Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV
06:04
Informativna oddaja Planet Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič, Mirko Mayer pa vodi debate. Ob sredah pričakujte debate o temah, ki jih je vredno raziskati, ob sobotah pa tedensko debato z odzivi na najbolj aktualen dogodek tedna. Vsako nedeljo ob 19.40 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Simšičem.
07:10
TV prodaja
07:40
I: Madison Pettis, Jonathan Morgan Heit, David Arquette, Corey Burton, Loren Hoskins, Jeff Bennett, Colin Ford... IMDb ocena: 5.6. Kapitan Kljuka ukrade Gusiju zlato sidro, ki so mu ga v znak hvaležnosti podarili tovariši. Jakčeva posadka tega seveda ne bo mirno prenesla. Piratski princesi zmanjka barv v njeni mavrični paličici. Če hoče paličico popraviti, se mora z njo dotakniti diamanta, ki se skriva na koncu Mavrice Nije. Za pomoč prosi Jakčevo posadko, toda zaklad na koncu mavrice mika tudi Kljuko … Interaktivna, dvodimenzionalna, računalniško animirana serija za predšolske otroke je polna glasbe in zabavnih pustolovščin. V njej nastopajo stara znanca otrok – kapitan Kljuka in Ponirek – ter nova posadka malih piratov, ki jih vodi zagnani in pogumni Jakec. Serija je zasnovana z namenom spodbuditi otroke k sodelovanju. V vsakem delu si boste ogledali dve zabavni in glasbe polni zgodbi, v katerih Jakec vodi svojo ekipo, ki jo sestavljajo Izi, Bucko in papagaj Banjči. Na obali Piratskega otoka, kjer je njihovo skrivališče, je zasidrana prekrasna ladja Gusi, s katero plujejo po deželi Nije in iščejo izgubljene zaklade. Jakec in njegovi tovariši morajo držati skupaj in sodelovati, če hočejo prelisičiti kapitana Kljuko in Ponirka, po vsaki uspešno opravljeni nalogi pa so poplačani z zlatimi cekini. Jakec in njegovi tovariši tudi male gledalce povabijo, naj jim pomagajo pri reševanju težav. Skupaj z njimi se spuščajo po toboganih, ovijalkah in letijo s pomočjo čarobnega vilinskega prahu ter na koncu vedno dobijo svoj zaklad nazaj.
08:08
I: Darcy Rose Byrnes, Ariel Winter, Zach Callison, Sara Ramirez, Tim Gunn, Travis Willingham, Coco Grayson; R: Craig Gerber... IMDb ocena: 7.2. Zlobna vila gospodična Kopriva se na gradu izdaja za mogočno čarodejko, da bi se dokopala do Sofijinega čarobnega amuleta. Sofija je edina, ki sumi, da čarodejka ni to, za kar se izdaja, Sneguljčica ji pomaga spoznati, da mora zaupati svojemu notranjemu občutku. Risanka o prikupni deklici Sofiji, ki je živela običajno življenje na vasi, a se je preselila na dvor po poroki svoje mame s kraljem. Tako se Sofija znajde v veličastnem, a včasih tudi begajočem kraljevskem svetu, kjer se pridruži polbratu Jaku in polsestri Amber. S preostalimi princi in princesami obiskuje kraljevo šolo, ki jo vodijo tri dobre vile (iz Disneyjeve risanke Trnuljčica). Sofija se ves čas spopada z novimi izzivi, v katerih dokazuje, da je prijazna, ljubeča, iskrena, pogumna in dostojanstvena, kot mora biti vsaka prava princesa. V posameznih epizodah se pojavijo tudi junakinje iz Disneyjevih risank, kot so Pepelka, Trnuljčica, Jasmine, Belle.
08:34
I: Mocean Melvin... IMDb ocena: 5.1. Jeff in Maria Bledsoe menita, da morajo biti starši otrokom za zgled. Imata pet otrok, od katerih pričakujeta prizadevanje za uresničitev ciljev, močno delovno etiko, spoštljivost in pomoč v treh družinskih podjetjih. Njuna družina je tesno povezana enota, v kateri se člani medsebojno spodbujajo in veliko družijo. Prepričana sta, da se lahko vsakdo spremeni na bolje. Teden dni bosta skrbela za razvajena najstnika. Sarah meni, da bo s svojo lepoto vedno dobila vse, kar želi, Payton pa trmasto zavrača vse mamine prošnje. Bo teden stroge vzgoje najstnika spremenil ali le prilil olja na ogenj.
09:48
I: Rowan Atkinson... IMDb ocena: 8.6. G. Bean se odpravi v supermarket, kjer kupi najrazličnejše stvari. Nato se odpravi v prestižno restavracijo, na koncu pa v nerodnem srečanju spozna britansko kraljico.
10:24
Smiljan na Grediču doživlja svojo najhujšo nočno moro. Spet. Anica se je nalezla sramnih uši. Posledice neodgovornega seksa, a povsem drugačne, pa tarejo tudi Majo in Žana. Oba sta po seksu brez kondoma v precejšnji paniki. Da te posledice posteljnih užitkov lahko slej ko prej dohitijo, pa spoznava tudi Eli, ki je prišla v Ljubljano po strokovni nasvet k svojemu nekdanjemu ljubimcu, profesorju Hubertu. Hubert hoče izsiliti poljub od Eli v zameno za dokumente o magistrski temi, pri tem pa ju zaloti Ibro.
11:22
Eli in Ibro sta uspešno ušla Bonifaciju, ki ju je ob njuni vrnitvi iz Ljubljane v zasedi pričakal v vasi. Jezni Bonifacij jima sledi na Gredič … Ibro ne more več molčati. Po zbadanju Žana in Smiljana, da je obema priskrbel zaročni prstan, le sam pa še ni zaprosil svojega dekleta, zbira pogum, da bi Eli zaprosil za roko. Medtem Anica očita Zali, da je promiskuitetna lažnivka. Trdi, da je Zala tista, ki je prinesla k hiši sramne uši. Smiljan potuhnjeno molči.
12:22
Po štajerski avanturi ima Smiljan veliko težavo z Anico. Morda postane brezdomec? Medtem Ibro prosi Eli za roko. Oboje pa predstavlja manjšo težavo, kot so sporne fotografije Zale, ki reklamira kondome za kitajski trg. Vse skupaj je preveč za Marijo, ki deluje v smeri, da iz hiše, ki je bila nekoč zgled vsej vasi, a se je spremenila v grešno hišo, odpelje svojega Avguština. Medtem Eli nadaljuje svojo arheološko raziskavo, ki pa Bertu ni najbolj všeč.
13:26
Magazin UEFA Lige prvakov vam bo predstavil, kaj se je dogajalo po evropskih nogometnih zelenicah.
14:02
I: Jeffrey Nordling, Sela Ward, Billy Campbell, Julia Whelan, Meredith Deane, Marin Hinkle, Evan Rachel Wood, Shane West; R: Dan Lerner... IMDb ocena: 7.8. Rick in Lily se pripravljata na poroko, Rick in otroci pa tudi na selitev k Lily. Carla zaupa Eliju, da jo hoče zlobna mačeha poslati stran, zato ne gre več domov. Eli izve, da ni bil sprejet na fakulteto. Grace prepriča Lily, naj dovoli Carli živeti z njimi, ker ne more nikamor drugam. Eli in Rick se spreta. Eli meni, da njegov oče graja vse, kar počne. Ricka skrbi, da Carla slabo vpliva nanj. Eli in Carla naredita načrt za pobeg.
15:01
I: Billy Gardell, Melissa McCarthy, Reno Wilson... IMDb ocena: 6.5. Molly je v devetih nebesih, ker je sprejeta na osemtedensko pisateljsko delavnico, Mike pa ni prav nič navdušen nad tem, da je vse poletje ne bo doma.
15:31
I: Ana Ortiz, Dania Ramirez, Roselyn Sanchez, Judy Reyes, Rebecca Wisocky, Tom Irwin, Mariana Klaveno; R: Marc Cherry... IMDb ocena: 7.9. Marisol in Nicholas se odločita glede Opaline zaposlitve. Reggieja moti Rosiejina preteklost. Carmen želi končati razmerje s Tyem, zveza med Zoilo in Jasperjem napreduje, Remi pa se želi pobotati z Valentino.
16:27
Jure Godler bo v oddaji Ta teden z Juretom Godlerjem na Planet TV kritiziral družbo, lovil neumnosti, laži in nedoslednosti. Prav Jure Godler bo tisti, ki bo skupaj s pregledom novic vsak četrtek na male ekrane prinesel veliko smeha, in hkrati tisti, ki bo poskrbel za drug pogled na dogajanje v naši mali državi. Z oddajo Ta teden z Juretom Godlerjem bodo gledalci resnično informirani.
17:00
Bognedaj, da bi crknu televizor je zabavna oddaja, ki odraža naš vsakdan v dnevni sobi. Videli boste odzive slovenskih televizijskih gledalcev in se ob tem nasmejali, to vam obljubimo. Pričakujete lahko ostre, pronicljive, strastne, čustvene in seveda zabavne komentarje. Bognedaj, da bi crknu televizor vas bo spoprijateljila z gledalci, ki jih boste spremljali, pri katerem izmed njih se boste prav zagotovo počutili kot doma.
17:55
Oddaja, ki se loteva raznolikih tem in znanost podaja na zabaven način, izvira iz Nemčije in je po svetu zelo priljubljena. Poljudnoznanstvena oddaja, za druge pa zabavno-izobraževalna oddaja, ki razloži vse, kar vas je kdaj zanimalo, pa niste vedeli, koga vprašati.
19:00
Informativna oddaja Planet Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič, Mirko Mayer pa vodi debate. Ob sredah pričakujte debate o temah, ki jih je vredno raziskati, ob sobotah pa tedensko debato z odzivi na najbolj aktualen dogodek tedna. Vsako nedeljo ob 19.40 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Simšičem.
20:00
I: Uma Thurman, David Carradine, Michael Madsen; R: Quentin Tarantino... IMDb ocena: 8.0. Potem ko se je odkrižala nekdanjih kolegic O-Ren Ishii in Vernite Green, Nevesta v drugem delu še naprej išče pravico in zadoščenje. Na seznamu za odstrel ima samo še dva sovražnika, preden se poda končnemu cilju naproti. Budd, Billov mlajši brat in edini moški član morilske ekipe, dela kot varnostnik v nekem baru in v prikolici živi zapito življenje. Elle Driver, ki je bila od nekdaj Nevestina tekmica, pa je po tem, ko se je ta znašla v komi, ob Billu zavzela njeno mesto. Nekdanja Črna mamba bo tudi v drugo dokazala, da se z njo nikakor ne gre šaliti.
22:35
I: Sean Maguire, Kevin Sorbo, Carmen Electra; R: Jason Friedberg, Aaron Seltzer... IMDb ocena: 2.7. Zgodovina ni bila še nikoli tako smešna. Pripravite se na boj za čast, slavo in zadrževanje solz smeha v histerično zabavni parodiji, ki se norčuje iz največjih ikon pop kulture. V komediji Špartanci gredo junaški Leonid, oborožen le z usnjenimi spodnjicami in ogrinjalom, povede krdelo trinajstih Špartancev v obrambo njihove domovine proti zavojevalskim Perzijcem, ki imajo v svojih vrstah Ghost Riderja, Rockyja Balboo, Transformerje in grbavo Paris Hilton. Bolj zabavnega filma o grških vojnah ne boste našli.
00:14
Oddaja, ki se loteva raznolikih tem in znanost podaja na zabaven način, izvira iz Nemčije in je po svetu zelo priljubljena. Poljudnoznanstvena oddaja, za druge pa zabavno-izobraževalna oddaja, ki razloži vse, kar vas je kdaj zanimalo, pa niste vedeli, koga vprašati.
01:13
I: Steven Ward, JoAnn Ward, Taylor Royce... IMDb ocena: 6.3. New Orleans je mesto skušnjav in čas je za učenje osnov vedenja. Dame bodo odšle v Bourbon Heat, enega najpopularnejših klubov. Steva zanima, kako se bodo obnašale, ko bodo mislile, da jih ne gleda. Spet bodo postavljene pred številne izzive ..
02:10
I: Levi Stubbs, Rick Moranis, Ellen Greene, Vincent Gardenia, Steve Martin, Tichina Arnold, Michelle Weeks; R: Frank Oz... IMDb ocena: 6.9. Komedija je zasnovana po filmu iz leta 1961 in istoimenskem odrskem muzikalu. Seymour (Rick Moranis) je osiroteli nerodni prodajalec v propadajoči cvetličarni, ki med hlapčevskimi opravili sanjari o svoji sodelavki Audrey (Ellen Greene). Nekega dne po sončnem mrku odkrije nenavadno rastlino. Eksotična cvetlica pritegne nove kupce, reši lastnika cvetličarne pred bankrotom in Seymourja naredi za junaka v očeh čedne Audrey. Vendar ima rastlina tudi edinstven tek ... in tudi njo začne zanimati Audrey.
03:49
I: Kestie Morassi, Madeleine West, Alison Whyte, Diana Glenn, Bojana Novakovic, Peta Sergeant, Dustin Clare; R: Roger Simpson... IMDb ocena: 7.4. Gillian ponudi Seanu denar, ko izve, s čim se preživlja. Laurenina naloga s Terenceom postane bolj zapletena. Heather je povabljena, da se pridruži paru za seks v troje.
04:45
Nočni program
06:00
Informativna oddaja Planet Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič, Mirko Mayer pa vodi debate. Ob sredah pričakujte debate o temah, ki jih je vredno raziskati, ob sobotah pa tedensko debato z odzivi na najbolj aktualen dogodek tedna. Vsako nedeljo ob 19.40 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Simšičem.
07:03
TV prodaja
07:18
I: Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabik, Nur Aysan, Selma Ergeç, Halit Ergenç, Filiz Ahmet... IMDb ocena: 6.4. Princesa Izabela poskuša zbežati na ladjo, vendar jo Ibrahim pričaka v zasedi. Medtem sultan pride v lovsko vilo in odkrije, da ni princese. Kmalu izve, da je za Izabelin pobeg odgovorna Hurrem. Hurrem je prepričana, da se je princese za vselej znebila. Bali beg sanja o prihodnosti z Armin in jo zaprosi za roko. Dvorjani so presenečeni, ker se Nigar vrne v harem, Hatidžino zdravstveno stanje pa se ne izboljšuje, zato ji predlagajo, naj se vrne domov. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
08:32
TV prodaja
09:02
I: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Chandra Wilson... IMDb ocena: 7.7. Alex in Jackson se pripravljata na operacijo, ki bo spremenila spol transseksualnega najstnika. April in zdravniki se ukvarjajo z zapletenim primerom.
09:57
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:57
I: Daveigh Chase, Chris Sanders, Tia Carrere, David Ogden Stiers, Kevin McDonald, Ving Rhames, Zoe Caldwell; R: Dean DeBlois, Chris Sanders... IMDb ocena: 7.1. Prikupna zgodba o osamljeni havajski deklici Lili, ki si ob zvezdnem utrinku zaželi nekoga, ki bo njen prijatelj in ne bo nikoli zbežal stran od nje. Zvezdni utrinek pa je v resnici vesoljska ladja, s katero je s svojega planeta Trura, kjer ga je ustvaril prismuknjeni znanstvenik Bajsi, ušel pravi nebodigatreba - na vso moč nagajivi, neubogljivi, razgrajaški in v vseh pogledih trn v peti - Poskus 626. Ta se zateče v zavetišče za izgubljene hišne ljubljenčke, kjer si ga izbere Lili in ga takoj vzljubi. Nadene mu ime Žverca, ga odpelje domov, obda z ljubeznijo in potrpljenjem in ga sklene posvojiti.
12:27
TV prodaja
13:00
I: Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabik, Nur Aysan, Selma Ergeç, Halit Ergenç, Filiz Ahmet... IMDb ocena: 6.4. Sultanova mama je jezna, ker je Hurrem v haremu priredila zabavo. Bali beg je pobit zaradi izgube ljubljene Armin, vendar sprejme novo nalogo in se odpravi na Madžarsko. Sulejman na Mihrimahinem vratu opazi ogrlico, ki jo je poklonil princesi Izabeli. Hatidža počasi okreva in se odloči, da bo za svoje bližnje priredila svečano večerjo, kamor pride tudi Izabela. Hurrem je jezna, ker princesa še ni odšla, zato jo pošteno ošteje. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
14:14
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Ellen bo gostila očarljivega avstralskega igralca Chrisa Hemswortha. Chris bo predstavil film Maščevalci: Ultronova doba, spregovoril pa bo tudi o svoji družini. Naslednji gost bo igralec Randall Park, ki smo ga lahko nedavno gledali v vlogi Kim Džong Una v filmu Intervju. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
15:14
I: Kate Walsh, Paul Adelstein, KaDee Strickland, Taye Diggs, Amy Brenneman, Tim Daly, Brian Benben; R: Shonda Rhimes... IMDb ocena: 6.6. Sam izve, da je njegova odtujena sestra Corinne pristala v zaporu pod vplivom močnih zdravil, zato za pomoč prosi Sheldona. Sam, Addison in Pete skrbijo za dojenčka, ki ima zelo zasvojeno mamo. Erica se začne zdraviti zaradi raka, česar Mason še vedno ne ve. Violet se razjezi, ko začne Cooper braniti Petovo stališče glede njenega razmerja s Scottom, Addison pa spi s Samom.
16:10
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
17:16
Smiljan na Grediču doživlja svojo najhujšo nočno moro. Spet. Anica se je nalezla sramnih uši. Posledice neodgovornega seksa, a povsem drugačne, pa tarejo tudi Majo in Žana. Oba sta po seksu brez kondoma v precejšnji paniki. Da te posledice posteljnih užitkov lahko slej ko prej dohitijo, pa spoznava tudi Eli, ki je prišla v Ljubljano po strokovni nasvet k svojemu nekdanjemu ljubimcu, profesorju Hubertu. Hubert hoče izsiliti poljub od Eli v zameno za dokumente o magistrski temi, pri tem pa ju zaloti Ibro.
18:12
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.4. Gruberjev pobegli pes se končno vrne domov, in to s salamo, v kateri je Grešna Devica. Herr Flick Gruberja aretira in zasliši, pri tem pa odkrije, da je Gruber v salami našel ponaredek. Gestapovec se takoj odpravi na lov za izvirnikom, Rene pa prosi Gruberja, naj mu naredi še en ponaredek. Ta privoli, toda le pod pogojem, da bo za to dobil plačilo. Poleg tega mora Rene gospodu Alphonsu vrniti denar za odkupnino, zato Leclerca prepriča, naj mu pokaže svoje skrivališče ponarejenih bankovcev.
19:00
Informativna oddaja Planet Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič, Mirko Mayer pa vodi debate. Ob sredah pričakujte debate o temah, ki jih je vredno raziskati, ob sobotah pa tedensko debato z odzivi na najbolj aktualen dogodek tedna. Vsako nedeljo ob 19.40 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Simšičem.
20:00
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
21:14
I: George Clooney, Tilda Swinton, Tom Wilkinson; R: Tony Gilroy... IMDb ocena: 7.3. Michael Clayton je čistilec pri podjetju Kenner, Bach & Ladeen, eni največjih odvetniških korporacij v New Yorku. Njegova profesionalna niša je hitro in tiho obračunavanje z najbolj umazanimi posli podjetja: s pobeglimi povzročitelji prometnih nesreč, škodljivimi medijskimi razkritji, kleptomanskimi ženami in pokvarjenimi politiki. Ko se Arthurju Edensu, najboljšemu odvetniku v podjetju in Michaelovemu staremu prijatelju, zmeša in poskuša zaradi občutka krivde sabotirati do zdaj uspešno pravdo, Claytona zadolžijo, naj uredi nastalo polomijo. Takrat se znajde pred največjim izzivom svoje kariere: soočiti se bo moral sam s sabo in s tem, kar je postal v letih dela za Kenner, Bach & Ladeen.
23:25
I: Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Kevin Chapman, Michael Emerson; R: Jonathan Nolan... IMDb ocena: 8.5. Reese ima rojstni dan in Finch mu da prost dan, zlasti ko spozna, da bi mu najnovejša številka Naprave obudila boleče spomine. John Reese je nekdanji agent CIE, ki ga k sodelovanju povabi skrivnostni milijarder Harold Finch. Ta je zasnoval računalniški sistem, ki predvideva, katere osebe bodo v prihodnosti vpletene v kazniva dejanja.
00:23
Oddaja z utrinki iz skupnega stanovanja tekmovalcev interaktivnega šova Bar. Tu se tekmovanje namreč ne konča, še več, tu privrejo čustva na plan, zamere se kuhajo dalje ali pa celo dosežejo vrhunec. Morda ljubezen na vidiku ali celo solze.
00:51
I: Mark Harmon, Pauley Perrette, Michael Weatherly, David McCallum, Sean Murray, Cote de Pablo, Brian Dietzen; R: Donald P. Bellisario, Don McGill... IMDb ocena: 8.0. V prostore NCIS-a vstopita hčerka in nekdanja zaročenka mornariškega oficirja, zaposlenega v obveščevalni službi. Ekipi povesta, da je kapetan Jennings izginil. Od njegovega izginotja sicer še ni minilo uradnih 48 ur, a Gibbs se vseeno odloči za začetek preiskave. Prav takrat pa dobijo informacijo o najdbi trupla, ki ustreza opisu izginulega kapetana. Ko pridejo do trupla, potrdijo njegovo identiteto in kmalu ugotovijo, da je šlo za umor. A ne samo to – preiskovanje njegovega zasebnega življenja pokaže, da je kapetan morda izdajal državne skrivnosti in da je morda prav to plačal z življenjem.
01:49
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
02:55
Informativna oddaja Planet Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič, Mirko Mayer pa vodi debate. Ob sredah pričakujte debate o temah, ki jih je vredno raziskati, ob sobotah pa tedensko debato z odzivi na najbolj aktualen dogodek tedna. Vsako nedeljo ob 19.40 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Simšičem.
03:55
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.4. Gruberjev pobegli pes se končno vrne domov, in to s salamo, v kateri je Grešna Devica. Herr Flick Gruberja aretira in zasliši, pri tem pa odkrije, da je Gruber v salami našel ponaredek. Gestapovec se takoj odpravi na lov za izvirnikom, Rene pa prosi Gruberja, naj mu naredi še en ponaredek. Ta privoli, toda le pod pogojem, da bo za to dobil plačilo. Poleg tega mora Rene gospodu Alphonsu vrniti denar za odkupnino, zato Leclerca prepriča, naj mu pokaže svoje skrivališče ponarejenih bankovcev.
04:35
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Ellen bo gostila očarljivega avstralskega igralca Chrisa Hemswortha. Chris bo predstavil film Maščevalci: Ultronova doba, spregovoril pa bo tudi o svoji družini. Naslednji gost bo igralec Randall Park, ki smo ga lahko nedavno gledali v vlogi Kim Džong Una v filmu Intervju. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
05:21
Nočni program
05:55
Informativna oddaja Planet Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič, Mirko Mayer pa vodi debate. Ob sredah pričakujte debate o temah, ki jih je vredno raziskati, ob sobotah pa tedensko debato z odzivi na najbolj aktualen dogodek tedna. Vsako nedeljo ob 19.40 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Simšičem.
06:58
TV prodaja
07:13
I: Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabik, Nur Aysan, Selma Ergeç, Halit Ergenç, Filiz Ahmet... IMDb ocena: 6.4. Sultanova mama je jezna, ker je Hurrem v haremu priredila zabavo. Bali beg je pobit zaradi izgube ljubljene Armin, vendar sprejme novo nalogo in se odpravi na Madžarsko. Sulejman na Mihrimahinem vratu opazi ogrlico, ki jo je poklonil princesi Izabeli. Hatidža počasi okreva in se odloči, da bo za svoje bližnje priredila svečano večerjo, kamor pride tudi Izabela. Hurrem je jezna, ker princesa še ni odšla, zato jo pošteno ošteje. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
08:28
TV prodaja
08:58
I: Kate Walsh, Paul Adelstein, KaDee Strickland, Taye Diggs, Amy Brenneman, Tim Daly, Brian Benben; R: Shonda Rhimes... IMDb ocena: 6.6. Sam izve, da je njegova odtujena sestra Corinne pristala v zaporu pod vplivom močnih zdravil, zato za pomoč prosi Sheldona. Sam, Addison in Pete skrbijo za dojenčka, ki ima zelo zasvojeno mamo. Erica se začne zdraviti zaradi raka, česar Mason še vedno ne ve. Violet se razjezi, ko začne Cooper braniti Petovo stališče glede njenega razmerja s Scottom, Addison pa spi s Samom.
09:55
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:55
I: Chris Sanders, Dakota Fanning, Tia Carrere, David Ogden Stiers, Kevin McDonald, Kunewa Mook, Jason Scott Lee; R: Michael LaBash, Anthony Leondis... IMDb ocena: 6.3. Nadaljujejo se zabavne in duhovite prigode havajske deklice Lili in njenega nenavadnega vesoljskega prijateljčka Žverce.
12:05
I: Melissa McCarthy, Billy Gardell, Reno Wilson, Katy Mixon, Nyambi Nyambi, Swoosie Kurtz, Louis Mustillo; R: Mark Roberts... IMDb ocena: 6.5. Učiteljica Molly Flynn in policist Mike Biggs se prvič srečata na sestanku prekomernih jedcev. Ko Molly sliši Mikovo izpoved, ga vsa očarana povabi, naj spregovori pred njenimi učenci.
12:35
TV prodaja
13:05
I: Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabik, Nur Aysan, Selma Ergeç, Halit Ergenç, Filiz Ahmet... IMDb ocena: 6.4. Sultanova mama pozdravi Izabelin prihod v harem in ji namigne, naj se pripravi za odhod v spalnico. Hurrem želi to na vse načine preprečiti, zato vse svoje dvome in strahove zaupa sultanu. Besna želi pozneje vstopiti v sobo, kjer se Sulejman in princesa ljubita, vendar jo zaustavijo. Sulejman je očaran nad princesino lepoto, zato Ibrahimu ukaže, naj se z nikomer več ne pogaja za njeno osvoboditev. Hurrem pripravlja zvit načrt, kako bi se je znebila. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
14:17
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Tokratni gost bo Jeremy Renner, zvezdnik zelo pričakovanega filma Maščevalci: Ultronova doba. Poleg njega bo Ellen gostila še avstralsko igralko Rose Byrne ter Wiza Khalifa in Charlieja Putha, ki bosta izvedla pesem See You Again iz filma Hitri in drzni 7. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
15:15
I: Kate Walsh, Paul Adelstein, KaDee Strickland, Taye Diggs, Amy Brenneman, Tim Daly, Brian Benben; R: Shonda Rhimes... IMDb ocena: 6.6. Cooper in Charlotte peljeta Erico v bolnišnico v Seattlu, kjer ji Derek, Amelia in Lexie razložijo, kako bi ji lahko rešili življenje. Scott si želi, da bi se z Violet bolj zbližala. Ko se Sam in Jake spreta glede pacientke, se Addison znajde med njima. Erica Masonu končno razloži, da ima tumor, in on se ustraši, da bo mama umrla. Sheldon Samu svetuje glede njegove sestre Corinne.
16:10
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
17:15
Eli in Ibro sta uspešno ušla Bonifaciju, ki ju je ob njuni vrnitvi iz Ljubljane v zasedi pričakal v vasi. Jezni Bonifacij jima sledi na Gredič … Ibro ne more več molčati. Po zbadanju Žana in Smiljana, da je obema priskrbel zaročni prstan, le sam pa še ni zaprosil svojega dekleta, zbira pogum, da bi Eli zaprosil za roko. Medtem Anica očita Zali, da je promiskuitetna lažnivka. Trdi, da je Zala tista, ki je prinesla k hiši sramne uši. Smiljan potuhnjeno molči.
18:13
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.4. Natakarica Marija se odpravi h Gruberju z originalno sliko Grešne Device, da bi ta naredil ponaredek. Vendar jo prestreže Von Klinkerhoffen ter ji prekriža vse načrte. Rene, Von Strohm, Geering in Herr Flick poskušajo prek skrivnega prehoda priti v grad in ukrasti sliko.
19:00
Informativna oddaja Planet Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič, Mirko Mayer pa vodi debate. Ob sredah pričakujte debate o temah, ki jih je vredno raziskati, ob sobotah pa tedensko debato z odzivi na najbolj aktualen dogodek tedna. Vsako nedeljo ob 19.40 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Simšičem.
20:00
Tokrat se bodo med seboj pomerili tekmovalci iz osrednje regije. Le kateri dragi bo zmogel jesti hren, razbijati deske, streljati na gol in zadrževati dih.
22:00
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
23:15
I: Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Kevin Chapman, Michael Emerson; R: Jonathan Nolan... IMDb ocena: 8.5. Najnovejši osumljenec se zaplete v temačno vladno zaroto, ki jo Finch še predobro pozna. Reese pa odkrije nekaj o Finchevi preteklosti. John Reese je nekdanji agent CIE, ki ga k sodelovanju povabi skrivnostni milijarder Harold Finch. Ta je zasnoval računalniški sistem, ki predvideva, katere osebe bodo v prihodnosti vpletene v kazniva dejanja.
00:13
Oddaja z utrinki iz skupnega stanovanja tekmovalcev interaktivnega šova Bar. Tu se tekmovanje namreč ne konča, še več, tu privrejo čustva na plan, zamere se kuhajo dalje ali pa celo dosežejo vrhunec. Morda ljubezen na vidiku ali celo solze.
00:42
I: Mark Harmon, Pauley Perrette, Michael Weatherly, David McCallum, Sean Murray, Cote de Pablo, Brian Dietzen; R: Donald P. Bellisario, Don McGill... IMDb ocena: 8.0. Med preiskovanjem smrti nekega marinca ekipa NCIS-a na prizorišču zločina najde Gibbsovo identifikacijsko kartico iz časa pri marincih. Takrat na dan pride zgodba izpred 18 let, ko je Gibbs pomagal neki kolumbijski ženski, katere moža je ubil med akcijo. Zdaj ga je poskušal najti njen sin in ga obvestiti, da se je zgodila kraja večjega števila jurišnih pušk iz skladišča v pomorski bazi in da ga bo nekdo poskušal izsiljevati.
01:40
Interaktivni resničnostni šov z voditeljem Bastjanom Kepicem, v katerem se bodo tekmovalci pomerili za 50.000 evrov. Tekmovalci se bodo za 50.000 evrov potegovali v službi z enim najlepših razgledov v Ljubljani: Klubu Lounge Nebotičnik. Nad njimi bo ves čas bdel gostinec z 12-letnimi izkušnjami in menedžer treh uspešnih ljubljanskih lokalov Denis Vikić.
02:46
Informativna oddaja Planet Danes z vsakim dnem na slovenske male ekrane pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Oddajo vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič, Mirko Mayer pa vodi debate. Ob sredah pričakujte debate o temah, ki jih je vredno raziskati, ob sobotah pa tedensko debato z odzivi na najbolj aktualen dogodek tedna. Vsako nedeljo ob 19.40 gledalce Planet TV pričakuje tudi rubrika Planet Zvezde z voditeljem Nejcem Simšičem.
03:48
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.4. Natakarica Marija se odpravi h Gruberju z originalno sliko Grešne Device, da bi ta naredil ponaredek. Vendar jo prestreže Von Klinkerhoffen ter ji prekriža vse načrte. Rene, Von Strohm, Geering in Herr Flick poskušajo prek skrivnega prehoda priti v grad in ukrasti sliko.
04:28
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Tokratni gost bo Jeremy Renner, zvezdnik zelo pričakovanega filma Maščevalci: Ultronova doba. Poleg njega bo Ellen gostila še avstralsko igralko Rose Byrne ter Wiza Khalifa in Charlieja Putha, ki bosta izvedla pesem See You Again iz filma Hitri in drzni 7. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
05:14
Nočni program