Arhiv novic

Viasat premiere v aprilu

 
Viasat Nature: novo in ekskluzivno - Razvoj – vsak delavnik ob 19:00 Od 11. Aprila

 

Osupljiva znanost, prostoživeče živali in izobraževalna dokumentarna serija o tem, kaj se lahko ljudje naučimo od evolucije živali. Predstavljamo eno najbolj edinstvenih naravoslovnih oddaj pod vodstvom priznanega okoljevarstvenika Patricka Aryeeja. Z znanstvenim pristopom podprta zgodba se začne pred 3,8 milijardami let in nas vodi skozi evolucijsko pot domačih in divjih živali, vključno s procesi razvoja, prilagajanja in preživetja. Medtem ko nas nekateri drugi dokumentarci navdajajo z obupom, bo serija 'Razvoj' v nas prebudila občutke občudovanja in optimizma za prihodnost ter človeštvo obogatila s spoznanji iz narave in virom navdiha za novo generacijo.

Epizoda 1: Patrick preveri, kako se je življenje razbohotilo po celem planetu. Od gravitaciji kljubujočih žiraf in na sevanje odpornih glivic, nam lahko narava pokaže načine za raziskovanje tujih planetov?

 

Viasat Explore: novo in ekskluzivno – Avstralski Krotilci Bikov – S2 – vsak nedeljo ob 20:00 in 20:35 od 17. aprila

 

Avstralski lovci na divje bike se vračajo v najtrdoživejši televizijski seriji na svetu. V tokratni sezoni se kralju živine Kurtu Hammerju pridružita njegova sinova Kody in Jesse, Clarry Shadforth pa še naprej preizkuša srečo v odmaknjeni divjini skupaj s svojim najstniškim sinom Francisom. Liz in Willie Cook, ki sta v prvi sezoni uspela poplačati dolgove v višini 300.000 dolarjev, sta medtem povečala tveganje in sta zdaj kar 1,5 milijona dolarjev v rdečih številkah. Cene goveda so poskočile v nebo, toda divje bike in bivole si upajo loviti le najpogumnejši in nepremišljeni. Za strokovnjake sicer to potencialno predstavlja zlato jamo, za amaterje pa željo po smrti. Govorimo namreč o orjaških bikih, bagijih in peklenskih 45 stopinjah Celzija na območju več sto kilometrov proč od najbližje bolnišnice. Dobrodošli nazaj v najodročnejše kotičke avstralske divjine ... in v divji svet 'avstralskih krotilcev bikov'.

Epizoda 1: Rekordne cene goveda in deževno obdobje sta divjino spremenila v zlato jamo za lovce na bike. Zakonca Liz in Willie Cook širita svoj imperij, a se hkrati poglabljajo tudi njuni dolgovi.

Epizoda 2: Novinec Sherl si prizadeva povrniti zaupanje vodilnih znotraj ekipa Cook, Clarryjevi avtohtoni klienti pa sanjajo o novem življenju na ozemlju svojih prednikov s pomočjo prihodkov od lova na bike.

 

TV1000 Balkan: filmska premiera – Austin Powers V Zlatotiču – v nedeljo 17. april ob 19:00

 

Znova je tu nepopisno smešni tajni agent Austin Powers, ob katerem bomo jokali od smeha. Zgodba, polna spektakularnih štosov, se začne, ko dr. Evil in njegova manjša kopija Mini-jaz pobegneta iz zapora. Pri podvigu se jima pridruži čudaški bogataš Zlatotič. Zlobna trojica začne načrtovati potovanje v preteklost, da bi na ta način končno zavladali svetu. Del njihovega načrta vključuje ugrabitev najslavnejšega angleškega vohuna, Austinovega očeta Nigela Powersa.

Vloge: Mike Myers, Beyoncé Knowles, Seth Green, Michael York, Robert Wagner





















osmrtnice smrtovnicejastuci