Arhiv novic

TV SLO 1 HD: Ambienti

 V oddaji Ambienti pokažemo dom ljubiteljske oblikovalke prostorov, izdelke ambasadorjev ponovne uporabe lesa in hišo, opremljeno v belem ter obdano z belim cvetjem.

 

Ker smo globoko v pomladi, tokrat začenjamo z vrtom. Narava nas v tem času čedalje bolj navdušuje z bogastvom oblik in predvsem raznoraznih barv. Nekateri pa imajo svoj vrt raje uglašen na eno barvo. V Logatcu smo našli takega, in sicer beli vrt. Z njim je lastnica olepšala svojo hišo, v kateri prav tako prevladujejo beli toni. S tem pa je uresničila svoje mladostne sanje in si svoj raj uredila točno tako, kot godi njenemu očesu.

 

Les je skoraj brezčasna surovina, ki potrebuje ljubezen in zaščito, da nam zvesto služi dolga leta. Zato ga ponovno spoznajmo in predvsem ponovno uporabimo. Ko v svojem domu uporabite ponovno predelan les ali vanj vnesete lesene izdelke in predmete iz že obdelanega lesa, vanj ne vnesete le okolju prijaznega materiala, ampak tudi dobro zgodbo trajnostne narave, katere glavni protagonist tako postanete tudi vi. Spoznajte zgodbe mladih, ki so bili izbrani za ambasadorje ponovne uporabe zavrženega oziroma rabljenega lesa.

 

Ustvarjalci oddaje imamo v iskanju novih zglednih ambientov svoje lovke usmerjene v vse možne smeri. Za dobre primere radi vržemo oko tudi na družbena omrežja, kjer se da najti ljubiteljske opremljevalce, ki si zaslužijo še več pozornosti. Tu je primer stanovanja, ob katerem se lastnikom gotovo nasmeji vsakokrat, ko vstopijo vanj - tudi zato, ker denarnica ni preveč trpela.

 

sobota, 24. april 2021
TV SLO 1 17.20: AMBIENTI





















osmrtnice smrtovnicejastuci