Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

HBO 2
06:00
Batman: Soul Of The Dragon, ZDA.....Pustolovščina, ki se odvija sredi burnih sedemdesetih let prejšnjega stoletja, spremlja Brucea Wayna, ki trenira pri mojstru borilnih veščin. Skupaj z drugimi elitnimi študenti se kuje v ognju discipline, potrebne za boj.

.

07:26
I: Wendy Ruijfrok, Eliyha Altena, Britt Dekker, Juvat Westendorp, Anneke Blok... Silverstar, Nizozemska.....16-letna Esmee je navdušena nad konji, njena babica, pri kateri živi, pa prav nasprotno. Esmee najde mladega konja Silverstarja, ki je pobegnil pred požarom v konjušnici, in z živaljo ustvarita posebno vez.

.... IMDb ocena: 5.8/10

08:51
I: Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera... Barbie (2023), VB.....Živeti v deželi lepotice Barbie pomeni biti popolno bitje na idealnem kraju. Razen, če doživljate popolno eksistencialno krizo. Ali pa, če ste Ken.

.... IMDb ocena: 6.9/10

10:45
I: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Robbie Coltrane, Michael Gambon... Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban, VB.....Harry, Ron in Hermiona gredo v tretji letnik šole za čarovnike in čarovnice. Ampak usoda Harryja in vse čarovniške skupnosti obvisi na nitki, ko iz zloglasnega zapora Azkaban pobegne Sirius Black, obsojen za sodelovanje z Mrlakensteinom.

.... IMDb ocena: 7.9/10

13:02
I: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes... Harry Potter And The Goblet Of Fire, VB.....To je četrto leto Harryja Potterja na čarovniški šoli Bradavičarki.Harry, Ron in Hermione se veselijo mednarodnega finala v qidditchu.

.... IMDb ocena: 7.6/10

15:35
I: Dwayne Johnson, Aldis Hodge, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Sarah Shahi... Black Adam, ZDA.....Skoraj 5000 let po tem, ko so mu starodavni bogovi podelili posebne moči, a je je bil hitro zaprt, je Črni Adam osvobojen iz zemeljske grobnice in pripravljen, da sproži edinstveno obliko pravice nad sodobnim svetom.

.... IMDb ocena: 6.2/10

17:40
I: Owen Kline, Jeff Daniels, Laura Linney, Jesse Eisenberg, Anna Paquin... The Squid And The Whale, ZDA.....Scenarist in režiser Noah Baumbach je bil imenovan za oskarja za scenarij tudi sicer večkrat nagrajenega filma, ki prinaša zapletene odnose v ekscentrični družini intelektualcev v Brooklynu leta 1986. Univerzitetni profesor in avtor Bernard (Jeff Daniels) ter njegova nezadovoljna žena, priznana pisateljica Joan (Laura Linney), sta dokončno obupala nad svojim zakonom. Njuna odraščajoča sinova, 16-letni Walt (Jesse Eisenberg) in 12-letni Frank (Owen Kline), se morata ob ločitvi staršev soočiti s svojimi zmedenimi in nasprotujočimi čustvi. Rezultat značajske vzajemnosti med njimi je nežna, duhovita in ganljiva zgodba o odraščanju Walta in težavnem prezgodnjem zorenju Franka. Čustvene napetosti in težave, ki izbruhnejo v tem težkem času, pomenijo presenetljivo pretanjen in večplasten portret družine na preizkušnji, ki se skozi spremembe nauči, kako na novo opredeliti samo sebe.

.... IMDb ocena: 5.5/10

19:00
Last Week Tonight With John Oliver...S11E2, ZDA.....John Oliver, ena najduhovitejših televizijskih osebnosti, prihaja na program HBO z novo pogovorno oddajo. V njej razgrinja številne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu.

John Oliver, ena najduhovitejših televizijskih osebnosti, prihaja na program HBO z novo pogovorno oddajo. V njej razgrinja številne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu.

19:46
I: Chris Pine, Thandiwe Newton, Laurence Fishburne, Jonathan Pryce, Ahd Kamel... All The Old Knives, ZDA.....CIA odkrije, da je eden od agentov izdajal informacije, ki so več kot sto ljudi stale življenja, in veteranski operativec Henry Pelham dobi nalogo, da najde informatorja med nekdanjimi sodelavci. Skupaj z nekdanjo kolegico in ljubimko Celio Harrison zabrišeta mejo med službo in strastjo, ko se lotevata globalnega vohunstva, moralne dvoumnosti in smrtonosne izdaje.

.... IMDb ocena: 6.1/10

21:26
I: Eminem, Kim Basinger, Brittany Murphy, Mekhi Phifer, Eugene Byrd... 8 Mile, ZDA.....V tej pol-avtobiografski pripovedi o mladem belcu, ki se leta 1995 trudi uspeti na detroitski hip hop sceni, igra glavno vlogo rap zvezdnik Eminem. Film 8 milj je poln izjemnih raperskih dvobojev in odlično upodobi propadajočo urbano sceno.

.... IMDb ocena: 7.2/10

23:16
I: Jodie Foster, Forest Whitaker, Dwight Yoakam, Jared Leto, Patrick Bauchau, Holt McCallany, Kristen Stewart, Ann Magnuson, Ian Buchanan, Paul Schulze... Panic Room, ZDA.....Meg Altman in njena hči Sarah se preselita v razkošno newyorško stanovanje, opremljeno s posebno, samozadostno in oklepljeno sobo, ki je od zunaj neprebojna. Ko trije vsiljivci vdrejo v njun novi dom, se mati in hči zatečeta v sobo za paniko, ne da bi si predstavljali, da je tisto, do česar hočejo priti roparji, prav v tem prostoru.

.

01:06
I: Elle Fanning, Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee... The Great...S1E7, VB.....Katarina je optimistična glede miroljubnega sožitja s Petrom in njunega čedalje boljšega odnosa. Ko v prostorih služinčadi izbruhnejo črne koze, se Peter vnovič vrne na stara pota. Medtem je odnos med Leonom in Katarino na preizkušnji.

Satirična komična drama spremlja vzpon Katerine Velike (Elle Fanning), od obstranke do carice, ki je najdlje vladala Rusiji v njeni zgodovini, ter prikazuje njen burni odnos z možem Petrom, ruskim carjem.... IMDb ocena: 4.5/10

02:00
I: Gary Oldman, Armie Hammer, Evangeline Lilly, Greg Kinnear, Michelle Rodriguez... Crisis (2021), Belgija.....Armie Hammer, Gary Oldman in Evangeline Lilly so soigralci v trilerju, ki se odvija v ozadju epidemije opioidov. Prepletejo se zgodbe agenta pod krinko, univerzitetnega profesorja in žalujoče matere.

.... IMDb ocena: 6.2/10

03:56
I: Jason Segel, Emily Blunt, Chris Pratt, Alison Brie, Lauren Weedman... The Five Year Engagement, ZDA.....Producent komedije Dekliščina in režiser komedije Pozabi Saro prinašata še eno duhovito, politično nekorektno zgodbo o zaročenem paru, ki v nedogled prelaga načrte za poroko. Tomu (Jason Segel) in Violet (Emily Blunt) je na prvi pogled usojeno, da bosta skupaj živela srečno do konca svojih dni – vendar jima želje o prihodnosti prekriža niz razočaranj in presenečenj v petih letih, ko se je Violet zaradi šole prisiljena preseliti v Michigan, Tom pa se grize zaradi zamujenih službenih priložnosti. Zdaj se že vsi njuni znanci in prijatelji sprašujejo, ali bosta sploh preživela zaroko.

.... IMDb ocena: 0/10

06:00
I: Thierry Lhermitte, Ramzy Bedia, François-Xavier Demaison, Laurent Stocker, Pascal Demolon... Men On The Verge Of A Nervous Breakdown, Belgija.....Sedem moških prebivalcev mesta, starih od 17 do 70 let, ki nimajo nič skupnega razen dejstva, da so vsi na robu živčnega zloma, se sreča na samotni postaji na nenavadnem tečaju v divjini, ki naj bi jih postavil nazaj na noge.

.

07:36
I: Jane Seymour, Joe Lando, Sarah Smyth, Tosca Baggoo, Frances Flanagan, Jason Tremblay... A Christmas Spark, ZDA.....Nedavno ovdovela Molly je izgubila veselje do življenja in obupala nad tem, da bo še kdaj našla ljubezen. Ko se za božič odloči obiskati hčer, niti najmanj ne sluti, kakšna praznična čarovnija se ji obeta. Kot nekdanja učiteljica dramske igre Molly nerada prevzame vodenje mestne božične prireditve, a kmalu ugotovi, da se je zaljubila v glavnega junaka gledališke predstave, Hanka, najbolj zaželenega samca v mestu. Molly in neustavljivi Hank se zbližata, ona pa vnovič odkrije svojega svobodnega duha in dobi nov zagon v življenju.

.... IMDb ocena: 5.8/10

09:02
The Croods: A New Age, ZDA.....Krudovi so preživeli zobate zveri in naravne nesreče, zdaj pa se morajo soočiti z največjim izzivom doslej: še eno družino! V iskanju novega doma naša najljubša družina iz pradavnine najde z zidom obdan raj, ki so ga ustvarili napredni in ozaveščeni Boljširodovi. Čeprav razlike med družinama otežujejo sobivanje, se morajo naučiti sodelovati ... ali pa bodo izumrli.

.... IMDb ocena: 4.5/10

10:36
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S7E5, ZDA.....Pozabite na športnike, filmske igralce in politike, pravi junaki so starši, Frankie pa je pri tem prav izjemna. Žena in mati iz srednjega družbenega sloja živi v središču države in se naglo bliža zlatim srednjim letom.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

10:57
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S7E6, ZDA.....Pozabite na športnike, filmske igralce in politike, pravi junaki so starši, Frankie pa je pri tem prav izjemna. Žena in mati iz srednjega družbenega sloja živi v središču države in se naglo bliža zlatim srednjim letom.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:21
I: Jaicy Elliot, Benjamin Hollingsworth, Connie Manfredi, Jorja Cadence, Daylin Willis... Romance In Style, Kanada.....Oblikovalka z zapeljivimi oblinami iz Brooklyna Ella in čedni magnat ter izvršni direktor revije Derek najdeta ljubezen med delom na novem projektu za razširitev njegove publikacije, tako da bosta vključila tudi trg za obilnejše osebe.

.... IMDb ocena: 6.8/10

12:50
I: Paz Vega, Paz Padilla, Santiago Segura, Leo Harlem, Diego García Arroba... The Kids Are Alright 2, Španija.....Zaradi nespretnosti dveh izmed njihovih mater mora skupina otrok sama potovati z vlakom iz Španije v Francijo. Obe ženski bosta skušali dohiteti vlak, preden prispe na cilj, saj je mladoletnim prepovedano potovati brez spremstva odraslih. Medtem ko se trudita priti do naslednje postaje in pri tem poskrbita za niz zabavnih pripetljajev, otroci v celoti izkoristijo odsotnost staršev, da bi počeli stvari po svoje in se celo vključili v policijsko preiskavo.

.

14:16
I: Jim Carrey, Matthew Broderick, Leslie Mann, Jack Black, George Segal... The Cable Guy, ZDA.....Pravilo je že zdavnaj ustaljeno: tehniku, ki ti pride inštalirat satelitske programe vtakni v žep 50 dolarjev in dobil boš brezplačni dostop do vseh televizijskih kanalov.

.... IMDb ocena: 3.4/10

15:51
I: Robert Downey Jr.... Downey's Dream Cars...S1E1, ZDA.....Robert Downey Jr. spremeni svoj zverinski poltovornjak K10 v električno pošast. Kasneje sede za volan električnega avtomobila z največjim pospeškom.

Robert Downey Jr. obnavlja klasične avtomobile; svoje ljubljene stare avtomobile popelje v prihodnost in jih naredi hitrejše.... IMDb ocena: 6.4/10

16:46
I: Amanda Warren, Kevin Rankin, Richard Kind, Elizabeth Rodriguez, Olivia Luccardi... East New York...S1E15, ZDA.....Na gradbišču novega luksuznega stanovanjskega naselja najdejo truplo. Ekipa hiti, da bi našla morilca sredi spornega političnega boja med gentrifikacijo soseske. Quinlanova mati Ann-Marie nepričakovano pride na obisk.

Namestnica inšpektorja Regina Haywood je nova načelnica 74. okrožja. Haywoodova je z družinskimi vezmi na tem območju odločena, da bo uporabila ustvarjalne metode za zaščito ljubljene skupnosti.... IMDb ocena: 7.3/10

17:27
I: Adam Sandler, Emily Watson, Philip Seymour Hoffman, Luis Guzmán, Mary Lynn Rajskub... Punch Drunk Love, ZDA.....Barry vodi lastno podjetje, nenehno ga nadleguje sedem sester in občasno postane nasilen. Nekega čudnega jutra se na ulici pojavi harmonij in čedno dekle ga prosi za pomoč z avtomobilom.

.... IMDb ocena: 7.3/10

19:00
I: Forest Whitaker, John Magaro, Matthew Glave, Sam Trammell, Sonja Sohn, Khris Davis, Jasmine Mathews, Sullivan Jones, Lawrence Gilliard Jr.... Big George Foreman: The Miraculous Story Of The Once And Future Heavyweight, ZDA.....Film je posnet po izjemni resnični zgodbi o enem največjih povratkov vseh časov in transformacijski moči druge priložnosti. Zaradi revnega otroštva je Foreman usmeril svojo jezo v to, da je postal dobitnik zlate olimpijske medalje in svetovni boksarski prvak v težki kategoriji; temu je sledila skoraj smrtna izkušnja, ki ga je iz boksarskega ringa popeljala na cerkveno prižnico. Ko vidi, kako se njegova skupnost spopada z duhovnimi in finančnimi težavami, se Foreman vrne v ring in se kot športnik zapiše v zgodovino, tako da si povrne naslov ter postane najstarejši in najbolj neverjeten svetovni boksarski prvak v težki kategoriji.

.... IMDb ocena: 6.6/10

21:12
I: Viggo Mortensen, Naomi Watts, Vincent Cassel, Armin Mueller-Stahl, Sinéad Cusack, Ansel Elgort, Ken Watanabe, Rachel Keller, Shô Kasamatsu, Ella Rumpf... Eastern Promises...S1E7, VB.....Surova zgodba o kriminalni ruski združbi v Londonu. Bolničarka Anna se nevede zaplete v nevarno mrežo mafijcev in prekupčevalcev s prostitutkami, ko poizveduje za identiteto mladoletne matere, ki je umrla med porodom.

Surova zgodba o kriminalni ruski združbi v Londonu. Bolničarka Anna se nevede zaplete v nevarno mrežo mafijcev in prekupčevalcev s prostitutkami, ko poizveduje za identiteto mladoletne matere, ki je umrla med porodom. Surova zgodba o kriminalni ruski združbi v Londonu. Bolničarka Anna se nevede zaplete v nevarno mrežo mafijcev in prekupčevalcev s prostitutkami, ko poizveduje za identiteto mladoletne matere, ki je umrla med porodom.... IMDb ocena: 7.6/10

22:51
I: Henry Golding, Daniela Melchior, Sam Neill, Noomi Rapace, Jimmy Jean-Louis... Assassin Club, ZDA.....Najeti morilec Morgan Gaines dobi pogodbo za umor sedmih ljudi. Odkrije, da je sedem tarč prav tako morilcev, najetih zato, da ubijejo njega. Edini izhod je pustiti za seboj sled trupel in poiskati tistega, ki jih je najel. Morgan se odpravi na lov.

.

00:40
I: Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson, Kirk Acevedo, Caitlin Gerard... Insidious: The Last Key, ZDA.....V četrtem delu serije Zakleti se parapsihologinja Elise Rainier (Lin Shaye) sooči s svojo najstrašnejšo in najbolj osebno izkušnjo, potem ko se vrne v rodni kraj ter svoj dom iz otroštva, kjer se je začela groza.

.... IMDb ocena: 6.8/10

02:21
I: Dilan Felipe Ramírez Espitia, Jhonathan Steven Rodríguez, Juanita Carrillo Ortiz, Enrique Valencia Garzón, Camilio Riano, Jessie Buckley, Rory Kinnear, Paapa Essiedu, Gayle Rankin, Sarah Twomey... Men (2022), VB.....Po nepričakovani in skrivnostni smrti moža gre Harper na oddih v samotni dvorec na podeželju, kjer se skuša soočiti s preteklostjo, ki jo preganja. Vendar ji nekdo ali nekaj iz okolice gozdov ne da miru. Niz vznemirljivih dogodkov prebudi njene strahove in temne spomine, vsi moški v vasi imajo srhljivo enak obraz in bivanje v na videz idiličnem dvorcu se spremeni v njeno najhujšo nočno moro.

.

04:01
Tina, ZDA.....Navdihujoč, čustven dokumentarec o eni največji legend v svetu glasbe, Tini Turner. Njena pot od trnja do zvezd je neprekosljiva zgodba o zmagoslavnem premagovanju ovir.

.... IMDb ocena: 7.9/10

06:00
I: Elise Schaap, Jeroen Spitzenberger, Sam Louwyck, Bobbie Mulder, Rogier Komproe, Jashayra Oehlers, Mona Wybaillie, Maxim Pojmetjev, Isacco Limper... Hotel Sinestra, Nizozemska.....Med zimskimi počitnicami v švicarskem hotelu Sinestra si 11-letna Ava zaželi, da bi njeni zaščitniški starši preprosto odšli. Naslednje jutro ob zajtrku ugotovi, da so vsi odrasli nenadoma izginili. Zabava se začne: otroci lahko počnejo, kar hočejo! Pod vodstvom otročjega fanta po imenu Jonas jih malce zanese in tako nastane nevarna situacija, zaradi katere je ves hotel zavit v temo. Ava in njeni novi prijatelji se sredi snežne nevihte odpravijo iskat svoje starše, da bi lahko skupaj praznovali božič.

.... IMDb ocena: 6.5/10

07:26
I: Joseph Fiennes, Gwyneth Paltrow, Judi Dench, Geoffrey Rush, Ben Affleck... Shakespeare In Love, ZDA.....William Shakespeare (Joseph Fiennes) je v težavah. Ne samo, da piše za Philipa Henslowa (Geoffrey Rush), lastnika gledališča The Rose, ki ga bodo v kratkem zaprli sadistični sponzorji, temveč trpi za hudo pisateljsko krizo. Shakespeare že leta ni napisal uspešnice. Pravzaprav že nekaj časa ni napisal ničesar. Tako se znajde v zagati, ko obupani Henslowe rešitev gledališča stavi prav na njegovo novo komedijo Romeo in Ethel, piratova hči. Težava je v tem, da je Romeo varno pod ključem v Shakespearovi glavi, kar pomeni, da ni na papirju še niti besede. Medtem prikupna lady Viola (Gwyneth Paltrow) strastno obiskuje gledališče, kar je nezaslišano za žensko njenega stanu, predvsem pa obožuje Shakespearove igre in, seveda, umetnika samega. Žal jo želi njen izsiljevalski oče kmalu prodati kot lastnino v zakon brez ljubezni in poslati na plantažo tobaka v Virginijo. A še prej se ima Viola namen preobleči v mladeniča in dobiti vlogo v še ne napisani predstavi o Romeu. Shakespeare njeno prevaro

.

09:31
The Price Of Truth, VB.....Kako daleč bi šli v boju za svobodo govora in tiska? Dokumentarec prinaša izjemno zgodbo o človeku, ki tvega vse, da bi ohranil svobodo demokratičnega izražanja v Rusiji. To je zgodba o pogumu, kljubovanju in preprostem zavračanju ideje, da je treba popuščati Vladimirju Putinu, ne glede na vse.

.... IMDb ocena: 7.9/10

11:00
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S7E7, ZDA.....Pozabite na športnike, filmske igralce in politike, pravi junaki so starši, Frankie pa je pri tem prav izjemna. Žena in mati iz srednjega družbenega sloja živi v središču države in se naglo bliža zlatim srednjim letom.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:21
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S7E8, ZDA.....Pozabite na športnike, filmske igralce in politike, pravi junaki so starši, Frankie pa je pri tem prav izjemna. Žena in mati iz srednjega družbenega sloja živi v središču države in se naglo bliža zlatim srednjim letom.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:45
I: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John C. Reilly, John Goodman... Kong: Skull Island, ZDA.....Znanstveniki, vojaki in pustolovci se družno odpravijo na raziskovanje bajeslovnega otoka sredi Pacifika, ki ga ni na nobenem zemljevidu. Ne zavedajo se, da so stopili na ozemlje legendarnega Konga.

.... IMDb ocena: 6.7/10

13:41
I: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg, Amira Casar, Esther Garrel... Call Me By Your Name, Italija.....V osemdesetih letih se v Italiji razvname ljubezen med 17-letnim Eliom, ki preživlja počitnice v družinski vili, in 24-letnim ameriškim študentom Oliverjem, ki je prišel pomagat Eliovemu očetu, uglednemu profesorju.

.... IMDb ocena: 8.6/10

15:51
I: Pepe Viyuela, José Mota, Eva Ugarte, Carlos Areces, Martita de Graná... Garcia & Garcia, Španija.....Majhna letalska družba v težavah skuša rešiti podjetje z najemom prestižnega svetovalca in strojnega strokovnjaka. Obema je enako ime: Javier García. Po naključju in zaradi zmede v podjetju ju zamešajo in tako zamenjata svoji vlogi.

.... IMDb ocena: 4.2/10

17:30
I: Autumn Reeser, Tyler Hynes, Matthew Del Bel Belluz, Rachelle Goulding, Patty Mccormack... Always Amore, ZDA.....Elizabeth ni najbolj navdušena nad sodelovanjem z Benom, svetovalcem za lokale, medtem ko skuša ohraniti odprto restavracijo svojega pokojnega moža. Toda kmalu odkrije, da so spremembe lahko tudi dobre in da je vselej mogoče vnovič najti ljubezen.

.... IMDb ocena: 6.8/10

19:01
I: Kate Beckinsale, Travis Fimmel, Katherine McNamara, Adrien Brody, Jason Sudeikis, Charlie Day, Ken Jeong... Fool's Paradise, ZDA.....Satirična komedija o nesrečenem publicistu Lennyju, ki se mu posreči veliki met, ko odkrije, da je moški, ki je bil pred kratkim izpuščen iz psihiatrične ustanove, videti kot metodični igralec, ki noče zapustiti svoje prikolice. S pomočjo vplivnega producenta mu Lenny pomaga postati velik zvezdnik in celo poroči se s svojo čedno glavno soigralko. Njihove dogodivščine jih pripeljejo do tega, da jim prekrižajo poti pijani zvezdniki, nespoštljivi akcijski junaki, nepredvidljivi režiserji, superagent in oblastiželjni mogotci. Slava in bogastvo nista tisto, kar se kažeta, in prijatelja si morata vnovič izboriti vse tiste stvari, ki so v življenju najpomembnejše.

.... IMDb ocena: 4.7/10

20:41
I: Jim Gaffigan, Rhea Seehorn, Katelyn Nacon, Gabriel Rush, Amy Hargreaves, Nicolas Giraud, Mathieu Kassovitz, Hélene Vincent, Bruno Lochet, Ayumi Roux... Linoleum, ZDA.....Satelit iz orbite pade pred dom predmestne družine in oče izkoristi priložnost za uresničenje otroških sanj o tem, da bi postal astronavt.

.... IMDb ocena: 6.5/10

22:31
I: McKenna Grace, Michelle Morgan, Benjamin Ayres, Ella Dixon, Marlowe Zimmerman... The Bad Seed Returns, ZDA.....Petnajstletna Emma po očetovi smrti živi pri teti Angeli in obiskuje srednjo šolo. Angelin mož začne sčasoma sumiti, da Emma morda le ni tako nedolžna, kot se zdi, in vse kaže, da tudi novo dekle v šoli pozna njene skrivnosti; zato mora Emma na vse načine poskrbeti za svoje sovražnike.

.... IMDb ocena: 5.5/10

23:57
I: Lily Sullivan, Alyssa Sutherland, Morgan Davies, Gabrielle Echols, Nell Fisher... Evil Dead Rise, ZDA.....Dogajanje se iz gozda premakne v mesto: drama spremlja zapleteno zgodbo o dveh odtujenih sestrah, ki ju igrata Sutherland in Sullivan, njuno ponovno združitev pa prekine obuditev demonov, ki se polastijo človeka. To ju pahne v prvinski boj za preživetje, ko se soočita z najbolj grozljivo različico družine, ki si jo lahko predstavljate.

.... IMDb ocena: 6.7/10

01:32
I: Carey Mulligan, Bo Burnham, Alison Brie, Clancy Brown, Jennifer Coolidge... Promising Young Woman, VB.....Filmska ustvarjalka Emerald Fennell (Killing Eve) prinaša z oskarjem nagrajeno zgodbo o maščevanju s Carey Mulligan v glavni vlogi. Za brihtno Cassie (Mulligan) so vselej govorili, da je obetavna mladenka ... dokler skrivnostni dogodek nenadoma ni povsem zasukal njene prihodnosti. Zdaj je stara trideset let in zaznamovana predvsem s svojo travmo; izjemno inteligentna Cassie se je domislila posebnega načina, kako popraviti nekatere krivice iz preteklosti.

.

03:25
I: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Dolph Lundgren... Creed Ii, ZDA.....Nadaljevanje spremlja Adonisa, sina nekdanjega boksarskega prvaka Apolla Creeda, ki ga je med dvobojem ubil Ivan Drago. S trenerjem Rockyjem Balboo se bo zdaj Adonis za očetovo smrt maščeval Viktorju Dragu, Ivanovemu sinu.

.... IMDb ocena: 7.6/10