Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV
06:05
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
07:10
TV prodaja
07:25
Sifis je odločen, da bo uničil Melinino poroko. Minasa prepriča, da hitro odpotuje v Atene in od tam pošlje Matheosu DVD. Anastasia odpelje Daphne v porodnišnico. Na Ciper pride Melinina mama. Melina in Ahiles se ne zmenita za tradicijo in noč pred poroko preživita skupaj. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
08:20
TV prodaja
08:50
I: Wendy Davis, Catherine Bell, Brian McNamara... IMDb ocena: 7.2. Roxy in Gloria se spoprijateljita z mlado ženo vojaka. Rolandu se ponudi neverjetna priložnost, da razširi svoje raziskovalno delo, vendar morata z Joan sprejeti težko odločitev.
09:45
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00
TV prodaja
11:30
I: Robert Lindsay, Zoë Wanamaker, Gabriel Thomson, Daniela Denby-Ashe, Keiron Self, Siobhan Hayes; R: Fred Barron... IMDb ocena: 7.7. Susan in Ben praznujeta obletnico poroke, Nick pri pokru zadene avtomobil, Michael pa najde spodnje perilo. Spremljajte dogodivščine odštekane družine Harper. Ben je ciničen zobozdravnik, ki je trdno prepričan, da so njegovi otroci z drugega planeta. Njegova žena Susan je neposredna in ostroumna ženska, ki obupno kuha. Oba sta ljubeča in skrbna starša, težava je le v tem, da tega ne znata kazati. Njuni trije otroci so si različni kot noč in dan. Janie preživlja najhujše najstniško obdobje, Nick je poln neuresničljivih načrtov in ima odličen, a nadležen smisel za humor, Michael pa je vsevednež, ki misli, da mora imeti vedno vse pod nadzorom.
12:10
I: Kathryn Morris, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Danny Pino, Tracie Thoms; R: Meredith Stiehm... IMDb ocena: 7.6. Ekipa preiskuje umor najstnika, ki se je zgodil leta 1995. Sedemnajstletnik je pobegnil od doma in kmalu postal znan kot odličen rolkar. Na dan so prišli dokazi, ki bodo preiskovalce pripeljali do morilca.
13:05
I: Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabik, Nur Aysan, Selma Ergeç, Halit Ergenç, Filiz Ahmet... IMDb ocena: 6.4. Sulejman se je odpravil na osvajalski pohod proti Beogradu. Njegova mama izkoristi njegovo odsotnost, da bi zatrla Huremino muhavost. Najti želi idealnega moškega, ki bi sčasoma postal Huremin mož, da bi se je lahko na koncu znebila. Hurem ne ve za njene načrte in svojemu dragemu Sulejmanu vsak dan pošilja pesmi. Medtem njegova vojska napreduje proti Beogradu. Z vojaškim vrhom načrtuje strategijo, kako bi zavzel beograjsko trdnjavo. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
14:25
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan... IMDb ocena: 8.3. Med Castlom in Beckettovo je vse bolj napeto. Castle se poveže z neizprosnim detektivom Ethanom Slaughterjem z oddelka za tolpe, ki pri reševanju primerov uporablja nekonvencionalne metode, zaradi česar se Castle znajde v nevarnosti.
15:20
I: Kate Walsh, Paul Adelstein, KaDee Strickland, Taye Diggs, Amy Brenneman, Tim Daly, Brian Benben; R: Shonda Rhimes... IMDb ocena: 6.6. Addison se spogleduje s kolegom iz bolnišnice St. Ambrose. Sheldon in Pete prepričujeta Violet, naj naredi test očetovstva, da bi izvedela, kdo od njiju je oče. Pete in Violet zdravita žensko, ki jo je napadel tat.
16:10
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Ellen bo tokrat gostila nadarjenega angleškega igralca Benedicta Cumberbatcha. Benedict bo predstavil film Igra imitacije, v katerem igra angleškega matematika Alana Turinga, ki je v času druge svetovne vojne dešifriral nemški kodirni sistem, poimenovan Enigma. Naslednja gostja bo igralka Felicity Jones, zvezdnica filma Teorija vsega. Na koncu bomo slišali Meghan Trainor, ki bo zapela svojo uspešnico Title. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
17:05
I: Wendy Davis, Catherine Bell, Brian McNamara... IMDb ocena: 7.2. Fort Marshall pretrese novica o eksploziji v Afganistanu. Joan je presenečena nad novimi ukazi, Denise presenetijo dogodki, ko pazi Davida in Saro Elizabeth, Latasha, Maggie in Denise pa se združijo, ko njuni sinovi zaidejo v težave.
18:00
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan... IMDb ocena: 8.3. Castle in Beckettova preiskujeta umor moškega, na čigar truplu so sledi človeških ugrizov. Castle ima polno norih teorij, še bolj noro pa postane, ko edina priča pove, da je šlo za napad zombija.
19:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00
I: Michelle Goh, Steven Seagal, Corey Johnson, Tom Wu, Ozzie Yue, Bruce Wang, Chike Chan; R: Michael Oblowitz... IMDb ocena: 3.2. Arheolog Robert Burns (Steven Seagal) na vzhodu Kitajske odkrije dragoceni artefakt in načrtuje njegovo restavracijo. Ko Burns po naključju izve, da kitajska mafija dragocene arheološke najdbe izkorišča za skrivanje droge, njegovo življenje nima več cene, saj ga mafija obsodi na smrt. Obtožen je za umor svojega asistenta in vržejo ga v samico, iz katere ga izpustijo, da bi ga uporabili kot vabo v skupni akciji ameriške in kitajske vlade proti zloglasni mafiji. Načrt naleti na plodna tla, kitajska mafija pa se mora soočiti z Burnsovim maščevalnim besom.
21:40
I: Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray, Cote de Pablo, Brian Dietzen; R: Donald P. Bellisario, Don McGill... IMDb ocena: 8.0. Otroke vojaških družin napade skrivnostna bolezen. Ekipa NCIS se poveže z mornariškim medicinskim raziskovalnim centom v upanju, da bi čim prej našli zdravilo.
22:30
I: Shemar Moore, Thomas Gibson, Matthew Gray Gubler, Kirsten Vangsness, A.J. Cook, Joe Mantegna, Paget Brewster; R: Jeff Davis... IMDb ocena: 8.2. Enota za vedenjsko analizo preiskuje vrsto umorov v Atlantic Cityju, ki so povezani z igralnico. Medtem se Garcia sprašuje, ali sta se z Morganom preveč zbližala.
23:20
I: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg; R: Darren Star... IMDb ocena: 6.9. Carrie zavida znanki neverjetno spolno moč in se začne spraševati o posledicah izrabljanja spolne moči za osebno korist. Na to vprašanje si mora odgovoriti sama, ko gre na zmenek s francoskim arhitektom, ki svojo -hvaležnost- izrazi s tisoč dolarji. Charlotte se dobi s slavnim slikarjem, ki jo uporabi za svoj model. Miranda pa se nikakor ne more znebiti Skipperja, ki postane obseden z njo.
23:50
I: Kathryn Morris, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Danny Pino, Tracie Thoms; R: Meredith Stiehm... IMDb ocena: 7.6. Preiskovalci odprejo nerešen primer umora najstnika iz leta 2004. Fanta so sodni organi po krivici poslali v poboljševalnico, kjer ga je nekdo ubil. Detektiv Scotty Valens mu je takrat obljubil, da mu bo pomagal, zato je zanj primer še toliko bolj pomemben.
00:40
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
01:45
I: Robert Lindsay, Zoë Wanamaker, Gabriel Thomson, Daniela Denby-Ashe, Keiron Self, Siobhan Hayes; R: Fred Barron... IMDb ocena: 7.7. Susan in Ben praznujeta obletnico poroke, Nick pri pokru zadene avtomobil, Michael pa najde spodnje perilo. Spremljajte dogodivščine odštekane družine Harper. Ben je ciničen zobozdravnik, ki je trdno prepričan, da so njegovi otroci z drugega planeta. Njegova žena Susan je neposredna in ostroumna ženska, ki obupno kuha. Oba sta ljubeča in skrbna starša, težava je le v tem, da tega ne znata kazati. Njuni trije otroci so si različni kot noč in dan. Janie preživlja najhujše najstniško obdobje, Nick je poln neuresničljivih načrtov in ima odličen, a nadležen smisel za humor, Michael pa je vsevednež, ki misli, da mora imeti vedno vse pod nadzorom.
02:20
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Ellen bo tokrat gostila nadarjenega angleškega igralca Benedicta Cumberbatcha. Benedict bo predstavil film Igra imitacije, v katerem igra angleškega matematika Alana Turinga, ki je v času druge svetovne vojne dešifriral nemški kodirni sistem, poimenovan Enigma. Naslednja gostja bo igralka Felicity Jones, zvezdnica filma Teorija vsega. Na koncu bomo slišali Meghan Trainor, ki bo zapela svojo uspešnico Title. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
04:00
Nočni program
06:05
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
07:10
TV prodaja
07:25
Zadnja dva dela prve sezone Opojne ljubezni junake pripeljeta do najpomembnejših razpotij v njihovem življenju. Napočil je dan, ko se Melina in Ahiles poročita. Pred tem je Ahiles pred največjo dilemo v svojem življenju. Naj zavrne ljubezen ali naj obrne hrbet družini? Daphne je v porodnišnici, Ageliki zbeži iz klinike za odvisnike in sprejme najslabšo odločitev v življenju. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
08:20
TV prodaja
08:50
I: Wendy Davis, Catherine Bell, Brian McNamara... IMDb ocena: 7.2. Fort Marshall pretrese novica o eksploziji v Afganistanu. Joan je presenečena nad novimi ukazi, Denise presenetijo dogodki, ko pazi Davida in Saro Elizabeth, Latasha, Maggie in Denise pa se združijo, ko njuni sinovi zaidejo v težave.
09:45
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00
TV prodaja
11:30
I: Robert Lindsay, Zoë Wanamaker, Gabriel Thomson, Daniela Denby-Ashe, Keiron Self, Siobhan Hayes; R: Fred Barron... IMDb ocena: 7.7. Ben je žalosten, ker so vsi pozabili na njegov rojstni dan. Medtem Janey pride domov s prijateljico Katie. Spremljajte dogodivščine odštekane družine Harper. Ben je ciničen zobozdravnik, ki je trdno prepričan, da so njegovi otroci z drugega planeta. Njegova žena Susan je neposredna in ostroumna ženska, ki obupno kuha. Oba sta ljubeča in skrbna starša, težava je le v tem, da tega ne znata kazati. Njuni trije otroci so si različni kot noč in dan. Janie preživlja najhujše najstniško obdobje, Nick je poln neuresničljivih načrtov in ima odličen, a nadležen smisel za humor, Michael pa je vsevednež, ki misli, da mora imeti vedno vse pod nadzorom.
12:10
I: Kathryn Morris, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Danny Pino, Tracie Thoms; R: Meredith Stiehm... IMDb ocena: 7.6. Preiskovalci odprejo nerešen primer umora najstnika iz leta 2004. Fanta so sodni organi po krivici poslali v poboljševalnico, kjer ga je nekdo ubil. Detektiv Scotty Valens mu je takrat obljubil, da mu bo pomagal, zato je zanj primer še toliko bolj pomemben.
13:05
I: Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabik, Nur Aysan, Selma Ergeç, Halit Ergenç, Filiz Ahmet... IMDb ocena: 6.4. Hurem izve, da jo mislijo poročiti z neznanim moškim in jo tako odstraniti iz palače. Vsa iz sebe začne moliti, da bi ostala v haremu. Ko tudi to ne pomaga, pove, da je noseča, vendar ji nihče ne verjame. Medtem je Sulejmanova vojska hitro zavzela zemunsko trdnjavo. Ko Sulejman izve, da je kralj Ludovik pobegnil, se odloči, da bo nadaljeval s pohodom, dokler ga ne ujame živega ali mrtvega. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
14:25
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan... IMDb ocena: 8.3. Castle in Beckettova preiskujeta umor moškega, na čigar truplu so sledi človeških ugrizov. Castle ima polno norih teorij, še bolj noro pa postane, ko edina priča pove, da je šlo za napad zombija.
15:20
I: Kate Walsh, Paul Adelstein, KaDee Strickland, Taye Diggs, Amy Brenneman, Tim Daly, Brian Benben; R: Shonda Rhimes... IMDb ocena: 6.6. Dell težko prenaša odsotnost hčerke, ker se je njegova nekdanja punca preselila. Cooper mora bolniku z rakom sporočiti strašno novico. Addison in Violet morata pomagati duševni bolnici, ki je izgubila otroka. Addison in Sam ne priznata svojih resničnih čustev.
16:10
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. V goste k Ellen prihaja ena največjih popzvezdnic vseh časov Mariah Carey. V svoji bogati karieri je posnela 14 studijskih albumov in prejela pet prestižnih glasbenih nagrad grammy. V nadaljevanju se bo Ellen pogovarjala z igralcem Daxom Shepardom, ki je nedavno dobil drugega otroka, Sharon Van Etten pa bo zapela pesem I Don-t Want to Let You Down s svojega najnovejšega albuma. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
17:05
I: Wendy Davis, Catherine Bell, Brian McNamara... IMDb ocena: 7.2. Joan se prilagaja na življenje doma, Gloria prejme ločitvene dokumente, Denise pa skrbi za Latashinega sina, ko ta pristane na urgenci. Vojake v Afganistanu premestijo v oddaljeno in nevarno oporišče.
18:00
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan... IMDb ocena: 8.3. Beckettova je na sledi moškemu, ki jo je ustrelil. Castle se mora odločiti, koliko je pripravljen žrtvovati, da bi jo obvaroval. Skrivnosti in čustva počasi prihajajo na plan, zato življenje na policijski postaji morda nikoli več ne bo tako, kot je bilo.
19:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00
I: Anna Faris, Regina Hall, Craig Bierko, Bill Pullman, Anthony Anderson, Leslie Nielsen, Molly Shannon; R: David Zucker... IMDb ocena: 5.1. Naivna Cindy Campbell (A. Faris) tokrat dobi delo kot negovalka grozljive starejše gospe (C. Leachman) v še grozljivejši stari hiši, v kateri straši. Naša neustrašna junakinja se zopet poda v akcijo ter poskuša razvozlati zlovešča sporočila iz onostranstva, poiskati ljubezen na najbolj nenavadnih krajih in rešiti svet pred popolnim uničenjem. Medtem se sooča z grozovitimi letalskimi nesrečami, vaškimi bedaki, odštekanimi raperji, nagajivimi napravicami in celo Oprah.
21:30
I: Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray, Cote de Pablo, Brian Dietzen; R: Donald P. Bellisario, Don McGill... IMDb ocena: 8.0. Nekdo ukrade brezpilotno izvidniško letalo ameriške mornarice. Ekipa NCIS se poveže z ministrstvom za obrambo, da bi preprečili napad izmuzljivega terorista.
22:20
I: Shemar Moore, Thomas Gibson, Matthew Gray Gubler, Kirsten Vangsness, A.J. Cook, Joe Mantegna, Paget Brewster; R: Jeff Davis... IMDb ocena: 8.2. Enota za vedenjsko analizo preiskuje trupla, ki so jih našli v reševalnih stolpih na plažah v Južni Kaliforniji.
23:10
I: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg; R: Darren Star... IMDb ocena: 6.9. Carrie se na prvem uradnem zmenku z Živino sprašuje, ali jo je peljal v določeno restavracijo, ker se je sramuje. Še bolj je v dvomih, ko je ne predstavi prijateljem. Miranda, Samantha in Charlotte spoznajo različne reči o svojih ljubimcih, zato se sprašujejo, koliko ljudi seksa s človekom, ki bi se ga sramovali predstaviti prijateljem.
23:40
I: Kathryn Morris, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Danny Pino, Tracie Thoms; R: Meredith Stiehm... IMDb ocena: 7.6. Detektivka Lilly Rush odpre nerešen primer umora dvajsetletnega glasbenika Billyja iz leta 1970, ko se v zvezi z umorom pojavijo novi dokazi. Billy je bil nadarjen soul glasbenik, ki je svoje glasbeno udejstvovanje skrival pred strogim očetom.
00:30
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
01:35
I: Robert Lindsay, Zoë Wanamaker, Gabriel Thomson, Daniela Denby-Ashe, Keiron Self, Siobhan Hayes; R: Fred Barron... IMDb ocena: 7.7. Ben je žalosten, ker so vsi pozabili na njegov rojstni dan. Medtem Janey pride domov s prijateljico Katie. Spremljajte dogodivščine odštekane družine Harper. Ben je ciničen zobozdravnik, ki je trdno prepričan, da so njegovi otroci z drugega planeta. Njegova žena Susan je neposredna in ostroumna ženska, ki obupno kuha. Oba sta ljubeča in skrbna starša, težava je le v tem, da tega ne znata kazati. Njuni trije otroci so si različni kot noč in dan. Janie preživlja najhujše najstniško obdobje, Nick je poln neuresničljivih načrtov in ima odličen, a nadležen smisel za humor, Michael pa je vsevednež, ki misli, da mora imeti vedno vse pod nadzorom.
02:10
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. V goste k Ellen prihaja ena največjih popzvezdnic vseh časov Mariah Carey. V svoji bogati karieri je posnela 14 studijskih albumov in prejela pet prestižnih glasbenih nagrad grammy. V nadaljevanju se bo Ellen pogovarjala z igralcem Daxom Shepardom, ki je nedavno dobil drugega otroka, Sharon Van Etten pa bo zapela pesem I Don-t Want to Let You Down s svojega najnovejšega albuma. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
03:00
I: Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray, Cote de Pablo, Brian Dietzen; R: Donald P. Bellisario, Don McGill... IMDb ocena: 8.0. Otroke vojaških družin napade skrivnostna bolezen. Ekipa NCIS se poveže z mornariškim medicinskim raziskovalnim centom v upanju, da bi čim prej našli zdravilo.
04:00
Nočni program
06:05
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
07:10
TV prodaja
07:25
Sifis zaradi jeze sprejme odločitev, ki spremeni življenja mnogih. Daphnin dan v porodnišnici se ne konča po pričakovanjih. Diamantis se maščuje. Anastasia odpotuje v Atene, kjer se sreča z Matheosom. Nepričakovani novi zapleti krojijo usodo junakov. Opojna ljubezen pripoveduje romantično, a hkrati strastno zgodbo o mladem paru. Ljubezen med Achilesom Mathaioujem s Cipra in Melino Gianakaki s Krete spominja na brezčasno ljubezensko zgodbo o Romeu in Juliji. Je sodobna različica arhetipske legende o prepovedani ljubezni. Vse se začne v Atenah, ko nekega večera 25-letna Melina (Eleni Vaitsou) s svojimi prijateljicami praznuje konec svojih samskih dni, kajti čez tri dni jo čaka poroka na Kreti z najstniško ljubeznijo, Sifisom Gianakakisom (Apostolis Totsikas). V istem baru se zabava 30-letni Achiles Mathaiou (Andreas Georgiou) s svojim bratom in prijatelji. Achiles ponudi bodoči nevesti vino brusco, zaradi katerega se par v trenutku nesmrtno zaljubi. Ko učinek vina naslednje jutro popusti, Melinda zbeži – osramočena zaradi svojega vedenja – in se vrne na Kreto k Sifisu na priprave za poroko. Achiles je ne išče, celo njenega imena se ne spomni. Vendar pa ju usoda znova združi … in to v prvi epizodi! Vinska korporacija Brusco je razlog, da se po dolgih letih znova srečata družina Gianakaki s Krete in družina Mathaiou s Cipra. Nenadoma se mladi par znova zagleda in tokrat ju ljubezen popelje na pot brez vrnitve, posledice pa so usodne za vse.
08:20
TV prodaja
08:50
I: Wendy Davis, Catherine Bell, Brian McNamara... IMDb ocena: 7.2. Joan se prilagaja na življenje doma, Gloria prejme ločitvene dokumente, Denise pa skrbi za Latashinega sina, ko ta pristane na urgenci. Vojake v Afganistanu premestijo v oddaljeno in nevarno oporišče.
09:45
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
11:00
TV prodaja
11:30
I: Robert Lindsay, Zoë Wanamaker, Gabriel Thomson, Daniela Denby-Ashe, Keiron Self, Siobhan Hayes; R: Fred Barron... IMDb ocena: 7.7. Otrok konec tedna ni doma, zato imata Susan in Ben končno malo časa zase. Vendar je težava v tem, ker ne vesta, kaj bi počela. Spremljajte dogodivščine odštekane družine Harper. Ben je ciničen zobozdravnik, ki je trdno prepričan, da so njegovi otroci z drugega planeta. Njegova žena Susan je neposredna in ostroumna ženska, ki obupno kuha. Oba sta ljubeča in skrbna starša, težava je le v tem, da tega ne znata kazati. Njuni trije otroci so si različni kot noč in dan. Janie preživlja najhujše najstniško obdobje, Nick je poln neuresničljivih načrtov in ima odličen, a nadležen smisel za humor, Michael pa je vsevednež, ki misli, da mora imeti vedno vse pod nadzorom.
12:10
I: Kathryn Morris, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Danny Pino, Tracie Thoms; R: Meredith Stiehm... IMDb ocena: 7.6. Detektivka Lilly Rush odpre nerešen primer umora dvajsetletnega glasbenika Billyja iz leta 1970, ko se v zvezi z umorom pojavijo novi dokazi. Billy je bil nadarjen soul glasbenik, ki je svoje glasbeno udejstvovanje skrival pred strogim očetom.
13:05
I: Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabik, Nur Aysan, Selma Ergeç, Halit Ergenç, Filiz Ahmet... IMDb ocena: 6.4. Pohod na Beograd se nadaljuje, vsi doma pa molijo za zmago. Sultan Sulejman je tik pred svojim prvim vojaškim uspehom in načrtuje nadaljnje osvajanje Evrope. Čez nekaj dni se s svojo vojsko vrne v Istanbul, kjer ga slovesno pričakajo meščani. Tudi Hurem nestrpno pričakuje Sulejmanovo vrnitev. Medtem ljubosumna Mahidevran snuje načrt, kako bi se znebila lepe Hurem. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
14:25
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan... IMDb ocena: 8.3. Beckettova je na sledi moškemu, ki jo je ustrelil. Castle se mora odločiti, koliko je pripravljen žrtvovati, da bi jo obvaroval. Skrivnosti in čustva počasi prihajajo na plan, zato življenje na policijski postaji morda nikoli več ne bo tako, kot je bilo.
15:20
I: Kate Walsh, Paul Adelstein, KaDee Strickland, Taye Diggs, Amy Brenneman, Tim Daly, Brian Benben; R: Shonda Rhimes... IMDb ocena: 6.6. Cooper ima težave z mamo dvanajstletne pacientke, ki svoji hčerki dovoli, da je spolno aktivna. Pete začne hoditi z zabavno mamo svojega pacienta, zaradi česar je Violet ljubosumna. Sam mora zagovarjati kolega na sojenju zaradi malomarnosti, Addison pa se še vedno upira čustvom do zelo vztrajnega Noaha.
16:10
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. V goste k Ellen prihaja čedni in karizmatični igralec Rob Lowe, ki bo predstavil svoj najnovejši film Beautiful & Twisted. Igralec, ki ga poznamo po številnih odličnih filmskih in televizijskih vlogah, je Ellenin dober prijatelj, zato mu je za tokratni obisk v studiu pripravila prav posebno presenečenje. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
17:05
I: Wendy Davis, Catherine Bell, Brian McNamara... IMDb ocena: 7.2. Gloria spozna novega moškega, Jackiejin sin se vrne domov s presenetljivo novico, Denise in Frank pa še eno obletnico praznujeta ločeno. Joan se spre z Latasho in Maggie, Holly pa je razočarana, ker ne more govoriti s Timom.
18:00
I: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan... IMDb ocena: 8.3. Castle in Beckettova se zjutraj zbudita in pred njima je novo vprašanje: je bila to zgolj avantura za eno noč ali sta zdaj par? A še preden si lahko odgovorita na to, se že morata ukvarjati z morilci njene mame, ki zdaj tudi njej strežejo po življenju.
19:00
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
20:00
I: Anne Hathaway, Hugh Dancy, Cary Elwes; R: Tommy O'Haver... IMDb ocena: 6.3. Vse se začne z urokom vile, s katerim postane Ella najubogljivejši otrok v kraljestvu. Storiti mora vse, kar ji ukažejo, naj bo še tako nemogoče ali nevarno. Ko ji umre mama in se oče še enkrat poroči, se njeno življenje spremeni v pekel. Podla Olga in njeni hudobni hčerki se izživljajo nad ubogo Ello, dokler se ta ne odloči, da bo vzela vajeti v svoje roke in se rešila neprijetnega uroka. Pot do svobode jo vodi skozi mračne in nevarne gozdove, štrene pa ji mešata šarmantni princ Char s svojim klubom oboževalk, katerega predsednica je prav Ellina častihlepna polsestra Hattie, in njegov premeteni stric Edgar.
21:50
I: Alyssa Milano, Jes Macallan, Rochelle Aytes... IMDb ocena: 7.0. April prejme telefonski klic, zaradi katerega jo začne preganjati njena preteklost. Še bolj je zbegana, ko se izkaže, da ji neznanec sledi na vsakem koraku. Savi posluša Joss in pomaga svojemu očetu, Karen se trudi, da bi se Anna odprla in povedala resnico, Toni pa ima novice za Doma.
22:40
I: Shemar Moore, Thomas Gibson, Matthew Gray Gubler, Kirsten Vangsness, A.J. Cook, Joe Mantegna, Paget Brewster; R: Jeff Davis... IMDb ocena: 8.2. Enota za vedenjsko analizo preiskuje primere nasilnih vlomov in umorov. Sprva je videti, da gre za obračune med tolpami, a preiskava pripelje do bolj zloveščega motiva.
23:30
I: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg; R: Darren Star... IMDb ocena: 6.9. Carrie ves čas preživlja z Živino, potem pa spozna, da ta ne hodi samo z njo. Tega ne more sprejeti. Miranda prekine razmerje s Skipperjem. Ko ga vidi z drugo žensko, ga poskuša dobiti nazaj, vendar bi se rada videvala še z drugimi, česar pa on ne more sprejeti. Samantha gre na lov za stanovanjem.
00:00
I: Kathryn Morris, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Danny Pino, Tracie Thoms; R: Meredith Stiehm... IMDb ocena: 7.6. Preiskovalci preiskujejo umor pilotke iz leta 1944. Pilotka je bila med drugo svetovno vojno članica WASP-a, ameriške ženske letalske enote. Pojavijo se namigi, da kolegi piloti niso bili zadovoljni s tem, da so v njihovih vrstah tudi ženske. Lilly se poleg preiskovanja primera sooča s svojim napadalcem, ki na prostosti čaka na sojenje.
00:50
Informativno oddajo DANES vodijo Uroš Slak, Mirko Mayer in Anja Markovič. Informativna oddaja DANES na Planet TV gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Osnovno vodilo ekipe DANES je hitro, sodobno in profesionalno.
01:55
I: Robert Lindsay, Zoë Wanamaker, Gabriel Thomson, Daniela Denby-Ashe, Keiron Self, Siobhan Hayes; R: Fred Barron... IMDb ocena: 7.7. Otrok konec tedna ni doma, zato imata Susan in Ben končno malo časa zase. Vendar je težava v tem, ker ne vesta, kaj bi počela. Spremljajte dogodivščine odštekane družine Harper. Ben je ciničen zobozdravnik, ki je trdno prepričan, da so njegovi otroci z drugega planeta. Njegova žena Susan je neposredna in ostroumna ženska, ki obupno kuha. Oba sta ljubeča in skrbna starša, težava je le v tem, da tega ne znata kazati. Njuni trije otroci so si različni kot noč in dan. Janie preživlja najhujše najstniško obdobje, Nick je poln neuresničljivih načrtov in ima odličen, a nadležen smisel za humor, Michael pa je vsevednež, ki misli, da mora imeti vedno vse pod nadzorom.
02:30
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. V goste k Ellen prihaja čedni in karizmatični igralec Rob Lowe, ki bo predstavil svoj najnovejši film Beautiful & Twisted. Igralec, ki ga poznamo po številnih odličnih filmskih in televizijskih vlogah, je Ellenin dober prijatelj, zato mu je za tokratni obisk v studiu pripravila prav posebno presenečenje. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
04:00
Nočni program