Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

National Geographic
06:00
Nesreča vlaka Sunset Limited; Seconds From Disaster (Reversion): Wreck of The Sunset Limited; sez. Reversion; ep. 6... Za prav vsako nesrečo leži seznam dogodkov, niz 'sprožilnih točk', ki skupaj privedejo do katastrofe. Sekunde od katastrofe raziskuje tiste ključne trenutke, izmed katerih so nekateri spremenili sam tok zgodovine.
06:20
Zasvojenost; Brain Games 3: Addiction; sez. 3; ep. 13... Vsi imamo nekaj, brez česar ne moremo živeti. Z igrami in poskusi bomo dokazali, da smo vsi od nečesa odvisni. Od kave do pametnih telefonov.
06:45
Znanost o neumnosti 3, 3; Science of Stupid 3: Science of Stupid 3, 3; sez. 3; ep. 3... V oddaji združujemo znanost in spektakularno boleče posnetke. Tokrat bomo izvedeli, kako se je mogoče osramotiti ter poškodovati pri kolesarjenju po stopnicah, dirkanju s cestnimi sanmi in gimnastiki.
07:10
Debelušni zajček; The Incredible Dr. Pol 4: Chubby Bunny; sez. 4; ep. 19... Na kliniki Pol se gnetejo živali, od mini pujsa, velikanskega zajca, breje psičke do poškodovane kokoši. Najbrž mislite, da je živalska družina Polovih že dovolj velika. O, ne. Ne morejo zavrniti prisrčne nemške doge.
08:05
Aretacija v Bogoti; Banged Up Abroad 10: Bogota Belly Bust; sez. 10; ep. 3... Leta 2011 se je 28-letna Kanadčanka Tabitha Richie odločila, da bo življenje spravila na pravo pot. Dve leti je imela težave z mamili in alkoholom, opustila je tudi sanje, da bi postala socialna delavka, in se zaposlila v slačiklubu.
09:00
Ujeti Američan; Banged Up Abroad 10: Qaddafi's American Prisoner; sez. 10; ep. 6... Februarja 2011 je Matthew VanDyke doma v Baltimoru spremljal poročila o Arabski pomladi v Libiji. Libijo je dobro poznal, tam ima prijatelje, zato ga je poročanje vznemirilo. Odločil se je, da se bo vrnil in pomagal upornikom proti Gadafiju.
09:50
Največji šotor na svetu; Megastructures (018384): World's Biggest Tent; sez. 1; ep. 1... Svetovno znan arhitekt Norman Foster bo razkril svoj načrt za ultramoderen zabaviščni center v glavnem mestu Kazahstana.
10:40
Ognjeni dež; Street Genius 1: Raining Fire; sez. 1; ep. 9... Popolnoma nov kviz s področja zabavne znanosti in strojništva, ki gledalce pozove, da izberejo rezultate neverjetnih preizkusov.
11:05
Porušite zidove; 80s: The Decade That Made Us 1: Tear Down These Walls; sez. 1; ep. 5... Čeprav so bila osemdeseta znana po reku Pohlep je dober, se je v tem desetletju zrušilo tudi veliko literarnih in kulturnih zidov.
12:00
Velesila; 80s: The Decade That Made Us 1: Super Power; sez. 1; ep. 6... Ob koncu osemdesetih se je ameriška popkultura razširila po svetu in pomagala zrušiti železno zaveso, s čimer je Amerika postala edina velesila.
13:00
Začetniške napake; The Yard: Rookie Mistakes; sez. 1; ep. 3... Spremljamo življenje ljudi, ki delajo v ladjedelnicah in pomorskih reševalnih postajah, ki se trudijo dragocene ribiške ladje čim hitreje spraviti iz vode, jih popraviti in vrniti nazaj v vodo.
14:00
Nasedle ladje; The Yard: Beached Barge; sez. 1; ep. 4... Spremljamo življenje ljudi, ki delajo v ladjedelnicah in pomorskih reševalnih postajah, ki se trudijo dragocene ribiške ladje čim hitreje spraviti iz vode, jih popraviti in vrniti nazaj v vodo.
15:00
Obtičali tovornjaki; Ice Road Rescue: Stuck Trucks; sez. 1; ep. 4... Bjorn se odpravi v nevihto, da bi pomagal tovornjaku in s plugi očistil cesto, na koncu pa tudi sam obtiči. Thord počne nekaj, česar sicer ne, njegova ekipa pa dela na gori. Marius mora poskrbeti za prevrnjen tovornjak.
16:00
Nočna izmena; Ice Road Rescue: The Night Shift; sez. 1; ep. 7... Thord se trudi med sneženjem očistiti cesto. Jo Roger ima na severu veliko dela s tovornjaki, natovorjenimi z lesom, ki vozijo v gozd. Bjorn na gori rešuje tovornjak, ko avto, ki ga je hotel obvoziti, obtiči in ga je treba rešiti.
17:00
Zvezde v steni - Plaz na gori; Rock Stars: Meltdown On The Mountain; sez. 1; ep. 7... Lahko ekipa, ki z delom zaostaja štiri dni in jo največji izziv šele čaka, združi moči in nadoknadi zaostanek?
18:00
Zvezde v steni - Človek proti skali; Rock Stars: Man V. Boulder; sez. 1; ep. 8... Skupina se med nameščanjem sidrišča v pobočje sooča s številnimi ovirami. Bodo njihovi napori nagrajeni z odobritvijo zunanjega ministrstva?
19:00
Kupola; Big, Bigger, Biggest 2: Dome; sez. 2; ep. 9... Na stadionu Oita na Japonskem si bomo ogledali največjo vrtečo se kupolo na svetu. Streha Oite je dolga 274 m in pokrije 43.000 gledalcev.
20:00
Kolo do neba; Big, Bigger, Biggest 2: Sky Wheel; sez. 2; ep. 10... Singapurski Flyer je največje razgledno kolo na svetu. Dviguje se 165 m v nebo in lahko prepelje 1260 potnikov na uro.
21:00
Ekstremna železnica; Megastructures (018384): Extreme Railway; sez. 1; ep. 2... 1000 km dolga proga Qinghai, ki v Tibetu na visoki višini prečka najbolj zahtevne terene, je pravi gradbeni čudež.
22:00
Oživljeni delorean; Supercar Megabuild 2: Delorean Reboot; sez. 2; ep. 7... Shane in Dan dobita življenjsko priložnost. Lastnik tovarne deloreanov hoče, da izdelata nov avto, ki bo spominjal na klasiko iz 1980-ih in ki je zaslovel zaradi filmov Nazaj v prihodnost. To je velika odgovornost, šef pa je strog, zato ne smeta zamočiti.
23:00
Na motor in išči; Born To Ride 1: Ride And Go Seek; sez. 1; ep. 9... Zach in njegov oče Cory razmišljata o sodelovanju v projektu izdelave motocikla, ki ga je začel izdelovati že pokojni Dave 'The slave' Smith.
00:00
Črna palača groze; Banged Up Abroad 7: Black Palace of Horrors; sez. 7; ep. 8... V času, ki ga preživlja v zloglasnem mehiškem zaporu Black Palce, si domnevni tihotapec Dwight Worker priseže, da bo pobegnil ali pri tem umrl.
00:55
Kolumbijska ugrabitev; Banged Up Abroad 7: Colombian Kidnap; sez. 7; ep. 9... Potem ko gverilci v Kolumbiji ugrabijo osem popotnikov, ti uporabijo različne strategije preživetja od sodelovanja do čistega upora.
01:50
Na motor in išči; Born To Ride 1: Ride And Go Seek; sez. 1; ep. 9... Zach in njegov oče Cory razmišljata o sodelovanju v projektu izdelave motocikla, ki ga je začel izdelovati že pokojni Dave 'The slave' Smith.
02:40
Smrdeča krava; The Incredible Dr. Pol 3: How Now Smelly Cow; sez. 3; ep. 10... Prvi znaki poletja so v Michiganu že prisotni, veterinarska klinika Pol pa dela s polno paro. Pomočnica Olivia dela in se izobražuje, saj hoče postati veterinarka. Dr. Pol ji z veseljem pomaga, kolikor ji le lahko.
03:25
20. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 20; sez. 2; ep. 20... Odpravili se bomo v Centralnoafriško republiko, kjer se zbirajo sloni. Na Bahamih pa bomo doživeli še ne viden čudež novega življenja.
03:50
Osebna varnost; Hacking The System: Personal Security; sez. 1; ep. 1... Če vam ukradejo bančni izpisek ali ugotovijo geslo, so posledice lahko zelo hude. Brian bo razložil, kako se lahko pred tem zavarujete.
04:15
Smrdeča krava; The Incredible Dr. Pol 3: How Now Smelly Cow; sez. 3; ep. 10... Prvi znaki poletja so v Michiganu že prisotni, veterinarska klinika Pol pa dela s polno paro. Pomočnica Olivia dela in se izobražuje, saj hoče postati veterinarka. Dr. Pol ji z veseljem pomaga, kolikor ji le lahko.
05:00
20. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 20; sez. 2; ep. 20... Odpravili se bomo v Centralnoafriško republiko, kjer se zbirajo sloni. Na Bahamih pa bomo doživeli še ne viden čudež novega življenja.
05:25
Osebna varnost; Hacking The System: Personal Security; sez. 1; ep. 1... Če vam ukradejo bančni izpisek ali ugotovijo geslo, so posledice lahko zelo hude. Brian bo razložil, kako se lahko pred tem zavarujete.
05:35
Kriza na ledeni cesti; Do or Die 1: Icy Highway Crisis; sez. 1; ep. 13... Ko na nevarnem ledu začne tovornjak drseti proti vam, zgrabite za volan. Poskusite se izogniti nevarnemu krokodiljemu ugrizu.
06:00
Pekel v predoru; Seconds From Disaster (Reversion): Tunnel Inferno; sez. Reversion; ep. 2... Leta 1999 je v montblanškem predoru zagorel tovornjak in nastal je smrtonosni pekel. Po koncu 53-urnega gašenja je bilo mrtvih 39 ljudi. To je bila ena najhujših prometnih nesreč v predorih na svetu.
06:20
Pazite na telo; Brain Games 3: Mind Your Body; sez. 3; ep. 9... Odkrili bomo, kako naši možgani dojemajo svet, strokovnjaki kognitivne znanosti, nevroznanosti in psihologije pa nam bodo razložili dejstva.
06:45
34. epizoda; Science Of Stupid 2: Wild; sez. 2; ep. 34... Serija se vrača z drugo sezono. Radi gledamo druge, kako zamočijo, še posebej če to naredijo na spektakularen način. Ta serija s pomočjo znanstvenikov razkriva, kako in zakaj so se pustolovščine sprevrgle v katastrofo.
07:10
Vzvišen Hms; Engineering Connections 2: Hms Illustrious; sez. 2; ep. 5... Richard Hammond bo raziskal, kaj vse je vplivalo na razvoj ladje Illustrious. Kako je bumerang pripomogel k oblikovanju velikanske letalonosilke?
08:05
Guggenheimov muzej; Engineering Connections 2: Guggenheim Bilbao; sez. 2; ep. 6... Kaj povezuje ikonski Guggenheimov muzej v Bilbau z Walterjem Raleighom in kroglo za keglanje? Richard Hammond bo raziskal njegov nastanek.
09:00
Pobeg iz gulaga; Banged Up Abroad 8: Escape From The Gulag; sez. 8; ep. 10... Po štirih letih v ruskem delovnem kampu življenje tihotapca Jerryja Amsterja ni bilo nič kaj rožnato. Potem pa se je vse obrnilo na glavo…
09:50
Resnični Argo; Banged Up Abroad 9: The Real Argo; sez. 9; ep. 10... Spoznali bomo resnično zgodbo, ki je bila temelj filma Argo in Mendezov drzni načrt, da bi med iransko krizo s talci rešil šest diplomatov.
10:40
Smrtonosni morski tok; Do or Die 1: Deadly Ocean Pull; sez. 1; ep. 5... Plavajte za življenje, ko vas oceanski tok vleče v globino, in pobegnite iz goreče stavbe tako, da visite z okenske police.
11:05
Strupena dežela; Dangerous Encounters 4: Venomland; sez. 4; ep. 6... Herpetolog dr. Brady Barr poskuša z ekipo lokalnih strokovnjakov odkriti, zakaj v Avstraliji živi toliko strupenih živali.
12:05
5. epizoda; Science of Stupid: Horsepower Is Not Your Friend; sez. 1; ep. 5... Strokovnjaki nam bodo razkrili, kolikokrat in zakaj se lahko pustolovščina spremeni v polomijo.
12:30
6. epizoda; Science of Stupid: Wheelies Gone Wrong; sez. 1; ep. 6... Richard Hammond raziskuje sramotilen in boleč potencial akrobacij z motorji, breakdancea in zibanja na vrvi.
13:05
7. epizoda; Science of Stupid: The Motion of the Ocean; sez. 1; ep. 7... Richard Hammond bo raziskal boleče posledice podiranja stavb, sankanja in razbijanja zračnih blazin.
13:30
8. epizoda; Science of Stupid: Big Tires, Monster Fails; sez. 1; ep. 8... Richard Hammond bo raziskal ponižujoče in boleče posledice udarcev pri karateju, skokov s kolesom in deskanja na vodi.
14:00
Tovornjaki; Megafactories (016137): Trucks; sez. 0; ep. 1... V tovarni Peterbilt delavci proizvajajo tovornjake Model 387 - orjake na cesti, ki lahko vlečejo vozila, težka do 36 ton. Proizvodnja vozila, sestavljenega iz 20.000 delov, je občudovanja vredno delo.
15:00
Tanki; Megafactories (016223): Tanks; sez. 1; ep. 1... Tank Abrams je eden najmogočnejšnih bojnih sistemov na svetu. Ogledali si bomo dve tovarni, ki izdelujeta 70-tonskega Abramsa, in tanke, ki se bojujejo v Iraku.
16:00
Bentley; Megafactories (018670): Bentley; sez. 1; ep. 1... Izdelava novega mulsanna za Bentley pomeni vrnitev k njegovemu začetku, k njegovi strasti do moči in hitrosti.
17:00
Lego; Megafactories (018920): Lego; sez. 1; ep. 1... Je najbolj priljubljena gradbena igrača na svetu. Otroci po vsem svetu se z lego kockami igrajo več kot 5 milijard ur letno.
18:00
Angkor Wat; Access 360° World Heritage 2: Angkor Wat; sez. 2; ep. 1... Kamboški veličastni templji, zapuščeni stoletja, so spet ogroženi. Raziskovalci in domačini se borijo, da bi jih ohranili za prihodnje rodove.
19:00
Sagrada Familia; Access 360° World Heritage 2: Sagrada Familia; sez. 2; ep. 2... Ekskluziven
20:00
Gora Fudži; Access 360° World Heritage 2: Mt. Fuji; sez. 2; ep. 3... Spoznali bomo gorske čuvaje, znanstvenike in eko-prostovoljce, ki želijo zaščititi in ohraniti japonski ikonski ognjenik.
21:00
Krokodilji pokol; Nazi Weird War Two: Crocodile Massacre; sez. 1; ep. 4... Leta 1945 je tisoč japonskih vojakov umrlo v burmanskem morju, kjer je veliko krokodilov in kar velja za največjo tragedijo v zgodovini. Je vse res tako, kot se zdi?
22:00
Einstein: Sedmo poglavje; Genius: Einstein: Chapter Seven; sez. 1; ep. 7... Serija razkriva, kako je uradnik v pisarni za patente s svojo teorijo relativnosti razkril skrivnosti atoma in vesolja. Spoznali bomo človeka za odkritji, vključno s politično dejavnostjo, družinskim življenjem in zapletenimi osebnimi odnosi.
23:00
Einstein: Osmo poglavje; Genius: Einstein: Chapter Eight; sez. 1; ep. 8... Serija razkriva, kako je uradnik v pisarni za patente s svojo teorijo relativnosti razkril skrivnosti atoma in vesolja. Spoznali bomo človeka za odkritji, vključno s politično dejavnostjo, družinskim življenjem in zapletenimi osebnimi odnosi.
00:00
Novi svet; Mars: Novo Mundo; sez. 1; ep. 1... Leta 2033 se prva človeška odprava na Mars spopade z nevarno okvaro pristajalnega sistema na Dedalusu, ko vstopijo v atmosfero. V sedanjosti SpaceX skuša pristati s prvo raketo za večkratno uporabo in razviti tehnologijo, potrebno za pot na Mars.
00:55
Na tleh; Mars: Grounded; sez. 1; ep. 2... L. 2033 posadka Dedalusa išče vnaprej zgrajeno bazo. Mudi se jim, saj je poveljnik poškodovan. V sedanjosti Nasin astronavt preživlja leto dni na vesoljski postaji, da bi ugotovili, s kakšnimi izzivi se bodo morali spopadati bodoči astronavti.
01:50
Padec pritiska; Mars: Pressure Drop; sez. 1; ep. 3... Dedalusova posadka se znajde v težavah, saj ne najdejo stalnega bivališča, kjer bi bili varni pred sevanjem. V sedanjosti Evropska vesoljska agencija in Rusi skupaj izstrelijo sondo, ki bo pomagala pri pripravi prihodnjih odprav na Mars.
02:40
Sterilizacija mačk; The Incredible Dr. Pol 3: Cat In The H.A.T.S.; sez. 3; ep. 6... Od jeznih bikov do odločnih telet... Živali v okrožju Isabella postajajo razdražljive po dolgi in mrzli zimi.
03:25
16. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 16; sez. 2; ep. 16... Turisti in morski psi morajo v tropskem raju živeti drug ob drugem. Selitev mlade žirafe v nov dom pa ni tako preprosta, kot se zdi.
03:50
Kako zmagati 9; How To Win At Everything: How To Win At Everything, 9; sez. 1; ep. 9... Ta oddaja bo pokazala, kako običajni smrtniki lahko postanejo bogovi in večni zmagovalci. Danes bomo izvedeli, kako narediti papirnato letalo, projektor iz mobilnika, izboljšati spomin in kako narediti sadno solato s karate udarci.
04:15
Bik v ogradi; The Incredible Dr. Pol 3: The Bull Pen; sez. 3; ep. 9... Zime v Michiganu je konec, sneg in led pa prostor odstopata zelenim pašnikom.
05:00
19. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 19; sez. 2; ep. 19... Everest alpinistom pomeni največji izziv. Videli bomo, kakšno je stanje 10 let po najhujši alpinistični tragediji sodobnega časa.
05:25
Kako zmagati 11; How To Win At Everything: How To Win At Everything, 11; sez. 1; ep. 11... Ta oddaja bo pokazala, kako običajni smrtniki lahko postanejo bogovi in večni zmagovalci. V tej epizodi se bomo naučili speči popoln zrezek, kako teči hitreje, z dvema potezama zložiti majico in predvsem kako zgraditi snežaka, ki se ne bo stopil.
05:35
Padec skozi led; Do or Die 1: Falling Through Ice; sez. 1; ep. 12... Poskusite priti na varno, ko poči tanek led in padete v ledeno jezero, in se poskusite rešiti, ko vas obkoli ducat psov.
06:00
Bomba v Oklahoma Cityju; Seconds From Disaster (Reversion): The Bomb In Oklahoma City; sez. Reversion; ep. 3... Rekonstrukcija terorističnega napada na Alfred P Murrah Federal Building leta 1995, ki je zahteval 168 smrtnih žrtev in 674 poškodovanih. V oddaji ugotavljamo, zakaj se je zgradba porušila ter zakaj so nekateri umrli in drugi ne.
06:20
Sledi vodji; Brain Games 3: Follow the Leader; sez. 3; ep. 10... Odkrili bomo, kako naši možgani dojemajo svet, strokovnjaki kognitivne znanosti, nevroznanosti in psihologije pa nam bodo razložili dejstva.
06:45
Znanost o neumnosti 3, 1; Science of Stupid 3: Science of Stupid 3, 1; sez. 3; ep. 1... V oddaji združujemo znanost in spektakularno boleče posnetke. Tokrat bomo izvedeli, kako se je mogoče osramotiti ter poškodovati pri poletu z zmajem, kolesarjenju in pri močnem dvigu spodnjic.
07:10
Protipotresni most; Engineering Connections 3: Earthquake Bridge; sez. 3; ep. 2... Richard bo povedal, kako so inženirji enega najdaljših mostov uspeli protipotresno zgraditi s pomočjo 65 metrov globoke podvodne strukture.
08:05
Raketoplan; Engineering Connections 3: Space Shuttle; sez. 3; ep. 3... Richard Hammond bo razkril presenetljive inženirske povezave z Nasinim raketoplanom - prvim vesoljskim plovilom za večkratno uporabo.
09:00
Novi pes na dresuri; The Incredible Dr. Pol 3: New Dog, Pol Tricks; sez. 3; ep. 5... V Michiganu je obdobje kotenja, poleg tega pa območju grozi epidemija pljučnice med prašički. Dr. Pol in njegovi sodelavci imajo polne roke dela.
09:50
Sterilizacija mačk; The Incredible Dr. Pol 3: Cat In The H.A.T.S.; sez. 3; ep. 6... Od jeznih bikov do odločnih telet... Živali v okrožju Isabella postajajo razdražljive po dolgi in mrzli zimi.
10:40
Smrtonosni cunami; Do or Die 1: Killer Tsunami!; sez. 1; ep. 6... Na voznikovem mestu v avtu poskusite preživeti udarec cunamija, prestrašeno žrtev pa osvobodite krempljev severnega medveda.
11:05
Razstrelivo in smaragdi; Mine Kings: Explosives And Emeralds; sez. 1; ep. 6... V Zambiji najdemo nekatere najbogatejše žile smaragdov, vendar je na območju veliko nezakonitega rudarjenja in tihotapljenja. Lovci na drage kamne se odpravijo v Afriko, da bi našli manjše rudnike z najlepšimi smaragdi.
12:00
Spet na ribolovu; Wicked Tuna 2: Back In The Hunt; sez. 2; ep. 1... Ribiči iz Gloucesterja, Massachusetts, se podajo na odprto morje v upanju, da bodo naleteli na prvo jato modroplavutih tun to sezono.
13:00
Na ribe!; Wicked Tuna 2: Go Fish!; sez. 2; ep. 2... Ker je tekmovanje vse bolj divje, so kapitani Glouchesterja pripravljeni storiti vse, da bi ujeli izmuzljivega modroplavutega tuna.
14:00
Naše je; Yukon Gold 2: It's Ours To Take; sez. 2; ep. 3... Rudarji kopljejo v trda tla, da bi izkopali zlato. Ken pa mora izbrati med poplačilom svojih delavcev ali upnikov.
15:00
Kar te ne ubije …; Yukon Gold 2: What Doesn't Kill You; sez. 2; ep. 4... Ko Kenov obrat in ekipa začneta delati po svoje, se mora spopasti z dvojnim uporom. Camov varilec pa doživi nezgodo in ga odpeljejo v bolnišnico.
16:00
V pravem trenutku; Yukon Gold 2: Know When To Hold 'em; sez. 2; ep. 5... Karl se spopada z večnim ledom, Kena obišče žena in ugotovi, da je na robu bankrota, bager Big Ala pa skoraj pristane na nosu.
17:00
Med skalami in težavami; Yukon Gold 2: Between A Rock & A Hard Place; sez. 2; ep. 6... Dennis mora izbrati med vožnjo do rudnika in zvestobo do Cama. Karl pa ogrozi svojo sezono, ko prepreči poplavo.
18:05
Pisarniški stol na reaktivni pogon; Mad Scientists: Jet-Powered Office Chair; sez. 1; ep. 1... John skupaj z Don Giandomenicom iz pisarniškega stola ustvari prikolico za motor na reaktivni pogon. Nato pa se podata na vznemirljivo vožnjo.
18:30
Ultimativni goseničar; Mad Scientists: Ultimate Rock Crawler; sez. 1; ep. 2... John in Cameron Carlson na zadnji del goseničarja namestita peto kolo, vendar ju med testiranjem v kamnolomu čaka kar nekaj presenečenj.
19:00
Einstein: Deveto poglavje - Deseto poglavje; Genius (season finale 1x120): Einstein: Chapters 9 & 10; sez. 0; ep. 1... Serija razkriva, kako je uradnik v pisarni za patente s svojo teorijo relativnosti razkril skrivnosti atoma in vesolja. Spoznali bomo človeka za odkritji, vključno s politično dejavnostjo, družinskim življenjem in zapletenimi osebnimi odnosi.
21:00
Kiberterorizem; Breakthrough 2: Cyber Terror; sez. 2; ep. 2... Ekskluzivni vpogled v svet hekerjev, kjer sledimo hekerjem, ki morajo vdreti v bančne računalnike in hekerjem, ki za IS novačijo samomorilske bombaše, ki napadajo priljubljene turistične destinacije.
22:00
Katastrofa Challengerja: Izgubljeni posnetki; Challenger Disaster: Lost Tapes: Challenger Disaster: Lost Tapes; sez. 0; ep. 1... Zgodba o vesoljskem plovilu Challenger in njegovi posadki. Med njimi je bila tudi Christa Mcauliffe, prva civilistka v vesolju, ki so jo izbrali med več tisoč prijavljenimi. Zgodba o katastrofi, prikazani skozi novinarske reportaže in intervjuje.
23:00
Spust v središče Zemlje; Down To The Earth's Core (1x60): Down To The Earth's Core (1x60), 1; sez. 0; ep. 1... V enem posnetku se bomo podali na epsko potovanje v središče Zemlje. S pomočjo računalniške animacije bomo prebili 6500 km trdnih kamnin, da bi raziskali svet, skrit pod svojimi nogami, poln skrivnostnih oblik, bitij in naravnih pojavov.
00:00
Kiberterorizem; Breakthrough 2: Cyber Terror; sez. 2; ep. 2... Ekskluzivni vpogled v svet hekerjev, kjer sledimo hekerjem, ki morajo vdreti v bančne računalnike in hekerjem, ki za IS novačijo samomorilske bombaše, ki napadajo priljubljene turistične destinacije.
00:55
Katastrofa Challengerja: Izgubljeni posnetki; Challenger Disaster: Lost Tapes: Challenger Disaster: Lost Tapes; sez. 0; ep. 1... Zgodba o vesoljskem plovilu Challenger in njegovi posadki. Med njimi je bila tudi Christa Mcauliffe, prva civilistka v vesolju, ki so jo izbrali med več tisoč prijavljenimi. Zgodba o katastrofi, prikazani skozi novinarske reportaže in intervjuje.
01:50
Spust v središče Zemlje; Down To The Earth's Core (1x60): Down To The Earth's Core (1x60), 1; sez. 0; ep. 1... V enem posnetku se bomo podali na epsko potovanje v središče Zemlje. S pomočjo računalniške animacije bomo prebili 6500 km trdnih kamnin, da bi raziskali svet, skrit pod svojimi nogami, poln skrivnostnih oblik, bitij in naravnih pojavov.
02:40
Noetova barka; The Incredible Dr. Pol 3: Noah's Bark; sez. 3; ep. 7... Sneg se je prelevil v dež, ki prinaša kup klicev, namenjenih veterinarski kliniki Pol. Veterinarji, kmeti in živali se zavedajo težav, povezanih z dežjem, deževati pa še ne bo nehalo.
03:25
17. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 17; sez. 2; ep. 17... Kiti grbavci se vračajo ob afriško obalo. V narodnem parku Yosemite pa medved išče nočni prigrizek.
03:50
Kako zmagati 10; How To Win At Everything: How To Win At Everything, 10; sez. 1; ep. 10... Ta oddaja bo pokazala, kako običajni smrtniki lahko postanejo bogovi in večni zmagovalci. V tej epizodi se bomo naučili, kako rešiti Rubikovo kocko, zmagati dirko s kolesi in čolni, zlikati srajco brez likalnika in zloščiti čevlje z banano.
04:15
Smrdeča krava; The Incredible Dr. Pol 3: How Now Smelly Cow; sez. 3; ep. 10... Prvi znaki poletja so v Michiganu že prisotni, veterinarska klinika Pol pa dela s polno paro. Pomočnica Olivia dela in se izobražuje, saj hoče postati veterinarka. Dr. Pol ji z veseljem pomaga, kolikor ji le lahko.
05:00
20. epizoda; Wild Chronicles 2: Wild Chronicles 2, 20; sez. 2; ep. 20... Odpravili se bomo v Centralnoafriško republiko, kjer se zbirajo sloni. Na Bahamih pa bomo doživeli še ne viden čudež novega življenja.
05:25
Osebna varnost; Hacking The System: Personal Security; sez. 1; ep. 1... Če vam ukradejo bančni izpisek ali ugotovijo geslo, so posledice lahko zelo hude. Brian bo razložil, kako se lahko pred tem zavarujete.
05:35
Kriza na ledeni cesti; Do or Die 1: Icy Highway Crisis; sez. 1; ep. 13... Ko na nevarnem ledu začne tovornjak drseti proti vam, zgrabite za volan. Poskusite se izogniti nevarnemu krokodiljemu ugrizu.