Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV
05:40
Planet Vreme in Šport
05:50
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.5. Čiček pokliče brata, ali on kaj ve, kje bi bil Haldun. Jasemin peče vest, ker je bila jezna, ker je moral Savaš v Iran. Na vsak način hoče slišati glas svojega dragega, saj se boji, da se mu bo kaj zgodilo. Kljub številnim klicem Savaša ne uspe priklicati. Savaša ustreli njegov lastni stric Pala, saj je moral izbirati med sinom in nečakom. Pri Baldarjevih se zbere veliko ljudi, ki so slišali tragično novico. Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savašu uspelo najti Jasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom.
06:56
Nova naloga je fizično zahtevna, bogati pa imajo samo dva para močnih moških rok. Se bodo s siromašnimi lahko dogovorili za menjavo.
08:15
TV prodaja
08:45
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.4. Hurrem se nenadoma vrne v palačo. Mihrimah je vesela njene vrnitve, Sulejman pa ne, saj ji ni dovolil vrnitve, hkrati pa nima več zaupanja vanjo. Mustafa izve, kje ima Rustem zaprtega Jastreba. Nurbanu spremlja Selima v skrivnostno gozdno kočo. Še zdaleč ji ni všeč, da ponovno pije, sploh pa ne v družbi neznane ženske. Mustafa želi v vojno s Perzijo ter izkoristiti navzočnost Elkasa Mirze na dvoru. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
09:48
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:48
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez... IMDb ocena: 7.7. Življenja vseh v bolnišnici so ogrožena, ko vanjo vstopi bolnik, ki ima v svojem telesu bombo. Dr. Burke razglasi izredno stanje. Baileyjeva rojeva in ne ve, kje je njen mož. Med Izzie in Alexom preskoči iskrica. Meredith Grey je hčerka slavne kirurginje Ellis Grey in stažistka v bolnišnici Seattle Grace. Drugi stažisti so ambiciozna Cristina Yang, sramežljivi George O-Malley in privlačna Izzie Stevens.
11:44
TV prodaja
12:15
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Gosta tokratne oddaje bosta Jesse Tyler Ferguson in Ed Oxenbould. V studio prihaja Jesse Tyler Ferguson. Poleti je potoval po vsem svetu, zdaj pa se vrača domov k Sodobni družini. Govoril bo o prihajajoči sezoni humoristične nanizanke. 14-letni avstralski igralec Ed Oxenbould je nova zvezda filma M. Nighta Shyamalana Obisk in bo prvič na obisku pri Ellen. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
13:13
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez... IMDb ocena: 7.7. Bolnišnico in osebje še vedno ogroža bomba, ki se skriva v bolnikovem telesu. Derek operira moža dr. Baileyjeve. Med operacijo izve, v kakšnem stanju je Meredith. Cristina in Izzie imata zaradi Meredith svoje težave. Addison znori, ko poskuša George najti rešitev za Baileyjevo. V bolnišnici so razmere vedno hujše. Meredith Grey je hčerka slavne kirurginje Ellis Grey in stažistka v bolnišnici Seattle Grace. Drugi stažisti so ambiciozna Cristina Yang, sramežljivi George O-Malley in privlačna Izzie Stevens.
14:10
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.4. Sultan spozna Elkasa Mirzo, ki mu sporoči dobro novico: večina Perzijcev mu je naklonjena, kar pomeni, da bi lahko postal perzijski šah. Po krajšem premisleku pokliče vse vezirje in sinove na zasedanje divana. Nurbanu razmišlja o tem, kako se znebiti Eftelije, s katero se Selim sestaja v gozdu. Mihrimah prejme Elkasovo ljubezensko pismo, Hurrem pa želi pregnati Huri Džihan iz Bajazidove palače. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
15:17
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.4. Reneju in Edith uspe osvoboditi Fanny in Leclerca, ki se skrijeta v dvižno posteljo. A na njuno nesrečo se postelja zatakne in se ne da odpreti. Medtem Von Flockenstuffen razkrije načrt, kako ugrabiti Churchilla.
15:56
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: David Crane, Marta Kauffman... IMDb ocena: 9.0. Obupana Monica pristane na zmenek z enim od gostov iz restavracije. Izkaže se, da je zelo bogat. Phoebe obišče polbrat in razglasi, da se bo poročil z veliko starejšo žensko. Chandler uporablja posnetek s hipnozo, da bi se odvadil kajenja, kar ima presenetljiv rezultat.
16:29
Selma, navdušena nad svojim sinom Ibrom, se odloči za izvedbo diplomatskih pritiskov mame nad sinom in bodočo sinovo ženo. Berto in Avguštin imata precej podobne (ljubezenske) dileme. Še težje teme pa v glavi premleva Anica, ki mora sama na zagovor na sodišče. Na vratih Grediča se prikaže Alojzij, ki želi videti in slišati Avguština. Berto se odloča za najpomembnejši korak življenja. Bo krenil v Argentino za svojo Adelino? Avguštin in Zala se v vinogradu srečata in Avguštin po dolgem razmišljanju in priporočilu škofa Alojzija končno zaprosi Zalo.
17:35
Nova naloga je fizično zahtevna, bogati pa imajo samo dva para močnih moških rok. Se bodo s siromašnimi lahko dogovorili za menjavo.
19:00
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
19:30
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan.
19:50
Planet Vreme in Šport
20:00
Avguštin na kolenih zaprosi za roko presenečeno Zalo. Zala je šokirana in ne ve, kaj naj odgovori. To dejanje iz daljave opazuje Anica. Berto se odloči, da prek luže odide za Adelino. Po vseh dilemah o tem, ali je to pametno ali ne, nevarno, Bertovemu zdravju primerno ... pade odločitev, da bo Berta v Argentino spremljala Marija. Iz Grediča pa ne ravno srečna odhaja Selma. Sumi namreč, da je Eli preračunljiva. Anica dvomi o pravi odločitvi Zale in Avguština, Smiljan pa te informacije odnese na ušesa Toniju. Medtem ko Zala pripravlja vse za trgatev, Berto piše oporoko, preden gre na letalo in čez lužo po svojo ljubezen.
21:00
Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo Večerni Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
21:15
Za nekoga bo igra postala pretežka in zapustil bo bitko za 50.000 evrov. Razmere na posestvu lahko tudi najbolj žilave pripravijo do vdaje.
22:46
V komentatorski oddaji Kmetija: Nov začetek Brez cenzure bodo trije gostje brez dlake na jeziku komentirali dogajanje v resničnostnem šovu.
23:18
I: Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Kevin Chapman, Michael Emerson; R: Jonathan Nolan... IMDb ocena: 8.5. Reese postane inštruktor na newyorški policijski akademiji, da bi imel na očeh kadetinjo, ki vohuni za kolegi. Medtem Dominic skuša pridobiti informacije, s katerimi bi uničil Eliasa. John Reese je nekdanji agent CIE, ki ga k sodelovanju povabi skrivnostni milijarder Harold Finch. Ta je zasnoval računalniški sistem, ki predvideva, katere osebe bodo v prihodnosti vpletene v kazniva dejanja.
00:16
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: David Crane, Marta Kauffman... IMDb ocena: 9.0. Monici se zdi Pete popoln, vendar je ne privlači. Joey dobi vlogo v gledališki predstavi, toda sovraži svojo odrsko ženo Kate, ker je vsem povedala, da Joey ne zna odpreti tetrapaka z mlekom. Mark povabi Rachel na zmenek, toda ona se noče z nikomer videvati, ker bi se ji zdelo, da vara Rossa. Ko pa se z Rossom spreta, si Rachel premisli in gre z Markom na zmenek.
00:50
I: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas, James Remar, C.S. Lee, Lauren Vélez, Desmond Harrington... IMDb ocena: 8.9. Dexter želi preveriti, če je Miguel na sledi njegovi -nočni službi-. Zelo je presenečen, ko Miguel privoli, da mu bo izpolnil željo in ga odpeljal k rasistu, ki že sedi za zapahi. Rita izgubi službo in se začne resno spraševati, za kakšno poklicno pot naj se v prihodnje odloči. Debra je medtem prepričana, da je ona kriva za novi umor, ki je povezan s primerom, ki ga preiskuje.
01:57
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.4. Reneju in Edith uspe osvoboditi Fanny in Leclerca, ki se skrijeta v dvižno posteljo. A na njuno nesrečo se postelja zatakne in se ne da odpreti. Medtem Von Flockenstuffen razkrije načrt, kako ugrabiti Churchilla.
02:35
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
03:05
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan.
03:30
Planet Vreme in Šport
03:40
Nočni program
04:27
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
05:00
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan. Tema: DUTB, slaba banka in njeni izvršni ter neizvršni direktorji.
05:30
Planet Vreme in Šport
05:36
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.5. V hišo Baldarjevih pride tudi Nazan, a jo je novica tako prizadela, da se ne zmore veseliti ponovnega srečanja z Baranom. Fidan je izredno zaskrbljena, ker njenega sina in moža še vedno ni. Misli, da se je tudi njima kaj zgodilo, zato Javuza spet zaprosi za pomoč. Tako lahko Javuz nadaljuje s svojimi načrti. Šahnur obišče Jasemin in izve za vnuka. Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savašu uspelo najti Jasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom.
06:42
Za nekoga bo igra postala pretežka in zapustil bo bitko za 50.000 evrov. Razmere na posestvu lahko tudi najbolj žilave pripravijo do vdaje.
08:07
TV prodaja
08:37
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.4. Sultan spozna Elkasa Mirzo, ki mu sporoči dobro novico: večina Perzijcev mu je naklonjena, kar pomeni, da bi lahko postal perzijski šah. Po krajšem premisleku pokliče vse vezirje in sinove na zasedanje divana. Nurbanu razmišlja o tem, kako se znebiti Eftelije, s katero se Selim sestaja v gozdu. Mihrimah prejme Elkasovo ljubezensko pismo, Hurrem pa želi pregnati Huri Džihan iz Bajazidove palače. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
09:45
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:45
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez... IMDb ocena: 7.7. Bolnišnico in osebje še vedno ogroža bomba, ki se skriva v bolnikovem telesu. Derek operira moža dr. Baileyjeve. Med operacijo izve, v kakšnem stanju je Meredith. Cristina in Izzie imata zaradi Meredith svoje težave. Addison znori, ko poskuša George najti rešitev za Baileyjevo. V bolnišnici so razmere vedno hujše. Meredith Grey je hčerka slavne kirurginje Ellis Grey in stažistka v bolnišnici Seattle Grace. Drugi stažisti so ambiciozna Cristina Yang, sramežljivi George O-Malley in privlačna Izzie Stevens.
11:44
TV prodaja
12:14
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Gosta tokratne oddaje bosta Scott Foley in Tig Notaro. Listje spreminja barvo, postaja hladno, kar pomeni, da je skoraj že čas za premiero nove sezone serije Škandal. K sreči je tu glavni igralec Scott Foley, ki bo z Ellen pogledal napovednik za serijo. V studio prihaja zabavna, simpatična in dobrosrčna komičarka Tig Notaro. Preživela je raka na dojki, danes pa bo govorila o prihajajočem dokumentarnem filmu in novi stand up komediji. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
13:14
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez... IMDb ocena: 7.7. Derekov in Addisonin odnos je na preizkušnji. Na dan pride Cristinina skrivnost, zaradi česar je ogrožena njena zveza z Burkom. V bolnišnici zdravijo bolnico, ki nenehno doživlja orgazem. George išče načine, da ga Meredith ne bi videla le kot sostanovalca. Derek zdravi bolnika, ki zaradi bolezni potrebuje popolno podporo svojih staršev. Medtem Meredith o svoji družini izve več, kot bi si morda želela. Meredith Grey je hčerka slavne kirurginje Ellis Grey in stažistka v bolnišnici Seattle Grace. Drugi stažisti so ambiciozna Cristina Yang, sramežljivi George O-Malley in privlačna Izzie Stevens.
14:10
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.4. Rustem je čisto iz sebe, ko izve, da si Mihrimah dopisuje z neznanim moškim. Po velikem sporu z njim Mihrimah svoji mami Hurrem in velikemu vezirju sporoči, da se želi ločiti. Hurrem jo želi odvrniti od tega, vendar je Mihrimah odločena. Učitelj Mustafa sultana obvesti o skrivni poroki princa Mustafe in Mihrunise. Selim privoli v srečanje z Eftelijinim možem, Elkas pa se želi srečati s sultanko Fatmo. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
15:15
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.4. General Von Klinkerhoffen želi Reneju podariti medaljo za kolaboracijo. Rene si medalje ne želi in se odloči, da skupaj z Yvette pobegne. Pri tem pomaga Michelle, ki obema priskrbi halje menihov, vendar težava nastane, ko Rene pobegne z napačno osebo.
15:54
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: David Crane, Marta Kauffman... IMDb ocena: 9.0. Monici se zdi Pete popoln, vendar je ne privlači. Joey dobi vlogo v gledališki predstavi, toda sovraži svojo odrsko ženo Kate, ker je vsem povedala, da Joey ne zna odpreti tetrapaka z mlekom. Mark povabi Rachel na zmenek, toda ona se noče z nikomer videvati, ker bi se ji zdelo, da vara Rossa. Ko pa se z Rossom spreta, si Rachel premisli in gre z Markom na zmenek.
16:25
Avguštin na kolenih zaprosi za roko presenečeno Zalo. Zala je šokirana in ne ve, kaj naj odgovori. To dejanje iz daljave opazuje Anica. Berto se odloči, da prek luže odide za Adelino. Po vseh dilemah o tem, ali je to pametno ali ne, nevarno, Bertovemu zdravju primerno ... pade odločitev, da bo Berta v Argentino spremljala Marija. Iz Grediča pa ne ravno srečna odhaja Selma. Sumi namreč, da je Eli preračunljiva. Anica dvomi o pravi odločitvi Zale in Avguština, Smiljan pa te informacije odnese na ušesa Toniju. Medtem ko Zala pripravlja vse za trgatev, Berto piše oporoko, preden gre na letalo in čez lužo po svojo ljubezen.
17:30
Za nekoga bo igra postala pretežka in zapustil bo bitko za 50.000 evrov. Razmere na posestvu lahko tudi najbolj žilave pripravijo do vdaje.
19:00
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
19:30
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan. Tema: nenavadni poklici, s katerimi zlahka najdete zaposlitev.
19:50
Planet Vreme in Šport
20:00
Berto tik pred odhodom pove, da se lahko zgodi, da ga ne bo daljše obdobje. Če pa se zgodi, da ga ne bo nikoli več, pa je nekaj napisal in dal v predal. Berto in Marija odideta in takoj po odhodu Zala Avguštinu pove, da je poroka med njima iluzija. Enako šokiran je Marko, ki ga sin Toni zavrne, da bi mu pomagal pri trgatvi. Takoj po Bertovem odhodu Anica najde Bertovo pismo in izve, da je v vrsti za dedovanje na zadnjem, četrtem mestu. Trgatev se začne in Špacapanovim pupam precej trda prede, dokler Maja ne pripelje rešitelja Tonija, ki priskoči na pomoč pri trganju slastnih plodov trte, kar je za Marka in Zorico popoln šok. Medtem ko se med Zalo in Tonijem spet začenjajo kresati iskrice, pa Avguštin nedaleč stran išče in najde zaklad sv. Marka.
21:00
Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo Večerni Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
21:20
Pri siromašnih spet poči: Sebastijan, Faki in Maruša so eksplozivna kombinacija. A niti pri bogatih ne cvetijo rožice.
22:35
Zabavna oddaja, ki odraža naš vsakdan v domači dnevni sobi, se vrača s 3. sezono. Videli boste odzive slovenskih televizijskih gledalcev in se ob tem nasmejali, to vam obljubimo. Pričakujete lahko ostre, pronicljive, strastne, čustvene in seveda zabavne komentarje. Bognedaj, da bi crknu televizor vas bo spoprijateljila z gledalci, ki jih boste spremljali, pri katerem izmed njih se boste prav zagotovo počutili kot doma.
23:25
I: Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Kevin Chapman, Michael Emerson; R: Jonathan Nolan... IMDb ocena: 8.5. Reese in Finch skušata Eliasa zaščititi pred Dominicom in njegovimi možmi, a Reese kmalu spozna, da Elias noče njegove pomoči. John Reese je nekdanji agent CIE, ki ga k sodelovanju povabi skrivnostni milijarder Harold Finch. Ta je zasnoval računalniški sistem, ki predvideva, katere osebe bodo v prihodnosti vpletene v kazniva dejanja.
00:24
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: David Crane, Marta Kauffman... IMDb ocena: 9.0. Ko umre Monicina in Rossova teta, Monica podeduje hišico za punčke, s katero se nikoli ni smela igrati. Nato povabi na igro Phoebe, vendar se spreta, ko Phoebe s sabo prinese dinozavra, ogromnega psa in duhca. Phoebe si naredi svojo hišico, ki je veliko zanimivejša od Monicine. Chandler gre na zmenek z Rachelino šefinjo Joanno. Zdi se mu zelo dolgočasna, ona pa misli, da sta se ujela.
00:57
I: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas, James Remar, C.S. Lee, Lauren Vélez, Desmond Harrington... IMDb ocena: 8.9. Dexter si je včasih sam izbiral svoje žrtve, zdaj pa prejme kar dve želji za umorom, eno od Miguela in eno od Camille. Dexter zavrne Miguelovo prošnjo, saj ne ve, če Miguelova tarča spada med tiste, ki bi upravičili Harryjev kodeks. Morda bo bolj naklonjen Camillini želji, ki je na smrt bolna in bi rada, da jo Dexter ubije. Rita medtem odkrije, da je Sylvia prepričana, da je imel Miguel razmerje, Anton pa izve, da je vaba, s pomočjo katere naj bi policija prišla do Skinnerja.
02:08
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.4. General Von Klinkerhoffen želi Reneju podariti medaljo za kolaboracijo. Rene si medalje ne želi in se odloči, da skupaj z Yvette pobegne. Pri tem pomaga Michelle, ki obema priskrbi halje menihov, vendar težava nastane, ko Rene pobegne z napačno osebo.
02:50
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
03:10
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan. Tema: nenavadni poklici, s katerimi zlahka najdete zaposlitev.
03:45
Planet Vreme in Šport
03:55
Nočni program
05:15
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
05:40
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan.
06:05
Planet Vreme in Šport
06:15
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.5. Savaš še vedno velja za mrtvega in Šahnur se v svoji žalosti odloči obiskati Jasemin in Omerja, da bi se čutila vsaj malo bliže svojemu sinu. Medtem Javuz prepričuje Čiček, da mora ostati v Savaševi hiši in kot njegova domnevna vdova poskrbeti, da bosta Baldarjevo in Moranovo pleme živeli v slogi, Nazan pa kljub Čičekinemu nasprotovanju odpelje Barana iz družinskega doma. Jasemin v žalovanju za Savašem in skrbi za sinovo zdravje popolnoma zanemari delo, Džejda pa poskuša to izkoristiti in jo zamenjati v Javuzovem projektu ... Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savašu uspelo najti Jasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom.
07:15
Pri siromašnih spet poči: Sebastijan, Faki in Maruša so eksplozivna kombinacija. A niti pri bogatih ne cvetijo rožice.
08:25
TV prodaja
08:55
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.4. Rustem je čisto iz sebe, ko izve, da si Mihrimah dopisuje z neznanim moškim. Po velikem sporu z njim Mihrimah svoji mami Hurrem in velikemu vezirju sporoči, da se želi ločiti. Hurrem jo želi odvrniti od tega, vendar je Mihrimah odločena. Učitelj Mustafa sultana obvesti o skrivni poroki princa Mustafe in Mihrunise. Selim privoli v srečanje z Eftelijinim možem, Elkas pa se želi srečati s sultanko Fatmo. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
09:55
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:55
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez... IMDb ocena: 7.7. Derekov in Addisonin odnos je na preizkušnji. Na dan pride Cristinina skrivnost, zaradi česar je ogrožena njena zveza z Burkom. V bolnišnici zdravijo bolnico, ki nenehno doživlja orgazem. George išče načine, da ga Meredith ne bi videla le kot sostanovalca. Derek zdravi bolnika, ki zaradi bolezni potrebuje popolno podporo svojih staršev. Medtem Meredith o svoji družini izve več, kot bi si morda želela. Meredith Grey je hčerka slavne kirurginje Ellis Grey in stažistka v bolnišnici Seattle Grace. Drugi stažisti so ambiciozna Cristina Yang, sramežljivi George O-Malley in privlačna Izzie Stevens.
11:50
TV prodaja
12:20
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Ellen bosta tokrat obiskali Dakota Johnson in Leona Lewis. V goste k Ellen prihaja Dakota Johnson, ki smo jo nedavno lahko gledali v kultnem filmu Petdeset odtenkov sive. Ellen bo predstavila svoj najnovejši film Črna maša. Nastopila bo tudi priljubljena pevka Leona Lewis ter zapela svojo novo pesem Thunder s prihajajočega albuma I Am. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
13:15
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez... IMDb ocena: 7.7. Meredith in George se prepirata, kdo bo zdravil bolnika. Baileyjeva kljub porodniškemu dopustu zdravi Addison, ki ima posebne ženske težave. Izzie začne preživljati čas z Dennyjem, zaradi česar Alex postane ljubosumen. Medtem Burke zdravi človeka, ki je doživel srčni infarkt. Ko njegova zaročenka izve za tvegano operacijo, za katero se je odločil, ga zapusti. Meredith Grey je hčerka slavne kirurginje Ellis Grey in stažistka v bolnišnici Seattle Grace. Drugi stažisti so ambiciozna Cristina Yang, sramežljivi George O-Malley in privlačna Izzie Stevens.
14:10
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.4. Potem ko Sulejman izve, da se je Mustafa skrivaj poročil, mu pošlje pismo, v katerem mu pove, da bo prestolnico namesto njega čuval Selim. Mahidevran je prepričana, da je Bajazid izdal njenega sina. Hurrem prosi Mihrimah, naj počaka z ločitvijo do konca vojne, vendar Fatma izkoristi priložnost in vse pove Sulejmanu. Eftalijin mož se vrne v Selimovo palačo, da bi dobil še več denarja v zameno za molk o prinčevi tajni zvezi. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
15:15
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.3. Rene in Edith pristaneta v Angliji, kjer se ponovno srečata s Hansom Geeringom, ki je medtem postal britanski državljan. Edith se želi vrniti, ko izve, da za lokal skrbita Fanny in Leclerc. Z Renejem se vrneta in sta takoj aretirana, ker sta med policijsko uro zunaj.
15:55
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: David Crane, Marta Kauffman... IMDb ocena: 9.0. Ko umre Monicina in Rossova teta, Monica podeduje hišico za punčke, s katero se nikoli ni smela igrati. Nato povabi na igro Phoebe, vendar se spreta, ko Phoebe s sabo prinese dinozavra, ogromnega psa in duhca. Phoebe si naredi svojo hišico, ki je veliko zanimivejša od Monicine. Chandler gre na zmenek z Rachelino šefinjo Joanno. Zdi se mu zelo dolgočasna, ona pa misli, da sta se ujela.
16:30
Berto tik pred odhodom pove, da se lahko zgodi, da ga ne bo daljše obdobje. Če pa se zgodi, da ga ne bo nikoli več, pa je nekaj napisal in dal v predal. Berto in Marija odideta in takoj po odhodu Zala Avguštinu pove, da je poroka med njima iluzija. Enako šokiran je Marko, ki ga sin Toni zavrne, da bi mu pomagal pri trgatvi. Takoj po Bertovem odhodu Anica najde Bertovo pismo in izve, da je v vrsti za dedovanje na zadnjem, četrtem mestu. Trgatev se začne in Špacapanovim pupam precej trda prede, dokler Maja ne pripelje rešitelja Tonija, ki priskoči na pomoč pri trganju slastnih plodov trte, kar je za Marka in Zorico popoln šok. Medtem ko se med Zalo in Tonijem spet začenjajo kresati iskrice, pa Avguštin nedaleč stran išče in najde zaklad sv. Marka.
17:40
Pri siromašnih spet poči: Sebastijan, Faki in Maruša so eksplozivna kombinacija. A niti pri bogatih ne cvetijo rožice.
19:00
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
19:30
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan. Tokrat v Debati voditelja Blaž Jarc in Mirko Mayer iščeta odgovore na 5 aktualnih vprašanj.
19:50
Planet Vreme in Šport
20:00
Ko Avguštin najde zaklad, to opazi tudi Zala. Kdo bo imel skrivnostni križ v rokah? Zala ali Avguštin? Med njunim nesporazumom se približa Toni. Zala pošlje Avguština k Toniju, da ga zamoti, sama pa skupaj s križem izgine neznano kam. Medtem Anica še vedno robanti zaradi Bertove oporoke in prepričuje Eli, ki je na tretjem mestu, da sta grobo oškodovani. Ko Anica najbolj nagaja in bojkotira trgatev, se v kontrolo pripelje Mario. Anica se postavi v vlogo vodje projekta in se dobrika Mariu. Eli v vinogradu odkrije mesto izkopa in šokirana dojame, da jo je nekdo prehitel ... Vsa panična pride v vinograd in zapove prekinitev trgatve. Na drugem koncu sveta Berto in Marija po dolgem letu prek luže prispeta na naslov, ki ga je Bertu zaupala Zorica, in srečata Adelino ... Avguštin v kapelici poleg prekrasnega križa najde še zvitek starodavnih papirusov. Izginuli del evangelija sv. Marka.
21:00
Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo Večerni Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
21:15
Zmagovalci lahko za nagrado poražencem vzamejo eno stvar in enega človeka. Le kdo bo napolnil svojo malho in jo mahnil k sosedom.
22:30
Najbolj resnična informativna oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem se vrača. Oddaja, ki zajema tedenske dogodke v obliki poročil in satirično raziskuje aktualne teme, prihaja z 2. sezono z aktualnimi dogodki preteklega tedna. Vas je zasul plaz novic? Jure Godler je reševalni pes, ki vam pove, kako se je v resnici zgodilo.
23:05
I: Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Kevin Chapman, Michael Emerson; R: Jonathan Nolan... IMDb ocena: 8.4. Samaritan za 48 ur prevzame nadzor nad New Yorkom, da bi dokazal svojo moč in Napravo zvabil iz skrivališča. Reese in Finch medtem s težavo dohajata vse večje število primerov. John Reese je nekdanji agent CIE, ki ga k sodelovanju povabi skrivnostni milijarder Harold Finch. Ta je zasnoval računalniški sistem, ki predvideva, katere osebe bodo v prihodnosti vpletene v kazniva dejanja.
00:00
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: David Crane, Marta Kauffman... IMDb ocena: 9.0. Joey zanju s Chandlerjem kupi piščančka, Monici pa Pete ponudi restavracijo. Ross se zaradi Rachel odpove nastopu na televiziji.
00:35
I: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas, James Remar, C.S. Lee, Lauren Vélez, Desmond Harrington... IMDb ocena: 8.9. Miguel predlaga Dexterju nov projekt, toda tokrat bi si tudi sam rad umazal roke. Dexter se zave, da je prišel čas, ko mora Miguelu povedati za Harryjev kodeks in druga pravila. Toda Dexterjev nazorni prikaz umora samo še poveča Miguelov morilski apetit. Rita je medtem zaradi hormonov čisto iz sebe. Prepričana je namreč, da se je bo Dexter slej ko prej naveličal. Debra je medtem čedalje bliže Skinnerju, toda ko izve skrivnost svojega novega ljubimca Antona, ta izgine neznano kam.
01:40
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.3. Rene in Edith pristaneta v Angliji, kjer se ponovno srečata s Hansom Geeringom, ki je medtem postal britanski državljan. Edith se želi vrniti, ko izve, da za lokal skrbita Fanny in Leclerc. Z Renejem se vrneta in sta takoj aretirana, ker sta med policijsko uro zunaj.
02:20
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
02:50
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan. Tokrat v Debati voditelja Blaž Jarc in Mirko Mayer iščeta odgovore na 5 aktualnih vprašanj.
03:20
Planet Vreme in Šport
03:50
Nočni program
05:15
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.