sezona 1, epizoda 6
Tajpeja Ainsley ni najbolje poznal. Vedel je, da bo v njem malce izgubljen in da bo zanj precejšnja pustolovščina, vendar kraj ponuja res ogromno. Podnevi Ainsley odkriva tržnico ob Mazujinem templju, labirint kolib s ponudbo ulične hrane.
sezona 1, epizoda 1
Kosmata motorista sta po skoraj dveh letih spet na poti. Iskala bosta sestavine za božično pojedino, s katero se bosta soljudem zahvalila za podporo med Davovim bojem z rakom.
.
sezona 1, epizoda 29
Danes bo Jamie pripravil svinjsko file, riž s papriko in BBQ-omako ter tapas brušete in zlato popečene sardine.
sezona 1, epizoda 31
Danes bo Jamie pripravil tagine z belo ribo, korenje, solato s klementinami ter pekočega piščanca, krompirjev pire in koruzno salso.
sezona 1, epizoda 1
V prvi epizodi Rudolphove poletne turneje naš slaščičarski mojster odkriva okuse Dunaja. V kavarni, kjer imajo glavno besedo babice, spečejo okusen gugelhupf. Okusni avstrijski turban navdihne Rudolpha, da v pekarni pripravi svojo različico.
sezona 1, epizoda 8
Raymond deli svojo ljubezen do pridelkov z vrta in razloži, zakaj je sezonskost pomembna in zakaj bi jo morali vsi sprejeti. V svoji kuhinji pripravlja z omako iz masla, špinače in drobnjaka ter frikase iz divjih gob.
sezona 1, epizoda 2
Nadiya Hussain bo za družinska druženja pripravila oreškast ocvrt krompirček s česnom, slastne goveje burgerje s slanino in posladek za vegetarijance - afriško rižoto s kumarično solato.
sezona 8, epizoda 14
Stoyan bo pripravil zanimivo solato, v kateri imajo glavno vlogo pečene paprike. Ljubitelji hrane boste izvedeli, kako bodo ocvrti piščančji zrezki ostali sočni, za sladico pa bo pozabljeni puding iz kaše – preprost za pripravo in izvrsten.
.
sezona 1, epizoda 3
David Skoko nas odpelje v Zlatno dolino Požege - Vallis Aurea. Njegov gostitelj Vlado Krauthaker je bil razglašen za viteza vina in dvakrat izbran za najboljšega vinarja na Hrvaškem. Ta družina je postavila standarde najpogostejše sorte na Hrvaškem.
.
sezona 1, epizoda 4
David Skoko nas odpelje v Istro na obisk k Ivanu Damjaniću, vinarju iz Poreča, čigar predniki so leta 1928 dobili zlato medaljo na mednarodnem vinskem tekmovanju v Parizu.
.
sezona 1, epizoda 11
Miljuschka danes pripravlja testo za piškote. Speče slastne piškote s čokoladnimi koščki ter sladoled s piškotnim testom in medom.
sezona 1, epizoda 12
Miljuschka danes pripravi pavlovo s svežim sadjem ter španske vetrce s kremo iz manga in beljakovinsko peno.
sezona 1, epizoda 2
Kosmata motorista se odpravita na otok Bute, na katerega ju vežejo posebni spomini. Tam raziščeta, kako domačini sprejemajo spremembe, hkrati pa ohranjajo tradicijo.
.
sezona 1, epizoda 33
Na današnjem meniju so chorizo in lignji, kuskus solato po grško ter špagete, paradižnik, baziliko in solato s skuto.
sezona 1, epizoda 3
Nadiya Hussain bo tokrat pripravila sadno solato, rižoto z ingverjem in pikantno čičeriko, avokadovo pasto z grahom in meto ter jed, ki bo razsvetlila vaše brbončice - korenčkove ocvrtke s sirno pomako.
sezona 8, epizoda 14
Stoyan bo pripravil zanimivo solato, v kateri imajo glavno vlogo pečene paprike. Ljubitelji hrane boste izvedeli, kako bodo ocvrti piščančji zrezki ostali sočni, za sladico pa bo pozabljeni puding iz kaše – preprost za pripravo in izvrsten.
.
sezona 1, epizoda 3
V tem slaščičarskem mestu je stepene smetane in masla na pretek. Veganska pekarna mame Gabriele in hčerke Chiare pa dokazuje, da lahko najokusnejše torte pripravite tudi brez smetane in masla.
sezona 1, epizoda 4
Na Dunaju se umestiš na zemljevid hotelov, samo če si ustvaril tudi lastno originalno torto. V hotelu Imperial Rudolph spozna slaščičarja Christiana, ki mu pove vse njihovi prefinjeni, elegantni čokoladni torti.
sezona 1, epizoda 13
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku jagnječje pleče in francoski opečenec.
sezona 1, epizoda 47
Lora in Stoyan imata za nas zanimive trike in recepte, primerne za vse priložnosti.
sezona 1, epizoda 3
David Skoko nas odpelje v Zlatno dolino Požege - Vallis Aurea. Njegov gostitelj Vlado Krauthaker je bil razglašen za viteza vina in dvakrat izbran za najboljšega vinarja na Hrvaškem. Ta družina je postavila standarde najpogostejše sorte na Hrvaškem.
.
sezona 1, epizoda 4
David Skoko nas odpelje v Istro na obisk k Ivanu Damjaniću, vinarju iz Poreča, čigar predniki so leta 1928 dobili zlato medaljo na mednarodnem vinskem tekmovanju v Parizu.
.
sezona 1, epizoda 9
Warren v zgodovinskem mestu Pretoria obišče lokalne tržnice in pripravi južnoafriške lepljive krofe. Nato gre v Johannesburg in z osebnim kuharjem nekdanjega predsednika Nelsona Mandele pripravi dve Mandelini najljubši jedi - rižoto in piščanca.
sezona 1, epizoda 10
Warren je v Johannesburgu. Vodnik Sindi ga popelje na turo s tuk tukom, v znameniti restavraciji Chaf Pozi pa pripravi svojo različico Chakalale – južnoafriškega zelenjavnega prigrizka. Za konec pripravi obrok iz sedmih jedi.
sezona 1, epizoda 7
Klobasa chorizo, paella in tortilja sodijo med glavne jedi ulične hrane po vsem svetu, ne pa tudi v Madridu. V španski prestolnici ulične hrane sploh ne najdete. Ainsley se odpravi poizvedovat, zakaj Madridčani, nimajo dostopa do ulične hrane.
sezona 1, epizoda 2
Kosmata motorista se odpravita na otok Bute, na katerega ju vežejo posebni spomini. Tam raziščeta, kako domačini sprejemajo spremembe, hkrati pa ohranjajo tradicijo.
.
sezona 1, epizoda 12
Miljuschka danes pripravi pavlovo s svežim sadjem ter španske vetrce s kremo iz manga in beljakovinsko peno.
sezona 8, epizoda 14
Stoyan bo pripravil zanimivo solato, v kateri imajo glavno vlogo pečene paprike. Ljubitelji hrane boste izvedeli, kako bodo ocvrti piščančji zrezki ostali sočni, za sladico pa bo pozabljeni puding iz kaše – preprost za pripravo in izvrsten.
.
sezona 1, epizoda 3
Nadiya Hussain bo tokrat pripravila sadno solato, rižoto z ingverjem in pikantno čičeriko, avokadovo pasto z grahom in meto ter jed, ki bo razsvetlila vaše brbončice - korenčkove ocvrtke s sirno pomako.
sezona 1, epizoda 9
Warren v zgodovinskem mestu Pretoria obišče lokalne tržnice in pripravi južnoafriške lepljive krofe. Nato gre v Johannesburg in z osebnim kuharjem nekdanjega predsednika Nelsona Mandele pripravi dve Mandelini najljubši jedi - rižoto in piščanca.
sezona 1, epizoda 10
Warren je v Johannesburgu. Vodnik Sindi ga popelje na turo s tuk tukom, v znameniti restavraciji Chaf Pozi pa pripravi svojo različico Chakalale – južnoafriškega zelenjavnega prigrizka. Za konec pripravi obrok iz sedmih jedi.
sezona 1, epizoda 7
Klobasa chorizo, paella in tortilja sodijo med glavne jedi ulične hrane po vsem svetu, ne pa tudi v Madridu. V španski prestolnici ulične hrane sploh ne najdete. Ainsley se odpravi poizvedovat, zakaj Madridčani, nimajo dostopa do ulične hrane.
sezona 1, epizoda 8
Raymond deli svojo ljubezen do pridelkov z vrta in razloži, zakaj je sezonskost pomembna in zakaj bi jo morali vsi sprejeti. V svoji kuhinji pripravlja z omako iz masla, špinače in drobnjaka ter frikase iz divjih gob.
sezona 1, epizoda 33
Na današnjem meniju so chorizo in lignji, kuskus solato po grško ter špagete, paradižnik, baziliko in solato s skuto.
sezona 8, epizoda 14
Stoyan bo pripravil zanimivo solato, v kateri imajo glavno vlogo pečene paprike. Ljubitelji hrane boste izvedeli, kako bodo ocvrti piščančji zrezki ostali sočni, za sladico pa bo pozabljeni puding iz kaše – preprost za pripravo in izvrsten.
.
sezona 1, epizoda 3
Nadiya Hussain bo tokrat pripravila sadno solato, rižoto z ingverjem in pikantno čičeriko, avokadovo pasto z grahom in meto ter jed, ki bo razsvetlila vaše brbončice - korenčkove ocvrtke s sirno pomako.
sezona 1, epizoda 13
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku jagnječje pleče in francoski opečenec.