Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV
05:41
Nočni program
06:00
TV prodaja
06:30
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
07:30
I: Madison Pettis, Jonathan Morgan Heit, David Arquette, Corey Burton, Loren Hoskins, Jeff Bennett, Colin Ford... IMDb ocena: 5.6. Interaktivna, dvodimenzionalna, računalniško animirana serija za predšolske otroke je polna glasbe in zabavnih pustolovščin. V njej nastopajo stara znanca otrok – kapitan Kljuka in Ponirek – ter nova posadka malih piratov, ki jih vodi zagnani in pogumni Jakec. Serija je zasnovana z namenom spodbuditi otroke k sodelovanju. V vsakem delu si boste ogledali dve zabavni in glasbe polni zgodbi, v katerih Jakec vodi svojo ekipo, ki jo sestavljajo Izi, Bucko in papagaj Banjči. Na obali Piratskega otoka, kjer je njihovo skrivališče, je zasidrana prekrasna ladja Gusi, s katero plujejo po deželi Nije in iščejo izgubljene zaklade. Jakec in njegovi tovariši morajo držati skupaj in sodelovati, če hočejo prelisičiti kapitana Kljuko in Ponirka, po vsaki uspešno opravljeni nalogi pa so poplačani z zlatimi cekini. Jakec in njegovi tovariši tudi male gledalce povabijo, naj jim pomagajo pri reševanju težav. Skupaj z njimi se spuščajo po toboganih, ovijalkah in letijo s pomočjo čarobnega vilinskega prahu ter na koncu vedno dobijo svoj zaklad nazaj.
08:00
I: Darcy Rose Byrnes, Ariel Winter, Zach Callison, Sara Ramirez, Tim Gunn, Travis Willingham, Coco Grayson; R: Craig Gerber... IMDb ocena: 7.1. Sofija se odloči, da bo Korenčka prijavila na tekmovanje za hišne ljubljenčke. Ker od njega zahteva preveč, je ta užaljen in Sofija se nauči pomembne lekcije o prijateljstvu. Risanka o prikupni deklici Sofiji, ki je živela običajno življenje na vasi, a se je preselila na dvor po poroki svoje mame s kraljem. Tako se Sofija znajde v veličastnem, a včasih tudi begajočem kraljevskem svetu, kjer se pridruži polbratu Jaku in polsestri Amber. S preostalimi princi in princesami obiskuje kraljevo šolo, ki jo vodijo tri dobre vile (iz Disneyjeve risanke Trnuljčica). Sofija se ves čas spopada z novimi izzivi, v katerih dokazuje, da je prijazna, ljubeča, iskrena, pogumna in dostojanstvena, kot mora biti vsaka prava princesa. V posameznih epizodah se pojavijo tudi junakinje iz Disneyjevih risank, kot so Pepelka, Trnuljčica, Jasmine, Belle.
08:30
I: Drake Bell, Ogie Banks, Caitlyn Taylor Love, Logan Miller, Chi McBride, Greg Cipes, Clark Gregg... IMDb ocena: 7.1. Spider-Man končno le pristane na videointervju z Mary Jane. Mary tako pride do ekskluzivnih posnetkov borbe Pajkca in Hulka po ulicah Manhattna. Peter Parker kot maskirani junak Spider-Man rešuje New York pred barabami in usklajuje svoje junaške podvige s šolskimi in družinskimi obveznostmi. Obenem se trudi, da ne bi zanemaril prijateljev. Ko direktor OBOD-a, Nick Fury, ponudi Petru urjenje v okviru svoje organizacije, postane srednja šola Midtown tajna baza, kjer Fury in novi ravnatelj, OBOD-ov agent Phil Coulson, pripravljata novo generacijo superjunakov. V tej zabavni in razgibani nanizanki Spider-Man pod okriljem OBOD-a raziskuje Marvelovo vesolje, se srečuje z novimi hudobci in se spopada z najstniškimi težavami.
09:00
I: Hunter James Mckeever, Jo Frost, Jeff Bartsch; R: Nick Powell... IMDb ocena: 5.1. V tej epizodi supervaruška priskoči na pomoč mlademu paru, ki mu starševstvo povzroča preglavice. Skupaj bodo poskušali ukrotiti težavni hčerki, od katerih eni grozi, da jo bodo vrgli iz vrtca, in sina, ki gre po poti svojih starejših sester. Supervaruška bo z uvedbo discipline poskušala družini pomagati rešiti težave, ki jo pestijo. Starši, ki so se zaradi svojih otrok znašli na robu prepada, so Jo Frost označili za čudodelnico, saj je z uporabo svojih preverjenih in že preizkušenih metod razrešila mnoge večne starševske probleme. Znana je po tem, da nima dlake na jeziku, da je skrajno praktična in da je njena vzgoja otrok skrajno racionalna. Vse te lastnosti ji pomagajo na poti k uresničenju njenega poslanstva — britanskim družinam pomagati, da bi ponovno normalno zaživele. Najbolj priljubljena britanska varuška se tako vsak teden odpravi reševati drugo družino: najprej v kali zatre nepokornost otrok, nato pa mamice in očke oboroži z učinkovitimi starševskimi prijemi, ki jim bodo v bodoče pomagali pri pomirjanju njihovih otrok.
09:55
I: Kristin Lancione, Lucy Treadway, Shayla Quinn... IMDb ocena: 3.7. Varuške, ki delajo za premožne družine z Beverly Hillsa, se soočajo s pretiranimi zahtevami delodajalcev. Izkazati se morajo v kuhinji in likati otroška oblačila znanih kreatorjev.
10:50
I: Gordon Ramsay, Robert Dean II, Ari Nikki... IMDb ocena: 6.9. Ramsay ima že več kot deset let izkušenj z vodenjem restavracij v najboljših hotelih po svetu, zato ve, kako pomembno je preseči pričakovanja gostov. V novi seriji Ramsay potuje po državi in rešuje propadajoče hotele, odvratna gostišča in pusta prenočišča z zajtrkom. Spopadel se bo s hoteli, ki so popolnoma na dnu, z umazanimi sobami, plesnivimi kopalnicami, z grozljivo sobno strežbo in nesposobnim osebjem. Ko bo razkril, kje se skriva težava, se bo posvetil lastnikom in uslužbencem in poskušal obuditi propadle hotele. Bo Gordonu uspelo iz hotelskih lukenj ustvariti prave hotele, vredne obiska.
11:45
I: Steven Ward, JoAnn Ward, Taylor Royce... IMDb ocena: 6.3. Vse so čakale na ta trenutek, na slavnostno podelitev prstanov. Vsaka udeleženka Ljubezenske poboljševalnice mora sprejeti osebno odločitev in obljubiti sebi, Stevu in še posebej svojemu snubcu. Dame so presenečene, ko jim prinese sporočilo nekdo iz preteklosti.
12:40
I: Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison, Lana Parrilla... IMDb ocena: 8.1. Kraljica Eva umira, zato mora Sneguljčica sprejeti težko odločitev. V resničnem svetu Kljuka odpotuje v New York, da bi ubil Zlatnika. Mary Margareth in David poskušata Cori in Regini preprečiti, da bi prišli do meča.
13:35
I: Malin Akerman, Bradley Whitford, Michaela Watkins... IMDb ocena: 6.9. Meg se razide s svojim fantom, zaradi česar se za kratek čas preseli k Petu in Kate. A ker ima Kate zdaj družinske in materinske obveznosti, ji Megin obisk ni prav nič všeč in med prijateljicama se pojavijo napetosti. Medtem dobi Warren navdih za to, kaj bi počel v prihodnosti.
14:05
I: Aisling Loftus, Ron Cook, Amy Beth Hayes... IMDb ocena: 7.6. Veleblagovnico Selfridges obišče kralj Edward VII., ki si tudi sam zaželi nakupovanja. V znak hvaležnosti za topel sprejem kralj povabi Harryja in njegovo družino v gledališče na premiero nove igre Tonyja Traversa, v kateri glavno vlogo igra Harryjeva nekdanja ljubica Ellen Love. A igra se izkaže za satiro, ki se grdo ponorčuje iz Harryja, njegove žene Rose in lady Mae. Osramočena Rose sklene, da z otroki zapusti London in se vrne v Ameriko. V Ameriko odide tudi Henry Leclair. Tam so mu ponudili privlačno službo, zato zapusti Selfridges in prikupno Agnes. Sama pa ostane tudi gospodična Mardle, saj njen Roger Grove, na katerega je čakala že več let, za roko zaprosi mlado Doris Millar. Serija govori o Harryju Gordonu Selfridgeu, ameriškem podjetniku, ki je leta 1908 v Londonu ustvaril priljubljeno britansko veleblagovnico Selfridges. To je bil čas, ko so ženske pridobivale vse več svobode, blagovnica Selfridges pa jih razvajala z revolucionarnimi novostmi: posebnim oddelkom za modo, konfekcijskimi številkami, drznimi modnimi spremembami, kozmetiko.
15:05
Bognedaj, da bi crknu televizor je zabavna oddaja, ki odraža naš vsakdan v dnevni sobi. Kolikokrat se zalotite, da na glas komentirate program, oddajo, film ali poročila, ki jih spremljate doma? V oddaji se boste lahko zabavali ob ostrih, pronicljivih, strastnih, čustvenih in duhovitih komentarjih slovenskih gledalcev v udobju lastne sedežne garniture in prav gotovo se boste v njihovi družbi tudi sami počutili kot doma.
15:55
Na sporedu bo tekma med kluboma Domžale in Luko Koper. Prenos v visoki ločljivosti (HD).
18:00
Oddaja, ki se loteva raznolikih tem in znanost podaja na zabaven način, izvira iz Nemčije in je po svetu zelo priljubljena. Poljudnoznanstvena oddaja, za druge pa zabavno-izobraževalna oddaja, ki razloži vse, kar vas je kdaj zanimalo, pa niste vedeli, koga vprašati.
19:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Jon Huertas... IMDb ocena: 8.3. Castle in Beckettova preiskujeta nov umor. Ker je ta povezan z ropom, se Beckettova odloči, da bo na pomoč poklicala strokovnjaka za rope, detektiva Toma Demminga, s katerim sicer preživlja čedalje več časa. To seveda Castlu ni prav nič všeč. Hitro se izkaže, da imata fanta vsak svoj pristop k preiskavi, zato se primer hitro spremeni v tekmovanje.
21:00
Nastopi dan velikega izločevalnega dvoboja v areni, kjer se bo od tekme za veliko denarno nagrado poslovil še eden od nadobudnih kmetovalcev.
22:05
I: Brendan Fraser, Amber Valletta, Michael Keaton; R: Michael Caleo... IMDb ocena: 6.2. V umetnosti prodaje je Ted Ryker eden najboljših. Od njegove prodaje je odvisna uspešnost podjetja, v katerem dela. Ima stil in pravi pristop, ki mu ni para. Ted dobi novega sodelavca in varovanca Jamieja, ki je s svojo zaročenko Beliso v New York prišel iz ameriškega Srednjega zahoda. Ted ga gleda podcenjujoče, Jamie pa se želi čim prej dokazati in prilagoditi življenju v velikem mestu. Težave nastanejo, ko se Jamiejeva zaročenka Belisa in Ted zapleteta v ljubezensko afero ..
23:50
Oddaja, ki se loteva raznolikih tem in znanost podaja na zabaven način, izvira iz Nemčije in je po svetu zelo priljubljena. Poljudnoznanstvena oddaja, za druge pa zabavno-izobraževalna oddaja, ki razloži vse, kar vas je kdaj zanimalo, pa niste vedeli, koga vprašati.
00:50
I: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Masi Oka, Taylor Wily, Michelle Borth; R: Leonard Freeman... IMDb ocena: 7.4. Moški, ki so ga pred leti pohabili policisti, se odloči, da se jim bo zdaj maščeval. Morda je na njegovem seznamu tudi McGarrett. Njegov oče je bil namreč eden od policistov, ki so se znesli nad zdaj maščevalnim moškim.
01:45
Nastopi dan velikega izločevalnega dvoboja v areni, kjer se bo od tekme za veliko denarno nagrado poslovil še eden od nadobudnih kmetovalcev.
04:50
I: Gordon Ramsay, Robert Dean II, Ari Nikki... IMDb ocena: 6.9. Ramsay ima že več kot deset let izkušenj z vodenjem restavracij v najboljših hotelih po svetu, zato ve, kako pomembno je preseči pričakovanja gostov. V novi seriji Ramsay potuje po državi in rešuje propadajoče hotele, odvratna gostišča in pusta prenočišča z zajtrkom. Spopadel se bo s hoteli, ki so popolnoma na dnu, z umazanimi sobami, plesnivimi kopalnicami, z grozljivo sobno strežbo in nesposobnim osebjem. Ko bo razkril, kje se skriva težava, se bo posvetil lastnikom in uslužbencem in poskušal obuditi propadle hotele. Bo Gordonu uspelo iz hotelskih lukenj ustvariti prave hotele, vredne obiska.
05:50
Nočni program
07:00
TV prodaja
07:30
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
08:30
I: Madison Pettis, Jonathan Morgan Heit, David Arquette, Corey Burton, Loren Hoskins, Jeff Bennett, Colin Ford... IMDb ocena: 5.6. Interaktivna, dvodimenzionalna, računalniško animirana serija za predšolske otroke je polna glasbe in zabavnih pustolovščin. V njej nastopajo stara znanca otrok – kapitan Kljuka in Ponirek – ter nova posadka malih piratov, ki jih vodi zagnani in pogumni Jakec. Serija je zasnovana z namenom spodbuditi otroke k sodelovanju. V vsakem delu si boste ogledali dve zabavni in glasbe polni zgodbi, v katerih Jakec vodi svojo ekipo, ki jo sestavljajo Izi, Bucko in papagaj Banjči. Na obali Piratskega otoka, kjer je njihovo skrivališče, je zasidrana prekrasna ladja Gusi, s katero plujejo po deželi Nije in iščejo izgubljene zaklade. Jakec in njegovi tovariši morajo držati skupaj in sodelovati, če hočejo prelisičiti kapitana Kljuko in Ponirka, po vsaki uspešno opravljeni nalogi pa so poplačani z zlatimi cekini. Jakec in njegovi tovariši tudi male gledalce povabijo, naj jim pomagajo pri reševanju težav. Skupaj z njimi se spuščajo po toboganih, ovijalkah in letijo s pomočjo čarobnega vilinskega prahu ter na koncu vedno dobijo svoj zaklad nazaj.
09:00
I: Darcy Rose Byrnes, Ariel Winter, Zach Callison, Sara Ramirez, Tim Gunn, Travis Willingham, Coco Grayson; R: Craig Gerber... IMDb ocena: 7.1. Flora, Fauna in Merryweather princesam oznanijo, da je na vrsti njihov preizkus prijaznosti. Povejo jim, da bo zmagovalka samo ena. Sofija priskoči na pomoč knjižničarki, za katero se izkaže, da je preoblečena Fauna, in tako osvoji prvo nagrado. Risanka o prikupni deklici Sofiji, ki je živela običajno življenje na vasi, a se je preselila na dvor po poroki svoje mame s kraljem. Tako se Sofija znajde v veličastnem, a včasih tudi begajočem kraljevskem svetu, kjer se pridruži polbratu Jaku in polsestri Amber. S preostalimi princi in princesami obiskuje kraljevo šolo, ki jo vodijo tri dobre vile (iz Disneyjeve risanke Trnuljčica). Sofija se ves čas spopada z novimi izzivi, v katerih dokazuje, da je prijazna, ljubeča, iskrena, pogumna in dostojanstvena, kot mora biti vsaka prava princesa. V posameznih epizodah se pojavijo tudi junakinje iz Disneyjevih risank, kot so Pepelka, Trnuljčica, Jasmine, Belle.
09:30
I: Drake Bell, Ogie Banks, Caitlyn Taylor Love, Logan Miller, Chi McBride, Greg Cipes, Clark Gregg... IMDb ocena: 7.1. Ko se vrne grozljivi Zloba, ga poskuša Spider-Man onemogočiti in tako rešiti svojega najboljšega prijatelja. Vendar se mora odločiti, ali bo zaupal svojim novim kolegom, od katerih je izvedel šokantno resnico o Zlobi, preden jih bo prosil za pomoč. Peter Parker kot maskirani junak Spider-Man rešuje New York pred barabami in usklajuje svoje junaške podvige s šolskimi in družinskimi obveznostmi. Obenem se trudi, da ne bi zanemaril prijateljev. Ko direktor OBOD-a, Nick Fury, ponudi Petru urjenje v okviru svoje organizacije, postane srednja šola Midtown tajna baza, kjer Fury in novi ravnatelj, OBOD-ov agent Phil Coulson, pripravljata novo generacijo superjunakov. V tej zabavni in razgibani nanizanki Spider-Man pod okriljem OBOD-a raziskuje Marvelovo vesolje, se srečuje z novimi hudobci in se spopada z najstniškimi težavami.
10:00
I: Hunter James Mckeever, Jo Frost, Jeff Bartsch; R: Nick Powell... IMDb ocena: 5.1. Vicki in Aaron Newton sta ločena, vendar imata skupno skrbništvo nad svojima sinovoma. Čeprav sta otroka za očeta prava angelčka, se zdi mami njuno obnašanje obupno. Jo Frost opazuje življenje v dveh domovih, da bi staršem ustrezno svetovala. V tem delu bo mamo in očeta poskušala pripraviti do tega, da bosta pri vzgojnih metodah svojih otrok sodelovala. Starši, ki so se zaradi svojih otrok znašli na robu prepada, so Jo Frost označili za čudodelnico, saj je z uporabo svojih preverjenih in že preizkušenih metod razrešila mnoge večne starševske probleme. Znana je po tem, da nima dlake na jeziku, da je skrajno praktična in da je njena vzgoja otrok skrajno racionalna. Vse te lastnosti ji pomagajo na poti k uresničenju njenega poslanstva — britanskim družinam pomagati, da bi ponovno normalno zaživele. Najbolj priljubljena britanska varuška se tako vsak teden odpravi reševati drugo družino: najprej v kali zatre nepokornost otrok, nato pa mamice in očke oboroži z učinkovitimi starševskimi prijemi, ki jim bodo v bodoče pomagali pri pomirjanju njihovih otrok.
10:55
I: Kristin Lancione, Lucy Treadway, Shayla Quinn... IMDb ocena: 3.7. Amber prosi Kristin, naj jo nadomešča na Arijini poroki, a zaradi ponočevanja ne izpolni obljube. Medtem je Justin vsega naveličan in išče zaposlitev pri drugi družini. Varuške, ki delajo za premožne družine z Beverly Hillsa, se soočajo s pretiranimi zahtevami delodajalcev. Izkazati se morajo v kuhinji in likati otroška oblačila znanih kreatorjev.
11:50
I: Gordon Ramsay, Robert Dean II, Ari Nikki... IMDb ocena: 6.9. Ramsay ima že več kot deset let izkušenj z vodenjem restavracij v najboljših hotelih po svetu, zato ve, kako pomembno je preseči pričakovanja gostov. V novi seriji Ramsay potuje po državi in rešuje propadajoče hotele, odvratna gostišča in pusta prenočišča z zajtrkom. Spopadel se bo s hoteli, ki so popolnoma na dnu, z umazanimi sobami, plesnivimi kopalnicami, z grozljivo sobno strežbo in nesposobnim osebjem. Ko bo razkril, kje se skriva težava, se bo posvetil lastnikom in uslužbencem in poskušal obuditi propadle hotele. Bo Gordonu uspelo iz hotelskih lukenj ustvariti prave hotele, vredne obiska.
13:10
Magazin UEFA Lige prvakov vam bo predstavil, kaj se je dogajalo po evropskih nogometnih zelenicah.
13:40
I: Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison, Lana Parrilla... IMDb ocena: 8.1. Emma, Neal in Henry pripeljejo Zlatnika nazaj v Povestigrad, da bi našli protistrup in ga ozdravili. Cora in Regina sta še vedno na lovu za Špicparkeljčevim mečem. V pravljičnem svetu se želi mlinarjeva hči Cora maščevati kraljevi družini.
14:35
I: Kevin McCloud... IMDb ocena: 8.3. Pred več kot desetimi leti sta Andrew Tate in Deborah Mills odkrila zemljišče s propadajočim vodnim stolpom. To se jima je zdelo odlično zemljišče za sodoben dom s sedemnadstropnim spalničnim krilom v opuščenem vodnem stolpu. Andrew je arhitekt, zato mu je uspelo hišo postaviti v samo štirih mesecih. Zapletlo pa se je pri vodnem stolpu. Ko jih je Kevin obiskal po treh letih, vodni stolp še vedno ni bil vseljiv. Po desetletju se je Kevin znova vrnil, da bi videl, ali jima je uspelo ustvariti sanjski dom, ki sta si ga zamislila pred toliko leti.
15:35
I: Alan Alda, Molly Ringwald, Joey Bishop; R: Alan Alda... IMDb ocena: 5.6. Za gradbenega podjetnika Eda je poroka njegove hčerke vprašanje družinske časti. Tako je odločen, da bo plačal vse stroške razkošnega slavja. Problem je le, da nima dovolj denarja. Zato mu njegov svak Oscar predstavi dva gospoda, ki sta mu pripravljena posoditi denar. Žal pa se izkaže, da gre za mafijca. Mlajši od njiju, Stevie Dee se med pogajanji zaljubi v Edovo drugo hčerko, ki pa je po poklicu policistka ..
17:20
I: Gérard Depardieu, Katherine Heigl, Dalton James; R: Steve Miner... IMDb ocena: 5.4. Nicole je najstnica, ki se vedno bolj zanima za fante. Prepričana je, da bodo počitnice z očetom na tropskem otoku en velik dolgčas. Na srečo spozna mladega in privlačnega Bena, ki ji popolnoma zmeša glavo. Pri uresničevanju najstniških sanj pa Nicole zanese. Mlademu očarljivcu se predstavi kot prefinjena in privlačna dama, svojega očeta pa predstavi kot ljubimca in mednarodnega vohuna.
19:00
I: Eric McCormack, Rachael Leigh Cook, Kelly Rowan... IMDb ocena: 7.4. Pierce preiskuje primer umora v psihiatrični bolnišnici. Kmalu postane prepričan, da je bolnišnica polna temačnih skrivnosti.
20:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
21:00
I: Sean Penn, Tim Robbins, Kevin Bacon; R: Clint Eastwood... IMDb ocena: 8.0. Jimmy Markum, Dave Boyle in Sean Devine so najboljši prijatelji, ki skupaj odraščajo v Bostonu. Njihovo brezskrbno otroštvo zaznamuje tragičen dogodek, ki jih za vedno spremeni in nazadnje tudi loči. Petindvajset let kasneje jih usoda spet združi, ko je umorjena Jimmyjeva najstniška hčerka. Njen umor preiskuje Sean, ki je medtem postal policist. Žalujoči Jimmy kot obseden začne iskati hčerinega morilca in doživi nov šok, ko ugotovi, kdo je po vsej verjetnosti vpleten v zločin.
23:30
I: Matthew McConaughey, Christian Bale, Izabella Scorupco; R: Rob Bowman... IMDb ocena: 6.2. 12-letni Quinn Abercromby je priča obuditvi spečega zmaja, ki ga po stoletnem spancu zbudi hrup gradbenikov. 20 let kasneje je svet podoben gorečemu peklu, odrasli Quinn pa je postal vodja ekipe, zadolžene za gašenje požarov, ki jih z bruhanjem ognja povzročajo zmaji. Upanje v boljšo prihodnost Quinnu in ostalim vzbudi prihod ameriškega junaka Dentona Van Zana, edinega človeka, ki je že kdaj ubil zmaja. Quinn in Van Zan združita moči, odločena, da bosta rešila človeštvo.
01:25
I: Brian Austin Green, Peter Cambor, Derek Miller, Jenny Wade, Kathryn Fiore, Harold Perrineau, Melora Hardin; R: Josh Lobis, Darin Moiselle... IMDb ocena: 7.7. V zgodbi, podobni Prekrokani noči, Eddie najame najbolj neodgovornega prijatelja Tommyja za varuško svojih otrok. Obiskati namerava tečaj glasbe, igrati minigolf in oditi na fantovščino. Ker Tommy odpelje otroka na fantovščino Rachelinega zaročenca, ki poteka v striptiz klubu, se mu uresničijo najhujši strahovi. Brian Austin Green, ki se ga spomnimo kot Davida Silverja iz priljubljene najstniške nadaljevanke Beverly Hills 90210, tokrat nastopa v vlogi Tommyja, ki sanja o rokerski slavi, a se iz dneva v dan prebija z igranjem v skupini za poroke. Dogajanje se vrti okrog štirih simpatičnih, a lahkomiselnih mladeničev, ki ne vedo, kaj bi počeli v življenju. Ugotovili so, da je na porokah najboljši žur, saj so tam družice, pijača je zastonj, najboljše pa je, da te na koncu čaka plačilo.
02:20
I: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Masi Oka, Taylor Wily, Michelle Borth; R: Leonard Freeman... IMDb ocena: 7.4. Ekipa 5.0. poveže umor tamkajšnjega poslovneža s klubom borilnih veščin. McGarrett prosi starega prijatelja, ki je zasebni detektiv, naj nadzoruje njegovo mamo.
03:15
I: Sean Connery, Mark Harmon, Meg Ryan; R: Peter Hyams... IMDb ocena: 5.9. V vojaški bazi Presidio v San Franciscu se dogajajo umori. Poleg vojaške policije se v preiskavo vključijo tudi kriminalisti. Preiskavo vodi detektiv Jay Austin, ki je včasih tudi sam služil v Presidiu. Zdaj je prisiljen sodelovati s svojim nekdanjim polkovnikom Caldwellom, s katerim se ne razume najbolje, dodatna težava v njunem odnosu pa je polkovnikova hčerka, s katero se Jay videva.
05:00
I: Kevin McCloud... IMDb ocena: 8.3. Pred več kot desetimi leti sta Andrew Tate in Deborah Mills odkrila zemljišče s propadajočim vodnim stolpom. To se jima je zdelo odlično zemljišče za sodoben dom s sedemnadstropnim spalničnim krilom v opuščenem vodnem stolpu. Andrew je arhitekt, zato mu je uspelo hišo postaviti v samo štirih mesecih. Zapletlo pa se je pri vodnem stolpu. Ko jih je Kevin obiskal po treh letih, vodni stolp še vedno ni bil vseljiv. Po desetletju se je Kevin znova vrnil, da bi videl, ali jima je uspelo ustvariti sanjski dom, ki sta si ga zamislila pred toliko leti.
05:55
Nočni program
07:05
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
08:10
TV prodaja
08:25
Matheos še zadnjič poskuša preprečiti Anastasijino poroko. Anastasia se v poročni obleki v spremstvu Sifisovih in Diamantisovih varnostnikov odpravi v cerkev. Nektarios, ki je na Kreti, Melino in Ahilesa obvešča o poteku dogodkov. Konstantina je po srečanju s svojo staro ljubeznijo razočarana, zato se vrne na Kreto in se zaupa Markosu. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
09:30
TV prodaja
10:00
I: Hunter James Mckeever, Jo Frost, Jeff Bartsch; R: Nick Powell... IMDb ocena: 5.1. Vicki in Aaron Newton sta ločena, vendar imata skupno skrbništvo nad svojima sinovoma. Čeprav sta otroka za očeta prava angelčka, se zdi mami njuno obnašanje obupno. Jo Frost opazuje življenje v dveh domovih, da bi staršem ustrezno svetovala. V tem delu bo mamo in očeta poskušala pripraviti do tega, da bosta pri vzgojnih metodah svojih otrok sodelovala. Starši, ki so se zaradi svojih otrok znašli na robu prepada, so Jo Frost označili za čudodelnico, saj je z uporabo svojih preverjenih in že preizkušenih metod razrešila mnoge večne starševske probleme. Znana je po tem, da nima dlake na jeziku, da je skrajno praktična in da je njena vzgoja otrok skrajno racionalna. Vse te lastnosti ji pomagajo na poti k uresničenju njenega poslanstva — britanskim družinam pomagati, da bi ponovno normalno zaživele. Najbolj priljubljena britanska varuška se tako vsak teden odpravi reševati drugo družino: najprej v kali zatre nepokornost otrok, nato pa mamice in očke oboroži z učinkovitimi starševskimi prijemi, ki jim bodo v bodoče pomagali pri pomirjanju njihovih otrok.
11:00
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
12:00
TV prodaja
12:15
I: Billy Gardell, Melissa McCarthy, Reno Wilson, Katy Mixon, Nyambi Nyambi, Swoosie Kurtz, Louis Mustillo; R: Mark Roberts... IMDb ocena: 6.5. Mike si za rojstni dan zaželi, da bi se mama in žena razumeli, ampak Molly in Peggy to med pripravo zabave nikakor ne uspe. Carl in Samuel se potegujeta za isto žensko.
12:40
I: Georgina Chapman, Joanna Coles, Isaac Mizrahi, Mondo Guerra, Carolyn Murphy, Angela Lindvall, Emilio Sosa... IMDb ocena: 6.4. Trinajst najbolj nadarjenih in zanimivih modnih oblikovalcev, ki smo jih spoznali v preteklih sezonah, se vrne na modno brv. Nova voditeljica, top model Angela Lindvall, razkrije prvi izziv. Zvezdniški modni oblikovalci bodo imeli novo mentorico, Joanno Coles, ki je urednica revije Marie Claire. Žirijo poleg voditeljice Angele sestavljata še Georgina Chapman in Isaac Mizrahi.
13:30
TV prodaja
13:45
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.3. Sulejman se pripravlja na pot v Konyo, da bi tam dočakal Mustafo. Oba se poslavljata od svoje družine. Mustafa sluti, da se ne bo vrnil. Mihrimah začne gristi vest, ker je del Hurremine zarote, zaradi katere lahko Mustafa umre. Na poti v Konyo Mustafa prejme Sulejmanov ukaz, naj se utabori zunaj tabora. Mustafo je strah, saj ne ve, komu bo Sulejman verjel – njemu ali Hurrem. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
14:45
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.3. V studio prihaja Steven Yeun, zvezdnik serije Obkrožen z mrtvimi (The walking dead), pozneje pa se bo pridružil še raper in igralec Ice Cube. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
15:40
I: Patrick Dempsey, Ellen Pompeo, Justin Chambers... IMDb ocena: 7.7. Specializanti morajo v sklopu prakse za en dan prevzeti vlogo vodij. Derek, Callie, Owen in ostali kirurgi se potegujejo za nagrado v višini milijon dolarjev.
16:35
Posestvo obiščeta mentorja, ki preverita, kako uspešno so opravili tedensko nalogo. Dve tekmovalki obiščeta Babo Torklo, kjer eno izmed njiju čaka pismo.
17:45
I: Carly Pope, Brian Austin Green, Sara Rue; R: Douglas Barr... IMDb ocena: 6.6. Mel je bila v šoli piflarka in zaljubljena v najbolj priljubljenega fanta Drewa Heslerja. Ko je ta izvedel, da ji je všeč, se je hudo poigral z njo. Pretvarjal se je, da ga zanima, nato pa jo je pred vso šolo zavrnil. Čez 11 let je zgodba povsem drugačna. Zdaj se lepa Mel ukvarja s stiki z javnostmi in je zelo uspešna. Pred njo je naloga, da mora za novo restavracijo pripraviti oglaševalsko kampanjo. Osupla je, ko izve, da je lastnik restavracije čedni Drew Hesler ..
19:25
Aktualne novice dneva.
19:30
Razvedrilna oddaja o slovenskih in tujih zvezdah v živo z voditeljema Urško Pirš in Nejcem Simšičem.
19:55
Vremenska napoved.
20:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
21:00
Teden se komaj začne, izbrana je nova glava družine, tekmovalci pa se že pogovarjajo o tem, kdo se bo tokrat bojeval v areni. Tekma postaja vedno bolj napeta.
22:00
I: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth; R: Gary Ross... IMDb ocena: 7.3. V filmski adaptaciji knjižne uspešnice se preselimo v bližnjo prihodnost, kjer so lakota, suša in požari povzročili uničenje ZDA. Nova država Panem je razdeljena na prestolnico in 12 območij, iz katerih vsako leto z žrebanjem določijo 24 kandidatov za Igre lakote. Ko je izžrebana 12-letna Prim, se njena pogumna sestra Katniss odloči, da jo bo prostovoljno zamenjala. S sovrstnikom Peetom se odpravita v prestolnico, kjer se morata v neizprosnem spopadu na življenje in smrt pomeriti z veliko močnejšimi in bolj izkušenimi tekmovalci.
00:40
I: Kathryn Morris, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Danny Pino, Tracie Thoms; R: Meredith Stiehm... IMDb ocena: 7.6. Lilly Rush dobi nekaj novih namigov glede nerešenega umora policista iz leta 1968, zato primer ponovno odpre. Mladi Sean Cooper se je na ulicah spopadal s preprodajalci drog in pri tem uporabljal ne prav zakonite metode. Njegov umor so povezovali z maščevanjem tolp pa tudi z ljubosumno ljubico, a nikoli niso ničesar dokazali. Med preiskavo Lilly odkrije skrivnost o Cooperju, ki je lahko vzrok, da ga je umoril nekdo povsem drug.
01:35
Teden se komaj začne, izbrana je nova glava družine, tekmovalci pa se že pogovarjajo o tem, kdo se bo tokrat bojeval v areni. Tekma postaja vedno bolj napeta.
02:35
Aktualne novice dneva.
02:40
Razvedrilna oddaja o slovenskih in tujih zvezdah v živo z voditeljema Urško Pirš in Nejcem Simšičem.
03:05
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
04:05
I: Timothy Hutton, Gina Bellman, Christian Kane, Beth Riesgraf, Aldis Hodge; R: Chris Downey, John Rogers... IMDb ocena: 7.8. Nate prevzame primer, povezan s sinovo smrtjo, in vodi ekipo v najbolj tvegano in usodno prevaro do zdaj. Na koncu ekipa nikoli več ne bo enaka kot prej.
05:00
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.3. V studio prihaja Steven Yeun, zvezdnik serije Obkrožen z mrtvimi (The walking dead), pozneje pa se bo pridružil še raper in igralec Ice Cube. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.