Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

POP TV
05:25
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 42
TURKEY

Ozan se preseli na svojo barko in se noče vrniti v podjetje. Esra ga skuša prepričati, a je pri tem neuspešna. Zumrut se opraviči Elif, zato se Elif vrne domov. Mert obišče Caglo v pisarni, ona pa ni ravno navdušena nad njegovim obiskom. Esra se odloči, da bo Ozanu razkrila vse skrivnosti, ko pa pride k barki, ga tam najde skupaj s Caglo......IMDb ocena: 6.7/10

06:00
24UR Inšpektor
, epizoda 92
Slovenija

Gre za enega najbolj stresnih in tudi najdražjih projektov v življenju. Kje dobiti delavce, kako izbrati dobre in zanesljive, kako preprečiti goljufije, dodatne stroške? Zakaj so cene materialov in storitev ponorele.

06:15
24UR Fokus
, epizoda 135
Slovenija

Ana Koritnik si je pred letom in pol zdrobila gleženj. Zaradi hudih zapletov, se je odločila za amputacijo noge. Anina odločitev je marsikoga šokirala. Kako jim odgovarja? Kakšno je zdravljenje.

06:30
OTO čira čara
, epizoda 15
Slovenija

.

06:32
Kid-E-Cats II.
sezona 2, epizoda 38
Rusija

Čoko, Roli in njuna mala sestrica Lučka so male mucke. Z neskončno dozo navdušenja in energije ne morejo biti niti za hip pri miru in z radovednostjo raziskujejo svet okoli sebe. Skupaj delajo korake v življenjske izkušnje, se učijo izražati svoje občutke in spodbujajo drug drugega, ko jim kaj ne gre. S pomočjo domišljije in nekaj starševskih nasvetov najdejo izhod iz vsake situacije in njihov svet je vsak dan večji.

06:55
Grizzy and the Lemmings IV.
sezona 4, epizoda 21
ZDA

V koči sredi kanadskih gozdov živijo Grizzy in skupina glodavčkov. Vsi se z vsemi razpoložljivimi sredstvi zagrizeno borijo za svoje pravice v koči, a nekega dne namesto ognjemeta v zrak poleti kar njihova hiša z njimi vred. Tako pristanejo v neznani deželi in sprašujejo se, kje v Kanadi leži Azija? Srečujejo se z novimi nevarnostmi, eksotičnimi živalmi in novimi tehnologijami, pri katerih niti pomislijo ne, da bi preverili, kako se jih uporablja. In tako se znajdejo sredi Afrike, v Mehiki in kdo bi vedel, kje še vse. A kjerkoli že so, njihov boj za nove pridobitve se neizprosno nadaljuje.

07:35
44 Cats I.
sezona 1, epizoda 47
Italija

Čuftka neke noči začne nositi luna. Sredi noči vstane in se meni nič tebi nič začne sprehajati okrog hiše. Doktor Zdravko meni, da je za to kriva trda postelja. In ko se Čuftko preseli na mehko slamo, tudi to ne pomaga. Kaj pa zdaj......IMDb ocena: 6.2/10

09:15
Miraculous III.
sezona 3, epizoda 20
Francija, J. Koreja, Japonska

Maks sprogramira novo igro, a so vsi preveč zaposleni, da bi jo preizkušali z njim. Metulj izkoristi njegovo žalost in jezo ter ga spet spremeni v Gamerja. Gamer bi se tokrat rad še bolj zabaval, zato Pikapolono in Črnega mačka izzove na ravs v piramidni areni. Poraženec izgubi vse.

09:40
I: Philippa Coulthard, Lucy Fry, Jessica Green, Andrew J. Morley, Kenji Fitzgerald... Lightning Point I.
sezona 1, epizoda 3
Avstralija

Da bi se zlili s človeško družbo, začneta Zoey in Kiki obiskovati Amberino šolo, kjer ni nič tako kot je v šoli na njuni Lumini. Da bi lahko poklicala na domači planet, se Zoey odloči uporabiti primitivne zemeljske tehnologije. S pomočjo plazmične kartice bo ojačala signal šolskega satelitskega krožnika in poslala sporočilo, naj ju pridejo iskat. Prepričana je, da človeški sluh ne more zaznati tega signala, a pozabi na pse......IMDb ocena: 7/10

10:10
I: Philippa Coulthard, Lucy Fry, Jessica Green, Andrew J. Morley, Kenji Fitzgerald... Lightning Point I.
sezona 1, epizoda 4
Avstralija

Amber na klavir zaigra čudovito skladbo. Kiki se prvič sreča s človeškimi čustvi in postane otožna. Luminci sicer ne zaznavajo čustev, a Kiki in Zoey jih v človeških telesih lahko. Zoey na drugem koncu obhaja povsem drugo čustvo - jeza. Pritisk ji dvigne Brandon, ki jo prisili, da zlomi Amberino dragoceno surfarsko desko. Zoey, ki nikoli do sedaj ni doživela občutka jeze, postane tempirana bomba......IMDb ocena: 7/10

10:40
I: Philippa Coulthard, Lucy Fry, Jessica Green, Andrew J. Morley, Kenji Fitzgerald... Lightning Point I.
sezona 1, epizoda 5
Avstralija

Kiki ugotovi, da je Lucov konj Bandit plašen in nevaren za jahanje. Na skrivaj uporabi svoje nezemeljske sposobnosti, s katerimi prebere Banditovo avro in z lahkoto umiri konjevo energijo. Medtem se Zoey odloči, da bo Amber pomagala pri hišnih opravilih. Prepričana je, da vesoljci vse opravijo hitreje in bolje od ljudi. A ko se Amber vrne domov, ji bo morala Zoey marsikaj pojasniti......IMDb ocena: 7/10

11:15
I: Tom Bateman, Lesley Nicol, Leo Suter, Dakota Blue Richards, Pallavi Sharda, Gregory Fitoussi... Beecham House I.
sezona 1, epizoda 2
Anglija

Potem ko je njegova mati Henrietta prispela iz Londona in je odkril, da se njegov mlajši brat Daniel nahaja v bližnjem vojaškem taborišču, je John končno uspel združiti svojo družino pod eno streho. Toda zaradi prihoda skrivnostne Chandrike bo v dvorcu Beecham zavladal kaos in ogrozil Johnovo družino ... Kako je Chandrika povezana z Johnom? Margaret ne ve, ali lahko zaupa Johnu, ki jo prosi, naj ostane......IMDb ocena: 6.7/10

12:15
Kuhinja na kolesih: Koroška I.
sezona 1, epizoda 7
Slovenija

Hamo se odpravi do gostilne Lečnik, kjer za ohranjanje tradicije skrbi že četrta generacija. Čeprav so najbolj znani po tatarskem bifteku, kuhar Andraž Lečnik tokrat pripravi bikova jajca s čemaževimi njoki in parmezanom v česnovi omaki. Ker ima družina tudi mesnico, so mesne dobrote na dosegu roke. Hamo se hitro pohvali, da ima tudi sam nekaj mesarskih izkušenj.

12:45
Vaše zdravje, naša skrb
13:00
I: Miha Petrovčič, Bogdan Zupan, Tanja Vrenk, Jožica Avbelj, Janez Hočevar - Rifle, Ivo Ban, Pavle Ravnohrib; R: Jane Kavčič... Učna leta izumitelja Polža
Slovenija

Osnovnošolec Jani, ki ga prijatelji kličejo Polž, se ukvarja s precej utopičnimi poskusi. Nekoristno energijo ultrazvočnega valovanja bi rad spremenil v koristno, na primer za pridobivanje dragocene elektrike. Ob strani mu stojijo mama, sošolka Hojka ter sošolec Fitipaldi, nobenega razumevanja za njegove poskuse pa ne pokažeta oče in učitelj fizike. Ko njegova naprava eksplodira, se zdi, da je Polževih poskusov za vedno konec......IMDb ocena: 6.3/10

14:55
Vaše zdravje, naša skrb
15:10
I: Gabriella Wilde, Alex Pettyfer, Bruce Greenwood, Rhys Wakefield, Robert Patrick; R: Shana Feste... Endless Love
ZDA

Večna romanca, posneta po priljubljenem romanu, prikazuje ljubezenski preplet dveh oseb iz povsem različnih svetov. Iskra med bogato Jade in karizmatičnim Davidom vžge ljubezen, ki jo še dodatno podžiga nasprotovanje staršev. Čeprav ju ločujejo razredne meje, je njuna privlačnost neustavljiva. Po maturi Jade, bogato mladenko z neomejeno prihodnostjo, očara David, fant iz delavskega razreda z mračno preteklostjo, ki se do ušes zaljubi vanjo. Toda Jade zaščitniški oče skuša odvrniti od Davida. Med nepozabnim poletjem mlada ljubimca kljubujeta razumu in dopustita, da njuna strast določi njuno skupno prihodnost.

17:15
Vsi za naše!
sezona 1, epizoda 3
Slovenija

Tokrat so se odpravili na obisk k nekomu, ki ga ne poznajo le celotne Radeče, temveč vsa nogometna Evropa. Benjamin Šeško je v Leipzigu dokazal, da je dober v marsičem, ne le v nogometu. Pobliže si bodo ogledali naše prve nasprotnike Dance, a na malce drugačen način, kot bi morda pričakovali. Izvedeli bomo tudi, kaj čaka slovenske navijaške romarje v Stuttgartu.

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:40
Vsi za naše!
sezona 1, epizoda 3
Slovenija

Tokrat so se odpravili na obisk k nekomu, ki ga ne poznajo le celotne Radeče, temveč vsa nogometna Evropa. Benjamin Šeško je v Leipzigu dokazal, da je dober v marsičem, ne le v nogometu. Pobliže si bodo ogledali naše prve nasprotnike Dance, a na malce drugačen način, kot bi morda pričakovali. Izvedeli bomo tudi, kaj čaka slovenske navijaške romarje v Stuttgartu.

18:05
Mali šef Slovenije VI.
sezona 6, epizoda 6
SLOVENIJA

Drugo priložnost tokrat izkoriščata para Ronja in Lana iz OŠ Domžale ter Jakob in Julija iz OŠ Hruševec. Zahtevna naloga se vrti okoli alergij, otroci pa morajo pripraviti jed brez laktoze in glutena. Da je še bolj zahtevno, si žiranti zaželijo morsko predjed. Male šefice in šef nalogo sprejmejo z odprtimi rokami in pripravljeni so na boj.

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj, Aleš Satler.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
Delovna akcija VII.
sezona 7, epizoda 7
SLOVENIJA

Prenova pri družini Markovec se nadaljuje s polno paro. Pomoč pri delu ponudijo tudi srčni in prijazni sokrajani Ljubnega, ki družino dobro poznajo. Da pa bi Ana še bolj razbremenila družino, otrokoma pripravi veliko presenečenje, saj se z znanim kuharjem naučita peke prav posebnih palačink. Ana je prepričana, da je Delovna akcija tudi tokrat potrkala na prava vrata.

21:20
Mali šef Slovenije VI.
sezona 6, epizoda 6
SLOVENIJA

Drugo priložnost tokrat izkoriščata para Ronja in Lana iz OŠ Domžale ter Jakob in Julija iz OŠ Hruševec. Zahtevna naloga se vrti okoli alergij, otroci pa morajo pripraviti jed brez laktoze in glutena. Da je še bolj zahtevno, si žiranti zaželijo morsko predjed. Male šefice in šef nalogo sprejmejo z odprtimi rokami in pripravljeni so na boj.

22:10
I: Dan Stevens, Sheila Kelley, Leland Orser, Lance Reddick; R: Adam Wingard... Guest
ZDA, Anglija

Zgodba se vrti okoli skrivnostnega Davida, ki obišče družino Peterson in se predstavi kot dobri prijatelj pokojnega vojaka Caleba Petersona. Družina mu verjame in ga prijazno sprejme v svoj dom. David jim kot dobri prijatelj pomaga pri vsakdanjih opravilih in tako postanejo vedno bolj povezani, vse dokler se v okolici ne pojavijo skrivnostni umori......IMDb ocena: 6.7/10

23:55
I: Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Mercedes Mason, Melissa O'Neil... Rookie I.
sezona 1, epizoda 10
ZDA

Po navodilih načelnice Andersenove mora Nolan opravljati patruljo z Greyem, Bradfordu se pridruži Bishopova, Andersonova pa bo Lucyjina partnerka. Kako se bodo novinci znašli z novimi partnerji? Nolana na delu obišče sin Henry, Greya pa hči Dominique. Oba čutita zaskrbljenost zaradi nevarnih služb svojih očetov, kar ju zbliža......IMDb ocena: 8/10

00:50
I: Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Mercedes Mason, Melissa O'Neil... Rookie I.
sezona 1, epizoda 11
ZDA

Los Angeles nenapovedano obišče ameriški podpredsednik, zato je policijska postaja v polni pripravljenosti. Tajna služba zadolži Nolana in Bishopovo, da preverita moškega, ki bi lahko predstavljal grožnjo. Ostali člani ekipe morajo skrbeti za mir in varnost na ulicah, kjer se med drugim zbirajo protestniki. Lucy skuša prekiniti pretep med dvema brezdomkama in se pri tem zbode na odvrženi igli......IMDb ocena: 8/10

01:40
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

02:35
Pavza!
, epizoda 23
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

05:25
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 43
TURKEY

Ko Esra vidi, da je Ozan s Caglo preživel noč, Cinarju predlaga, da postaneta par. Cagla vsa presrečna prekliče ločitev, Ozan pa je besen, ker je Esra s Cinarjem. Cinar skliče upravni odbor, na katerem bi Ozan moral zagovarjati svojo odsotnost, Ozan pa predstavi nov dodatek aplikacije. Elif in Ekrem se na skrivaj odpravita na taborjenje......IMDb ocena: 6.7/10

06:10
24UR Fokus
, epizoda 103
Slovenija

68-letni Primorec, prvi mož Civilne zaščite že 12 leto. V ospredje stopi, ko je najhuje. Poplave, požari, covid, žled… Cenjen in spoštovan. Živi zato, da pomaga ljudem.

06:25
24UR Inšpektor
, epizoda 119
Slovenija

Kraljica slovenskih sladic, ambasadorka Slovenije. Praznično pecivo v več kot 100 različicah. A kakšne oblike, okusa, nadeva je prava slovenska potica in kakšen je le štukelj.

07:05
I: Deanne Bray, Yannick Bisson, Rick Peters, Marc Gomes... Sue Thomas: F.B.Eye III.
sezona 3, epizoda 2
ZDA

Sue na pesniškem srečanju naleti na gluho kiparko Carol Collins. Ko opazi, da se Carol v družbi svojega moža Teda zelo nenavadno obnaša, posumi, da je žrtev zakonskega nasilja. Njeni sumi se kmalu še okrepijo, toda kasneje jo čaka presenečenje. Ted je izginil neznano kam in bojijo se, da je mrtev. Myles in Bobby morata medtem v Arizono odpeljati dve pomembni priči v sodnem procesu. Njuno potovanje se spremeni v pravo odisejado......IMDb ocena: 7.3/10

07:50
Vaše zdravje, naša skrb
08:05
I: Marijana Brecelj, Andrej Nahtigal, Branko Šturbej, Bernarda Oman, Blaž Setnikar, Tina Potočnik; R: Nikolaj Vodošek... Takle mamo I.
sezona 1, epizoda 20
Slovenija

Nika v stanovanje privleče morskega prašička svojega bivšega fanta! Matic ubogi mali kosmati kepi napove vojno, a kaj, ko tudi on ne ostane imun na njegove čare. Štefan je ves iz sebe, saj hoče njegov zet kupiti motor in odpeljati njegovo hčer Polono na potovanje po Evropi. To je za konzervativnega Štefana čisto preveč, Marija pa otroka razume in celo vztraja, da jima posodita denar. Tomaž zaradi stresa v službi nikakor ne more zaspati. Darja ga že težko prenaša, še posebej, ker ignorira njene dobronamerne predloge. Ko pa pride dan pomembnega sestanka, se Darja izkaže za neprecenljivo......IMDb ocena: 3.7/10

08:55
TV prodaja
09:10
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg; R: Goran Rukavina, Stanislav Tomić... Kud puklo da puklo I.
sezona 1, epizoda 148
Hrvaška

Don Ante odkrije, da so Oštrovčani o njemu posneli film, ki ga Zoki namerava predati papežu, zato se bo skušal na vsak način dokopati do njega. Medtem si Barbara obupno želi zamenjati Mirka in Zokija spremljati v Vatikan, zato duhovnika zapre v župnijski urad. Z Zokijem se odpravita na železniško postajo v Zagreb, kamor jima sledi tudi Ante. Tomislav Snježani pove, da je bilo modnemu oblikovalcu všeč njeno delo ter jo istočasno zaprosi. Bo pristala na njegovo snubitev.

10:05
Vaše zdravje, naša skrb
10:25
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg; R: Goran Rukavina, Stanislav Tomić... Kud puklo da puklo I.
sezona 1, epizoda 149
Hrvaška

Po prekrokani noči se Marko in Milica zbližata kot pravi brat in sestra. Vendar se Milica spet kmalu ohladi in je odločena, da bo poskrbela za svojega sina. Tudi Damir in Josip proslavljata zaroko Tomislava in Snježane. Opiti Damir Katarini celo zapoje podoknico, kar se njej zdi simpatična gesta. A veselje ne traja dolgo, saj Oštrovčani izvejo, da v vas prihajajo sodni izvršitelji, ki jim nameravajo zapleniti premoženje zaradi neplačevanja hipotek.

11:20
Vaše zdravje, naša skrb
11:30
Farmer Wants a Wife (Australia) XI.
sezona 11, epizoda 8
Avstralija

V enajsti sezoni resničnostnega šova bomo spremljali novo ljubezensko pustolovščino petih samskih kmetov, ki iščejo življenjsko sopotnico. Vsak je izmed več sto prijavljenih kandidatk izbral osem deklet, ki jih bo skušal čim bolje spoznati na hitrem zmenku, na svojo kmetijo pa bo povabil le pet od njih. Skupaj bodo preživeli šest tednov ter poskušali ugotoviti, ali bi se med njimi lahko zanetila iskrica ljubezni, seveda pa morajo biti dekleta pripravljena na izzive, ki jih predstavlja življenje na kmetiji. Bo med kmeti in njihovimi izbrankami vzplamtela prava ljubezen.

12:50
Vaše zdravje, naša skrb
13:10
I: Boris Isaković, Mirjana Karanović, Tijana Marković, Milan Marić, Vuk Kostić, Isidora Simijonović... Porodica I.
sezona 1, epizoda 4
SRBIJA

Slobodan Milošević je z družino zaznamoval celo desetletje in pustil neizbrisen pečat v svojem narodu. V zadnjih urah na prostosti Miloševićeva usoda vpliva tudi na življenja navadnih ljudi. Mlada novinarka dobi enkratno priložnost v svojem življenju; upokojenka se mora soočiti s propadom vsega, v kar je verjela; nova pomočnica v vili Mir iz prve roke doživlja družinsko tragedijo družine Milošević. Po dolgem in nepredvidljivem pogajanju Milošević in Jovanović uspeta najti skupen jezik......IMDb ocena: 7.3/10

14:15
Vaše zdravje, naša skrb
14:20
I: Aleksandra Balmazović, Aleš Valič, Blaž Valič, Gaber Trseglav, Gaja Filač, Matej Zemljič, Mila Peršin, Sabina Kogovšek, Tanja Potočnik, Vesna Pernarčič; R: Nikolaj Vodošek... Skrito v raju I.
sezona 1, epizoda 49
Slovenija

Edvard je besen zaradi Julijinih spletkarjenj, Pečnik pa je zadovoljen z Renatovim delom v kampu. Nada do Davida goji vse močnejša čustva. Meri žre vsa zadeva z Renatom, a ker se ne upa zaupati Frenku, se odloči po pomoč oditi v Ljubljano. Mladina v kampu organizira nočne straže, da bi ujeli saboterja......IMDb ocena: 6.5/10

15:25
Vaše zdravje, naša skrb
15:29
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti... Mentalist IV.
sezona 4, epizoda 6
ZDA

Nekdo umori policijskega načelnika Lancasterja in Teresina ekipa se takoj loti preiskave. Pri tem se Teresa znajde sredi družinskih težav, saj med preiskavo sreča svojega brata Tommyja, ki je lovec na glave. Izkaže se, da Tommy išče Carmina O'Briena in da je s seboj pripeljal tudi svojo hčerko, ki jo mora nazadnje paziti Teresa. Van Peltova in Jane se medtem osredotočita na osumljenca načelnikovega umora......IMDb ocena: 8.2/10

16:00
24UR novice
Slovenija

24UR novice je informativna oddaja, na programu POP TV je od ponedeljka do petka ob 16.00. Oddaja ponuja prve novice dneva, ki bodo še podrobneje predstavljene v osrednji oddaji 24UR. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

16:10
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti... Mentalist IV.
sezona 4, epizoda 6
ZDA

Nekdo umori policijskega načelnika Lancasterja in Teresina ekipa se takoj loti preiskave. Pri tem se Teresa znajde sredi družinskih težav, saj med preiskavo sreča svojega brata Tommyja, ki je lovec na glave. Izkaže se, da Tommy išče Carmina O'Briena in da je s seboj pripeljal tudi svojo hčerko, ki jo mora nazadnje paziti Teresa. Van Peltova in Jane se medtem osredotočita na osumljenca načelnikovega umora......IMDb ocena: 8.2/10

16:35
I: Kaan Urgancioglu, Pinar Deniz, Ugur Aslan, Huseyin Avni Danyal, Mehmet Yilmaz Ak... Yargi II.
sezona 2, epizoda 36
TURKEY

Ceylin je besna. Prizadene jo, da Derya kritizira njeno delo in ji grozi. Ne ve pa, da ji želi Derya samo pomagati. Medtem se Eren trudi, da bi dobil Tugce na laži glede tega, kaj so počeli mladi na dan Serdarjevega umora. Vsi se tudi trudijo, da bi našli Merve, ki je ni na spregled. Končno jo najde Eren, tožilec Ilgaz pa jo izpraša......IMDb ocena: 8.5/10

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:50
I: Kaan Urgancioglu, Pinar Deniz, Ugur Aslan, Huseyin Avni Danyal, Mehmet Yilmaz Ak... Yargi II.
sezona 2, epizoda 36
TURKEY

Ceylin je besna. Prizadene jo, da Derya kritizira njeno delo in ji grozi. Ne ve pa, da ji želi Derya samo pomagati. Medtem se Eren trudi, da bi dobil Tugce na laži glede tega, kaj so počeli mladi na dan Serdarjevega umora. Vsi se tudi trudijo, da bi našli Merve, ki je ni na spregled. Končno jo najde Eren, tožilec Ilgaz pa jo izpraša.

18:00
I: Kaan Urgancioglu, Pinar Deniz, Ugur Aslan, Huseyin Avni Danyal, Mehmet Yilmaz Ak... Yargi II.
sezona 2, epizoda 37
TURKEY

Ilgaza in Erena pripelje preiskava na teraso, kjer je bil umorjen Serdar. Pokličeta tudi forenzike, da zberejo vse dokaze. Medtem se Ceylin sooči s svojo družino in tako izve, da so ji lagali glede Serdarja, zato vse odpelje na policijsko postajo. Lacin obišče Yekto v novi pisarni in mu na obisk pripelje njegovega sina......IMDb ocena: 8.5/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj, Aleš Satler.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:10
I: Aleksandra Balmazović, Aleš Valič, Blaž Valič, Gaber Trseglav, Gaja Filač, Matej Zemljič, Mila Peršin, Sabina Kogovšek, Tanja Potočnik, Vesna Pernarčič; R: Nikolaj Vodošek... Skrito v raju I.
sezona 1, epizoda 50
Slovenija

Edvard je po pretresljivi novici prepričan, da je šla Julija tokrat predaleč. Ines se odloči, da bo pomagala Meri. Renato in Frenk prepričujeta Hrvoja, da jima prepusti nočno varovanje kampa. Matej gre na zmenek na slepo, Mark pa odpelje Laro na romantičen izlet......IMDb ocena: 6.5/10

21:10
MasterChef Slovenija X.
sezona 10, epizoda 17
Slovenija

Internacionalni skupinski izziv tekmovalce premakne iz njihove cone udobja in jih razdeli v tri skupine. Vsaka skupina kulinarično odpotuje na svoj konec sveta in mora iz sestavin, značilnih za njihovo državo, pripraviti trihodni meni. Mednarodna gastronomska avantura je nekaterim v velik izziv, ena skupina pa zasije kot še nikoli.

22:15
Vsi za naše!
sezona 1, epizoda 4
Slovenija

Ekipa Vsi za naše! se vrača v Atene, tokrat na obisk k Andražu Šporarju in njegovi Miji. Pod drobnogled so vzeli tudi igralce Srbije, a spet malo drugače kot bi sicer pričakovali. V Münchnu se bodo z njimi pomerili naši fantje, zato so v bavarski prestolnici preverili prav vse. Od hrane, pijače, hotelov do inovativnih prijemov odganjanja golobov iz Allianz Arene.

23:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

23:30
I: Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Mercedes Mason, Melissa O'Neil... Rookie I.
sezona 1, epizoda 12
ZDA

Policisti imajo polne roke dela na valentinovo, ki ga Nolan po ločitvi prvič praznuje sam. Bradford si vzame prost dan, da bi se pogovoril z Isabel, ki je na odvajanju. Lopezova in Jackson izprašata domnevno žrtev napada, ki trdi, da ima demenco, a se izkaže, da je moški vse prej kot nedolžen. Nolan in Bishopova prispeta na prizorišče prometne nesreče, kjer Nolan poškodovani voznici reši življenje. Ta se nanj zelo naveže in mu nikakor ne da miru......IMDb ocena: 8/10

00:20
I: Jason Beghe, Jesse Lee Soffer, Patrick John Flueger, LaRoyce Hawkins, Marina Squerciati, Tracy Spiridakos... Chicago P.D. VII.
sezona 7, epizoda 10
ZDA

Ekipa se poskuša osredotočiti na delo, medtem ko čaka na novice glede Halsteadove usode. Tokrat pod lupo vzamejo nevarnega prekupčevalca z orožjem. Atwater odkrije, da se je v Chicago vrnil njegov brat Jordan in bi lahko bil povezan s primerom. Voight se zopet znajde v precepu, ko ima opravka s Halsteadovim napadalcem. Burgessova sprejme odločitev o svoji prihodnosti......IMDb ocena: 8/10

01:15
I: Jason Beghe, Jesse Lee Soffer, Patrick John Flueger, LaRoyce Hawkins, Marina Squerciati, Tracy Spiridakos... Chicago P.D. VII.
sezona 7, epizoda 11
ZDA

Skrivnost Ruzeka in Burgessove začne močno vplivati na njuno delo. Policisti preiskujejo več oboroženih ropov v mestu. Med patruljo Ruzek in Uptonova dobita klic o novem napadu v trgovini in začneta zasledovati osumljenca. Atwater se medtem skuša zbližati s svojim odtujenim bratom, toda uspe se samo še bolj oddaljiti od njega. Adam preseneti Kim z nepričakovano potezo......IMDb ocena: 8/10

01:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

02:55
Pavza!
, epizoda 32
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

05:25
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 44
TURKEY

Eko misli, da se ga Elif sramuje, zato se izlet ne konča najbolje. Cagla ima dovolj Esrine sence, zato prijateljico iz konkurenčnega podjetja prosi, naj Esri navidezno ponudi zaposlitev. Zaplete se tudi v lokalu Pri Menekse. Zumrut poskrbi za slabo kritiko v časopisu, zato družina ostane brez gostov, doleti pa jih tudi kazen, ki je ne morejo plačati. Cagla snuje načrte za prihodnost in Ozanu pove, da se ne bo ločila......IMDb ocena: 6.7/10

06:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

07:00
I: Deanne Bray, Yannick Bisson, Rick Peters, Marc Gomes... Sue Thomas: F.B.Eye III.
sezona 3, epizoda 3
ZDA

Sue in Lucy skrbita za gluho prijateljico Amando, ki je zaljubljena v svojega sošolca Bena. Medtem senator Geoffrey Fenton prosi njune kolege, naj preiščejo smrt njegovega najstniškega sina Kylea. Ker je fant umrl med obredom, s katerim nove študente sprejmejo v študentsko bratovščino, detektivi zaslišijo študente. Ko pa mrliški oglednik pove, da je Kyle umrl zaradi alergične reakcije in ne zaradi zastrupitve z alkoholom, Jack posumi, da je posredi umor......IMDb ocena: 7.3/10

07:55
Vaše zdravje, naša skrb
08:10
I: Marijana Brecelj, Andrej Nahtigal, Branko Šturbej, Bernarda Oman, Blaž Setnikar, Tina Potočnik; R: Nikolaj Vodošek... Takle mamo I.
sezona 1, epizoda 21
Slovenija

Nika in Matic se ne moreta odločiti, kaj bosta počela na Nikin prosti dan. Pa se Nikina prijateljica Eva odloči namesto njiju: poslušala bosta njene gostobesedne izpade in spretna žaljenja Matica, ki je čedalje bolj na koncu z živci. A Eva se izkaže za malce drugačno, kot je predvideval. Darja je prepričana, da sta sinu Marku dala slabo ime, Tomaža pa tovrstna problematika ne bi mogla zanimati manj. Bliža se obletnica Štefanove in Marijine poroke. Štefan bi najraje ostal doma, Marija pa se zapiči v obisk pravljičnega belgijskega mesteca......IMDb ocena: 3.7/10

09:00
TV prodaja
09:15
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg; R: Goran Rukavina, Stanislav Tomić... Kud puklo da puklo I.
sezona 1, epizoda 150
Hrvaška

Mile in Stipe nameravata zamotiti sodne izvršitelje in jih preusmeriti v Krasinac. Najprej jih Mile odpelje v Anino krčmo, kjer jih prisili, da spijejo par kozarčkov žganja, zatem pa jih zaustavi Stipe, ki je preoblečen v policaja. Obtoži jih, da so pijani ter privede v pripor na policijsko postajo. Jih bodo uspeli zadržati? Medtem se Tomislav in Snježana pripravljata na njun veliki dan in upata, da ga ne bo nič pokvarilo.

10:15
Vaše zdravje, naša skrb
10:30
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg; R: Goran Rukavina, Stanislav Tomić... Kud puklo da puklo I.
sezona 1, epizoda 151
Hrvaška

Opiti Milica in Ane mladoporočencema vdreta v sobo, da bi jima svetovali na poročno noč. Zgrožena nad njunim početjem, ju Tomislav in Snježana preženeta, a kmalu zatem se morata soočiti z novim problemom. Medtem vaščani skušajo skriti svoje dragocene predmete pred sodnimi izvršitelji. Tisti, ki se jim uprejo, pa pristanejo za zapahi. Ko se Barbara vrne iz Vatikana, zgrožena izve, da so izpraznili tudi njeno hišo.

11:30
Vaše zdravje, naša skrb
11:35
Farmer Wants a Wife (Australia) XI.
sezona 11, epizoda 9
Avstralija

V enajsti sezoni resničnostnega šova bomo spremljali novo ljubezensko pustolovščino petih samskih kmetov, ki iščejo življenjsko sopotnico. Vsak je izmed več sto prijavljenih kandidatk izbral osem deklet, ki jih bo skušal čim bolje spoznati na hitrem zmenku, na svojo kmetijo pa bo povabil le pet od njih. Skupaj bodo preživeli šest tednov ter poskušali ugotoviti, ali bi se med njimi lahko zanetila iskrica ljubezni, seveda pa morajo biti dekleta pripravljena na izzive, ki jih predstavlja življenje na kmetiji. Bo med kmeti in njihovimi izbrankami vzplamtela prava ljubezen.

12:55
Vaše zdravje, naša skrb
13:10
MasterChef Slovenija X.
sezona 10, epizoda 17
Slovenija

Internacionalni skupinski izziv tekmovalce premakne iz njihove cone udobja in jih razdeli v tri skupine. Vsaka skupina kulinarično odpotuje na svoj konec sveta in mora iz sestavin, značilnih za njihovo državo, pripraviti trihodni meni. Mednarodna gastronomska avantura je nekaterim v velik izziv, ena skupina pa zasije kot še nikoli.

14:10
Vaše zdravje, naša skrb
14:15
I: Aleksandra Balmazović, Aleš Valič, Blaž Valič, Gaber Trseglav, Gaja Filač, Matej Zemljič, Mila Peršin, Sabina Kogovšek, Tanja Potočnik, Vesna Pernarčič; R: Nikolaj Vodošek... Skrito v raju I.
sezona 1, epizoda 50
Slovenija

Edvard je po pretresljivi novici prepričan, da je šla Julija tokrat predaleč. Ines se odloči, da bo pomagala Meri. Renato in Frenk prepričujeta Hrvoja, da jima prepusti nočno varovanje kampa. Matej gre na zmenek na slepo, Mark pa odpelje Laro na romantičen izlet......IMDb ocena: 6.5/10

15:15
Vaše zdravje, naša skrb
15:20
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti... Mentalist IV.
sezona 4, epizoda 7
ZDA

Lisbonova preiskuje umor ženske, ki jo najdejo v parku. Vse kaže, da jo je ubil serijski morilec. Teresi intuicija pravi, naj se osredotoči na osumljenca Richarda Haibacha, a se žal izkaže, da ni morilec, temveč ogleduh, ki zalezuje mlade ženske. Jane med preiskavo naleti na Jamesa Panzerja, ki trdi, da je strokovnjak za serijskega morilca, ki ga išče Lisbonova, toda Patrick hitro posumi, da je v resnici Panzer tisti, ki je morilec......IMDb ocena: 8.2/10

16:00
24UR novice
Slovenija

24UR novice je informativna oddaja, na programu POP TV je od ponedeljka do petka ob 16.00. Oddaja ponuja prve novice dneva, ki bodo še podrobneje predstavljene v osrednji oddaji 24UR. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

16:25
I: Kaan Urgancioglu, Pinar Deniz, Ugur Aslan, Huseyin Avni Danyal, Mehmet Yilmaz Ak... Yargi II.
sezona 2, epizoda 38
TURKEY

Lacin skrbi za Omerja kot za svojega sina, medtem ko Metin raziskuje, ali je gospa Ayten res mama otroka, ki živi z njo. Medtem Ceylin pripelje vso družino na policijsko postajo, kjer končno vsi povedo resnico glede tega, kaj se je dogajalo tisti dan, ko je umrl Serdar......IMDb ocena: 8.5/10

17:25
I: Kaan Urgancioglu, Pinar Deniz, Ugur Aslan, Huseyin Avni Danyal, Mehmet Yilmaz Ak... Yargi II.
sezona 2, epizoda 39
TURKEY

Metin izve, zakaj se je Merdan vrnil k svoji družini, in ga vrže na cesto. Cinar gre z njim in izve, da so Merdanu šteti dnevi. Merdan od fantov, ki sta našla truplo, izve, kdo jima je plačal, da pokličeta policijo. Medtem forenziki na kraju zločina ugotovijo, da je bilo vse počiščeno. Eren zaslišuje hčerko in ne verjame njeni uradni izjavi.

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

18:00
I: Kaan Urgancioglu, Pinar Deniz, Ugur Aslan, Huseyin Avni Danyal, Mehmet Yilmaz Ak... Yargi II.
sezona 2, epizoda 39
TURKEY

Metin izve, zakaj se je Merdan vrnil k svoji družini, in ga vrže na cesto. Cinar gre z njim in izve, da so Merdanu šteti dnevi. Merdan od fantov, ki sta našla truplo, izve, kdo jima je plačal, da pokličeta policijo. Medtem forenziki na kraju zločina ugotovijo, da je bilo vse počiščeno. Eren zaslišuje hčerko in ne verjame njeni uradni izjavi......IMDb ocena: 8.5/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj, Aleš Satler.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Aleksandra Balmazović, Aleš Valič, Blaž Valič, Gaber Trseglav, Gaja Filač, Matej Zemljič, Mila Peršin, Sabina Kogovšek, Tanja Potočnik, Vesna Pernarčič; R: Nikolaj Vodošek... Skrito v raju I.
sezona 1, epizoda 51
Slovenija

Pečniku uspe do kosti prestrašiti Julijo, medtem ko se Meri odloči, da bo preprečila Renatov zlobni načrt. Mark in Lara na morju doživita nesrečo. Nada sumi, da Julija ve za njeno druženje z Davidom......IMDb ocena: 6.5/10

21:10
MasterChef Slovenija X.
sezona 10, epizoda 18
Slovenija

Za prednost se borijo štirje tekmovalci, vražje težak izziv pa jim postavi slaščičarska mojstrica Urša Pikec, sušefinja v prestižnem londonskem hotelu. Posebej za MasterChef Slovenija skreira prekrasno sladico, ki pa jo morajo tekmovalci poustvariti le iz opisa. Večina ima velike težave, a tistega, ki se najbolj približa Uršini sladici, čaka značka imunitete.

22:15
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

22:55
Eurojackpot
Slovenija

Eurojackpot je evropska klasična igra na srečo z zagotovljenim glavnim dobitkom v vrednosti 10 milijonov evrov. V igri sodelujejo igralci iz številnih evropskih držav. Za sodelovanje v igri mora igralec izbrati pet števil od 1 do 50 ter dve števili od 1 do 10. Glavni dobitek Jackpot igralec prejme, če pravilno napove vseh sedem številk. Zagotovljen sklad za glavni dobitek znaša 10 milijonov evrov in lahko doseže tudi do 90 milijonov evrov.

23:00
I: Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Mercedes Mason, Melissa O'Neil... Rookie I.
sezona 1, epizoda 13
ZDA

Novince zadolžijo za varovanje velike količine denarja, ki je del preiskave mamilarskega kartela. Ko se naslednje jutro izkaže, da precej denarja manjka, postanejo novinci glavni osumljenci. Prestati morajo poligrafsko testiranje, dokazati, da so nedolžni, in pomagati najti resničnega krivca......IMDb ocena: 8/10

23:50
I: Jason Beghe, Jesse Lee Soffer, Patrick John Flueger, LaRoyce Hawkins, Marina Squerciati, Tracy Spiridakos... Chicago P.D. VII.
sezona 7, epizoda 12
ZDA

Voight se dogovori z Dariusom Walkerjem, da mu bo pomagal ujeti skupino pokvarjenih policajev, ki preprodajajo mamila, namesto da bi jih uničili. Ko za njun dogovor izve Uptonova, se sporeče z Voightom in namerava prevzeti preiskavo v svoje roke. Burgessova pa skuša najbolje izkoristiti delo na terenu, preden jo premestijo v pisarno zaradi nosečnosti......IMDb ocena: 8/10

00:45
I: Jason Beghe, Jesse Lee Soffer, Patrick John Flueger, LaRoyce Hawkins, Marina Squerciati, Tracy Spiridakos... Chicago P.D. VII.
sezona 7, epizoda 13
ZDA

Potem ko Burgessova prejme pretresljiv klic na pomoč, prosi ekipo za pomoč pri iskanju žrtve trgovine z belim blagom. Preiskovalci odkrijejo, da imajo opravka z nevarnim osumljencem, ki mu je na sledi tudi FBI. Možje v modrem začnejo iskati sledi, da bi izsledili zloglasnega zvodnika s črnim kombijem, saj sumijo, da je v nevarnosti še več nedolžnih deklet. Kim izve šokantno novico......IMDb ocena: 8/10

01:35
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

02:35
Pavza!
, epizoda 6
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

05:15
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 45
TURKEY

Esrina družina se ukvarja z vprašanjem, kako Ozanu vrniti denar. Cagla Esro obtoži, da je ona predala podatke o novi aplikaciji konkurenci, vendar Ozan Esro zaščiti in razbesni tako Caglo kot Cinarja. Elif in Eko staršem povesta, da se bosta poročila, čemur družini nasprotujeta. Zumrut hoče Elif podkupiti z raznimi darili, Menekse pa Eku dopoveduje, da ni pri zdravi pameti......IMDb ocena: 6.7/10