Arhiv novic

Epic Drama HD: Živi in mrtvi, serija

 Parada demonske obsedenosti, preganjanja in umorov
v novem nadnaravnem trilerju na kanalu Epic Drama. Kmalu ...

 

Živi in mrtvi je nova izjemna grozljiva dramska serija v šestih delih, ki sta jo napisala Ashley Pharoah in Matthew Graham, soustvarjalca in scenarista serij Življenje na Marsu (Life on Mars) in Pepel pepelu (Ashes To Ashes); premiera bo v nedeljo, 13. decembra, ob 21.00 uri, na kanalu Epic Drama. To grozljivo serijo so premierno predvajali na televiziji BBC, zaradi odlično izpeljanih vizualnih učinkov, vrhunske igre, dodelanih likov, nepričakovanih preobratov, prepričljive in strašljive zgodbe pa je prejela številne pohvale.


V glavnih vlogah nastopata Colin Morgan (Merlin) kot pionirski psiholog Nathan Appleby in Charlotte Spencer (Les Misérables) kot njegova močna žena Charlotte Appleby. Serija se odvija v mestu Somerset v Angliji, in sicer leta 1888, ko dežela in skupnost iščeta ravnovesje ob robu velikih sprememb med starodavnimi tradicionalnimi načini življenja ter industrijsko, znanstveno naravnano prihodnostjo. Dežela duhov in mitov, poltergeistov in demonov.
V središču te majhne skupnosti je Nathan Appleby, ki po smrti svoje matere podeduje dvorec Shepzoy, ki se nahaja v čudoviti, a osamljeni dolini Somerset. Appleby se odloči, da si bo zase in svojo ljubljeno ženo ustvaril novo življenje, a idilo kmalu prekinejo nenavadni in grozljivi dogodki, za katere se zdi, da se vsi nerazložljivo vrtijo okoli njega. Nathan postaja čedalje bolj težaven, saj postane obseden z dokazovanjem obstoja posmrtnega življenja. Ali ga preganja duh? Čemu? In čigav duh? Grozljivi dogodki postajajo vse bolj pogosti in vedno bolj grozni, saj začne Nathan videvati in slišati srhljive stvari, ki si jih ni mogel niti predstavljati. Odgovori bodo razblinili vsa prepričanja tega človeka ter ogrozili vse in vsakogar, ki jih je kdaj ljubil.


Prvi del serije Živi in mrtvi bo premierno na sporedu v nedeljo, 13. decembra, ob 21.00 uri, na kanalu Epic Drama, nadaljevanja pa sledijo vsak večer ob isti uri. Zadnje nadaljevanje bo v petek, 18. decembra. Vsaka od šestih srhljivih epizod je prava paša za oči, polna domišljijskih eskapad, ki zagotavljajo kinematografsko kakovost in se ponašajo z neverjetno in očarljivo produkcijo.





















osmrtnice smrtovnicejastuci