Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV HD
05:35
Planet 18 (2021)
epizoda 265
Slovenija

Informativna oddaja Planet 18 poleg pregleda aktualnega dnevnega dogajanja pri nas in po svetu, prinaša še novice iz sveta športa ter vremensko napoved. Ob sobotah se bomo, poleg dnevnih novic, posvetili še analizi političnega dogajanja, ob nedeljah pa prostor namenili intervjujem.

06:26
Te Doy La Vida
epizoda 68
Mehika

Gina Pedru pove, da ni otrokov oče, in omedli. To sliši Domingo. Rojas želi pridobiti dokaze proti Ernestu.

07:25
Jutranji Program
sezona 1, epizoda 4
Slovenija

Oddajo Jutro na Planetu bo vsak dan zaznamovala nova tema dneva z gosti, stalnica pa bodo novice dneva, jutranja telovadba, vklopi s terena ter različne poučne vsebine z zanimivimi dejstvi. Ekipa Jutra na Planetu bo spregovorila o širokem naboru aktualnih tem, zdravstvu, vzgoji otrok, hortikulturi, estradi in še marsičem, obiskali pa bomo tudi zanimive kraje, spoznali lokalne zgodbe in ljudem dali glas.

09:00
Married At First Sight Australia Vi
sezona 6, epizoda 11
Avstrija

Izzivi tedna privolitev se nadaljujejo in nekaterim parom gre bolje, drugim pa slabše. Zaljubljencema Camu In Jules ne bi moglo iti bolje in sta vse bolj intimna, popolnoma različna Ning in Mark pa imata z izzivom privolitev težave in med njima se vname spor. Nic preizkuša Cyrellino potrpežljivost, ona pa njegovo zaupanje do nje. Ines izziva, ko Sama povabi na pogovor, Bronsonu pa se ne sanja, kaj se dogaja, in verjame, da je v njuni zvezi prišlo do preobrata.

10:16
The AmbassadorS Daughter (Sefirin Kizi)
sezona 1, epizoda 16
Turčija

Ko v istem stavku zasliši Akinovo in Narejino ime, se Gedizu utrga in se fizično znese nad Sandžarjem; ta udarcev ne vrača, pač pa vdano sprejema zasluženo kazen. A to ga ne odvrne od zasledovanja Muge (kar Gedizu seveda prikriva), kajti prepričan je, da je ona izdajalka.

11:15
Vaše Zdravje, Naša Skrb - Planet (2021)
epizoda 251
Slovenija

Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres, genska zasnova... vse to vpliva na naše življenje bolj kot bi si mislili. Po starosti 40 let pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu. Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili - ledvice, prostata, slaba koncentracija in slabši spomin... vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo. Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri. Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate ter vam bomo pomagali k boljšemu počutju. Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav. Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr. Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila. Brez stranskih učinkov in kontraindikacij. Le pozitivno delovanje!

12:13
I: Gabriela Spanic (Paulina Martínez), Fernando Colunga (Carlos Daniel Bracho), Libertad Lamarque (Abuela Piedad Bracho), Chantal Andere (Estefanía Bracho), Magda Guzmán (Fidelina), Juan Pablo Gamboa (Guillermo 'Willy' Montero), Jessica Jurado (Patricia Bracho), Paty Díaz (Lalita), Ninón Sevilla (Cachita Cienfuegos), Sergio Guerrero (Carlitos), Marcelo Buquet (Rodrigo Bracho), María Solares (Lisette Bracho)... La Usurpadora
epizoda 61
Mehika

Paulina je za zapahi, grozi ji do deset let kazni. Počuti se prevarano in izdano, ostala je povsem sama. Lisette, Carlitosova mala sestra, ji v mislih vliva pogum, saj jo opominja, naj ne pozabi na pravljična bitja. Načelnik Merino zahteva, da Paulina v bolnišnici obišče sestro Paolo. Willy je šokiran, saj mu prepovejo vstop v tovarno. Ukaz za prepoved vstopa je dal Carlos Daniel......IMDb ocena: 7.8/10

13:08
I: Özcan Deniz (Faruk Boran), Asli Enver (Süreyya Boran), Ipek Bilgin (Esma Boran), Salih Bademci (Fikret Boran), Firat Tanis (Adem)... Evermore (Istanbullu Gelin) Ii
sezona 2, epizoda 79
Turčija

Nurgul se razjezi na Bade, naj si izbije iz glave Murata, Nazif je odločen, da ji bodo pomagali in jo podprli, saj nima nikogar, razen njih. Faruk in Sureja sta presrečna zaradi novice. Fikret se sestane z Esro, ki kot vedno poskrbi, da ni lačen, a jima sledi Ipekin detektiv......IMDb ocena: 6.6/10

14:10
Forbidden Fruit (Yasak Elma)
sezona 1, epizoda 13
Turčija

Zeynep Yildiz očita, ker je sprejela službo pri Halitu, čeprav jo je prosila, naj se ji ne dovoli videvati z njim. Ender pokliče Aysel in jo prosi, naj jo spusti v hišo, ko ne bo nikogar doma, a jo že med prvim obiskom preseneti Zehrina nepričakovana vrnitev. Ker se Yildiz kar naprej prepira s Halitovo novo pomočnico, ob obisku Halitove nekdanje žene izkoristi priložnost in ji nastavi past.

15:06
Uttaran Ii
sezona 2, epizoda 131
Indija

Sači in Satja med bivanjem v hiši Bundelovih izvesta kar nekaj družinskih skrivnosti. Tapasji se zdi, da je na zmagovalnem pohodu, a občutek je kratkotrajen, saj prejme grozilni klic ….

15:33
Uttaran Ii
sezona 2, epizoda 132
Indija

Babica ima zle slutnje, saj ji trepeta desno oko, kar je znak, da se bliža nesreča. Tapasja je mirna in skuša pomiriti babico. V Bundelovi hiši sta na obiski Satja in Sači, Ičina podoba pa v očeh vseh raste. Babica ve, da to ni dobro.

16:00
Planet 18 - Vklop (2021)
epizoda 493
Slovenija

Novice Planet 18 prinašajo aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

16:05
Te Doy La Vida
epizoda 69
Mehika

Gina se krivi za Domingovo smrt. V afektu Pedru razkrije resnico o otroku.

17:00
Planet 18 - Vklop (2021)
epizoda 494
Slovenija

Novice Planet 18 prinašajo aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

17:01
The AmbassadorS Daughter (Sefirin Kizi)
sezona 1, epizoda 17
Turčija

Tudi Nare na skrivaj zasleduje Muge, ki se medtem trudi razkriti Akinov pravi obraz. Čeprav imata različen cilj, se póti Nare in Sandžarja prekrižata, izkaže pa se tudi, da Guven (čeprav je trdil drugače) v svojem telefonu še vedno hrani posnetek varnostnih kamer, ki so zabeležile Akinov napad na Nare in njeno obrambo z nožem.

17:57
Planet 18 (2021)
epizoda 266
Slovenija

Informativna oddaja Planet 18 poleg pregleda aktualnega dnevnega dogajanja pri nas in po svetu, prinaša še novice iz sveta športa ter vremensko napoved. Ob sobotah se bomo, poleg dnevnih novic, posvetili še analizi političnega dogajanja, ob nedeljah pa prostor namenili intervjujem.

18:48
Forbidden Fruit (Yasak Elma)
sezona 1, epizoda 14
Turčija

Alihan Zeynep povabi k sebi domov, kjer skušata s pomočjo igre ugotoviti, kako dobro se poznata. Ender na prijateljičini rojstnodnevni zabavi naleti na Zehro, ki se pohvali, kako drago verižico ji je kupil oče, pri tem pa se ne zaveda, da se bo ta kmalu znašla v Enderini torbici. Halit Yildiz ob koncu delovnega dne povabi na večerjo, zaradi česar je ta prepričana, da bo kmalu postala njegova žena.

19:47
Exatlon Slovenija
sezona 1, epizoda 14
Slovenija

V adrenalinski oddaji se bosta na ultimativno preizkušnjo podali dve ekipi, ekipnim preizkušnjam pa bodo sledile še posamične preizkušnje. Fizično odlično pripravljeni tekmovalci bodo preizkušali svojo moč, pogum in vzdržljivost na osupljivih poligonih, ki vključujejo tako nepredvidljiv teren kot tudi različne prepreke in ovire, pa tudi tobogane, predore, mreže in naravne elemente, kot so voda, pesek in blato. Tekmovalci se ne bodo smeli bati niti ognja niti višine, zelo prav pa jim bo prišla tudi iznajdljivost.

21:46
Married At First Sight Australia Vi
sezona 6, epizoda 12
Avstrija

Deset parov zaključi teden privolitev in čaka jih druga večerja v poskusu. Nic na zabavi s koktejli ni dovolj pozoren do Cyrell, zaradi česar pride do napetosti. Sam na večerjo pride sam in razkrije, da ima norice, predvsem pa ne ve, kje je njegova žena Elizabeth. Sam in Ines se izmuzneta na zmenek in se odločita, da bosta ostala v poskusu in se tako bolje spoznala. Matt medtem prizna fantom, da ga Lauren ne privlači. Lauren to sliši in se sooči z njim. Šokirana je, da ga ne privlači, pa to pomeni, da je njunega zakona konec?

23:13
Planet 18 Večerna Izdaja (2021)
epizoda 188
Slovenija

Informativna oddaja prinaša celovit pregled in analizo dnevnega dogajanja, novice iz sveta športa ter vremensko napoved.

23:31
Parks And Recreation Iv
sezona 4, epizoda 18
ZDA

Glavna junakinja nanizanke Parki in rekreacija je Leslie Knope, birokratka z Oddelka za parke in rekreacijo v mestecu Pawnee v Indiani, ki je pripravljena dati vse od sebe, da bi polepšala svoje domače mesto in si obenem nabrala še nekaj političnih točk. Pri tem jo ovira predvsem njen ambiciozni kolega Tom, ki pogosto spodkopava njene načrte, in njen šef Ron, ki nasprotuje kakršnikoli obliki vlade. Tu so še karizmatični urbanist Mark, medicinska sestra Ann in študentka April, ki vsak po svoje pripomorejo k vsakdanji pestrosti na Lesliejinem oddelku.

23:57
I: Miryam Gallego (Ana Chantalle), Emmanuel Esparza (Alberto Guzmán), José Luis García Pérez (Guillermo Gutiérrez Casas), Jesús Castro (Andrés Rivera), Michelle Calvó (Paula Campillo), Patxi Freytez (Javier Benito), Vicky Luengo (Raquel Ramírez), Sara Vidorreta (Lara Guzmán), Natalia Millán (Marisa), Mireia Lalaguna (Paula (2019)), Francisco Ortiz (Carlos Castillo), María Alfonsa Rosso (Matilde)... Secretos De Estado
epizoda 6
Španija

Paulo Campillo sicer privlači Carlos, agent varnostno-obveščevalne službe, a vztraja v razmerju s predsednikom vlade, ki se je ravno ločil od žene......IMDb ocena: 6.8/10

01:28
Planet 18 Večerna Izdaja (2021)
epizoda 188
Slovenija

Premierova hči Laura, ki se dobiva s privlačnim preprodajalcem mamil Juanom, se zaplete v njegove posle. Ta napaka jo bo drago stala.

01:47
Nočni Program 2021 (Planet)
epizoda 266
Slovenija

Nočni program.

06:35
Planet 18 (2021)
epizoda 266
Slovenija

Informativna oddaja Planet 18 poleg pregleda aktualnega dnevnega dogajanja pri nas in po svetu, prinaša še novice iz sveta športa ter vremensko napoved. Ob sobotah se bomo, poleg dnevnih novic, posvetili še analizi političnega dogajanja, ob nedeljah pa prostor namenili intervjujem.

07:25
Jutranji Program
sezona 1, epizoda 5
Slovenija

Oddajo Jutro na Planetu bo vsak dan zaznamovala nova tema dneva z gosti, stalnica pa bodo novice dneva, jutranja telovadba, vklopi s terena ter različne poučne vsebine z zanimivimi dejstvi. Ekipa Jutra na Planetu bo spregovorila o širokem naboru aktualnih tem, zdravstvu, vzgoji otrok, hortikulturi, estradi in še marsičem, obiskali pa bomo tudi zanimive kraje, spoznali lokalne zgodbe in ljudem dali glas.

09:00
Te Doy La Vida
epizoda 69
Mehika

Gina se krivi za Domingovo smrt. V afektu Pedru razkrije resnico o otroku.

10:00
The AmbassadorS Daughter (Sefirin Kizi)
sezona 1, epizoda 17
Turčija

Tudi Nare na skrivaj zasleduje Muge, ki se medtem trudi razkriti Akinov pravi obraz. Čeprav imata različen cilj, se póti Nare in Sandžarja prekrižata, izkaže pa se tudi, da Guven (čeprav je trdil drugače) v svojem telefonu še vedno hrani posnetek varnostnih kamer, ki so zabeležile Akinov napad na Nare in njeno obrambo z nožem.

11:00
Vaše Zdravje, Naša Skrb - Planet (2021)
epizoda 252
Slovenija

Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres, genska zasnova... vse to vpliva na naše življenje bolj kot bi si mislili. Po starosti 40 let pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu. Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili - ledvice, prostata, slaba koncentracija in slabši spomin... vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo. Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri. Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate ter vam bomo pomagali k boljšemu počutju. Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav. Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr. Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila. Brez stranskih učinkov in kontraindikacij. Le pozitivno delovanje!

12:00
I: Gabriela Spanic (Paulina Martínez), Fernando Colunga (Carlos Daniel Bracho), Libertad Lamarque (Abuela Piedad Bracho), Chantal Andere (Estefanía Bracho), Magda Guzmán (Fidelina), Juan Pablo Gamboa (Guillermo 'Willy' Montero), Jessica Jurado (Patricia Bracho), Paty Díaz (Lalita), Ninón Sevilla (Cachita Cienfuegos), Sergio Guerrero (Carlitos), Marcelo Buquet (Rodrigo Bracho), María Solares (Lisette Bracho)... La Usurpadora
epizoda 62
Mehika

Paulina je za zapahi. Vsi v okolici čutijo, da ne spada tja, sama pa priznava vso krivdo, ki so ji jo naprtili sodniki. V ječi sreča tudi Zenobio, ki je zaprta zaradi podkupnine pri ugrabitvi dečka, ki se v resnici sploh ni zgodila. Carlitos se vrne iz bolnišnice in neprenehoma sprašuje za Paulino, na katero je navezan kot na lastno mater......IMDb ocena: 7.8/10

13:00
I: Özcan Deniz (Faruk Boran), Asli Enver (Süreyya Boran), Ipek Bilgin (Esma Boran), Salih Bademci (Fikret Boran), Firat Tanis (Adem)... Evermore (Istanbullu Gelin) Ii
sezona 2, epizoda 80
Turčija

Bade, ki mora zaradi Muratove snubitve zapustiti dvorec, se po pomoč zateče k edinemu človeku, ki bi Esmo in Nurgul utegnil prepričati, da umakneta ta ukaz – k Sureji, toda ... Adem, ki je ob koncu obiska pri psihiatrinji že ničkolikokrat dejal, da je to njegov zadnji obisk, vendarle spet pride v njeno ordinacijo, in vse kaže, da ji bo tokrat vendarle uspelo prebiti zid, s katerim se je bil obdal oziroma da bo sam sebi končno začel postavljati prava vprašanja......IMDb ocena: 6.6/10

14:00
Forbidden Fruit (Yasak Elma)
sezona 1, epizoda 14
Turčija

Alihan Zeynep povabi k sebi domov, kjer skušata s pomočjo igre ugotoviti, kako dobro se poznata. Ender na prijateljičini rojstnodnevni zabavi naleti na Zehro, ki se pohvali, kako drago verižico ji je kupil oče, pri tem pa se ne zaveda, da se bo ta kmalu znašla v Enderini torbici. Halit Yildiz ob koncu delovnega dne povabi na večerjo, zaradi česar je ta prepričana, da bo kmalu postala njegova žena.

15:00
Uttaran Ii
sezona 2, epizoda 133
Indija

Baldev in Satja igrata šah in pri tem se dedek spomni, kako je nekoč igral z Vanšem, ki je bil pravi mojster. Čanda prinese Tapasji juho, ki jo je skuhala Iča, zato jo ta zavrne. Tapasja je spet ljubosumna na Ičo, ker so spet vsi na njeni strani.

15:30
Uttaran Ii
sezona 2, epizoda 134
Indija

Na valentinovo je Ver odsoten zaradi sestanka, zato ga Satja prestavi in mu pošlje vozovnice za pot domov, da bo lahko presenetil Ičo, njej pa naroči, da mora na poslovni sestanek v hotel, kjer bo zastopala moža. Tapasja ugotovi, kaj Satja naklepa, zato prelisiči Ičo in se v hotel odpravi sama.

16:00
Planet 18 - Vklop (2021)
epizoda 496
Slovenija

Novice Planet 18 prinašajo aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

16:05
Te Doy La Vida
epizoda 70
Mehika

Pedro Gino nažene iz hiše. Esther jo ljubeče objame, a ji ne more razkriti resnice.

17:00
Planet 18 - Vklop (2021)
epizoda 497
Slovenija

Novice Planet 18 prinašajo aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

17:05
The AmbassadorS Daughter (Sefirin Kizi)
sezona 1, epizoda 18
Turčija

Guven namerava Sandžarju pokazati posnetek napada, s čimer bi ubil dve muhi na en mah: Akina poslal v grob, Sandžarja pa za zapahe. Toda slednjemu je timskega dela dovolj, do resnice bi se rad dokopal sam. Za tisto, kar bo videl, sicer ni pripravljen, toda poti nazaj ni.

17:55
Planet 18 (2021)
epizoda 267
Slovenija

Informativna oddaja Planet 18 poleg pregleda aktualnega dnevnega dogajanja pri nas in po svetu, prinaša še novice iz sveta športa ter vremensko napoved. Ob sobotah se bomo, poleg dnevnih novic, posvetili še analizi političnega dogajanja, ob nedeljah pa prostor namenili intervjujem.

18:45
Forbidden Fruit (Yasak Elma)
sezona 1, epizoda 15
Turčija

Halit se odloči Yildiz soočiti z Enderinimi obtožbami. Čeprav mu vse pojasni in ji Halit odpusti, Yildiz vseeno skrbi, da bo to vrglo senco na njuno zvezo, zato sklene, da ga mora narediti ljubosumnega. Ko se Zeynep vrne s potovanja z Alihanom, Yildiz prizna, da se je zaljubila vanj, Hakan pa Alihana posvari, da bo imel zaradi tega še težave s svojim nekdanjim dekletom Lal.

19:45
Exatlon Slovenija
sezona 1, epizoda 15
Slovenija

V adrenalinski oddaji se bosta na ultimativno preizkušnjo podali dve ekipi, ekipnim preizkušnjam pa bodo sledile še posamične preizkušnje. Fizično odlično pripravljeni tekmovalci bodo preizkušali svojo moč, pogum in vzdržljivost na osupljivih poligonih, ki vključujejo tako nepredvidljiv teren kot tudi različne prepreke in ovire, pa tudi tobogane, predore, mreže in naravne elemente, kot so voda, pesek in blato. Tekmovalci se ne bodo smeli bati niti ognja niti višine, zelo prav pa jim bo prišla tudi iznajdljivost.

21:30
Ta Teden Z Juretom Godlerjem Xiv
sezona 14, epizoda 4
Slovenija

Jure Godler, najbolj nabrušen jezik televizije, v satirični oddaji povzame dogodke preteklega tedna in pove to, kar si vsi mislimo. Oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem je bila sicer v preteklosti nagrajena tudi z viktorjem in dvema nagradama žaromet za najbolj nabrušen TV-jezik ter za najboljšega voditelja razvedrilne TV-oddaje.

22:00
Planet 18 Večerna Izdaja (2021)
epizoda 189
Slovenija

Informativna oddaja prinaša celovit pregled in analizo dnevnega dogajanja, novice iz sveta športa ter vremensko napoved.

22:10
I: Halle Berry (Karla Dyson), Sage Correa (Frankie), Chris McGinn (Margo), Lew Temple (Terry), Jason George (David), Christopher Berry (Bearded Man), Arron Shiver (Bill), Kurtis Bedford (Del), Carmella Riley (Stephanie), Brice Fisher (Tyler), Jennie Ventriss (Grandma), Timothy Fannon (Dad); R: Luis Prieto... Kidnap
ZDA

V ZDA vsakih 40 sekund izgine en otrok. Nikoli ne mislite, da se lahko to zgodi vam. Dokler se vam ne zgodi. Nedolžen dan v parku se prelevi v tragedijo, ko Karla (Halle Berry) opazi, kako dva neznanca njenega šestletnega sinka Frankieja (Sage Correa) potisneta v zadnji sedež avta in odbrzita. Ker nima registrske številke avta niti telefona, da bi poklicala policijo, se mora Karla za sinom podati sama. V divjem pregonu, v katerem ji bo vsak hip zmanjkalo goriva, mora Karla sprejemati težke odločitve, če želi še kdaj videti svojega sina.

00:00
Parks And Recreation Iv
sezona 4, epizoda 19
ZDA

Glavna junakinja nanizanke Parki in rekreacija je Leslie Knope, birokratka z Oddelka za parke in rekreacijo v mestecu Pawnee v Indiani, ki je pripravljena dati vse od sebe, da bi polepšala svoje domače mesto in si obenem nabrala še nekaj političnih točk. Pri tem jo ovira predvsem njen ambiciozni kolega Tom, ki pogosto spodkopava njene načrte, in njen šef Ron, ki nasprotuje kakršnikoli obliki vlade. Tu so še karizmatični urbanist Mark, medicinska sestra Ann in študentka April, ki vsak po svoje pripomorejo k vsakdanji pestrosti na Lesliejinem oddelku.

00:25
Planet 18 Večerna Izdaja (2021)
epizoda 189
Slovenija

Informativna oddaja prinaša celovit pregled in analizo dnevnega dogajanja, novice iz sveta športa ter vremensko napoved.

00:35
Nočni Program 2021 (Planet)
epizoda 267
Slovenija

Nočni program.

07:05
Planet 18 (2021)
epizoda 267
Slovenija

Informativna oddaja Planet 18 poleg pregleda aktualnega dnevnega dogajanja pri nas in po svetu, prinaša še novice iz sveta športa ter vremensko napoved. Ob sobotah se bomo, poleg dnevnih novic, posvetili še analizi političnega dogajanja, ob nedeljah pa prostor namenili intervjujem.

07:55
The Heart Guy Iii
sezona 3, epizoda 9
Avstralija

Hugh hoče preklicati prodajo kmetije, ko izve, kdo je kupec. Matt je razpet med ljubeznijo do Charlie in April. Meryl odkrije korupcijo v mestnem svetu.

08:55
Masterchef Us Iii
sezona 3, epizoda 1
ZDA

Tretja sezona oddaje Kuharski mojster se začne s prvim dnem avdicij. Sto najboljših ljubiteljskih kuharjev iz vse Amerike poskuša prepričati člane žirije, ki jo sestavljajo kuharska mojstra Gordon Ramsay in Graham Elliot ter lastnik restavracij Joe Bastianich. Vsak tekmovalec ima eno uro časa, da žiriji pripravi svojo značilno jed. Večino bodo poslali domov, nekaj izbrancev pa bo napredovalo v naslednji krog tekmovanja ter se potegovalo za nagrado 250 tisoč dolarjev, pogodbo za knjigo in naziv kuharski mojster.

09:50
When Calls The Heart Ii
sezona 2, epizoda 4
ZDA

Bill se v mesto vrne pod krinko. Jack postane vpleten, ne da bi vedel, za kaj gre. Rosemary meni, da nima dovolj pomembne vloge, zato bi rada, da zgradijo gledališče. Elizabethin prijatelj iz otroštva obišče mesto in upa, da bosta skupaj preživela več časa. Abigail za nasvet o družinskem članu vpraša novega duhovnika.

10:45
Good Place, The Ii
sezona 2, epizoda 13
ZDA

Michael izrazi prošnjo, Eleanor pa skuša narediti pravo stvar. Michael skuša izvesti nekaj nemogočega.

11:10
I: Kristen Bell (Eleanor Shellstrop), William Jackson Harper (Chidi Anagonye), Jameela Jamil (Tahani Al-Jamil), D'Arcy Carden (Janet), Manny Jacinto (Jason Mendoza), Ted Danson (Michael), Marc Evan Jackson (Shawn), Tiya Sircar (Vicky), Josh Siegal (Glenn), Maya Rudolph (Judge), Kirby Howell-Baptiste (Simone Garnett), Jason Mantzoukas (Derek Hofstetler)... Good Place, The Iii
sezona 3, epizoda 1
ZDA

Michael se vmeša v nesreče Eleanor, Chidija, Tahani in Jasona na Zemlji, saj upa, da bodo še eno priložnost dobro izkoristili in postali boljše različice samih sebe......IMDb ocena: 8.2/10

11:35
I: Kevin Clark (Buddy), Manzie Jones (Mark), Augusto Lopez (Extortionist), Natalia Reynaga (Lesley)... Hoarding: Buried Alive Ii
sezona 2, epizoda 7
ZDA

Vstopite v šokantni svet kompulzivnega kopičenja stvari. Ljudje, ki trpijo za to hromečo motnjo, so dosegli točko zloma. Ponujena jim je še zadnja možnost, da počistijo svoje domove, da bi si s tem rešili zdravje, domove in finančno stanje.

12:30
Food: Fact Of Fiction Iv
sezona 4, epizoda 17
ZDA

Michael McKean v oddaji raziskuje stare reke in odkriva osupljive skrivnosti, ki so del vsega, kar jemo. Od palačink do burgerjev in jabolčne pite bomo razkrivali naključna odkritja, pametne marketinške trike in vojne kampanje, ki so naše najljubše jedi začinile s polno žlico dejstev in ščepcem mita.

12:55
I: Josh Flagg, Josh Altman, Madison Hildebrand, James Harris, David Parnes... Million Dollar Listing Los Angeles Vi
sezona 6, epizoda 7
ZDA

Serija spremlja življenje nepremičninskih posrednikov v Los Angelesu......IMDb ocena: 6/10

13:55
Garden Rescue Ii
sezona 2, epizoda 13
VB

Charlie Dimmock in nagrajena vrtnarska oblikovalca brata Rich tekmujejo v oblikovanju vrtov po vsej državi.

14:55
Preživetje V Divjini Ii
sezona 2, epizoda 4
Slovenija

Na resnično preizkušnjo preživetja v naravi se bomo podali z Branetom T. Červekom, enim najboljših inštruktorjev preživetja v divjini na svetu, ki bo izbrane pustolovce in pustolovke najprej naučil različnih tehnik, ki pomagajo pri preživetju v surovem in neizprosnem okolju, nato pa jih bo postavil pred zahtevne izzive. Da bi jih uspešno premagali, bodo morali sodelujoči uporabiti preživetvene tehnike, a pravi preizkus pravzaprav ni soočenje z naravo, ampak s samim sabo.

15:55
The Heart Guy Iv
sezona 4, epizoda 1
Avstralija

Hugh ima polne roke dela s hčerko Elizo in kardiološko kliniko, ko ga zamoti nova seksi zdravnica Tara.

16:55
Downton Abbey Iv
sezona 4, epizoda 4
VB

Med burno zabavo se Mary sooča s kritičnim vprašanjem o svoji prihodnosti, Carson razkrije presenetljive osebne podrobnosti iz svoje preteklosti, Rose pa s potovanjem v London ogrozi ugled Crawleyjevih.

17:55
Planet 18 (2021)
epizoda 268
Slovenija

Informativna oddaja Planet 18 poleg pregleda aktualnega dnevnega dogajanja pri nas in po svetu, prinaša še novice iz sveta športa ter vremensko napoved. Ob sobotah se bomo, poleg dnevnih novic, posvetili še analizi političnega dogajanja, ob nedeljah pa prostor namenili intervjujem.

18:30
Planet Vau
sezona 1, epizoda 27
Slovenija

Magazinska oddaja Planet Vau nas bo enkrat tedensko povabila v svet zvezdniškega blišča, življenjskega sloga in trendov tako doma kot po svetu. V oddaji bodo svoj prostor našli bogati in uspešni, pa tudi prihajajoče zvezde in novi vplivneži z družbenih omrežij. Čeprav družabni dogodki trenutno počivajo, bomo v prihodnje poročali tudi o njih ter predstavljali trende prihodnosti, v studiu pa bomo gostili znane goste iz sveta mode in zabave ter slovenske glasbenice in glasbenike.

19:00
Masterchef Us Iii
sezona 3, epizoda 1
ZDA

Tretja sezona oddaje Kuharski mojster se začne s prvim dnem avdicij. Sto najboljših ljubiteljskih kuharjev iz vse Amerike poskuša prepričati člane žirije, ki jo sestavljajo kuharska mojstra Gordon Ramsay in Graham Elliot ter lastnik restavracij Joe Bastianich. Vsak tekmovalec ima eno uro časa, da žiriji pripravi svojo značilno jed. Večino bodo poslali domov, nekaj izbrancev pa bo napredovalo v naslednji krog tekmovanja ter se potegovalo za nagrado 250 tisoč dolarjev, pogodbo za knjigo in naziv kuharski mojster.

19:55
I: Mila Kunis (Amy), Kathryn Hahn (Carla), Kristen Bell (Kiki), Christina Applegate (Gwendolyn), Jada Pinkett Smith (Stacy), Annie Mumolo (Vicky), Oona Laurence (Jane), Emjay Anthony (Dylan), David Walton (Mike), Clark Duke (Dale Kipler), Jay Hernandez (Jessie Harkness), Wendell Pierce (Principal Burr); R: Jon Lucas, Scott Moore... Bad Moms
ZDA

Scenaristi filma Prekrokana noč predstavljajo noro komedijo o rivalskem svetu sodobnih mam. Amy Mitchell postavlja svojo družino na prvo, drugo in tretje mesto. Na videz živi popolno življenje – ima dober zakon, bistre otroke, čudovito hišo, izjemno lepoto in zavidljivo kariero. Toda njen soprog, otroci in šef jo imajo za samoumevno. Kar naprej se trudi, da jim ugodi, toda nikoli ni dovolj. Ko ji rivalske mame v šoli njenih otrok stopijo na žulj, Amy poči film. S še dvema preobremenjenima materama združi moči, da bi se znebile odgovornosti, ki so jim jih vsilili. Spustijo se v divjo, svobodno pustolovščino, povsem skregano s pojmom materinstva, ter se na tak način zoperstavijo popolnim materam.

21:50
R: Paul Feig... Heat, The
ZDA

Izkušena agentka FBI-ja Sarah, ki zaradi strogega upoštevanja pravil ni najbolj priljubljena med kolegi, skuša razkrinkati nevarnega ruskega preprodajalca mamil. Čeprav ne mara partnerjev, je prisiljena sodelovati s kaotično bostonsko detektivko Shannon, ki ne da veliko na zakone, temveč kriminalce raje prime s trdo roko. Drzni policijski par se mora pred končnim obračunom z zločinci najprej naučiti sodelovati, kar povzroči številne zabavne katastrofe.

00:05
Ta Teden Z Juretom Godlerjem Xiv
sezona 14, epizoda 4
Slovenija

Jure Godler, najbolj nabrušen jezik televizije, v satirični oddaji povzame dogodke preteklega tedna in pove to, kar si vsi mislimo. Oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem je bila sicer v preteklosti nagrajena tudi z viktorjem in dvema nagradama žaromet za najbolj nabrušen TV-jezik ter za najboljšega voditelja razvedrilne TV-oddaje.

00:35
Planet Vau
sezona 1, epizoda 27
Slovenija

Magazinska oddaja Planet Vau nas bo enkrat tedensko povabila v svet zvezdniškega blišča, življenjskega sloga in trendov tako doma kot po svetu. V oddaji bodo svoj prostor našli bogati in uspešni, pa tudi prihajajoče zvezde in novi vplivneži z družbenih omrežij. Čeprav družabni dogodki trenutno počivajo, bomo v prihodnje poročali tudi o njih ter predstavljali trende prihodnosti, v studiu pa bomo gostili znane goste iz sveta mode in zabave ter slovenske glasbenice in glasbenike.

01:05
Planet 18 (2021)
epizoda 268
Slovenija

Informativna oddaja Planet 18 poleg pregleda aktualnega dnevnega dogajanja pri nas in po svetu, prinaša še novice iz sveta športa ter vremensko napoved. Ob sobotah se bomo, poleg dnevnih novic, posvetili še analizi političnega dogajanja, ob nedeljah pa prostor namenili intervjujem.

01:40
Downton Abbey Iv
sezona 4, epizoda 4
VB

Med burno zabavo se Mary sooča s kritičnim vprašanjem o svoji prihodnosti, Carson razkrije presenetljive osebne podrobnosti iz svoje preteklosti, Rose pa s potovanjem v London ogrozi ugled Crawleyjevih.

02:40
Nočni Program 2021 (Planet)
epizoda 268
Slovenija

Nočni program.