Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

National Geographic
05:40
Food Factory USA

sezona 2, epizoda 9
Uživajmo ob ognju ter spoznajmo prilagodljivo žemljico in čips iz pokovke, ki je v zraku zelo priljubljen.

06:00
Food Factory

sezona 3, epizoda 8
Spoznajte čarobno pripravo sladoleda in piškotov.

06:20
Brain Games Season

sezona 4, epizoda 19
V tej epizodi bomo z nizom preizkusov primerjali moške in ženske možgane, ko se bosta med sabo pomerili moška in ženska ekipa.

06:45
Brain Games Season

sezona 4, epizoda 20
Testirajte svoje možgane s serijo preizkusov, ki bodo potrdili, da ne razmišljajte z glavo, ampak se raje zanesite na šesti čut.

07:05
Mine Kings

sezona 1, epizoda 7
Ekipa lovcev na dragulje se odpravi v Lightning Ridge v Avstraliji, kjer išče rudnik, kjer kopljejo najbolj redke in dragocene opale na svetu, črne opale. Na pot se podajo z rudarji, ki ne zaupajo tujcem, ki hočejo priti v njihov rudnik.

08:05
Life Below Zero: First Alaskans: Season

sezona 2, epizoda 10
Družine aljaških domorodcev plujejo po arktičnih vodah, se vzpenjajo na vrhove in potujejo po starodavnih poteh, da bi si priskrbele hrano pred zimo. .

08:55
Hitler's Last Stand: Season

sezona 5, epizoda 6
Februar 1945. Ko je njegov polk zdesetkan, mora kanadski bataljonski administrator prevzeti poveljstvo nad četo in jo voditi v bitko. .

09:50
Ancient China from Above

sezona 2, epizoda 1
Sam Willis in njegova ekipa prvič uporabijo novo lasersko tehnologijo, s katero raziskujejo izgubljeno kraljestvo, ki spreminja naše razumevanje antične Kitajske. .

10:50
Science of Stupid

sezona 2, epizoda 21
Serija je kombinacija znanosti in najbolj norih, spektakularnih in bolečih posnetkov. Tokrat bomo izvedeli, kako se lahko osmešite, poškodujete in osramotite med skokom čez zid, pri skakanju na telovadnih žogah in igri namiznega tenisa s pivom.

11:10
Ice Road Rescue

sezona 3, epizoda 4
Na Norveškem je blizu Arktičnega kroga pozimi zelo malo dnevne svetlobe, toda vlečnih voznikov ni strah nočnih razmer. Samo oni so vedno sposobni reševanja s cest.

12:05
Dutch Caribbean Coastguard

sezona 1, epizoda 6
Kraljeva mornarica organizira prijetje preprodajalcev droge. Obalna straža v marini opazi sumljive ljudi, zaradi česar sproži preiskavo.

13:05
Air Crash Investigation Special Report

sezona 3, epizoda 1
Na DC-10 pride nad Iowo do eksplozije in vsa hidravlika je uničena. Posadka na Quantas Flight 32 je prestrašena, ko se po eksploziji sprožijo številni alarmi.

14:00
Banged Up Abroad

sezona 6, epizoda 18
Nekateri so si želeli pustolovščino, drugi novo življenje ali neponovljive počitnice. Vsi pa so končali v svoji najhujši mori: zaporu.

15:00
Abandoned Engineering

sezona 6, epizoda 7
Puščavski otok z okuženo preteklostjo, stavba norega diktatorja in skriven nacističen projekt, ki so ga sabotirali. V teh dotrajanih stavbah se skriva zgodovina; vsaka pa pove svojo zgodbo.

16:00
Drain the Oceans: Season

sezona 2, epizoda 6
Špancem ni uspelo osvojiti Anglije, saj so njihovo armado porazili. Videli bomo, kako so jih Angleži ukradli ladjedelsko znanje in ustvarili svoj imperij.

17:00
Search For The Head of John The Baptist

Razkrili bomo duha, ki je za vedno spremenil krščansko vero. Zgodba Janeza Krstnika se konča z njegovim obglavljenjem. Se za tem skriva še kaj?

18:00
Car SOS: Season

sezona 8, epizoda 5
Tim in Fuzz se odpravita na Škotsko, kjer bosta prevzela italijansko avtomobilsko mojstrovino iz 60. let prejšnjega stoletja - lancio fulvio, letnik 1968.

19:05
Food Factory USA

sezona 2, epizoda 10
Obiščimo štab Jacka Danielsa v Tennesseeju, praznujmo 100. rojstni dan ikonične steklenice Coca-Cole in ugriznimo v hrenovko, povezano s Hollywoodom.

19:35
Food Factory USA

sezona 2, epizoda 11
V Dunkin' Donutsu letno postrežejo 1,8 milijarde skodelic kave. Oglejmo si še, kako školjke spremenijo v prah, in obiščimo tovarno lizik Slap Stix.

20:00
Ultimate Supercar

sezona 2, epizoda 6
Leta preden njeni tekmeci razmišljajo o tem, da bi postali zeleni, Honda skoči v hibridno igro in si na novo zamisli svoj najbolj slavni športni avtomobil. 2. generacije NSX, vozilo, ki je pred svojim časom, a le redko cenjeno. .

21:00
Megastructures

sezona 1, epizoda 1
Ob obali Arabskega zaliva je Louvre Abu Dabi. Delo arhitetka Jeana Nouvela je muzej v arabskem slogu, vendar zgrajen v povezavi s pariškim Louvrom. V njem je več kot 400 neprecenljivih umetnin.

22:00
Ice Road Rescue: Season

sezona 8, epizoda 8
Na strmem pobočju, visoko nad fjordom, Bjoern tvega vse, da bi rešil traktor, ki grozi, da bo padel - in ga vzel s seboj. .

23:00
Apocalypse: The Second World War

sezona 1, epizoda 6
Vojna gre h koncu in Hitlerjeva vojska se umika pred napredovanjem zaveznikov. Amerika pa medtem želi Japonsko premagati z jedrsko bombo.

00:00
To Catch A Smuggler

sezona 5, epizoda 2
V El Pasu cariniki preprečijo, da bi mejo zapustilo 30 kg kokaina. Policaji prestrežejo 150.000 dolarjev prepovedanih tablet v Filadelfiji.

00:55
Drugs Inc.

sezona 7, epizoda 2
Hip-hop je milijone vredna industrija, tesno povezana z drugo tako industrijo: z mamili. Raperji plačujejo snemanja z denarjem, zasluženim s kokainom, promotorji pa z njim plačujejo raperje. Povezave med hip-hopom in mamili pa se ne končajo v zaporu.

01:55
Drug Lords: The Takedown

sezona 1, epizoda 3
Agenti pod krinko prodrejo v kolumbijski kokainski kartel in odkrijejo, da posluje z zloglasno teroristično organizacijo Hezbollah.

02:45
Explorer

sezona 8, epizoda 8
Indonezijska plemena, ki mumificirajo umrle in živijo z njimi, Tibetanci, ki bližnje razkosajo in z njimi nahranijo mrhovinarje, malezijski domorodci, ki izkopavajo posmrtne ostanke sorodnikov...

03:30
Narco Wars 3: Chasing the Dragon

sezona 3, epizoda 6
Kako so kemiki in ulične tolpe pripeljali fentanil v Ameriko? Danes ga nadzoruje mehiški kartel CJNG.

04:10
Underworld, Inc.: Compilation

sezona 1, epizoda 1
V svetu tihotapstva imamo tiste, ki zakon kršijo in tiste, ki ga izvajajo. Od orožja do ponaredkov mamil... to je igra, ki se ne konča. Tihotapci se prilagajajo vladni taktiki, policija pa je vedno bolj spretna pri lovu na kršilce zakona.

04:55
Science of Stupid

sezona 7, epizoda 8
Tokrat bomo videli, kakšne polomije se zgodijo, če se zaženeš z zasnežene rampe, voziš po vodi in ko se živali lotijo stopnišč.

05:20
Food Factory USA

sezona 2, epizoda 10
Obiščimo štab Jacka Danielsa v Tennesseeju, praznujmo 100. rojstni dan ikonične steklenice Coca-Cole in ugriznimo v hrenovko, povezano s Hollywoodom.

05:40
Food Factory USA

sezona 2, epizoda 11
V Dunkin' Donutsu letno postrežejo 1,8 milijarde skodelic kave. Oglejmo si še, kako školjke spremenijo v prah, in obiščimo tovarno lizik Slap Stix.

06:00
Food Factory

sezona 3, epizoda 4
Spoznajte, kako nastanejo ogromne količine vaših najljubših jedi: slaščic, čipsa in piščančje juhe.

06:20
Brain Games Season

sezona 4, epizoda 13
Vsi imamo nekaj, brez česar ne moremo živeti. Z igrami in poskusi bomo dokazali, da smo vsi od nečesa odvisni. Od kave do pametnih telefonov.

06:40
Brain Games Season

sezona 4, epizoda 14
Ste se kdaj vprašali, če je jezik več, kot le skupek besed? V tej epizodi bomo vaše možgane podvrgli ultimativnim testom sporazumevanja.

07:05
Air Crash Investigation: Special Report 2008

sezona 1, epizoda 1
Nekatere izmed najsmrtonosnejših letalskih nesreč so se zgodile zaradi napačnega razumevanja. Napakica v pilotski kabini je povzročila tragedijo na letališču v Illionisu.

08:00
Air Crash Investigation: Special Report 2008

sezona 1, epizoda 2
Na vsakem poletu potniki zaupajo svoje življenje kapitanu, ki s povsem človeškimi napakami lahko strmoglavi letalo.

08:50
Seconds From Disaster

sezona 1, epizoda 8
Naftna ploščad Piper Alpha je prinašala kar 120.000 sodčkov nafte na dan. Zaradi napake v komunikaciji med vzdrževanjem je začel puščati plin in vzplamtel je ogenj. V eksploziji je umrlo 167 mož, ploščad je bila uničena.

09:05
Air Crash Investigation

sezona 9, epizoda 2
Ko je letalo tresnilo na Heathrow, je samo hiter odziv pilota preprečil katastrofo. Zakaj so sploh odpovedali motorji?

10:00
Air Crash Investigation

sezona 9, epizoda 6
Preiskovalci temeljito pregledajo razbitino, da bi ugotovili vzroke strmoglavljenja letala Turkish Airlines na letu 1951.

11:00
Kingdom of the Mummies

sezona 1, epizoda 1
V starodavni egipčanski nekropoli Saqqara dr. Ramadan Hussein z ekipo odkriva edinstveno grobišče. Ramadanovo pozornost pritegne zid, za katerim bi se lahko skrivala grobnica. Le kaj bodo našli v njej?

12:00
Kingdom of the Mummies

sezona 1, epizoda 2
V nedavno odkritem grobišču v nekropoli Saqqara ena grobnica še posebej izstopa. V vseh drugih je ogromno mumij, v tej pa je samo en kamnit sarkofag. Pred dr. Ramadanom Husseinom in ekipo je največji izziv doslej, saj morajo dvigniti 5-tonski pokrov.

13:00
Kingdom of the Mummies

sezona 1, epizoda 3
Delo arheologov je podobno delu detektivom, kar je še posebej res v primeru, da odkrijejo 12-tonski sarkofag, ki ga je očitno nekdo že odprl. Dr. Ramadan Hussein sumi, da so pokrov odstranili in zamenjali v antiki. Ampak zakaj?

14:00
Tut's Treasures: The Golden Pharaohs

sezona 1, epizoda 1
Odkritje Tutankamonove grobnice leta 1922 je prišlo na naslovnice časopisov po vsem svetu. V njej so odkrili goro artefaktov; vse od zlatih copat do Tutankamonove zlate smrtne maske. Pa tudi dva mumificirana dojenčka, ki naj bi bila njegova otroka.

15:00
Primal Survivor: Extreme African Safari

sezona 1, epizoda 4
Hazen Audel pride v iskanju črnega nosoroga v sotesko Hell's Gate. Gozdni nabiralci ga pošljejo v globoko mrežo jam po sledi veličastnih bitij. .

16:00
Primal Survivor 4, Compilation

sezona 3, epizoda 5
Hazen Auden se loti izziva v preživetju v najnevarnejših puščavah na svetu, kjer je skoraj nemogoče najti hrano in vodo. Soočil se bo z velikani in živim peskom, piti pa bo moral kravjo kri.

17:00
The Mission

Misijonar John Chau je bil ubit, medtem ko je skušal spreobrniti še zadnje pleme, ki živi v izolaciji, Sentinelce. Na podlagi njegovih dnevnikov izvemo, kaj je Johna spodbudilo, da se odpravi na nevarno potovanje. .

19:00
Building Impossible with Daniel Ashville

sezona 1, epizoda 6
Daniel obišče ogromen hangar v Silicijevi dolini, kjer bo za vzlet pomagal pripraviti osupljiv nov blimp. .

20:00
China To The World

Skupina navdušencev nad podvodnimi jamami in alpinistov raziskuje kraško območje avtonomne regije Guangxi Zhang, kjer v jamah živijo še neodkrite vrste.

21:00
Shandong: Land of Confucius

Provinca Shandong je dom najslavnejšega kitajskega filozofa Konfucija. Voditelj oddaje je Jonathan Clements, zgodovinar in strokovnjak za azijsko kulturo. Na 9 lokacijah v Shandongu nam bo Clements omogočil enkraten vpogled v razvoj Kitajske.

22:00
Secrets of The Tang Treasure Ship

Leta 1998 so odkrili razbitino kitajske ladje iz 9. st. Skrivnosti razbitine bomo razkrili z uprizoritvijo dogodkov in intervjuji s strokovnjaki.

23:00
Mystery Caves of Guangxi

Proučili bomo skrivnost kitajskega Tiankenga, niza ogromnih lukenj v pokrajini, ki so tako globoke, da na njihovem dnu raste podzemni gozd.

00:00
Taboo

sezona 8, epizoda 7
Od zabav za praznik dela v Arizoni do kompleksov za pijančevanje v Španiji - alkohol obvladuje življenja na tragične in nevarne načine.

01:00
Taboo

sezona 8, epizoda 8
Spoznali bomo ljudi, ki so obkroženi s smrtjo, od čistilcev lobanj v Oklahomi do prebivalcev Madagaskarja, ki redno selijo umrle.

01:35
Taboo

sezona 9, epizoda 1
Odkrili bomo, kako gredo nekateri zbiratelji čez mejo od Viktorjeve zbirke otroških okostij do Jimove 'Noetove barke' s 550 živimi živalmi.

02:15
Lords Of War

sezona 1, epizoda 15
Fantje naletijo na zelo redek mitraljez 1915 Vickers, stremena konkvistadorjev in ameriško zastavo, izdelano v koncentracijskem taborišču.

02:40
Hitler's Last Stand

sezona 1, epizoda 3
December 1944. Bergstein, Nemčija. Nemški vojaki so z naprednim orožjem branili gozd Hurtgen pred napadi ameriških rangerjev.

03:25
Hitler: The Lost Tapes of the Third Reich

sezona 1, epizoda 6
V epizodi proučijo konec Hitlerjeve vladavine.

04:10
Trafficked With Mariana Van Zeller

sezona 1, epizoda 6
Mariana je na lovu za novimi vodjami mrež, novimi potmi, novimi tveganji in Američani, na katerih je novi val uporabe fentanila pustil hude posledice.

04:55
Science of Stupid

sezona 7, epizoda 4
Tokrat bomo videli, kakšne polomije se zgodijo, če se greš kaskaderja na BMX 720, hecaš na otroškem igrišču in skušaš bočno parkirati.

05:15
Lords Of War

sezona 1, epizoda 15
Fantje naletijo na zelo redek mitraljez 1915 Vickers, stremena konkvistadorjev in ameriško zastavo, izdelano v koncentracijskem taborišču.

05:35
Seconds From Disaster

sezona 1, epizoda 8
Naftna ploščad Piper Alpha je prinašala kar 120.000 sodčkov nafte na dan. Zaradi napake v komunikaciji med vzdrževanjem je začel puščati plin in vzplamtel je ogenj. V eksploziji je umrlo 167 mož, ploščad je bila uničena.

06:00
Food Factory

sezona 3, epizoda 5
Oglejte si, kako čarobno poteka priprava žemljic in ploščic z arašidi.

06:20
Brain Games Season

sezona 4, epizoda 15
V tej oddaji bomo z nizom iger razkrili, kako lahko možgani verjamejo v nekaj, kar v realnosti sploh ne obstaja.

06:40
Brain Games Season

sezona 4, epizoda 16
V tej oddaji bomo z igrami in poskusi prikazali, kako nam v življenju vladajo vzorci in navade.

07:05
Live Free Or Die

sezona 1, epizoda 10
Zaradi novih začetkov se primitivisti spominjajo, kako so se njihova življenja spremenila. Tony in Amelia praznujeta obletnico. Obišče ju Thorn. Colbertsova družina mu v močvirju pomaga postaviti temelje koče. Gabe pride domov k zaročenki Luni.

08:00
Live Free Or Die

sezona 2, epizoda 1
Colbert izkoristi poplavljena močvirja in do koče spravi material za obnovo, medtem ko Thornov tabor obišče medved. Derik se trudi mule spraviti domov, Tony in Amelia pa hitita z gradnjo grelca, saj mraz že ogroža njuno živino.

08:50
Seconds From Disaster

sezona 1, epizoda 9
Vsaka nesreča je posledica vrste dogodkov, celega niza vzrokov, ki skupaj privedejo do katastrofe. Niz oddaj Sekunde od katastrofe raziskuje te ključne trenutke. Nekateri so spremenili sam tok zgodovine.

09:05
China To The World

Skupina navdušencev nad podvodnimi jamami in alpinistov raziskuje kraško območje avtonomne regije Guangxi Zhang, kjer v jamah živijo še neodkrite vrste.

10:00
Shandong: Land of Confucius

Provinca Shandong je dom najslavnejšega kitajskega filozofa Konfucija. Voditelj oddaje je Jonathan Clements, zgodovinar in strokovnjak za azijsko kulturo. Na 9 lokacijah v Shandongu nam bo Clements omogočil enkraten vpogled v razvoj Kitajske.

11:00
Secrets of The Tang Treasure Ship

Leta 1998 so odkrili razbitino kitajske ladje iz 9. st. Skrivnosti razbitine bomo razkrili z uprizoritvijo dogodkov in intervjuji s strokovnjaki.

12:00
Mystery Caves of Guangxi

Proučili bomo skrivnost kitajskega Tiankenga, niza ogromnih lukenj v pokrajini, ki so tako globoke, da na njihovem dnu raste podzemni gozd.

13:00
Ultimate Airport Dubai

sezona 1, epizoda 1
Novo halo testirajo, ali bo lahko sprejela 15 mio potnikov in 33 Airbusov A380, vrednih po 389 mio USD.

14:00
Ultimate Airport Dubai

sezona 1, epizoda 2
Gradbena ekipa, ki gradi novo halo, je pod pritiskom, saj bo več kot 200 prostovoljcev testiralo, če je hala pripravljena za uporabo.

15:00
Air Crash Investigation

sezona 19, epizoda 3
Ko pakistansko letalo strmoglavi v Himalaji, preiskavo ovira hribovita pokrajina. Ko jim uspe priti na prizorišče, pa se preiskovalci potrudijo najti odgovore.

16:00
Hitler's Last Stand

sezona 4, epizoda 5
V času Ardenske ofenzive Himmler začne z nepričakovanim napadom na Francijo, ki pa ga upočasni pogumen ameriški vojaški kuhar.

17:00
Hitler's Last Stand

sezona 4, epizoda 6
Po nočnem prečkanju reke Savio skupina kanadskih uničevalcev tankov odžene nacistične tanke.

18:00
Dark Secrets of The Lusitania

Nova odprava bo poskušala prodreti še globlje v razbitino potopljene ladje, da bi končno rešili ta že stoletje star vojni zločin.

19:00
Massive Engineering Mistakes

sezona 1, epizoda 6
V Kaliforniji mora 180.000 ljudi zapustiti svoje domove, saj najvišji jez le še s težavo zadržuje vodo. Na škotskem mostu je prišlo do tako hude napake, da ga potniki ne upajo prečkati. Nova železniška postaja v Stuttgartu se sooča z izzivi. .

20:00
Ice Road Rescue: Season

sezona 8, epizoda 8
Na strmem pobočju, visoko nad fjordom, Bjoern tvega vse, da bi rešil traktor, ki grozi, da bo padel - in ga vzel s seboj. .

21:00
Buried Secrets of the Bible with Albert Lin

sezona 1, epizoda 1
Zgodba o Mojzesu, ki razdeli Rdeče morje, je ena izmed najbolj poznanih zgodb iz Svetega pisma, toda ali temelji na resničnih dogodkih? Znanstvenik Albert Lin se to odpravi raziskat v Egipt, kjer si pomaga z najnaprednejšo satelitsko tehnologijo.

22:00
Lost Cities Revealed with Albert Lin: Season

sezona 1, epizoda 1
Albert Lin globoko v mehiški džungli išče starodavno izgubljeno mesto, nekdaj dom Majev, ki so zgradili veliko piramidno mesto Palenque. .

23:00
Europe from Above: Compilation Season

sezona 2
Spektakularen spomladanski let nad Evropo razkriva lepoto teh ikoničnih pokrajin. .

00:00
Buried Secrets of the Bible with Albert Lin

sezona 1, epizoda 1
Zgodba o Mojzesu, ki razdeli Rdeče morje, je ena izmed najbolj poznanih zgodb iz Svetega pisma, toda ali temelji na resničnih dogodkih? Znanstvenik Albert Lin se to odpravi raziskat v Egipt, kjer si pomaga z najnaprednejšo satelitsko tehnologijo.

01:00
Lost Cities Revealed with Albert Lin: Season

sezona 1, epizoda 1
Albert Lin globoko v mehiški džungli išče starodavno izgubljeno mesto, nekdaj dom Majev, ki so zgradili veliko piramidno mesto Palenque. .

01:35
Europe from Above: Compilation Season

sezona 2
Spektakularen spomladanski let nad Evropo razkriva lepoto teh ikoničnih pokrajin. .

02:15
Lords Of War

sezona 1, epizoda 16
Sean odkrije skrinjo, ki bi lahko v 16. stol. Piratom služila za shranjevanje zaklada, Shooter pa testira Ma Deuce, mitraljez M2 Browning.

02:40
Hitler's Last Stand

sezona 1, epizoda 4
Skoraj leto dni po dnevu D se ameriški poveljnik Jack Lee in nemški major Josef Gangl borita, da bi ubranila pomembne francoske zapornike gradu iz 13. stoletja pred Waffen SS.

03:25
Hitler Youth

sezona 1, epizoda 1
Zgodovina Hitlerjeve mladine sega v dvajseta leta prejšnjega stoletja. Po spodletelem poskusu državnega udara leta 1923 je nacistična stranka z vodjo Adolfom Hitlerjem oblast prevzela leta 1933.

04:10
Trafficked With Mariana Van Zeller

sezona 1, epizoda 7
Mariana se sestane z zvodniki, žrtvami, policaji pod krinko in zasebnimi detektivi, da bi razumela to grdo industrijo spolnih storitev v Ameriki.

04:55
Science of Stupid

sezona 7, epizoda 5
Tokrat bomo videli, kakšne polomije se zgodijo, če jahaš po vodi, upravljaš radijsko vodeno letalo in podcenjuješ moč plime in oseke.

05:15
Lords Of War

sezona 1, epizoda 16
Sean odkrije skrinjo, ki bi lahko v 16. stol. Piratom služila za shranjevanje zaklada, Shooter pa testira Ma Deuce, mitraljez M2 Browning.