Arhiv novic

HBO MAX je od danes na voljo v Sloveniji

 HBO MAX je od danes na voljo v Sloveniji

• Globalno širjenje streaming platforme podjetja WarnerMedia se danes nadaljuje, saj je HBO Max zdaj na voljo v Sloveniji, kar pomeni, da je nova platforma nadomestila HBO GO
• HBO GO uporabniki z aktivno direktno naročnino bodo samodejno prejeli 33% popusta in s tem pridobili znižano ceno naročnine, ki znaša le 4,66 €/mesec. Ponudba velja tudi za vse nove uporabnike, ki naročnino sklenejo do 31. marca
• HBO Max je zdaj na voljo na 61 območjih v Evropi, ZDA in Južni Ameriki ter na Karibih, načrtovano pa je še nadaljnje širjenje.


HBO Max, streaming platforma, ki ponuja vsebine HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals produkcije in še veliko več, je zdaj na voljo v Sloveniji. Nova platforma je nadomestila obstoječo HBO GO platformo.

Christina Sulebakk, generalna direktorica HBO Max EMEA, je izjavila: “Zelo smo ponosni, da je HBO Max zdaj na voljo v Sloveniji in ponuja vrhunsko zabavo, filme, evropsko produkcijo in vsebine za otroke na enem mestu. Poleg tega, smo za vse ljubitelje dobrih zgodb v Sloveniji, pripravili zelo dobro ponudbo, ki omogoča 33% popust na standardno mesečno ceno naročnine za vedno.”

“V Srednji in Vzhodni Evropi smo poslovanje pričeli leta 1991, ko smo lansirali prve linearne programe. Veseli smo, ker danes, več kot 30 let pozneje, gledalcem v regiji prinašamo popolnoma nov način dostopa k najljubši zabavi.”

Migracija HBO GO uporabnikov z aktivno direktno naročnino je na novo platformo izvedena samodejno in to z znižano ceno mesečne naročnine, ki zdaj znaša 4,66 €/mesec, kar je nižja cena v primerjavi s storitvijo HBO GO, kjer je mesečna naročnina znašala 5,99 €. Promocijska ponudba uporabnikom omogoča 33% popust na mesečno ceno naročnine za vedno, vse dokler imajo aktivno mesečno naročnino.

Promocijsko ponudbo z znižano ceno naročnine lahko izkoristijo tudi novi uporabniki, ki naročnino sklenejo do 31. marca. Po 31. marcu bo standardna cena mesečne naročnine znašala 6,99 €/mesec. Poleg mesečne naročnine na voljo bo tudi nova, letna naročnina, ki bo znašala 54,99 €, kar pomeni da bo omogočila 12 mesečni dostop do storitve po ceni 8 mesecev. Za sklenitev direktne naročnine obiščite http://www.hbomax.com.

HBO Max bo na voljo tudi pri izbranih operaterjih.

HBO Max ponuja nekaj za vsak okus, tudi nagrajene HBO serije “Nasledstvo”, “Igra prestolov”, “Evforija” in “Mare iz Easttowna”. Na ogled bodo tudi nove HBO serije, kot sta “Čas zmag: Vzpon dinastije Lakersov” in “Pozlačena doba”. Med vsebinami Max Original produkcije je tukaj serija “In kot bi mignil…”, kot tudi številne nove serije, kot so “Šale”, “Ustvarjena za ljubezen”, “Spolno življenje študentk”, “Postaja 11”, nova sezona serije “Volčja vzgoja” in mnoge druge. DC produkcija vključuje film “Liga pravičnih Zacka Snyderja” in serijo “Mirovnik”, Carton Network prinaša “Gumballov fantastični svet” in “Dajmo, najstniški velikani!”. Warner Bros. filmi vključujejo “Dune: Peščeni planet”, “Matrica: Obuditev” in film “Kralj Richard”.

Del HBO Max ponudbe sestavljajo tudi hit filmi “Kimi”, “Življenje potem”, “Brez nenadnih gibov” in “Veliki svetniki Newarka”. Med evropskimi Max Originals vsebinami sta seriji “Kamikaze” in “Primer Wanninkhof”. Tukaj je tudi ogromno kultnih serij, kot so “Prijatelji”, “Seks v mestu”, “Opravljivka”, “Vampirski dnevniki”, “Normalni ljudje”, “Punce”, “Skrivna naveza”, “Nikar tako živahno”, “Mentalist” in “Pravi detektiv”. Med resničnostnimi showi, ki bodo v HBO Max ponudbi so “Amy v pričakovanju”, “Najboljši oblikovalec pohištva z Ellen”, “Otok ženskarjev”, “Selena + kuharji” in “Pekotopija” ter še veliko več.

“V manj kot 24 mesecih smo zgradili stabilno poslovanje s streaming platformo, ki je na voljo na 61 teritorijih, v načrtu pa imamo tudi nadaljnje širjenje. Internacionalno širjenje bo v prihodnosti pomemben del naše zgodbe o globalni rasti in napredku”, je izjavil Johannes Larcher, direktor HBO Max International.

“Ponosen sem, da je naša prisotnost v Srednji in Vzhodni Evropi še okrepljena z današnjim lansiranjem platforme HBO Max in da utrjujemo svojo močno zavezanost gledalcem, partnerjem in zaposlenim v regiji v teh časih polnih izzivov.”

HBO Max je od danes na voljo v 15 državah, ki so Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna Gora, Severna Makedonija, Bolgarija, Češka, Slovaška, Madžarska, Poljska, Romunija, Moldavija, Nizozemska in Portugalska.

HBO Max je zdaj na voljo na 61 teritorijih, in sicer v Evropi, ZDA, Južni Ameriki in na Karibih. Globalno širjenje HBO Maxa se nadaljuje kasneje v tem letu, ko bomo storitev lansirali v Turčiji, Grčiji, na Islandiji, v Estoniji, Latviji in Litvi. Hkrati je v načrtu tudi širitev v jugovzhodno Azijo.


*FOTOGRAFIJE: https://warnerbros.box.com/s/sdi2if9d5osoic5sukc4oxt6kvoy8voj
*VIDEO: https://youtu.be/VNEev2bOi1Q





















osmrtnice smrtovnicejastuci