Arhiv novic

Discovery HD: novosti v marcu

Brata Dizel
Od srede, 17. marca, ob 22:00
Heavy D, Diesel Dave in ekipa Dieselsellerz se vračajo! Ti fantje so s svojimi odštekanimi video posnetki in neverjetnimi, ekstravagantnimi poltovornjaki zasloveli po vsem svetu. Legendarne niso le njihove nore stvaritve, ampak tudi to, da svoje odlične poltovarnjake podarjajo. V tej sezoni bodo njihovi projekti še večji in boljši kot kdajkoli prej. Diesel Dave izbere prvi poltovornjak, ki ga bo podaril, in sicer se loti izdelave Kodiaka v različici 2020. Medtem Todd LeDuc izzove fante na dirko po puščavi. Nori znanstvenik Sam pa razkrije "Krakena:" enokolesno vozilo na dizelski pogon, kot ga fantje še niso videli. Vsi ti ambiciozni projekti in še več pomeni, da ima ekipa Dieselsellerz dela čez glavo. In pripravljeni so svoje stvaritve izpiliti do popolnosti.

 

Zlata mrzlica: Dave Turin priskoči na pomoč
Od torka, 23. marca, ob 20:00
Dave Turin je izkušen lovec na zlato. Pri delu je dolga leta sodeloval s Toddom Hoffmanom in si prislužil vzdevek "Dozer Dave," saj naj bi bil kot buldožer pri iskanju zlata. V novi sezoni serije se poda na najbolj ambiciozno misijo doslej, in sicer namerava zlato najti v zapuščenih ameriških rudnikih. Začne v koloradskem, za katerega upa, da je potencialna zlata jama. Dave in ekipa so oboroženi z novo čistilno napravo in odločeni v tej sezoni zmagati. Toda neželena pozornost domačinov ogrozi njihovo izkopavanje, še preden se to sploh začne. In ko delo končno steče, Dave prejme grozno družinsko novico. Za Turinovo ekipo je to sezona, kot je še ni bilo, a eno je jasno: naj bodo pogoji še tako težki in tveganje še tako veliko, fantje ne bodo obupali v lovu na zlato.

 

Milijarder pod krinko: Mesto povratka
Od četrtka, 25. marca, ob 20:00
Samonikli poslovnež Glenn Stearns meni, da si vsak zasluži drugo priložnost. Tako močno verjame v ameriške sanje, da se je v preteklosti odrekel svojemu imenu, bogastvu in vplivu ter se podal pod krinko v odmaknjeno mesto, da bi zgradil milijonsko podjetje v pičlih 90 dneh in s 100 dolarji. Sedaj je pred njim še večji izziv: ohraniti želi ameriške sanje žive. V tej seriji se Glenn vrača v Erie v Pensilvaniji, kjer je v v 90 dneh na noge postavil podjetje Underdog BBQ. Tokrat ima novo misijo: reševati majhna podjetja na robu propada. V vsaki epizodi ga bomo spremljali pri njegovem prizadevanju, da bi izboljšal njihovo poslovanje. Potem ko tega sprva oceni in identificira šibke točke, ga skupaj z lastniki preoblikuje v zgolj 27 dneh - toliko denarnih rezerv ima namreč povprečno majhno podjetje v ZDA. Glenn je uresničil svoje ameriške sanje in sedaj je na misiji, da pomaga drugim ponovno obuditi njihove.

 

 





















osmrtnice smrtovnicejastuci