Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

HBO
06:00
About Time, VB.....Zgodba o dobrosrčnem in sramežljivem mladem odvetniku, ki od očeta podeduje sposobnost, s katero lahko moški v njihovi družini potujejo skozi čas. Po tem odkritju odvetnik izkoristi svoje zmožnosti potovanja skozi čas, da bi dvoril ženski svojih sanj – dokler ne odkrije lastnih omejitev. Domnhall Gleeson in Rachel McAdams imata glavni vlogi v zgodbi o ljubezni in odkrivanju, kjer filmski junak kmalu spozna, da kljub edinstvenemu daru ne more ubežati preizkušnjam in tegobam življenja.

.

08:06
Hollywood On Set...S21E24, Francija.....Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci. Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

08:36
This Is 40, ZDA.....Pet let po tistem, ko je scenarist in režiser Judd Apatow v komediji Napumpana predstavil lika Peta in Debbie, se v svojih tedanjih vlogah vračata Paul Rudd in Leslie Mann kot zakonca, katerih srečni zakon se je po mnogih letih malce upehal. V nekem trenutku se Pete znajde v hiši s samimi ženskami: soprogo Debbie ter njunima hčerama, osemletno Charlotte in trinajstletno Sadie. Medtem ko se trudi obdržati na površju svojo glasbeno založbo Unfiltered Records, morata z ženo uravnotežiti ljubezen, kariero, starševstvo in otroke – pri tem pa na različne duhovite načine odkriti, kako naj uživata preostanek življenja ... preden se pobijeta med seboj. Komedija prinaša osvežujoče neposreden in iskren portret sodobne ameriške družine, njenih izzivov in zadoščenj ter neskončnih težav starševstva. Skupaj z osrednjima likoma se odpravimo na tritedensko potovanje po družinskih odnosih, ljubezni in spolnosti, poslovnih čereh in delovnih zmagoslavjih ter starajočih se roditeljih in odraščajočih otr

.

10:52
Sedmo Nebo, HR.....Poročeni moški je pred izzivom, ko se zaljubi v drugo žensko, a se tega ne upa povedati svoji ženi.

.... IMDb ocena: 6.8/10

12:21
Last Week Tonight With John Oliver...S11E11, ZDA.....John Oliver, ena najduhovitejših televizijskih osebnosti, prihaja na program HBO z novo pogovorno oddajo. V njej razgrinja številne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu.

John Oliver, ena najduhovitejših televizijskih osebnosti, prihaja na program HBO z novo pogovorno oddajo. V njej razgrinja številne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu.

13:06
I: Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Florence Pugh... Dune Part Two, ZDA.....Drugi del filma spremlja mitsko potovanje Paula Atreidesa, ko se združi s Chani in živi med Fremeni, medtem ko se pripravlja za maščevanje zarotnikom, ki so uničili njegovo družino in ubili očeta. Izbrati mora med ljubeznijo svojega življenja in usodo znanega vesolja ter ob tem preprečiti strašno prihodnost, ki jo lahko predvidi le on sam.

.

15:51
Jerry Maguire, ZDA.....Športnega agenta odpustijo iz vplivne agencije, ko pokaže čast. Z najmanj pomembno stranko na nekoč polnem seznamu in edino osebo iz njegovega nekdanjega podjetja, ki še verjame vanj, mora Jerry začeti na novo in vnovič sestaviti svoje življenje.

.... IMDb ocena: 7.3/10

18:05
American Made, ZDA.....Tihotapec, obveščevalec in domoljub. Eden najbogatejših ljudi v ZDA v 80-ih je mož, za katerega še niste slišali. Pilot Barry Seal je s svojo bahavostjo in veseljem do življenja junak zaspanega južnjaškega mesta. Na veliko presenečenje žene Lucy je očarljivi podjetnik in cenjeni pilot postal osrednji lik v enem največjih škandalov v sodobni zgodovini. Nihče ni vedel, da bo tisto, kar se je začelo kot prevoz tihotapskega blaga, vodilo do tega, da bo Barry zbral vojsko in financiral vojno. Ko se vneti letalec zaplete s sumljivo pošiljko vladnih zabojev pušk AK-47 in kilogramov kokaina, obogati kot ključni lik v aferi Iran-contra. Od trgovanja z orožjem za talce do urjenja srednjeameriških in južnoameriških sil: Barry postane junak, ki se bori proti sistemu.

.

20:02
Starstruck...S3E3, VB.....Zveza med Jessie in Tomom se spet vname in ko prejme njegovo povabilo v zakulisje predstave v West Endu, se mora Jessie odločiti, ali je pogrevanje stare strasti res dobro. Znajde se iz oči v oči z njegovim novim partnerjem Clemom, ki se zdi Jessie neizmerno ljubek, medtem ko je Cath tista, ki jo ostro kritizira.

Serijo v šestih delih je napisala zmagovalka festivala v Edinburgu leta 2018 za najboljšo komedijo Rose Matafeo, ki v njej tudi igra glavno vlogo. Zgodba spremlja dvajsetletnico, pripadnico milenijske generacije v Londonu, ki ima dve zahtevni službi in se sooča z nelagodjem naslednjega jutra; tedaj se razkrijejo zapleti po tistem, ko je po pomoti spala s filmskim zvezdnikom.

20:31
The Tourist (2022)...S2E1, VB.....Elliot in Helen prispeta na Irsko, potem ko sta prejela povabilo za srečanje s starim prijateljem Tommyjem. Upata, da jima bo lahko dal nekatere odgovore o Elliotovem starem življenju. Toda par se kmalu loči, ko Elliota nasilno ugrabijo. V ujetništvu na skriti lokaciji se sreča iz oči v oči z družino McDonnell, sovražniki iz njegove preteklosti, ki gojijo hudo zamero in se mu želijo na vsak način maščevati za dejanja, ki pa se jih sam ne spomni.

Britanec se v avstralskem zakotju zbudi brez spomina in z redkimi namigi o svoji identiteti mora odkriti, kdo je, preden ga bo dohitela preteklost. Psihološki triler je poln šokantnih, presenetljivih, zabavnih in surovih preobratov.

21:31
In Bruges, VB.....Colin Farrell in za oskarja nominirani Ralph Fiennes sta soigralca v ostri akcijski komediji, polni vznemirljivih pregonov, spektakularnih strelskih obračunov in z eksplozivnim koncem, ki ga ne boste želeli zamuditi. Morilca po naročilu Ray (Farrell) in Ken (Brendan Gleeson) po slabo opravljenem poslu, ki je šel po zlu, dobita ukaz, naj se za nekaj časa pritajita v tujini, v slikovitem mestecu Bruges (to je v Belgiji, veste). A ker so morilci najslabši turisti, se kmalu znajdeta v boju na življenje in smrt komičnih razsežnosti, ki se odvija zoper njunega ukazovalnega, zelo jeznega in skrajno načelnega zločinskega šefa (Fiennes). Pripravite se na nezaslišano in nepredvidljivo zabavo.

.

23:21
Vacancy, ZDA.....Mlad zakonski par v krizi obtiči v zapuščenem motelu in v svoji sobi nepričakovano odkrije skrite videokamere. Mož in žena kmalu spoznata, da bosta postala naslednji žrtvi realističnega posnetka umora, če jima ne uspe pobegniti.

.

00:45
The Son (2022), VB.....Poučna zgodba spremlja družino, ki se po razpadu trudi ponovno sestaviti. Osredotoča se na Petra, čigar že tako zmedeno življenje z dojenčkom in novo partnerko Beth se zasuka na glavo, ko se na njegovih vratih pojavi nekdanja žena Kate, da bi se pogovorila o njunem sinu Nicholasu, ki je zdaj najstnik. Mladeniča že nekaj mesecev ni v šoli in očitno ima težave. Peter si prizadeva poskrbeti za Nicholasa, kot bi si želel, da bi zanj skrbel njegov oče; medtem se ubada z novim sinom, ki ga ima z Beth, v službi pa s ponudbo za sanjski položaj v Washingtonu. Ko seže po preteklosti, da bi popravil svoje napake, izgubi občutek o tem, kako Nicholasa obdržati v sedanjosti.

.... IMDb ocena: 6.4/10

02:45
The Wrath Of Becky, ZDA.....Dve leti po tistem, ko je pobegnila pred nasilnim napadom na svojo družino, skuša Becky obnoviti svoje življenje z nego starejše ženske, sorodne duše po imenu Elena. Toda ko skupina, znana kot »Plemeniti možje«, vdre v hišo, napade stanovalki in ugrabi njunega ljubljenega psa Diega, se mora Becky vrniti na stara pota, da bo zaščitila sebe in tiste, ki jih ima rada.

.... IMDb ocena: 6.1/10

04:11
I: Nicolas Giraud, Mathieu Kassovitz, Hélene Vincent, Bruno Lochet, Ayumi Roux... The Astronaut, Francija.....Letalski inženir Jim je vedno sanjal o tem, da bi postal astronavt, a mu ni uspelo. Ne more odnehati in že leta se posveča skrivnemu, nenavadnemu projektu: izdelati raketo in kot amater doseči prvi polet v vesolje s posadko. Sanje bo moral deliti.

.... IMDb ocena: 6.9/10

06:00
I: Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Florence Pugh... Dune Part Two, ZDA.....Drugi del filma spremlja mitsko potovanje Paula Atreidesa, ko se združi s Chani in živi med Fremeni, medtem ko se pripravlja za maščevanje zarotnikom, ki so uničili njegovo družino in ubili očeta. Izbrati mora med ljubeznijo svojega življenja in usodo znanega vesolja ter ob tem preprečiti strašno prihodnost, ki jo lahko predvidi le on sam.

.

08:45
Hollywood On Set...S21E24, Francija.....Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci. Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

09:16
The Path Of Excellence, Francija.....Sophie je odlična učenka. Ob spodbudi učitelja matematike zapusti družinsko kmetijo, da bi se preizkusila na sprejemnem izpitu za vpis v najboljše šole s pripravljalnim tečajem naravoslovja. To ji prinese nova srečanja, izzive, neuspehe in ostro konkurenco; Sophie spozna, da vpis na prestižno tehnično fakulteto Polytechnique ni samo vprašanje tekmovalnosti, temveč predstavlja zlasti izziv vzpenjanja po družbeni lestvici.

.

11:07
Shazam! Fury Of The Gods, ZDA.....Drugi del zgodbe o najstniku Billyju Batsonu, ki se spremeni v svoj odrasli drugi jaz, superjunaka po imenu Šazam.

.

13:16
Lord Of The Rings: The Return Of The King, Nova Zelandija.....V zadnjem delu Tolkieneve trilogije Gospodar prstanov se sile dobrega in zla spopadejo v končni bitki, ki bo odločala o usodi sveta. Enemu izmed članov bratovščine prstana je namenjeno, da postane vladar kraljestva ljudi.

.

16:30
Aristotle And Dante Discover The Secrets Of The Universe, ZDA.....Film temelji na romanu za mlade avtorja Benjamina Alire Sáenza in se osredotoča na prijateljstvo med dvema osamljenima mehiško-ameriškima najstnikoma v El Pasu leta 1987, ki raziskujeta novo nenavadno prijateljstvo in se soočata s težko potjo samoodkrivanja.

.... IMDb ocena: 7.2/10

18:12
The Persian Version, ZDA.....V zgodbi o mladi ženski iz Brooklyna si Leila prizadeva najti ravnotežje in sprejeti nasprotujoče si kulture, hkrati pa se zoperstavlja stereotipnim oznakam, ki jih družba projicira nanjo. Ko se njena živahna družina vnovič zbere v New Yorku zaradi očetove presaditve srca, Leila ločuje svoje »resnično« življenje od družinskega. Toda ko se razkrije njena skrivnost, se pokažejo tudi jasne vzporednice med njenim življenjem in življenjem njene matere Shireen.

.... IMDb ocena: 6.2/10

20:03
The Banshees Of Inisherin, Irska.....Človeka, ki sta že vse življenje prijatelja, se znajdeta v slepi ulici, ko eden nenadoma sklene končati njun odnos – kar ima zaskrbljujoče posledice za oba. Igrajo Colin Farrell, Brendan Gleeson, Kerry Condon in Barry Keoghan. Scenarist in režiser je Martin McDonagh.

.... IMDb ocena: 6.2/10

21:56
House Of The Dragon...S2E1, ZDA.....Serija se odvija 200 let pred dogodki v seriji Igra prestolov in nam predstavi zgodbo hiše Targaryen.

Serija se odvija 200 let pred dogodki v seriji Igra prestolov in nam predstavi zgodbo hiše Targaryen. Serija se odvija 200 let pred dogodki v seriji Igra prestolov in nam predstavi zgodbo hiše Targaryen.

22:56
Thanksgiving (2023), ZDA.....Leto po tistem, ko so se nemiri na »črni petek« končali s tragedijo, se skrivnostni morilec, ki ga je navdihnil zahvalni dan, odloči terorizirati Plymouth v Massachusettsu – rojstni kraj zloglasnega praznika. Prebivalce pobija enega za drugim in kar se začne kot naključni pokol, se kmalu razkrije kot del zloveščega maščevalnega načrta. Bodo meščani odkrili, kdo je morilec in preživeli praznike ... ali pa bodo postali gostje na njegovi izkrivljeni večerji za zahvalni dan?

.

00:41
American Reunion, ZDA.....Nekaj več kot desetletje pozneje so s seksom obsedeni vrstniki spet skupaj na srečanju nekdanjih sošolcev. V že dolgo pričakovanem koncu tedna ugotovijo, kaj vse se je spremenilo, kdo se ni veliko spremenil ter kako čas in razdalja ne moreta pretrgati vezi prijateljstva.

.... IMDb ocena: 6.7/10

02:36
The Stolen Valley, ZDA.....Film spremlja Lupe (Briza Covarrubias), mehaničarko mehiškega rodu iz ljudstva Navajo, ki se priduži kavbojski izobčenki (Allee Sutton Hethcoat), da bi skupaj rešili njeno umirajočo mater. Na poti prečkata puščavo, prehitita zločince in naletita na pokvarjenega veleposestnika.

.... IMDb ocena: 4.6/10

04:25
Life Upside Down, ZDA.....Trije pari znancev so obtičali doma med začetkom karantene. Jonathanu, Clarissi in Paulu se bo življenje obrnilo na glavo, ko so se prisiljeni zazreti drug v drugega in nazadnje tudi vsak vase.

.... IMDb ocena: 4.1/10

06:00
Mariah Carey's All I Want For Christmas Is You, ZDA.....Ko mlada Mariah v trgovini za male živali zagleda ljubko psičko po imenu Princesa, nenadoma natanko ve, kaj si želi za božič. Preden se ji želja uresniči, pa mora dokazati, da je sposobna paziti na psa svojega strica: razposajenega pasjega razvajenca Jacka, pravzaprav najslabšega psa v vsem mestu. Jack na zabaven način spremeni popolne praznične priprave Mariah in njene družine. To ni bil ravno božič, kakršnega si je želela … ampak bil je več, kot bi si lahko kdaj želela. Skladba Mariah Carey All I Want for Christmas Is You, ki temelji na priljubljeni božični pesmi in istoimenski slikanici, vključuje glasbo te pevke in njen glas pripovedovalke. Najljubša zgodba vsake družine v prihodnjih letih.

.... IMDb ocena: 5.4/10

07:32
Aristotle And Dante Discover The Secrets Of The Universe, ZDA.....Film temelji na romanu za mlade avtorja Benjamina Alire Sáenza in se osredotoča na prijateljstvo med dvema osamljenima mehiško-ameriškima najstnikoma v El Pasu leta 1987, ki raziskujeta novo nenavadno prijateljstvo in se soočata s težko potjo samoodkrivanja.

.... IMDb ocena: 7.2/10

09:06
Garcia & Garcia, Španija.....Majhna letalska družba v težavah skuša rešiti podjetje z najemom prestižnega svetovalca in strojnega strokovnjaka. Obema je enako ime: Javier García. Po naključju in zaradi zmede v podjetju ju zamešajo in tako zamenjata svoji vlogi.

.... IMDb ocena: 4.2/10

10:42
Phantom Thread, ZDA.....Reynolds Woodcock je priznani kreator prestižnih ženskih oblek, čigar izbirčno življenje zmoti mlada, odločna Alma, ki postane njegova muza in ljubica.

.... IMDb ocena: 7.4/10

12:50
Punch Drunk Love, ZDA.....Barry vodi lastno podjetje, nenehno ga nadleguje sedem sester in občasno postane nasilen. Nekega čudnega jutra se na ulici pojavi harmonij in čedno dekle ga prosi za pomoč z avtomobilom.

.... IMDb ocena: 7.3/10

14:26
Life Upside Down, ZDA.....Trije pari znancev so obtičali doma med začetkom karantene. Jonathanu, Clarissi in Paulu se bo življenje obrnilo na glavo, ko so se prisiljeni zazreti drug v drugega in nazadnje tudi vsak vase.

.... IMDb ocena: 4.1/10

16:02
Az Almafa Viraga, Madžarska.....Dve prepletajoči se zgodbi: prva spremlja dogodivščine vietnamskega dekleta v Budimpešti, ki ga zanima preteklost babice. V drugi slednja spozna najbolj čednega fanta v razredu, Tiborja; njuno ljubezen opazuje uradnik, ki ga je poslala njena vlada.

.... IMDb ocena: 5.2/10

18:00
I: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, Michael Stuhlbarg, Mark O'Brien... Arrival (2016), ZDA.....Po svetu se pojavijo skrivnostna plovila in elitno moštvo strokovnjakov pod vodstvom jezikoslovke Louise Banks mora ugotoviti, kako komunicirati z nezemeljskimi obiskovalci – da bi odkrili, ali je njihov prihod grožnja za človeštvo.

.

20:00
September, Italija.....Nekega septembrskega dne trije liki spoznajo, da življenje, ki ga živijo, ni tisto, o katerem so sanjali. Ta sreča je daleč, a še vedno je mogoča. Zborovska zgodba raziskuje medčloveške odnose, našo najglobljo naravo in iskanje pristne povezanosti med ljudmi. Scenarist filmov »Moglie e Marito, Croce e Delizia« in »Il Campione« prinaša zgodbo, sestavljeno iz eksistencialne melanholije, napetih dialogov in velike izrazne svobode.

.

21:52
Ghost Adventures: Goldfield Hotel, ZDA.....Ekipa se vrača na kraj, kjer se je vse začelo, da bi obračunala z zloveščimi duhovi v zloglasnem hotelu Goldfield. Zaskrbljujoči novi dokazi razkrivajo temno in smrtonosno prisotnost v prostorih, Zaku pa je napovedano osebno maščevanje.

.

23:21
Stax: Soulsville Usa...S1E3, ZDA.....Po tragični izgubi Otisa Reddinga in ponesrečeni združitvi podjetja z Atlantic Records se direktor za promocije Al Bell odloči ukrepati, da bi rešil založbo. Stax izda uspešnice, kot sta Soul Limbo ter Whos Making Love? in vloži vse napore v Isaaca Hayesa, ki potem prejme grammyja in oskarja za glasbo v filmski uspešnici leta 1971 Shaft.

Leta 1973 je bila Stax Records ena najpomembnejših glasbenih založb za soul, kjer so začeli glasbeniki kot Otis Redding, Isaac Hayes, Booker T. & the M.G.s ter Sam & Dave. V dveh desetletjih je nekoč obstranska založba iz skromne družinske prodajalne plošč prerastla v globalno tržno znamko. Producentka in režiserka Jamila Wignot prikazuje skupino ljudi, ki so si drznili ustvarjati glasbo po svoji meri; pri čemer so podirali rasne ovire, zaznamovali neko obdobje in za seboj pustili trajno glasbeno sled. Dokumentarec v štirih delih prinaša obnovljene arhivske posnetke in osebne intervjuje z ključnimi osebnostmi v neverjetni zgodovini te založbe; beleži zgodbo o izvoru legendarnega studia in se poklanja njegovi glasbeni zapuščini ter umetnikom, ki so izšli iz nje.

00:17
House Party (2022), ZDA.....Čistilca hiš ugotovita, da so jima dodelili čiščenje dvorca LeBrona Jamesa, medtem ko je on v tujini. Odločita se, da bosta priredila veliko zabavo. Ko ta uide izpod nadzora, ju čaka nora noč, ki je nikoli ne bosta pozabila.

.... IMDb ocena: 4.4/10

01:56
No Hard Feelings, ZDA.....Jennifer Lawrence v komediji upodobi Maddie, neodgovorno 32-letno žensko, ki se odzove na oglas na spletnem portalu Craiglist: pretirano zaščitniška starša iščeta izmišljeno dekle za svojega sramežljivega sina, da bi pridobil nekaj samozavesti pred študijem na fakulteti.

.... IMDb ocena: 6.4/10

03:40
Mothering Sunday, VB.....Popoldan romantične sprostitve angleške služkinje in njenega ljubimca ima posledice, ki bodo za vselej spremenile življenje mlade ženske.

.... IMDb ocena: 6/10