Arhiv novic

HBO GO: Top 5 najbolj gledanih serij v letu 2020

 Od znanstvene fantastike do napete drame - v preteklem letu smo na HBO GO gledali številne nove serije in nove sezone serij, ki so že v preteklosti postale hit med gledalci. V HBO GO ponudbi so tudi vse sezone kultnih serij, ki so bile tudi v preteklem letu priljubljene na vaših seznamih predvajanja.


V nadaljevanju je seznam top 5 serij, ki so bile najbolj gledane na HBO GO v Sloveniji v preteklem letu. Če si jih še niste ogledali, so zimski dnevi idealni za uživanje v teh neverjetnih zgodbah.

 

1. WESTWORLD
Serijo je navdihnil istoimenski film iz leta 1973 scenarista in režiserja Michaela Crichtona, ki govori o zabaviščnem tematskem parku, poseljenem z roboti. "Westworld" je kraj, kjer zadostijo vsakršni želji in domišljiji obiskovalcev.

2. ZLOM (The Undoing)
Zgodba spremlja uspešno zdravnico Grace Fraser (Nicole Kidman) ter njenega moža (Hugh Grant) in mladega sina. V navidez popolnem življenju družine pride do usodnega preobrata; do nasilne smrti in verižnega sosledja grozljivih razkritij.

3. ČERNOBIL (Chernobyl)
Serija v petih delih prinaša zgodbo o zloglasni nesreči jedrske centrale leta 1986, eni največjih katastrof v zgodovini, in junaških ljudeh, ki so se žrtvovali, da bi Evropo ubranili pred nepredstavljivim uničenjem.

4. VOLČJA VZGOJA (Raised By Wolves)
Serija se odvija na prvobitnem tujem planetu v prvih fazah kolonizacije; zgodba spremlja androida, ki morata vzgajati človeške otroke v nastajajoči koloniji ljudi, ki ji grozi, da jo bodo razklale verske razlike.

5. IGRA PRESTOLOV (Game Of Thrones)
Serija Igra prestolov, ki temelji na seriji knjižnih uspešnic Pesem ledu in ognja Georgea R.R. Martina, pripoveduje o epskem boju za oblast v prostranem domišljijskem kraljestvu.

 


*TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=qmuovBa1Afc





















osmrtnice smrtovnicejastuci