sezona 1, epizoda 10
Tom Kerridge na svojem žaru raziskuje nekaj resno začinjenih okusov. Toda pekočina ne pomeni vedno pikantnosti čilija - lahko pomeni tudi veličastno pogrevanje in izjemen okus.
sezona 1, epizoda 1
Epizoda se osredotoča na začimbe. Jason v osrčju starega mesta raziskuje tradicionalno tržnico. Pokazal vam bo, kako si začiniti življenje po dubajsko. Pridružil se mu bo dubajski chef Rahul Rana, ki pripravlja čokolado s karijem z rdečo peso.
.
sezona 1, epizoda 2
Jason nas povabi na zajtrk. Pripravil bo špansko jed, navdih za katero je črpal v angleškem zajtrku. Pokusili bomo neverjetno šakšuko. Chef Howard Ko ve, da je njegova rižota s tartufi in parmezanom v Dubaju izjemno priljubljena.
.
sezona 1, epizoda 2
Jedi bo sodnikom predstavila nova skupina kuharjev. Lazanje, sezonski pridelki in azijske jedi – kdo ime recept za uspeh?
sezona 2, epizoda 7
Ta epizoda bo osrečila otroke. Naučili se bomo delati kokosove lizalke, čokoladne metuljčke in tortice v obliki cvetličnih lončkov. Sledi še Kirstenin recept za čokoladno švicarsko rulado, ki je lahka in zračna.
sezona 2, epizoda 8
Naj vas zgrabi čokoladna norost s Kirsteninimi recepti za torto s čokoladnim moussom in piškote z ganašem, naučili pa se boste tudi pripraviti popolne čokoladne snežinke.
sezona 1, epizoda 5
Štirje nadobudni pridelovalci bodo svoje pridelke preizkusili na prebivalcih Malhamdala v Yorkshire Dalesu. Dva dni bodo v trgovini promovirali in prodajali svoje izdelke. Kateri ponudnik mesnin se bo uvrstil v finale?
.
sezona 1, epizoda 9
Tom Kerridge bo tokrat pripravil klasiko na žaru - meso, postreženo v žemlji. Toda nič ne bo tako, kot bi mogoče pričakovali. Klasičnim italijansko-ameriškim mesnim kroglicam bo dal svoj pečat in jih pripravil na žaru v bogati paradižnikovi omaki.
sezona 1, epizoda 10
Tom Kerridge na svojem žaru raziskuje nekaj resno začinjenih okusov. Toda pekočina ne pomeni vedno pikantnosti čilija - lahko pomeni tudi veličastno pogrevanje in izjemen okus.
sezona 1, epizoda 7
Praznična epizoda prinaša božične začimbe, slivovo marmelado, prasketanje ognja, kuhan jabolčni sok in sladko javorjevo omako.
.
sezona 1, epizoda 8
Donal bo med božičnimi prazniki ustvarjal odlične recepte, ki so kot nalašč za zabave. Pripravil bo začinjene kolačke, kuhan jabolčni sok ter šunko s slivovo marmelado in pastinakom, zavitim v pršut.
.
sezona 1, epizoda 3
Jason ljubezen do svežih sestavin izkaže z obiskom dubajske tržnice z zelenjavo. Pripravi jedi iz paradižnikovega tatarca s tapenado iz črnih oliv in sladico iz rdeče pese in korenja. Pridruži se mu chef Mohamed Orfali, ki gre na puščavsko kmetijo.
.
sezona 1, epizoda 4
Jason ljubezen do svežih sestavin izkaže z obiskom dubajske tržnice z zelenjavo. Pripravi jedi iz paradižnikovega tatarca s tapenado iz črnih oliv in sladico iz rdeče pese in korenja. Pridruži se mu chef Mohamed Orfali, ki gre na puščavsko kmetijo.
.
sezona 1, epizoda 3
Jedi bo sodnikom predstavila nova skupina kuharjev, ki bodo uporabili nekaj neopevanih sestavin. Njihovi recepti so zasnovani tako, da je odpadne hrane čim manj, za jedi pa so jih navdihnila potovanja.
sezona 1, epizoda 4
V zadnjem delu Alex spoznava jug Italije, o katerem ne ve veliko. V Apuliji, eni najbolj podeželskih regij, si Alex ogleda čebelje panje in pokusi malo drugačno vino. Zatem obišče veličasten narodni park Monte Pollino, pot pa zaključi v mestu Matera.
.
sezona 2, epizoda 1
Nico Reynolds se je vrnil k jedem na žaru in v prvi epizodi nove sezone slastne klasične jedi na žaru pripravi na svoj, prav poseben način.
sezona 2, epizoda 2
Nico verjame, da je vse okusnejše, če se speče na ognju - ne glede na to, ali gre za oglje ali plin! V tej epizodi podeli odlične nasvete za ljubitelje plinskega žara in pokaže, kako lahko dosežete, da bodo jedi imele okus po peki nad ogljem.
sezona 2, epizoda 9
Danes lahko usvojite osnove s Kirsten in njenim receptom za čokoladne laske in doma narejen čokoladni čips. Potem se naučite trik za pripravo dveh priljubljenih avstralskih receptov, torte lamington in čokoladno-karamelnih rezin.
sezona 1, epizoda 23
Lora in Stoyan imata za nas zanimive trike in recepte, primerne za vse priložnosti.
sezona 1, epizoda 6
Štirje nadobudni pridelovalci bodo svoje pridelke preizkusili na prebivalcih Malhamdala v Yorkshire Dalesu. Dva dni bodo v trgovini promovirali in prodajali svoje izdelke. Proizvajalci pijač se bodo borili za mesto v finalu.
.
sezona 1, epizoda 11
Tom Kerridge bo tokrat predstavil neverjetne jedi, ki so kot nalašč za kuhanje na tabornem ognju. Pripravil bo slastno enolončnico z belim fižolom, papriko, chorizom in slanino.
sezona 1, epizoda 12
Tom Kerridge razkrije, kako lahko pretentate druge ljudi, da ste čarovnik na žaru - vsa skrivnost je v pripravi. Tom nam pokaže tri jedi, ki jih je treba sestaviti vnaprej.
sezona 1, epizoda 7
Rick v Bristolu pokusi najboljšega piščanca po karibsko in izkusi zdravilno moč hrane v kavarni, ki zaposluje žrtve modernega suženjstva. Nato pripravi priljubljeno klasiko, burito.
.
sezona 1, epizoda 8
Rick je na polovici potovanja po Združenem kraljestvu. V pekarni v Suffolku se uči peči kruh z drožmi, sreča se s starim prijateljem, ki na obali prodaja ribe, doma pa pripravi suši.
.
sezona 1, epizoda 3
Jamie v Španiji išče navdih s tapasi, okusnimi jedmi iz riža in osupljivimi morskimi sadeži. Pripravi izjemen svinjski kotlet s papriko ter nabodalo s kozicami, gobami in lokalnim pršutom.
sezona 1, epizoda 3
Jason ljubezen do svežih sestavin izkaže z obiskom dubajske tržnice z zelenjavo. Pripravi jedi iz paradižnikovega tatarca s tapenado iz črnih oliv in sladico iz rdeče pese in korenja. Pridruži se mu chef Mohamed Orfali, ki gre na puščavsko kmetijo.
.
sezona 1, epizoda 4
Jason ljubezen do svežih sestavin izkaže z obiskom dubajske tržnice z zelenjavo. Pripravi jedi iz paradižnikovega tatarca s tapenado iz črnih oliv in sladico iz rdeče pese in korenja. Pridruži se mu chef Mohamed Orfali, ki gre na puščavsko kmetijo.
.
sezona 1, epizoda 3
Jedi bo sodnikom predstavila nova skupina kuharjev, ki bodo uporabili nekaj neopevanih sestavin. Njihovi recepti so zasnovani tako, da je odpadne hrane čim manj, za jedi pa so jih navdihnila potovanja.
sezona 1, epizoda 4
V zadnjem delu Alex spoznava jug Italije, o katerem ne ve veliko. V Apuliji, eni najbolj podeželskih regij, si Alex ogleda čebelje panje in pokusi malo drugačno vino. Zatem obišče veličasten narodni park Monte Pollino, pot pa zaključi v mestu Matera.
.
sezona 2, epizoda 1
Nico Reynolds se je vrnil k jedem na žaru in v prvi epizodi nove sezone slastne klasične jedi na žaru pripravi na svoj, prav poseben način.
sezona 2, epizoda 2
Nico verjame, da je vse okusnejše, če se speče na ognju - ne glede na to, ali gre za oglje ali plin! V tej epizodi podeli odlične nasvete za ljubitelje plinskega žara in pokaže, kako lahko dosežete, da bodo jedi imele okus po peki nad ogljem.
sezona 2, epizoda 10
Danes so na sporedu popolni pari, in sicer mousse iz malin in čokolade, čokoladna pokovka in manj običajna ingverjeva torta s čokoladnim prelivom, ki je prav nebeška.
sezona 1, epizoda 6
Štirje nadobudni pridelovalci bodo svoje pridelke preizkusili na prebivalcih Malhamdala v Yorkshire Dalesu. Dva dni bodo v trgovini promovirali in prodajali svoje izdelke. Proizvajalci pijač se bodo borili za mesto v finalu.
.
sezona 1, epizoda 11
Tom Kerridge bo tokrat predstavil neverjetne jedi, ki so kot nalašč za kuhanje na tabornem ognju. Pripravil bo slastno enolončnico z belim fižolom, papriko, chorizom in slanino.
sezona 1, epizoda 12
Tom Kerridge razkrije, kako lahko pretentate druge ljudi, da ste čarovnik na žaru - vsa skrivnost je v pripravi. Tom nam pokaže tri jedi, ki jih je treba sestaviti vnaprej.
sezona 1, epizoda 5
Sicilija ima zapleteno zgodovino, ki pa jo zlahka odkrijemo v hrani živahnega mesta Palermo. Tu lahko jeste sardine, polnjene z arabskimi oreščki, sadje v lokalu v stranski ulici ali greste v hribovsko vas, v kateri živijo Albanci.
sezona 1, epizoda 5
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži valižansko-italijanska kuharica Angela Hartnett. Skupaj pripravijo popoln italijanski ragu in testenine.
sezona 1, epizoda 6
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži kuharica in avtorica kuharskih knjig Rachel Khoo. Skupaj pripravijo prefinjeno jed, ki bi navdušila vaše prijatelje.
sezona 1, epizoda 27
Na današnjem meniju je goveji zrezek, jed s testeninami in kozicami hoi sin ter skuša in solata s paradižnikom in kvinojo.
sezona 1, epizoda 28
Danes bomo pripravili zrezek, jetrca in slanino, omako iz rdeče čebule ter mehiško paradižnikovo juho, načo s čilije ter zelenjavo s feto.
sezona 7, epizoda 27
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 1, epizoda 7
Raymond Blanc deli svojo ljubezen do potovanj in sprejema vpliv drugih kultur v svojo kuhinjo. Kot obogatitev lastne francoske kulture in kulinarike skuha senzacionalne sveže lignje z ocvrtim koromačem in rukolo, kasneje pa jajčevce s kuskusom.
sezona 1, epizoda 1
Nadiya Hussain bo za družinske izlete pripravila pikantne testenine, sirne štručke s paradižnikom, slastno pito samoso in riž s kozicami.
sezona 8, epizoda 13
Ta epizoda bo posvečena spomladanskim jedem. Stoyan bo klasično bolgarsko kombinacijo jagnjetine in svežega jogurta spremenil v juho, špinačo, sir in jajca bo uporabil za v pečici kuhano enolončnico, pokazal pa bo tudi zanimiv recept za tutmanik.
.
sezona 1, epizoda 1
Chef David Skoko potuje na polotok Pelješac, kjer bo obiskal vinarski družini Matuško in Šegović. Izvedel bo, zakaj je lega pelješkega Dingača popolna za vzgojo sorte plavac mali, kaj domačinom pomeni Pelješki most in kako se vino hrani na dnu morja.
.
sezona 1, epizoda 2
David Skoko nas popelje v hribovito hrvaško Zagorje. Od predanega ljubitelja narave Tomislava Bolfana bo David izvedel resnico o zagorskih vinskih šalah, zakaj je angus pomemben za samooskrbo in kako se zagorske dobrote ujemajo z oljčnim oljem.
.
sezona 1, epizoda 4
Jamie se odpravi v Marseille na jugu Francije. Navdušijo ga lokalni morski sadeži, tradicionalni okusi Provanse in večkulturne jedi, ki jih tam pripravljajo, zato speče zrezek malo drugače ter izvrstno pito iz bučk in oliv.
sezona 1, epizoda 1
Kosmata motorista sta po skoraj dveh letih spet na poti. Iskala bosta sestavine za božično pojedino, s katero se bosta soljudem zahvalila za podporo med Davovim bojem z rakom.
.
sezona 1, epizoda 29
Danes bo Jamie pripravil svinjsko file, riž s papriko in BBQ-omako ter tapas brušete in zlato popečene sardine.
sezona 1, epizoda 2
Nadiya Hussain bo za družinska druženja pripravila oreškast ocvrt krompirček s česnom, slastne goveje burgerje s slanino in posladek za vegetarijance - afriško rižoto s kumarično solato.
sezona 8, epizoda 13
Ta epizoda bo posvečena spomladanskim jedem. Stoyan bo klasično bolgarsko kombinacijo jagnjetine in svežega jogurta spremenil v juho, špinačo, sir in jajca bo uporabil za v pečici kuhano enolončnico, pokazal pa bo tudi zanimiv recept za tutmanik.
.
sezona 1, epizoda 1
V prvi epizodi Rudolphove poletne turneje naš slaščičarski mojster odkriva okuse Dunaja. V kavarni, kjer imajo glavno besedo babice, spečejo okusen gugelhupf. Okusni avstrijski turban navdihne Rudolpha, da v pekarni pripravi svojo različico.
sezona 1, epizoda 2
Medtem ko se številni dunajski peki ponašajo z zgodovinskimi torticami in pecivom, se mladi slaščičar Manuel odloči za puhaste cimetove rogljičke.
sezona 1, epizoda 11
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku ribji taco in kokosov kremni brulée.
sezona 1, epizoda 12
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes so na jedilniku korenčkova solata in rezanci gochujang.
sezona 1, epizoda 1
Chef David Skoko potuje na polotok Pelješac, kjer bo obiskal vinarski družini Matuško in Šegović. Izvedel bo, zakaj je lega pelješkega Dingača popolna za vzgojo sorte plavac mali, kaj domačinom pomeni Pelješki most in kako se vino hrani na dnu morja.
.
sezona 1, epizoda 2
David Skoko nas popelje v hribovito hrvaško Zagorje. Od predanega ljubitelja narave Tomislava Bolfana bo David izvedel resnico o zagorskih vinskih šalah, zakaj je angus pomemben za samooskrbo in kako se zagorske dobrote ujemajo z oljčnim oljem.
.
sezona 1, epizoda 7
Warrenova naslednja postaja je narodni park Kruger, eden največjih rezervatov divjadi v Južni Afriki. Pokusi vrsto domačih jedi, v koči pa dobi navdih za pripravo svoje najljubše južnoafriške sladice, pudinga Malva, postreženega s kremo Amarula.
sezona 1, epizoda 8
V osrčju puščave Kalahari Warren opazuje živali. Nato se odpravi v Pilanesberg, kjer kuha različne lokalne jedi – vključno s pikantnimi jagnječjimi nabodali, koruznimi storži in bučnimi ocvrtki s cimetom, sladkorjem in karamelo iz žganja.
sezona 1, epizoda 6
Tajpeja Ainsley ni najbolje poznal. Vedel je, da bo v njem malce izgubljen in da bo zanj precejšnja pustolovščina, vendar kraj ponuja res ogromno. Podnevi Ainsley odkriva tržnico ob Mazujinem templju, labirint kolib s ponudbo ulične hrane.
sezona 1, epizoda 1
Kosmata motorista sta po skoraj dveh letih spet na poti. Iskala bosta sestavine za božično pojedino, s katero se bosta soljudem zahvalila za podporo med Davovim bojem z rakom.
.
sezona 1, epizoda 4
Jamie se odpravi v Marseille na jugu Francije. Navdušijo ga lokalni morski sadeži, tradicionalni okusi Provanse in večkulturne jedi, ki jih tam pripravljajo, zato speče zrezek malo drugače ter izvrstno pito iz bučk in oliv.
sezona 8, epizoda 13
Ta epizoda bo posvečena spomladanskim jedem. Stoyan bo klasično bolgarsko kombinacijo jagnjetine in svežega jogurta spremenil v juho, špinačo, sir in jajca bo uporabil za v pečici kuhano enolončnico, pokazal pa bo tudi zanimiv recept za tutmanik.
.
sezona 1, epizoda 7
Warrenova naslednja postaja je narodni park Kruger, eden največjih rezervatov divjadi v Južni Afriki. Pokusi vrsto domačih jedi, v koči pa dobi navdih za pripravo svoje najljubše južnoafriške sladice, pudinga Malva, postreženega s kremo Amarula.
sezona 1, epizoda 8
V osrčju puščave Kalahari Warren opazuje živali. Nato se odpravi v Pilanesberg, kjer kuha različne lokalne jedi – vključno s pikantnimi jagnječjimi nabodali, koruznimi storži in bučnimi ocvrtki s cimetom, sladkorjem in karamelo iz žganja.
sezona 1, epizoda 6
Tajpeja Ainsley ni najbolje poznal. Vedel je, da bo v njem malce izgubljen in da bo zanj precejšnja pustolovščina, vendar kraj ponuja res ogromno. Podnevi Ainsley odkriva tržnico ob Mazujinem templju, labirint kolib s ponudbo ulične hrane.
sezona 1, epizoda 39
Lora in Stoyan imata za nas zanimive trike in recepte, primerne za vse priložnosti.
sezona 1, epizoda 7
Raymond Blanc deli svojo ljubezen do potovanj in sprejema vpliv drugih kultur v svojo kuhinjo. Kot obogatitev lastne francoske kulture in kulinarike skuha senzacionalne sveže lignje z ocvrtim koromačem in rukolo, kasneje pa jajčevce s kuskusom.
sezona 1, epizoda 31
Danes bo Jamie pripravil tagine z belo ribo, korenje, solato s klementinami ter pekočega piščanca, krompirjev pire in koruzno salso.
sezona 8, epizoda 13
Ta epizoda bo posvečena spomladanskim jedem. Stoyan bo klasično bolgarsko kombinacijo jagnjetine in svežega jogurta spremenil v juho, špinačo, sir in jajca bo uporabil za v pečici kuhano enolončnico, pokazal pa bo tudi zanimiv recept za tutmanik.
.
sezona 1, epizoda 2
Nadiya Hussain bo za družinska druženja pripravila oreškast ocvrt krompirček s česnom, slastne goveje burgerje s slanino in posladek za vegetarijance - afriško rižoto s kumarično solato.
sezona 1, epizoda 11
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku ribji taco in kokosov kremni brulée.
sezona 1, epizoda 12
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes so na jedilniku korenčkova solata in rezanci gochujang.
sezona 1, epizoda 6
Tajpeja Ainsley ni najbolje poznal. Vedel je, da bo v njem malce izgubljen in da bo zanj precejšnja pustolovščina, vendar kraj ponuja res ogromno. Podnevi Ainsley odkriva tržnico ob Mazujinem templju, labirint kolib s ponudbo ulične hrane.
sezona 1, epizoda 1
Kosmata motorista sta po skoraj dveh letih spet na poti. Iskala bosta sestavine za božično pojedino, s katero se bosta soljudem zahvalila za podporo med Davovim bojem z rakom.
.
sezona 1, epizoda 29
Danes bo Jamie pripravil svinjsko file, riž s papriko in BBQ-omako ter tapas brušete in zlato popečene sardine.
sezona 1, epizoda 31
Danes bo Jamie pripravil tagine z belo ribo, korenje, solato s klementinami ter pekočega piščanca, krompirjev pire in koruzno salso.
sezona 1, epizoda 1
V prvi epizodi Rudolphove poletne turneje naš slaščičarski mojster odkriva okuse Dunaja. V kavarni, kjer imajo glavno besedo babice, spečejo okusen gugelhupf. Okusni avstrijski turban navdihne Rudolpha, da v pekarni pripravi svojo različico.
sezona 1, epizoda 2
Medtem ko se številni dunajski peki ponašajo z zgodovinskimi torticami in pecivom, se mladi slaščičar Manuel odloči za puhaste cimetove rogljičke.
sezona 1, epizoda 8
Raymond deli svojo ljubezen do pridelkov z vrta in razloži, zakaj je sezonskost pomembna in zakaj bi jo morali vsi sprejeti. V svoji kuhinji pripravlja z omako iz masla, špinače in drobnjaka ter frikase iz divjih gob.
sezona 1, epizoda 2
Nadiya Hussain bo za družinska druženja pripravila oreškast ocvrt krompirček s česnom, slastne goveje burgerje s slanino in posladek za vegetarijance - afriško rižoto s kumarično solato.
sezona 8, epizoda 14
Stoyan bo pripravil zanimivo solato, v kateri imajo glavno vlogo pečene paprike. Ljubitelji hrane boste izvedeli, kako bodo ocvrti piščančji zrezki ostali sočni, za sladico pa bo pozabljeni puding iz kaše – preprost za pripravo in izvrsten.
.
sezona 1, epizoda 3
David Skoko nas odpelje v Zlatno dolino Požege - Vallis Aurea. Njegov gostitelj Vlado Krauthaker je bil razglašen za viteza vina in dvakrat izbran za najboljšega vinarja na Hrvaškem. Ta družina je postavila standarde najpogostejše sorte na Hrvaškem.
.
sezona 1, epizoda 4
David Skoko nas odpelje v Istro na obisk k Ivanu Damjaniću, vinarju iz Poreča, čigar predniki so leta 1928 dobili zlato medaljo na mednarodnem vinskem tekmovanju v Parizu.
.
sezona 1, epizoda 11
Miljuschka danes pripravlja testo za piškote. Speče slastne piškote s čokoladnimi koščki ter sladoled s piškotnim testom in medom.
sezona 1, epizoda 12
Miljuschka danes pripravi pavlovo s svežim sadjem ter španske vetrce s kremo iz manga in beljakovinsko peno.
sezona 1, epizoda 2
Kosmata motorista se odpravita na otok Bute, na katerega ju vežejo posebni spomini. Tam raziščeta, kako domačini sprejemajo spremembe, hkrati pa ohranjajo tradicijo.
.
sezona 1, epizoda 32
Na današnjem meniju je goveji kofta kari, riž in fižol ter spomladanska fritata, paradižnikovi toasti in solata iz vodne kreše.
sezona 1, epizoda 33
Na današnjem meniju so chorizo in lignji, kuskus solato po grško ter špagete, paradižnik, baziliko in solato s skuto.
sezona 1, epizoda 3
Nadiya Hussain bo tokrat pripravila sadno solato, rižoto z ingverjem in pikantno čičeriko, avokadovo pasto z grahom in meto ter jed, ki bo razsvetlila vaše brbončice - korenčkove ocvrtke s sirno pomako.
sezona 8, epizoda 14
Stoyan bo pripravil zanimivo solato, v kateri imajo glavno vlogo pečene paprike. Ljubitelji hrane boste izvedeli, kako bodo ocvrti piščančji zrezki ostali sočni, za sladico pa bo pozabljeni puding iz kaše – preprost za pripravo in izvrsten.
.
sezona 1, epizoda 3
V tem slaščičarskem mestu je stepene smetane in masla na pretek. Veganska pekarna mame Gabriele in hčerke Chiare pa dokazuje, da lahko najokusnejše torte pripravite tudi brez smetane in masla.
sezona 1, epizoda 4
Na Dunaju se umestiš na zemljevid hotelov, samo če si ustvaril tudi lastno originalno torto. V hotelu Imperial Rudolph spozna slaščičarja Christiana, ki mu pove vse njihovi prefinjeni, elegantni čokoladni torti.
sezona 1, epizoda 13
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku jagnječje pleče in francoski opečenec.
sezona 1, epizoda 14
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku cezarjeva solata in hitra lazanja.
sezona 1, epizoda 3
David Skoko nas odpelje v Zlatno dolino Požege - Vallis Aurea. Njegov gostitelj Vlado Krauthaker je bil razglašen za viteza vina in dvakrat izbran za najboljšega vinarja na Hrvaškem. Ta družina je postavila standarde najpogostejše sorte na Hrvaškem.
.
sezona 1, epizoda 4
David Skoko nas odpelje v Istro na obisk k Ivanu Damjaniću, vinarju iz Poreča, čigar predniki so leta 1928 dobili zlato medaljo na mednarodnem vinskem tekmovanju v Parizu.
.
sezona 1, epizoda 9
Warren v zgodovinskem mestu Pretoria obišče lokalne tržnice in pripravi južnoafriške lepljive krofe. Nato gre v Johannesburg in z osebnim kuharjem nekdanjega predsednika Nelsona Mandele pripravi dve Mandelini najljubši jedi - rižoto in piščanca.
sezona 1, epizoda 10
Warren je v Johannesburgu. Vodnik Sindi ga popelje na turo s tuk tukom, v znameniti restavraciji Chaf Pozi pa pripravi svojo različico Chakalale – južnoafriškega zelenjavnega prigrizka. Za konec pripravi obrok iz sedmih jedi.
sezona 1, epizoda 7
Klobasa chorizo, paella in tortilja sodijo med glavne jedi ulične hrane po vsem svetu, ne pa tudi v Madridu. V španski prestolnici ulične hrane sploh ne najdete. Ainsley se odpravi poizvedovat, zakaj Madridčani, nimajo dostopa do ulične hrane.
sezona 1, epizoda 2
Kosmata motorista se odpravita na otok Bute, na katerega ju vežejo posebni spomini. Tam raziščeta, kako domačini sprejemajo spremembe, hkrati pa ohranjajo tradicijo.
.
sezona 1, epizoda 11
Miljuschka danes pripravlja testo za piškote. Speče slastne piškote s čokoladnimi koščki ter sladoled s piškotnim testom in medom.
sezona 1, epizoda 12
Miljuschka danes pripravi pavlovo s svežim sadjem ter španske vetrce s kremo iz manga in beljakovinsko peno.
sezona 8, epizoda 14
Stoyan bo pripravil zanimivo solato, v kateri imajo glavno vlogo pečene paprike. Ljubitelji hrane boste izvedeli, kako bodo ocvrti piščančji zrezki ostali sočni, za sladico pa bo pozabljeni puding iz kaše – preprost za pripravo in izvrsten.
.
sezona 1, epizoda 3
Nadiya Hussain bo tokrat pripravila sadno solato, rižoto z ingverjem in pikantno čičeriko, avokadovo pasto z grahom in meto ter jed, ki bo razsvetlila vaše brbončice - korenčkove ocvrtke s sirno pomako.
sezona 1, epizoda 9
Warren v zgodovinskem mestu Pretoria obišče lokalne tržnice in pripravi južnoafriške lepljive krofe. Nato gre v Johannesburg in z osebnim kuharjem nekdanjega predsednika Nelsona Mandele pripravi dve Mandelini najljubši jedi - rižoto in piščanca.
sezona 1, epizoda 10
Warren je v Johannesburgu. Vodnik Sindi ga popelje na turo s tuk tukom, v znameniti restavraciji Chaf Pozi pa pripravi svojo različico Chakalale – južnoafriškega zelenjavnega prigrizka. Za konec pripravi obrok iz sedmih jedi.
sezona 1, epizoda 7
Klobasa chorizo, paella in tortilja sodijo med glavne jedi ulične hrane po vsem svetu, ne pa tudi v Madridu. V španski prestolnici ulične hrane sploh ne najdete. Ainsley se odpravi poizvedovat, zakaj Madridčani, nimajo dostopa do ulične hrane.
sezona 1, epizoda 8
Raymond deli svojo ljubezen do pridelkov z vrta in razloži, zakaj je sezonskost pomembna in zakaj bi jo morali vsi sprejeti. V svoji kuhinji pripravlja z omako iz masla, špinače in drobnjaka ter frikase iz divjih gob.
sezona 1, epizoda 32
Na današnjem meniju je goveji kofta kari, riž in fižol ter spomladanska fritata, paradižnikovi toasti in solata iz vodne kreše.
sezona 1, epizoda 33
Na današnjem meniju so chorizo in lignji, kuskus solato po grško ter špagete, paradižnik, baziliko in solato s skuto.
sezona 8, epizoda 14
Stoyan bo pripravil zanimivo solato, v kateri imajo glavno vlogo pečene paprike. Ljubitelji hrane boste izvedeli, kako bodo ocvrti piščančji zrezki ostali sočni, za sladico pa bo pozabljeni puding iz kaše – preprost za pripravo in izvrsten.
.
sezona 1, epizoda 3
Nadiya Hussain bo tokrat pripravila sadno solato, rižoto z ingverjem in pikantno čičeriko, avokadovo pasto z grahom in meto ter jed, ki bo razsvetlila vaše brbončice - korenčkove ocvrtke s sirno pomako.
sezona 1, epizoda 13
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku jagnječje pleče in francoski opečenec.