Arhiv novic

Premiera 2. sezone HBO serije Majhne laži (Big little lies)

 
od 10. junija na HBO GO-ju in HBO-ju

v glavnih vlogah
Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoё Kravitz In Meryl Streep


Dolgo pričakovana HBO serija „Majhne laži“ (Big Little Lies) se 10. junija vrača z drugo sezono, ko si boste lahko prvi del ogledali preko online video streaming storitve HBO GO. Na isti dan bo premiera tudi na HBO kanalu in sicer ob 20.00h. Novi deli bodo nato predvajani vsak ponedeljek ob enakem času, dostopni pa bodo tudi na HBO GO storitvi.

 

Monterey je na videz mirno kalifornijsko obalno mestece, kjer je vse še vedno enako. Matere so družabne, očetje so družinam v oporo in otroci so enako prisrčni, kot so hiše čedne. A na večer zbiranja sredstev v šoli se je vse spremenilo in skupnost je pretresena. "Peterica iz Montereyja" – Madeline, Celeste, Jane, Renata in Bonnie – združi moči, da bi ženske pobrale koščke svojih razbitih življenj.

 

Nova sezona razkrije zlonamernost laži, trajnost prijateljstev, krhkost zakonov in seveda neizprosno krutost starševstva. Odnosi bodo na preizkušnji in zvestoba se bo končala. Možnosti za čustvene in telesne rane se bodo povečale.

 

Druga sezona ima 7 epizod, glavnim junakinjam, ki so jih upodobile Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern in Zoë Kravitz, pa se je pridružila tudi trikratna prejemnica Oskarja Meryl Streep v vlogi Celestine tašče Mary Louise. Glavne moške vloge so ponovno odigrali Adam Scott, James Tupper in Jeffrey Nordling.

 

Serijo je ustvaril David E. Kelley, nastala pa je po knjižni predlogi Liane Moriarty. Režirala jo je Andrea Arnold, izvršni producenti pa so Nicole Kidman, Reese Witherspoon, David E. Kelley, Andrea Arnold, Jean-Marc Vallée, Bruna Papandrea, Per Saari, Gregg Fienberg, Nathan Ross in Liane Moriarty.

 

Prva sezona „Majhnih laži“ je prejela pohvale kritikov in številne nagrade, tudi 8 Emmyjev in 4 Zlate globuse.