sezona 1, epizoda 3
V Reykjaviku, najsevernejši prestolnici na svetu, je minus 10 stopinj in sneži. Kje je torej ulična hrana? Ainsley se odpravi odkrivat, kako islandski ljubitelji hrane shajajo z življenjem v skrajnem podnebju.
sezona 1, epizoda 1
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži kuhar, nagrajen z Michelinovo zvezdico, Tom Kerridgel.
sezona 1, epizoda 2
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži mojstrica britanske peke, Mary Berry, in skupaj pripravijo popoln popoldanski prigrizek.
sezona 1, epizoda 23
Na današnjem meniju so fetučini, dimljena postrv, beluši, goveji burger s črnim fižolom ter solata s testeninami.
sezona 1, epizoda 24
Danes bo Jamie pripravil svinjsko marsalo, riž z jurčki in spomladansko zelenjavo, solato koh samui ter čili tofu in tajske testenine.
sezona 7, epizoda 23
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 1, epizoda 5
Raymond Blanc se pokloni materini kuhinji, tako da deli nostalgične jedi iz svojega otroštva. Med drugim nas čakata zelenjavna juha na tri načine in solata, pripravljena iz svežih pridelkov.
sezona 1, epizoda 5
Lorraine ustvari meni, katerega navdih so bile karibske korenine enega izmed študentov.
sezona 8, epizoda 7
Sonce in morski vetrič iz sosednje Grčije prinašata neverjetne zamisli za okusne jedi. Lora in Stoyan bosta predstavila nekatere od najpriljubljenejših receptov – topel pire iz rumenega graha z rdečo čebulo in kaprami, grški kruh in gyros s svinjino.
.
sezona 3, epizoda 5
Mark Moriarty z nami podeli recepte za zanimive jedi iz najboljših restavracij in nasvete za peko. Pripravi lososa v paradižnikovi omaki z zelišči, jed s šunko, hrustljave piščančje perutničke z omako, sadne čajne kolačke in masleno testo.
.
sezona 3, epizoda 6
V zadnji epizodi serije se Mark potrudi s pripravo jedi po svojih najboljših receptih. Pripravi porchetto, iz njenih ostankov pa bel svinjski ragu. Predstavi tudi jed iz škampov in kozic s tartarsko omako ter popolno puhast biskvit Viktorija.
.
sezona 1, epizoda 7
Praznična epizoda prinaša božične začimbe, slivovo marmelado, prasketanje ognja, kuhan jabolčni sok in sladko javorjevo omako.
.
sezona 1, epizoda 8
Donal bo med božičnimi prazniki ustvarjal odlične recepte, ki so kot nalašč za zabave. Pripravil bo začinjene kolačke, kuhan jabolčni sok ter šunko s slivovo marmelado in pastinakom, zavitim v pršut.
.
sezona 1, epizoda 3
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži kuhar Jun Tunaka. Skupaj ustvarijo popoln hamburger.
sezona 1, epizoda 4
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži kuharica in pisateljica Monica Galetti. Skupaj pripravijo Michelovo najljubšo krepčilno jed: pastirsko pito po receptu njegove mame.
sezona 1, epizoda 25
Na današnjem meniju je hrustljava svinjina, bučke in rjavi riž, dimljena panceta, stopljen sir in hruške.
sezona 1, epizoda 6
Lorraine ustvari meni s kitajskim pridihom, vključno s sladko-kislimi rebrci.
sezona 8, epizoda 7
Sonce in morski vetrič iz sosednje Grčije prinašata neverjetne zamisli za okusne jedi. Lora in Stoyan bosta predstavila nekatere od najpriljubljenejših receptov – topel pire iz rumenega graha z rdečo čebulo in kaprami, grški kruh in gyros s svinjino.
.
sezona 7, epizoda 25
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 7, epizoda 26
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 1, epizoda 7
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku hrustljava kumara in kozice.
sezona 1, epizoda 8
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes so na jedilniku grahova enolončnica in jagode.
sezona 3, epizoda 5
Mark Moriarty z nami podeli recepte za zanimive jedi iz najboljših restavracij in nasvete za peko. Pripravi lososa v paradižnikovi omaki z zelišči, jed s šunko, hrustljave piščančje perutničke z omako, sadne čajne kolačke in masleno testo.
.
sezona 3, epizoda 6
V zadnji epizodi serije se Mark potrudi s pripravo jedi po svojih najboljših receptih. Pripravi porchetto, iz njenih ostankov pa bel svinjski ragu. Predstavi tudi jed iz škampov in kozic s tartarsko omako ter popolno puhast biskvit Viktorija.
.
sezona 1, epizoda 3
in se ustavi v okrožju Khayelitsha, kjer cveti mikro kmetijstvo. Obišče še zasebni naravni rezervat Grootbos. Tam gre na botanični safari, skuha ribji braai s svežimi pridelki s kmetije in se odpravi iskat školjke vzdolž razgibane obale rezervata.
sezona 1, epizoda 4
Warrenova naslednja postaja je naravni rezervat Tswalu – v osrčju puščave Kalahari. Začel je s safarijem, zdaj pa se Warren sreča s priznanim kuharjem Marnusom, da bi pripravil nekaj vznemirljivih južnoafriških dobrot z vrsto lokalnih proizvodov.
sezona 1, epizoda 4
Ainsley zaobide Tokio in Kjoto ter odpotuje v Osako. Turisti navadno ne zahajajo vanjo, toda Ainsley se ji ne more upreti. Celo Japonci temu mestu pravijo »japonska kuhinja«.
sezona 1, epizoda 3
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži kuhar Jun Tunaka. Skupaj ustvarijo popoln hamburger.
sezona 1, epizoda 7
Praznična epizoda prinaša božične začimbe, slivovo marmelado, prasketanje ognja, kuhan jabolčni sok in sladko javorjevo omako.
.
sezona 1, epizoda 8
Donal bo med božičnimi prazniki ustvarjal odlične recepte, ki so kot nalašč za zabave. Pripravil bo začinjene kolačke, kuhan jabolčni sok ter šunko s slivovo marmelado in pastinakom, zavitim v pršut.
.
sezona 8, epizoda 7
Sonce in morski vetrič iz sosednje Grčije prinašata neverjetne zamisli za okusne jedi. Lora in Stoyan bosta predstavila nekatere od najpriljubljenejših receptov – topel pire iz rumenega graha z rdečo čebulo in kaprami, grški kruh in gyros s svinjino.
.
sezona 1, epizoda 6
Lorraine ustvari meni s kitajskim pridihom, vključno s sladko-kislimi rebrci.
sezona 1, epizoda 3
in se ustavi v okrožju Khayelitsha, kjer cveti mikro kmetijstvo. Obišče še zasebni naravni rezervat Grootbos. Tam gre na botanični safari, skuha ribji braai s svežimi pridelki s kmetije in se odpravi iskat školjke vzdolž razgibane obale rezervata.
sezona 1, epizoda 4
Warrenova naslednja postaja je naravni rezervat Tswalu – v osrčju puščave Kalahari. Začel je s safarijem, zdaj pa se Warren sreča s priznanim kuharjem Marnusom, da bi pripravil nekaj vznemirljivih južnoafriških dobrot z vrsto lokalnih proizvodov.
sezona 1, epizoda 4
Ainsley zaobide Tokio in Kjoto ter odpotuje v Osako. Turisti navadno ne zahajajo vanjo, toda Ainsley se ji ne more upreti. Celo Japonci temu mestu pravijo »japonska kuhinja«.
sezona 1, epizoda 5
Raymond Blanc se pokloni materini kuhinji, tako da deli nostalgične jedi iz svojega otroštva. Med drugim nas čakata zelenjavna juha na tri načine in solata, pripravljena iz svežih pridelkov.
sezona 1, epizoda 25
Na današnjem meniju je hrustljava svinjina, bučke in rjavi riž, dimljena panceta, stopljen sir in hruške.
sezona 1, epizoda 26
Danes bo Jamie pripravil piščančje fajite, popečeno papriko, salso in riž ter kozice in kruh, posušen na soncu.
sezona 8, epizoda 7
Sonce in morski vetrič iz sosednje Grčije prinašata neverjetne zamisli za okusne jedi. Lora in Stoyan bosta predstavila nekatere od najpriljubljenejših receptov – topel pire iz rumenega graha z rdečo čebulo in kaprami, grški kruh in gyros s svinjino.
.
sezona 1, epizoda 6
Lorraine ustvari meni s kitajskim pridihom, vključno s sladko-kislimi rebrci.
sezona 1, epizoda 7
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku hrustljava kumara in kozice.