Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV
05:25
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
05:50
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan.
06:15
Planet Vreme in Šport
06:25
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.5. Nazan podoživlja stare bolečine, ko iz zapora izpustijo Javuza Morana, morilca njenega moža. Čiček se ob novici, da je brat spet na prostosti, odloči, da bo s staršema odpotovala v Van na družinsko slavje. Savaš seveda noče z njo. Pala je medtem okreval po operaciji, a ga vse bolj duši pretirana ženina skrb za njegovo zdravje. Sevgi in Jasemin urejata novo pisarno in že komaj čakata, da spet začneta delati. Ker sta polno zaposleni s pripravami, Jasemin Omerja zaupa v varstvo Savašu. Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savašu uspelo najti Jasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom.
07:20
Prva naloga in prvi prepir. Mentorja obiščeta tekmovalce in jim naložita prvo nalogo. Poleg glavne naloge se morajo tekmovalci spopasti s še enim izzivom – pripraviti pravo tradicionalno prekmursko jed. Dve sestavini že imajo, preostale si bodo morali prislužiti. Vname se prvi prepir – siromašnim uspe zanetiti ogenj, bogati pri tem niso uspešni in so pripravljeni plačati za žerjavico, a siromašni se ne dajo tako zlahka. Pogajanja za dobrine se vlečejo v neskončnost. Tik pred mrakom tudi bogati zanetijo ogenj in v loncih zabrbota.
08:25
TV prodaja
08:55
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.4. Gospa Afife vidi Cecilio risati, medtem ko gleda v nočno nebo. Odpelje jo k Hurrem, ta pa v njenih risbah prepozna sposobnost napovedovanja usode iz zvezd. Rustem paša obvesti Sulejmana o atentatu na Mustafa. Ker ga želi prepričati, da ni kriv za atentat, Rustem paša izroči Sulejmanu lažno pismo kot dokaz, da so Perzijci naročili umor princa. Cecilia si želi priti v Selimov harem in prosi Hurrem, da bi jo zamenjala s služkinjo Valerijo. Barbarossa pošlje svoja dva najboljša vojščaka, Atmadža in Javuza, da varujeta Mustafa pred novimi napadi. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
09:55
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:55
I: Sandra Oh, Chandra Wilson, Ellen Pompeo, Justin Chambers, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez; R: Shonda Rhimes... IMDb ocena: 7.7. Meredith Grey je hčerka slavne kirurginje Ellis Grey in stažistka v bolnišnici Seattle Grace. Drugi stažisti so ambiciozna Christina Yang, sramežljivi George O-Malley in privlačna Izzie Stevens. Meredith v službi spozna, da je moški, s katerim je imela avanturo za eno noč, njen novi šef.
11:50
TV prodaja
12:20
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Tokrat bo Ellen gostila igralca Timothyja Olyphanta, zvezdnika televizijske serije Šerifova pravica. Poznamo ga tudi po vlogah v filmih Klub vražjih babnic, Krik 2 in Odštekano življenje. Timothy bo predstavil najnovejšo sezono omenjene serije, spregovoril pa bo tudi o teniškem obračunu z Gavinom Rossdalom, načrtovanih igralskih projektih in svoji družini. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
13:15
I: Sandra Oh, Chandra Wilson, Ellen Pompeo, Justin Chambers, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez; R: Shonda Rhimes... IMDb ocena: 7.7. Kirurško osebje rešuje življenje ženske po brutalnem napadu, Meredith pa ogrozi svojo kariero, da bi rešila novorojenčka. Stažisti spoznajo, da v službi ne potrebujejo le medicinskega znanja. Meredith Grey je hčerka slavne kirurginje Ellis Grey in stažistka v bolnišnici Seattle Grace. Drugi stažisti so ambiciozna Christina Yang, sramežljivi George O-Malley in privlačna Izzie Stevens.
14:11
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.4. Hurrem se razjezi, ker Sulejman izve za njeno slabo zdravstveno stanje. Na dvor prideta sultanova sestra Fatma in Hatidžina hčerka Huri Džihan, kar Sulejmana spomni na temačno obdobje iz preteklosti, na smrt Hatidže in Ibrahima. Rustem želi popraviti svojo napako in predlaga Hurrem, da bi najprej obračunali s prinčevimi najbolj zvestimi svetovalci, med katerimi je tudi Barbarossa. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
15:13
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.4. G. Alphonsa primejo gestapovci, ker se bojijo, da bo izdal tajne podatke, ki jih ne bi smel vedeti. Polkovnik in Gruber se ga želita znebiti.
15:48
V zgodbo se vrnemo po trimesečnem preskoku časa pripovedi. Po videnem zaključku prve sezone, ko propade Aničina in Smiljanova poroka, ko se Zala vrne domov, ko Avguštin odide v samostan in ko je videti, da Bertu in njegovemu posestvu ne more iti slabše, se v zgodbo vrnemo po trimesečnem preskoku časa pripovedi. Eli je na študijski izmenjavi v Rimu, Anici se približuje dan zaslišanja pred sodiščem zaradi starih dolgov in sumljivih poslovanj njenega propadlega podjetja. Toni je zapustil vas in starša in odšel neznano kam. Majo, preplavljeno od nosečniških hormonov, je težko prepoznati. Ureja si svoje gnezdo in bodočega očeta njenega otroka. Zala se vse bolj posveča posestvu in je v veliko pomoč Bertu. Hubert medtem opravlja arheološka sondiranja, ki Berta in vso družino še kako jezijo, saj je vinogradništvo začasno ustavljeno, kar pa usodno vpliva na Berta.
17:00
Prva naloga in prvi prepir. Mentorja obiščeta tekmovalce in jim naložita prvo nalogo. Poleg glavne naloge se morajo tekmovalci spopasti s še enim izzivom – pripraviti pravo tradicionalno prekmursko jed. Dve sestavini že imajo, preostale si bodo morali prislužiti. Vname se prvi prepir – siromašnim uspe zanetiti ogenj, bogati pri tem niso uspešni in so pripravljeni plačati za žerjavico, a siromašni se ne dajo tako zlahka. Pogajanja za dobrine se vlečejo v neskončnost. Tik pred mrakom tudi bogati zanetijo ogenj in v loncih zabrbota.
18:14
I: Mustafa Nadarević, Senad Bašić, Moamer Kasumović... IMDb ocena: 8.7. Damir poskuša najti način, kako bi se z Džebro preselila v drugo stanovanje. Izetu predlaga, naj proda stanovanje, v katerem živijo, in kupi dva manjša, a se on s tem ne strinja. Izetov brat Ismet s Švedske pride na obisk k družini Fazlinović. Čeprav se je njihovo zadnje srečanje zaključilo s prepirom, je zdaj vse drugače. Medtem Ismet doživi prometno nesrečo, v kateri si poškoduje glavo in izgubi spomin. Tako dobi Izet priložnost za novo mahinacijo. Preteklo je šest let, a v družini Fazlinović se ni kaj dosti spremenilo. Težave z ženskami kot nekakšno prekletstvo spremljajo Izeta, Faruka in Damirja. Čas je, da mali Džebra začne hoditi v šolo, a njegovo šolanje bo povzročilo spor med Damirjem in Izetom. Faruk je z odprtjem podjetja za videoprodukcijo razširil svoj posel, vendar ne bo šlo vse po načrtih.
19:00
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
19:25
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan.
19:50
Planet Vreme in Šport
20:00
Zala najde Berta ob brajdah. V zadnji sekundi se pojavi Avguštin in z očitno nadnaravno močjo obudi Berta k življenju. Berto mora kljub čudežnemu ozdravljenju v bolnico na preiskave, Ibro pa ves jezen želi obračunati s Hubertom. Medtem ko se preostali ukvarjajo z Bertom, pa se umetnik Žan posveča novemu poslu. Ugotavlja, da z marmelado ne bo hitrega zaslužka, zato se loti donosnejšega kmetovanja in prodaje.
21:00
Izbor prvega dvobojevalca. Kmetovalce čakata dve pomembni nalogi, izmenjava dobrin in izbor prvega dvobojevalca. Glasovanje je mukotrpno opravilo, nazadnje pa le izberejo. Poskušajo s prvo menjavo blaga, kar pa je lahko zelo naporno početje.
22:08
I: Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Kevin Chapman, Michael Emerson; R: Jonathan Nolan... IMDb ocena: 8.5. Razkrite bodo skrivnosti Finchevega delovanja, preden se mu je pridružil Reese, ki so povezane tudi z nekaterimi nedavnimi dogodki. John Reese je nekdanji agent CIE, ki ga k sodelovanju povabi skrivnostni milijarder Harold Finch. Ta je zasnoval računalniški sistem, ki predvideva, katere osebe bodo v prihodnosti vpletene v kazniva dejanja.
23:05
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: David Crane, Marta Kauffman... IMDb ocena: 9.0. Chandler ugotovi, da je Eddie nor in prav strašljiv. Ross je ves sebe, ko izve, da sta bila Rachel in Paolo izjemno strastna, Monici in Richardu pa je neprijetno, ko pride na dan, da je ona šele njegova druga ljubimka. Joey v intervjuju pove, da včasih dialoge piše sam, užaljeni scenarist pa njegovemu liku, dr. Ramoreju, pripiše smrt in konča njegovo kariero.
23:37
I: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg; R: Darren Star... IMDb ocena: 6.9. Carrie je zgrožena, ko zagleda naslovnico svoje knjige, na kateri je gola. Samantha se takoj ponudi, da ji bo pomagala ustvariti videz pametne in seksi ženske. Charlotte se odpravi na sestanek skupine za samopomoč, vendar se ne more identificirati z depresivneži in obupanci, ki predstavljajo jedro skupine. Miranda, ki se trudi shujšati, se spoprijatelji z moškim z istimi težavami. Skupaj si privoščita krof, kalorije pa porabita med rjuhami. Kultna serija o Carrie Bradshaw in njenih prijateljicah Mirandi, Samanthi in Charlotte.
00:13
I: David Duchovny, Natascha McElhone, Madeleine Martin, Evan Handler, Pamela Adlon; R: Tom Kapinos... IMDb ocena: 8.4. Hanka zaradi neplačanega računa vržejo iz hotela. Noč preživi v avtu, a ga Karen in Becca nato vzameta k sebi. V zahvalo mora Hank Becco naučiti voziti avto. Charlie in Peggy se lotevata vedno bolj perverznih dogodivščin, kar na koncu privede do tega, da ga ljubosumna Peggy zažge. Hankov prijeten konec tedna zmotita Karenin zmenek z Benom ter Beccina predrznost.
00:49
I: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas, James Remar, C.S. Lee, Lauren Vélez, Desmond Harrington... IMDb ocena: 8.9. Dexterja na kraju zločina pričaka strašen pokol. Zdi se mu, da še nikoli ni videl tako krutega umora, toda ob prizoru se začenja spominjati svoje preteklosti. Rita je prisiljena najeti odvetnika, ko ji Paul skuša odvzeti skrbništvo nad otrokoma. Batista preverja novo sled za morilcem s tovornjakom, kar mu omogoči, da bolje razume morilčev sadistični um.
01:58
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.4. G. Alphonsa primejo gestapovci, ker se bojijo, da bo izdal tajne podatke, ki jih ne bi smel vedeti. Polkovnik in Gruber se ga želita znebiti.
02:31
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
02:56
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan. Tema: Lačni v šolo. Prvi september še zdaleč ni brezskrben dan – vsaj ne za vse starše. Vsako leto je več takih, ki svoje otroke v šolo pošiljajo lačne. Denar za njihove malice plačujejo država, občine in šole. Pa ga še vedno ni dovolj. Kje je rešitev.
03:05
Planet Vreme in Šport
03:25
Nočni program
05:25
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
05:50
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan.
06:15
Planet Vreme in Šport
06:25
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.5. Ko se Pala vrača domov, na ulici osupel zagleda Savaša, ki z Omerjem v naročju ravno stopi iz trgovine. Sledi mu do Jaseminine hiše in zahteva, naj mu pojasni, čigav je otrok in kaj se sploh dogaja. Nazan se še vedno skrivaj sestaja z Borom. Odločena je, da mu bo pomagala iz finančnih težav, in sploh ne sluti, da jo njen dragi samo izkorišča. Medtem se Javuz Moran vrne v Van, kjer ga družina in vaščani sprejmejo kot kralja. Tudi Čiček je presrečna, da spet vidi ljubljenega brata. Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savašu uspelo najti Jasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom.
07:20
Izbor prvega dvobojevalca. Kmetovalce čakata dve pomembni nalogi, izmenjava dobrin in izbor prvega dvobojevalca. Glasovanje je mukotrpno opravilo, nazadnje pa le izberejo. Poskušajo s prvo menjavo blaga, kar pa je lahko zelo naporno početje.
08:25
TV prodaja
08:55
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.4. Hurrem se razjezi, ker Sulejman izve za njeno slabo zdravstveno stanje. Na dvor prideta sultanova sestra Fatma in Hatidžina hčerka Huri Džihan, kar Sulejmana spomni na temačno obdobje iz preteklosti, na smrt Hatidže in Ibrahima. Rustem želi popraviti svojo napako in predlaga Hurrem, da bi najprej obračunali s prinčevimi najbolj zvestimi svetovalci, med katerimi je tudi Barbarossa. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
09:55
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:55
I: Sandra Oh, Chandra Wilson, Ellen Pompeo, Justin Chambers, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez; R: Shonda Rhimes... IMDb ocena: 7.7. Kirurško osebje rešuje življenje ženske po brutalnem napadu, Meredith pa ogrozi svojo kariero, da bi rešila novorojenčka. Stažisti spoznajo, da v službi ne potrebujejo le medicinskega znanja. Meredith Grey je hčerka slavne kirurginje Ellis Grey in stažistka v bolnišnici Seattle Grace. Drugi stažisti so ambiciozna Christina Yang, sramežljivi George O-Malley in privlačna Izzie Stevens.
11:50
TV prodaja
12:20
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Ellen se bo tokrat pogovarjala z vsestranskim glasbenikom Keithom Urbanom. Keith bo predstavil novo pesem Raise -Em Up, ki jo je posnel z Ericom Churchom, spregovoril pa bo tudi o šovu American Idol, kjer je eden od treh sodnikov. Sledil bo pogovor z igralko Olivio Munn, ki bo spregovorila o svojem najnovejšem filmu Mortdecai, pa tudi o svoji zvezi s športnikom Aaronom Rodgersom. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
13:15
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez; R: Shonda Rhimes... IMDb ocena: 7.7. Po nesreči na kolesarski dirki je eden od kolesarjev možgansko mrtev. Christina in Izzie želita, da bi njegova družina dovolila darovanje organov. George ima težave s spogledljivo pacientko, z Izzie pa se vselita k Meredith. Meredith Grey je hčerka slavne kirurginje Ellis Grey in stažistka v bolnišnici Seattle Grace. Drugi stažisti so ambiciozna Christina Yang, sramežljivi George O-Malley in privlačna Izzie Stevens.
14:10
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.4. Sulejman je zaskrbljen zaradi sanj, v katerih mu Mustafa prinese krvavo puščico. Ebussuuda efendija zato zaprosi, naj mu pomaga razkriti, kakšno sporočilo se skriva za tem. Fatma užali Hurrem s pripombo o njeni starosti, nato pa naroči gospe Afifi, naj za Sulejmana pripravi mlado sužnjo, ki bo preživela noč v njegovih sobanah. Selim doživi neprijetno izkušnjo na glavnem trgu v Manisi, kjer vsi obožujejo njegovega polbrata Mustafa. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
15:10
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.4. Ko Helga Von Strohmu pove, da je ukradeni denar ponarejen, se ta domisli načrta, kako se ga bo znebil.
15:45
Zala najde Berta ob brajdah. V zadnji sekundi se pojavi Avguštin in z očitno nadnaravno močjo obudi Berta k življenju. Berto mora kljub čudežnemu ozdravljenju v bolnico na preiskave, Ibro pa ves jezen želi obračunati s Hubertom. Medtem ko se preostali ukvarjajo z Bertom, pa se umetnik Žan posveča novemu poslu. Ugotavlja, da z marmelado ne bo hitrega zaslužka, zato se loti donosnejšega kmetovanja in prodaje.
16:45
Izbor prvega dvobojevalca. Kmetovalce čakata dve pomembni nalogi, izmenjava dobrin in izbor prvega dvobojevalca. Glasovanje je mukotrpno opravilo, nazadnje pa le izberejo. Poskušajo s prvo menjavo blaga, kar pa je lahko zelo naporno početje.
18:10
I: Mustafa Nadarević, Senad Bašić, Moamer Kasumović... IMDb ocena: 8.7. V studiu Akord pride do zelo čustvenega srečanja. Vrne se Refko, kar je za Čomba zadosten razlog, da se od sreče razjoka. Faruk odkrije, da ima Refko nenavaden talent: čeprav ni tako pameten, je zelo dober s številkami. Faruk se sprašuje, kako bi to unovčil. Akciji se pridružita Izet in Marija. Načrt je enostaven in dober, a kot po navadi ne bo vse potekalo, kot so predvideli. Preteklo je šest let, a v družini Fazlinović se ni kaj dosti spremenilo. Težave z ženskami kot nekakšno prekletstvo spremljajo Izeta, Faruka in Damirja. Čas je, da mali Džebra začne hoditi v šolo, a njegovo šolanje bo povzročilo spor med Damirjem in Izetom. Faruk je z odprtjem podjetja za videoprodukcijo razširil svoj posel, vendar ne bo šlo vse po načrtih.
19:00
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
19:25
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan.
19:50
Planet Vreme in Šport
20:00
Smiljan kljub inšpektorjevim trdnim dokazom še vedno ne verjame, da je Anica res pobegnila in ga pustila samega v težavah. Bonifacij zgroženo ugotovi, da je dobil v župnišče sostanovalca. Avguštin bo prebival in deloval v župnišču! Žan na skrivaj na zapuščenem zaraščenem zemljišču začne s svojim poljedelskim projektom Ganđa d.o.o. Berto si po težavah s srcem že želi v odkrit napad na Huberta, a ga hčere prepričajo, da bodo nalogo opravila kar dekleta. Izdelajo bojni načrt … Ko se v vinogradu odvija prava drama med Hubertovimi delavci, Hubertom in Špacapanovimi pupami in zeti, ki s svojimi telesi branijo tristoletno zgodovino vinogradništva, se v najbolj napetem trenutku, ko v lastno jamo pade Hubert in razbesnjen ukaže vozniku bagra, naj povozi Špacapane … pojavi skrivnostni rešitelj.
21:00
Tekma se zaostruje. Obe družini zavzeto izpolnjujeta nalogi, ki sta jim ju zadala mentorja. Siromašni skujejo načrt, kako bi lahko onemogočili bogate. Prva dvobojevalca morata izbrati nasprotnike. Kmetovalci se odpravijo na tržnico po zadnje dobrine, s katerimi bodo pripravili jed. Družini morata menjati dobrine, drugače ne bosta opravili naloge. Pogajanja so dolgotrajna in mukotrpna, glavi družine nezaupljiva. Na koncu izpeljejo le eno menjavo, za druge ne najdejo poti. Priprava jedi se zavleče pozno v noč.
22:25
I: Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Kevin Chapman, Michael Emerson; R: Jonathan Nolan... IMDb ocena: 8.5. Naprava Root dodeli nalogo, naj najde hišnika s skrivnostno preteklostjo. A ko ga začne njena prisotnost ogrožati, Naprava njegovo številko pošlje tudi Finchu. John Reese je nekdanji agent CIE, ki ga k sodelovanju povabi skrivnostni milijarder Harold Finch. Ta je zasnoval računalniški sistem, ki predvideva, katere osebe bodo v prihodnosti vpletene v kazniva dejanja.
23:20
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: David Crane, Marta Kauffman... IMDb ocena: 9.0. Chandlerju se zmeša, ko izve, da ga Eddie opazuje med spanjem. Dekleta preberejo uspešnico ostre feministke, kar povzroči napetost med Rachel in Rossom ter med dekleti. Joey izgubi službo, zato se mora potegovati za vlogo, ki mu jo je pod častjo igrati. Odnesejo mu tudi vse reči, ki jih še ni plačal.
23:55
I: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg; R: Darren Star... IMDb ocena: 6.9. Carrie se pripravlja na najpomembnejšo noč v življenju – zabavo ob izidu svoje prve knjige. Seveda Samantha poskrbi za stike z javnostjo in organiziranje zabave. Miranda se vrne v službo in pri tem neznansko uživa, poleg tega pa jo pokliče nekdanji ljubimec, s katerim se je dobivala pred Bradyjevim rojstvom. Carrie spozna karizmatičnega pisatelja Jacka Bergerja, ki pa je že oddan. Kultna serija o Carrie Bradshaw in njenih prijateljicah Mirandi, Samanthi in Charlotte.
00:35
I: David Duchovny, Natascha McElhone, Madeleine Martin, Evan Handler, Pamela Adlon; R: Tom Kapinos... IMDb ocena: 8.4. Napočil je prvi dan sojenja proti Hanku, ki je zelo živčen, še posebej po neprijetnem srečanju z Billom. Odvetnica ga skuša pomiriti, a tožilec ima proti Hanku toliko dokazov, da so njegove možnosti za oprostitev zelo majhne.
01:15
I: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas, James Remar, C.S. Lee, Lauren Vélez, Desmond Harrington... IMDb ocena: 8.9. Nova žrtev krvavega napada morilca s hladilnim tovornjakom je prostitutka z umetno roko. Njeno truplo odvrže pod božično jelko v nakupovalnem središču. Dexter opazi, da morilec tokrat ni bil natančen kot vedno, temveč se mu je mudilo, zato predvideva, da se pripravlja na beg iz Miamija. Morilec pa hoče Dexterja ujeti v zanko, zato ugrabi njegovo sestro. Dexter se obnaša tako nenavadno, da Doakes misli, da je prav on morilec.
02:20
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.4. Ko Helga Von Strohmu pove, da je ukradeni denar ponarejen, se ta domisli načrta, kako se ga bo znebil.
03:00
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
03:25
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan.
03:50
Planet Vreme in Šport
04:00
Nočni program
05:25
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
05:50
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan.
06:15
Planet Vreme in Šport
06:25
I: Murat Yildirim, Nurgül Yesilçay, Tomris Incer, Feride Çetin, Gökçe Yanardag, Sennur Kaya, Oktay Gürsoy... IMDb ocena: 5.5. Medtem ko si Čičekin brat Javuz še vedno skuša opomoči od šoka po srečanju z Baldarjevimi, spet obišče Savaša in mu prinese darilo. Pala Šahnur prosi, naj se sooči z Ahmedom Moranom. Savaš vidi, da Jasemin kliče Mehmed, zato hoče pojasnilo. Mustafa in Haldun vzameta mamilo, zato Haldun pristane v bolnišnici. Spremljali bomo ljubezensko zgodbo, polno skrivnosti. Bo Savašu uspelo najti Jasemin in ji zaupati svoja čustva? Ali bo na njun odnos vplivala razlika med Vzhodom in Zahodom.
07:20
Tekma se zaostruje. Obe družini zavzeto izpolnjujeta nalogi, ki sta jim ju zadala mentorja. Siromašni skujejo načrt, kako bi lahko onemogočili bogate. Prva dvobojevalca morata izbrati nasprotnike. Kmetovalci se odpravijo na tržnico po zadnje dobrine, s katerimi bodo pripravili jed. Družini morata menjati dobrine, drugače ne bosta opravili naloge. Pogajanja so dolgotrajna in mukotrpna, glavi družine nezaupljiva. Na koncu izpeljejo le eno menjavo, za druge ne najdejo poti. Priprava jedi se zavleče pozno v noč.
08:25
TV prodaja
08:55
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.4. Sulejman je zaskrbljen zaradi sanj, v katerih mu Mustafa prinese krvavo puščico. Ebussuuda efendija zato zaprosi, naj mu pomaga razkriti, kakšno sporočilo se skriva za tem. Fatma užali Hurrem s pripombo o njeni starosti, nato pa naroči gospe Afifi, naj za Sulejmana pripravi mlado sužnjo, ki bo preživela noč v njegovih sobanah. Selim doživi neprijetno izkušnjo na glavnem trgu v Manisi, kjer vsi obožujejo njegovega polbrata Mustafa. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
09:55
Interaktivna oddaja, ki vam nudi možnost, da se posvetujete z izbranimi in izkušenimi svetovalci. Ti so odlični poznavalci astrologije, numerologije, so jasnovidni ali strokovnjaki na ostalih področjih. Odgovore dobite na vsa vaša vprašanja, z vseh področij - od ljubezni, partnerstva, službe, kariere do počutja ali financ.
10:55
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez; R: Shonda Rhimes... IMDb ocena: 7.7. Po nesreči na kolesarski dirki je eden od kolesarjev možgansko mrtev. Christina in Izzie želita, da bi njegova družina dovolila darovanje organov. George ima težave s spogledljivo pacientko, z Izzie pa se vselita k Meredith. Meredith Grey je hčerka slavne kirurginje Ellis Grey in stažistka v bolnišnici Seattle Grace. Drugi stažisti so ambiciozna Christina Yang, sramežljivi George O-Malley in privlačna Izzie Stevens.
11:50
TV prodaja
12:20
I: Ellen DeGeneres, Anthony Okungbowa, Jon Abrahams... IMDb ocena: 7.4. Ellen se bo pogovarjala z legendarnim igralcem Kevinom Costnerjem. Predstavil bo svoj najnovejši film Črno ali belo, v katerem igra vdovca Elliota, ki mora po ženini smrti sam skrbeti za mladoletno vnukinjo Eloise. Kevin bo Ellen povedal marsikaj zanimivega, zaupal pa ji bo tudi podrobnosti s svojega nedavnega praznovanja rojstnega dneva. Priljubljena komedijantka Ellen s svojim pronicljivim humorjem, toplino in sočutjem gosti največje televizijske, filmske in glasbene zvezde ter zanimive osebnosti.
13:15
I: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Patrick Dempsey, Sara Ramirez; R: Shonda Rhimes... IMDb ocena: 7.7. Alex pove pacientu, da je bila Izzie včasih manekenka, zato ta zavrne njeno oskrbo. Meredith v eni od pacientk vidi podobnost s svojo materjo in Christina se mora spopasti z zvitim pacientom. Meredith Grey je hčerka slavne kirurginje Ellis Grey in stažistka v bolnišnici Seattle Grace. Drugi stažisti so ambiciozna Christina Yang, sramežljivi George O-Malley in privlačna Izzie Stevens.
14:10
I: Meryem Uzerli, Serkan Altunorak, Fehmi Karaarslan... IMDb ocena: 6.4. Medtem ko Nurbanu uspe preživeti noč v Selimovih sobanah, Hurrem nima take sreče, saj njeno mesto ob Sulejmanu zasede dekle iz harema. Fatma si zelo želi izvedeti več o novi sužnji, ki je izrinila Hurrem. Atmadža in Javuz verjameta, da je Rustemov vohun nekdo iz samega vrha sultanovih stražarjev. Ker Mahidevran in Mustafa nikomur ne zaupata, nasprotujeta temu, da bi Barbarosseva hčerka Mihrunisa zapustila dvor. Serija spremlja velikega osvajalca Sulejmana Veličastnega, njegove uspehe, pohode, spletke na dvoru in v haremu ter nam na edinstven način pričara življenje v Osmanskem cesarstvu v 16. stoletju. Sultan Sulejman je na prestol prišel pri 26. letih in je vladal celih 46 let. Bil je najpomembnejši otomanski vladar, ki je predstavljal grožnjo vsej Evropi. Na enem od številnih potovanj po Črnem morju se je na sultanovi ladji, ki je prevažala sužnje, znašla tudi Aleksandra, hči ukrajinskega duhovnika. Sulejman pa je prav njo izbral za svojo novo ženo, ki mu je rodila šest otrok in skupaj z njim vladala Osmanskemu cesarstvu.
15:10
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.4. G. Flick aretira g. Leclerca. Če mu roparji ne vrnejo ukradenega denarja, ga bo ustrelil.
15:45
Smiljan kljub inšpektorjevim trdnim dokazom še vedno ne verjame, da je Anica res pobegnila in ga pustila samega v težavah. Bonifacij zgroženo ugotovi, da je dobil v župnišče sostanovalca. Avguštin bo prebival in deloval v župnišču! Žan na skrivaj na zapuščenem zaraščenem zemljišču začne s svojim poljedelskim projektom Ganđa d.o.o. Berto si po težavah s srcem že želi v odkrit napad na Huberta, a ga hčere prepričajo, da bodo nalogo opravila kar dekleta. Izdelajo bojni načrt … Ko se v vinogradu odvija prava drama med Hubertovimi delavci, Hubertom in Špacapanovimi pupami in zeti, ki s svojimi telesi branijo tristoletno zgodovino vinogradništva, se v najbolj napetem trenutku, ko v lastno jamo pade Hubert in razbesnjen ukaže vozniku bagra, naj povozi Špacapane … pojavi skrivnostni rešitelj.
16:55
Tekma se zaostruje. Obe družini zavzeto izpolnjujeta nalogi, ki sta jim ju zadala mentorja. Siromašni skujejo načrt, kako bi lahko onemogočili bogate. Prva dvobojevalca morata izbrati nasprotnike. Kmetovalci se odpravijo na tržnico po zadnje dobrine, s katerimi bodo pripravili jed. Družini morata menjati dobrine, drugače ne bosta opravili naloge. Pogajanja so dolgotrajna in mukotrpna, glavi družine nezaupljiva. Na koncu izpeljejo le eno menjavo, za druge ne najdejo poti. Priprava jedi se zavleče pozno v noč.
18:10
I: Mustafa Nadarević, Senad Bašić, Moamer Kasumović... IMDb ocena: 8.7. Ko se Damir vrne s seminarja v Dubrovniku, v hiši naleti na nekaj nepričakovanega. Izet je v resni ljubezenski zvezi. Vse skupaj ne bi bilo tako čudno, če ne bi bil njegov izbranec moški. Damir se povsem šokiran odloči za preiskavo in kmalu odkrije, da se za to na videz romantično zvezo med dvema moškima skriva Izetov interes. Na koncu je Faruk tisti, ki potegne kratko. Preteklo je šest let, a v družini Fazlinović se ni kaj dosti spremenilo. Težave z ženskami kot nekakšno prekletstvo spremljajo Izeta, Faruka in Damirja. Čas je, da mali Džebra začne hoditi v šolo, a njegovo šolanje bo povzročilo spor med Damirjem in Izetom. Faruk je z odprtjem podjetja za videoprodukcijo razširil svoj posel, vendar ne bo šlo vse po načrtih.
19:00
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
19:25
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan. Tokrat v Debati voditelja Blaž Jarc in Mirko Mayer iščeta odgovore na 5 aktualnih vprašanj.
19:50
Planet Vreme in Šport
20:00
Toni v slogu Stevena Segala razmeče Hubertovo posadko. Špacapani proslavljajo veliko zmago nad Hubertom in določijo Zalo, da se v imenu družine zahvali Toniju za njegovo pomoč. Medtem se v župnišču ponižani Bonifacij prilizuje svojemu novemu -šefu- Avguštinu in mu v upravljanje začasno zaupa župnijsko pisarno. Za preizkušnjo. Smiljan se vrne iz zapora, odločen, da bo šel poiskat Anico, a se mu pobegla zaročenka javi kar sama. Bonifacij pa se po Avguštinovem priporočilu odpravi na prijateljski in dušni obisk Berta. Želi ga spovedati, nabriti Berto pa med spovedjo privleče na plano vse kaj drugega kot svoje grehe. Berto in Bonifacij sta bila v mladosti očitno tekmeca za isto dekle. In to prav gotovo ni bila Tonka.
21:00
Junak. Že navsezgodaj se člani družin pripravljajo na obisk mentorjev. Revni opustijo načrt, s katerim so hoteli onemogočiti bogate. Mentorja z glavama družin opravita obhod, medtem morajo preostali člani pripraviti jed za degustacijo. Mentorja poskusita izdelke, ne da bi vedela, katera jed pripada kateri družini. Po posvetu sporočita, da je bila ena sočnejša in lepše okrašena, druga, žal, zažgana. Zmaga družina, ki je pripravila boljšo jed. Z zmago se ogne areni.
22:25
Najbolj resnična informativna oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem se vrača. Oddaja, ki zajema tedenske dogodke v obliki poročil in satirično raziskuje aktualne teme, prihaja z 2. sezono in že v 1. delu prinaša pregled dogodkov med poletjem 2015. Vas je zasul plaz novic? Jure Godler je reševalni pes, ki vam pove, kako se je v resnici zgodilo.
23:00
I: Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Kevin Chapman, Michael Emerson; R: Jonathan Nolan... IMDb ocena: 8.5. Ekipa se zaplete v mednarodno politiko, ko nekdanji vladni uslužbenec zasleduje diplomata Združenih narodov. Medtem sovražnik poskuša izrabiti Root. John Reese je nekdanji agent CIE, ki ga k sodelovanju povabi skrivnostni milijarder Harold Finch. Ta je zasnoval računalniški sistem, ki predvideva, katere osebe bodo v prihodnosti vpletene v kazniva dejanja.
23:55
I: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler; R: David Crane, Marta Kauffman... IMDb ocena: 9.0. Ross je žalosten, ker zamudi veliko reči, ki jih njegov sin Ben počne prvič. Phoebe ugotovi, da ji mama nikoli ni pokazala konca žalostnih filmov. Joey in Chandler vzameta Richarda s sabo na tekmo, saj to Monici veliko pomeni. Zelo jima je všeč, zato si Chandler pusti rasti brke, Joey pa začne kaditi cigare. Ben preživi konec tedna z Rossom. Rachel se ustraši, ko izve, da si Ross predstavlja skupno življenje z dvema otrokoma v predmestju.
00:30
I: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg; R: Darren Star... IMDb ocena: 6.9. Carrie na sprehodu s Stanfordom sreča Nino Katz, ki je hodila z Aidanom, ko je on prekinil razmerje s Carrie. Po Nininem odzivu sodeč je Carrie Aidana zelo prizadela. Miranda je zaradi Bradyjevega nenehnega jokanja in kričanja popolnoma na psu, Charlotte pa izve, da jo hoče njena nekdanja tašča vreči iz stanovanja. Ne preostane ji drugega, kot da najame odvetnika. Kultna serija o Carrie Bradshaw in njenih prijateljicah Mirandi, Samanthi in Charlotte.
01:10
I: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas, James Remar, C.S. Lee, Lauren Vélez, Desmond Harrington... IMDb ocena: 8.9. Dexter zvesto sledi znakom, ki mu jih pušča serijski morilec. Doakes je medtem še vedno prepričan, da je Dexter morilec, ki ga iščejo, zato se v želji, da bi mu stopil na prste, poslužuje sumljivih metod. Rita medtem zaman poskuša govoriti z Dexterjem, ki je nedosegljiv, Paul pa jo prepričuje, da je Dexter v resnici zelo nevaren.
02:15
I: Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle... IMDb ocena: 8.4. G. Flick aretira g. Leclerca. Če mu roparji ne vrnejo ukradenega denarja, ga bo ustrelil.
03:00
Z vsakim dnem na slovenske male ekrane oddaja pripelje več reportaž, ki s posnetki pokažejo, kaj se je zgodilo. Najaktualnejše novice, vremenska napoved in šport, ko jih potrebujete. Oddajo Planet Danes vodita Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič.
03:25
V sklopu informativne oddaje v rubriki Planet Debate Blaž Jarc in Mirko Mayer še podrobneje raziščeta aktualne dogodke, ki bodo zaznamovali dan. Tokrat v Debati voditelja Blaž Jarc in Mirko Mayer iščeta odgovore na 5 aktualnih vprašanj.
03:50
Planet Vreme in Šport
04:00
Nočni program