Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV
06:05
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
07:10
TV prodaja
07:25
Sifis zagrozi Ahilesu, ker je Matheos še vedno na Kreti. To vodi v ponoven spor med Ahilesom in Melino. Ahiles jo obtoži, da je spodbujala Sifisa. Ko se Anastasijina poroka približuje, je Matheos vedno bolj odločen, da jo bo ustavil. Sifis naroči svojim možem, naj varujejo hišo in nadzorujejo Anastasio. Nektarios je zelo zaskrbljen, ko detektiv, ki je preiskoval njegov primer, izgine. Markos se vrne iz Soluna in pove Daphne, kaj je ugotovil. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
08:30
TV prodaja
09:00
I: Patrick Dempsey, Ellen Pompeo, Justin Chambers... IMDb ocena: 7.7. Zaposleni v bolnišnici Seattle Grace se poskušajo soočiti s psihičnimi in fizičnimi posledicami, ki jih je na njih pustil morilski pohod. V bolnišnico pride psiholog, ki poskuša zdravnikom pomagati preboleti šok. Derek se odloči, da bo odstopil z mesta šefa kirurgije, Christina pa začne načrtovati poroko.
10:00
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00
TV prodaja
11:15
I: Billy Gardell, Melissa McCarthy, Reno Wilson, Katy Mixon, Nyambi Nyambi, Swoosie Kurtz, Louis Mustillo; R: Mark Roberts... IMDb ocena: 6.5. Molly se pridruži sestri na dogodivščini med spomladanskimi počitnicami. Mike izkoristi zvezo s šefom, da dobi dodatno delo, ker bi rad malce več zaslužil.
11:40
I: Heidi Klum, Tim Gunn, Nina Garcia, Michael Kors... IMDb ocena: 7.3. Tim Gunn obišče finaliste na domu, da preveri, kako napredujejo njihove kolekcije, preden se znova odpravijo v New York.
12:30
TV prodaja
12:45
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.3. Med pripravami na pohod v Perzijo se janičarji uprejo Rustemu paši. Moti jih njegovo vedenje, omalovaževanje in to, da je svojega brata Sinana postavil na pomemben vojaški položaj. Rustem paša te razmere izkoristi v svoj prid, da bi se maščeval prestolonasledniku. Medtem se Ahmed paša pridruži tajni skupini Mustafovih pristašev, Džihangir pa želi od mame in sestre izvedeti, zakaj sta se zarotili proti Mustafu. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
13:45
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.3. Ellen se bo pridružila vedno odkritosrčna komičarka Wanda Sykes, z glasbenim nastopom pa bo postregel glasbeni zvezdnik Jason Aldean. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
14:40
I: Patrick Dempsey, Ellen Pompeo, Justin Chambers... IMDb ocena: 7.7. Po več tednih prikrivanja splava se Meredith končno zaupa Dereku. Christina sredi operacije doživi posttravmatski šok, Baileyjeva pa Alexu prepove operiranje, dokler si ta ne da odstraniti krogle iz prsnega koša.
15:35
Tekmovalci imajo nekaj težav z živino, vsekakor pa tudi z medsebojno komunikacijo. Eden izmed njih se lažje poškoduje, dobijo pa tudi novo tedensko nalogo.
16:45
I: Adrian Pasdar, Amy Huberman, Sean Duggan, Frank O'Sullivan, Pascal Scott, Kate Stanley Brennan, Terry Byrne; R: Kevin Connor... IMDb ocena: 6.3. Ameriško podjetje pošlje svojega posrednika Michaela Garretta v majhno irsko vasico, kjer naj bi zgradili tovarno. Ker domačini verjamejo, da na tem ozemlju živijo škrati, mora Michael pridobiti gradbeno dovoljenje od strokovnjakinje za škrate Sarah Cavanaugh. A kmalu ugotovi, da naloga ne bo lahka, zato se s pomočjo domačinov seznani z vaškimi običaji in poskuša pridobiti Sarah na svojo stran. A ko se Michael zaljubi, se znajde v nezavidljivem položaju. Mu bo uspelo osvojiti Sarahino srce in hkrati ustreči svojemu vodji.
18:25
Aktualne novice dneva.
18:30
Razvedrilna oddaja o slovenskih in tujih zvezdah v živo z voditeljema Urško Pirš in Nejcem Simšičem.
18:55
Vremenska napoved.
19:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Jon Huertas... IMDb ocena: 8.3. Castle nastopi na večerni pogovorni oddaji, kjer predstavlja svojo novo knjigo. Med oglasnim premorom voditelj Bobby Mann Castlu zašepeta, da ga hoče nekdo umoriti. Mann še isto noč umre, toda vse kaže, da je umrl naravne smrti. Castle mora zato Kate prepričati, da je bil Mann umorjen in da morata temeljito raziskati okoliščine njegove smrti. Poleg tega Castla povsem odkrito osvaja hollywoodska lepotica, ki jo je Mann prav tako gostil v svoji oddaji.
21:00
Izbran je prvi dvobojevalec, zato se začnejo intenzivne debate, kdo se bo nazadnje z njim pomeril v areni. Pred obiskom tržnice skličejo posebni sestanek, ob tem pa se tudi prepirajo okoli zlatnikov.
22:00
Bognedaj, da bi crknu televizor je zabavna oddaja, ki odraža naš vsakdan v dnevni sobi. Videli boste odzive slovenskih televizijskih gledalcev in se ob tem nasmejali, to vam obljubimo. Pričakujete lahko ostre, pronicljive, strastne, čustvene in seveda zabavne komentarje. Bognedaj, da bi crknu televizor vas bo spoprijateljila z gledalci, ki jih boste spremljali, pri katerem izmed njih se boste prav zagotovo počutili kot doma.
23:00
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow... IMDb ocena: 9.0. Joey, ki se je vrnil v nadaljevanko Days of Our Lives, je navdušen, ko svoje ime zasledi v križanki. Pri znani reviji hočejo narediti celo intervju z njim, vendar Joey ni prepričan, da je to dobra ideja. Še predobro se spomni, da je pred časom v nekem pogovoru izrekel nekaj napačnih besed, zaradi česar je izgubil vlogo. Da tokrat ne bi izustil še kakšne neumnosti, Joey vztraja, da so na intervjuju prisotni tudi njegovi prijatelji. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
23:35
I: Kathryn Morris, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Danny Pino, Tracie Thoms; R: Meredith Stiehm... IMDb ocena: 7.6. Ko je leta 1979 Will Jeffries preiskoval umor neke ženske, zaradi pomanjkanja dokazov primera ni mogel končati. Vendar so zdaj prišli na dan novi dokazi, zato je odločen, da morilca pripelje pred roko pravice. Med dokazi sta žrtvina jakna in avtomobilski ključi, ki pa niso bili njeni, saj ni vozila avta. Med osumljenci so žrtvin nekdanji mož, nekdanji ljubimec in lastna hči.
00:30
Izbran je prvi dvobojevalec, zato se začnejo intenzivne debate, kdo se bo nazadnje z njim pomeril v areni. Pred obiskom tržnice skličejo posebni sestanek, ob tem pa se tudi prepirajo okoli zlatnikov.
01:30
Aktualne novice dneva.
01:35
Razvedrilna oddaja o slovenskih in tujih zvezdah v živo z voditeljema Urško Pirš in Nejcem Simšičem.
02:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
03:00
I: Timothy Hutton, Gina Bellman, Christian Kane, Beth Riesgraf, Aldis Hodge; R: Chris Downey, John Rogers... IMDb ocena: 7.8. Eliot, Hardison in Parker se pridružijo polkovniku Vanceu v bitki, da bi teroristu preprečili biološki napad na Washington D.C.
03:55
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Jon Huertas... IMDb ocena: 8.3. Castle nastopi na večerni pogovorni oddaji, kjer predstavlja svojo novo knjigo. Med oglasnim premorom voditelj Bobby Mann Castlu zašepeta, da ga hoče nekdo umoriti. Mann še isto noč umre, toda vse kaže, da je umrl naravne smrti. Castle mora zato Kate prepričati, da je bil Mann umorjen in da morata temeljito raziskati okoliščine njegove smrti. Poleg tega Castla povsem odkrito osvaja hollywoodska lepotica, ki jo je Mann prav tako gostil v svoji oddaji.
04:55
Nočni program
06:05
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
07:10
TV prodaja
07:25
Na večer Anastasijine poroke z Antonisom varnostniki stražijo hišo, da bi ji preprečili stik z Markosom. Minas išče način, da bi Matheosa spravil v zapor. Melina poskuša poživiti njeno zvezo z Ahilesom in pride v vinoteko, da bi ga presenetila. Videti je, da Ahilesa zanima Alexia, zato je Melina jezna in zaskrbljena. Giorgos vztraja, da je nedolžen in si priseže, da bo Diamantis plačal za to, kar je naredil. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
08:30
TV prodaja
09:00
I: Patrick Dempsey, Ellen Pompeo, Justin Chambers... IMDb ocena: 7.7. Po več tednih prikrivanja splava se Meredith končno zaupa Dereku. Christina sredi operacije doživi posttravmatski šok, Baileyjeva pa Alexu prepove operiranje, dokler si ta ne da odstraniti krogle iz prsnega koša.
10:00
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00
TV prodaja
11:15
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow... IMDb ocena: 9.0. Joey, ki se je vrnil v nadaljevanko Days of Our Lives, je navdušen, ko svoje ime zasledi v križanki. Pri znani reviji hočejo narediti celo intervju z njim, vendar Joey ni prepričan, da je to dobra ideja. Še predobro se spomni, da je pred časom v nekem pogovoru izrekel nekaj napačnih besed, zaradi česar je izgubil vlogo. Da tokrat ne bi izustil še kakšne neumnosti, Joey vztraja, da so na intervjuju prisotni tudi njegovi prijatelji. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
11:40
I: Heidi Klum, Tim Gunn, Nina Garcia, Michael Kors... IMDb ocena: 7.3. Finalisti se panično pripravljajo na predstavitev na tednu mode. Opozorjeni so bili, da se morajo izkazati, zato izkoristijo vsako minuto priprav. Gost žirije je modni oblikovalec L-Wren Scott, ki ima glavno besedo pri odločitvi, kdo bi moral biti zmagovalec, v napetem posvetu na zadnjem ocenjevanju.
12:30
TV prodaja
12:45
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.3. V Sulejmanove roke pride Tahmasbovo pismo o njegovi odstavitvi s prestola, ki je namenjeno Mustafu. Džihangir poskuša očeta prepričati, da je Mustafu nekdo nastavil past. Sultan se odloči, da bo zaroti naredil konec. Posvetuje se z Ebussuudom efendijem ter Mustafo pokliče k sebi v vojaški tabor. Če princ ne bo prišel, bo to razumel kot vstajo. Atmadži in Tašlidžali se odločita, da bosta Mustafu pomagala. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
13:45
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.3. Voditeljica Ellen DeGeneres se bo tokrat pogovarjala z vsestranskim zabavljačem in voditeljem Mariom Lopezom. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
14:40
I: Patrick Dempsey, Ellen Pompeo, Justin Chambers... IMDb ocena: 7.7. Dereka obišče njegova odtujena sestra Amelia in na dan pridejo vsi njuni spori. Alex zaradi nedavnega bližnjega srečanja s smrtjo noče uporabljati dvigala, zato se šef odloči, da mu bo pomagal pri premagovanju stiske. Meredith in Derek poskušata prepričati Christino, naj se vrne na delo.
15:35
Izbran je prvi dvobojevalec, zato se začnejo intenzivne debate, kdo se bo nazadnje z njim pomeril v areni. Pred obiskom tržnice skličejo posebni sestanek, ob tem pa se tudi prepirajo okoli zlatnikov.
16:50
I: Raven-Symoné, JoAnna Garcia Swisher, Beth Broderick, David Clayton Rogers, Virginia Williams, Chryssie Whitehead, Brittany Ishibashi; R: James Hayman... IMDb ocena: 6.1. Abigail (Raven-Symoné) in Parker (JoAnna Garcia Swisher) prideta na obisk v rojstno mesto. Tam odkrijeta, da se bo Caitlyn poročila s Tonyjem, s katerim je nekoč hodila njuna prijateljica Rachel. Caitlyn prepričata, da ju vzame za družici, nato pa naredita vse, da bi ji uničili poroko in bi se lahko Tony in Rachel spet zbližala.
18:25
Aktualne novice dneva.
18:30
Razvedrilna oddaja o slovenskih in tujih zvezdah v živo z voditeljema Urško Pirš in Nejcem Simšičem.
18:55
Vremenska napoved.
19:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Jon Huertas... IMDb ocena: 8.3. Beckettova in Castle preiskujeta smrt Paula Fincha, za katerega se sprva ne ve, ali je umrl po naključju ali je bil umor načrtovan. Njegova žena trdi, da se je Paul po letih poštenega življenja spet zapletel v rop, po vsej verjetnosti v rop manhattanske banke, ki so ga roparji izvedli iz podzemnega tunela. Preiskavi se pridruži mlad in čeden detektiv Tom Demming in Castle takoj opazi, da je Kate zelo všeč.
21:00
Tekmovalci se z vsakim dnem bolj zavedajo, da tekmujejo za vrtoglavih 50 tisoč evrov. Kmetijo obišče Saška, izbran je drugi dvobojevalec, vse skupaj pa čaka prav posebno oznanilo.
22:00
I: Alyssa Milano, Jes Macallan, Rochelle Aytes... IMDb ocena: 6.9. Savi se bori za svoj zakon s Harryjem, čeprav je nekdo drug oče njenega otroka. April je še vedno čisto iz sebe zaradi novice, da je njen mož Paul živ. Karen je presenečena nad Samovo izbiro terapevta, Joss pa poskuša na novo opredeliti odnos z Alex.
22:55
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow... IMDb ocena: 9.0. Rachel se med zabavo za svojega dojenčka zave, da je popolnoma nepripravljena na vse, kar jo čaka. V obupu dovoli svoji nejevoljni mami Sandri, da se preseli k njej, s tem pa ujezi Rossa. Medtem se poskuša Monica znebiti slabe vesti, ker je Sandro pozabila povabiti na zabavo. Chandler in Ross pomagata Joeyju pri pripravah na avdicijo za televizijski kviz, kjer naj bi Joey nastopil kot voditelj. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
23:30
I: Kathryn Morris, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Danny Pino, Tracie Thoms; R: Meredith Stiehm... IMDb ocena: 7.6. Lilly Rush ponovno odpre primer izginotja oziroma umora belke iz leta 1975, ki naj bi se zgodil zato, ker se je spoprijateljila s črnko. Ker se je to zgodilo v mestu z večinskim belskim prebivalstvom, so postali črnci tarča rasističnih napadov. Najprej je bil umora osumljen neki črnec, a preiskovalci imajo zdaj nove dokaze. Z resnico pa pride na dan tudi šokantno razkritje, ki ga ni nihče pričakoval.
00:25
Tekmovalci se z vsakim dnem bolj zavedajo, da tekmujejo za vrtoglavih 50 tisoč evrov. Kmetijo obišče Saška, izbran je drugi dvobojevalec, vse skupaj pa čaka prav posebno oznanilo.
01:25
Aktualne novice dneva.
01:30
Razvedrilna oddaja o slovenskih in tujih zvezdah v živo z voditeljema Urško Pirš in Nejcem Simšičem.
01:55
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
02:55
I: Timothy Hutton, Gina Bellman, Christian Kane, Beth Riesgraf, Aldis Hodge; R: Chris Downey, John Rogers... IMDb ocena: 7.8. Ekipa pokvarjenemu lastniku vinske kleti izpred nosu ukrade neprecenljivo steklenico vina.
03:50
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Jon Huertas... IMDb ocena: 8.3. Beckettova in Castle preiskujeta smrt Paula Fincha, za katerega se sprva ne ve, ali je umrl po naključju ali je bil umor načrtovan. Njegova žena trdi, da se je Paul po letih poštenega življenja spet zapletel v rop, po vsej verjetnosti v rop manhattanske banke, ki so ga roparji izvedli iz podzemnega tunela. Preiskavi se pridruži mlad in čeden detektiv Tom Demming in Castle takoj opazi, da je Kate zelo všeč.
04:55
Nočni program
06:05
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
07:10
TV prodaja
07:25
Sifis je vesel, da se bo njegova sestra poročila. Minasu naroči, naj Anastasio na poti v cerkev spremlja oboroženo spremstvo, ki bo preprečilo, da z Matheosom prideta v stik. Matheosu to vseeno uspe in Anastasio poskuša prepričati, naj z njim pobegne. Anastasia Diamantisu in Sifisu pove, da se noče poročiti. Nektarios se boji posledic, ki bi jih pobeg lahko imel, zato o tem pove Ahilesu. Skupaj nato poskušata prepričati Matheosa, naj načrta ne izpelje. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
08:30
TV prodaja
09:00
I: Patrick Dempsey, Ellen Pompeo, Justin Chambers... IMDb ocena: 7.7. Dereka obišče njegova odtujena sestra Amelia in na dan pridejo vsi njuni spori. Alex zaradi nedavnega bližnjega srečanja s smrtjo noče uporabljati dvigala, zato se šef odloči, da mu bo pomagal pri premagovanju stiske. Meredith in Derek poskušata prepričati Christino, naj se vrne na delo.
10:00
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00
TV prodaja
11:15
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow... IMDb ocena: 9.0. Rachel se med zabavo za svojega dojenčka zave, da je popolnoma nepripravljena na vse, kar jo čaka. V obupu dovoli svoji nejevoljni mami Sandri, da se preseli k njej, s tem pa ujezi Rossa. Medtem se poskuša Monica znebiti slabe vesti, ker je Sandro pozabila povabiti na zabavo. Chandler in Ross pomagata Joeyju pri pripravah na avdicijo za televizijski kviz, kjer naj bi Joey nastopil kot voditelj. Serija pripoveduje o skupini šestih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku. Rachel je sprva razvajena bogataška hči, ki se razvije v uspešno samostojno žensko. Monica je po poklicu kuharica in je obsedena z redom in čistočo. Odštekana Phoebe se preživlja kot maserka, velikokrat pa jo vidimo tudi kot pevko. Ross je Monicin brat in po poklicu paleontolog. Chandler ima dolgočasno službo v multinacionalki, igralec Joey pa potrpežljivo čaka na vlogo, ki ga bo izstrelila med zvezde.
11:40
I: Heidi Klum, Tim Gunn, Nina Garcia, Michael Kors... IMDb ocena: 7.3. V zadnji epizodi si bomo ogledali še nikoli videne posnetke pretekle sezone in razkrili dogajanje v ozadju.
12:30
TV prodaja
12:45
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.3. Vsi na dvoru so osupli nad novico, da se je Mustafa zarotil proti lastnemu očetu. Večina o tem ne dvomi, Džihangir pa meni, da je nedolžen, in ga želi zaščititi. Hurrem ga poskuša prepričati, da je njegov brat izdajalec, vendar ji ta ne verjame. Atmadži in janičarji se v vojaškem taboru pripravljajo na Mustafov prihod, medtem pa se Mustafa z žalostjo poslavlja od Mihrunise in družine, saj sluti, da se morda ne bo vrnil. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
13:45
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.3. V studio prihaja komičarka in igralka Jane Lynch, potem pa še komična zasedba The Kloons, ki je zaslovela na spletu. Gostujoča didžejka bo tokrat pop zvezdnica Becky G. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
14:40
I: Patrick Dempsey, Ellen Pompeo, Justin Chambers... IMDb ocena: 7.7. Lexie je ljubosumna, ko vidi, da sta se Meredith in April zbližali. Zaradi prometne nesreče v bolnišnico pripeljejo veliko število ranjencev in Jackson poskuša izrabiti svoj videz, da bi dobil priložnost v operacijski dvorani. Christina dvomi vase, kar vpliva na njeno zvezo z Ownom.
15:35
Tekmovalci se z vsakim dnem bolj zavedajo, da tekmujejo za vrtoglavih 50 tisoč evrov. Kmetijo obišče Saška, izbran je drugi dvobojevalec, vse skupaj pa čaka prav posebno oznanilo.
16:50
I: Melissa Gilbert, Lindsay Wagner, Brian Wimmer, Lindy Newton, Nan Martin, Robert Mailhouse, Grainger Hines; R: David S. Cass Sr.... IMDb ocena: 6.4. Natalie Jones je obetavna odvetnica v eni najvplivnejših odvetniških pisarn v Kaliforniji. Pred kratkim je izgubila očeta, sodnika Charlesa Jonesa. Natalie je presenečena, ko po naključju najde zbledelo fotografijo svojega mladega očeta v objemu slovite jahačice na rodeu Maggie Mae Jarrat. Kmalu izve, da je bila Maggie njegova prva žena. Osupla nad očetovo skrivnostjo se odloči, da jo bo poiskala. Iskanje jo privede do podeželskega mesteca Longmont, kjer je Maggie pokopana. Tam pa spozna njeno hčer Jesse Mae Jarrat, ki skrbi za ranč in divje konje. Natalie bo odkrila še marsikaj, kar ji bo spremenilo življenje.
18:25
Aktualne novice dneva.
18:30
Razvedrilna oddaja o slovenskih in tujih zvezdah v živo z voditeljema Urško Pirš in Nejcem Simšičem.
18:55
Vremenska napoved.
19:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Jon Huertas... IMDb ocena: 8.3. V kuhinji priljubljene newyorške restavracije najdejo mrtvega slavnega kuharskega mojstra Balthazarja Wolfa. Njegova šefinja Madison Queller je Kateina prijateljica, zato jo prosi za pomoč pri preiskavi. Castlu je Madison več kot očitno všeč, toda ali je posredi telesna privlačnost ali dejstvo, da Madison ve umazane skrivnosti iz Katejinih najstniških let? Medtem se Beckettova zbližuje z detektivom Tomom Demmingom.
21:00
Posestvo obiščeta mentorja, ki preverita, kako uspešno so opravili tedensko nalogo. Dve tekmovalki obiščeta Babo Torklo, kjer eno izmed njiju čaka pismo.
22:00
I: Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Alexander Koch... IMDb ocena: 7.1. Barbie prosi Dona, naj Juliji posreduje sporočilo, in tako ugotovi, da ta o kupoli ve veliko več ter da ima skrite načrte. Znotraj kupole samooklicani novi šerif Veliki Jim sumi, da se mu želi nekdo v mestu maščevati.
22:55
I: Kathryn Morris, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Danny Pino, Tracie Thoms; R: Meredith Stiehm... IMDb ocena: 7.6. Preiskovalci ponovno odprejo nerešen umor 33-letne ženske iz leta 1989, ko pri moškem, ki je naredil samomor, najdejo njen posnetek. Ta ga je gledal, preden se je ubil. Preiskava razkrije, da je osumljeni morilec prevarant, ki se je dobival z osamljenimi ženskami, da bi jih oropal. Medtem se Vera preseli v svoje stanovanje.
23:50
Posestvo obiščeta mentorja, ki preverita, kako uspešno so opravili tedensko nalogo. Dve tekmovalki obiščeta Babo Torklo, kjer eno izmed njiju čaka pismo.
00:50
Aktualne novice dneva.
00:55
Razvedrilna oddaja o slovenskih in tujih zvezdah v živo z voditeljema Urško Pirš in Nejcem Simšičem.
01:20
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
02:20
I: Timothy Hutton, Gina Bellman, Christian Kane, Beth Riesgraf, Aldis Hodge; R: Chris Downey, John Rogers... IMDb ocena: 7.8. Ekipa ustvari norijo za igračami, ko se spopade z brezvestnim direktorjem podjetja, ki skuša v času božiča na trg spraviti nevarno igračo.
03:15
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Jon Huertas... IMDb ocena: 8.3. V kuhinji priljubljene newyorške restavracije najdejo mrtvega slavnega kuharskega mojstra Balthazarja Wolfa. Njegova šefinja Madison Queller je Kateina prijateljica, zato jo prosi za pomoč pri preiskavi. Castlu je Madison več kot očitno všeč, toda ali je posredi telesna privlačnost ali dejstvo, da Madison ve umazane skrivnosti iz Katejinih najstniških let? Medtem se Beckettova zbližuje z detektivom Tomom Demmingom.
04:05
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.3. V studio prihaja komičarka in igralka Jane Lynch, potem pa še komična zasedba The Kloons, ki je zaslovela na spletu. Gostujoča didžejka bo tokrat pop zvezdnica Becky G. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
04:50
Nočni program