sezona 1, epizoda 8
Tom Kerridge bo svoje nove tehnike združil z izjemnimi okusi in pripravil počasi kuhano jagnjetino, sladka in lepljiva goveja rebra ter goveje prsi v žemljici.
sezona 1, epizoda 5
Priljubljena britanska gurmana Ainsley Harriot in Grace Dent raziskujeta ene od najboljših obmorskih počitniških destinacij in jedi, ki jih ponuja britansko otočje. Tokrat bosta obiskala najbolj sončen kraj v Združenem kraljestvu, Isle of Wight.
sezona 2, epizoda 5
Luke zapusti živahen Hanoj in se odpravi v skrivnostne gore Sapa, kjer na ulici pripravi črnega piščanca. Na polnih tržnicah v Sapi skuha bivola za solato ter jed iz tofuja in paradižnika visoko na riževih poljih.
.
sezona 2, epizoda 6
Luke nadaljuje svoje potovanje v živahnem mestu Hanoj, kjer navsezgodaj zjutraj skuha eno najbolj znanih vietnamskih jedi, pho bo (govejo juho z riževimi rezanci). Zatem se nauči izdelati rižev papir za spomladanske zavitke.
.
sezona 1, epizoda 17
Na današnjem meniju bo dimljen losos, rdeča pesa in beluši ter piščanec po grško.
sezona 1, epizoda 18
Današnji meni je sestavljen iz testenin s paradizžnikom in beluši, gobove juhe ter prigrizka iz jabolk in orehov.
sezona 7, epizoda 17
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 7, epizoda 18
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 1, epizoda 2
Kaj je lahko lepšega, kot če uporabite najbolj sveže in okusne sestavine in ustvarite nekaj zares okusnega za svoje najbližje? Ni čudno, da se je na večerji pojavil tudi njegov stari prijatelj Nathan Outlaw!
sezona 1, epizoda 2
Lorraine pomaga Bryony organizirati dekliščino za njeno prijateljico.
sezona 8, epizoda 10
Loro in Stoyana bodo navdihnile jedi in kulinarične tradicije Grčije in Turčije. Uživajte v krompirjevih kroglicah s sušeno svinjino, pečenem fižolu s paradižniki in feto, na koncu pa še v topli halvi iz zdroba z mandlji in sladoledom.
.
sezona 2, epizoda 5
Tokrat bo v Markovi kuhinji poletje. Pripravil bo tri jedi, ki so jih navdihnili počitnice in topli meseci. V nasvetu za izboljšanje bo govoril o ribah in predstavil navodila za nakup in pripravo.
sezona 2, epizoda 6
V zadnji epizodi te serije bo Mark zbral svoje najljubše recepte za zabave z večerjo. V nasvetu za izboljšanje bo predstavil govedino in povedal, kako speči popoln zrezek. To znanje bo pridoma uporabil za 'jed z osamljenega otoka'.
sezona 1, epizoda 3
Jamie v Španiji išče navdih s tapasi, okusnimi jedmi iz riža in osupljivimi morskimi sadeži. Pripravi izjemen svinjski kotlet s papriko ter nabodalo s kozicami, gobami in lokalnim pršutom.
sezona 2, epizoda 7
V Sapi Luke obišče lokalne vasi, kjer spoznava bogate lokalne običaje. Z domačinko Su May v vasi Ta Phin skuha jed visoko v oblakih. Skupaj pripravita gobe, nabrane zgodaj zjutraj. Pozneje Luke na verandi lokalnega doma pripravi tudi jed z lososom.
.
sezona 2, epizoda 8
Mestece Bac Ha zaživi ob koncih tedna, ko se številni turisti odpravijo na znamenito tržnico. Tu Luke pripravi piščanca z ingverjem pred očmi radovednih opazovalcev. Zatem Luke pripravi priljubljene vijolične rezance in prekadi raco.
.
sezona 1, epizoda 19
Danes bo Jamie pripravil tuno po azijsko, kokosov riž z zelenjavo, rikoto, paradižnikovo omako in solato iz zelenih bučk.
sezona 1, epizoda 20
Na današnjem meniju je pekoč piščanec, slanina, beluši in špinača ter falafli, popečena zelenjava in salsa.
sezona 1, epizoda 3
Lorraine materi treh otrok pokaže, kako pripravljati domačo hrano.
sezona 8, epizoda 10
Loro in Stoyana bodo navdihnile jedi in kulinarične tradicije Grčije in Turčije. Uživajte v krompirjevih kroglicah s sušeno svinjino, pečenem fižolu s paradižniki in feto, na koncu pa še v topli halvi iz zdroba z mandlji in sladoledom.
.
sezona 7, epizoda 19
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 7, epizoda 20
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 1, epizoda 1
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku lepljivi piščanec in jogurtov cheesecake.
sezona 1, epizoda 2
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes so na jedilniku testenine s sirom in poprom ter torta s čokoladnimi koščki.
sezona 2, epizoda 5
Tokrat bo v Markovi kuhinji poletje. Pripravil bo tri jedi, ki so jih navdihnili počitnice in topli meseci. V nasvetu za izboljšanje bo govoril o ribah in predstavil navodila za nakup in pripravo.
sezona 2, epizoda 4
Robert Oliver obišče otok Niue, kjer zaradi koral ne uspeva veliko različnih pridelkov. Robert bo s samo 12 sestavinami, ki so vedno na voljo, ustvaril jedi za prestižno letovišče, pri tem pa se zgledoval po tradicionalni kulinariki.
sezona 2, epizoda 5
Robert Oliver želi gostom v letovišču Suva's Holiday za zajtrk poleg jajc in slanine postreči liste tara in manioko. S pomočjo otoških čebelarjev, trgovcev z začimbami in izkušenih restavraterjev bo ustvaril fidžijski zajtrk.
sezona 1, epizoda 1
Istanbul je mesto, ki povezuje Evropo in Azijo. Kaj to pomeni za popotnika, ki išče odlične restavracije? V stranskih ulicah domači kulinarični bloger pomaga Ainsleyju odkrivati svet »esnaf lokantasi«, kavarn navadnih delavcev.
sezona 2, epizoda 7
V Sapi Luke obišče lokalne vasi, kjer spoznava bogate lokalne običaje. Z domačinko Su May v vasi Ta Phin skuha jed visoko v oblakih. Skupaj pripravita gobe, nabrane zgodaj zjutraj. Pozneje Luke na verandi lokalnega doma pripravi tudi jed z lososom.
.
sezona 2, epizoda 8
Mestece Bac Ha zaživi ob koncih tedna, ko se številni turisti odpravijo na znamenito tržnico. Tu Luke pripravi piščanca z ingverjem pred očmi radovednih opazovalcev. Zatem Luke pripravi priljubljene vijolične rezance in prekadi raco.
.
sezona 1, epizoda 3
Jamie v Španiji išče navdih s tapasi, okusnimi jedmi iz riža in osupljivimi morskimi sadeži. Pripravi izjemen svinjski kotlet s papriko ter nabodalo s kozicami, gobami in lokalnim pršutom.
sezona 8, epizoda 10
Loro in Stoyana bodo navdihnile jedi in kulinarične tradicije Grčije in Turčije. Uživajte v krompirjevih kroglicah s sušeno svinjino, pečenem fižolu s paradižniki in feto, na koncu pa še v topli halvi iz zdroba z mandlji in sladoledom.
.
sezona 1, epizoda 3
Lorraine materi treh otrok pokaže, kako pripravljati domačo hrano.
sezona 2, epizoda 4
Robert Oliver obišče otok Niue, kjer zaradi koral ne uspeva veliko različnih pridelkov. Robert bo s samo 12 sestavinami, ki so vedno na voljo, ustvaril jedi za prestižno letovišče, pri tem pa se zgledoval po tradicionalni kulinariki.
sezona 2, epizoda 5
Robert Oliver želi gostom v letovišču Suva's Holiday za zajtrk poleg jajc in slanine postreči liste tara in manioko. S pomočjo otoških čebelarjev, trgovcev z začimbami in izkušenih restavraterjev bo ustvaril fidžijski zajtrk.
sezona 1, epizoda 1
Istanbul je mesto, ki povezuje Evropo in Azijo. Kaj to pomeni za popotnika, ki išče odlične restavracije? V stranskih ulicah domači kulinarični bloger pomaga Ainsleyju odkrivati svet »esnaf lokantasi«, kavarn navadnih delavcev.
sezona 1, epizoda 2
Kaj je lahko lepšega, kot če uporabite najbolj sveže in okusne sestavine in ustvarite nekaj zares okusnega za svoje najbližje? Ni čudno, da se je na večerji pojavil tudi njegov stari prijatelj Nathan Outlaw!
sezona 1, epizoda 20
Na današnjem meniju je pekoč piščanec, slanina, beluši in špinača ter falafli, popečena zelenjava in salsa.
sezona 8, epizoda 10
Loro in Stoyana bodo navdihnile jedi in kulinarične tradicije Grčije in Turčije. Uživajte v krompirjevih kroglicah s sušeno svinjino, pečenem fižolu s paradižniki in feto, na koncu pa še v topli halvi iz zdroba z mandlji in sladoledom.
.
sezona 1, epizoda 3
Lorraine materi treh otrok pokaže, kako pripravljati domačo hrano.
sezona 1, epizoda 1
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku lepljivi piščanec in jogurtov cheesecake.
sezona 1, epizoda 2
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes so na jedilniku testenine s sirom in poprom ter torta s čokoladnimi koščki.
sezona 1, epizoda 1
Istanbul je mesto, ki povezuje Evropo in Azijo. Kaj to pomeni za popotnika, ki išče odlične restavracije? V stranskih ulicah domači kulinarični bloger pomaga Ainsleyju odkrivati svet »esnaf lokantasi«, kavarn navadnih delavcev.
sezona 2, epizoda 7
V Sapi Luke obišče lokalne vasi, kjer spoznava bogate lokalne običaje. Z domačinko Su May v vasi Ta Phin skuha jed visoko v oblakih. Skupaj pripravita gobe, nabrane zgodaj zjutraj. Pozneje Luke na verandi lokalnega doma pripravi tudi jed z lososom.
.
sezona 2, epizoda 8
Mestece Bac Ha zaživi ob koncih tedna, ko se številni turisti odpravijo na znamenito tržnico. Tu Luke pripravi piščanca z ingverjem pred očmi radovednih opazovalcev. Zatem Luke pripravi priljubljene vijolične rezance in prekadi raco.
.
sezona 1, epizoda 19
Danes bo Jamie pripravil tuno po azijsko, kokosov riž z zelenjavo, rikoto, paradižnikovo omako in solato iz zelenih bučk.
sezona 1, epizoda 20
Na današnjem meniju je pekoč piščanec, slanina, beluši in špinača ter falafli, popečena zelenjava in salsa.
sezona 7, epizoda 19
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 7, epizoda 20
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 1, epizoda 3
Raymond Blanc si je ustvaril dom v osrčju angleškega podeželja in v zadnjih štirih desetletjih preoblikoval britansko kulinarično sceno. Blanc to proslavlja z grahovo juho, polnjeno papriko in klasično rjavo omako.
sezona 1, epizoda 3
Lorraine materi treh otrok pokaže, kako pripravljati domačo hrano.
sezona 8, epizoda 11
Lora in Stoyan bosta predstavila nov pogled na klasične recepte. Pripravila bosta svoje različice paradižnikove solate z domačim kremnim sirom ter olivno tapenado, frikaseja z mesnimi kroglicami in živahnega mozaičnega peciva.
.
sezona 3, epizoda 1
Kuharski mojster doma z Markom Moriartyjem se vrača z novo sezono, v kateri z veščinami in triki iz restavracije nadgrajuje kuho doma.
sezona 3, epizoda 2
Mark Moriarty nam predstavi zbirko receptov, ki so jih navdihnila potovanja in spomini na otroštvo. Prve so skandinavsko navdihnjene mesne kroglice. Mark deli svoj recept za mehke mesne kroglice, začinjene z mešanico začimb in zelišč.
sezona 1, epizoda 9
Miljuschka danes zamesi testo za kruh. Iz njega speče kruh s sirom in čebulo, nato pa še bombetke z robidami in vaniljevim maskarponom.
sezona 1, epizoda 10
Miljuschka danes pripravlja pivsko testo. Iz njega bo naredila slivovo pito in torto z belo čokolado in ganašem.
sezona 2, epizoda 9
Med plutjem po zalivu Ha Long, ki je eno od naravnih čudes sveta, so glavna sestavina jedi morski sadeži. Prebivalci vasi na vodi kuhajo plavajoče rakovice in školjke. Luke na eni od dveh plaž v zalivu Ha Long na ognju pripravi bogomolčarje.
.
sezona 2, epizoda 10
Mai Chau je Lukova zadnja postaja na potovanju po severnih regijah Vietnama. Tu Luke skupaj z družino v hiši na kolih uživa v solati iz nangke, pripravi ribo v bambusu in pozneje speče prašička za vaško pojedino.
.
sezona 1, epizoda 21
Danes bo Jamie pripravil tuno z žara, tajsko piščančjo lakso ter rahlo pekočo bučkino juho s testeninami.
sezona 1, epizoda 22
Na današnjem meniju je enostaven jagnječji tangine, popečeni beluši in cezarjeva solata s hrustljavim piščancem.
sezona 1, epizoda 4
Lorraine uči Neila, kako pripraviti šparglje in zavitke iz listnatega testa s kremnim sirom.
sezona 8, epizoda 11
Lora in Stoyan bosta predstavila nov pogled na klasične recepte. Pripravila bosta svoje različice paradižnikove solate z domačim kremnim sirom ter olivno tapenado, frikaseja z mesnimi kroglicami in živahnega mozaičnega peciva.
.
sezona 7, epizoda 21
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 7, epizoda 22
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 1, epizoda 3
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku morski brancin in kokosov riž.
sezona 1, epizoda 4
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes so na jedilniku linguine iz rdeče pese in čokoladna pavlova.
sezona 3, epizoda 1
Kuharski mojster doma z Markom Moriartyjem se vrača z novo sezono, v kateri z veščinami in triki iz restavracije nadgrajuje kuho doma.
sezona 3, epizoda 2
Mark Moriarty nam predstavi zbirko receptov, ki so jih navdihnila potovanja in spomini na otroštvo. Prve so skandinavsko navdihnjene mesne kroglice. Mark deli svoj recept za mehke mesne kroglice, začinjene z mešanico začimb in zelišč.
sezona 2, epizoda 6
Romantični Tahiti bo za Roberta največji izziv do zdaj. Preprosto vaško hrano Markizovega otočja bo spremenil v trendovske jedi za prestižen resort Le Meredian. Kako se bosta kozji sir in kruhovec podala k foie grasu in bruleeju?
sezona 2, epizoda 7
Robert Oliver pomaga gostiti samoansko poroko s 300 gosti, da bi videl, ali lahko v Aucklandu odpre prvo pacifiško restavracijo. Chefinja Nadia Lim in urednik Simon Wilson pokusita njegove jedi in ocenita, ali obstaja povpraševanje po njih.
sezona 1, epizoda 2
Ainsleyjeva družina izvira iz Barbadosa. Ainsley je velikokrat prišel sem na dopust, vendar do zdaj ni videl kaj dosti pristne hrane tega otoka. Toda to se bo spremenilo, saj se bo odpovedal udobju hotelov in preživljal čas z domačini.
sezona 2, epizoda 9
Med plutjem po zalivu Ha Long, ki je eno od naravnih čudes sveta, so glavna sestavina jedi morski sadeži. Prebivalci vasi na vodi kuhajo plavajoče rakovice in školjke. Luke na eni od dveh plaž v zalivu Ha Long na ognju pripravi bogomolčarje.
.
sezona 2, epizoda 10
Mai Chau je Lukova zadnja postaja na potovanju po severnih regijah Vietnama. Tu Luke skupaj z družino v hiši na kolih uživa v solati iz nangke, pripravi ribo v bambusu in pozneje speče prašička za vaško pojedino.
.
sezona 1, epizoda 9
Miljuschka danes zamesi testo za kruh. Iz njega speče kruh s sirom in čebulo, nato pa še bombetke z robidami in vaniljevim maskarponom.
sezona 1, epizoda 10
Miljuschka danes pripravlja pivsko testo. Iz njega bo naredila slivovo pito in torto z belo čokolado in ganašem.
sezona 8, epizoda 11
Lora in Stoyan bosta predstavila nov pogled na klasične recepte. Pripravila bosta svoje različice paradižnikove solate z domačim kremnim sirom ter olivno tapenado, frikaseja z mesnimi kroglicami in živahnega mozaičnega peciva.
.
sezona 1, epizoda 4
Lorraine uči Neila, kako pripraviti šparglje in zavitke iz listnatega testa s kremnim sirom.
sezona 2, epizoda 6
Romantični Tahiti bo za Roberta največji izziv do zdaj. Preprosto vaško hrano Markizovega otočja bo spremenil v trendovske jedi za prestižen resort Le Meredian. Kako se bosta kozji sir in kruhovec podala k foie grasu in bruleeju?
sezona 2, epizoda 7
Robert Oliver pomaga gostiti samoansko poroko s 300 gosti, da bi videl, ali lahko v Aucklandu odpre prvo pacifiško restavracijo. Chefinja Nadia Lim in urednik Simon Wilson pokusita njegove jedi in ocenita, ali obstaja povpraševanje po njih.
sezona 1, epizoda 2
Ainsleyjeva družina izvira iz Barbadosa. Ainsley je velikokrat prišel sem na dopust, vendar do zdaj ni videl kaj dosti pristne hrane tega otoka. Toda to se bo spremenilo, saj se bo odpovedal udobju hotelov in preživljal čas z domačini.
sezona 1, epizoda 3
Raymond Blanc si je ustvaril dom v osrčju angleškega podeželja in v zadnjih štirih desetletjih preoblikoval britansko kulinarično sceno. Blanc to proslavlja z grahovo juho, polnjeno papriko in klasično rjavo omako.
sezona 1, epizoda 21
Danes bo Jamie pripravil tuno z žara, tajsko piščančjo lakso ter rahlo pekočo bučkino juho s testeninami.
sezona 1, epizoda 22
Na današnjem meniju je enostaven jagnječji tangine, popečeni beluši in cezarjeva solata s hrustljavim piščancem.
sezona 8, epizoda 11
Lora in Stoyan bosta predstavila nov pogled na klasične recepte. Pripravila bosta svoje različice paradižnikove solate z domačim kremnim sirom ter olivno tapenado, frikaseja z mesnimi kroglicami in živahnega mozaičnega peciva.
.
sezona 1, epizoda 4
Lorraine uči Neila, kako pripraviti šparglje in zavitke iz listnatega testa s kremnim sirom.
sezona 1, epizoda 3
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku morski brancin in kokosov riž.
sezona 1, epizoda 4
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes so na jedilniku linguine iz rdeče pese in čokoladna pavlova.
sezona 1, epizoda 2
Ainsleyjeva družina izvira iz Barbadosa. Ainsley je velikokrat prišel sem na dopust, vendar do zdaj ni videl kaj dosti pristne hrane tega otoka. Toda to se bo spremenilo, saj se bo odpovedal udobju hotelov in preživljal čas z domačini.
sezona 2, epizoda 9
Med plutjem po zalivu Ha Long, ki je eno od naravnih čudes sveta, so glavna sestavina jedi morski sadeži. Prebivalci vasi na vodi kuhajo plavajoče rakovice in školjke. Luke na eni od dveh plaž v zalivu Ha Long na ognju pripravi bogomolčarje.
.
sezona 2, epizoda 10
Mai Chau je Lukova zadnja postaja na potovanju po severnih regijah Vietnama. Tu Luke skupaj z družino v hiši na kolih uživa v solati iz nangke, pripravi ribo v bambusu in pozneje speče prašička za vaško pojedino.
.
sezona 1, epizoda 21
Danes bo Jamie pripravil tuno z žara, tajsko piščančjo lakso ter rahlo pekočo bučkino juho s testeninami.
sezona 1, epizoda 22
Na današnjem meniju je enostaven jagnječji tangine, popečeni beluši in cezarjeva solata s hrustljavim piščancem.
sezona 7, epizoda 21
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 7, epizoda 22
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 1, epizoda 4
Francoska kuhinja je srce repertoarja Raymonda Blanca, njegove francoske klasike pa so na jedilniku Le Manoira že od začetka. V svoji kuhinji v Oxfordshireu deli svoje najljubše francoske klasike.
sezona 1, epizoda 4
Lorraine uči Neila, kako pripraviti šparglje in zavitke iz listnatega testa s kremnim sirom.
sezona 8, epizoda 12
To epizodo so navdihnile palačinke, slavni zajtrk Jake Racmana! Posebej za gledalce bosta Lora in Stoyan pripravila klasične palačinke z domačo čokolado, praznične ameriške palačinke z omako iz toffeeja in brezglutenske palačinke z riževo moko.
.
sezona 3, epizoda 3
Chef Mark nam pokaže različne načine priprave jagnjetine. Prav tako nam zaupa skrivnost za pripravo popolnega krhkega testa in nam da nasvete za njegovo uporabo v tako sladkih kot tudi slanih jedeh.
.
sezona 3, epizoda 4
Mark različne okuse iz restavracije vnese v domačo kuhinjo. Predstavi recept za piškote s koščki čokolade in najpogostejše napake pri peki, pripravi burrite ter popoln riž, razloži vse o pripravi sestavin na sobni temperaturi in še in še.
.
sezona 1, epizoda 1
V družinski trgovini ob avtocesti Gloucester Service najdete dobrote lokalnih kmetov in obrtnikov. V prvi epizodi bomo obiskali kmetijo Jonathana Crumpa in proizvajalca ciderja Toma Oliverja.
.
sezona 1, epizoda 1
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži kuhar, nagrajen z Michelinovo zvezdico, Tom Kerridgel.
sezona 1, epizoda 2
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži mojstrica britanske peke, Mary Berry, in skupaj pripravijo popoln popoldanski prigrizek.
sezona 1, epizoda 23
Na današnjem meniju so fetučini, dimljena postrv, beluši, goveji burger s črnim fižolom ter solata s testeninami.
sezona 1, epizoda 24
Danes bo Jamie pripravil svinjsko marsalo, riž z jurčki in spomladansko zelenjavo, solato koh samui ter čili tofu in tajske testenine.
sezona 1, epizoda 5
Lorraine ustvari meni, katerega navdih so bile karibske korenine enega izmed študentov.
sezona 8, epizoda 12
To epizodo so navdihnile palačinke, slavni zajtrk Jake Racmana! Posebej za gledalce bosta Lora in Stoyan pripravila klasične palačinke z domačo čokolado, praznične ameriške palačinke z omako iz toffeeja in brezglutenske palačinke z riževo moko.
.
sezona 7, epizoda 23
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 7, epizoda 24
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 1, epizoda 5
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku parmigiano farinata in kolač z marelicami in robidami.
sezona 1, epizoda 6
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku fižolova juha in tarte tatin.
sezona 3, epizoda 3
Chef Mark nam pokaže različne načine priprave jagnjetine. Prav tako nam zaupa skrivnost za pripravo popolnega krhkega testa in nam da nasvete za njegovo uporabo v tako sladkih kot tudi slanih jedeh.
.
sezona 3, epizoda 4
Mark različne okuse iz restavracije vnese v domačo kuhinjo. Predstavi recept za piškote s koščki čokolade in najpogostejše napake pri peki, pripravi burrite ter popoln riž, razloži vse o pripravi sestavin na sobni temperaturi in še in še.
.
sezona 1, epizoda 1
Warrenova prva postaja na poti po Južni Afriki je živahno mesto Cape Town. Tam obišče živahno kmečko tržnico in skuha malajski kari v Bo Kaapu. Odpravi se v ribiško vasico Simonstown, kjer sreča lokalnega ribiča ter pripravi sveže ribe in krompirček.
sezona 1, epizoda 2
Warren nadaljuje svojo pot vzdolž južnoafriške obale.
sezona 1, epizoda 3
V Reykjaviku, najsevernejši prestolnici na svetu, je minus 10 stopinj in sneži. Kje je torej ulična hrana? Ainsley se odpravi odkrivat, kako islandski ljubitelji hrane shajajo z življenjem v skrajnem podnebju.
sezona 1, epizoda 1
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži kuhar, nagrajen z Michelinovo zvezdico, Tom Kerridgel.
sezona 1, epizoda 2
Znamenitemu kuharju Michelu Rouxu ml. in strokovnjakinji za pijače Kate Goodman se pridruži mojstrica britanske peke, Mary Berry, in skupaj pripravijo popoln popoldanski prigrizek.
sezona 1, epizoda 1
V družinski trgovini ob avtocesti Gloucester Service najdete dobrote lokalnih kmetov in obrtnikov. V prvi epizodi bomo obiskali kmetijo Jonathana Crumpa in proizvajalca ciderja Toma Oliverja.
.
sezona 8, epizoda 12
To epizodo so navdihnile palačinke, slavni zajtrk Jake Racmana! Posebej za gledalce bosta Lora in Stoyan pripravila klasične palačinke z domačo čokolado, praznične ameriške palačinke z omako iz toffeeja in brezglutenske palačinke z riževo moko.
.
sezona 1, epizoda 5
Lorraine ustvari meni, katerega navdih so bile karibske korenine enega izmed študentov.
sezona 1, epizoda 1
Warrenova prva postaja na poti po Južni Afriki je živahno mesto Cape Town. Tam obišče živahno kmečko tržnico in skuha malajski kari v Bo Kaapu. Odpravi se v ribiško vasico Simonstown, kjer sreča lokalnega ribiča ter pripravi sveže ribe in krompirček.
sezona 1, epizoda 2
Warren nadaljuje svojo pot vzdolž južnoafriške obale.
sezona 1, epizoda 3
V Reykjaviku, najsevernejši prestolnici na svetu, je minus 10 stopinj in sneži. Kje je torej ulična hrana? Ainsley se odpravi odkrivat, kako islandski ljubitelji hrane shajajo z življenjem v skrajnem podnebju.
sezona 1, epizoda 4
Francoska kuhinja je srce repertoarja Raymonda Blanca, njegove francoske klasike pa so na jedilniku Le Manoira že od začetka. V svoji kuhinji v Oxfordshireu deli svoje najljubše francoske klasike.
sezona 1, epizoda 23
Na današnjem meniju so fetučini, dimljena postrv, beluši, goveji burger s črnim fižolom ter solata s testeninami.
sezona 1, epizoda 24
Danes bo Jamie pripravil svinjsko marsalo, riž z jurčki in spomladansko zelenjavo, solato koh samui ter čili tofu in tajske testenine.
sezona 8, epizoda 12
To epizodo so navdihnile palačinke, slavni zajtrk Jake Racmana! Posebej za gledalce bosta Lora in Stoyan pripravila klasične palačinke z domačo čokolado, praznične ameriške palačinke z omako iz toffeeja in brezglutenske palačinke z riževo moko.
.
sezona 1, epizoda 5
Lorraine ustvari meni, katerega navdih so bile karibske korenine enega izmed študentov.
sezona 1, epizoda 5
V oddaji Hitre jedi z Miljuschko vam Miljuschka pomaga ob vsakodnevnih obveznostih pripraviti hitre, enostavne in okusne jedi. Danes sta na jedilniku parmigiano farinata in kolač z marelicami in robidami.