Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

HBO
06:00
I: Alison Sweeney, Cameron Mathison, Barbara Niven, Gabriel Hogan, Tess Atkins... Carrot Cake Murder: A Hannah Swensen Mystery, Kanada.....Okostje, na katerega so naleteli med gradnjo ob jezeru Eden, razkrije pravo identiteto priljubljenega tamkajšnjega stanovalca. Kljub negodovanju zaročenca se pekarica in amaterska detektivka Hannah Swensen odloči raziskati domnevni umor in za pomoč prosi svojo mamo, da bi skupaj odkrili resnico.

.... IMDb ocena: 6.3/10

07:22
I: Clovis Cornillac, Alice Pol, Manon Lemoine, Myriam Boyer, Gilles Privat... C'est Magnifique!, Francija.....Pierre izve, da njegova starša nista biološka starša, zato sklene odkriti, kdo je in od kod prihaja. Anne mu pomaga pri tem iskanju, toda na skupni poti bo Pierre izgubil svoje barve, tako kot slika, ki sčasoma zbledi.

.... IMDb ocena: 6/10

08:57
I: Jesse Eisenberg, Justin Timberlake, Andrew Garfield, Rashida Jones, Brenda Song... The Social Network, ZDA.....Nekega večera leta 2003 se harvardski študent in programerski genij Mark Zuckerberg usede za računalnik in razvije neko zamisel. Šest let in 500 milijonov prijateljev pozneje je najmlajši milijarder v zgodovini.

.

10:55
I: Noémie Merlant, Soko, Vincent Dedienne, Gabriel Almaer, Alysson Paradis, Florence Pugh, Morgan Freeman, Celeste O'Connor, Molly Shannon, Chinaza Uche... A Good Person, ZDA.....Daniel (Morgan Freeman) se sreča z Allison (Florence Pugh), nekoč uspešno mlado žensko s svetlo prihodnostjo; vpletena je bila v nepredstavljivo tragedijo, ki je vzela življenje njegovi hčeri. Medtem ko se žalujoči dedek Daniel ukvarja z vzgojo svoje najstniške vnukinje, Allison išče odrešitev. Skupaj odkrijeta, da lahko prijateljstvo, odpuščanje in upanje zacvetijo na najbolj nepričakovanih krajih.

.... IMDb ocena: 6.3/10

13:08
The Lorax, ZDA.....Dvanajstletnik išče tisto, zaradi česar bi ga vzljubilo dekle njegovih sanj. Da bi to dobil, mora najprej odkriti zgodbo o Loraxu, nergaškem in očarljivem bitju, ki se bori za ohranitev živega, zelenega sveta.

.... IMDb ocena: 6.4/10

14:32
I: Autumn Reeser, Tyler Hynes, Matthew Del Bel Belluz, Rachelle Goulding, Patty Mccormack... Always Amore, ZDA.....Elizabeth ni najbolj navdušena nad sodelovanjem z Benom, svetovalcem za lokale, medtem ko skuša ohraniti odprto restavracijo svojega pokojnega moža. Toda kmalu odkrije, da so spremembe lahko tudi dobre in da je vselej mogoče vnovič najti ljubezen.

.... IMDb ocena: 6.8/10

15:57
I: Lily James, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth, Meryl Streep, Cher... Mamma Mia! Here We Go Again, ZDA.....Pridružite se slavju, zapojte in zaplešite ter odkrijte, kako se je vse skupaj začelo! Deset let po prvem prikazu filmske uspešnice Mamma Mia! ste vabljeni nazaj na čarobni grški otok Kalokairi v glasbenem nadaljevanju, ki spet temelji na pesmih švedske skupine ABBA. Sophie je zdaj noseča in tako kot njena mama Donna se bo morala soočiti s tveganjem. Prvotna igralska zasedba filma se vrača z novimi člani, med katerimi sta Lily James kot mlada Donna, Andy Garcia in slavna glasbenica Cher.

.... IMDb ocena: 6.6/10

17:47
I: Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Linda Cardellini, Anna Faris, Anne Hathaway, Michelle Williams, Randy Quaid, Kate Mara, Graham Beckel, Scott Michael Campbell, David Harbour, Valerie Planche, David Trimble... Brokeback Mountain, ZDA.....Zgodba o dveh mladih moških, pomočniku na ranču in kavboju na rodeu, ki se srečata poleti 1963 ter nepričakovano spleteta zvezo, ki bo trajala vse življenje. Zapleti, radosti in tragedije pričajo o vzdržljivosti in moči ljubezen.

.

20:02
I: Suzanne Jouannet, Marie Colomb, Maud Wyler, Marilyne Canto, Lorenzo Lefebvre... The Path Of Excellence, Francija.....Sophie je odlična učenka. Ob spodbudi učitelja matematike zapusti družinsko kmetijo, da bi se preizkusila na sprejemnem izpitu za vpis v najboljše šole s pripravljalnim tečajem naravoslovja. To ji prinese nova srečanja, izzive, neuspehe in ostro konkurenco; Sophie spozna, da vpis na prestižno tehnično fakulteto Polytechnique ni samo vprašanje tekmovalnosti, temveč predstavlja zlasti izziv vzpenjanja po družbeni lestvici.

.

21:47
I: Bono Bono, The Edge, Adam Clayton, Vesna Andree Zaimovic, Howie B.... Kiss The Future, ZDA.....Vselej aktualna zgodba o kljubovanju sredi obleganega Sarajeva v devetdesetih letih. Podtalna skupnost uporablja glasbo in umetnost, da bi vplivala na spremembe in pritegnila svetovno pozornost. Zgodba o povojnem koncertu skupine U2, ki slavi težko izbojevano zmago mesta nad etničnim sovraštvom in nacionalizmom.

.... IMDb ocena: 7.5/10

23:31
The Synanon Fix: Did The Cure Become A Cult?...S1E4, ZDA.....Ko časnik Los Angeles Times poroča o Synanonovi domnevni devetdnevni ugrabitvi Frances Winn, začne Chuck kopičiti orožje in strelivo – in obtožen je zarote z namenom umora. Chuckovo šibko duševno in fizično zdravje naposled vodi v začetek konca, ko se mnogi privrženci trudijo na novo sestaviti svoja življenja.

Zgodba o kultu Charlesa Dedericha mlajšega iz Kalifornije, ki sega čez tri desetletja, od poznih 50-ih do konca 80-ih let prejšnjega stoletja.... IMDb ocena: 7.5/10

00:33
I: Casey Affleck, Rooney Mara, McColm Cephas Jr., Kenneisha Thompson, Grover Coulson, Liz Cardenas... A Ghost Story, ZDA.....Casey Affleck je C, duh občutljivega skladatelja, ki se odloči ostati v tuzemskem svetu živih, da bi sledil svoji žalujoči ženi M (Rooney Mara). Sčasoma C razmišlja o svoji zapuščini, medtem ko se depresija vdove M počasi spreminja v sprijaznjenost in upanje.

.... IMDb ocena: 6.8/10

02:03
I: Briza Covarrubias, Allee Sutton Hethcoat, Micah Fitzgerald, Paula Miranda, Paulette Lamori... The Stolen Valley, ZDA.....Film spremlja Lupe (Briza Covarrubias), mehaničarko mehiškega rodu iz ljudstva Navajo, ki se priduži kavbojski izobčenki (Allee Sutton Hethcoat), da bi skupaj rešili njeno umirajočo mater. Na poti prečkata puščavo, prehitita zločince in naletita na pokvarjenega veleposestnika.

.... IMDb ocena: 4.6/10

03:46
I: Lulu Wilson, Seann William Scott, Denise Burse, Jill Larson, Michael Sirow... The Wrath Of Becky, ZDA.....Dve leti po tistem, ko je pobegnila pred nasilnim napadom na svojo družino, skuša Becky obnoviti svoje življenje z nego starejše ženske, sorodne duše po imenu Elena. Toda ko skupina, znana kot »Plemeniti možje«, vdre v hišo, napade stanovalki in ugrabi njunega ljubljenega psa Diega, se mora Becky vrniti na stara pota, da bo zaščitila sebe in tiste, ki jih ima rada.

.... IMDb ocena: 6.1/10

05:11
The Murder Of Caroline Crouch: A Faking It Special, VB.....Pilot osvoji srce mlade ženske, a ko se rodi njun prvi otrok, nastopi tragedija. Strokovnjaki razkrijejo resnico.

.... IMDb ocena: 5.7/10

06:00
The Angry Birds Movie, ZDA.....Na rajskem otoku, naseljenim z veselimi neletečimi ptiči, so Red, Chuck in Bomb nekakšni izobčenci. Ko njihov dom obišče rasa zelenih prašičkov z neznanimi nameni, morajo trije neprilagojenci ugotoviti, kaj od njih hočejo vsiljivci.

.... IMDb ocena: 0/10

07:42
I: Mia Artemis, John Batchelor, Elly Hiraani Clapin, Adam Golledge, Timothy Kersten... The Longest Weekend, Avstralija.....Odtujeni sestri in brat spet živijo pod isto streho, potem ko se je v njihova življenja vrnil oče, ki jih je zapustil. Vsak od sorojencev se mora odločiti, ali mu vnovično družinsko življenje ustreza.

.... IMDb ocena: 6.3/10

09:02
I: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau... Oblivion, ZDA.....Piše se leto 2077 in Jack Harper (Tom Cruise) je edini tehnični vzdrževalec naprav na zapuščeni Zemlji, kjer poteka le še operacija pobiranja nujnih virov po desetletjih vojne z grozljivimi vesoljci, ki še vedno hodijo po uničenih ostankih planeta. Jackova naloga je skoraj pri koncu. Čez dva tedna se bo pridružil drugim preživelim na lunarni koloniji daleč od opustošenega sveta, ki ga je dolgo imel za dom. Jack živi in patruljira iz postojanke visoko na nebu, vendar pristane na trdih tleh, ko iz strmoglavljenega plovila reši čedno neznanko. Njen prihod sproži niz dogodkov, zaradi katerih začne Jack dvomiti o vsem, za kar je mislil, da ve. Resničnost se dokončno sesuje, ko Jack odkrije pretresljivo resnico, ki ga povezuje z Zemljo iz preteklosti. Odkritje ga požene v junaštvo, za katerega ni vedel, da ga je zmožen. Usoda človeštva je zdaj v rokah moža, ki je bil še nedavno prepričan, da bo njegov svet vsak čas izgubljen za vedno.

.

11:07
I: Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Betty Gilpin, Sam Richardson... The Tomorrow War, ZDA.....Skupina časovnih popotnikov iz leta 2051 prispe v sedanjost z nujnim sporočilom: prihodnje človeštvo izgublja svetovno vojno proti smrtonosni tuji vrsti. Vojake in civiliste iz sedanjosti je zato treba prestaviti v prihodnost in se pridružiti tamkajšnjemu boju. Dan Forester je odločen rešiti svet za svojo hčer, zato združi moči z znanstvenikom in s svojim odtujenim očetom, da bi skupaj na novo napisali usodo planeta.

.... IMDb ocena: 6.6/10

13:26
I: Suzanne Jouannet, Marie Colomb, Maud Wyler, Marilyne Canto, Lorenzo Lefebvre... The Path Of Excellence, Francija.....Sophie je odlična učenka. Ob spodbudi učitelja matematike zapusti družinsko kmetijo, da bi se preizkusila na sprejemnem izpitu za vpis v najboljše šole s pripravljalnim tečajem naravoslovja. To ji prinese nova srečanja, izzive, neuspehe in ostro konkurenco; Sophie spozna, da vpis na prestižno tehnično fakulteto Polytechnique ni samo vprašanje tekmovalnosti, temveč predstavlja zlasti izziv vzpenjanja po družbeni lestvici.

.

15:11
I: Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Montana Jordan, Raegan Revord, Annie Potts... Young Sheldon...S7E1, ZDA.....Novice o tornadu dosežejo Sheldona in Mary v Nemčiji. Hiša Cooperjevih je v neredu in Missy se odloči ukrepati. Začetek sedme sezone serije Mladi Sheldon.

Serija se odvija pred Velikimi pokovci in spremlja 9-letnega Sheldona Cooperja, ki obiskuje srednjo šolo in skuša biti del sveta okrog sebe; medtem ko se njegovi svojci in prijatelji ubadajo z njegovimi edinstvenimi umskimi zmožnostmi.... IMDb ocena: 7.5/10

15:36
I: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, Tom Hollander, Margot Robbie... About Time, VB.....Zgodba o dobrosrčnem in sramežljivem mladem odvetniku, ki od očeta podeduje sposobnost, s katero lahko moški v njihovi družini potujejo skozi čas. Po tem odkritju odvetnik izkoristi svoje zmožnosti potovanja skozi čas, da bi dvoril ženski svojih sanj – dokler ne odkrije lastnih omejitev. Domnhall Gleeson in Rachel McAdams imata glavni vlogi v zgodbi o ljubezni in odkrivanju, kjer filmski junak kmalu spozna, da kljub edinstvenemu daru ne more ubežati preizkušnjam in tegobam življenja.

.

17:41
Hollywood On Set...S21E22, Francija.....Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci. Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

18:11
I: Abby Ryder Fortson, Rachel McAdams, Kathy Bates, Benny Safdie, Elle Graham... Are You There God? It's Me, Margaret., ZDA.....V brezčasni zgodbi o odraščanju je Abby Ryder Fortson 11-letna deklica Margaret, ki razmišlja o življenju in adolescenci ob ljubeči podpori svoje matere (Rachel McAdams) in babice (Kathy Bates).

.... IMDb ocena: 7.4/10

20:02
I: Paul Rudd, Leslie Mann, John Lithgow, Megan Fox, Maude Apatow... This Is 40, ZDA.....Pet let po tistem, ko je scenarist in režiser Judd Apatow v komediji Napumpana predstavil lika Peta in Debbie, se v svojih tedanjih vlogah vračata Paul Rudd in Leslie Mann kot zakonca, katerih srečni zakon se je po mnogih letih malce upehal. V nekem trenutku se Pete znajde v hiši s samimi ženskami: soprogo Debbie ter njunima hčerama, osemletno Charlotte in trinajstletno Sadie. Medtem ko se trudi obdržati na površju svojo glasbeno založbo Unfiltered Records, morata z ženo uravnotežiti ljubezen, kariero, starševstvo in otroke – pri tem pa na različne duhovite načine odkriti, kako naj uživata preostanek življenja ... preden se pobijeta med seboj. Komedija prinaša osvežujoče neposreden in iskren portret sodobne ameriške družine, njenih izzivov in zadoščenj ter neskončnih težav starševstva. Skupaj z osrednjima likoma se odpravimo na tritedensko potovanje po družinskih odnosih, ljubezni in spolnosti, poslovnih čereh in delovnih zmagoslavjih ter starajočih se roditeljih in odraščajočih otr

.

22:16
I: Ezra Miller, Ben Kingsley, Frank Dillane, Barbara Sukowa, Charles Alexander, Christopher Briney, Rupert Graves... Dali Land, ZDA.....V ostrem nasprotju z živahno sceno New Yorka iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja niz spominskih prebliskov sledi zgodbi o intenzivni mladi ljubezni Dalija in Gale. Skozi romantično prizmo, obarvano z njegovim hrepenenjem po tistem, kar je izgubil, Dali pripoveduje Jamesu zgodbe o svoji mladosti.

.... IMDb ocena: 5.9/10

23:56
I: Josh Hartnett, Ewan McGregor, Tom Sizemore, Eric Bana, William Fichtner... Black Hawk Down, ZDA.....Vojna drama v režiji Ridleya Scotta , ki temelji na resničnih dogodkih, je povzetek junaških akcij ob ameriški invaziji v Somaliji oktobra leta 1993, ki pa se je pogubno končala.

.

02:23
I: Pierce Brosnan, Geoffrey Rush, Jamie Lee Curtis, Leonor Varela, Brendan Gleeson... The Tailor Of Panama, ZDA.....Na velika platna je prišel vohunski triler v režiji Johna LeCarerreja. Britanskega vohuna (Pierce Brosnan) po ljubezenski aferi, ki jo je imel z veleposlanikovo ljubico, preženejo v Panamo.

.

04:10
I: Storm Reid, Joaquim de Almeida, Ken Leung, Amy Landecker, Daniel Henney, Nia Long... Missing (2023), ZDA.....Storm Reid (Euphoria v distopični seriji The Last of Us na programu HBO) je v napetem trilerju June, najstnica, katere mati izgine brez sledu. Da bi jo našla, mora June uporabiti vso tehnologijo, ki ji je na voljo, vendar pri tem naleti na veliko več, kot je pričakovala.

.... IMDb ocena: 7.1/10

06:00
I: Hank Azaria, Jayma Mays, Sofía Vergara, Neil Patrick Harris... The Smurfs, ZDA.....Smrkci se na filmskem platnu pojavijo v mešanici animiranega filma in igrane komedije. Z zlobnim čarovnikom Gargamelom za petami se smrkci skozi nekakšen časovni vrtinec znajdejo v newyorškem Central Parku. Vsega nekaj palcev veliki in ujeti v velikanskem mestu se morajo nekako vrniti v svojo vas, preden jih Gargamel dokončno najde.

.

07:45
I: Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Helen Mirren, Lucy Liu... Shazam! Fury Of The Gods, ZDA.....Drugi del zgodbe o najstniku Billyju Batsonu, ki se spremeni v svoj odrasli drugi jaz, superjunaka po imenu Šazam.

.

09:55
Hotel Transylvania, ZDA.....Grof Dracula je lastnik hotela za pošasti daleč od ljudi in mora ukrotiti svojo zaščitniško plat, ko mladi popotnik po naključju odkrije njegov dom in se zaljubi v njegovo najstniško hčer.

.... IMDb ocena: 7.1/10

11:25
Hotel Transylvania 2, ZDA.....V nadaljevanju animirane uspešnice se stvari za priljubljeni hotel obračajo na bolje. A tisto, kar zdaj najbolj skrbi upravitelja Drakulo, je njegov ljubki vnuček, ki ne kaže znakov pravega, krvoželjnega zobatca.

.... IMDb ocena: 6.7/10

12:55
Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, ZDA.....Druščini pošasti iz Hotela Transilvanija se tokrat pridružimo na luksuznem križarjenju. Vendar se sanjski oddih sprevrže v nočno moro, ko se Drakula zagleda v kapitanko Eriko, čedno žensko z nevarno skrivnostjo.

.... IMDb ocena: 6.3/10

14:35
I: Jay Baruchel, America Ferrera, Christopher Mintz-Plasse, T.J. Miller, Tim Conway... Dawn Of The Dragon Racers, ZDA.....Lov na izgubljene ovce se kmalu spremeni v visokoletečo dirko, ko Viki in njegovi prijatelji tekmujejo, kdo bo postal prvi zmagovalec Zmajske dirke v Berku.

.... IMDb ocena: 6.7/10

15:00
I: Jack Black, Eliott Guenoden, James Hong, Dustin Hoffman, Tara Macri... Kung Fu Panda: Secrets Of The Scroll, ZDA.....Tigrica, Kača, Opica, Žerjav in Bogomolka se iz popolnih neznancev spremenijo v legendarnih Besnih pet, skupino izurjenih bojevnikov kung fuja.

.... IMDb ocena: 7.6/10

15:25
I: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith, Cedric the Entertainer... Madly Madagascar, ZDA.....Naši najljubši prijatelji z Madagaskarja se odpravijo na čudovito pustolovščino. Valentinovo, najljubši praznik Alexa (Ben Stiller), prinaša zabavna presenečenja in razburjenje za vso druščino. Melman (David Schwimmer) načrtuje veliko presenečenje za Glorio (Jada Pinkett Smith), Marty (Chris Rock) skuša narediti vtis na novega prijatelja, vsi skupaj pa želijo dobiti ljubezenski napoj za kralja Juliena. Pripravite se na ljubezen.

.... IMDb ocena: 6.2/10

15:50
I: Antonio Banderas, Gilles Marini, Charlotte Newhouse, Chris Miller, Walt Dohrn... Puss In Boots: The Three Diablos, ZDA.....Zloglasni francoski tat Šepetalec je princesi ukradel rubin in Obuti maček se je odločil poiskati dragoceni kamen. Toda najprej mora v očarljivi komični pustolovščini nekako ukrotiti tri ljubke male mucke, ki so bili Šepetalčevi privrženci, preden ogrozijo misijo.

.

16:10
I: Timothée Chalamet, Calah Lane, Keegan-Michael Key, Hugh Grant, Paterson Joseph... Wonka, VB.....Film pripoveduje čudovito zgodbo o tem, kako je največji svetovni izumitelj, čarovnik in izdelovalec čokolade postal priljubljeni Willy Wonka, kakor ga poznamo danes. Paul King, scenarist in režiser filmov Paddington, Davida Heyman, producent Harryja Potterja, Gravitacije, Fantastičnih zveri in Paddingtona, producent Alexandre Derbyshire (filma Paddington in Jurski svet: Dominion) ter Luke Kelly (Čarovnice Roalda Dahla) prinašajo opojno mešanico magije in glasbe, nereda in čustev, prikazano čudovito prisrčno in duhovito. Timothée Chalamet v glavni vlogi bo v živahnem in eksotičnem spektaklu na velikih platnih občinstvu predstavil mladega Willyja Wonko, mladeniča, polnega idej in odločenega, da bo slasten grižljaj za grižljajem spremenil svet.

.... IMDb ocena: 7.1/10

18:05
I: Freddie Highmore, Eileen Essell, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, David Kelly, Noah Taylor... Charlie And The Chocolate Factory, ZDA.....Čarli Bucket je fantič iz revne, a tople družine. Od vsega si najbolj želi, da bi našel zlato vstopnico, s katero bi si lahko ogledal sijajno tovarno čokolade, ki jo upravlja izumitelj in lastnik Willy Wonka.

.... IMDb ocena: 8/10

20:00
I: Antonio Banderas, Milo Manheim, Geno Segers, Omid Djalili, Rizwan Manji, Fiona Palomo, Lecrae, Joel Smallbone... Journey To Bethlehem, ZDA.....Mlada ženska z nepredstavljivo odgovornostjo. Mladenič, razpet med ljubeznijo in častjo. Častihlepni kralj, ki se ne bo ustavil pred ničemer, da bi obdržal krono. Živahna božična glasbena pustolovščina za vso družino prinaša klasične božične melodije s humorjem, vero in novimi pop pesmimi, ko pripoveduje največjo zgodbo vseh časov: tisto o Mariji in Jožefu ter Jezusovem rojstvu. Edinstvena novost v zbirki prazničnih klasičnih filmov – epski božični muzikal, kakšnega še niste videli.

.... IMDb ocena: 6.4/10

21:40
I: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgard... Dune (2021), ZDA.....Saga o medgalaktičnem bojevniku Paulu Atreidesu in njegovem mesijanskem vzponu voditelja ljudstva ter njihovem boju za obstanek. Mladi junak povede svoje vojščake v boj zoper zlobnega barona in skuša uničiti njegove politične špekulacije.

.... IMDb ocena: 8.1/10

00:15
I: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg, Amira Casar, Esther Garrel... Call Me By Your Name, Italija.....V osemdesetih letih se v Italiji razvname ljubezen med 17-letnim Eliom, ki preživlja počitnice v družinski vili, in 24-letnim ameriškim študentom Oliverjem, ki je prišel pomagat Eliovemu očetu, uglednemu profesorju.

.... IMDb ocena: 8.6/10

02:25
I: Lydia Leonard, Timothy Spall, Ella Rumpf, Nick Blakeley, Gina Bramhill, Sverrir Gudnason, Simon Manyonda... Northern Comfort (2023), Islandija.....Vojni veteran posebnih enot, zadržana gradbenica, vplivnica s pol milijona sledilcev in nesposoben inštruktor se znajdejo na vrhunskem tečaju obvladovanja strahu pred letenjem. Zadnji izziv tečaja je izkustveni let iz Londona na Islandijo, ki se konča kot grozljiva preizkušnja. Izgubljeni na Islandiji, premraženi in prestrašeni morajo ugotoviti, kako se soočiti s svojimi strahovi in sodelovati, da bi razprli krila ... in poleteli.

.... IMDb ocena: 5.9/10

04:00
I: Johannes Ahn, Aaron Altaras, Kathrin Angerer, Linus Bade, Coco Geraldine Carjell, Karoline Herfurth, Milena Tscharntke, Nora Tschirner, Ulrike Kriener... Einfach Mal Was Schones, Nemčija.....Radijska voditeljica Karla je spet samska. Želi si otroka, a najti primernega partnerja ni preprosto, zato se odloči za umetno oploditev. Nenadoma imajo o tem vsi mnenje, starši, svojci in prijatelji, čeprav so prav vsi obtičali v življenju.

.... IMDb ocena: 6.4/10