sezona 1, epizoda 2
Zaradi prijetnega podnebja, slikovitih plaž in prelepega podeželja je južna Francija ena najbolj priljubljenih svetovnih destinacij. Chuck se odpravi raziskovat francosko Sredozemlje.
sezona 1, epizoda 8
Kosmata motorista raziskujeta regiji Tyne in Wear ter izjemno mesto Newcastle Upon Tyne. Tokrat je pred njima mestna pustolovščina.
sezona 1, epizoda 7
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 1, epizoda 11
Chef Pavlov nam bo tokrat razkril nekaj svojih najboljših trikov, ki jih lahko vsak vnese v svojo kuhinjo.
sezona 1, epizoda 12
Chef Pavlov se bo tokrat bolj posvetil rabarbari in iz nje pripravil elegantno sladico - jogurtov mousse, in osvežilno pijačo.
sezona 1, epizoda 2
Raymond Blanc je najbolj znani francoski kuhar, vendar ni v Franciji nikoli poklicno kuhal. 40 let po odhodu se vrača v domovino, da nam predstavi državo, ki jo obožuje, in francoske recepte, ki so ga navdihnili.
sezona 1, epizoda 3
Lora in Stoyan imata za nas zanimive trike in recepte, primerne za vse priložnosti.
sezona 8, epizoda 5
Z recepti v tej epizodi bosta Lora in Stoyan vzbudila radovednost in izzvala kulinarične spretnosti gledalcev. Banica s piščancem in riževimi lističi, čebula, polnjena z govedino in pinjolami, ter sladica, ki je več kot čokolada.
.
sezona 1, epizoda 3
Italijani ne sledijo toliko receptom, že od vedno se bolj zanašajo na svoj kulinarični šesti čut.
sezona 1, epizoda 4
Kruh je v Italiji svet - prisoten je pri skoraj vsakem družinskem obroku in nikoli se ga ne sme zavreči. Silvia predstavi tri načine, kako lahko porabimo ostanke kruha.
sezona 1, epizoda 17
Miljuschka danes dela maso za rjavčke. Naredila bo lepljive rjavčke s penicami in pecivo z malinami.
sezona 1, epizoda 18
Miljuschka danes dela listnato testo, ki ga bo uporabila za pripravo cimetovih piškotov z omako z rožmarinom in balzamičnim kisom. Pripravila bo tudi pito z jabolki in hruškami.
sezona 1, epizoda 1
Si in Dave se odpravita v južni Wales iskat posebne sestavine za družinsko restavracijo, s katero bi rada osvojila Michelinovo zvezdo.
sezona 1, epizoda 8
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 1, epizoda 10
Lora in Stoyan imata za nas zanimive trike in recepte, primerne za vse priložnosti.
sezona 8, epizoda 5
Z recepti v tej epizodi bosta Lora in Stoyan vzbudila radovednost in izzvala kulinarične spretnosti gledalcev. Banica s piščancem in riževimi lističi, čebula, polnjena z govedino in pinjolami, ter sladica, ki je več kot čokolada.
.
sezona 1, epizoda 13
Če ste mojster v pripravi cheesecaka, vas bo chef Pavlov tokrat zagotovo presenetil s kombinacijo marelic in rožmarina.
sezona 1, epizoda 14
Pavel Pavlov bo v tokratni oddaji oddaji pripravil bananin kruh, jabolčno pito in slivov drobljenec.
sezona 2, epizoda 3
Shane sreča armenskega aktivističnega pesnika in potomce grških muslimanskih družin, ki so bile prisilno preseljene iz Grčije v Turčijo leta 1923. Nauči se vložiti lokardo in se pridruži družini, ki praznuje bajram, kjer velja, da nihče ne je sam.
sezona 2, epizoda 4
Shane raziskuje polotok Bodrum na krovu luksuzne škune Regine. Napoti se čez slano modrino, da doživi morsko hrano, zaradi katere je to območje znano, vključno z vrsto prigrizkov, kot je tarama. Doma ustvari favo s sladkovodnimi raki in tartufi.
sezona 1, epizoda 3
Italijani ne sledijo toliko receptom, že od vedno se bolj zanašajo na svoj kulinarični šesti čut.
sezona 1, epizoda 4
Kruh je v Italiji svet - prisoten je pri skoraj vsakem družinskem obroku in nikoli se ga ne sme zavreči. Silvia predstavi tri načine, kako lahko porabimo ostanke kruha.
sezona 1, epizoda 3
Chuck se prvič mudi na Škotskem, v deželi svojih prednikov. Raznolika pokrajina nudi mnogo priložnosti za lov na fazane. Chuck se bo tudi naučil pripraviti škotsko specialiteto, imenovano haggis.
sezona 1, epizoda 4
Chuck obišče zapuščen vodni park, v katerem gojijo gobe. V mestecu Kamerik spozna Gerarda iz mesnice Zwetsloot, kjer redijo prašiče proste reje, in njegovega prašičjega prijatelja Marcusa.
sezona 1, epizoda 12
James Martin se ustavi v deželi bujnih nasadov, znani po proizvodnji sladkorja in plantažnih hišah z bogato zgodovino. James se vozi z rdečim mustangom in kuha na prelepih vrtovih ter pokusi specialiteto gumbo. Poda se na zgodovinski ogled duhov.
sezona 1, epizoda 1
Si in Dave se odpravita v južni Wales iskat posebne sestavine za družinsko restavracijo, s katero bi rada osvojila Michelinovo zvezdo.
sezona 1, epizoda 17
Miljuschka danes dela maso za rjavčke. Naredila bo lepljive rjavčke s penicami in pecivo z malinami.
sezona 1, epizoda 18
Miljuschka danes dela listnato testo, ki ga bo uporabila za pripravo cimetovih piškotov z omako z rožmarinom in balzamičnim kisom. Pripravila bo tudi pito z jabolki in hruškami.
sezona 8, epizoda 5
Z recepti v tej epizodi bosta Lora in Stoyan vzbudila radovednost in izzvala kulinarične spretnosti gledalcev. Banica s piščancem in riževimi lističi, čebula, polnjena z govedino in pinjolami, ter sladica, ki je več kot čokolada.
.
sezona 1, epizoda 29
Lora in Stoyan imata za nas zanimive trike in recepte, primerne za vse priložnosti.
sezona 1, epizoda 3
Chuck se prvič mudi na Škotskem, v deželi svojih prednikov. Raznolika pokrajina nudi mnogo priložnosti za lov na fazane. Chuck se bo tudi naučil pripraviti škotsko specialiteto, imenovano haggis.
sezona 1, epizoda 4
Chuck obišče zapuščen vodni park, v katerem gojijo gobe. V mestecu Kamerik spozna Gerarda iz mesnice Zwetsloot, kjer redijo prašiče proste reje, in njegovega prašičjega prijatelja Marcusa.
sezona 1, epizoda 12
James Martin se ustavi v deželi bujnih nasadov, znani po proizvodnji sladkorja in plantažnih hišah z bogato zgodovino. James se vozi z rdečim mustangom in kuha na prelepih vrtovih ter pokusi specialiteto gumbo. Poda se na zgodovinski ogled duhov.
sezona 1, epizoda 2
Raymond Blanc je najbolj znani francoski kuhar, vendar ni v Franciji nikoli poklicno kuhal. 40 let po odhodu se vrača v domovino, da nam predstavi državo, ki jo obožuje, in francoske recepte, ki so ga navdihnili.
sezona 1, epizoda 8
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 8, epizoda 5
Z recepti v tej epizodi bosta Lora in Stoyan vzbudila radovednost in izzvala kulinarične spretnosti gledalcev. Banica s piščancem in riževimi lističi, čebula, polnjena z govedino in pinjolami, ter sladica, ki je več kot čokolada.
.
sezona 1, epizoda 2
V drugi epizodi se Karsu uresničijo sanje, saj obišče Refiko, turškega Jamieja Oliverja. V njegovem legendarnem studiu skupaj pripravita novo turško jed, ki jo delita z vso sosesko.
.
sezona 2, epizoda 3
Shane sreča armenskega aktivističnega pesnika in potomce grških muslimanskih družin, ki so bile prisilno preseljene iz Grčije v Turčijo leta 1923. Nauči se vložiti lokardo in se pridruži družini, ki praznuje bajram, kjer velja, da nihče ne je sam.
sezona 2, epizoda 4
Shane raziskuje polotok Bodrum na krovu luksuzne škune Regine. Napoti se čez slano modrino, da doživi morsko hrano, zaradi katere je to območje znano, vključno z vrsto prigrizkov, kot je tarama. Doma ustvari favo s sladkovodnimi raki in tartufi.
sezona 1, epizoda 3
Chuck se prvič mudi na Škotskem, v deželi svojih prednikov. Raznolika pokrajina nudi mnogo priložnosti za lov na fazane. Chuck se bo tudi naučil pripraviti škotsko specialiteto, imenovano haggis.
sezona 1, epizoda 4
Chuck obišče zapuščen vodni park, v katerem gojijo gobe. V mestecu Kamerik spozna Gerarda iz mesnice Zwetsloot, kjer redijo prašiče proste reje, in njegovega prašičjega prijatelja Marcusa.
sezona 1, epizoda 1
Si in Dave se odpravita v južni Wales iskat posebne sestavine za družinsko restavracijo, s katero bi rada osvojila Michelinovo zvezdo.
sezona 1, epizoda 8
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 1, epizoda 13
Če ste mojster v pripravi cheesecaka, vas bo chef Pavlov tokrat zagotovo presenetil s kombinacijo marelic in rožmarina.
sezona 1, epizoda 14
Pavel Pavlov bo v tokratni oddaji oddaji pripravil bananin kruh, jabolčno pito in slivov drobljenec.
sezona 1, epizoda 3
Raymond Blanc raziskuje francoske pridelke in kuhinjo. V Lyonu bo obiskal najbolj znanega francoskega chega in pokušal piščanca in čokolado za predsednike.
sezona 1, epizoda 4
Lora in Stoyan imata za nas zanimive trike in recepte, primerne za vse priložnosti.
sezona 8, epizoda 6
V tej epizodi bosta Lora in Stoyan predstavila okusne in zanimive brezmesne recepte – hitro jajčno solato, zelenjavno enolončnico ter dišeče sirove pite. Ponudila bosta nasvet, kako organizirati jedilnik za popolno kosilo ali večerjo brez mesa.
.
sezona 1, epizoda 5
Ko se Italijani zberejo za slavnostno mizo, pričakujemo ljubeče odnose, kaos in slastne jedi. Silvio bodo obiskali najboljši prijatelji, za katere bo pripravila slastne testenine po starem noninem receptu.
sezona 1, epizoda 6
Italijani so nedvomno med najbolj iznajdljivimi kuharji na svetu. Tokrat bo Silvia pripravila božansko ricotto in polnjene italijanske palačinke.
sezona 1, epizoda 5
Arancini so eden najbolj prodajanih izdelkov v trgovini. Te italijanske riževe kroglice izdeluje podjetje Non-Solo-Pasta. Podjetje želi razširiti ponudbo in vanjo vključiti domačin paneton. Menedžer Nuno ugotovi, da jih peče nona Patricia.
.
sezona 1, epizoda 2
Dave in Si gresta v Glasgow iskat nove sestavine za restavracijo s škotsko-malezijskimi jedmi.
sezona 1, epizoda 9
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 1, epizoda 11
Lora in Stoyan imata za nas zanimive trike in recepte, primerne za vse priložnosti.
sezona 8, epizoda 6
V tej epizodi bosta Lora in Stoyan predstavila okusne in zanimive brezmesne recepte – hitro jajčno solato, zelenjavno enolončnico ter dišeče sirove pite. Ponudila bosta nasvet, kako organizirati jedilnik za popolno kosilo ali večerjo brez mesa.
.
sezona 1, epizoda 15
Na to epizodo se je splačalo čakati! Pavel Pavlov predstavi svojo »Pavlovo« - nežno sladico iz španskih vetrcev, puhaste kreme in malin. In kasneje, za sprostitev, postavi večnivojski sadni biskvit v kozarcu. Elegantna sladica in doma pripravljena poslastica tekmujeta za vašo naklonjenost.
sezona 1, epizoda 16
Se vam brezglutenska, veganska sladica sliši absurdno? Pavel se ne strinja in razkriva kar tri recepte za takšne sladice. Pocrklja nas s puhastimi palačinkami, granola ploščicami in fantastičnimi pralineji!
sezona 2, epizoda 5
Shane obišče Fethiye - to je bilo vedno eno najbolj plodnih in ekološko raznolikih regij v Turčiji. Danes je to izhodiščna točka za vsakega angleškega turista, ki želi pobegniti iz britanskega podnebja.
sezona 2, epizoda 6
Shane raziskuje v Kapadokiji. Izredni pravljični dimniki so rezultat geološkega procesa. Od tu izvira kebab, ki so ga kuhali s starodavno podzemno tehniko kuhanja. V mestu Kayseri Shane izve, kako nastanejo pastirma iz suhega mesa in manti.
sezona 1, epizoda 5
Ko se Italijani zberejo za slavnostno mizo, pričakujemo ljubeče odnose, kaos in slastne jedi. Silvio bodo obiskali najboljši prijatelji, za katere bo pripravila slastne testenine po starem noninem receptu.
sezona 1, epizoda 6
Italijani so nedvomno med najbolj iznajdljivimi kuharji na svetu. Tokrat bo Silvia pripravila božansko ricotto in polnjene italijanske palačinke.
sezona 1, epizoda 5
Chuck obišče Izmir v Turčiji, ki leži ob Egejskem morju, da bi se poučil o turški kavi.
sezona 1, epizoda 6
Chuck obišče najstarejšo restavracijo v jordanskem mestu Aman, ki je znana po najboljšem falaflu na Bližnjem vzhodu. Osupljiva pokrajina mu da zamisel in sredi starodavnega mesta Petra postavi improvizirano kuhinjo.
sezona 1, epizoda 13
Pustolovščina Jamesa Martina se nadaljuje z vožnjo proti louisianskim močvirjem, kjer avto zamenja za hitri čoln. Edinstvena čudežna dežela ponuja popolno lokacijo za kuho. Izogniti se mora aligatorjem. V Lafayettu obišče dimnico in pokusi sladoled.
sezona 1, epizoda 2
Dave in Si gresta v Glasgow iskat nove sestavine za restavracijo s škotsko-malezijskimi jedmi.
sezona 1, epizoda 5
Arancini so eden najbolj prodajanih izdelkov v trgovini. Te italijanske riževe kroglice izdeluje podjetje Non-Solo-Pasta. Podjetje želi razširiti ponudbo in vanjo vključiti domačin paneton. Menedžer Nuno ugotovi, da jih peče nona Patricia.
.
sezona 8, epizoda 6
V tej epizodi bosta Lora in Stoyan predstavila okusne in zanimive brezmesne recepte – hitro jajčno solato, zelenjavno enolončnico ter dišeče sirove pite. Ponudila bosta nasvet, kako organizirati jedilnik za popolno kosilo ali večerjo brez mesa.
.
sezona 1, epizoda 30
Lora in Stoyan imata za nas zanimive trike in recepte, primerne za vse priložnosti.
sezona 1, epizoda 5
Chuck obišče Izmir v Turčiji, ki leži ob Egejskem morju, da bi se poučil o turški kavi.
sezona 1, epizoda 6
Chuck obišče najstarejšo restavracijo v jordanskem mestu Aman, ki je znana po najboljšem falaflu na Bližnjem vzhodu. Osupljiva pokrajina mu da zamisel in sredi starodavnega mesta Petra postavi improvizirano kuhinjo.
sezona 1, epizoda 13
Pustolovščina Jamesa Martina se nadaljuje z vožnjo proti louisianskim močvirjem, kjer avto zamenja za hitri čoln. Edinstvena čudežna dežela ponuja popolno lokacijo za kuho. Izogniti se mora aligatorjem. V Lafayettu obišče dimnico in pokusi sladoled.
sezona 1, epizoda 3
Raymond Blanc raziskuje francoske pridelke in kuhinjo. V Lyonu bo obiskal najbolj znanega francoskega chega in pokušal piščanca in čokolado za predsednike.
sezona 1, epizoda 9
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 8, epizoda 6
V tej epizodi bosta Lora in Stoyan predstavila okusne in zanimive brezmesne recepte – hitro jajčno solato, zelenjavno enolončnico ter dišeče sirove pite. Ponudila bosta nasvet, kako organizirati jedilnik za popolno kosilo ali večerjo brez mesa.
.
sezona 1, epizoda 3
Zadnji dan v Istanbulu nas Karsu predstavi novi generaciji turških kuharskih talentov, najprej pa obišče znamenito džamijo. Tik pred odhodom jo čaka eno največjih presenečenj v življenju.
.
sezona 2, epizoda 5
Shane obišče Fethiye - to je bilo vedno eno najbolj plodnih in ekološko raznolikih regij v Turčiji. Danes je to izhodiščna točka za vsakega angleškega turista, ki želi pobegniti iz britanskega podnebja.
sezona 2, epizoda 6
Shane raziskuje v Kapadokiji. Izredni pravljični dimniki so rezultat geološkega procesa. Od tu izvira kebab, ki so ga kuhali s starodavno podzemno tehniko kuhanja. V mestu Kayseri Shane izve, kako nastanejo pastirma iz suhega mesa in manti.
sezona 1, epizoda 5
Chuck obišče Izmir v Turčiji, ki leži ob Egejskem morju, da bi se poučil o turški kavi.
sezona 1, epizoda 6
Chuck obišče najstarejšo restavracijo v jordanskem mestu Aman, ki je znana po najboljšem falaflu na Bližnjem vzhodu. Osupljiva pokrajina mu da zamisel in sredi starodavnega mesta Petra postavi improvizirano kuhinjo.
sezona 1, epizoda 2
Dave in Si gresta v Glasgow iskat nove sestavine za restavracijo s škotsko-malezijskimi jedmi.
sezona 1, epizoda 9
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 1, epizoda 15
Na to epizodo se je splačalo čakati! Pavel Pavlov predstavi svojo »Pavlovo« - nežno sladico iz španskih vetrcev, puhaste kreme in malin. In kasneje, za sprostitev, postavi večnivojski sadni biskvit v kozarcu. Elegantna sladica in doma pripravljena poslastica tekmujeta za vašo naklonjenost.
sezona 1, epizoda 16
Se vam brezglutenska, veganska sladica sliši absurdno? Pavel se ne strinja in razkriva kar tri recepte za takšne sladice. Pocrklja nas s puhastimi palačinkami, granola ploščicami in fantastičnimi pralineji!
sezona 1, epizoda 4
Raymond Blanc raziskuje francoske pridelke in kuhinjo. Podal se bo v slikovito Alzacijo, katere prebivalci slovijo po prijaznosti in zdravem apetitu.
sezona 1, epizoda 5
Lora in Stoyan imata za nas zanimive trike in recepte, primerne za vse priložnosti.
sezona 8, epizoda 7
Sonce in morski vetrič iz sosednje Grčije prinašata neverjetne zamisli za okusne jedi. Lora in Stoyan bosta predstavila nekatere od najpriljubljenejših receptov – topel pire iz rumenega graha z rdečo čebulo in kaprami, grški kruh in gyros s svinjino.
.
sezona 1, epizoda 7
Italijanska kultura je po vsem svetu znana po svoji umetnosti, zgodovini in arhitekturi, hrana pa predstavlja prav poseben del italijanske identitete. Tokrat bo Silvia pripravila testenine po 1000 let starem receptu in slastno morsko hrano.
sezona 1, epizoda 8
Tokrat Silvia in njena dobra prijateljica Lina pripravijo enega najbolj cenjenih nedeljskih receptov - ragu napolitana.
sezona 1, epizoda 4
Jimmy v Aucklandu spoznava vrtnarje in prodajalce na tržnici, ki skrbijo za sveže pridelke. S Petrom Gordonom te pridelke tudi preizkusita. Jimmy pomolze bivolico in najde mlečno kmetijo, kjer se trudijo rešiti ptico kivi.
.
sezona 1, epizoda 3
Si in Dave nadaljujeta z dogodivščinami v Cotswoldsu, kje iščeta nove sestavine za vrhunski desethodni meni.
sezona 1, epizoda 10
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 1, epizoda 12
Lora in Stoyan imata za nas zanimive trike in recepte, primerne za vse priložnosti.
sezona 8, epizoda 7
Sonce in morski vetrič iz sosednje Grčije prinašata neverjetne zamisli za okusne jedi. Lora in Stoyan bosta predstavila nekatere od najpriljubljenejših receptov – topel pire iz rumenega graha z rdečo čebulo in kaprami, grški kruh in gyros s svinjino.
.
sezona 1, epizoda 17
Ta epizoda je posvečena čokoladnim tartufom, ki bodo predstavljeni v vsej svoji raznolikosti. Chef Pavlov nam bo razkril recepte za tartufe iz mlečne čokolade in likerja, mlečne čokolade in pasijonke, temne čokolade in ruma, bele čokolade in vanilije, mlečne čokolade in pistacije.
sezona 1, epizoda 18
Francoski makroni se hitro spremenijo v pravo strast. Pavel Pavlov nam bo razkril drobne detajle, ki so ključni za pripravo popolnih makronov in nam podal idejo za vrsto različnih polnil. Za manj izkušene gledalce bo predstavil tudi recept za torto iz španskih vetrcev z zelo posebno kremo.
sezona 2, epizoda 7
Shane obišče živahno restavracijo, kjer je kuhinja napolnjena z vonjem jajčevcev nad vročim ogljem in peke kruha v pečici na drva. Spozna nepričakovane trike, uporabljene pri izdelavi baklave. Doma pripravi svojo dekonstruirano različico baklave.
sezona 2, epizoda 8
Shane potuje v Trabzon, kjer najde ribo hamsi, in recepte, ki to bitje prelevijo v kulinarično izkušnjo. Ko prečka Pontsko gorovje, se seznani z edinstveno kuhinjo črnomorske regije, vključno s sutlakom in kuymakom, ki ga spremlja koruzni kruh.
sezona 1, epizoda 7
Italijanska kultura je po vsem svetu znana po svoji umetnosti, zgodovini in arhitekturi, hrana pa predstavlja prav poseben del italijanske identitete. Tokrat bo Silvia pripravila testenine po 1000 let starem receptu in slastno morsko hrano.
sezona 1, epizoda 8
Tokrat Silvia in njena dobra prijateljica Lina pripravijo enega najbolj cenjenih nedeljskih receptov - ragu napolitana.
sezona 1, epizoda 7
Na jugu Baltika Chuck raziskuje litovsko kulinariko in kulturo. V mrzli Vilni pokusi cepelinai, narodno jed te bivše članice Sovjetske zveze, in skuha boršt. Pa je tako dober kot taščin?
sezona 1, epizoda 8
Chuck se potika po havanskih ulicah in pije kavo z lastnikom družinske restavracije La Guarida. Na tržnici v San Miguelu kupi sveže sestavine, iz katerih pripravi svojo različico kubanskega riža in fižola v listu bananovca.
sezona 1, epizoda 14
James potuje na otok, ki pravzaprav ni otok. Avery je dom čilija, iz katerega pripravljajo omako tabasko. James se sreča z družino, ki goji čili, pripravlja omako in vodi podjetje Tabasco. Pripravi izjemni jedi. Obišče hišo, kjer proizvajajo omako.
sezona 1, epizoda 3
Si in Dave nadaljujeta z dogodivščinami v Cotswoldsu, kje iščeta nove sestavine za vrhunski desethodni meni.
sezona 1, epizoda 4
Jimmy v Aucklandu spoznava vrtnarje in prodajalce na tržnici, ki skrbijo za sveže pridelke. S Petrom Gordonom te pridelke tudi preizkusita. Jimmy pomolze bivolico in najde mlečno kmetijo, kjer se trudijo rešiti ptico kivi.
.
sezona 8, epizoda 7
Sonce in morski vetrič iz sosednje Grčije prinašata neverjetne zamisli za okusne jedi. Lora in Stoyan bosta predstavila nekatere od najpriljubljenejših receptov – topel pire iz rumenega graha z rdečo čebulo in kaprami, grški kruh in gyros s svinjino.
.
sezona 1, epizoda 31
Lora in Stoyan imata za nas zanimive trike in recepte, primerne za vse priložnosti.
sezona 1, epizoda 7
Na jugu Baltika Chuck raziskuje litovsko kulinariko in kulturo. V mrzli Vilni pokusi cepelinai, narodno jed te bivše članice Sovjetske zveze, in skuha boršt. Pa je tako dober kot taščin?
sezona 1, epizoda 8
Chuck se potika po havanskih ulicah in pije kavo z lastnikom družinske restavracije La Guarida. Na tržnici v San Miguelu kupi sveže sestavine, iz katerih pripravi svojo različico kubanskega riža in fižola v listu bananovca.
sezona 1, epizoda 14
James potuje na otok, ki pravzaprav ni otok. Avery je dom čilija, iz katerega pripravljajo omako tabasko. James se sreča z družino, ki goji čili, pripravlja omako in vodi podjetje Tabasco. Pripravi izjemni jedi. Obišče hišo, kjer proizvajajo omako.
sezona 1, epizoda 4
Raymond Blanc raziskuje francoske pridelke in kuhinjo. Podal se bo v slikovito Alzacijo, katere prebivalci slovijo po prijaznosti in zdravem apetitu.
sezona 1, epizoda 10
Jamie Oliver in njegov dober prijatelj Tobie Puttock odpirata prvo restavracijo Fifteen v Avstraliji. Skupino mladih, starih 16 do 24 let, ki prihajajo iz slabših razmer, bosta izšolala, da bodo kot chefi delali v njuni novi restavraciji v Melbournu.
sezona 8, epizoda 7
Sonce in morski vetrič iz sosednje Grčije prinašata neverjetne zamisli za okusne jedi. Lora in Stoyan bosta predstavila nekatere od najpriljubljenejših receptov – topel pire iz rumenega graha z rdečo čebulo in kaprami, grški kruh in gyros s svinjino.
.
sezona 1, epizoda 4
Karsu zapusti Istanbul in potuje v Alacati, eno najlepših skrivnih mest na turški rivieri. Znano je po številnih čudovitih plažah, modi in seveda... Ribah! Karsu gre lovit in si na plaži za kosilo speče ulov.
.
sezona 2, epizoda 7
Shane obišče živahno restavracijo, kjer je kuhinja napolnjena z vonjem jajčevcev nad vročim ogljem in peke kruha v pečici na drva. Spozna nepričakovane trike, uporabljene pri izdelavi baklave. Doma pripravi svojo dekonstruirano različico baklave.