Arhiv novic

AMC SLO - Programski vrhunci junij 2019

 

 Fear the Walking Dead – Sezona 5A
ponedeljek ob 03:00/22:00 CET
Premiera: 3. junij ob 03:00/22:00 CET


Igrajo: Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson and Austin Amelio

V 5. sezoni serije Fear the Walking Dead je poslanstvo skupine jasno: poiskati preživele in pomagati svetu, ali kar je ostalo od njega, da postane malce boljši. Morgan Jones (Lennie James) s trdno odločenostjo vodi skupino s filozofijo dobrohotnosti, skupnosti in upanja.
Vsakdo verjame, da če bodo pomagali drugim, se bodo tako odkupili za napake iz svoje preteklosti. A zaupanja se ne da tako zlahko pridobiti.
Njihovo poslanstvo, da pomagajo drugim, bo na preizkušnji, ko se skupina znajde na neoznačenem ozemlju, kjer se ne bodo soočili ne le s svojo preteklostjo, pač pa tudi s svojimi strahovi. Skupina bo z odkrivanjem teh strahov odkrila povsem nov način življenja, ki jih bo za vedno spremenil.

 

 

NOS4A2 – Sezona 1
Četrtek ob 22:00 CET
Premiera: 6. junij ob 22:00 CET


Igrajo:: Ashleigh Cummings, Zachary Quinto

Serija NOS4A2 temelji na prodajni uspešnici avtorja Joa Hilla 2013 z istim naslovom. V seriji spremjamo nadarjeno mladenko Vic McQueen, ki jo igra Ashleigh Cummings (The Goldfinch), z nadnaravno sposobnostjo za iskanje izgubljenih stvari. Zaradi te sposobnosti pride navzkriž z zlim in nesmrtnim Charlijem Manxom, ki ga igra nominiranec za emija Zachary Quinto (Star Trek, American Horror Story).
Manx je nadnaravni zločinec, ki se hrani z dušami otrok, njihove ostanke pa pusti v Christmaslandu – to je posebno mesto v Manxovi domišljiji, kjer je vsak dan božič in "neveselost" ni v skladu z zakonom. Vic si prizadeva premagati Manxa in rešiti njegove žrtve, pri tem pa želi obdržati trezno glavo in ne postati žrtev same sebe.