Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV
05:50
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport poleti takrat, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Vsako nedeljo bo v skrajšani obliki na ogled tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Šimšičem.
06:27
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.5. Sevgi je obupana, ker je spet podlegla Borovim čarom, čeprav dobro ve, kakšen je. Jasemin še naprej laže Savašu glede Omerja, po drugi strani pa si želi, da bi ji predstavil svojo družino in jo zasnubil. Bora obupuje, ker je investicijska družba, v katero je vložil ves denar reklamne agencije, razglasila bankrot. Medtem Derja pove Sevgi, da Azra sploh nima raka in si je zgodbo o bolezni izmislila le zato, da je ne bi odpustili. Čičekina mati in oče se določita kupiti hišo v Istanbulu, da bosta bliže hčeri in njeni družini ..
07:27
I: Hunter James Mckeever, Jo Frost, Jeff Bartsch; R: Nick Powell... IMDb ocena: 5.1. Jo mora delati z Brandonom, ki se boji hrane. Heather in Alex živita s tremi sinovi. Sedemletni Brandon je razvil negativen odnos do hrane, ko je prebolel trebušno gripo. Najprej je bil zgolj izbirčen, zdaj pa njegov obseden strah obvladuje družinsko življenje. Starša mu poskušata vsiliti hrano, ki je noče, in se nenehno prepirata. Jo uvede pravi meni metod, da bi izboljšala otrokov odnos do hrane, tudi metodo mali kuharski mojster. Največja ovira pa bosta verjetno prepirljiva starša.
08:31
TV prodaja
09:02
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. V tokratni epizodi bo gost prisrčni in sproščeni šestletnik Noah Ritter, ki bo predstavil svojo lastno oddajo. Poleg njega se bo pri Ellen oglasila še Elizabeth Banks, zvezda filma Igre lakote. Ellen bo zaupala, kako je bilo na snemanju filma Prava nota, ki ga je tudi režirala. Na koncu se bomo nasmejali še s Kunalom Nayyarjem, zvezdnikom nanizanke Veliki pokovci. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
10:00
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: David Crane, Marta Kauffman... IMDb ocena: 9.0. Rachel in Barry začneta spet hoditi, kar je nerodno, saj je zdaj zaročen z Mindy, ki hoče Rachel za družico. Chandlerju se meša, ker ga ženska, ki mu je všeč, ne pokliče nazaj. Prijatelje razjezi, ko ugotovijo, da nekdo vohuni za njimi.
11:31
TV prodaja
12:02
I: Debby Ryan, Jean-Luc Bilodeau, Anna Mae Wills; R: Peter DeLuise... IMDb ocena: 5.6. Najstnica Abby Jensen bo kmalu dopolnila 16 let, zato ji družina pripravi veliko rojstnodnevno zabavo. Abbyjina babica je prava čarodejka, zato ob rojstnem dnevu vnukinji izpolni veliko željo ..
14:04
I: Okan Yalabik, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Halit Ergenç, Vahide Gördüm; R: Yagmur Taylan, Durul Taylan... IMDb ocena: 6.4. Hatidža po napadu okreva v Ibrahimovi palači in razmišlja, kako se bo maščevala Hurrem. Mihrimah izve, da je nekdo prestregel njena pisma Baliju begu. Fahrija kalfa namerava spet napasti Hurrem, a ji to prepreči nenaden prihod Zumbula age. Hurrem izve, da je sultanka Šah poizvedovala o nedavnih dogodkih na dvoru. Mahidevran postane neprijetno zaradi pogoste prisotnosti grofice Gabrielle v Mustafovih sobanah. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
15:09
I: Okan Yalabik, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Halit Ergenç, Vahide Gördüm; R: Yagmur Taylan, Durul Taylan... IMDb ocena: 6.4. Zumbul aga in sultanka Hurrem najdeta pretepeno Fahrijo. Ko gre Zumbul po pomoč, sluga, ki je poškodoval Fahrijo, nenadoma z nožem napade sultanko Hurrem. Medtem sultanka Mihrimah zaslišuje Balija bega glede pisma, ki je izginilo neznano kam, grofica Gabriella pa ponovno obišče harem princa Mustafa. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
16:12
I: Laura Leighton, Antonio Cupo, Ellie Harvie, Lorena Gale, Aaron Pearl, Deanna Milligan, John Tench; R: David Weaver... IMDb ocena: 6.2. Lepi zgodovinarki in kritičarki klasične glasbe Nori Flannery se zgodi nekaj zanjo povsem neznačilnega. Privošči si seks za eno noč z zvezdnikom country glasbe Jamiejem Derringerjem ter zanosi. Odloči se, da bo otroka donosila in ga dala v posvojitev. Med iskanjem primerne družine, ki bi posvojila otroka, Nori stopi na pot samoiskanja in kmalu odkrije ljubezen do Jamieja in njunega otroka.
17:54
Bognedaj, da bi crknu televizor je zabavna oddaja, ki odraža naš vsakdan v dnevni sobi. Videli boste odzive slovenskih televizijskih gledalcev in se ob tem nasmejali, to vam obljubimo. Pričakujete lahko ostre, pronicljive, strastne, čustvene in seveda zabavne komentarje. Bognedaj, da bi crknu televizor vas bo spoprijateljila z gledalci, ki jih boste spremljali, pri katerem izmed njih se boste prav zagotovo počutili kot doma.
18:56
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: David Crane, Marta Kauffman... IMDb ocena: 9.0. Monici ukradejo kreditno kartico. S Phoebe in Rachel se odločijo, da bodo ujele tatu. Joey zaprosi prijatelje, naj mu pomagajo najti bolj nevtralno odrsko ime. Ross ugotovi, da je Marcel postal spolno zrel in bi moral biti v družbi drugih opic. Odloči se ga oddati v živalski vrt. Sledi ganljivo slovo.
19:27
Tokrat bo Gordon predstavil jedi s pridihom Amerike. Za družino bo pripravil jajca na krompirjevi posteljici in glazirano slanino, cezarjevo solato s piščančjimi prsmi in prelivom ter piškote z arašidovim namazom in džemom. Njegova hčerka Holly mu bo pomagala pri pripravi govejih prsi z okusom po žaru, hrustljave zeljne solate in pečenega sladkega krompirja.
20:00
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport poleti takrat, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Vsako nedeljo bo v skrajšani obliki na ogled tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Šimšičem.
20:35
I: Patrick Swayze, Jennifer Grey, Jerry Orbach; R: Emile Ardolino... IMDb ocena: 6.8. Piše se leto 1963. Sedemnajstletna Baby preživlja praznike s starši v letovišču Catkills. Ko sledi zvoku vznemirljive glasbe, spozna Johnnyja, inštruktorja plesa, ki ima za razliko od naivne in sramežljive Baby veliko življenjskih izkušenj. Baby je hipnotizirana s seksi ritmom in svobodnimi gibi umazanega plesa ter tako hitro postane Johnnyjeva najboljša učenka, tako v plesu kot v ljubezni.
22:25
Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo Večerni Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
22:40
I: Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Alexander Koch... IMDb ocena: 6.9. Barbie prosi Dona, naj Juliji posreduje sporočilo, in tako ugotovi, da ta o kupoli ve veliko več ter da ima skrite načrte. Znotraj kupole samooklicani novi šerif Veliki Jim sumi, da se mu želi nekdo v mestu maščevati.
23:35
I: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg; R: Darren Star... IMDb ocena: 6.9. Carrie dopolni 35 let, kar je odlična priložnost za razmislek o starosti in samskem življenju. Samantha zapeljuje meniha, vendar pri tem ni prav uspešna. Charlotte še vedno verjame v to, da obstajajo sorodne duše, Miranda pa spozna, da ni treba biti poročen, če želiš biti srečen. Carrie je potrta, ker nihče ne pride na njeno zabavo. Kultna serija o Carrie Bradshaw in njenih prijateljicah Mirandi, Samanthi in Charlotte.
00:14
I: David Duchovny, Natascha McElhone, Madeleine Martin, Evan Handler, Pamela Adlon; R: Tom Kapinos... IMDb ocena: 8.4. Becca gre za konec tedna na obisk h Karen v New York in Hank ostane sam, dokler ga ne obišče stari prijatelj Mike Zlosowski z Long Islanda. Skupaj uživata na zabavi Sue Collini. Medtem pa razkritje skrivnosti nenadoma zmoti Charliejevo in Marcyjino na novo obujeno spolno življenje.
00:50
I: Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray, Cote de Pablo, Brian Dietzen; R: Donald P. Bellisario, Don McGill... IMDb ocena: 8.0. Poročnico Lauren Ross najdejo mrtvo v omari v Pentagonu in umor mora raziskati ekipa NCIS. Nadzorni posnetki kažejo, da jo je zadavil sodelavec, poročnik Eric Donner, ki je bil nekoč del posebne enote, zdaj pa je bil zaradi poškodbe le še uradnik v Pentagonu. Kmalu najdejo tudi Donnerjevo truplo. Ducky razkrije, da je umrl zaradi srčne kapi veliko pred umorom poročnice Ross, zato je ekipa v zagati. V Donnerjevem ušesu najdejo snov, ki jo Cia uporablja za realistične silikonske maske v skrivnih operacijah. To jih pripelje do morilca. Ekipa poskuša identificirati zrklo, ki ga je Tony v prejšnjem delu našel v pijači. Povezano naj bi bilo z morilcem iz pristanišč, ki je še vedno na svobodi.
01:42
Bognedaj, da bi crknu televizor je zabavna oddaja, ki odraža naš vsakdan v dnevni sobi. Videli boste odzive slovenskih televizijskih gledalcev in se ob tem nasmejali, to vam obljubimo. Pričakujete lahko ostre, pronicljive, strastne, čustvene in seveda zabavne komentarje. Bognedaj, da bi crknu televizor vas bo spoprijateljila z gledalci, ki jih boste spremljali, pri katerem izmed njih se boste prav zagotovo počutili kot doma.
02:35
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport poleti takrat, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Vsako nedeljo bo v skrajšani obliki na ogled tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Šimšičem.
03:11
Nočni program
05:45
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport poleti takrat, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Vsako nedeljo bo v skrajšani obliki na ogled tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Šimšičem.
06:25
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.5. Džem zasnubi Nadjo. Jasemin sumi, da je Savaš poročen. Baldarjevi so zmedeni zaradi streljanja na njihovo hišo, stric Pala pa za to krivi Ahmeda Morana. Sevgi izve, da je solastnik agencije Bora izgubil ves denar podjetja na borzi.
07:30
I: Hunter James Mckeever, Jo Frost, Jeff Bartsch; R: Nick Powell... IMDb ocena: 5.1. Jo se vrne, da bi videla, kako gre družini s tremi otroki. Najmlajši Charlie je nekoč vladal družini z napadi besa. Jo je uvedla metodo stopnica za poredne in ga vključila v različna opravila, kot je oblačenje, ter uvedla strogo rutino. Mamo in očeta je spodbudila, da sta več kakovostnega časa posvetila vsem otrokom. Po enem letu bo videla, ali so imele njene izboljšave dolgoročen učinek.
08:30
TV prodaja
09:00
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.3. Tokrat bo gostja Julianne Moore. To je ena najboljših sodobnih igralk, ki je zaigrala že v mnogo izvrstnih filmih, nazadnje pa v Igrah lakote: Upor, 1. del. Ellen bo zaupala vse, kar se je dogajalo od njenega zadnjega obiska. Poleg tega bo znanstvenik Steve Spangler v oddaji prikazal nekaj eksperimentov. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
09:55
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:55
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: David Crane, Marta Kauffman... IMDb ocena: 9.0. Monici ukradejo kreditno kartico. S Phoebe in Rachel se odločijo, da bodo ujele tatu. Joey zaprosi prijatelje, naj mu pomagajo najti bolj nevtralno odrsko ime. Ross ugotovi, da je Marcel postal spolno zrel in bi moral biti v družbi drugih opic. Odloči se ga oddati v živalski vrt. Sledi ganljivo slovo.
11:30
TV prodaja
12:00
I: Patrick Swayze, Jennifer Grey, Jerry Orbach; R: Emile Ardolino... IMDb ocena: 6.8. Piše se leto 1963. Sedemnajstletna Baby preživlja praznike s starši v letovišču Catkills. Ko sledi zvoku vznemirljive glasbe, spozna Johnnyja, inštruktorja plesa, ki ima za razliko od naivne in sramežljive Baby veliko življenjskih izkušenj. Baby je hipnotizirana s seksi ritmom in svobodnimi gibi umazanega plesa ter tako hitro postane Johnnyjeva najboljša učenka, tako v plesu kot v ljubezni.
13:55
I: Okan Yalabik, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Halit Ergenç, Vahide Gördüm; R: Yagmur Taylan, Durul Taylan... IMDb ocena: 6.4. Rustem aga obvesti sultanko Hurrem, da Hatidža skriva Ibrahimovo zlato v svoji palači, sultanka Šah pa jo pri tem podpira. Hurrem predlaga Sulejmanu, naj obišče sestro ravno takrat, ko nameravajo prenesti zlato. Po zaslugi Lutfija paše Merdžan aga postane vodja stražarjev. V harem princa Mustafa prispe skrivnostno dekle, Bali beg pa končno odgovori Mihrimah na njeno ljubezensko pismo. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
15:00
I: Okan Yalabik, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Halit Ergenç, Vahide Gördüm; R: Yagmur Taylan, Durul Taylan... IMDb ocena: 6.4. Sulejman ukaže princu Mustafu, naj zaduši vstajo in osebno obglavi Pirija pašo iz turkmenske dinastije Ramazanoglu. Neizkušeni princ sprejme odločitev, ki ga bo morda stala življenja. Sulejman ne verjame v Hatidžino nedolžnost, zato se odloči, da bo sestro znova poročil. Njegove odločnosti ne more omajati niti sultanka Šah. Mihrimah je žalostna, ker ji Bali beg ne vrača ljubezni, zviti Rustem pa Malkoča namenoma spravi v težave. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
16:05
I: Ryan Reynolds, Michael Douglas, Michael Bodnar, Vladimir Radian, Robin Tunney, Albert Brooks, Boyd Banks, Susan Aceron; R: Andrew Fleming... IMDb ocena: 5.7. Ko se prvič srečata starša bodočih mladoporočencev, nastane norišnica. Dr. Peyser je zadržan zdravnik z dobro organiziranim življenjem, da se res čim bolj izogne stresu. Agent Cie, Steve Tobias, pa je njegovo popolno nasprotje. V življenju se namreč ukvarja z izmikanjem kroglam, s krajami zasebnih letal ter pogajanji z mednarodnimi tihotapci. Zato dr. Peyserja skrbi, da bo poroka njegove hčerke prava polomija. Vendar pa se, še preden jo uspe odpovedati, znajde sredi kaosa, ki ga je povzročil Steve, zato mu je prisiljen slediti iz ene nevarne pustolovščine v drugo.
17:50
Bognedaj, da bi crknu televizor je zabavna oddaja, ki odraža naš vsakdan v dnevni sobi. Videli boste odzive slovenskih televizijskih gledalcev in se ob tem nasmejali, to vam obljubimo. Pričakujete lahko ostre, pronicljive, strastne, čustvene in seveda zabavne komentarje. Bognedaj, da bi crknu televizor vas bo spoprijateljila z gledalci, ki jih boste spremljali, pri katerem izmed njih se boste prav zagotovo počutili kot doma.
18:50
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: David Crane, Marta Kauffman... IMDb ocena: 9.0. Monicin novi fant z njo izgubi nedolžnost in ji razkrije, da ni v zadnjem letniku fakultete, temveč srednje šole. Rachel ima erotične sanje o Joeyju in Chandlerju, zato je Ross zgrožen in ljubosumen. Phoebe se zaposli kot Chandlerjeva tajnica in ugotovi, da ga v službi nihče več ne mara.
19:25
Gordon bo tokrat skuhal slastne tople jedi. Za kosilo bosta kremasta paradižnikova juha in veličasten opečen kruh s sirom. Najmlajša hčerka Tilly mu bo pomagala skuhati goveji ragu v pivu in cmoke z gorčico.
20:00
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport poleti takrat, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Vsako nedeljo bo v skrajšani obliki na ogled tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Šimšičem.
20:35
I: Dolph Lundgren, Melissa Molinaro, Hristo Shopov, Dave Legeno, Clement von Franckenstein, James Chalke, Zahary Baharov; R: Dolph Lundgren... IMDb ocena: 5.7. Ko ruski premier na rock koncertu v Moskvi postane talec, je njegova rešitev odvisna od bobnarja, bivšega motorista.
22:20
Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo Večerni Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
22:35
I: Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Alexander Koch... IMDb ocena: 6.9. Barbiejin oče Don poskuša na zvit način od Barbie dobiti jajce. Medtem Veliki Jim ugotovi, da ima jajce Julia in se z Donom dogovori, da bo Juniorju in njemu pomagal pri pobegu iz kupole. Pauline, Sam in Lyle poskušajo najti rdeča vrata, da bi se vrnili v Chester-s Mill in se odkupili za svoje grehe.
23:25
I: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg; R: Darren Star... IMDb ocena: 6.9. Carrie dobi ponudbo, da bi kot manekenka nastopila na modni reviji. Charlotte ima težave s svojimi intimnimi deli in ji je nerodno pred ginekologom, še huje pa je, ko ji ta predpiše antidepresive za vagino. Miranda s svojo samozavestjo prežene moškega, Samantha pa se odloči, da bo gola pozirala. Tako se bo čez leta lahko ozrla v preteklost in se spominjala, kako seksi je bila. Kultna serija o Carrie Bradshaw in njenih prijateljicah Mirandi, Samanthi in Charlotte.
00:05
I: David Duchovny, Natascha McElhone, Madeleine Martin, Evan Handler, Pamela Adlon; R: Tom Kapinos... IMDb ocena: 8.4. Karen je na obisku v Los Angelesu in Hank se mora spoprijeti s tem, da bo izvedela za njegova razmerja. Prav tako mora sprejeti njen načrt, da se bo z družino preselila v New York. Charlie se mora sprijazniti, da je Marcy zagledana v Ricka Springfielda.
00:45
I: Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray, Cote de Pablo, Brian Dietzen; R: Donald P. Bellisario, Don McGill... IMDb ocena: 8.0. Ekipa misli, da gre za morilca iz pristanišč, ko najde žrtev, umorjeno na podoben način, kot je moril on. Tokrat je to Tonyjev nekdanji partner Danny Price z baltimorske policije. Ducky razkrije, da se pri tem umoru nekaj razlikuje. Morilec mu je noge zavezal z drugačnim vozlom kot drugim žrtvam. Ekipa posumi, da gre za posnemovalca in se loti preiskave o možnem Priceovem morilcu. Izvemo, da je Tony zapustil policijo, ko je odkril, da je njegov partner pokvarjen policist, ki je pral umazan denar, povezan z mornariškim primerom umora. Tako sta se Gibbs in Tony sploh spoznala.
01:40
Bognedaj, da bi crknu televizor je zabavna oddaja, ki odraža naš vsakdan v dnevni sobi. Videli boste odzive slovenskih televizijskih gledalcev in se ob tem nasmejali, to vam obljubimo. Pričakujete lahko ostre, pronicljive, strastne, čustvene in seveda zabavne komentarje. Bognedaj, da bi crknu televizor vas bo spoprijateljila z gledalci, ki jih boste spremljali, pri katerem izmed njih se boste prav zagotovo počutili kot doma.
02:50
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport poleti takrat, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Vsako nedeljo bo v skrajšani obliki na ogled tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Šimšičem.
03:50
Nočni program
05:45
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport poleti takrat, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Vsako nedeljo bo v skrajšani obliki na ogled tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Šimšičem.
06:25
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.5. Mehmed se zaposli v Savaševem podjetju. Savaš izve, da je njegov stric Pala kriv, da niso dobili državne subvencije. Ahmed Moran se ponudi, da bo Baldarjevim pomagal najti krivca, ki je streljal na njihovo hišo. Sevgi izgubi vsako upanje glede posla in se odloči zapreti agencijo. Džem je razočaran, ker Nadja zavrne njegovo snubitev.
07:30
I: Hunter James Mckeever, Jo Frost, Jeff Bartsch; R: Nick Powell... IMDb ocena: 5.1. Supervaruško Jo čaka nov izziv, ko spozna družino Docherty. Starša Kerry in Steven ne znata ukrotiti svojih treh sinov, ki neprestano brcajo, preklinjajo in se tepejo. Bo Jo uspelo obvladati devetletnega upornika Ryana in njegova podivjana brata dvojčka.
08:30
TV prodaja
09:00
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.3. V tem delu bo Ellen obiskala Robin Roberts, televizijska voditeljica iz oddaje Dobro jutro, Amerika. Robin je za mnoge velik navdih, ker je premagala raka. Tako kot Ellen tudi ona rada širi dobroto. Poleg tega bodo nastopili še Foo Fighters, njihov pevec Dave Grohl pa se bo še pogovoril z Ellen. Predstavil ji bo svoj dokumentarni film Sonic Highways, ki so ga posneli v več mestih po državi. Dave ima veliko dobrih zgodb, ki jih bo delil z Ellen. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
09:55
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:55
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: David Crane, Marta Kauffman... IMDb ocena: 9.0. Monicin novi fant z njo izgubi nedolžnost in ji razkrije, da ni v zadnjem letniku fakultete, temveč srednje šole. Rachel ima erotične sanje o Joeyju in Chandlerju, zato je Ross zgrožen in ljubosumen. Phoebe se zaposli kot Chandlerjeva tajnica in ugotovi, da ga v službi nihče več ne mara.
11:30
TV prodaja
12:00
I: Ryan Reynolds, Michael Douglas, Michael Bodnar, Vladimir Radian, Robin Tunney, Albert Brooks, Boyd Banks, Susan Aceron; R: Andrew Fleming... IMDb ocena: 5.7. Ko se prvič srečata starša bodočih mladoporočencev, nastane norišnica. Dr. Peyser je zadržan zdravnik z dobro organiziranim življenjem, da se res čim bolj izogne stresu. Agent Cie, Steve Tobias, pa je njegovo popolno nasprotje. V življenju se namreč ukvarja z izmikanjem kroglam, s krajami zasebnih letal ter pogajanji z mednarodnimi tihotapci. Zato dr. Peyserja skrbi, da bo poroka njegove hčerke prava polomija. Vendar pa se, še preden jo uspe odpovedati, znajde sredi kaosa, ki ga je povzročil Steve, zato mu je prisiljen slediti iz ene nevarne pustolovščine v drugo.
13:55
I: Okan Yalabik, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Halit Ergenç, Vahide Gördüm; R: Yagmur Taylan, Durul Taylan... IMDb ocena: 6.4. Rustem po dvoru širi govorice, da se Esma Han skrivaj sestaja z Balijem begom. Sultanko Šah to vznemiri in pokliče hčerko na pogovor. A ko izve, da so govorice vznemirile tudi Mihrimah in sultanko Hurrem, se odloči, da bo to obrnila sebi v prid. Pod vplivom potuhnjenega Rustema princ Mustafa ne upošteva očetovih ukazov, zaradi česar je njegova usoda v Sulejmanovih rokah. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
15:00
I: Okan Yalabik, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Halit Ergenç, Vahide Gördüm; R: Yagmur Taylan, Durul Taylan... IMDb ocena: 6.4. Dvor pretrese novica o Mustafovi neposlušnosti. Sulejman je besen, ker meni, da je sin izdal Osmansko cesarstvo in njega kot očeta. Mahidevran se trese za sinovo življenje, sultanki Hatidža in Šah pa prepričujeta sultana, naj princu oprosti napako. Medtem Hurrem ukaže Mihrimah, naj pozabi Balija bega, čeprav ji je še kot otroku obljubila, da se bo smela poročiti iz ljubezni. Hatidža se upre sultanovemu ukazu in zavrne poroko s Husrevom pašo, saj še vedno ljubi pokojnega Ibrahima. Medtem Gabriella s pomočjo sodelavcev po Mustafovem haremu išče izgubljeno sestro. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
16:05
I: Ryan Michelle Bath, Ryan Michelle Bathe, Jonathan Bennett; R: Ron Oliver... Ariel Cookson, izvedenka za odnose, ima radijsko oddajo, v kateri svetuje poslušalcem. Ko jo večer pred oddajo v živo pusti fant, je Ariel preveč zgrožena, da bi to povedala občinstvu. Zaupa se najboljšemu prijatelju Nathanu, ki jo pride takoj potolažit. Zastor se dvigne in ju razkrije v objemu. Vsi domnevajo, da je to Jonathan. Ariel pa Nathana prosi, naj sodeluje v igri, saj postaja njena oddaja vse bolj priljubljena. Ko najboljša prijatelja igrata srečni par, se zagledata v novi luči. Laži pa terjajo svoj davek in Ariel mora zbrati pogum, da je iskrena z občinstvom in da si prizna, kaj čuti do Nathana.
17:50
Bognedaj, da bi crknu televizor je zabavna oddaja, ki odraža naš vsakdan v dnevni sobi. Videli boste odzive slovenskih televizijskih gledalcev in se ob tem nasmejali, to vam obljubimo. Pričakujete lahko ostre, pronicljive, strastne, čustvene in seveda zabavne komentarje. Bognedaj, da bi crknu televizor vas bo spoprijateljila z gledalci, ki jih boste spremljali, pri katerem izmed njih se boste prav zagotovo počutili kot doma.
18:50
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: David Crane, Marta Kauffman... IMDb ocena: 9.0. Carol začne rojevati in Monica začne razmišljati o svojih otrocih. Ross in Susan se nenehno pričkata, kdo bo bolj pomagal Carol, zato ju Phoebe zapre v omaro. Rachel se spogleduje s porodničarjem, ki ima ljubeče-sovražen odnos do ženskih intimnih delov, ker jih vsak dan gleda v službi. Joey pomaga pri porodu materi samohranilki.
19:25
V današnji epizodi bo Gordon predstavil vegetarijanske jedi, ki bodo prepričale še tako zvestega mesojedca. Zajtrk bo vključeval mafine s hruško in kosmiči, za kosilo pa bo spekel polpete iz halumija, bučk in zelišč. S Tilly bo za večerjo pripravil rižoto s praženo peso in timijanom ter čokoladno-limetino peno s pretlačenimi malinami.
20:00
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport poleti takrat, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Vsako nedeljo bo v skrajšani obliki na ogled tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Šimšičem.
20:35
I: Tim Allen, Julie Bowen, Kelly Lynch; R: John Pasquin... IMDb ocena: 5.4. Joe Scheffer je prijazni moški srednjih let, ki životari tako doma kot v službi. Ko nekega dne v službo pripelje svojo hčerko Natalie, Joeja na parkirišču poniža njegov sodelavec Mark. To je zadnja v nizu žalitev, ki jih Joe ne more več mirno prenašati, zato Marka pozove na dvoboj. Joe se zaveda, da je čas za popolno preobrazbo. Na pomoč pokliče bivšega igralca v akcijskih filmih, ki naj bi ga izuril v borilnih veščinah, in stilista, ki naj bi poskrbel za njegovo novo podobo.
22:25
Informativna oddaja Večerni Planet Danes ponuja pregled najpomembnejših zgodb dneva in najaktualnejših novic večera. Oddajo Večerni Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
22:40
I: Mike Vogel, Rachelle Lefevre, Alexander Koch... IMDb ocena: 6.9. Veliki Jim končno izve grozljivo resnico o tem, kaj se je zgodilo njegovi ženi Pauline. Sprememba podnebja sproži novo nevarnost za Chester-s Mill.
23:30
I: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg; R: Darren Star... IMDb ocena: 6.9. Carrie in Živina se končno razumeta, vendar Carrie flirta tudi z jazzovskim glasbenikom. Živina se na zmenku vede ljubosumno, zato mora Carrie postaviti določene meje. Miranda svojemu fantu dovoli lulati pri odprtih vratih, Trey želi s Charlotte seksati na vsakem koraku, Samantha pa se odloči za lezbični odnos z brazilsko umetnico Mario. Kultna serija o Carrie Bradshaw in njenih prijateljicah Mirandi, Samanthi in Charlotte.
00:10
I: David Duchovny, Natascha McElhone, Madeleine Martin, Evan Handler, Pamela Adlon; R: Tom Kapinos... IMDb ocena: 8.4. Hank se poskuša pobotati s Karen, vendar nastane še večja zmešnjava. Medtem se Charlie trudi preprečiti, da bi Suejina največja stranka zapustila agencijo. Becca Hanka ošteje, ker je obupen vzornik.
00:50
I: Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray, Cote de Pablo, Brian Dietzen; R: Donald P. Bellisario, Don McGill... IMDb ocena: 8.0. Gibbs prosi dobrega prijatelja Mika Franksa za pomoč pri iskanju morilca iz pristanišč, saj postane jasno, da bo naslednja žrtev nekdo iz ekipe NCIS.
01:45
Bognedaj, da bi crknu televizor je zabavna oddaja, ki odraža naš vsakdan v dnevni sobi. Videli boste odzive slovenskih televizijskih gledalcev in se ob tem nasmejali, to vam obljubimo. Pričakujete lahko ostre, pronicljive, strastne, čustvene in seveda zabavne komentarje. Bognedaj, da bi crknu televizor vas bo spoprijateljila z gledalci, ki jih boste spremljali, pri katerem izmed njih se boste prav zagotovo počutili kot doma.
02:50
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport poleti takrat, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič. Vsako nedeljo bo v skrajšani obliki na ogled tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Šimšičem.
03:50
Nočni program