Arhiv novic

HBO MAX predstavil streaming platformo, ki jo bo kmalu lansiral tudi v Evropi

 

HBO Max je danes, v začetni fazi lansiranja na evropski trg, najavil prisotnost v 27 državah, storitev pa bo v letu 2022 na voljo tudi v 7 novih državah, ki so Nizozemska, Turčija, Grčija, Islandija, Estonija, Latvija in Litva, hkrati pa bo HBO Max na voljo že na prej potrjenih 20 teritorijih.
HBO Max prvič v Evropi na enem mestu združuje svetovno znane brende Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network in Max Originals.
Warner Bros. Filmi bodo na HBO Max platformi na voljo le 45 dni po kino premieri, v nordijskih državah že letos, naslednje leto pa tudi v Španiji, na Portugalskem, na Nizozemskem, v Grčiji, Isandiji ter Srednji in Vzhodni Evropi.

 

HBO Max, streaming platforma podjetja WarnerMedia, je na današnjem virtualnem dogodku predstavila svojo streaming storitev. HBO Max združuje brende Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network in Max Originals, ki ponujajo najboljše zabavne vsebine, filme, otroške vsebine in originalne serije – prvič na enem mestu v Evropi.

 

V začetni fazi vstopa na evropsko tržišče, bo storitev HBO Max na voljo uporabnikom na 27 tržiščih. HBO Max bo od 26. oktobra na voljo na Švedskem, Danskem, Norveškem, Finskem, v Španiji in Andori, v Srednji in Vzhodni Evropi ter na Portugalskem pa bo HBO Max na voljo naslednje leto. Za leto 2022 je lansiranje storitve HBO Max najavljeno tudi v 7 državah, ki do zdaj niso imele dostopa. To so Nizozemska, Turčija, Grčija, Islandija, Estonija, Latvija in Litva.

 

Na virtualnem dogodku je bil prikazan prvi video teaser za serijo „Zmajeva hiša“ (House of the Dragon), kot tudi ekskluzivni izseki iz tretje sezone serije „Nasledstvo“ (Succession) in nove serije „Mirovnik“ (Peacemaker), Sarah Jessica Parker pa je v posebnem videu najavila, da bo premiera serije „In kot bi mignil...“ (And Just Like That…) v decembru.

 

HBO Max ponuja privlačne vsebine za celo družino, v produkciji najljubših brendov WarnerMedia družine - Warner Bros., HBO, Max Originals, DC in Cartoon Network. Prvič bodo lahko oboževalci v Warner Bros. blockbusterjih lahko uživali že 45 dni po kino premieri, ko bodo na voljo na HBO Max platformi. V nordijskih državah že letos, naslednje leto pa tudi v Španiji, na Portugalskem, na Nizozemskem, v Grčiji, Isandiji ter Srednji in Vzhodni Evropi.

 

„HBO Max prihaja v Evropo in prinaša najboljše filme in najboljše TV vsebine iz svoje 100 letne zgodovine Warner Brosa s HBO, Max Originals, DC in Cartoon Network vsebinami“, je izjavil Johannes Larcher, direktor HBO Max Internationala. Od „Singin’ In The Rain“, „Matrice“, „Igre prestolov“, „Mare iz Easttowna“, „Stevardese“, „Opravljivke“, „Supermana“, pa vse do „Jokera“, „Zajčka dolgouščka“ in junaka „Scooby Doo“ – za vsakega družinskega člana nekaj. HBO Max bo kmalu lansiran na 27 teritorijih v Evropi, skupaj na 67 v svetu – in to je šele začetek. Sledi še več širitev, saj želimo biti prisotni na 190 teritorijih do leta 2026.“

 

Bogat in raznolik katalog HBO Maxa ponuje čudovite vsebine za vsakogar. Med Warner Bros. Vsebine spadajo „Harry Potter“, „Godzilla vs. Kong“, „Dunkirk“, „Gospodar prstanov“, „The Shining“ in „A Clockwork Orange“. Tukaj so tudi DC filmi - „Joker“, „Wonder Woman 1984“, „Aquaman“, „Batman vs. Superman“ in „Liga pravičnih Zacka Snyderja“. Hkrati so tukaj tudi revolucionarni HBO naslovi kot so „Igra prestolov“, „Sopranovi“, „Nasledstvo“, „Prizori iz zakonskega življenja“, „Zlom“, „Seks v mestu“ in „Evforija“. Max Originals hit naslovi vključujejo „Stevardeso“, „Opravljivko“, „Volčjo vzgojo“ in special „Prijatelji: Spet skupaj“. Novi in kultni družinski favoriti vključujejo „Toma in Jerryja“, „Powerpuff Girls“ in „Looney Tunes“.

 

„Naše oboževalce v Evropi zabavamo že od leta 1991, ko je bil na Madžarskem lansiran prvi HBO TV kanal, že več kot 10 let pa v Evropi ponujamo HBO streaming storitve. HBO Max predstavlja prihod novega servisa, ki bo vse skupaj dvignil na novi nivo, saj bo ponujal izboljšano izkušnjo gledanja in mnogo širšo ponudbo vsebin za celotno družino po atraktivni ceni. Navdušeni smo, ker v Evropo prinašamo HBO Max in da bodo uporabniki uživali v storitvi“, je izjavila Christina Sulebakk, generalna direktorica za HBO Max EMEA.

 

Poleg kultnih vsebin ameriške produkcije, bo HBO Max ponujal tudi številne vsebine, ki so nastale v sodelovanju z znanimi in odličnimi evropskimi ustvarjalci s HBO Max-om. Prihajajoči naslovi so „Kamikaze“ (Danska), „Vsi preostali“ (Španija), „Dajmo, Juan“ (Španija), „Garcia!“ (Španija), druga sezona serije „Prišleci“ (Norveška), „Ruxx“ (Rumunija), „Vohun“ (Madžarska), „Tajanje“ (Poljska) in „Še sem tu“ (Poljska), ter še mnogi drugi, ki bodo najavljeni v naslednjih mesecih.

 

HBO Max se bo predstavil na novi, globalno tehnološki platformi, ki s sabo prinaša napredno streaming izkušnjo z novimi značilnostmi in funkcijami, ki ponujajo vsebine prilagojene individualnim uporabnikom, in sicer skozi kombinacijo skrbno izbrane selekcije vsebin in priporočil po meri. Naročniki bodo lahko urejali svoj HBO Max profil in se tako še bolj povezali s platformo, starši bodo lahko ustvarili profile za otroke in vključili starševski nadzor, ki zagotavlja, da otroci gledajo vsebine primerne svoji starosti.

 

HBO Max bo mogoče gledati na različnih napravah, v sodelovanju z različnimi partnerji, kot tudi na desktopu preko HBOMax.com. Uporabniki bodo lahko naročnino plačali preko glavnih partnerjev za plačila, kot so VISA, Mastercard in PayPal.

 

HBO Max bo ponudil atraktivno ceno in novo letno naročnino, ki bo ponujala 12 mesecev storitve za ceno osmih, kar predstavlja več kot 30% prihranka in znižuje mesečni strošek na približno 5,99 € v Španiji in na Finskem. HBO Max bo uporabnikom v nordijskih državah ponudil neverjetno vrednost po nižji ceni naročnine, v Španiji pa se ohranja že privlačna cena mesečne naročnine. Poleg tega pa bodo za popolnoma nove naročnike pred 26. oktobrom najavljene specialne cene dobrodošlice.

 

HBO Max bo nadomestil že obstoječe HBO streaming storitve na 20 teritorijih – v nordijskih državah, v Španiji, na Portugalskem ter v Srednji in Vzhodni Evropi. Na voljo bo novim in obstoječim uporabnikom, ne glede na to, ali so na HBO GO naročeni direktno preko spleta ali preko operaterjev.

 





















osmrtnice smrtovnicejastuci