, da o tatinskem načrtu ni vedel ničesar in da je Fisher le star tovariš, ki se je znašel v težavah. Toda zdaj James ve, da je Ivy Alfova hči ..
16:27
Obiskom ni videti konca. A tokrat so občutki malo mešani - ne veselijo se jih vsi! Ob imenovanju glave družine stečejo solze sreče.
17:47
I: Lali Espósito, Natalie Pérez, Carlos Kaspar... IMDb ocena: 7.1. Julia zbeži v Buenos Aires in med potjo spozna duhovnika Tomása Ortiza. Med njima se vname iskra. Julia se zateče v samostan Santa Rosa, kjer poišče pomoč pri prednici in materini prijateljici Concepción. Ta jo kot redovniško pripravnico z imenom Esperanza skrije v samostanu. Pozneje tu spozna tudi redovnico Claro, za katero se izkaže, da je njena biološka mama. Tomás pomaga materi prednici, ko njegov brat zagrozi, da bo samostanu odtegnil subvencijo. Esperanza odkrije, da je Tomásov brat Máximo lastnik tovarne in človek, ki jo preganja. 21-letna posvojenka Julia Albarracín živi s svojo materjo Blanco v manjšem industrijskem kraju v provinci Buenos Aires. Zaradi hude onesnaženosti, ki jo povzroča tovarna, Blanca zboli in umre. Pred smrtjo izroči hčerki dokaze, ki bremenijo lastnika tovarne. Ko Julia poskuša primer predati sodišču, jo začnejo zasledovati morilci, ki jih najame direktor tovarne. Julia v strahu za življenje zbeži iz mesta.
19:00
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
19:23
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan.
19:50
Planet Vreme in Šport
20:00
Nekdanji tekmovalci so spali dlje. Bodo najmočnejšim res premešali karte.
21:22
V komentatorski oddaji Kmetija: Nov začetek Brez cenzure bodo trije gostje brez dlake na jeziku komentirali dogajanje v resničnostnem šovu.
21:54
Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo Večerni Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
22:10
I: Viola Davis, Billy Brown, Alfred Enoch... IMDb ocena: 8.3. Annalise pomaga Pauli Murphy, mami nogometaša, da jo izpustijo iz zapora zaradi manjšega prekrška. Toda tik pred odhodom iz zapora jo aretira FBI zaradi povezave z umorom. Annalise poskuša s študenti dokazati njeno nedolžnost. Medtem rektor univerze Middleton prosi Annalise, naj zastopa Griffina O-Reillyja, zvezdniškega nogometaša, ki naj bi bil povezan z Lilinim izginotjem. Ko se študent Wes Gibbins udeleži prvega predavanja profesorice kazenskega prava Annalise Keating, se mu ne sanja, kaj ga čaka. Annalise, ki svoj predmet poimenuje »Kako se izmazati z umorom«, študentom predstavi primer, ki ga obravnava v svoji pravni pisarni. Naroči jim, naj sestavijo obrambo obtožene, in napove, da bo na koncu preizkusa izbrala pet najuspešnejših posameznikov, ki bodo začeli delati zanjo. Medtem ko se študenti borijo, da bi bili med izbranci, izvemo, da ima tudi Annalise svoje skrivnosti.
23:10
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan.
23:38
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: David Crane, Marta Kauffman... IMDb ocena: 9.0. Joeyju je neprijetno ohranjati skrivnost Monice in Chandlerja, zlasti ker zato zaide v številne nerodne položaje. Ross se jezi, ko mu v službi nekdo ukrade sendvič s puranom. Phoebe začne hoditi na predavanja iz književnosti in s sabo povabi Rachel, ki pa predavanj ne jemlje resno. Serija pripoveduje o šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obesedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
00:12
I: Paul Shane, Jeffrey Holland, Su Pollard... IMDb ocena: 8.9. Zlepa ali zgrda. Zastavljalničar Fisher prisili Alfa, da ga pod krinko loščilca spusti v hišo. V hiši poteka literarni večer in ta čas bo lahko izpraznil trezor. Ivy se obrne na Jamesa, naj ukrepa, in James ji ustreže. Alf se pretvarja, da o tatinskem načrtu ni vedel ničesar in da je Fisher le star tovariš, ki se je znašel v težavah. Toda zdaj James ve, da je Ivy Alfova hči ..
01:19
I: Chris O'Donnell, Daniela Ruah, Barrett Foa, Linda Hunt, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Renée Felice Smith; R: Shane Brennan... IMDb ocena: 6.7. Ekipa pod krinko raziskuje zločin, povezan s kartelom, ki je osumljen poslovanja s teroristi. Tukaj je nova sezona posebnega oddelka NCIS-a, katerega naloga je lov na nevarne in izmuzljive kriminalce, ki predstavljajo resno grožnjo državni varnosti. Ekipa visoko usposobljenih agentov, s skrivnostnim Callenom na čelu, ki prevzemajo lažne identitete in se pri svojem delu poslužujejo najsodobnejše tehnologije, da bi se prebili globoko v svet kriminala.
02:16
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. V goste prihajajo Rob Lowe, Ed Sheeran in Justin Bieber. Ellen bo gostila priljubljenega ameriškega igralca Roba Lowa, ki bo predstavil novo serijo The Grinder. V nadaljevanju se bo Ellen pogovarjala z nadvse priljubljenim angleškim pevcem Edom Sheeranom, ki je nedavno ustanovil svojo glasbeno založbo. Njegov prvi varovanec je Jamie Lawson, ki bo v oddaji zapel pesem Wasn-t Expecting That. Nadaljuje pa se tudi teden z Justinom Bieberjem, ki je za svoje oboževalce tokrat pripravil prav posebno poslastico. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
03:15
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
03:42
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan.
04:10
Planet Vreme in Šport
04:20
Nočni program
05:10
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.