Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery
06:00
How It's Made: Chocolate Coins: Floor Heating System; sezona 18, epizoda 3

V tej epizodi priljubljene oddaje si oglejte, kako izdelajo čokoladne kovance, avtomobile na pedala in meče iz lateksa.

06:30
How It's Made: Farmed Caviar: Intake Manifolds: Motorcycle Jackets; sezona 18, epizoda 4

Pod drobnogled postavljamo vsakodnevne predmete. Oglejte si, kako izdelajo motoristične jakne in lopate ter kaj vse je potrebno za pridelavo kaviarja.

07:00
How It's Made: Wax Figures: Awnings: Sandwich Crackers; sezona 18, epizoda 5

Oglejte si, kako izdelajo voščene figure, platnene strehe, sendviče iz krekerjev in kositrne vrčke.

07:30
How It's Made: Pipe Cleaners: Blue Stilton Cheese; sezona 18, epizoda 6

Pod drobnogled postavljamo vsakodnevne predmete. Oglejte si, kako izdelajo čistilnike za pipe, modri sir Stilton, pametne števce električne energije in teleskope.

08:00
Wheeler Dealers: Ford Focus ST; sezona 18, epizoda 8

Trgovec z avtomobili Mike se vrača v Združeno kraljestvo! Z nadarjenim mehanikom Marcom 'Elvisom' Priestleyjem iščeta legendarne avtomobile, ki jih obnovita in prodata.

09:00
Salvage Hunters: Episode 22; sezona 14, epizoda 22

Drew in Tee obiščeta dva preprodajalca iz Leedsa, ki zbirata antikvitete že od leta 1971. Drew najde star industrijski stol in kopico keramičnih odlitkov rok.

10:00
Salvage Hunters: Episode 11; sezona 14, epizoda 11

Sodobni lovec na zaklade Drew Pritchard prečesava Združeno kraljestvo po dolgem in počez in išče nenavadne in čudovite predmete. Večji, kot je kup, srečnejši je.

11:00
Salvage Hunters: Classic Cars: BMW 323i; sezona 6, epizoda 5

Paul in Drew si ogledata BMW-ja 323i, ki je 12 let sameval v skednju. Drew ga želi elegantno obnoviti, Paul pa ima bolj bombastičen načrt.

12:00
Salvage Hunters: Classic Cars: Datsun 280Z; sezona 7, epizoda 1

Obnova redke japonske ikone Drewu ponudi priložnost za počastitev enega svojih avtomobilskih herojev. Toda delo se kmalu ustavi, ker Paul ne najde ključnih delov.

13:00
Salvage Hunters: The Restorers: Episode 5; sezona 2, epizoda 5

Kipar Nick je na veliki preizkušnji, ko dobi v roke konjeniški kip s pridihom klasike. Usnjar Martin pa obnovi staro prtljago, ki je nekoč pripadala ruski kraljevi družini.

14:00
Salvage Hunters: The Restorers: Episode 6; sezona 2, epizoda 6

Kovač Neville restavrira litoželezni kamin iz 19. stoletja, Alex pa mizo iz 1930-ih spremeni v osrednji predmet kmetije.

15:00
Flippin' RVs: Tiny Trailer Trouble; sezona 1, epizoda 3

Justin in Anna imata polne roke dela pri obnovi prikolice Santa Fe iz leta 1956. Par upa na hiter zaslužek, a se žal izkaže, da ju čaka precej več dela, kot sta pričakovala.

16:00
Flippin' RVs: Midnight In The Oasis; sezona 1, epizoda 4

Justin in Anna kupita prikolico Oasis iz leta 1958 od Justinovega brata iz Seattla. Toda delo ne bo tako lahko, kot sta sprva mislila, saj bo prikolico treba popolnoma obnoviti.

17:00
How It's Made: Stainless Steel: Football Helmets: Resin Figurines: Laboratory Glassware; sezona 10, epizoda 7

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov: nerjavno jeklo, nogometne čelade, kipce iz smole in laboratorijsko steklo.

17:30
How It's Made: Fire Extinguishers, Doughnuts, Shock Absorbers; sezona 10, epizoda 8

Več vsakdanjih predmetov je postavljenih pod drobnogled, ko spoznavamo, kako so izdelani jekleni transportni kontejnerji, policijske piščalke, miniaturni vlakci in steklene kocke.

18:00
Farmhouse Fixer: Sight Unseen; sezona 2, epizoda 4

Jonathan Knight rad obnavlja zgodovinske kmečke hiše v Novi Angliji. Skupaj z notranjo oblikovalko Kristino tem domovom vdahneta novo življenje.

19:00
Van Go: Surfing USA; sezona 1, epizoda 4

Divji valovi! Brett zgradi mobilno trgovino z deskarsko opremo za prijatelja Aleca. Star kombi opremi z nadstropno posteljo in prostorom za Alecove jadralne deske.

19:30
Van Go: Family Camper; sezona 1, epizoda 5

Brett izdela sanjsko vozilo za kamping za štiričlansko družino, ki ljubi naravo. Izziva se loti tako, da doda kuhinjo, kopalnico in pograde za otroke.

20:00
Mighty Truckers: Episode 3; sezona 1, epizoda 3

Življenje tovornjakarjev ni lahko. Dolgi delovniki, ogromni tovori in prometne ceste so le nekateri njihovi izzivi. Pridružite se šoferjem iz Nemčije, Italije in Nizozemske.

21:00
Deadliest Catch: Beware The King Tide; sezona 19, epizoda 19

Aljaški lovci na rake opravljajo enega najnevarnejših poklicev. V lovu na dragocene rdeče rakovice se spopadajo z zahrbtnimi valovi Beringovega morja.

22:00
Naked And Afraid: Solo: Making It Out Alive; sezona 1, epizoda 7

Trije mojstri preživetja se poskušajo prebiti do točke ekstrakcije. Terra se spopade z divjimi brzicami, Jamie pa se znajde v zahrbtnih vodah.

23:00
Salvage Hunters: Episode 11; sezona 12, epizoda 11

Drew v Devonu brska po kupu predmetov, povezanih z železnico, ki jih je trideset let zbiral tamkajšnji navdušenec, v Yeovilu pa odkrije zaklad v nedavno zaprti tovarni rokavic.

00:00
Salvage Hunters: Episode 12; sezona 12, epizoda 12

Drew si v pokrajini Somerset Levels ogleda neverjetno zbirko pletarskih izdelkov, posebej pa ga očara stol z Orkneyja. V Glasgowu odkrije slikarsko stojalo, ki je prava umetnina.

01:00
Salvage Hunters: Episode 8; sezona 17, epizoda 8

Drew in Tee obiščeta štiri izjemne lokacije na severu Italije, vključno z znamenitimi tržnicami s starinami in sanjsko toskansko vilo.

02:00
Salvage Hunters: Episode 1; sezona 15, epizoda 1

Novodobni lovec na zaklade Drew Pritchard potuje po deželi podolgem in počez in išče nenavadne ter čudovite predmete. Večji kot je izplen, bolj je Drew srečen.

03:00
Salvage Hunters: Episode 2; sezona 15, epizoda 2

Novodobni lovec na zaklade Drew Pritchard potuje po deželi podolgem in počez in išče nenavadne ter čudovite predmete. Večji kot je izplen, bolj je Drew srečen.

04:00
Salvage Hunters: Episode 17; sezona 14, epizoda 17

Drew si ogleda čudovit dvorec v Cotswoldsu. Kasneje obišče predelano kapelo v Burnleyju, ki hrani osupljive antikvitete, ter salon avtomobilov v Jerseyju.

05:00
Salvage Hunters: Episode 10; sezona 14, epizoda 10

Sodobni lovec na zaklade Drew Pritchard prečesava Združeno kraljestvo po dolgem in počez in išče nenavadne in čudovite predmete. Večji, kot je kup, srečnejši je.

06:00
How It's Made: Innerspring Mattresses; sezona 26, epizoda 20

Oglejte si, kako so narejeni vsakdanji predmeti, in spoznajte, kakšne metode, materiali in edinstveni proizvodni postopki so potrebni za njihovo izdelavo.

06:30
How It's Made: Laptops, Panettone; sezona 26, epizoda 2

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov in razkrivamo njihove edinstven način izdelave. Kako nastanejo stvari, kot so saksofoni?

07:00
How It's Made: Tin Whistles, Horn Products; sezona 26, epizoda 24

Oglejte si, kako so narejeni vsakdanji predmeti, in spoznajte, kakšne metode, materiali in edinstveni proizvodni postopki so potrebni za njihovo izdelavo.

07:30
How It's Made: Glass Faucets, Firetruck Ladders; sezona 26, epizoda 7

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov in razkrivamo, kako so narejeni. Kako izdelajo stvari, kot je pribor za žar?

08:00
Wheeler Dealers: 1987 Renault 5 GT Turbo; sezona 17, epizoda 8

Trgovec z avtomobili Mike Brewer se vrača v ZK! Skupaj z zanesljivim mehanikom Marcom Elvisom Priestlyjem iščeta avtomobilske ikone, da bi jih obnovila in z dobičkom prodala.

09:00
How It's Made: Power Steering Pumps; sezona 25, epizoda 15

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. S kakšnimi postopki izdelajo vsakdanje predmete, kot so črpalke za servovolane in azijske jedi, ki se postrežejo v skledi?

09:30
How It's Made: Plant Oil Extractors, Custom-Made Chandeliers; sezona 25, epizoda 16

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. S kakšnimi postopki izdelajo vsakdanje predmete, kot so naprave za pridobivanje rastlinskega olja in kapsule za kavomate?

10:00
Salvage Hunters: Family; sezona 11, epizoda 8

Drew se v Fromu v Somersetu trdo pogaja, v Dumfriesshiru pa obišče posestvo, ki je že več generacij v lasti iste družine in ki hrani polno osupljivih starin.

11:00
Beach Hunters: The Shores of Lake Michigan; sezona 2, epizoda 13

Družina iz Wisconsina išče sanjski dom s pogledom na plažo na sončni obali Michiganskega jezera.

11:30
Beach Hunters: Oahu House Hunt; sezona 2, epizoda 14

Nek par si želi ustvariti družino, a še prej morata najti košček lastnega raja na super konkurenčnem havajskem otoku Oahu.

12:00
Beach Hunters: A Virginia Beach Hunt; sezona 6, epizoda 1

Par, ki obožuje morje, išče družinsko hišo ob plaži v mirni soseski Norfolka v Virginiji.

12:30
Beach Hunters: Family Home On The Cape; sezona 6, epizoda 2

Par, ki je v otroštvu veliko poletij preživel na Cape Codu, išče tradicionalen dom v slogu Nove Anglije za svojo rastočo družino.

13:00
Baggage Battles: Blow Up; sezona 2, epizoda 4

Lovci na izgubljene predmete se odpravljajo na še eno dražbo, na kateri iščejo zanimive predmete, ki bi jih lahko kasneje drago prodali. Kaj bodo odkrili tokrat?

13:30
Baggage Battles: Mike Tyson's Punch Out; sezona 2, epizoda 5

Lovci na zaklade se odpravljajo na dražbo lastnine v Jacksonville na Floridi, kjer so med drugim na voljo zbirateljski predmeti iz pop kulture in zapečateni zaboji.

14:00
Baggage Battles: Space Case; sezona 2, epizoda 6

Lovci na izgubljene predmete se odpravijo na vladno dražbo v Sacramento v Kaliforniji. Mark Meyer z visokimi ponudbami za zbirko nožev zbija zaslužek Martinovih.

14:30
Baggage Battles: Two-Faced; sezona 2, epizoda 7

Lovci na izgubljene predmete se odpravijo na policijsko dražbo v kalifornijski Stockton, kjer eden od poznavalcev odkrije kalup maske slavne hollywoodske zvezde.

15:00
Salvage Dawgs: Covington Church; sezona 5, epizoda 3

Ekipa raziskuje cerkev v Covingtonu in najde rolo vrata, stopnice in džuboks. Mike in Tay naredita klop, nato pa ekipa najde propanski žaromet.

15:30
Salvage Dawgs: Rising Sun Ranch; sezona 5, epizoda 4

Ekipa se loti ranča v Aldersonu v Zahodni Virginiji. Med glavnimi rešenimi predmeti so slikano steklo in konzole. V delavnici Mike iz starega lesa izdela mizo.

16:00
Salvage Dawgs: Trenton Central High School; sezona 5, epizoda 5

Ekipa obišče srednjo šolo v Trentonu v New Jerseyju. Med rešenimi predmeti so šamotna pomivalna korita in hrastove omarice. Mike in Tay v delavnici naredita mizo v obliki črke N.

16:30
Salvage Dawgs: Portside Marina; sezona 5, epizoda 6

Fantje rešijo premec in krmo ladje na jezeru Smith Mountain Lake v Virginiji. Predstavita se novi članici Molly May in Stella.

17:00
Renovation Impossible: From Junk To Gem; sezona 1, epizoda 4

Nek par preveč ambiciozno sanja o svoji novi hiši. Russell jima pomaga sprejeti nekaj velikih kompromisov in ustvari naravnost popoln dom zanju.

18:00
Salvage Hunters: The Restorers: Episode 6; sezona 6, epizoda 6

Julia obnovi poškodovano pavjo glavo na festivalski platformi za trgovko Natasho. Steve pa reši par obrabljenih starinskih miz iz dvorca v Suffolku.

19:00
Renovation Impossible: From Junk To Gem; sezona 1, epizoda 4

Nek par preveč ambiciozno sanja o svoji novi hiši. Russell jima pomaga sprejeti nekaj velikih kompromisov in ustvari naravnost popoln dom zanju.

20:00
Maritime Masters: Expedition Antarctica: The Narrows; sezona 1, epizoda 5

Angleška ožina predstavlja velik navigacijski izziv. Posadka opravi tudi varnostno usposabljanje za Antarktiko, nakar se podajo na raziskovanje čilskih fjordov.

20:30
Maritime Masters: Expedition Antarctica: Breaking New Ground; sezona 1, epizoda 6

Tom izzove Nika na kuharski dvoboj, medtem pa si kapitan Radomir prizadeva postaviti nov mejnik - izkrcanje na zahrbtnem rtu Horn.

21:00
Survive The Raft: This Bitch Bites; sezona 1, epizoda 2

Skupina neznancev sodeluje v radikalnem družbenem eksperimentu, kjer morajo živeti in delati na morju. Bodo osebni interesi spodkopali njihove možnosti za osvojitev bogastva?

22:00
Naked And Afraid: Alone: Alone: Lonely Like The Wolf; sezona 1, epizoda 7

Osem elitnih mojstrov za preživetje se vrne na spopad z novim enaindvajset dnevnim izzivom preživetja v divjini b rez hrane, vode, oblačil in prepuščeni lastni iznajdljivosti.

23:00
Naked And Afraid: Last One Standing: More Hides Than Friends; sezona 1, epizoda 4

Tekmovalci se borijo za omejene vire na dvignjenem območju. Waz se odločno odzove na Jeffovo strategijo. Dva mojstra preživetja končata z izzivom.

01:00
Renovation Impossible: Episode 8; sezona 1, epizoda 8

Pogodbenik Russell Holmes pomaga svojim klientom, ki se jim je zataknilo pri prenovi. Njegovo glavno orožje so genialni kompromisi in cenovno ugodne rešitve.

02:00
Maritime Masters: Expedition Antarctica: The Narrows; sezona 1, epizoda 5

Angleška ožina predstavlja velik navigacijski izziv. Posadka opravi tudi varnostno usposabljanje za Antarktiko, nakar se podajo na raziskovanje čilskih fjordov.

02:30
Maritime Masters: Expedition Antarctica: Breaking New Ground; sezona 1, epizoda 6

Tom izzove Nika na kuharski dvoboj, medtem pa si kapitan Radomir prizadeva postaviti nov mejnik - izkrcanje na zahrbtnem rtu Horn.

03:00
Salvage Hunters: Episode 3; sezona 15, epizoda 3

Novodobni lovec na zaklade Drew Pritchard potuje po deželi podolgem in počez in išče nenavadne ter čudovite predmete. Večji kot je izplen, bolj je Drew srečen.

04:00
Salvage Hunters: Episode 12; sezona 14, epizoda 12

Sodobni lovec na zaklade Drew Pritchard prečesava Združeno kraljestvo po dolgem in počez in išče nenavadne in čudovite predmete. Večji, kot je kup, srečnejši je.

05:00
Salvage Hunters: Episode 22; sezona 14, epizoda 22

Drew in Tee obiščeta dva preprodajalca iz Leedsa, ki zbirata antikvitete že od leta 1971. Drew najde star industrijski stol in kopico keramičnih odlitkov rok.

06:00
Wheeler Dealers: 1988 Ford Mustang GT; sezona 13, epizoda 5

Mike in Edd menita, da je ford mustang GT, klasika iz 80-ih let, kot naročen za to, da si mlad in nadobuden mehanik na njem nabere dragocenih izkušenj.

07:00
Wheeler Dealers: 2002 Corvette C5 Z06; sezona 15, epizoda 4

Mike odkrije Chevroletov model Corvette Z06 iz leta 2002, ki od 0 do 100 km/h pospeši v manj kot štirih sekundah. Ant je nad avtom manj navdušen, saj je potreben temeljite obnove.

08:00
How It's Made: Skateboard Wheels, Baklava; sezona 25, epizoda 1

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. Oglejte si, kako izdelajo sladki burek z jajčno kremo, naprave za čiščenje ogljikovega dioksida in sveče iz čebeljega voska.

08:30
How It's Made: Binoculars: Sparklers: Rubber Boots; sezona 11, epizoda 1

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. Tokrat si oglejte, kako izdelajo daljnoglede, čudežne svečke, gumijaste škornje in liste za krožne žage.

09:00
Shed And Buried: Episode 10; sezona 4, epizoda 10

Sam in Henry obiščeta Somerset, kjer si ogledata sijajno kolekcijo vozil iz druge svetovne vojne, vključno z motociklom Norton 16H in zložljivim kolesom znamke BSA.

09:30
Baggage Battles: Diamonds in the Rough; sezona 2, epizoda 2

Lovci na izgubljene predmete se odpravijo na dražbo v Brooklyn, ki velja za eno najprometnejših trgovskih pristanišč v ZDA. Bodo tam odkrili kakšen zaklad?

10:00
Salvage Hunters: The Restorers: The Amazing Contour Chair; sezona 4, epizoda 10

Tapetnik Craig in kovač Nev predelata težak ležalnik v pravo umetniško delo. Usnjar Martin reši pribor za piknik znamke Asprey.

11:00
Salvage Hunters: Right Price; sezona 11, epizoda 4

Drew sklene dobro kupčijo na »veleblagovnici šare« v Margatu , ki jo vodijo njegovi najboljši poslovni stiki. V jurijanski graščini v Fifu pa odkrije presenetljivo najdbo.

12:00
Wheeler Dealers: Episode 20; sezona 15, epizoda 20

Mike izsledi avtomobil znamke Mercedes Benz E55 AMG, ki je izgubil nekoliko svoje moči. Bo z njim zaslužil? Ant pa se loti celega kupa opravil.

13:00
Salvage Hunters: Episode 5; sezona 13, epizoda 5

Lov na sveže zaloge Drewa popelje v Cotswolds, kjer odkrije ogromno zalogo indijskih in arabskih zakladov, ki so tja prispeli neposredno s podceline.

14:00
Salvage Hunters: Episode 6; sezona 13, epizoda 6

Drew v Exeterju obišče starinarja, ki prodaja na debelo, in tam odkrije kupe draguljev po dostopnih cenah. Nato je na vrsti obisk severnega Londona, kjer je moč najti vse mogoče.

15:00
Salvage Hunters: Episode 7; sezona 13, epizoda 7

Drew se odpravi v Devon, kjer v neki podeželski pivnici odkrije polno nenavadnih predmetov. Nato obišče Hastings, kjer je prodaja starin v zadnjem času v razcvetu.

16:00
Shed And Buried: Witney; sezona 1, epizoda 20

Henry in Sam obiščeta Witney, kjer spoznata izjemnega izdelovalca modelov Leza in sprejmeta nenavaden izziv: ali lahko z Lezovim triciklom lepo zaslužita?

16:30
Beach Hunters: Hampton Virginia House Hunt; sezona 6, epizoda 9

Ženska se želi za stalno preseliti na obalo Hamptona v Virginiji. Močno namreč pogreša plažo, saj je odraščala v kalifornijskem mestu San Clemente.

17:00
Salvage Hunters: Clearances; sezona 11, epizoda 10

Drew obišče trgovca, ki se ukvarja s praznjenjem domov, v Sheffieldu pa odkrije industrijsko pohištvo. Kasneje naleti še na zbirateljske predmete, povezane s pankom.

18:00
How Do They Do It?: Episode 20; sezona 14, epizoda 20

Oddaja prikazuje, kako deluje vse od vesoljskih raket do sijalk, ob tem pa razkriva zgodbe, ki se skrivajo za nekaterimi najosupljivejšimi predmeti iz našega vsakdana.

18:30
How It's Made: Electrophoretic Displays; sezona 26, epizoda 14

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov in razkrivamo, kako so narejeni. Kako izdelajo bele magnetne table in zračne puške?

19:00
Salvage Hunters: The Restorers: Episode 2; sezona 1, epizoda 2

Drewjevi restavratorji rešijo močno poškodovanega lesenega konja, del vrtiljaka iz časa pred 1. sv. vojno. Prav tako oživijo dragoceno zofo iz 1930-ih in 100 let star vetrokaz.

20:00
Naked And Afraid: Castaways: Lord Of The Sand Flies; sezona 1, epizoda 1

Devet veteranov obtiči na otoku brez orodja in brez zemljevida. Njihovi tabori se že prvi dan znajdejo pod napadom insektov, enega od njih pa zalezuje velik plenilec.

21:00
Naked And Afraid: Last One Standing: Legendary Showdown; sezona 1, epizoda 9

Dva tekmeca se pomerita v zahtevnem izločitvenem dvoboju. Steven izkoristi svoje spretnosti sledenja in Jeffa izigra pri iskanju zelo pomembnega skrivališča.

23:00
Naked And Afraid: Solo: Never Quit; sezona 1, epizoda 8

Zadnja trojica preživelih se spogleduje s ciljem. Toda eden od njih se sooča z dehidracijo, drugi se bori s podhladitvijo, tretjega pa napadajo afriške čebele.

00:00
Naked And Afraid: Shart Attack; sezona 7, epizoda 11

Tabornik in mati morata preživeti 21 dni v arizonski puščavi. Ko narava pokaže zobe, njuna tvegana strategija za preživetje spodleti in ogrozi njun izziv.

01:00
Salvage Hunters: Episode 2; sezona 15, epizoda 2

Novodobni lovec na zaklade Drew Pritchard potuje po deželi podolgem in počez in išče nenavadne ter čudovite predmete. Večji kot je izplen, bolj je Drew srečen.

02:00
Naked And Afraid: Last One Standing: Legendary Showdown; sezona 1, epizoda 9

Dva tekmeca se pomerita v zahtevnem izločitvenem dvoboju. Steven izkoristi svoje spretnosti sledenja in Jeffa izigra pri iskanju zelo pomembnega skrivališča.

04:00
Wheeler Dealers: 1965 Barracuda - Part 2; sezona 15, epizoda 16

Trgovec z avtomobili Mike Brewer in nadarjen mehanik Ant Anstead iščeta legendarne avtomobile, ki jih v svoji delavnici v Los Angelesu najprej obnovita in nato z dobičkom prodata.

05:00
Salvage Hunters: Episode 4; sezona 14, epizoda 4

Sodobni lovec na zaklade Drew Pritchard prečesava Združeno kraljestvo po dolgem in počez in išče nenavadne in čudovite predmete. Večji, kot je kup, srečnejši je.