Arhiv novic

TV SLO 1:Ambienti

 V posebni božični oddaji Ambienti pokažemo poseben ambient v cvetličarni, nekaj najboljših prenov ter hišo na Koroškem, ki je gledalce v šestih letih najbolj navdušila.

 

V posebni božični oddaji predstavimo leseni biser na Vrhah, nedaleč od Slovenj Gradca. Edinstvena hiša navzven ohranja značilnosti podeželske arhitekture, znotraj pa navdušuje s sodobnim interjerjem. Ta impresivni projekt smo predstavili leta 2017, in ker je sožitje starega in novega privabilo rekordno število gledalcev, predstavitev očarljivega doma pa so nato povzeli in svetu predstavili še tuji spletni portali, smo za to posebno božično oddajo ponovno obiskali hišo iz sanj.
Tokrat so Ambienti prvič v cvetličarni. V nekdanji knjigarni v Ljubljani je z obilico vloženega dela in domišljije, postala cvetličarna brez primere. Največja posebnost te cvetličarne je spalnica s kopalnico, umeščena nad barvito rezano cvetje in lončnice.


Prenove slovenske stavbne dediščine - od tradicionalnih domačij pa do skednjev, hlevov in zidanic - nas vedno znova presunejo. V posebni božični oddaji predstavljamo tradicionalne objekte, ki so nas navdušili s spoštljivo prenovo, ki je vanje vnesla vso udobje sodobnega bivanja.

 

sobota, 25. december 2021

TV SLO 1 ob 17.20
Ambienti





















osmrtnice smrtovnicejastuci