Arhiv novic

SCI FI: Izbrano februar 2021

 

 Wynonna Earp, 1. sezona
Ob četrtkih od 21. ure po dve epizodi, od 4. februarja

Potomka legendarnega uslužbenca organov pregona z Divjega zahoda, Wynonna Earp (Melanie Scrofano), se vrača v svoje rojstno mesto Purgatory, kamor je poklicana, da nadaljuje pot svojega slavnega prednika in se zoperstavi zlim silam.
Da, navadnih zlikovcev iz mesa in krvi ni, saj so Revananti reinkarnirani izobčenci, ki jih je nekoč ubila pištola zaupanja Wyatta Earpa, in so se pojavili po enem stoletju, zahvaljujoč prekletstvu družine Earp.
Ta fantazijska akcijska saga temelji na seriji stripov Beau Smith in sledi Wynonni, ko nejevoljno sprejme svojo usodo

Oporišče, 3. sezona
Ob torkih ob 21. uri, od 9. februarja

Ta mesec prihaja najnovejša sezona fantazijske serije z Jessico Green v glavni vlogi, ko igra Talon, edino preživelo pripadnico rase, znane kot Črna kri.
V prvi sezoni njenih dogodivščin smo videli, kako se je Talon maščevala za pokol, ki ga je v njeni vasi izvedla tolpa plačanih morilcev, v drugi sezoni pa se sooča z novimi grožnjami in izzivi. Zdaj še enkrat prihaja nazaj, tokrat pa jo je izdala njena vrsta. Svoje prijatelje poskuša spraviti s svojo zapuščino Črna kri. Medtem, ko poizveduje več o svoji izgubljeni družini, mora Talon ločiti resnico od prevare, da razreši skrivnost o svojem izvoru.

 

Marvel: ubežniki, 3. sezona
Ob sredah ob 21. uri

Ta mesec bodo odnosi mladih junakov na preizkušnji, ko bodo ločeni v drugi dimenziji. Prisiljeni so se soočiti s svojimi najhujšimi strahovi. Ali se bodo lahko vsi iz tega zadnjega podviga rešili nepoškodovani? Ekipa se tudi mora soočiti z novo grožnjo, ki prihaja iz podjetja WIZARD, da ne omenjamo obnovljene cerkve Gibborim.
Karolina reši Molly, ampak njen najstrašnejši nasprotnik Morgan kmalu poskuša razširiti glas o Karolini moči, ki za ves svet pomeni smrtonosno grožnjo.

 

Grimm, 6. sezona
Finale s štirimi epizodami v torek, 2. februarja

To je bilo dolgo in nevarno potovanje za Nicka Burkhardta (David Giuntoli), a četudi se zdi, da se bo zgodil zadnji obračun, se še vedno pojavljajo novi zapleti in presenečenja, kjer srečen konec ni zagotovljen.
Prihod grozljivo močnega Wesena z imenom Zerstörer prinaša velik konflikt, ki lahko Nicka in njegove prijatelje stane življenja. Medtem, ko se njegova bitka za premagovanje na videz neustavljivega nasprotnika segreva, nasprotniki zadajajo smrtonosne udarce njegovim zaveznikom in se mora Nick spoprijeti s svojo največjo preizkušnjo doslej.





















osmrtnice smrtovnicejastuci