Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV
05:22
Nočni program
06:04
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
07:11
TV prodaja
07:26
Sifis prosi Antonisa, naj sledi Anastasii v Atene, saj se mu zdi, da mu Anastasia laže. Markos poskuša Sifisa prepričati, naj stopi v stik s svojim očetom. Aliki doživi histerični napad in grozi, da se bo ubila. Ahiles odkrito pove, da ne mara Patroklosa. Odločen je, da bo našel dokaze o Nektariosovi mami. Ko mu Daphne pove, kar ve, je popolnoma osupel. Nektarios in Christina se močno spreta. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
08:32
TV prodaja
09:22
I: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson... IMDb ocena: 7.7. Miranda ne ve, ali naj Benu pove, da ima drugega. Mark je ob Sofiji ves raznežen, v službi pa je neprizanesljiv do Jacksona. Na stripovskem zborovanju je nastal kaos, zato se zdravniki na urgenci trudijo po najboljših močeh, da bi pomagali poškodovanim.
10:00
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00
TV prodaja
11:15
I: Billy Gardell, Melissa McCarthy, Reno Wilson... IMDb ocena: 6.5. Mike je med posredovanjem pri ropu ranjen. Zdaj se odloči, da bo vsak dan živel, kot da je to njegov zadnji. Carlu reče, da je čas, da zapusti policijo.
11:37
I: Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Vik Sahay, Scott Krinsky, Sarah Lancaster, Adam Baldwin; R: Chris Fedak, Josh Schwartz... IMDb ocena: 8.3. Ko Chuck ugotovi, da je njegova nekdanja punca Jill del FULCRUM-a, jo mora izrabiti, da bi prišel v organizacijo. Ellie medtem pripravlja stanovanje na zahvalni dan in prihod staršev Kapitana zakona. Morgan, Jeff in Lester varujejo trgovino med prazniki.
12:30
TV prodaja
12:49
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.4. Hurrem izve, da sta njena sinova spet sprta. Boji se, da bi ta spor lahko privedel do smrtnih žrtev. Hurremine slutnje se uresničijo. Dafne zastrupi Bajazida, ko da zelo močan strup v njegovo hrano. Medtem ko se princ bori za življenje, Atmadža in Husein od Dafne izvesta, kdo je naročil Bajazidov umor. Atmadža se odloči, da jo bo ubil, a ko sliši, da nosi Bajazidovega otroka, se premisli. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
13:50
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Govorili bomo o novi moški trendovski pričeski. Avdicija za novega Elleninega vrtnarja se nadaljuje. Z nami bosta novi internetni hit – 16-letni Alex iz trgovine Target in prikupni šestletni Kai, ki nam bo po svoje interpretiral pesem Marry You. Ne nazadnje pa prihaja še Howie Mandel, kanadski igralec in komedijant, ki nam bo predstavil 3D-pončo. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
14:48
I: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson... IMDb ocena: 7.7. Vsi želijo narediti vtis na dr. Catherine Avery, ki je prišla v Seattle Grace, da bi sodelovala pri revolucionarni transplantaciji. Alex in Arizona se ukvarjata s pacientom, ki ga že dolgo poznata, Teddy pripravi večerjo za prijatelje, Baileyjeva pa sprejme pomembno odločitev.
15:44
Po napornem boju v areni je zmagovalec ponosen na izid boja. Preostali sumijo, da se je poraženec morda predal. Le kdo bo nova glava družine? Tekmovalce razveseli novi hišni ljubljenček.
16:50
I: Rachel Boston, Kirby Morrow, Jesse Moss; R: Kristoffer Tabori... IMDb ocena: 5.7. Poslovna svetovalka Caryn Briggs je samska 30-letnica, ki se ji prav nič ne mudi v zakonski stan. Od nekdaj je bila skeptična do poroke, saj meni, da bi si s tem zapravila prihodnost. Na dobrodelni prireditvi dobrohotno privoli, da ji jasnovidka napove prihodnost. Ta ji pove, da se bo spomladi zaročila ali pa se ne bo nikoli poročila. Caryn se ne zmeni za njene besede in nastopi novo službo. Njen šef je sproščeni Tom Halsey, s katerim imata veliko skupnega. Pomlad se približuje in Caryn je vse bolj napeta ..
18:25
Aktualne novice dneva.
18:30
Razvedrilna oddaja o slovenskih in tujih zvezdah v živo z voditeljema Urško Pirš in Nejcem Simšičem.
18:55
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan... IMDb ocena: 8.3. Castle in Beckettova preiskujeta navidezni rop in umor enega izmed newyorških taksistov. Žal pa preiskava pokaže, da je bil pokojni Amir Alhabi vpleten v skrivno teroristično zaroto. Glede na to, da je posredi terorizem, se v primer vplete tudi agent Mark Fallon, ki Castla hitro izključi iz preiskave. Toda Richard se ne da in na lastno pest preiskuje naprej. Prepričan je namreč, da je Amirju nekdo podtaknil povezavo s teroristi in da je pravi terorist še vedno živ in na prostosti.
21:20
Dan se začne z učenjem pratike. Tedenska naloga se nadaljuje. Glej ga zlomka, na enem izmed jogijev najdejo kurji iztrebek. Med kralji vlada prepričanje, da jim ga je nekdo nastavil. Izbran je bil prvi dvobojevalec.
22:30
Bognedaj, da bi crknu televizor je zabavna oddaja, ki odraža naš vsakdan v dnevni sobi. Videli boste odzive slovenskih televizijskih gledalcev in se ob tem nasmejali, to vam obljubimo. Pričakujete lahko ostre, pronicljive, strastne, čustvene in seveda zabavne komentarje. Bognedaj, da bi crknu televizor vas bo spoprijateljila z gledalci, ki jih boste spremljali, pri katerem izmed njih se boste prav zagotovo počutili kot doma.
23:21
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow... IMDb ocena: 9.0. Na predvečer zahvalnega dne Rachel obišče mlajša sestra Amy, ki s svojimi neprimernimi pripombami vse spravi v slabo voljo. Je kaj čudnega, da ji Rachel ne bi zaupala hčerke, če bi se njej in Rossu kaj hudega zgodilo? Medtem Monica obsedeno varuje porcelanasto posodo, ki jo spominja na poročno slavje. Joey pozabi, da se mora soigralcem iz nadaljevanke pridružiti na veliki praznični paradi. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
23:58
I: Kathryn Morris, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Danny Pino, Tracie Thoms; R: Meredith Stiehm... IMDb ocena: 7.6. Lilly Rush s svojimi sodelavci išče množičnega morilca, potem ko v najetem skladišču najdejo truplo dečka. V ločenih skladiščnih enotah preiskovalci pozneje najdejo še trupla treh dečkov, ki so izginili med letoma 1999 in 2003.
00:26
Dan se začne z učenjem pratike. Tedenska naloga se nadaljuje. Glej ga zlomka, na enem izmed jogijev najdejo kurji iztrebek. Med kralji vlada prepričanje, da jim ga je nekdo nastavil. Izbran je bil prvi dvobojevalec.
02:03
Aktualne novice dneva.
02:08
Razvedrilna oddaja o slovenskih in tujih zvezdah v živo z voditeljema Urško Pirš in Nejcem Simšičem.
02:35
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
03:39
I: Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Vik Sahay, Scott Krinsky, Sarah Lancaster, Adam Baldwin; R: Chris Fedak, Josh Schwartz... IMDb ocena: 8.3. Ekipa mora preiskati Global Launch Agency, saj naj bi nekdo prodrl skozi njihovo varnost. Popolni starši Kapitana zakona obiščejo Devona in Ellie, da bi jima pomagali pri pripravah na poroko. Emmett uvede tekmovanje za uslužbenca meseca, uslužbenci pa namesto tega začnejo svoje tekmovanje.
04:34
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Govorili bomo o novi moški trendovski pričeski. Avdicija za novega Elleninega vrtnarja se nadaljuje. Z nami bosta novi internetni hit – 16-letni Alex iz trgovine Target in prikupni šestletni Kai, ki nam bo po svoje interpretiral pesem Marry You. Ne nazadnje pa prihaja še Howie Mandel, kanadski igralec in komedijant, ki nam bo predstavil 3D-pončo. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
05:29
Nočni program
06:05
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
07:10
TV prodaja
07:25
Matheos poskuša narediti vse, da bi se Anastasia in Antonis razšla in bi bil lahko on z njo. Sifis je svoji sestri skrivaj sledil na Ciper in jo zdaj pozorno opazuje. Ahiles je besen, ko mu Daphne pove, da je Helga Linemayer živa. Dimitra je vsa iz sebe, ko izve, da sta imela Nektarios in Christina avtomobilsko nesrečo, kar pomeni, da sta bila skupaj. Daphne Markosu pove vse, kar ve o Pavlosu Gianakakisu. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
08:30
TV prodaja
09:00
I: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson... IMDb ocena: 7.7. Vsi želijo narediti vtis na dr. Catherine Avery, ki je prišla v Seattle Grace, da bi sodelovala pri revolucionarni transplantaciji. Alex in Arizona se ukvarjata s pacientom, ki ga že dolgo poznata, Teddy pripravi večerjo za prijatelje, Baileyjeva pa sprejme pomembno odločitev.
10:00
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00
TV prodaja
11:15
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow... IMDb ocena: 9.0. Na predvečer zahvalnega dne Rachel obišče mlajša sestra Amy, ki s svojimi neprimernimi pripombami vse spravi v slabo voljo. Je kaj čudnega, da ji Rachel ne bi zaupala hčerke, če bi se njej in Rossu kaj hudega zgodilo? Medtem Monica obsedeno varuje porcelanasto posodo, ki jo spominja na poročno slavje. Joey pozabi, da se mora soigralcem iz nadaljevanke pridružiti na veliki praznični paradi. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
11:40
I: Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Vik Sahay, Scott Krinsky, Sarah Lancaster, Adam Baldwin; R: Chris Fedak, Josh Schwartz... IMDb ocena: 8.3. Ekipa mora preiskati Global Launch Agency, saj naj bi nekdo prodrl skozi njihovo varnost. Popolni starši Kapitana zakona obiščejo Devona in Ellie, da bi jima pomagali pri pripravah na poroko. Emmett uvede tekmovanje za uslužbenca meseca, uslužbenci pa namesto tega začnejo svoje tekmovanje.
12:30
TV prodaja
12:45
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.4. Mihrimah se vse pogosteje videva z mladim zdravnikom Pedrom. Medtem bolehna Hurrem prosi Bajazida, naj reši vsa nesoglasja z bratom Selimom. Usoda Nurbanu je negotova. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
13:45
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Sarah Silverman nam bo dala nekaj nasvetov za smeh. Igralka Anne Hathaway bo z Ellen spregovorila o nadlegovanju na internetu. Z nami bo tudi avstralska pop-rock-punk skupina 5 seconds of Summer s svojo pesmijo Good Girl. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
14:40
I: Patrick Dempsey, Ellen Pompeo, Justin Chambers... IMDb ocena: 7.7. April se izkaže kot odlična šefica stažistov, Callie in Cristina pa se spopadata s težavno operacijo hrbtenice. Alex in Teddy morata najti alternativni način zdravljenja pacienta, Meredith pa želi izvedeti vse o Derekovem novem primeru zdravljenja možganskega tumorja.
15:35
Dan se začne z učenjem pratike. Tedenska naloga se nadaljuje. Glej ga zlomka, na enem izmed jogijev najdejo kurji iztrebek. Med kralji vlada prepričanje, da jim ga je nekdo nastavil. Izbran je bil prvi dvobojevalec.
16:45
I: Lacey Chabert, Warren Christie, Logan Williams; R: Anne Wheeler... IMDb ocena: 7.0. Gina je pred kratkim izgubila moža Matta Kella, njena dva otroka pa očeta. Zdaj je mlada družina prepuščena sama sebi ter se spopada z bolečo izgubo. Ko v skupnosti nenadoma umre tudi Cathy, žena Michaela Spehna in mati njunih treh otrok, se obe družini začneta zbliževati. Gina ve, kako Michael doživlja izgubo svoje žene, saj je pred kratkim tudi sama doživela podobno bolečino. Kmalu sta družini neločljivo prepleteni, Gina in Michael pa ponovno odkrijeta ljubezen ..
18:25
Aktualne novice dneva.
18:30
Razvedrilna oddaja o slovenskih in tujih zvezdah v živo z voditeljema Urško Pirš in Nejcem Simšičem.
18:55
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan... IMDb ocena: 8.3. Castle je še vedno na sledi bombi, ki naj bi povzročila teroristični napad. Ko jo Castle in Beckettova nazadnje le najdeta, se skupaj z njo znajdeta ujeta v hladilnici. K sreči se Ryan in Esposito ne zmenita za ukaze nadrejenih in skušata na lastno pest najti in rešiti svoja kolega. Agent Mark Fallon nazadnje le dovoli nadaljnjo preiskavo in upošteva Castlove ideje o afganistanski vojaški navezi, ki s terorističnim napadom grozi Manhattnu.
21:00
Dan se začne pri kopi, tedenska naloga gre h koncu. Vmes se zlomi še ena od postelj. Po prihodu Saške izberejo drugega dvobojevalca. Pri odhodu na tržnico pa se srečajo z jezno Ivico, ta jim ne more oprostiti kraj.
22:00
I: Alyssa Milano, Jes Macallan, Rochelle Aytes... IMDb ocena: 7.0. Savi za rojstni dan odpotuje v Palm Springs. April sprejme odločitev glede dveh moških v njenem življenju. Paul, Richard in Elizabeth Grey se soočijo s Karen.
22:50
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow... IMDb ocena: 9.0. Rachel in Phoebe gresta zvečer ven in Rachel čednemu neznancu zaupa svojo telefonsko številko. Zdaj se boji, da jo bo fant poklical prav takrat, ko bo v stanovanju Ross. Medtem Mike pomaga Rossu, ki pazi na Emmo. Vse skupaj je kar malce neprijetno, saj fanta nikakor ne najdeta skupne točke za pogovor. Medtem Chandler še vedno dela v Tulsi, vendar se vrne v New York na kratek obisk k Monici. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
23:25
I: Kathryn Morris, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Danny Pino, Tracie Thoms; R: Meredith Stiehm... IMDb ocena: 7.6. Leta 1963 je najstnica povzročila vsesplošno razburjenje, ker se je oblačila in vedla kot fant. Ko so jo našli mrtvo, je policija prišla do ugotovitve, da je dekle storilo samomor. Vendar se je zdaj pojavila nova priča, ki trdi, da je dekle nekdo ubil. Preiskovalci zato primer znova odprejo.
00:20
Dan se začne pri kopi, tedenska naloga gre h koncu. Vmes se zlomi še ena od postelj. Po prihodu Saške izberejo drugega dvobojevalca. Pri odhodu na tržnico pa se srečajo z jezno Ivico, ta jim ne more oprostiti kraj.
01:25
Aktualne novice dneva.
01:30
Razvedrilna oddaja o slovenskih in tujih zvezdah v živo z voditeljema Urško Pirš in Nejcem Simšičem.
01:55
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
02:55
I: Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Vik Sahay, Scott Krinsky, Sarah Lancaster, Adam Baldwin; R: Chris Fedak, Josh Schwartz... IMDb ocena: 8.3. Sarah pride obiskat oče in razkrije, da je ogoljufal savdskoarabskega šejka Rajiva Amada za skoraj milijon dolarjev. Šejk je povezan s teroristi, zato morata Sarah in Chuck iz njenega očeta izvleči podatke. Anna povabi Morgana, naj se preseli k njej, Devon pa mu posodi denar, s katerim si kupi avto.
04:00
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Sarah Silverman nam bo dala nekaj nasvetov za smeh. Igralka Anne Hathaway bo z Ellen spregovorila o nadlegovanju na internetu. Z nami bo tudi avstralska pop-rock-punk skupina 5 seconds of Summer s svojo pesmijo Good Girl. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
04:55
Nočni program
06:05
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
07:10
TV prodaja
07:25
Sifis je besen na Anastasio in zahteva, da se vrne na Kreto. To privede tudi do fizičnega obračuna z Matheosom. Ahiles najde način, da se približa Melini. Nobenega dvoma ni, da sta še vedno zaljubljena drug v drugega. Vasiliki bi se rada prepričala, da ji je Minas zvest, zato Evo prosi, naj se spogleduje z njim. Diamantis poskuša izvedeti, ali je Helga živa. Daphne stopi v stik z njo, a to, kar ji Helga pove, jo popolnoma osupne. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
08:30
TV prodaja
09:00
I: Patrick Dempsey, Ellen Pompeo, Justin Chambers... IMDb ocena: 7.7. April se izkaže kot odlična šefica stažistov, Callie in Cristina pa se spopadata s težavno operacijo hrbtenice. Alex in Teddy morata najti alternativni način zdravljenja pacienta, Meredith pa želi izvedeti vse o Derekovem novem primeru zdravljenja možganskega tumorja.
10:00
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00
TV prodaja
11:15
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow... IMDb ocena: 9.0. Rachel in Phoebe gresta zvečer ven in Rachel čednemu neznancu zaupa svojo telefonsko številko. Zdaj se boji, da jo bo fant poklical prav takrat, ko bo v stanovanju Ross. Medtem Mike pomaga Rossu, ki pazi na Emmo. Vse skupaj je kar malce neprijetno, saj fanta nikakor ne najdeta skupne točke za pogovor. Medtem Chandler še vedno dela v Tulsi, vendar se vrne v New York na kratek obisk k Monici. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
11:40
I: Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Vik Sahay, Scott Krinsky, Sarah Lancaster, Adam Baldwin; R: Chris Fedak, Josh Schwartz... IMDb ocena: 8.3. Sarah pride obiskat oče in razkrije, da je ogoljufal savdskoarabskega šejka Rajiva Amada za skoraj milijon dolarjev. Šejk je povezan s teroristi, zato morata Sarah in Chuck iz njenega očeta izvleči podatke. Anna povabi Morgana, naj se preseli k njej, Devon pa mu posodi denar, s katerim si kupi avto.
12:30
TV prodaja
12:45
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.4. Sokolović v želji, da bi prizadel Rustema, sultana prosi, naj Pedra imenuje za Mihrimahinega glavnega zdravnika. Medtem bolehna Hurrem prosi Bajazida, naj reši vsa nesoglasja z bratom Selimom. Usoda Nurbanu je negotova. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
13:45
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Ellen se bo tokrat pridružil 45-letni Matthew McConaughey, ki je letos prejel oskarja za vlogo v filmu Klub zdravja Dallas. Damon Wayans Jr. pa se bo predstavil kot -stari- novi del zasedbe serije Novo dekle. Pred tem smo ga lahko spremljali tudi na Planet TV v seriji Srečni konci. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
14:40
I: Patrick Dempsey, Ellen Pompeo, Justin Chambers... IMDb ocena: 7.7. Owen povabi zdravnike in stažiste na tekmo softballa proti kolegom iz konkurenčne bolnišnice. S tem želi okrepiti timsko delo in doseči, da bi se zdravniki sprostili od stresnega dela. Medtem je Lexie jezna in ljubosumna, ker je Mark v zvezi z drugo žensko, Alex pa išče način, kako bi Zolo zadržal v Seattle Graceu.
15:35
Dan se začne pri kopi, tedenska naloga gre h koncu. Vmes se zlomi še ena od postelj. Po prihodu Saške izberejo drugega dvobojevalca. Pri odhodu na tržnico pa se srečajo z jezno Ivico, ta jim ne more oprostiti kraj.
16:55
Druga postaja svetovnega pokala v smučarskih skokih bo finska Ruka. Naši orli so minulo zimo blesteli in se pod vodstvom glavnega trenerja Gorana Janusa dodobra nabrušeni podajajo tudi v novo sezono. Tekmi bosta na Planet TV komentirala dolgoletni športni novinar Tomaž Cuder in nekdanji svetovni prvak Franci Petek.
18:25
Aktualne novice dneva.
18:30
Razvedrilna oddaja o slovenskih in tujih zvezdah v živo z voditeljema Urško Pirš in Nejcem Simšičem.
18:55
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan... IMDb ocena: 8.3. V studiu, kjer snemajo eno najdaljših televizijskih serij, se zgodi umor. Nekdo je namreč umoril glavno scenaristko serije Saro Cutler. Castle in Beckettova, ki preiskujeta njen umor, hitro ugotovita, da so spletke in škandali v seriji mačji kašelj v primerjavi s tem, kar se je in se še vedno dogaja v ozadju snemanja serije. Osumljencev je na pretek, saj so se vsi igralci po vrsti hoteli tako ali drugače preriniti v ospredje.
21:00
Mentorja prideta preverit, ali je tedenska naloga opravljena. Za nagrado dobijo nazaj enega od ključev. A vendar jih v tem prostoru čaka slabo presenečenje. Novi hišni ljubljenček dobi hišico.
22:00
I: Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Alexander Koch... IMDb ocena: 7.1. Ko se začne kupola krčiti in obstaja nevarnost, da bo zmečkala prebivalce Chester-s Milla, Barbie in Julia organizirata evakuacijo skozi novi predor.
22:55
I: Kathryn Morris, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Danny Pino, Tracie Thoms; R: Meredith Stiehm... IMDb ocena: 7.6. Po petindvajsetih letih se pojavijo novi dokazi v zvezi z umorom študenta, ki naj bi posiljeval svoje sošolke. Preiskovalci ugotovijo, da se takrat policija ni zmenila za študentke, ki so pokojnega obtožile posilstva. Morda so za njegovo smrt krive prav one in bo resnica končno le prišla na dan.
23:50
Mentorja prideta preverit, ali je tedenska naloga opravljena. Za nagrado dobijo nazaj enega od ključev. A vendar jih v tem prostoru čaka slabo presenečenje. Novi hišni ljubljenček dobi hišico.
00:50
Aktualne novice dneva.
00:55
Razvedrilna oddaja o slovenskih in tujih zvezdah v živo z voditeljema Urško Pirš in Nejcem Simšičem.
01:20
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
02:20
I: Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Vik Sahay, Scott Krinsky, Sarah Lancaster, Adam Baldwin; R: Chris Fedak, Josh Schwartz... IMDb ocena: 8.3. Na božični večer ekipa Buy More pripravlja okraske za vsakoletno razprodajo, medtem pa po televiziji v živo spremlja pregon z avtomobili. Ko jih obiščeta Devon in Ellie, se pregon konča v trgovini, kjer storilec vse vzame za talce.
03:15
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Ellen se bo tokrat pridružil 45-letni Matthew McConaughey, ki je letos prejel oskarja za vlogo v filmu Klub zdravja Dallas. Damon Wayans Jr. pa se bo predstavil kot -stari- novi del zasedbe serije Novo dekle. Pred tem smo ga lahko spremljali tudi na Planet TV v seriji Srečni konci. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
04:50
Nočni program