sezona 1, epizoda 3
V Reykjaviku, najsevernejši prestolnici na svetu, je minus 10 stopinj in sneži. Kje je torej ulična hrana? Ainsley se odpravi odkrivat, kako islandski ljubitelji hrane shajajo z življenjem v skrajnem podnebju.
sezona 1, epizoda 1
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži kuhar, nagrajen z Michelinovo zvezdico, Tom Kerridgel.
sezona 1, epizoda 2
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži mojstrica britanske peke, Mary Berry, in skupaj pripravijo popoln popoldanski prigrizek.
sezona 1, epizoda 23
Na današnjem meniju so fetučini, dimljena postrv, beluši, goveji burger s črnim fižolom ter solata s testeninami.
sezona 1, epizoda 24
Danes bo Jamie pripravil svinjsko marsalo, riž z jurčki in spomladansko zelenjavo, solato koh samui ter čili tofu in tajske testenine.
sezona 7, epizoda 23
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 1, epizoda 5
Raymond Blanc se pokloni materini kuhinji, tako da deli nostalgične jedi iz svojega otroštva. Med drugim nas čakata zelenjavna juha na tri načine in solata, pripravljena iz svežih pridelkov.
sezona 1, epizoda 5
Lorraine ustvari meni, katerega navdih so bile karibske korenine enega izmed študentov.
sezona 8, epizoda 7
Sonce in morski vetrič iz sosednje Grčije prinašata neverjetne zamisli za okusne jedi. Lora in Stoyan bosta predstavila nekatere od najpriljubljenejših receptov – topel pire iz rumenega graha z rdečo čebulo in kaprami, grški kruh in gyros s svinjino.
.
sezona 3, epizoda 5
Mark Moriarty z nami podeli recepte za zanimive jedi iz najboljših restavracij in nasvete za peko. Pripravi lososa v paradižnikovi omaki z zelišči, jed s šunko, hrustljave piščančje perutničke z omako, sadne čajne kolačke in masleno testo.
.
sezona 3, epizoda 6
V zadnji epizodi serije se Mark potrudi s pripravo jedi po svojih najboljših receptih. Pripravi porchetto, iz njenih ostankov pa bel svinjski ragu. Predstavi tudi jed iz škampov in kozic s tartarsko omako ter popolno puhast biskvit Viktorija.
.
sezona 1, epizoda 7
Praznična epizoda prinaša božične začimbe, slivovo marmelado, prasketanje ognja, kuhan jabolčni sok in sladko javorjevo omako.
.
sezona 1, epizoda 8
Donal bo med božičnimi prazniki ustvarjal odlične recepte, ki so kot nalašč za zabave. Pripravil bo začinjene kolačke, kuhan jabolčni sok ter šunko s slivovo marmelado in pastinakom, zavitim v pršut.
.
sezona 1, epizoda 3
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži kuhar Jun Tunaka. Skupaj ustvarijo popoln hamburger.
sezona 1, epizoda 4
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži kuharica in pisateljica Monica Galetti. Skupaj pripravijo Michelovo najljubšo krepčilno jed: pastirsko pito po receptu njegove mame.
sezona 1, epizoda 25
Na današnjem meniju je hrustljava svinjina, bučke in rjavi riž, dimljena panceta, stopljen sir in hruške.
sezona 1, epizoda 6
Lorraine ustvari meni s kitajskim pridihom, vključno s sladko-kislimi rebrci.
sezona 8, epizoda 7
Sonce in morski vetrič iz sosednje Grčije prinašata neverjetne zamisli za okusne jedi. Lora in Stoyan bosta predstavila nekatere od najpriljubljenejših receptov – topel pire iz rumenega graha z rdečo čebulo in kaprami, grški kruh in gyros s svinjino.
.
sezona 7, epizoda 25
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 7, epizoda 26
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 1, epizoda 7
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku hrustljava kumara in kozice.
sezona 1, epizoda 8
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes so na jedilniku grahova enolončnica in jagode.
sezona 3, epizoda 5
Mark Moriarty z nami podeli recepte za zanimive jedi iz najboljših restavracij in nasvete za peko. Pripravi lososa v paradižnikovi omaki z zelišči, jed s šunko, hrustljave piščančje perutničke z omako, sadne čajne kolačke in masleno testo.
.
sezona 3, epizoda 6
V zadnji epizodi serije se Mark potrudi s pripravo jedi po svojih najboljših receptih. Pripravi porchetto, iz njenih ostankov pa bel svinjski ragu. Predstavi tudi jed iz škampov in kozic s tartarsko omako ter popolno puhast biskvit Viktorija.
.
sezona 1, epizoda 3
in se ustavi v okrožju Khayelitsha, kjer cveti mikro kmetijstvo. Obišče še zasebni naravni rezervat Grootbos. Tam gre na botanični safari, skuha ribji braai s svežimi pridelki s kmetije in se odpravi iskat školjke vzdolž razgibane obale rezervata.
sezona 1, epizoda 4
Warrenova naslednja postaja je naravni rezervat Tswalu – v osrčju puščave Kalahari. Začel je s safarijem, zdaj pa se Warren sreča s priznanim kuharjem Marnusom, da bi pripravil nekaj vznemirljivih južnoafriških dobrot z vrsto lokalnih proizvodov.
sezona 1, epizoda 4
Ainsley zaobide Tokio in Kjoto ter odpotuje v Osako. Turisti navadno ne zahajajo vanjo, toda Ainsley se ji ne more upreti. Celo Japonci temu mestu pravijo »japonska kuhinja«.
sezona 1, epizoda 3
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži kuhar Jun Tunaka. Skupaj ustvarijo popoln hamburger.
sezona 1, epizoda 7
Praznična epizoda prinaša božične začimbe, slivovo marmelado, prasketanje ognja, kuhan jabolčni sok in sladko javorjevo omako.
.
sezona 1, epizoda 8
Donal bo med božičnimi prazniki ustvarjal odlične recepte, ki so kot nalašč za zabave. Pripravil bo začinjene kolačke, kuhan jabolčni sok ter šunko s slivovo marmelado in pastinakom, zavitim v pršut.
.
sezona 8, epizoda 7
Sonce in morski vetrič iz sosednje Grčije prinašata neverjetne zamisli za okusne jedi. Lora in Stoyan bosta predstavila nekatere od najpriljubljenejših receptov – topel pire iz rumenega graha z rdečo čebulo in kaprami, grški kruh in gyros s svinjino.
.
sezona 1, epizoda 6
Lorraine ustvari meni s kitajskim pridihom, vključno s sladko-kislimi rebrci.
sezona 1, epizoda 3
in se ustavi v okrožju Khayelitsha, kjer cveti mikro kmetijstvo. Obišče še zasebni naravni rezervat Grootbos. Tam gre na botanični safari, skuha ribji braai s svežimi pridelki s kmetije in se odpravi iskat školjke vzdolž razgibane obale rezervata.
sezona 1, epizoda 4
Warrenova naslednja postaja je naravni rezervat Tswalu – v osrčju puščave Kalahari. Začel je s safarijem, zdaj pa se Warren sreča s priznanim kuharjem Marnusom, da bi pripravil nekaj vznemirljivih južnoafriških dobrot z vrsto lokalnih proizvodov.
sezona 1, epizoda 4
Ainsley zaobide Tokio in Kjoto ter odpotuje v Osako. Turisti navadno ne zahajajo vanjo, toda Ainsley se ji ne more upreti. Celo Japonci temu mestu pravijo »japonska kuhinja«.
sezona 1, epizoda 5
Raymond Blanc se pokloni materini kuhinji, tako da deli nostalgične jedi iz svojega otroštva. Med drugim nas čakata zelenjavna juha na tri načine in solata, pripravljena iz svežih pridelkov.
sezona 1, epizoda 25
Na današnjem meniju je hrustljava svinjina, bučke in rjavi riž, dimljena panceta, stopljen sir in hruške.
sezona 1, epizoda 26
Danes bo Jamie pripravil piščančje fajite, popečeno papriko, salso in riž ter kozice in kruh, posušen na soncu.
sezona 8, epizoda 7
Sonce in morski vetrič iz sosednje Grčije prinašata neverjetne zamisli za okusne jedi. Lora in Stoyan bosta predstavila nekatere od najpriljubljenejših receptov – topel pire iz rumenega graha z rdečo čebulo in kaprami, grški kruh in gyros s svinjino.
.
sezona 1, epizoda 6
Lorraine ustvari meni s kitajskim pridihom, vključno s sladko-kislimi rebrci.
sezona 1, epizoda 7
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku hrustljava kumara in kozice.
sezona 1, epizoda 8
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes so na jedilniku grahova enolončnica in jagode.
sezona 1, epizoda 4
Ainsley zaobide Tokio in Kjoto ter odpotuje v Osako. Turisti navadno ne zahajajo vanjo, toda Ainsley se ji ne more upreti. Celo Japonci temu mestu pravijo »japonska kuhinja«.
sezona 1, epizoda 3
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži kuhar Jun Tunaka. Skupaj ustvarijo popoln hamburger.
sezona 1, epizoda 4
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži kuharica in pisateljica Monica Galetti. Skupaj pripravijo Michelovo najljubšo krepčilno jed: pastirsko pito po receptu njegove mame.
sezona 1, epizoda 25
Na današnjem meniju je hrustljava svinjina, bučke in rjavi riž, dimljena panceta, stopljen sir in hruške.
sezona 1, epizoda 26
Danes bo Jamie pripravil piščančje fajite, popečeno papriko, salso in riž ter kozice in kruh, posušen na soncu.
sezona 7, epizoda 25
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 1, epizoda 6
Zelišča in začimbe lahko pretvorijo jedi v nekaj zares briljantnega. Raymond Blanc bo preoblikoval klasične jedi z zelišči in začimbami neposredno s svojega vrta.
sezona 1, epizoda 6
Lorraine ustvari meni s kitajskim pridihom, vključno s sladko-kislimi rebrci.
sezona 8, epizoda 8
Lora in Stoyan v kuhinji postaneta prava čarovnika in ustvarita čudeže z dostopnimi sestavinami. Pripravita piščančjo juho s testeninami orzo, puhasto omleto z bučkami in hrustljave kulinarične dragulje – majhne pite iz vlečenega testa in hrušk.
.
Za božič se pridružite Marku Moriartyju, ki vam bo pomagal povzdigniti praznične jedi in prihranti čas. Najprej pražen zajtrk v eni ponvi. Pa nasveti, kako izboljšati omako.Ponudil bo nadomestek za purana.Razkril bo mamin recept za malinovo rulado. .
sezona 1, epizoda 1
Božič je za nami. John in Lisa imata nekaj slastnih, lahkih in svežih receptov za začetek v novem letu.
sezona 1, epizoda 7
Rick v Bristolu pokusi najboljšega piščanca po karibsko in izkusi zdravilno moč hrane v kavarni, ki zaposluje žrtve modernega suženjstva. Nato pripravi priljubljeno klasiko, burito.
.
sezona 1, epizoda 8
Rick je na polovici potovanja po Združenem kraljestvu. V pekarni v Suffolku se uči peči kruh z drožmi, sreča se s starim prijateljem, ki na obali prodaja ribe, doma pa pripravi suši.
.
sezona 1, epizoda 5
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži valižansko-italijanska kuharica Angela Hartnett. Skupaj pripravijo popoln italijanski ragu in testenine.
sezona 1, epizoda 6
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži kuharica in avtorica kuharskih knjig Rachel Khoo. Skupaj pripravijo prefinjeno jed, ki bi navdušila vaše prijatelje.
sezona 1, epizoda 27
Na današnjem meniju je goveji zrezek, jed s testeninami in kozicami hoi sin ter skuša in solata s paradižnikom in kvinojo.
sezona 1, epizoda 28
Danes bomo pripravili zrezek, jetrca in slanino, omako iz rdeče čebule ter mehiško paradižnikovo juho, načo s čilije ter zelenjavo s feto.
sezona 8, epizoda 8
Lora in Stoyan v kuhinji postaneta prava čarovnika in ustvarita čudeže z dostopnimi sestavinami. Pripravita piščančjo juho s testeninami orzo, puhasto omleto z bučkami in hrustljave kulinarične dragulje – majhne pite iz vlečenega testa in hrušk.
.
sezona 7, epizoda 27
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 7, epizoda 28
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 1, epizoda 9
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes so na jedilniku piščančja nabodala in jagodna torta.
sezona 1, epizoda 10
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku rižota z ohrovtom in puding s slanim karamelom.
Za božič se pridružite Marku Moriartyju, ki vam bo pomagal povzdigniti praznične jedi in prihranti čas. Najprej pražen zajtrk v eni ponvi. Pa nasveti, kako izboljšati omako.Ponudil bo nadomestek za purana.Razkril bo mamin recept za malinovo rulado. .
sezona 1, epizoda 1
Božič je za nami. John in Lisa imata nekaj slastnih, lahkih in svežih receptov za začetek v novem letu.
sezona 1, epizoda 5
Warren se odpravi v obalno mesto Durban, kjer biva v ikoničnem hotelu Oyster Box. Pokusi nekaj nenavadnih lokalnih specialitet, vključno z južnoafriško ulično jedjo, sestavljeno iz karija, postreženega v izdolbenem kosu belega kruha.
sezona 1, epizoda 6
Warren v Durbanu obišče znamenito restavracijo Max's Lifestyle, nato pa se sreča z lokalnim vodnikom Thoko in obišče bližnjo zulujsko vas. Tu se nauči kuhati po receptih, kot sta Putu pap – na pari kuhana koruzna moka – in popraženi bučni listi.
.
sezona 1, epizoda 5
Sicilija ima zapleteno zgodovino, ki pa jo zlahka odkrijemo v hrani živahnega mesta Palermo. Tu lahko jeste sardine, polnjene z arabskimi oreščki, sadje v lokalu v stranski ulici ali greste v hribovsko vas, v kateri živijo Albanci.
sezona 1, epizoda 5
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži valižansko-italijanska kuharica Angela Hartnett. Skupaj pripravijo popoln italijanski ragu in testenine.
sezona 1, epizoda 6
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži kuharica in avtorica kuharskih knjig Rachel Khoo. Skupaj pripravijo prefinjeno jed, ki bi navdušila vaše prijatelje.
sezona 1, epizoda 7
Rick v Bristolu pokusi najboljšega piščanca po karibsko in izkusi zdravilno moč hrane v kavarni, ki zaposluje žrtve modernega suženjstva. Nato pripravi priljubljeno klasiko, burito.
.
sezona 1, epizoda 8
Rick je na polovici potovanja po Združenem kraljestvu. V pekarni v Suffolku se uči peči kruh z drožmi, sreča se s starim prijateljem, ki na obali prodaja ribe, doma pa pripravi suši.
.
sezona 8, epizoda 8
Lora in Stoyan v kuhinji postaneta prava čarovnika in ustvarita čudeže z dostopnimi sestavinami. Pripravita piščančjo juho s testeninami orzo, puhasto omleto z bučkami in hrustljave kulinarične dragulje – majhne pite iz vlečenega testa in hrušk.
.
sezona 1, epizoda 5
Warren se odpravi v obalno mesto Durban, kjer biva v ikoničnem hotelu Oyster Box. Pokusi nekaj nenavadnih lokalnih specialitet, vključno z južnoafriško ulično jedjo, sestavljeno iz karija, postreženega v izdolbenem kosu belega kruha.
sezona 1, epizoda 6
Warren v Durbanu obišče znamenito restavracijo Max's Lifestyle, nato pa se sreča z lokalnim vodnikom Thoko in obišče bližnjo zulujsko vas. Tu se nauči kuhati po receptih, kot sta Putu pap – na pari kuhana koruzna moka – in popraženi bučni listi.
.
sezona 1, epizoda 5
Sicilija ima zapleteno zgodovino, ki pa jo zlahka odkrijemo v hrani živahnega mesta Palermo. Tu lahko jeste sardine, polnjene z arabskimi oreščki, sadje v lokalu v stranski ulici ali greste v hribovsko vas, v kateri živijo Albanci.
sezona 1, epizoda 6
Zelišča in začimbe lahko pretvorijo jedi v nekaj zares briljantnega. Raymond Blanc bo preoblikoval klasične jedi z zelišči in začimbami neposredno s svojega vrta.
sezona 1, epizoda 28
Danes bomo pripravili zrezek, jetrca in slanino, omako iz rdeče čebule ter mehiško paradižnikovo juho, načo s čilije ter zelenjavo s feto.
sezona 8, epizoda 8
Lora in Stoyan v kuhinji postaneta prava čarovnika in ustvarita čudeže z dostopnimi sestavinami. Pripravita piščančjo juho s testeninami orzo, puhasto omleto z bučkami in hrustljave kulinarične dragulje – majhne pite iz vlečenega testa in hrušk.
.
sezona 1, epizoda 1
Nadiya Hussain bo za družinske izlete pripravila pikantne testenine, sirne štručke s paradižnikom, slastno pito samoso in riž s kozicami.
sezona 1, epizoda 9
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes so na jedilniku piščančja nabodala in jagodna torta.
sezona 1, epizoda 10
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku rižota z ohrovtom in puding s slanim karamelom.
sezona 4, epizoda 1
Fantje so v Andaluziji, kjer iščejo najbolj okusne tapase in najboljši flamenko. V Malagi prodajajo morsko hrano, v starodavnem mestecu Rona pa pripravijo paello.
.
sezona 4, epizoda 2
Naslednja postaja je Galicija v severozahodni Španiji, kjer Gordon spoznava svoje keltske korenine. V Cambadosu fantje lovijo školjke in pokusijo neverjetno lokalno delikateso.
.
sezona 1, epizoda 1
Amaterski kuharji, profesionalni chefi, kuharji na Instagramu in vsi tisti, ki radi kuhajo za družino in prijatelje. Svoje jedi bodo predstavili sodnikom.
sezona 2, epizoda 5
Vsi se priklonite čokoladni kraljici, saj bo Kirsten pripravila še več odličnih sladic, na primer čokoladne špagete s karamelnim sladoledom, florentince z oreščki in razkošne čokoladne ploščice s kokosom.
sezona 2, epizoda 6
Toplim jabolčnim kolačem se je težko upreti in Kirsten Tibballs nam bo pokazala svojo različico, ki jo zlahka pripravimo doma. Pripravila bo tudi enkratno torto s čokolado, datlji in sladoledom, ki je boljša od vseh v trgovini.
sezona 1, epizoda 4
V četrtem krogu štirje novinci preizkušajo svoje izdelke v Malhamdale sredi Yorkshire Dales. Imajo dva dni časa, da promovirajo in prodajajo svoje izdelke. Tokrat so to izdelovalci omak.
.
sezona 1, epizoda 7
Tom Kerridge bo pripravil piščančje ražnjiče s solato iz zelene papaje, pečenega evropskega brancina in pečene breskve s kremo in svežimi malinami.
sezona 1, epizoda 8
Tom Kerridge bo svoje nove tehnike združil z izjemnimi okusi in pripravil počasi kuhano jagnjetino, sladka in lepljiva goveja rebra ter goveje prsi v žemljici.
sezona 1, epizoda 3
Jamie v Španiji išče navdih s tapasi, okusnimi jedmi iz riža in osupljivimi morskimi sadeži. Pripravi izjemen svinjski kotlet s papriko ter nabodalo s kozicami, gobami in lokalnim pršutom.
sezona 1, epizoda 1
Epizoda se osredotoča na začimbe. Jason v osrčju starega mesta raziskuje tradicionalno tržnico. Pokazal vam bo, kako si začiniti življenje po dubajsko. Pridružil se mu bo dubajski chef Rahul Rana, ki pripravlja čokolado s karijem z rdečo peso.
.
sezona 1, epizoda 2
Jason nas povabi na zajtrk. Pripravil bo špansko jed, navdih za katero je črpal v angleškem zajtrku. Pokusili bomo neverjetno šakšuko. Chef Howard Ko ve, da je njegova rižota s tartufi in parmezanom v Dubaju izjemno priljubljena.
.
sezona 1, epizoda 2
Jedi bo sodnikom predstavila nova skupina kuharjev. Lazanje, sezonski pridelki in azijske jedi – kdo ime recept za uspeh?
sezona 1, epizoda 3
V predzadnjem delu Alex obišče Kampanjo. Začne v Neaplju, kjer se potopi v mestni kaos in občuti strah življenja v senci Vezuva. Zatem se odpravi na Amalfijsko obalo, kjer obišče prestižno vilo in pokusi avtentične jedi slavne kuharice.
.
sezona 1, epizoda 5
Nico bo v tej epizodi pripravil popolno nedeljsko večerjo, ne da bi kadarkoli zapustil vrt. Spekel bo sočnega piščanca, maslen tlačeni krompir, pečeno korenje, pastinak in brokoli, ne bo pa pozabil tudi na sladico.
sezona 1, epizoda 6
Nico Reynolds bo danes kuhal v gozdu, kamor bo na pojedino povabil prijatelje. Pripravil bo crostine s postrvjo, nabodala s svinjino in šparglji, pečeno mlado čebulo, solato in počasi kuhano jagnječjo nogo.
sezona 2, epizoda 7
Ta epizoda bo osrečila otroke. Naučili se bomo delati kokosove lizalke, čokoladne metuljčke in tortice v obliki cvetličnih lončkov. Sledi še Kirstenin recept za čokoladno švicarsko rulado, ki je lahka in zračna.
sezona 2, epizoda 8
Naj vas zgrabi čokoladna norost s Kirsteninimi recepti za torto s čokoladnim moussom in piškote z ganašem, naučili pa se boste tudi pripraviti popolne čokoladne snežinke.
sezona 1, epizoda 5
Štirje nadobudni pridelovalci bodo svoje pridelke preizkusili na prebivalcih Malhamdala v Yorkshire Dalesu. Dva dni bodo v trgovini promovirali in prodajali svoje izdelke. Kateri ponudnik mesnin se bo uvrstil v finale?
.
sezona 1, epizoda 9
Tom Kerridge bo tokrat pripravil klasiko na žaru - meso, postreženo v žemlji. Toda nič ne bo tako, kot bi mogoče pričakovali. Klasičnim italijansko-ameriškim mesnim kroglicam bo dal svoj pečat in jih pripravil na žaru v bogati paradižnikovi omaki.
sezona 1, epizoda 10
Tom Kerridge na svojem žaru raziskuje nekaj resno začinjenih okusov. Toda pekočina ne pomeni vedno pikantnosti čilija - lahko pomeni tudi veličastno pogrevanje in izjemen okus.
sezona 1, epizoda 1
V družinski trgovini ob avtocesti Gloucester Service najdete dobrote lokalnih kmetov in obrtnikov. V prvi epizodi bomo obiskali kmetijo Jonathana Crumpa in proizvajalca ciderja Toma Oliverja.
.
sezona 1, epizoda 9
Miljuschka danes zamesi testo za kruh. Iz njega speče kruh s sirom in čebulo, nato pa še bombetke z robidami in vaniljevim maskarponom.
sezona 1, epizoda 10
Miljuschka danes pripravlja pivsko testo. Iz njega bo naredila slivovo pito in torto z belo čokolado in ganašem.
sezona 1, epizoda 1
Epizoda se osredotoča na začimbe. Jason v osrčju starega mesta raziskuje tradicionalno tržnico. Pokazal vam bo, kako si začiniti življenje po dubajsko. Pridružil se mu bo dubajski chef Rahul Rana, ki pripravlja čokolado s karijem z rdečo peso.
.
sezona 1, epizoda 2
Jason nas povabi na zajtrk. Pripravil bo špansko jed, navdih za katero je črpal v angleškem zajtrku. Pokusili bomo neverjetno šakšuko. Chef Howard Ko ve, da je njegova rižota s tartufi in parmezanom v Dubaju izjemno priljubljena.
.
sezona 1, epizoda 2
Jedi bo sodnikom predstavila nova skupina kuharjev. Lazanje, sezonski pridelki in azijske jedi – kdo ime recept za uspeh?
sezona 1, epizoda 3
V predzadnjem delu Alex obišče Kampanjo. Začne v Neaplju, kjer se potopi v mestni kaos in občuti strah življenja v senci Vezuva. Zatem se odpravi na Amalfijsko obalo, kjer obišče prestižno vilo in pokusi avtentične jedi slavne kuharice.
.
sezona 1, epizoda 5
Nico bo v tej epizodi pripravil popolno nedeljsko večerjo, ne da bi kadarkoli zapustil vrt. Spekel bo sočnega piščanca, maslen tlačeni krompir, pečeno korenje, pastinak in brokoli, ne bo pa pozabil tudi na sladico.
sezona 1, epizoda 6
Nico Reynolds bo danes kuhal v gozdu, kamor bo na pojedino povabil prijatelje. Pripravil bo crostine s postrvjo, nabodala s svinjino in šparglji, pečeno mlado čebulo, solato in počasi kuhano jagnječjo nogo.
sezona 2, epizoda 7
Ta epizoda bo osrečila otroke. Naučili se bomo delati kokosove lizalke, čokoladne metuljčke in tortice v obliki cvetličnih lončkov. Sledi še Kirstenin recept za čokoladno švicarsko rulado, ki je lahka in zračna.
sezona 2, epizoda 8
Naj vas zgrabi čokoladna norost s Kirsteninimi recepti za torto s čokoladnim moussom in piškote z ganašem, naučili pa se boste tudi pripraviti popolne čokoladne snežinke.
sezona 1, epizoda 5
Štirje nadobudni pridelovalci bodo svoje pridelke preizkusili na prebivalcih Malhamdala v Yorkshire Dalesu. Dva dni bodo v trgovini promovirali in prodajali svoje izdelke. Kateri ponudnik mesnin se bo uvrstil v finale?
.
sezona 1, epizoda 9
Tom Kerridge bo tokrat pripravil klasiko na žaru - meso, postreženo v žemlji. Toda nič ne bo tako, kot bi mogoče pričakovali. Klasičnim italijansko-ameriškim mesnim kroglicam bo dal svoj pečat in jih pripravil na žaru v bogati paradižnikovi omaki.