sezona 1, epizoda 3
Ainsley Harriott in Grace Dent raziskujeta ene od najboljših obmorskih počitniških destinacij in jedi, ki jih ponuja britansko otočje. Tokrat sta v vzhodnem delu grofije Norfolk in pokušata jedi vse od Norwicha do mesta Great Yarmouth.
sezona 2, epizoda 1
Luke se uči o hrani in ljudeh iz Hueja, kjer so v 17. stoletju živeli vladarji. Med raziskovanjem mesta se spozna s kulturo in zgodovino Hueja. V restavraciji pomaga pri pripravi značilne jedi, nabodal z limonsko travo. Kuha tudi z domačinko.
.
sezona 2, epizoda 2
Luke se ustavi v Dong Hoiju in pripravi jed za družino na poti do Vinha. Po triurni vožnji raziskuje tržnico v majhnem mestecu. Obišče družino, ki živi v hiši sredi jezera. Tam otrokom pripravi vložen bambus in juho iz tamarinde.
.
sezona 1, epizoda 13
Danes pripravljamo zrezek, na žaru, ratatouille, žafranov riž, črnega piščanca in solato s kvinojo.
sezona 1, epizoda 14
Danes bo Jamie pripravil svinjske zrezke, madžarsko omako in riž ter fižol, zelenjavo in čili.
sezona 7, epizoda 13
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 1, epizoda 4
Konec leta v Kewu se bliža in Raymond se nauči, kako v mrazu ravnati s pridelki. Kate obišče semensko banko in odpotuje na kmetijo v Norfolku, Raymond pa pripravi posebno različico kislega zelja. Vse to in še več v oddaji Kew na krožniku.
sezona 1, epizoda 13
Chefinja Susy se pripravlja na zadnjo zabavo z vsemi svojimi gosti in pokaže nekaj hitrih in okusnih predjedi, ki jih lahko pripravimo za vsako zabavo, potem pa gostom predstavi številne tradicionalne jedi.
.
sezona 8, epizoda 5
Z recepti v tej epizodi bosta Lora in Stoyan vzbudila radovednost in izzvala kulinarične spretnosti gledalcev. Banica s piščancem in riževimi lističi, čebula, polnjena z govedino in pinjolami, ter sladica, ki je več kot čokolada.
.
sezona 2, epizoda 1
V prvi epizodi se chef Mark osredotoči na klasične jedi. Najprej pripravi špagete carbonara s peščico sestavin iz domače shrambe, potem pa še izvrstno korenčkovo torto. V prvi rubriki z nasveti za izboljšanje bo spregovoril o spretnosti z nožem.
sezona 2, epizoda 2
V tokratni epizodi bo v središču piščanec. To je ena od najbolj priljubljenih vrst mesa in Mark pozna izvrstne tehnike, ki zagotavljajo vsakokraten uspeh. Njegov prvi recept je preprost drobljenec s piščancem, slanino in brokolijem.
sezona 1, epizoda 5
Tokrat bo Donal skuhal okusne družinske jedi, ki jih lahko pripravimo v enem loncu, denimo maroške mesne kroglice in piščančjo obaro s cmočki.
.
sezona 1, epizoda 6
Donal bo z nami delil preproste recepte, primerne za tiste, ki nikoli nimajo časa. Pokazal bo, kako prihraniti čas pri kuhi, pa tudi pripomočke, na katere prisega.
.
sezona 2, epizoda 3
Luke svojo pot nadaljuje v skrivnosten in miren Ninh Binh. Na dnevnem redu so lovljenje polžev, klicanje rac in pasje meso. Luke razišče turistično priljubljene jame in pripravi najljubšo jed g. Dunga, svinjsko vratovino z ananasom.
.
sezona 2, epizoda 4
Luke prispe v živahno mesto Hanoj, kjer pomaga pripraviti hanojsko priljubljeno jed bun cha. Privošči si kavo z jogurtom in sodeluje pri starodavnem ritualu, pri katerem si privoščijo kačo. Hanoj ponoči prav zaživi, Luke pa pripravi lokalno cha co.
.
sezona 1, epizoda 15
Na današnjem jedilniku bo piščanec z rožmarinom, popečena polenta in paradižnikova omaka z jurčki ter rdeče zelje in koruza.
sezona 1, epizoda 16
Danes bo Jamie pripravil kroglice iz lignjev, juho s kozicami in testeninami ter kremno vrtno solato.
sezona 1, epizoda 1
Lorraine pomaga Tonyju pri pripravi menija s pridihom Sredozemlja.
sezona 8, epizoda 5
Z recepti v tej epizodi bosta Lora in Stoyan vzbudila radovednost in izzvala kulinarične spretnosti gledalcev. Banica s piščancem in riževimi lističi, čebula, polnjena z govedino in pinjolami, ter sladica, ki je več kot čokolada.
.
sezona 7, epizoda 15
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 1, epizoda 3
Miljuschka razkrije vse skrivnosti sušija. Spozna mojstrico sušija, obišče pridelovalca riža ob vznožju gore Fuji in vas nauči, kako jesti suši. Miljuschka potem s hitrim vlakom odpotuje odkrivat izvor wasabija. Spotoma si ogleda pagodo Chureito.
.
sezona 1, epizoda 4
Miljuschka išče najboljša ramen in tofu. Pod budnim očesom mojstra rezancev bo izdelala rezance, ki jih uporabijo za ramen. Obiskala bo tudi slavni Robot Bar in se sproščala v templju Fushimi Inari. Odpotovala bo v gore in pripravljala tofu.
.
sezona 2, epizoda 1
V prvi epizodi se chef Mark osredotoči na klasične jedi. Najprej pripravi špagete carbonara s peščico sestavin iz domače shrambe, potem pa še izvrstno korenčkovo torto. V prvi rubriki z nasveti za izboljšanje bo spregovoril o spretnosti z nožem.
sezona 2, epizoda 2
V tokratni epizodi bo v središču piščanec. To je ena od najbolj priljubljenih vrst mesa in Mark pozna izvrstne tehnike, ki zagotavljajo vsakokraten uspeh. Njegov prvi recept je preprost drobljenec s piščancem, slanino in brokolijem.
sezona 1, epizoda 7
Vrnili se bomo na nekaj neverjetnih lokacij in se srečali z ljudmi, ki smo jih spoznali prej v seriji. Robert Oliver se bo s kulinaričnimi vplivneži poglobil v recepte in tehnike, ustvarjalni domači chefi pa bodo črpali iz svoje kulture.
sezona 2, epizoda 1
Robert Oliver lovi hobotnice in gricka morsko travo, da bi našel pristne sestavine. Letovišče Volivoli se je iz postanka za popotnike z nahrbtniki prelevil v butični resort, Robert pa mora pripraviti jedi, ki bodo odražale to spremembo.
sezona 1, epizoda 4
Priljubljena britanska gurmana Ainsley Harriott in Grace Dent raziskujeta ene od najboljših obmorskih počitniških destinacij in jedi, ki jih ponuja britansko otočje. Tokrat sta v osupljivi škotski grofiji Aberdeenshire.
sezona 2, epizoda 3
Luke svojo pot nadaljuje v skrivnosten in miren Ninh Binh. Na dnevnem redu so lovljenje polžev, klicanje rac in pasje meso. Luke razišče turistično priljubljene jame in pripravi najljubšo jed g. Dunga, svinjsko vratovino z ananasom.
.
sezona 2, epizoda 4
Luke prispe v živahno mesto Hanoj, kjer pomaga pripraviti hanojsko priljubljeno jed bun cha. Privošči si kavo z jogurtom in sodeluje pri starodavnem ritualu, pri katerem si privoščijo kačo. Hanoj ponoči prav zaživi, Luke pa pripravi lokalno cha co.
.
sezona 1, epizoda 5
Tokrat bo Donal skuhal okusne družinske jedi, ki jih lahko pripravimo v enem loncu, denimo maroške mesne kroglice in piščančjo obaro s cmočki.
.
sezona 1, epizoda 6
Donal bo z nami delil preproste recepte, primerne za tiste, ki nikoli nimajo časa. Pokazal bo, kako prihraniti čas pri kuhi, pa tudi pripomočke, na katere prisega.
.
sezona 8, epizoda 5
Z recepti v tej epizodi bosta Lora in Stoyan vzbudila radovednost in izzvala kulinarične spretnosti gledalcev. Banica s piščancem in riževimi lističi, čebula, polnjena z govedino in pinjolami, ter sladica, ki je več kot čokolada.
.
sezona 1, epizoda 1
Lorraine pomaga Tonyju pri pripravi menija s pridihom Sredozemlja.
sezona 1, epizoda 7
Vrnili se bomo na nekaj neverjetnih lokacij in se srečali z ljudmi, ki smo jih spoznali prej v seriji. Robert Oliver se bo s kulinaričnimi vplivneži poglobil v recepte in tehnike, ustvarjalni domači chefi pa bodo črpali iz svoje kulture.
sezona 2, epizoda 1
Robert Oliver lovi hobotnice in gricka morsko travo, da bi našel pristne sestavine. Letovišče Volivoli se je iz postanka za popotnike z nahrbtniki prelevil v butični resort, Robert pa mora pripraviti jedi, ki bodo odražale to spremembo.
sezona 1, epizoda 4
Priljubljena britanska gurmana Ainsley Harriott in Grace Dent raziskujeta ene od najboljših obmorskih počitniških destinacij in jedi, ki jih ponuja britansko otočje. Tokrat sta v osupljivi škotski grofiji Aberdeenshire.
sezona 1, epizoda 15
Na današnjem jedilniku bo piščanec z rožmarinom, popečena polenta in paradižnikova omaka z jurčki ter rdeče zelje in koruza.
sezona 1, epizoda 16
Danes bo Jamie pripravil kroglice iz lignjev, juho s kozicami in testeninami ter kremno vrtno solato.
sezona 8, epizoda 5
Z recepti v tej epizodi bosta Lora in Stoyan vzbudila radovednost in izzvala kulinarične spretnosti gledalcev. Banica s piščancem in riževimi lističi, čebula, polnjena z govedino in pinjolami, ter sladica, ki je več kot čokolada.
.
sezona 1, epizoda 1
Lorraine pomaga Tonyju pri pripravi menija s pridihom Sredozemlja.
sezona 1, epizoda 3
Miljuschka razkrije vse skrivnosti sušija. Spozna mojstrico sušija, obišče pridelovalca riža ob vznožju gore Fuji in vas nauči, kako jesti suši. Miljuschka potem s hitrim vlakom odpotuje odkrivat izvor wasabija. Spotoma si ogleda pagodo Chureito.
.
sezona 1, epizoda 4
Miljuschka išče najboljša ramen in tofu. Pod budnim očesom mojstra rezancev bo izdelala rezance, ki jih uporabijo za ramen. Obiskala bo tudi slavni Robot Bar in se sproščala v templju Fushimi Inari. Odpotovala bo v gore in pripravljala tofu.
.
sezona 1, epizoda 4
Priljubljena britanska gurmana Ainsley Harriott in Grace Dent raziskujeta ene od najboljših obmorskih počitniških destinacij in jedi, ki jih ponuja britansko otočje. Tokrat sta v osupljivi škotski grofiji Aberdeenshire.
sezona 2, epizoda 3
Luke svojo pot nadaljuje v skrivnosten in miren Ninh Binh. Na dnevnem redu so lovljenje polžev, klicanje rac in pasje meso. Luke razišče turistično priljubljene jame in pripravi najljubšo jed g. Dunga, svinjsko vratovino z ananasom.
.
sezona 2, epizoda 4
Luke prispe v živahno mesto Hanoj, kjer pomaga pripraviti hanojsko priljubljeno jed bun cha. Privošči si kavo z jogurtom in sodeluje pri starodavnem ritualu, pri katerem si privoščijo kačo. Hanoj ponoči prav zaživi, Luke pa pripravi lokalno cha co.
.
sezona 1, epizoda 15
Na današnjem jedilniku bo piščanec z rožmarinom, popečena polenta in paradižnikova omaka z jurčki ter rdeče zelje in koruza.
sezona 1, epizoda 16
Danes bo Jamie pripravil kroglice iz lignjev, juho s kozicami in testeninami ter kremno vrtno solato.
sezona 7, epizoda 15
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 1, epizoda 32
Lora in Stoyan imata za nas zanimive trike in recepte, primerne za vse priložnosti.
sezona 1, epizoda 1
Pridružite se Raymondu Blancu in uživajte v Le Manoir Magic, ko v njegovi kuhinje v Oxfordshireu pripravlja preproste, a okusne jedi.
sezona 1, epizoda 1
Lorraine pomaga Tonyju pri pripravi menija s pridihom Sredozemlja.
sezona 8, epizoda 6
V tej epizodi bosta Lora in Stoyan predstavila okusne in zanimive brezmesne recepte – hitro jajčno solato, zelenjavno enolončnico ter dišeče sirove pite. Ponudila bosta nasvet, kako organizirati jedilnik za popolno kosilo ali večerjo brez mesa.
.
sezona 2, epizoda 3
V tej epizodi bo Mark dokazal, da vsi sendviči niso enaki. Začel bo s klasiko iz pariških kavarn, croque madame. Nadaljeval bo s pariško tematiko in spekel rjav brioš s sladkorjem in kremo chantilly.
sezona 2, epizoda 4
Tokrat bo Mark v kuhinjo pripeljal okuse z vsega sveta, uporabil pa bo sestavine, ki jih imate verjetno doma. Pripravil bo jagnječje kofte s preprostimi krompirjevimi ploščatimi kruhki ter lončke s slano karamelno kremo z arašidi in češnjami.
sezona 1, epizoda 5
Rick na najboljši britanski tržnici raziskuje kulinariko severozahoda države, obuja spomine na manchestrsko glasbeno zgodovino ter pripravi jetra s čebulo in slanino.
.
sezona 1, epizoda 6
Rick se v Walesu sreča z ovčerejcem, ki se je izognil več bombam iz druge svetovne vojne. Odpravi se na nočni ribolov na reki Tywi, pokusi rabarbarovo pico in pokaže, kako doma prekaditi morsko postrv.
.
sezona 2, epizoda 5
Luke zapusti živahen Hanoj in se odpravi v skrivnostne gore Sapa, kjer na ulici pripravi črnega piščanca. Na polnih tržnicah v Sapi skuha bivola za solato ter jed iz tofuja in paradižnika visoko na riževih poljih.
.
sezona 2, epizoda 6
Luke nadaljuje svoje potovanje v živahnem mestu Hanoj, kjer navsezgodaj zjutraj skuha eno najbolj znanih vietnamskih jedi, pho bo (govejo juho z riževimi rezanci). Zatem se nauči izdelati rižev papir za spomladanske zavitke.
.
sezona 1, epizoda 17
Na današnjem meniju bo dimljen losos, rdeča pesa in beluši ter piščanec po grško.
sezona 1, epizoda 18
Današnji meni je sestavljen iz testenin s paradizžnikom in beluši, gobove juhe ter prigrizka iz jabolk in orehov.
sezona 1, epizoda 2
Lorraine pomaga Bryony organizirati dekliščino za njeno prijateljico.
sezona 8, epizoda 6
V tej epizodi bosta Lora in Stoyan predstavila okusne in zanimive brezmesne recepte – hitro jajčno solato, zelenjavno enolončnico ter dišeče sirove pite. Ponudila bosta nasvet, kako organizirati jedilnik za popolno kosilo ali večerjo brez mesa.
.
sezona 7, epizoda 17
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 1, epizoda 5
Miljuschka v Zlatem paviljonu v Kjotu raziskuje hrano cesarjev, imenovano kajseiki. Ustavi se tudi v slavnem bambusovem gozdu, spozna gejšo in se poglobi v pridelavo sakeja.
.
sezona 1, epizoda 6
Miljuschka obišče festival izbrane ulične hrane v Tokiu, kjer so na voljo pokrovače, ostrige in jastogi, ter primerja tokijsko hrano s tisto iz Kjota in Osake. Po tem, ko pokusi odlično tempuro, obišče največji leseni tempelj v Nari.
.
sezona 2, epizoda 3
V tej epizodi bo Mark dokazal, da vsi sendviči niso enaki. Začel bo s klasiko iz pariških kavarn, croque madame. Nadaljeval bo s pariško tematiko in spekel rjav brioš s sladkorjem in kremo chantilly.
sezona 2, epizoda 2
Robert Oliver se spopada z aktivnimi vulkani, lovom z lokom ter ostrim jezikom vaškega kuharja, da bi odkril najboljše regionalne jedi v Vanuatuju. Pa bosta njegova rustikalna juha in ulični prigrizek navdušila chefa v luksuznem letovišču?
sezona 2, epizoda 3
Robert in lokalni chefi se srečajo s pionirji na področju kulinarike, kmetijstva in tradicionalnega zdravljenja. Obrok z mariniranim tunovim carpacciem, sanjskimi solatami in samoansko svinjino ne bo nikogar pustil ravnodušnega.
sezona 1, epizoda 5
Priljubljena britanska gurmana Ainsley Harriot in Grace Dent raziskujeta ene od najboljših obmorskih počitniških destinacij in jedi, ki jih ponuja britansko otočje. Tokrat bosta obiskala najbolj sončen kraj v Združenem kraljestvu, Isle of Wight.
sezona 2, epizoda 5
Luke zapusti živahen Hanoj in se odpravi v skrivnostne gore Sapa, kjer na ulici pripravi črnega piščanca. Na polnih tržnicah v Sapi skuha bivola za solato ter jed iz tofuja in paradižnika visoko na riževih poljih.
.
sezona 2, epizoda 6
Luke nadaljuje svoje potovanje v živahnem mestu Hanoj, kjer navsezgodaj zjutraj skuha eno najbolj znanih vietnamskih jedi, pho bo (govejo juho z riževimi rezanci). Zatem se nauči izdelati rižev papir za spomladanske zavitke.
.
sezona 1, epizoda 5
Rick na najboljši britanski tržnici raziskuje kulinariko severozahoda države, obuja spomine na manchestrsko glasbeno zgodovino ter pripravi jetra s čebulo in slanino.
.
sezona 1, epizoda 6
Rick se v Walesu sreča z ovčerejcem, ki se je izognil več bombam iz druge svetovne vojne. Odpravi se na nočni ribolov na reki Tywi, pokusi rabarbarovo pico in pokaže, kako doma prekaditi morsko postrv.
.
sezona 8, epizoda 6
V tej epizodi bosta Lora in Stoyan predstavila okusne in zanimive brezmesne recepte – hitro jajčno solato, zelenjavno enolončnico ter dišeče sirove pite. Ponudila bosta nasvet, kako organizirati jedilnik za popolno kosilo ali večerjo brez mesa.
.
sezona 1, epizoda 2
Lorraine pomaga Bryony organizirati dekliščino za njeno prijateljico.
sezona 2, epizoda 2
Robert Oliver se spopada z aktivnimi vulkani, lovom z lokom ter ostrim jezikom vaškega kuharja, da bi odkril najboljše regionalne jedi v Vanuatuju. Pa bosta njegova rustikalna juha in ulični prigrizek navdušila chefa v luksuznem letovišču?
sezona 2, epizoda 3
Robert in lokalni chefi se srečajo s pionirji na področju kulinarike, kmetijstva in tradicionalnega zdravljenja. Obrok z mariniranim tunovim carpacciem, sanjskimi solatami in samoansko svinjino ne bo nikogar pustil ravnodušnega.
sezona 1, epizoda 5
Priljubljena britanska gurmana Ainsley Harriot in Grace Dent raziskujeta ene od najboljših obmorskih počitniških destinacij in jedi, ki jih ponuja britansko otočje. Tokrat bosta obiskala najbolj sončen kraj v Združenem kraljestvu, Isle of Wight.
sezona 1, epizoda 17
Na današnjem meniju bo dimljen losos, rdeča pesa in beluši ter piščanec po grško.
sezona 1, epizoda 18
Današnji meni je sestavljen iz testenin s paradizžnikom in beluši, gobove juhe ter prigrizka iz jabolk in orehov.
sezona 8, epizoda 6
V tej epizodi bosta Lora in Stoyan predstavila okusne in zanimive brezmesne recepte – hitro jajčno solato, zelenjavno enolončnico ter dišeče sirove pite. Ponudila bosta nasvet, kako organizirati jedilnik za popolno kosilo ali večerjo brez mesa.
.
sezona 1, epizoda 2
Lorraine pomaga Bryony organizirati dekliščino za njeno prijateljico.
sezona 1, epizoda 5
Miljuschka v Zlatem paviljonu v Kjotu raziskuje hrano cesarjev, imenovano kajseiki. Ustavi se tudi v slavnem bambusovem gozdu, spozna gejšo in se poglobi v pridelavo sakeja.
.
sezona 1, epizoda 6
Miljuschka obišče festival izbrane ulične hrane v Tokiu, kjer so na voljo pokrovače, ostrige in jastogi, ter primerja tokijsko hrano s tisto iz Kjota in Osake. Po tem, ko pokusi odlično tempuro, obišče največji leseni tempelj v Nari.
.
sezona 3, epizoda 1
Gordon, Gino in Fred se za božič odpravijo na Finsko poiskat Božička. Plavali bodo pod ledom, gnali jelene, pripravili božično pojedino in se veselili v baru.
sezona 3, epizoda 2
Gordon, Gino in Fred tokrat potujejo po Grčiji. Lovili bodo jastoge in na Kreti pekli pecivo, potem pa se odpravili še na Santorini in Mikonos, kjer bodo izdelovali klobase.
Jamiejeve poletne jedi so čudovite jedi, ki pričarajo vzdušje, energijo in vznesenost nad poletjem: od piščanca po jamajško, jagnječjih hamburgerjev po maroško do hrustljavih postrvi ter slastnih krompirčkov.
sezona 2, epizoda 1
V tokratni epizodi bo navdušene čokaholike Kirsten razveselila s svojimi štirimi najboljšimi čokoladnimi recepti. Na jedilniku bodo klasične pomirjujoče vroče čokoladne bombe in čokoladni krekerji.
sezona 2, epizoda 2
Poglejte si napotke in trike za pripravo domačih čokoladnih okraskov, ki bodo vaše jedi dvignili na višjo raven. Kirsten bo pokazala svoj najboljši recept za čokoladno pito brez pečenja in pripravila čokoladno-lešnikove španske vetrce.
sezona 1, epizoda 2
V drugem krogu štirje novinci preizkušajo svoje izdelke v Malhamdale sredi Yorkshire Dales. Imajo dva dni časa, da promovirajo in prodajajo svoje izdelke.
.
sezona 1, epizoda 3
Tom Kerridge nam bo pokazal, kako pripraviti burger na oglju, in sicer iz choriza, sira manchego, salse iz pečene paprike in sveže paprike padron. Pripravil bo tudi solato iz kumar in okusno torto.
sezona 1, epizoda 4
Tom Kerridge bo pripravil okusne piščančje kebabe z zelenjavno-čilijevo omako, česnovo kremo in kuminovim ploskim kruhom ter pečene bučke in solato iz cvetače.
sezona 1, epizoda 2
Jamie raziskuje Tunizijo, kjer bo spoznal tradicionalne izdelovalce kuskusa, jedel slastno ulično hrano in kuhal z lokalnimi kuharji na plaži. Pripravil bo hrustljavo jed s kozicami ter enolončnico s piščancem in klobaso.
sezona 3, epizoda 3
Fantje svojo grško pustolovščino zaključijo v Atenah. Obiščejo starodavni olimpijski stadion, biodinamični vinograd in čebelarske nune, pokusijo tekoče grške solatne koktajle ter s psi iščejo gomoljke.
Trije karakterji, ena pojedina. Pridružite se britanski zvezdi Gordonu Ramsayju, italijanskemu žrebcu Ginu DAcampu in francoskemu mojstrskemu kuharju Fredu Sirieixu, ki pripravljajo božično gostijo.
sezona 1, epizoda 13
Ni pomembno, ali znate v kuhinji čarati ali ste popoln začetnik, uporabite te ubijalsko dobre sestavine v kombinaciji z zvijačami, ki vam prihranijo čas, da boste tudi tisti najbolj zaposleni navdušili vse v hiši.
sezona 1, epizoda 1
V prvem delu potovanja Alex odkriva skrivnosti severne Italije. Benetke je Alex obiskala že vsaj štiridesetkrat, ampak zdaj bo za spremembo obiskala zapor in se spominjala babice. Zatem se bo podala v Lombardske Alpe in pot zaključila v Milanu.
.
sezona 1, epizoda 1
Nico Reynolds bo z nami delil nekaj svojih tipičnih jedi na žaru, recimo svinjino z burgerjem z ananasom in zeljnato solato. Vaši gostje se bodo vedno vrnili po še!
sezona 1, epizoda 2
Nico meni, da vse, kar pripravimo notri, lahko pripravimo tudi zunaj. Svojo teorijo bo preizkusil tako, da bo zunaj pripravil zajtrk, kosilo in večerjo. Za večerjo bo žar nesel k reki, kjer bo spekel ribe.
sezona 2, epizoda 3
V današnji epizodi se s Kirsten prepustite babkam. Čokoladna kraljica bo razkrila svoje najboljše recepte za zabave s čokoladnimi tartufi in lešnikovim kolačem.
sezona 2, epizoda 4
V današnji epizodi bomo videli, kako lahko čokolada izboljša naše najljubše sladice. Lahko je polnilo za puhaste krofe, vmešana v dekadentno creme brulee ali pa je preliv za hrustljave arašidove ploščice. Možnosti je neskončno.
sezona 1, epizoda 3
V tretjem krogu štirje novinci preizkušajo svoje izdelke v Malhamdale sredi Yorkshire Dales. Imajo dva dni časa, da promovirajo in prodajajo svoje izdelke. Tokrat so to izdelovalci sladkarij.
.
sezona 1, epizoda 5
Tom Kerridge bo pripravil jed iz morskih sadežev. Če riba na žaru zveni kot katastrofa, spremljajte Toma. Na koncu bo na oglju popekel ananas s slano karamelo in rumovim prelivom. Kdo pa rabi prave praznike?
sezona 1, epizoda 6
Tom Kerridge bo spekel piščanca, mariniranega v pivu. Pripravil bo tudi solato s praženimi breskvami, pršutom in mocarelo ter perutničke na žaru.
sezona 1, epizoda 5
Mary obišče AJ Odudu na njeni prelepi parceli, da bi jo naučila kuhanja brez stresa. Pokaže ji, kako pripraviti bučke s tigrastimi kozicami in bhuno z jajčevci.
.
sezona 1, epizoda 6
Mary se na odru pridruži Michaelu Ballu in ga nauči nekaj zanimivih receptov. Ti bodo kot nalašč za vse, ki radi kuhate in ste željni novih podvigov.
.
sezona 1, epizoda 7
Miljuschka za osnovo pripravi krhko testo. Iz tega testa pripravi rulado, nato pa nizozemski tiramisu.
sezona 1, epizoda 8
Miljuschka pripravi biskvitno testo, iz katerega naredil mini rdeče tortice in kolač s karameliziranim mlekom.
sezona 3, epizoda 3
Fantje svojo grško pustolovščino zaključijo v Atenah. Obiščejo starodavni olimpijski stadion, biodinamični vinograd in čebelarske nune, pokusijo tekoče grške solatne koktajle ter s psi iščejo gomoljke.
Trije karakterji, ena pojedina. Pridružite se britanski zvezdi Gordonu Ramsayju, italijanskemu žrebcu Ginu DAcampu in francoskemu mojstrskemu kuharju Fredu Sirieixu, ki pripravljajo božično gostijo.
sezona 1, epizoda 15
Ni pomembno, ali znate v kuhinji čarati ali ste popoln začetnik, uporabite te ubijalsko dobre sestavine v kombinaciji z zvijačami, ki vam prihranijo čas, da boste tudi tisti najbolj zaposleni navdušili vse v hiši.
sezona 1, epizoda 1
V prvem delu potovanja Alex odkriva skrivnosti severne Italije. Benetke je Alex obiskala že vsaj štiridesetkrat, ampak zdaj bo za spremembo obiskala zapor in se spominjala babice. Zatem se bo podala v Lombardske Alpe in pot zaključila v Milanu.
.
sezona 1, epizoda 1
Nico Reynolds bo z nami delil nekaj svojih tipičnih jedi na žaru, recimo svinjino z burgerjem z ananasom in zeljnato solato. Vaši gostje se bodo vedno vrnili po še!
sezona 1, epizoda 2
Nico meni, da vse, kar pripravimo notri, lahko pripravimo tudi zunaj. Svojo teorijo bo preizkusil tako, da bo zunaj pripravil zajtrk, kosilo in večerjo. Za večerjo bo žar nesel k reki, kjer bo spekel ribe.
sezona 2, epizoda 3
V današnji epizodi se s Kirsten prepustite babkam. Čokoladna kraljica bo razkrila svoje najboljše recepte za zabave s čokoladnimi tartufi in lešnikovim kolačem.
sezona 2, epizoda 4
V današnji epizodi bomo videli, kako lahko čokolada izboljša naše najljubše sladice. Lahko je polnilo za puhaste krofe, vmešana v dekadentno creme brulee ali pa je preliv za hrustljave arašidove ploščice. Možnosti je neskončno.
sezona 1, epizoda 3
V tretjem krogu štirje novinci preizkušajo svoje izdelke v Malhamdale sredi Yorkshire Dales. Imajo dva dni časa, da promovirajo in prodajajo svoje izdelke. Tokrat so to izdelovalci sladkarij.
.
sezona 1, epizoda 5
Tom Kerridge bo pripravil jed iz morskih sadežev. Če riba na žaru zveni kot katastrofa, spremljajte Toma. Na koncu bo na oglju popekel ananas s slano karamelo in rumovim prelivom. Kdo pa rabi prave praznike?