Arhiv novic

HBO GO: nova sezona animirane hit serije RICK in MORTY

 Nagrajena animirana serija „Rick in Morty“ (Rick and Morty) se vrača s peto sezono, ki bo ekskluzivno na voljo od 21. junija na HBO GO. Dostopne bodo tudi vse predhodne štiri sezone.

 

„Rick in Morty“, z Emmyjem nagrajena animirana hit humoristična serija Adult Swima, spremlja genialnega znanstvenika in sociopata, Ricka Sancheza. Po tem, ko je skoraj dvajset let veljal za pogrešanega, se Rick Sanchez nepričakovano pojavi na pragu svoje hčere Beth in se kmalu vseli k njeni družini. Čeprav ga je Beth vesela, pa njen mož Jerry ni tako zelo navdušen nad vnovičnim snidenjem. Jerryja zlasti skrbi, ker sociopat in genialni znanstvenik Rick uporablja njihovo garažo kot osebni laboratorij; tam namreč razvija niz tehnoloških naprav, od katerih bi bile nekatere lahko zelo nevarne. Ampak to še ni vse, Rick se pogosto odpravlja na medgalaktične pustolovščine po vsem vesolju in na svoje podvige večkrat vzame tudi vnuka Mortyja in vnukinjo Summer.

 

Glavnim likom so glasove posodili igralci Justin Roiland, Sarah Chalke, Chris Parnell in Spencer Grammer. Avtorja in izvršna producenta serije sta Dan Harmon in Justin Roiland.





















osmrtnice smrtovnicejastuci